Lubelskie Żonki!! cz. III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-28, 13:26   #781
bandola18
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III

Oki, może być po 16-stej, przyjechałabyś z Szymonem na nasze place zabaw.
A kupiłaś mu butki, zajrzałaś do Smyka i reserved?
Stary 2009-05-28, 13:35   #782
Sonia11
Wtajemniczenie

Kupiłam w końcu w smyku - dzięki za info o przcenach, w reserved nie widziałam nic nadającego sie dla takiego małego dziecka.

A co do spotkania - to umówmimy się jakoś w przyszłym tyg. - może poprawi się pogoda bo w weekend ma padać
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 14:53   #783
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy gdzie chodzicie? Ostrowczanka - zapomniałam powiedzieć ze masz super fryzurkę.
Dzięki . Trafiłam do tej fryzjerki przypadkiem i żeby wytłumaczyć gdzie to, to chyba musiałabym Cię zaprowadzić . Ale też jestem zadowolona - wreszcie coś innego. Jeśli chodzi o spotkanie w weekend to ja odpadam - w rodzinie małża jest jakaś uroczystość (urodziny?) i się wybieramy (choć pewnie wcale nie będzie zajmująco...).

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 16:06   #784
skrzatek24
Rozeznanie

Hej,
Zalogowałam się 1,5 godziny temu i akurat mój ssaczek się obudził. Dopiero teraz skończył jeść, a za chwilę przyjeżdza moja mama, więc pewnie nic sie nie dowiem co u Was...

Ale wkleję przynajmniej zdjęcia Oskarka. może później uda mi sie nadrobić zaległości.

zdarzyłam tylko dowiedzieć się, że tola zostaje w pracy gratuluję!!! to znaczy, że jestes tam niezastąpiona!!! i obejrzeć Julkę na zdjęciach - ależ duża z niej dziewczynka - słodka jest. Kurcze Malpka skąd Ty bierzesz czas???

Tola, jeszcze pytanie do Ciebie. Pamiętam, że po porodzie miałaś niską hemoglobinę. Mam podobny problem. Jak sobie z tym poradziłaś. nie chce brać żelaza w tabletkach, jakos tak boję się, że mały nie zechce wtedy ssać. A w sumie, jeżeli chodzi o żywność to tez jakoś nie mam pomysłu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Oskarek w domu 26 i 27 maja 012.jpg (21,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Oskarek w domu 26 i 27 maja 003.jpg (20,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Oskarek w domu 26 i 27 maja 016.jpg (26,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Oskarek w domu 26 i 27 maja 017.jpg (21,5 KB, 34 załadowań)
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 16:32   #785
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Ale wkleję przynajmniej zdjęcia Oskarka. może później uda mi sie nadrobić zaległości.

zdarzyłam tylko dowiedzieć się, że tola zostaje w pracy gratuluję!!! to znaczy, że jestes tam niezastąpiona!!! i obejrzeć Julkę na zdjęciach - ależ duża z niej dziewczynka - słodka jest. Kurcze Malpka skąd Ty bierzesz czas???
.
o rany jaki śliczniutki a czas hmhm sama nie wiem skąd go biore, Julka jak to kobieta wie że na wizaż mama musi mieć czas
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 16:35   #786
jodie
Zakorzenienie

śliczny chłopak z Oskarka
Stary 2009-05-28, 19:09   #787
katey
Rozeznanie

GG do katey

Sija - Ania jak zawsze slodka! zdjecia sa swietne! az malzowi musialam pokazac jakie to wloski ma ta Twoja corcia

Skrzatek- Oskar tez slodki...na ostatnim zdjeciu to ulozenie jeszcze z brzucha pewnie

co do fryzjera to ja ostatnio chodzilam do znajomej ...za Tesco gdzies ma salon, ale nie pamietam nazwy ulicy... jakos od czasu slubu chodze do niej i zadowolona jestem fajna fryzurke zrobila mi z uzyciem noza chinskiego (??) takiej niby brzytwy...

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 20:08   #788
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

A ja jutro z Młodą musze iść do frzyjera Alez jestem zła. Była dzisiaj u koleżanki z przedszkola i tak się bawiły, że Młoda wróciła z obciętymi włosami Cały bok jej wycięła ta koleżankaPodobno bawiły się w salon piękności Ciekawe gdzie w tym czasie była szanowna mamusia W kazdym razie więcej tam nie pójdzie. A ja się popłakałam, bo tak długo zapuszczałyśmy te włosy No i czeka mnie jeszcze rozmowa z tą mamusią...
PS. Poza "fryzurą'" Młoda miała też włosy umazane kremem, cała była w szmince, a tyłek miałą pomalowany długopisem Kurczę nie mieści mi się w głowie jak można aż tak nie dopilnować dzieci Przecież ta matka musiała im dać te kosmetyki, to nie przyszło jej do głowy jaki mogą z tego zrobić użytek????
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2009-05-28 o 20:12
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 20:39   #789
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
A ja jutro z Młodą musze iść do frzyjera Alez jestem zła. Była dzisiaj u koleżanki z przedszkola i tak się bawiły, że Młoda wróciła z obciętymi włosami Cały bok jej wycięła ta koleżankaPodobno bawiły się w salon piękności Ciekawe gdzie w tym czasie była szanowna mamusia W kazdym razie więcej tam nie pójdzie. A ja się popłakałam, bo tak długo zapuszczałyśmy te włosy No i czeka mnie jeszcze rozmowa z tą mamusią...
PS. Poza "fryzurą'" Młoda miała też włosy umazane kremem, cała była w szmince, a tyłek miałą pomalowany długopisem Kurczę nie mieści mi się w głowie jak można aż tak nie dopilnować dzieci Przecież ta matka musiała im dać te kosmetyki, to nie przyszło jej do głowy jaki mogą z tego zrobić użytek????
no to faktycznie jakaś nieodpowiedzialna matka
Stary 2009-05-28, 23:06   #790
martynka81
Rozeznanie

Sija Ania jak zwykle Gwiazdeczka, sliczna jest
Skrzatek przystojniak slodki z Twojego Oskarka, gratulacje jeszcze raz!!!

Chyba tylko tyle na dzis ide spac, dobranoc
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 00:02   #791
niebieska.lwica
Rozeznanie

dzień dobry (już chyba można tak powiedzieć ). praca na nocną zmianę ma tę zaletę, że można spokojnie poczytać wizaż w zasadzie to chciałam tylko powiedzieć że śliczne te Wasze małe Słodziaki
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 06:04   #792
pola_m
Wtajemniczenie

dzień dobry

Skrzatek, Sija, śliczne te Wasze dzieciaki

Annabel, faktycznie beztroska ta mamusia

a ja zmęczona jestem kurczę, w tą sobotę znowu pracuję. Atmosfera się robi nieprzyjemna, chwilę przed końcem miesiąca narzucają nam jakieś niemożliwe do wykonania plany, dziewczyny sie wkurzają, robią się jakieś napięcia...mam nadzieję, że wszystko sie poukłada, bo do tej pory było miło i była to jedna z większych zalet tej pracy.

A poza tym idziemy dzisiaj do kina na "Antychrysta" podobno mocny film, ktoś widział?
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 07:38   #793
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Sija, Skrzatek - śliczne są te wasze bobasy .
Ale się nam pogoda popsuła , a planowaliśmy na jutro grilla.

Stary 2009-05-29, 07:41   #794
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
A teraz coś na rozweselenie:
śliczna jest Ania
No i te włoski - powalające

Cytat:
Jaki przystojniak - pięknie

Cytat:
Qrde rzeczywiście niefajna sytuacja
A ta matka to jakaś niepoważna
Annabel - jak Ty się czujesz ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 08:18   #795
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:

Tola, jeszcze pytanie do Ciebie. Pamiętam, że po porodzie miałaś niską hemoglobinę. Mam podobny problem. Jak sobie z tym poradziłaś. nie chce brać żelaza w tabletkach, jakos tak boję się, że mały nie zechce wtedy ssać. A w sumie, jeżeli chodzi o żywność to tez jakoś nie mam pomysłu.
Oskar słodziak, a co do żeleaza ja brałam w szpitalu nie było żadnych problemów z tym ża mały nie chciał spać - zresztą większość dziewczym brało i nie słyszałam żeby żelazo miało taki wpływ

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
o rany jaki śliczniutki a czas hmhm sama nie wiem skąd go biore, Julka jak to kobieta wie że na wizaż mama musi mieć czas
Wyrozumiała ta Twoja Julka

Cytat:
Maskarka - jeszcze jestem w stanie zrozumieć kosmetyki - to się zmyje i nie ma problemu, ale żeby dać do zabawy nożyczki to już przesada - przeciez mogły sobie zrobić tym krzywdę

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
dzień dobry

a ja zmęczona jestem kurczę, w tą sobotę znowu pracuję. Atmosfera się robi nieprzyjemna, chwilę przed końcem miesiąca narzucają nam jakieś niemożliwe do wykonania plany, dziewczyny sie wkurzają, robią się jakieś napięcia...mam nadzieję, że wszystko sie poukłada, bo do tej pory było miło i była to jedna z większych zalet tej pracy.

A poza tym idziemy dzisiaj do kina na "Antychrysta" podobno mocny film, ktoś widział?
Własnie dlatego jak na razie nie wysyłam cv do żadnych instytucji finansowych/banków bo obawiam się napięcia związanego z niemozliwymi do osiagniecia planami co w obecnej sytuacji jest chyba częste.

A fimu nie znam sto lat już w kinie nie byłam - muszę chyba męża w ten weekend zaprosić - moze też na jakąś kolację - już tak dawno niegdzie nie byliśmy sami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 08:21   #796
tola3804
Zakorzenienie

Skrzatek! Kurcze, zabij mnie, nie pamiętam, co brałam. Jakieś tabletki, ale jakie? No nie przypomnę sobie! Sorki.
A Oskarek jest śliczniutki! Słodziak!

Na razie tyle, bo mam dużo roboty. Buziaki!
Stary 2009-05-29, 08:56   #797
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Chyba też nasz niedzielny spacer nie wypali przez deszczową pogodę

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 09:40   #798
Malpka
Zakorzenienie

hej
ale pogoda ale ma mnie odwiedzić koleżanka z prawie półtorarocznym synkiem wiec nie bedzie mi nudno i sie ciesze Julka mi usneła to ide posprzątac troche
miłego dnia

miss.hot w pytaniu na śniadanie mówili że w niedziele ma być ładnie już
Stary 2009-05-29, 10:20   #799
jodie
Zakorzenienie

ahoj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 11:56   #800
skrzatek24
Rozeznanie

Hej,
W końcu trochę nadrobiłam zaległości...

Lenka
- trzymam kciuki za staranka
Sija - niezłe Ania ma te włoski. no i trudno mi uwierzyć, że z takiej małej kruszynki rośnie taka słodka kuleczka.
Sonia - ja też dostawałam żelazo w szpitalu, ale odkąd przestałam brać, mały jest spokojniejszy. Właśnie dlatego nie chcę żadnych witamin w postaci syntetycznej. Mam w domu Ascofer, niby położna mówiła, że mogę brać, ale nie ryzykuję. Zresztą z każdym dniem czuję się coraz lepiej, może jakoś dojdę do siebie
Tola - myślałam, że może z jakichś naturalnych produktów przyswajałaś żelazo, więc nie szkodzi, że nie pamiętasz nazwy tabletek
Jodie - misio smieszny A czy chrześnica ma wystarczającą ilość miejsca w łóżku, by zmieścić takiego lokatora
Annabel - co za baba a znałaś ją wcześniej? nic nie wskazywało na to, że jest tak nieodpowiedzialna? A włoski odrosną szybciutko.
Katey - pozycja ze zdjęcia rzeczywiście z brzucha Oskarek uwielbia spać na boku i rzeczywiście położne mówiły, że stad to wynika.

A ja się wczoraj wkurzyłam. Tak czekałam na odwiedziny mamy i wiecie co... w tym samym czasie teśc przyjechał z pracy. I przesiedział z nami do wieczora do odjazdu mamy. Normalnie nie mogłyśmy spokojnie porozmawiać. A mama akurat przyjechała z problemem i chciała sie wygadać. Dziś do mnie dzwoniła i po raz pierwszy przyznała mi rację co do teścia. Do tej pory uważała, że przesadzam. Dla mnie to totalny brak taktu z jego strony. Mąż go tłumaczy, że nikogo nie było u teściów w domu i pewnie dlatego nie chciało mu się tam wracać. Ale normalnie jestem zła do teraz.
Pomijam już fakt, że pierwszego dnia podszedł do łóżeczka niunia, przez cały pokój w roboczych, brudnych butach, a jak karmię stoi nade mną i patrzy Wygadałam się, troche mi lepiej.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 13:19   #801
bandola18
Zadomowienie

Skrzatek ale ten Twój Oskar słodki
A ten teścio brak słów, jak ja dziękuję Bogu, że nie mieszkam z rodzinką z jedenej czy drugiej strony.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
Ha, jaką masz wyrozumiałą córę, a na ploteczki przy kawie, fryzjera też byś znalazła?

Cytat:
Ja to jestem w szoku!!! Mi to się w głowie nie mieści.
Ciekawe jak się będzie tłumaczyć ta mamuśka.

A pogoda kiepska, chociaż udało mi się wstrzelić pomiędzy opadami ze spacerkiem Krzysia. Dzisiaj zostawiłam go na chwilę u sąsiadki, bo miałam wizytę u dentysty a mój brzdąc nauczył się obsługiwać bączka, musze mu w takim razie kupić na Dzień Dziecka.
Stary 2009-05-29, 13:30   #802
tola3804
Zakorzenienie

Annabel! O lol! Co za kobieta, co za matka? A jak Ci "oddawała" dziecko, to nic nie mówiła? Nie była speszona, zawstydzona? Szok!

Skrzatek! No to faktycznie masz się z tym teściem. A teściowa też taka?

Jodie! A Ty nie w drodze do Lu?

Kurcze, tak się cieszyłam na ten weekend, że spędzimy trochę czasu całą rodzinką, bo zdarza nam się to rzadko, a tu taka dupna pogoda. Mieliśmy jutro jechać do Poniatowej, zrobić jakiegoś grilla. Bez sensu. A co do niedzieli to właśnie, umawiamy się jakoś? Małż mi co prawda zawraca cztery litery, żebyśmy razem z nim jechali na te motory, ale ja nie mam ochoty i muszę się jakoś z tego wymigać.

Mój tato ma dziś urodziny. Nie zgadniecie co mu kupiłam. "Ranczo" na dvd - ulubiony serial mojego taty.
Stary 2009-05-29, 13:33   #803
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
A ja się wczoraj wkurzyłam. Tak czekałam na odwiedziny mamy i wiecie co... w tym samym czasie teśc przyjechał z pracy. I przesiedział z nami do wieczora do odjazdu mamy. Normalnie nie mogłyśmy spokojnie porozmawiać. A mama akurat przyjechała z problemem i chciała sie wygadać. Dziś do mnie dzwoniła i po raz pierwszy przyznała mi rację co do teścia. Do tej pory uważała, że przesadzam. Dla mnie to totalny brak taktu z jego strony. Mąż go tłumaczy, że nikogo nie było u teściów w domu i pewnie dlatego nie chciało mu się tam wracać. Ale normalnie jestem zła do teraz.
Pomijam już fakt, że pierwszego dnia podszedł do łóżeczka niunia, przez cały pokój w roboczych, brudnych butach, a jak karmię stoi nade mną i patrzy Wygadałam się, troche mi lepiej.
ja to bym chyba nie wytrzymała i wyprosiła teścia

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Ha, jaką masz wyrozumiałą córę, a na ploteczki przy kawie, fryzjera też byś znalazła?
no pewnie tak dzisiaj przyjechała koleżanka do mnie, JUlka ładnie się przywitała, pogadała chwile a potem zamkneła oczy i poszła spać więc ploteczki napewno

Cytat:
A pogoda kiepska, chociaż udało mi się wstrzelić pomiędzy opadami ze spacerkiem Krzysia. Dzisiaj zostawiłam go na chwilę u sąsiadki, bo miałam wizytę u dentysty a mój brzdąc nauczył się obsługiwać bączka, musze mu w takim razie kupić na Dzień Dziecka.
no to brawa dla Krzysia musisz go częściej u sąsiadki zostawiac to może nauczy sie znów czegoś
Stary 2009-05-29, 13:51   #804
bandola18
Zadomowienie

A ja właśnie wysłałam następną aplikację. jak zobaczyłąm nr. to jestem w szoku-57, zaprosili mnie z tego na 4 rozmowy, wszędzie spełniałam wymagania, pierwszą wysłałam 27 stycznia.
Po prostu złapałam doła.
A w domu mam konflikt interesów.
W niedzielę zostaliśmy zaproszeni do mojej mamy na obiad, wszystko było oki do wczoraj gdy mój małż w napadzie złości poinformował mnie , że do mamy mogę jechać ale bez niego i w dodatku autobusem.
Dzisiaj dzwoniła jego siostra i z kolei jego mama nas zaprasza w tym samym czasie na obiad, poinformowałam, że już idziemy na obiad i nie nalegała, zrozumiała.
I wiecie co ... jestem przekonana, ze pojedzie tam na obiad a my do mojej mamy. Ja mam już tego dosyć, a co powiem mamie, na pewno będzie jej przykro.
Stary 2009-05-29, 13:59   #805
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie wysłałam następną aplikację. jak zobaczyłąm nr. to jestem w szoku-57, zaprosili mnie z tego na 4 rozmowy, wszędzie spełniałam wymagania, pierwszą wysłałam 27 stycznia.
Po prostu złapałam doła.
W niedzielę zostaliśmy zaproszeni do mojej mamy na obiad, wszystko było oki do wczoraj gdy mój małż w napadzie złości poinformował mnie , że do mamy mogę jechać ale bez niego i w dodatku autobusem.
Dzisiaj dzwoniła jego siostra i z kolei jego mama nas zaprasza w tym samym czasie na obiad, poinformowałam, że już idziemy na obiad i nie nalegała, zrozumiała.
I wiecie co ... jestem przekonana, ze pojedzie tam na obiad a my do mojej mamy. Ja mam już tego dosyć, a co powiem mamie, na pewno będzie jej przykro.
Kurcze, Bandola tak mi Cię szkoda. Mam nadzieję, że wkrótce los okaże się dla Ciebie łaskawszy. Trzymam mocno kciuki!
Stary 2009-05-29, 14:02   #806
Sonia11
Wtajemniczenie

Bandola - faktycznie dużo wysłałaś tych aplikacji - ja nie liczę ale na pewno nie aż tyle - mało jest ogłoszeń które mnie intersują - ale pewnie już niedługo zacznę wysyłać nawet na te mniej ciekawe bo jakaś tragedia jest

Współczuje sytuacji w domu - nie dość że z pracą nieciekawie to jeszcze nieporozumienia w domu. My dziś z mężem idziemy do kina bo ostatnio też jakoś sporo niporozumień było...
Ale on akurat uwielbia jeździć do moich rodziców - co weekend tam jesteśmy wiec akurat takiego problemu nie mam.
Stary 2009-05-29, 14:16   #807
bandola18
Zadomowienie

Dzięki laski na Was to zawsze mogę liczyć.
A ja jestem w szoku, mój mąż mnie zaskoczył pozytywnie, przed chwilą dzwonił- nie dość, że specjalnie przyjedzie wcześniej, udostępnia mi samochód, bo mam sprawę do załatwienia, to jeszcze powiedział, żebym się nie martwiła pojedziemy w niedzielę do mojej mamy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 14:19   #808
martuko
Wtajemniczenie

nadrabiam zaległośći. Mimo że zaglądam chyba codziennie to jest już za późno żeby się rozpisywać, zresztą nie o wszystkim mam coś do powiedzenia... Ale za to jak [próbuję odpisać to robi się tego tyyyyle, że nie nadążam. Więc będzie tylo z ostatnich dwoch stron.

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Hej ho!
Ja po kolejnej rozmowie z szefostwem... No i okazuje się, że zostaję póki co. Pierwszy tydzień czerwca na pewno, potem zobaczymy. Dziwne... Myślałam, że polecęęęęę. A tu proszę...

Mój małż mnie dziś ubawił do łez. Powiedział mi dziś rano, że w związku z tym, że ostatnio on siedzi całymi dniami z dzieckiem, to zaczyna się czuć jak kocmołuch. I że cieszy się, że teraz idzie na dwa dni do pracy (potem 2 tygodnie urlopu ma! )No i super! Wreszcie wie, jak ja się czułam! Jak mu powiedziałam, że zostaję w pracy, to jakoś nie usłyszałam entuzjazmu w słuchawce.
A gdzie Martuko? Coś dawno nie pisała. O Yoolii to już nie wspomnę
tola, gratulacje, że zostajesz w pracy. No to mąż będzie musiał się przestawić na kocmolucha Mam nadzieję, że to pomoże Wam się zrozumieć. ja na szczęście nie narzekam na brak zaangażowania meża w prace domowe. Nawet nie mogę powiedzieć że mi pomaga - po prostu w tym uczestniczy na równi ze mną ( no może prawie )

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
kupiłam misia olbrzyma. katey pytałaś dla kogo - dla mojej Drody - chrześnicy
uch, dobrze masz, ze siostrzenica taka zdeklarowana co do zainteresowań. Ja kilka razy w roku mam problem co kupić chrześniakowi - teraz kłopot z Dniem Dziecka, aa zaraz niedługo ma urodziny. Nawet jego mama nie potrafi powiedzieć czym on by się ucieszył, taki pędziwiatr, ciągle mu się zmienia. Na ten moment stanęło na rybkach do akwarium, ale też nie wiem do końca jakie, spróbuję zobaczyć czy będą jakieś których jestem pewna, a jak nie to kicha.

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Hej w końcu mam więcej czasu, żeby nadrobić zaległości
sija, Ania śliczna i bombowe zdjecia. FAjnie Cię było zobaczyć w Akwareli (wiem że to już kopę lat minęło )

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
jodie - no i kolejna dobra opinia o Kamilu, szkoda że nie wiedzialam że on taki wychwalamy jak mu mój mąż robił meble do salonu - poprosiłabym go zeby mnie obciął w rozliczeniu a teraz to mi trochę kasy szkoda - tym bardziej że z pracą nie wiadomo co dalej wiec miałam oszczędzać
sonia, a czemu sie wcześńiej nie przyznałąś, że Twój mąż robi mble??? Jak my robilismy cale mieszkanie???
szkoda że nie wiedzialam że będziesz w Plazie, moglyśy sie jakoś spotkać

Skrzatek, Tobie jeszcze chyba nie zlożyłąm gratulacji po powrocie. OSkar słodziutki, też mi się te zdjecia skojarzyly od razu z takimi z USG A Ty już calkiem dobrze się czujesz?
Rozumiem,że jak teść był u Was to byłaś sama z mamą? Bo przeciez mąż mogl z nim zostać, a Ty przenieść się z mamą w inne rejony.

annabel- Ty już możesz chodzic??? Jak nowa fryzura DOminiki? Pomijajac fakt że fatalna sytuacja z tą zabawą (ja bym tu wykorzystala teściową i naslałą ją na tamtą mamuśkę ) to może malęj się taka zabawa podobała??? A nowa fryzurka sie jej podoba?

Cytat:
Po prostu złapałam doła.
bandola, współczuje takiego szukania pracy. A z mężem nie uda się dogadać? może moglibyście jednego dnia pójśc na obiad do jednych rodzicó a drugiego do drugich???
edit: widzę,że rozwiązujesz sprawę szybciej niż da się pomyśleć Super że sie ułożyło

A ja dziś niby mam już weekend, byłam na badaniach, potem mam spotkanie w pracy, a na wieczór zaprosiląm męża na kolację, urodzinowo - szkoda że dziś jako mi sie nie chce nigdzie wychodzić. Może i on zmieni zdanie i będzie chciał skorzystac z zaproszenia innego dnia A póki co muszę brać się za obiadek.

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2009-05-29 o 14:22
martuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 14:27   #809
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Bandola wysyłam Ci na PW ofertę pracy - może Ci się spodoba. Jeśli nie, to usuń i zapomnij .

Stary 2009-05-29, 14:31   #810
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
sonia, a czemu sie wcześńiej nie przyznałąś, że Twój mąż robi mble??? Jak my robilismy cale mieszkanie???
szkoda że nie wiedzialam że będziesz w Plazie, moglyśy sie jakoś spotkać
Reklama na forum jest płatna

Bandola - no widzisz jakie pozytywne zaskoczenie - super.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości