|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc158/ jutrzejszy odcinek ![]() ostatni przed wakacjami
|
|
|
|
|
#3992 |
|
BAN stały
|
mój naukowiec, teraz juz wiem kto mi magisterke napisze
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-28 o 22:59 |
|
|
|
#3993 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem mam nadzieje ze sie pouklada....heheto SUPER!!!!!! Cytat:
witamy ![]() Cytat:
tzrymma kciuki za WAS!!! MOCNOOO!!! Cytat:
![]() [quote=Zuziunia;12505873]7 września mam sprawę rozwodową dopiero quote]oj to dlugie czekanie.... WItajcie ![]() Ja dzis bylam u Piotrka u sasiadek i pozniej w domku siedzilam bo burza,..byla.... a i olałam (chyb) G. i wiecie co nowego sobie znalazlam do flirtu....z Poznania.... ehhehwiec jak co to ALiszcze mnie przyjmnie na nocleg mam nadzieje... ![]() DObra ide spac bo jutro...na 7.15 do GAby....kocham ja ale musze wstac o 6.15 ehhh takie zycie... buziaczki ![]() dobrnaocka
|
||||
|
|
|
#3994 |
|
Rozeznanie
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wstałam, niedobrze mi jest jak narazie. Zuzia musisz pisac najpierw nazwisko (imie w skrocie), tytul ksiazki, wydawnictwo i rok wydania. U mnie jest coś takiego, np: Gębska M., Filipiak T. „Podstawy ekonomiki i organizacji gospodarstw rolniczych”, Wydawnictwo SGGW, Warszawa 2006 Ja dziś robie na obiad ryż z truskawkami, moj Tz sobie takie danie wymyslił ![]() BLONDI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIEN, DUZO ZDRÓWKA, ŻEBYS JAK NAJSZYBCIEJ DOSZŁA DO SIEBIE I MOGŁA BYĆ Z MAŁYM A NARAZIE leż i odpoczywaj, jak zalecił lekarz i się kuruj, malutki ju niedlugo wyjdzie Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-29 o 09:05 |
|
|
|
#3997 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Jestem tak nie do życia że to aż strach ![]() Jak ja to zaliczenie dziś napiszę?? |
|
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale macie perypetie
. Jak nie z facetami to z rodzina, ehh wspolczuje. Blondi tez mysle ze szybciej dojdziesz do siebie w domku i nabierzesz nowych sil do opieki nad synkiem. Oby jak najszybciej wyszedl ze szpitala. A porod nawet nie wdawaj sie w wiecej szczegolow bo az sie spocilam na samo wyobrazenie. Ja boje sie swojego okropnie i przeraza mnie mysl ze to juz coraz blizej . No ni, jakos dam rade a nagroda bedzie kruszynka w ramionach .Coz to ja jeszcze chcialam....??? Witam i pozdrawiam nowe uczestniczki naszego watku Domi ten twoj brat...No az mi slow zabraklo . Chyba bym go trzepnela patelnia jakby moj sie tak zachowal. Nie denerwuj sie, kiedys dorosnie i jeszcze cie przeprosiLece do ikei bo u nas dzisiaj wyprzedaze. Chce kupic komode na ciuszki dla dzidzi i jakas komode do salonu. mam nadzieje ze beda akurat w przecenie. Milego dnia laseczki.
|
#3999 |
|
Konto usunięte
|
DZIEWCZYNY!
Jak jest która ze Śląska to jutro można sobie zrobić w Rudzie Śląskiej w PLAZIE, USG 4 D za darmo
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Syla a na kiedy Ty masz termin? bo nigdy nie wiem, kiedy z Jane macie termin
![]() faktycznie coraz blizej, dopiero był 18 tydzień ciąży a to już 30 o maj gat po Cinusiowej będziesz nastepna![]() a co do rodzeństwa to mamy strasznie walniete, no ale to nie nasza wina, ważne, że my jesteśmy normalni ![]() a Cinusiowa nic nie pisze, chyba nie jest na porodówce?bo jak my się dowiemy czy urodziła? ![]() Paolino chyba żadna w zaawansowanym stanie nie jest ze Śląska |
|
|
|
#4001 |
|
Konto usunięte
|
Tak myślałam
![]() ![]() ![]() Ale nie zaszkodziło napisać
|
|
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jam nie Włosospecjalistka, tylko Włosomaniaczka, a to różnica Ale w razie czego, oczywiście, służę pomocą ![]() Cytat:
Mnie osobiście "Brzydula" nudzi. Czasem oglądam, jak nie mam co robić, ale wkręcić się w ten serial nijak nie mogę Nie lubię postaci Ulki, o słitaśnym Mareczku nie wspomnę Za to szkoda mi Pauli.paollino, ja Cię kojarzę z wątku o "zdolnościach" pływackich Cytat:
Domi, Zuzia, ach, te wasze określenia: Burakello, Gównatello
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-05-29 o 12:03 |
|||
|
|
|
#4003 |
|
BAN stały
|
buRakello rano dzwonił
nie odebrałam rzecz jasna ![]() i jeszcze jego kolega ciagle mi strzały pika |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Pani jesien adoratorzy o imieniu zaczynającym się na R to buRakelly, a adoratorzy na G. to Gównatella
![]() Zuzia trzeba było odebrać i spytać co ma Ci do powiedzenia. Dobrze, że szybko zakończyłas znajomosć z buRakiem bo pewnie meżowi by opowiadał :/ stupid Ja się za prace nic a nic nie moge wziąć. Pani-jesien pozyczyłam sobie książki A. Christie i "Drogę do Avonlea", obronie się najwyżej za rok ta druga książka mnei bardzo interesuje. Ale ogólnie u mnei pada i ja leżę w łożku bo mnie plecy bolą no i krewka z nosa leci
|
|
|
|
#4005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie popaduje...a Luna szaleje po całym domu, juz się tak oswoiła że szok. Przyszła mini z all |
|
|
|
|
#4006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może jest jednak po prostu wyjątkiem potwierdzającym regułę ![]() Cytat:
![]() A. Christie nigdy nie czytałam, choć planuję od kilku lat poznać jej twórczość. Może wybiorę się niedługo do biblioteki (w której nie byłam już chyba ze 3 lata! )Obronisz się spokojnie, sztuką jest się nie obronić ![]() Cytat:
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie też leje od rana non stop i to ostro. a my z Tz niedługo idziemy do mnie zrobic u mnie obiad, a mianowicie ryż z truskawkami:
![]() acha...Aliszcze moim zdaniem na szaszłyki to pewnie karkówka albo polędwicziki będa najlepsze. Napewno papryka, cebula i reszta wedle upodobania ![]() Pani-jesien i sie uczyc do tej obrony jeszcze musze, przeciez jak oni mnei cos zapytaja a ja nawet nie pamietam co to popyt ciężko będzie
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-29 o 12:43 |
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Domi dzieki za zyczonka
Syla nie boj sie dasz rade bylam w szpitalu ale niestety nie dali mi synka potrzymac bo lezal -spal pod lampami a nie chcieli go wyciagac.Mowili ze mam przyjechac pozniej to go nie uspia i wtedy go polelam pojade z Tz
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka Ty leż i odpoczywaj
popołudniu zobaczycie swoje maleństwo ![]() Pani-jesień koniecznie przeczytaj, polecam "Dziesieciu murzynków"
|
|
|
|
#4010 |
|
BAN stały
|
To ja jak ważyłam 50 kg... znalazłam tą fotę teraz
hihimam 6cm w biodrach więcej i 3 w talii |
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, ale szczuplutka
![]() dzięki za porady odnośnie szaszłyków Wszystkim naszym kochanym Madziom szczęścia życzę!! słońca w życiu, dużo radości i uśmiechu Zmykam, bo niedługo do gin idę i się boję, co mi usg pokaże ![]() Zuzia, a Luna jest przesłodka!!!
|
#4012 |
|
BAN stały
|
To stara fota, teraz mam pełniejsze kształty.
Czuje sie fatalnie wysyp na twarzy ramionach i plecach, blizny, odrosty na głowie, włosy wypadają garściami, do |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia no własnie teraz jestes okraglejsza i jescze ładniej to wyglada, co nie zmienia faktu że laska ogromna z Ciebie
![]() Ala jak po wizycie u gin???Trzymam kciuki ![]() Poznanianki patrzcie: http://turystyka.wp.pl/artykul.html?...0&ticaid=181d2 |
|
|
|
#4014 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Domi laska czy nie to jakos beznadziejnie sie czuje, dzien paszteta
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mogę sie przyłaczyc do was?? ja kojarze Zuziunie ![]() pozdrawiam was goraco z czasem sie jakos wkrece w wasze rozmowy
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
dra witaj z nami
Kobitki ja wracam po kilkudniowej nieobecności, bo neta nie miałam Dalej jestem w dwupaku i nic się nie zapowiada... ![]() Jutro Tż ma urodzinki i błaga by mu jutro córunię podarować, a czy to ode mnie zależy Chyba załapię doła jak jutro nie urodzę ![]() Żeby było śmieszniej, to dzisiaj fryzjerka - głupia pipka - się ze mnie śmiała, że noszę już brzuch na kolanach |
|
|
|
#4017 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Konto usunięte
|
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja to nie rozumiem o co A. chodzi ![]() Od wczoraj od 12 milczał. ok - sukcesywnie też się nie odzywałam. Ale dziś był na gg, nie wytrzymałam (tak MEA CULPA " Za 2 minuty zniknął z gg... Nie wiem czy to przypadek zwykły czy ukrywa się? ZA CO? CO ZAŚ ZROBIŁAM ŹLE?
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki za przywitanie
Cytat:
to dobrze,ze pamiętasz ![]() co wogóle u Ciebie nowego?? Cytat:
|
|
#4020 |
|
Konto usunięte
|
już nie wiem co zrobić
![]() Raz jest wspaniale, a raz cisza. No sama już nie wiem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

O tej porze!!!!!

wiem mam nadzieje ze sie pouklada....hehe

nie wiem kiedy wyjdzie

. Jak nie z facetami to z rodzina, ehh wspolczuje.
to jutro można sobie zrobić w Rudzie Śląskiej w PLAZIE, USG 4 D za darmo 
Nie lubię postaci Ulki, o słitaśnym Mareczku nie wspomnę
Za to szkoda mi Pauli.