|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Nie smuć się ![]() Podobno brzuszek boli jak na@ wiec ja trzymam mocno za Ciebie kciuki![]() :kc iuki:![]() :kci uki:![]() :kciu ki:
|
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do góry miałas sie nie smutac,co ma byc to i tak bedzie i nie wolno nam sie poddac
|
|
#4383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miłego piątku Staraczki Kochane ale z Was fajne dziewczyny. Aż mnie za gardło ściska jak mogę Was zobaczyć. To tak jak bym spotkała kogoś kogo znam po latach. Niesamowite... Edytowane przez pacierp Czas edycji: 2009-05-29 o 17:24 |
|
|
|
|
#4384 |
|
Rozeznanie
|
Dra jak możesz to powiedz mi jaka duża Ci wyszła PRL i w którym dniu cyklu miałaś robioną???
Bo ja też mam wysoką ale jeszcze mam raz zrobić badania w 22 d.c i zobaczymy potem co dalej ![]() A w kwietniu co miałam robione badania w szpitalu to wynik mi wyszedł PRL-241,4 a po godzinie tak zwany test z metoclopramidem 3389 a podobno norma jest podstawowa do 25 a ja mam 241,4 ![]() A co jest najlepsze to miałam badana PRL w 23-24 d.c przed badaniami w szpitalu i wyszła w normie 14,50 i teraz się zastanawiam czy nie ma coś wspólnego z tym closty. ponieważ ja go brałam od 5 d.c do 9 i w tym czasie byłam w szpitalu na badaniach i miałam taki wynikMnie też bardzo miło żę mogę Was poznać bliżej Super pomysł z tą n.k Przynajmniej się wie z kim się pisze :0) Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-05-29 o 17:44 |
|
|
|
#4385 |
|
Raczkowanie
|
normalnie dziewczyny zwarjowalam...jakie wy wszystkie jestescie ładne a ja przy was jak gowniara wygladam
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#4386 | ||||
|
Raczkowanie
|
aleście napisały przez dzień.. uff, z góry przepraszam jak kogoś ominęłam
roza26 Cytat:
Cytat:
a co do mnie, to wiem, że co ma być to będzie i chcę wierzyć, że będzie dobrze.. Cytat:
![]() ale póki co to "nie dziękuję"![]() Cytat:
a w maju mamy dzień mamy ot i tyle..jak tempka ładnie wzrasta to owu była - dzień przed wzrostem. U mnie w dzień owu z reguły temp. spada edzia gratuluję zostania ciocią.. a owulkę to jakąś ekspresową chyba masz.. a może jajniki się zestresowały i stwierdziły że się na monitoringu wykażą? aliisanka za dobre wynikiula dra coby ten Twój PMS okazał się wahaniem nastroju związanym z fasolką ![]() Lisica zobaczyłabyś moje czoło, w 3miejscach wyglądam jakby mi miały jakieś rogi wyrosnąć.. takie śmiszne czerwone twarde pypcie.. Pokażę Wam mój śmieszny wykres z tego cyklu.. już sobie skojarzyłam kiedy mogłam nie wpisać i poprawiłam. za wszystkie i już na zaś życzę miłej i owocnej nocki
|
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama prolaktyna wyszla mi 38 coś nie pamietam,w tym,ze norma u mnie w laboratorium do 35,ale pozniej jak czytalam fora to powiedzieliz,eby sie nie sugerowac normami z laboratorium,bo do 25 jest zawsze norma,wiec sama nie wiem ... ja wysoka nie miałam,ale nie wiem jaka bym osiagneła po tabletce a badana miałam 22 czy 23dc,a teraz ginka powiedziala,ze mam miec badana jak od razu @ się skończy ostatnio kropka podala link w tamtym watku i se tak patrzałam tez http://wiki.28dni.pl/normy_laborator...n_hormonalnych Cytat:
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe.... rozumiem , że to twój pierwszy wykres więc nie wiemy co uciebie normalne...to czekamy
|
|
|
#4389 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle super, że jesteście... zawsze ma się komu wygadać... Buziaczki dla Was ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Widze, że wy tu sumiennie wszystko zaznaczacie a ja taki olewus![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
ewakol ja zaczęłam mierzyć bo różnie mi cykle trwały po poronieniu i chciałam wiedzieć kiedy owu (z przyczyn technicznych
)a kiedy @ coby mnie gdzieś z dala od domu i zestawu pierwszej pomocy nie zalało ![]() nika z tego punktu widzenia to ciekawy, fakt.. ![]() to nie jest mój pierwszy wykres.. załączam dwa poprzednie, zakończone porażką @ ps.jak ktoś ciekawy mnie to proszę na PW.. na nk funkcjonuję
|
|
#4391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to widze ze nie jestem sama w swoich problemach z mamą Dziękuje Wam wszystkim za podnszenie na duchu, czasmi dobrze sie wygadać i dziekuje ze jesteście ![]() Wydaje mi sie ze własnie najtrudniej jest z bliskimi osobami, poniewaz nie chcemy ich skrzywdzic. Dla mam zawsze bedziemy małymi dziewczynkami ![]() Patka ![]() Pomarańczka dobrze sie czasami tak zapomniec, przynajmniej troszke mniej stresu. Oby ta niedobra@ Cie omineła ![]() Lisica chetnie bym sie zamieniła w leniuchowaniu ja tu zagladam bo mam tak duzo roboty i nie wiem za co sie zabrac, wiec zaczynam od Wizaza ![]() Marta to juz 12 tc ale ten czas szybko leci, chetnie sie zaraze od Ciebie ![]() Ziaaa oj coś o tym wiem jak sie ciezko pisze, dziwne zrzadzenie losu, bo mi na poczatku tez sie magisterka na kompie rozpływała, teraz dla pewnosci zapisuje wszystko na kompie i na pendrive. Lepiej dmuchać na zimne. Trzymam za fasolke ![]() MissHot pewnie że Cie pamiętamy , no to za półmetek i fluidka zabieram ![]() CoraLady wiem ze to moje zycie i robie tak jak ja chce, tylko czasami przyro ze bliskie osoby wogóle nie potrafią zrozumieć, i nie mozna im sie zwierzyc. Juz wiele razy próbowałam rozmawiac z mamą, ale się naprawde nie da każda próba kończy sie porazką. Edzia gratulacje dla cioci oj bardzo dobrze znam to uczucie, sama niedawno to przezywałam, jak moja siostra urodziła to ja zamias sie cieszc to ryczałam jak głupia. Takie to życie jest, Czasami dobrze jest chyba własnie uronić łezke i popłakać niz dusic emocje w sobie. trzymam za monitoring ![]() Pacierp co do pomiarów tempki to ja tez tak uważam. Prowadziłam obserwacje jak chciałam uniknąć dni płodnych, a teraz stwierdziłam ze nie ma sensu sie dodatkowo nakrecać. Mysle ze jak zdecyduje sie na jakies badania lekarskie to wtedy dla lepszej diagnozy znowu powroce do pomiarów. Teraz wole nie myslec o tym Dra co do pms to ja tak miałam jak byłam w ciazy mąż sie mi sie żalił ze nie wie jak ze mną wytrzyma jak przez całą ciąże bede się zachowywać jak przed @ ![]() więc nigdy nic nie wiadomo ![]() Róża na dwoje babka wróżyła z tym bólem brzucha oby wróżyła na fasolke ![]() ------------------------------------------------------------ narazie tyle zeby sie nie skasowało, bo tyyyle sie spisałam, a teraz bede nadrabiać resztę
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-05-29 o 19:20 |
|
|
|
|
#4392 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Dra
Wiecie co mój mąż mi powiedział,że ja chyba ślub wzięłam z kompem a nie z nim bo cały czas siedzę teraz i klikam po n.k w końcu nie jest już dzieckiem żeby skakać koło niego ![]() Wiecie co Wam powiem super z Was kobietki Co jedna to piękniejsza tylko ja taka wybrakowana jakaś jestem
|
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
Co do NK to ja tez chętnie Was zobacze
co niektóre z Was wyśledziłam, resztę dalej śledze
|
#4394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wole sie nie nastawiac,bo smutek przybedzie,a smutku nie chce... Cytat:
moj akurat se wzmacniacz naprawia to mi nic nie gada,ale jak nie jest zajety to jest zły,ze non sto siedze ![]() wszystkie z was super kobietki i piękności edzia i ty tez sliczna to ja jaka taka no eh
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
Diewczynki coś chyba za bardzo tą NK okupujecie bo normalnie strasznie wolno chodzi
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Kurcze przegladam ta nasza klase i nie mam kiedy tu zajrzec tyle zdjec macie ![]() ale sliczne dziewczyny jestescie i fajnie was widziec ![]() teraz poczytam co tu naskrobalyscie |
|
|
|
#4398 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś po wynik beta hcg ale nie przyszedł... odebrałam za to inne badania i niektóre są niezbyt dobre...
|
|
|
|
#4400 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie od trzech dni boli podbrzusze i raczej jest za wcześnie na okres - no chyba, że będzie wcześniej niż wyliczony
Co do NK to chyba muszę wstawić zdjęcie by mnie można było oglądać
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma się te umiejętności
|
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kochane wpadłam tylko się przywitać ii się pokazać abyście nie zapomniały o mnie
Rózyczko jak miło że pamiętasz o mnie nie martw się napewno i do ciebie ta wredna małpa nie przylezie Ula mnie też jeszcze parę dni po spodziewanym terminie małpy bolał brzuch ale wtedy tylko leżałam bo byłam taka wystraszona ale w końcu po paru dniach przestał także wszystko napewno jest ok pozdrawiam wszystkie staraczki i już te zafasolkowane |
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
No i doczytalam wszystko
![]() Od mamusiek zabieram ![]() Lenka |
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, nadrobiłam wszystkie wątki, ale naskrobałyście
ja niestety nie mogę się udzielać na bieżąco, tylko w domku. Zabieram ![]() co do mierzenia tempki to ja niestety tego nie robię, chyba nie jestem taka zdyscyplinowana.. mam nadzieję że jest ona mniej wiecej w polowie cyklu, zauważam śluz płodny wiec tego sie trzymam. |
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeśli pozwolicie to się przyłączę... ostatnia @ 18,05, i od tego miesiąca rozpoczynamy starania. Pierwszą iskierkę udało nam się "upolować" już w pierwszym cyklu, teraz pewnie nie będzie już tak różowo ale mam jednak nadzieję, że nie każe mi długo czekać....
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, no i gratulacje dla zafasolkowanych
|
|
|
|
#4407 |
|
Rozeznanie
|
Witaj kotek81
A co tu takie pustki ![]() Wszystkie przeniosły się z forum na n.k Ale super jest zobaczyć i poznać bliżej osoby z którymi się codziennie od kilku miesięcy klika a teraz możemy się też zobaczyć Miłej nocki dziewczynki ja już zmykam bo mnie mąż zaraz spakuje i do Polski odeśle Buona notte |
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie edzia wszystki chyba na nk przynajmniej ja
![]() ogladam Was i podziwiam pieknosci moje |
|
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
mam problemy z wizazem , napisałam długiego posta i mi go zjadło
obudziłąm się i nie mogłam zasnąć i postanowiłam zajrzeć do Was ![]() jesteście wszystkie takie sliczne coś fantastycznego wiedzieć z kim sie pisze na codzień , zwierza się i otrzymuje pomoc ... jesteście cudowne ale teraz już mi sie wzieło na spanie , więc dobranoc ... obiecuje ze jutro nadrobie
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Skarbki
wróciłam niedawno z "mayday 2" po prostu rewelacja ubaw po pachy ![]() potem żeby się rozerwać wybraliśmy się na pizze, więc jadłam po 20 a to baaardzo niezdrowo ale tak jem bardzo rzadko więc się nic nie stanie któreś się Bąbelki testują na weekend? za kogo trzymać mocne kciuki?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

a podobno norma jest podstawowa do 25 a ja mam 241,4

no ale dość smutania
i fluidka zabieram