|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Aliisanko mozesz trzymac za mnie, nie zamierzam testowac ale za tydzien termin nieplanowanej @
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nigdy jakoś nie zwracam uwagi na to co jem. Jem to co mi smakuje i kiedy mam ochote a nie kiedy jest pora na jedzenie. ale mnie Patka odmłodziła No cóż.... poprostu dzieciak ze mnie
|
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja też istnieje na NK, jeżeli któraś z Was chciałaby mnie bliżej poznać to czekam na wiadomość na priv ![]() Jakoś się znajdziemy
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Kobra to zapraszam na pogaduchy jak bedziesz w moim regionie! W tym cyklu odczuwam wszystko, czuje jak tworzylo sie jajeczko wczoraj chyba juz peklo, bo czulam jakies dziwne ukucie, wszystko odczuwam jak schudlam Nio ale bedzie git, w poniedzialek ide na obejzenie jajeczka no i kupilam ten pregnyl 5000! Tak, że zobaczymy co i jak![]() Trzymm kciuki za wszystkie staraczki
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4415 |
|
Rozeznanie
|
Hejki
witam się o poranku Życzę miłego dnia
|
|
|
|
#4416 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,
mam trochę zaległości w czytaniu, ale nie dam rady przeczytać. Od kilku dni leże w łóżku z anginą, dziś też wstałam na minutkę zobaczyć co u Was. Trzymam kciuki za kolejne kreski na testach jak nie urok, to... Jeszcze ta pogoda... No nic, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu!!!Ps. malami82 Twój wykres bardzo obiecująco wygląda, jak się czukesz?
|
|
|
|
#4417 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
malami widzę na Twoim wykresie optymistyczną tendencję wzrostową ![]() nina_k - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę temp. dzisiaj - 37,11 oby, oby oby...pozdrawiam weekendowo
|
|
#4418 | |||
|
Zadomowienie
|
cześć ślicznotki
Cytat:
głowka do góry Cytat:
![]() Cytat:
a ile lat ma pierwsza iskierka ? tempka śliczna a ile z reguły masz dniowe cykle bo co wykres to inne dane ![]() mam tylko nadzieję że wszystko ok. dziś znowu mnie mdli , ale cieszę się bo Kruszynka daje znać że jest ![]() dziś chyba niskie ciśnienie , bo ledwo na oczy widzę i mam burzę hormonów-łzy mi same lecą , wiec siedzę i beczę
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#4419 |
|
Rozeznanie
|
Ciao
Co tutaj tak pusto znowu wszystkie na n.k siedzą A u mnie się od wczoraj ochłodziło i przeszły burze a w nocy troszkę padał deszcz ale teraz jest super a nie te upały ![]() Dzwoniłam wczoraj do brata i bratowej żeby im pogratulować i rozmawiając z nimi o mało się nie rozkleiłam ale brat wyczuł,że coś jest nie tak i o nic nie pytał tylko powiedział żebym przestała bo następne dziecko w rodzinie będzie moje a ja nie wytrzymałam i się ![]() Troszkę sobie popłakałam i mi ulżyło dzisiaj już się lepiej czuję nina_k Życzę szybkiego powrotu do zdrowia malami,karolcia228,pomarncza 3mam mocno ![]() lenka1000 jakie wyniki i z czego wyszły Ci nie za dobre??? roza26 jak się czujesz dzisiaj ![]() Miłego sprzątania życzę ![]() Zaglądnę później do Was
Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-05-30 o 09:39 |
|
|
|
#4420 | |
|
Rozeznanie
|
Co do wykresu to temp rzeczywiście poszła trochę w górę. Jak się czuję? Ogólnie dobrze, tylko sutki jak delikatnie nacisne bolę i piersi przy dotyku (głównie z boku) też. Poza tym wszystko ok. Wczoraj zauważyłam też biały, grudkowaty śluz ...
Po mojej wcześniejszej euforii (co było widać na forum) staram sobie nie robić nadziei ... Te objawy pasują do wielu spraw ... ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Przyda się ... |
|
|
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy jak mialam IUI robiona 22.05 to dzis mija 8 dzien a mnie nadal cos kluje i troche boli. Czy to mozliwe, zeby tak dlugo bolalo?
Jak jutro bedzie jeszcze bolec to w pon. dzwonie do lekarza. Nie wiem co sie dzieje, a na test jest jeszcze za wczesnie bo dzis jest dopiero 22 dc, a cykle mam 29-33. Narazie odpoczywam,nic ciezkiego nie dzwigam, tylko jak leze, czy siedze lub chodze to mam to samo uczucie. |
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
kochane jak zawsze sprzątałam w sobotę i nie miałam czasu na wizaz , tak teraz nudzi mi sie jak cholerka jasna
![]() mama wczoraj wszystko ogarneła, mam tylko na bierząco umyć naczynia i nie wiem co z sobą zrobić ...idę ksiązkę poczytać mąż w garażu czysci autko na jutro , moze jak przestanie padać to pójdę zobaczyć na chwilę jak mu idzie (tym bardziej ze przyniósł mi do garażu super wygodny fotel )
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4423 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
a mnie dopadł znów pęcherz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
piękna tempka kciuki zaciśniete Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja muszę posprzatać i jak zwykle mi się nie chce,ale trzeba to trzeba...
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czego zazdroszczę, ja niestety muszę się pilnować, i póki co to waga mi spada w ciąży, ale początki takie mogą być trzymam więc mocno kciuki za testujące, i wierzę głęboko że każda z Was w końcu ujrzy dwie kreski, bo wiara cuda czyni i góry przenosi Kochane moje..
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#4426 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
ja sobie zrobiłam przerwę w sprzątaniu ... Uffff ...Jeszcze tylko "salon" trzeba sprzątnąć i gotowe a potem tylko napisać zakończenie do pracy podyplomowej, bo nóż na gardle już mam i promotor się czepia Zajrzę do Was późńiej
|
|
|
|
#4427 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja to mam tak kochanego męża, że On sprząta
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4428 |
|
Rozeznanie
|
Aliisanka kochanie w Twojej sytuacji nie może być inaczej
|
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z sobotnich zakupów i stwierdzam, że ludzie powariowali. W niedzielę sklepy zamknięte a oni zachowują się jakby przez tydzień dostępu do sklepów mieli nie mieć. Uff.. dobrze, że już w domu
Samopoczucie dziwne, jeszcze śniadanie czuję i brzuch i kręgosłup pobolewają.. ula dawno, dawno temu (patrz - przed poronieniem) miałam cykle jak w zegarku co 28dni, odstępstwa bardzo rzadko i chyba z raz w ogóle.. a począwszy od 23września'08 @ przychodziła różnie - najczęściej 35dni (ale wtedy owu ok 20 dnia była i zanim się zorientowałam parę szans straciliśmy).. a ostatnio to już tak jak na wykresach widać.. dra ![]() witam nową staraczkę i za wszystkieznikam ogarnąć pokoje
|
|
#4430 |
|
Raczkowanie
|
czesc laski ja dzis w pracy chcialabym wam pojkazac moj wykresik ale nie wiem jak go skopiowac ze strony zeby wkleic na forum
a mam na tej stronie http://www.fertilityfriend.com/
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
kobra ja kliknęłam prawym przyciskiem myszy na wykresie i wykorzystałam opcję zapisz obrazek jako
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Dra kuruj się kochana
Patuś a ja Cię jeszcze na nk nie widziałam , muszę ocenić ile masz latek ![]() Pomarnczka to trzymam kciuki zeby @ nie przylazła czuję sie coraz lepiej , ale oszczędzam się ... dziś na obiad żurek pychota
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
hej!mój Tż w pracy więc sobie mogłam posprzątać
a Tż jeszcze się nasprząta bo później to już moje nóżki będą musiały odpoczywaćpogoda jest fatalna cały czas jest mi zimno i ciągle pada co za okropna ta pogoda brrr to maj gdzie jest słoneczko?
|
#4434 |
|
Raczkowanie
|
Moje Kochane Staraczki
wpadam tu tylko od czasu do czasu -bo niestety żyję w jakimś szalonym tępie , ale za każdym razem jestem zdumiona ile to już nowych stron dopisałyście![]() GRATULUJĘ wszystkim nowym fasolkowym-Mamusią!!! u mnie co miesięczne czekanie... a ten straszny ból po HSG prawego jajnika okazał się owulacyjny lekarz sprawdził i powiedział że mam blizny na jajniku i dlatego owulacja jest taka bolesna ale sukces że w tym miesiącu znowu prawy jajeczkował!Jestem z niego (prawego jajnika ) naprawdę dumna ;D Trzymam kciuki za testujące! Miłego weekendu!
|
#4435 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka
a w irlandii lato na dobre ![]() Cytat:
bardzo ładnie Cytat:
Cytat:
![]() a mezulek dobrze dba o Ciebie
|
|||
|
|
|
#4436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy masz obrone?? bo ja 23 czerwca i do 10 czerwca mam wszystko oddac. ![]() ...ale za to jak pomysle ile bedzie luzów po studiach , normalnie nie bedzie co z czasem zrobić ![]() no i bardzo dobrze i tak ma byc trzeba dbać o żonke zeby sie nie przemęczała.U nas ja zrobiłam porządki bo mężuś na budowie, ale jak tylko jest w domu w soboty to sprzątamy razem Cytat:
i oby jajeczko zamieniło się w fasoleczkę
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
oto moj wykresik co myslicie o nim???
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
Myślę o nim, że niedawno owu miałaś
Ile Twoje cykle trwają - ok 32 dni? Ja kiedyś też tak miałam, że w pierwszej części cyklu miałam wyższe temp. Oby Ci się wykres utrzymywał powyżej 37
|
|
#4439 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Pomarnczką wygląda na to ,że owulke miałaś. Trzymam kciuki
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety wyglądam na więcej lat niż mam także się nie zdziwcie :P
Ale miło was widzieć dziewczynki Teraz jeszcze muszę zapamiętać że dany nick to ta osoba i juz będzie gucio
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

ubaw po pachy
ale tak jem bardzo rzadko więc się nic nie stanie 

jak nie urok, to... Jeszcze ta pogoda... No nic, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu!!!
oby, oby oby...