Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 09:18   #4681
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Ninko dziękuję
Też ma i mi wyjechała do Poznania, foch zamiast tu oblewać ze mną

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 09:19   #4682
kochanie
Wtajemniczenie

Estello! Madziarro Wszystkiego najlepszego: samych udanych wyborów kosmetycznych i nie tylko, radości i uśmiechu na co dzień

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Kochanie, chyba bym była chętna się dołączyć do zamówienia, przejrzałam na szybko ich ofertę i 2 kolory mnie wstępnie zainteresowały + wysuszacz (ale jest tylko Dry Kwik, polecacie?). Wrócę dziś do domu to obejrzę jeszcze raz na spokojnie i dam ci odpowiedź, ok?
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ale jestem sierota, nie zauważyłam, że Iza podała link do Allegro zaraz też sobie przejrzę ofertę.
No pewnie, wybierajcie spokojnie, nie spieszy mi się za bardzo No i poza tym, jak chcecie, to możecie wybrać innego sprzedawcę, oni po prostu mają dużo SH i już u nich kupowałam
Chciałam kupić też NT, ale nie mogę znaleźć nikogo, kto miałby też SH, a jak już ma, to seria salon jest droższa o 5 złotych na sztuce, to już mi się wtedy bardziej opłaca kupić viperę stacjonarnie

Dobra, zaczynam pisanie programu, miłego dnia wszystkim
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 09:25   #4683
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Estella, Madziarra wszystkiego co najlepsze z okazji imienin Spełnienia wszystkich marzeń!
kochanie, kupujecie wszystkie razem i wysyłacie do siebie, czy dajecie sobie na zlociku?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 10:03   #4684
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Estella, Madziarra wszystkiego co najlepsze z okazji imienin Spełnienia wszystkich marzeń!
kochanie, kupujecie wszystkie razem i wysyłacie do siebie, czy dajecie sobie na zlociku?
Dajecie na zlociku A przyjedziesz?

Dobra, miałam się uczyć Znikam! Proszę mnie stąd przegonić, jak zobaczycie

(A jeszcze jedno mi się przypomniało: Zizou, pisałaś o kolekcji forem do ciasta. Załóż wątek, to będę pierwszą osobą, która wklei zdjęcia swoich wykrawaczek)
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 12:00   #4685
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ale za to kupiłam sukienkę na wesele. Z tej kwiecistej kolekcji Orsaya.
Na żywo jest absolutnie genialna i dodaje trochę ciała.
Śliczna jest Mierzyłam ją nawet i wzięłabym ją gdyby nie to, że mi w cycach odstawała

Estella, Madziarra wszystkiego najlepszego!
Stary 2009-05-29, 12:28   #4686
lizzie
Zadomowienie

Rano z tego pośpiechu zapomniała złożyć życzeń naszym solenizantkom No więc Madziarra, Estella, (czy MagJa to też nie jest przypadkiem Magda) wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta, samych udanych zakupów kosmetycznych wielu radości i pogody ducha na co dzień Wypiję sobie dziś wieczorem za wasze zdrowie

Kochanie, zaraz przejrzę jeszcze raz ich ofertę i napiszę ci na PW co bym chciała.
Stary 2009-05-29, 13:45   #4687
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
fajnie, że już masz z głowy zmartwienie
przyjemnie wygląda chociaż jak ja oglądałam je na wieszakach, to jakoś nie miałam ochoty mierzyć, ale pewnie na człowieku ładnie się układają
Teraz muszę kupić buty, a z tym też najłatwiej nie będzie, bo chcę kremowe sandałki na 10-11 cm szpilce, a widzę że nie ma takiego obuwia za dużo w sklepach. Z tej kolekcji sukienek spodobała mi się tylko ta i to za drugim podejściem. I jestem bardzo zadowolona.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
przegladam sobie nowa URODE i widze jakies nowe JT p.u.r.e.. kolory maja cudne [na tyle,m na ile moge wywnioskowac ze zdjecia] a i podobno zapachy do rzeczy
O fajnie dawno nie było fajnych nowych JT.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W ogóle to przez Ciebie naszła mnie ochota na te spreyowe rajstopy i skoro ziz chwali chyba i ja sobie kliknę. Bo w pracy ostatnio jest ciepło, wręcz duszno i jak tak dalej pójdzie, to nie będę zakładać pończoch do spódnicy, ale z drugiej strony te moje nogi jakieś takie mało idealne. Posiniaczone, blade i jeszcze żyłki wychodzą Taki spray rozwiązałby pewnie ten problem. No ale póki co zobaczę, jak to z tą temperaturą będzie.
Ja się skusiłam przy okazji zakupów lakierowo-odżywkowych. Pewnie gdyby nie to, to bym nie wpadła na ten pomysł, ale w sumie fajna rzecz to być może - ja mam słabe naczynka i kaleka jestem - ciągle mam jakieś siniaki nie wiadomo skąd, więc mam nadzieję je ukryć tym sprayem jakbym przypadkiem miała obite nowgi w czasie kiedy idę na wesele.

Cytat:
a ja sobie nawet kupiłam specjalnie kostium do opalania, żeby tego lepsiejszego nei niszczyć koło domu. W Tesco były tanie bikini, więc za niecałe 40zł wzięłam takie brązowo-turkusowe i nawet turkusowe pareo do kompletu. Mam nadzieję, że chociaż czerwiec będzie ładny, bo tak się złożyło, że mam sporo dni wolnych, może to wykorzystam na jakieś wypady z TŻ nad wodę.
Też dzisiaj prawie kupiłam przecenione bikini w Re. Teraz nawet trochę żałuję, ale nie skusiłam się bo nie byłam pewna, czy odważę się wyjść na jakąkolwiek plażę w majtkach o kroju brazylijskim.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Śliczna jest Mierzyłam ją nawet i wzięłabym ją gdyby nie to, że mi w cycach odstawała
Mi też odstaje, muszę czymś wypełnić brak. Myślę o wkładkach silikonowych, muszę zaraz przewertować All. Dzisiaj kupiłam sobie do niej cielista bardotkę (chociaż taki model stanika jest dla mnie niezbyt korzystny), bo była promocja w Intimissimi na Szewskiej i wszystkie staniki były po 39zł. O mało się przez to nie spóźniłam na seminarium.

Estello, Madziarro wszystkiego najlepszego z okazji imienin
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 16:37   #4688
Estella
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-05-29, 18:15   #4689
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
mialam dwa kolory: nude glowe i light glow. i zdecydowanie light jest najjasniejszy z palety

jak zuzyje moj spray L'Oreala to klikne sobie zapasik SH
Dzięki.
A który lepszy w takim razie - SH czy L'Oreal ;>

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Opi nie ma w drogeriach takich zwykłych, na targach są po 26 zł i ewentualnie w jakichś hurtowniahc możesz dostać. Ja polecam z OPI granat "Yoga-ta get this blue" Bossski
Eee tam, Russian Navy jest ładniejszy

A propos granatów przyglądałam się dziś nowym lakierom Rimmella (chyba to nowość, takie z pędzelkiem a la jednominutowe Burżuje) i tam jest ładny ciemny granat, bardzo ciemny, prawie czarny. Taki kremowy, bez żadnych drobinek, a przynajmniej na taki wyglądał. Gdybym nie miała RN Opi, to bym go brała bez zastanowienia. Noo, może nad ceną bym się zastanowiła tylko, bo w sumie nie dojrzałam jej wcale, a podobał mi się taki piaskowy beżyk (lekko perłowy )

Cytat:
A ja i to i to, a dzięki Tobie zarzuciłam lakiery perłowe prawie
No i prawidłowo, bo perłowe są dobre dla babć Szczególnie takie perłowe róże

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
MagJa, Vibeska: miło Was widzieć

Cytat:
Widze że lakieromania w rozkwicie
No ba, w końcu lato to chyba najlepszy sezon na lakierowe szaleństwa

Cytat:
Rano z tego pośpiechu zapomniała złożyć życzeń naszym solenizantkom No więc Madziarra, Estella, (czy MagJa to też nie jest przypadkiem Magda) wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta, samych udanych zakupów kosmetycznych wielu radości i pogody ducha na co dzień Wypiję sobie dziś wieczorem za wasze zdrowie
Dziękuję za pamięć, ale ja akuat imieniny obchodzę w lipcu. Zresztą gwoli ścisłości Magdalena jestem, a dziś chyba Magdy.

Niemniej jednak dołączam się do życzeń i świętującym dziś solenizantkom życzę spełnienia marzeń, nie tylko kosmetycznych

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Też dzisiaj prawie kupiłam przecenione bikini w Re. Teraz nawet trochę żałuję, ale nie skusiłam się bo nie byłam pewna, czy odważę się wyjść na jakąkolwiek plażę w majtkach o kroju brazylijskim.
A ja mam takie sprytne bikini, że góra to trójkąty, a dół to zwykłe gatki z atrapą wiązania. No i w sumie góra to też nie takie typowe skąpe trójkącki, a takie wydłużające się do góry, tworzące jakby szersze ramiączka do pewnego momentu, bo potem już przechodzą w sznureczki.
A typowo wiązane gatki mam w drugim kostiumie i z kolei tam mam wycięte wiązane gatki, a góra to staniczek typu plunge

Mam dziś takiego lenia, że wyszłam wcześniej z pracy i zamiast iść grzecznie do domu na obiad, a potem na ćwiczenia, skończyło się na tym, że nawet obiadu mi się samej grzać nie chciało. Poczekałam na tatę, co by 2 razy tego nie robić, a ćwiczenia olałam całkiem. Jest tak zimno, że nic tylko zaszyć się w domu pod kocykiem przed dobrym filmem, co też za chwilkę zamierzam uskuteczniać
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 18:24   #4690
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jest tak zimno, że nic tylko zaszyć się w domu pod kocykiem przed dobrym filmem, co też za chwilkę zamierzam uskuteczniać
Ja też Póki co na rozgrzanie walnęłam sobie piwko zagryzając je chipsami Ostatnio co piątek piję piwsko, nie wiem skąd mam takiego smaka jak ja nigdy alkoholu nie lubiłam a piwa w szczególności
Stary 2009-05-29, 18:43   #4691
Hosenka*
Zakorzenienie

Jakiś czas temu rozpoczal się remont pewnego dużego budynku niedaleko mojego bloku (2 min na nogach) - wszystko co tam było zlikwidowali (łącznie z kinem ). Tak sobie marzyłam, zeby otworzyli tam jakaś faną drogerię. Przechodzę tamtędy dzisiaj, a tam ... drogeria Otwarta 3 dni temu Asortyment zapowiada się ciekawie, również cenowo Narazie nie ma zbytniego wyboru, ale wlascicielka chce zrobić rozeznanie, o co będa pytać klientki itp. Pogadałam sobie z nią (sympatyczna dziewczyna mniej więcej w moim wieku), kupiłam lakier Eveline Crocus (4 zl taniej niż w Naturze ), dostałam cukierka i próbki .

Ice: prześlij mi na PW adres - wyslę Ci ten malinowy lakier PR i maseczkę Doliva

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 20:19   #4692
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za pamięć, ale ja akuat imieniny obchodzę w lipcu. Zresztą gwoli ścisłości Magdalena jestem, a dziś chyba Magdy.
Dziś Magdaleny, Magdy jest 25 maja

Siegfried Obermeier
Stary 2009-05-29, 22:16   #4693
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Eee tam, Russian Navy jest ładniejszy

A propos granatów przyglądałam się dziś nowym lakierom Rimmella (chyba to nowość, takie z pędzelkiem a la jednominutowe Burżuje) i tam jest ładny ciemny granat, bardzo ciemny, prawie czarny. Taki kremowy, bez żadnych drobinek, a przynajmniej na taki wyglądał. Gdybym nie miała RN Opi, to bym go brała bez zastanowienia. Noo, może nad ceną bym się zastanowiła tylko, bo w sumie nie dojrzałam jej wcale, a podobał mi się taki piaskowy beżyk (lekko perłowy )
Iii tam, głupoty gadasz
A właśnie ten Rimmelkowy też mnie zaciekawił, on inny od OPI więc pewnie se kiedyśtam kupię dzisiaj jeszcze w Naturze wyhaczyłam granatowy mały lekko perłowy Sensuque, nawet fajny kolorek tylko nie wiem jak z ich jakością

A w ogóle ta natura kelparzowa jest do dupy, nie było ani nowych tuszy astora, ani błyszczyków i szminek Maybelline ani Rimmelków chociaz są w gazetce
Cytat:
Jakiś czas temu rozpoczal się remont pewnego dużego budynku niedaleko mojego bloku (2 min na nogach) - wszystko co tam było zlikwidowali (łącznie z kinem ). Tak sobie marzyłam, zeby otworzyli tam jakaś faną drogerię. Przechodzę tamtędy dzisiaj, a tam ... drogeria Otwarta 3 dni temu Asortyment zapowiada się ciekawie, również cenowo Narazie nie ma zbytniego wyboru, ale wlascicielka chce zrobić rozeznanie, o co będa pytać klientki itp. Pogadałam sobie z nią (sympatyczna dziewczyna mniej więcej w moim wieku), kupiłam lakier Eveline Crocus (4 zl taniej niż w Naturze ), dostałam cukierka i próbki .
Hehe, fajowsko

A ja zdałam zaliczenie Jeszcze nie mam oceny ale przypuszczam , że będzie to coś koło 4.0- bo test był dwuczęściowy, z jednej mam wystawione 4.5 a z drugiej 15 pktów na 20 więc przypuszczam, ze będzie to coś koło 3,5 więc średnia akurat na 4.0 wypada
Ale się cieszę

Widziałam wreszcie operację na żywo- usuwanie woreczka żółciowego, fajna zabawa, jednak gdybym miała byc lekarzem to wybrałabym anestezję nie chirurgię
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 07:29   #4694
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Iii tam, głupoty gadasz
A właśnie ten Rimmelkowy też mnie zaciekawił, on inny od OPI więc pewnie se kiedyśtam kupię dzisiaj jeszcze w Naturze wyhaczyłam granatowy mały lekko perłowy Sensuque, nawet fajny kolorek tylko nie wiem jak z ich jakością

A w ogóle ta natura kelparzowa jest do dupy, nie było ani nowych tuszy astora, ani błyszczyków i szminek Maybelline ani Rimmelków chociaz są w gazetce

A ja zdałam zaliczenie Jeszcze nie mam oceny ale przypuszczam , że będzie to coś koło 4.0- bo test był dwuczęściowy, z jednej mam wystawione 4.5 a z drugiej 15 pktów na 20 więc przypuszczam, ze będzie to coś koło 3,5 więc średnia akurat na 4.0 wypada
Ale się cieszę
rzyrafko gratuluję zdanego zaliczenia!

Ja mam ten mały granatowy Sensique i wg. mnie jest taki sobie. 1 warstwa to za mało, żeby było widać kolor(robią się smugi) a jak nałożysz drugą to ona strasznie długo schnie i nawet jak się wydaje, że jest już sucha to wystarczy lekko docisnąć paznokciem a zostaje ślad. Poza tym dość szybko odpryskuje i sama konsystencja jest jakaś taka tępa do nakładania. Nie umywa się do Evelinki

Mnie też te nowe błyszczyki Rimmel zaciekawiły, miałam być wczoraj w Solvayu po pracy żeby obczaić czy są, ale pogoda mnie odstraszyła. Może się wybiorę tam w przyszłym tygodniu, bo mam mieć wolny piątek
Stary 2009-05-30, 08:43   #4695
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej

A co tu znowu taka weekendowa pustka? Myślałam, że będzie co z rana poczytać a tu nic.

Wczoraj odpadłam na fitnessie. Ćwiczenia miały taki sam stopień intensywności jak zawsze, a ja po 40 minutach nie byłam już w stanie wejść na step i robiłam co piąte ćwiczenie w układzie. Nie mam pojęcia, co się stało, zawsze wytrzymuję całą godzinę i mam jeszcze energie, a wczoraj jak po stepie przyszłam do TŻ i się położyłam, tak dopiero teraz wstałam.

Jedziemy dzisiaj na Śląsk na jakąś imprezę BMW, potem na urodziny koleżanki na imprezę do klubu. Znowu się nie pouczę.

A wczoraj nie zdążyłam odebrać z poczty moich zabawek z Sally Hansen i muszę czekać do poniedziałku.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 08:59   #4696
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: gratuluje

Oglądałam te nowe błyszczyki Rimmel - podoba mi się jeden kolor (nie pamiętam nazwy), już miałam w koszyku, ale jednak nie podoba mi ich ciezkość na ustach i smak/zapach jak w błyszczykach Bell (tych "pierwszych").

Instagram

Stary 2009-05-30, 10:09   #4697
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko: gratuluje

Oglądałam te nowe błyszczyki Rimmel - podoba mi się jeden kolor (nie pamiętam nazwy), już miałam w koszyku, ale jednak nie podoba mi ich ciezkość na ustach i smak/zapach jak w błyszczykach Bell (tych "pierwszych").
Ciężkie na ustach mówisz? To niedobrze Nie przepadam za kolorówką Rimmel, ale miałam nadzieję, że te błyszczki będą fajne.

Tak w ogóle to mam dziś dzień paszteta, czuję się gruba, brzydka i w ogóle ble, wszystko mnie wkurza i mam zły humor Ale podejrzewam, że to tylko hormony wariują przed okresem i dlatego tak się czuję.
Stary 2009-05-30, 10:39   #4698
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:

Ja mam ten mały granatowy Sensique i wg. mnie jest taki sobie. 1 warstwa to za mało, żeby było widać kolor(robią się smugi) a jak nałożysz drugą to ona strasznie długo schnie i nawet jak się wydaje, że jest już sucha to wystarczy lekko docisnąć paznokciem a zostaje ślad. Poza tym dość szybko odpryskuje i sama konsystencja jest jakaś taka tępa do nakładania. Nie umywa się do Evelinki
To ciekawe, co piszesz, bo też mam ten lakier i moje wrażenia odnośnie jego są zupełnie inne niż Twoje Według mnie schnie on przyzwoicie, stwardniał tak, że nic sobie nie odcisnęłam, a mam do tego talent, i jak na mnie trzymał się też dobrze. Przypomina mi z koloru Blue Satin Chanela. Bardzo lubię ten Sensique, ale ostatnio nie miałam okazji używać, bo mam sesję i nie chce wykładowców straszyć kolorem na paznokciach. W ogóle z tej serii letniej mam jeszcze fiolet, malinowy róż i żółty i chyba z granatu jestem najbardziej zadowolona. Najmniej za to z tej maliny, bo słabo kryje, jest taka półprzezroczysta.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 11:51   #4699
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężkie na ustach mówisz? To niedobrze Nie przepadam za kolorówką Rimmel, ale miałam nadzieję, że te błyszczki będą fajne.

Tak w ogóle to mam dziś dzień paszteta, czuję się gruba, brzydka i w ogóle ble, wszystko mnie wkurza i mam zły humor Ale podejrzewam, że to tylko hormony wariują przed okresem i dlatego tak się czuję.
Takie mam odczucia, spóbuj więc sama

Isa, dajże kobieto spokój z tym pasztetem ... Chudzina jesteś ... Na pocieszenie napisze, że ja waże 55 kg, czyli 4,5 więcej niż 4 miesiące temu

Wiecie co robie?? Zdjecia mojej majowej aktualizacji

EDYCJA:
skończe sprzatać i biorę się za robienie i pieczenie bagietek I zapraszam moje Maleństwo na kolacje (o ile sprawdzenie czy nadaja się do zjedzenia przebiegnie pomyslnie)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-30 o 12:11

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 12:32   #4700
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
To ciekawe, co piszesz, bo też mam ten lakier i moje wrażenia odnośnie jego są zupełnie inne niż Twoje Według mnie schnie on przyzwoicie, stwardniał tak, że nic sobie nie odcisnęłam, a mam do tego talent, i jak na mnie trzymał się też dobrze. Przypomina mi z koloru Blue Satin Chanela. Bardzo lubię ten Sensique, ale ostatnio nie miałam okazji używać, bo mam sesję i nie chce wykładowców straszyć kolorem na paznokciach. W ogóle z tej serii letniej mam jeszcze fiolet, malinowy róż i żółty i chyba z granatu jestem najbardziej zadowolona. Najmniej za to z tej maliny, bo słabo kryje, jest taka półprzezroczysta.
Może to zależy od paznokci? Tak samo jak jest z tuszami do rzęs: ten sam u 2 różnych osób może dać 2 zupełnie różne efekty.

Hosenuś tak sobie tylko narzekam Ale mnie przeraża to, że po okresie, gdy jadłam mniej i potrafiłam wytrzymać bez słodyczy znów żrem słodkie, niezdrowe i kaloryczne potrawy W dodatku jak to przed okresem: jestem rozdęta i wyglądam jak w 5 miesiącu ciąży.
Stary 2009-05-30, 12:44   #4701
Hosenka*
Zakorzenienie

Isuś, ja ostatnio tez jak w ciąży wygladałam, kiedyś wypiełam jeszcze dodatkowo brzuch i też wygladałam jak w 5-6 miesiącu. Wzrok Samca - bezcenne (bo on by chciał )

Instagram

Stary 2009-05-30, 12:48   #4702
zizou
Zakorzenienie

witam Was znad szklaneczki czegos mocniejszego. dzisiaj kroluje Caipirinha, mlask [wiem, wiem - mialam nawet nie spojrzec w strone alko ].
chlopa mi porwali na bachelor party juz go widze, jak wraca w poniedzialek - blady, spokojny, cichy, odwodniony... ach, jak dzieci korzystajac z okazji bycia home alone zrobie porzadek w szafie [dzisiaj znowu przytargalam siate ciuchow ja juz nie mam gdzie tego trzymac ].
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 13:05   #4703
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isuś, ja ostatnio tez jak w ciąży wygladałam, kiedyś wypiełam jeszcze dodatkowo brzuch i też wygladałam jak w 5-6 miesiącu. Wzrok Samca - bezcenne (bo on by chciał )
Hosenko no to działajcie w tym kierunku

ziz ja też powinnam porządki w szafie zrobić, już mi się wszystko z niej wysypuje przy każdym otwarciu a i tak ciągle mam dylemat pt. "nie mam co na siebie włożyć"
Stary 2009-05-30, 13:54   #4704
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
ziz ja też powinnam porządki w szafie zrobić, już mi się wszystko z niej wysypuje przy każdym otwarciu a i tak ciągle mam dylemat pt. "nie mam co na siebie włożyć"
Też mam takie dylematy w dodatku często oglądam rzeczy kupione rok temu np. na wyprzedażach posezonowych i się zastanawiam: "jak ja mogłam to kupić"
Stary 2009-05-30, 14:10   #4705
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie dylematy w dodatku często oglądam rzeczy kupione rok temu np. na wyprzedażach posezonowych i się zastanawiam: "jak ja mogłam to kupić"
ja sie zastanawiam 'boze, kiedy ja to kupilam?'
Stary 2009-05-30, 14:28   #4706
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
ja sie zastanawiam 'boze, kiedy ja to kupilam?'
Stary 2009-05-30, 14:38   #4707
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O to też mi się zdarza...niestety Nie ma to jak kupić coś pod wpływem chwili.
Stary 2009-05-30, 14:39   #4708
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
tu sie nie ma co smiac. wiesz, ile ja mam ciuchow z metkami, ktorych nawet nie pamietam? tych, ktorych nie nosze [a nie maja metek] to nawet nie wspominam, po co sie dolowac

drink mnie troche rozleniwil i ochota na sprzatanie se poszla. poczytam sobie opowiadanko po angielskiemu, bo na % lepiej mi sie to czyta, wszystko rozumiem
Stary 2009-05-30, 15:00   #4709
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
poczytam sobie opowiadanko po angielskiemu, bo na % lepiej mi sie to czyta, wszystko rozumiem
A moze Ci się tylko wydaje, że wszystko rozumiesz

Instagram

Stary 2009-05-30, 15:03   #4710
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A moze Ci się tylko wydaje, że wszystko rozumiesz

nie wydaje mi sie na trzezwo robie zawsze dwa czytania [ten glupi slang, z ktorym do czynienia mialam ostatnio baaardzo dawno temu], z drineczkiem jedno czytanko wystarczy. po prostu umysl moj wtedy jest jak gabka, bardzo chlonny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości