|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Cytat:
![]() nie ale wydaje mi sie że jest to pewnien osobnik płci męskiej dla którego jesteśmy złe kobiety ale głośno pisać nie będę o kogo chcodzi żeby znowu nie było że sie wymądrzam
|
|
|
#4442 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaa
Na tego Pana nie wpadłabym
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
no ale wiesz na 100% pewna nie jestem choć są pewne szanse ![]() ehhhh przebrałam się i tak se siadła i teraz mi się nic nie chce ![]() edit: korci mnie kupic sobie czerwone klapki tylko nie wiem czy ja ich potrzebuje tak w ogóle ![]() co się dzieje baba sie zastanawia czy kupować kolejne buty
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-30 o 17:20 |
|
|
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie wiem o kogo chodzi, wyślij mi Grape personalia tej osoby na PW.
No i chcę numer Ins też dostać. Witam wszystkie w dniu dzisiejszym jeszcze raz:P Zaraz poodpisuję na resztę Tak się w sumie zastanawiam co robić, czy wyjechać do pracy za granice (au-pair) czy szukać pracy w Polsce (tj. Rzeszów, Kraków) i robić studia.---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Biska, czekam na zdjęcie pierścionka, już jest popołudnie ![]() yyy, tak w sumie to się chyba zaczynam domyślać o kogo może chodzić, ale o info dalej proszę, zobaczę czy moje podejrzenia są słuszne Luffka, udanej imprezy Wybaw się dobrze ![]() Pamiętamy, pamiętamy o a Tobie Soy (przynajmniej ja) To robimy listę która może być kolejna?
|
|
|
|
#4445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do listy - na mnie nie liczcie, że będę następna
|
|
|
#4446 | |||
|
Wtajemniczenie
|
noż kurczę czy muszą mówić na głos mój stan
??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zanim tam ich mamusia wycałuje to minie trochę czasu![]() hmmm no w końcu takie depseratki jesteśmy a listy nie mamy?
|
|||
|
|
|
#4447 |
|
Raczkowanie
|
ja z listy odpadam, mnie temat nie dotyczy, a siedzę bo się przywiązałam i nie mam zamiaru się stąd ruszyć
![]() Elizka, najwidoczniej muszą. Jakieś jasnowidztwo czy cuś
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4449 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinka ja dopiero się gapnęłam że to na Twoim avatarze to malina i że "malinka znaczy malinka"
kurczę ja nawet w poprzednim poście nie potrafiłam napisać "desperatki" hmmm dzwoniła któraś do Ins? bo ja tak się nie zamierzam coby nie przeszkadzać aczkolwiek ciekawa jestem
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-05-30 o 17:46 |
|
|
|
#4450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do moherów - nie mówię , że wszystkie z watku moherowych beretów są takie - ale była taka jedna co się wprosiła na wątek i siała zło Wymawiamy podstępnie zaklęcia, trujemy swoim TŻtom żeby wreszcie wręczyli nam pierścionek... Że niby takie wymuszaczki z nas
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że pociąg miał ok pół godziny opóźnienia jak chcesz to zadzwoń ale daj jej sie TŻ'ten nacieszyć też miałam do niej pisać ale stwierdziłam że może wieczorkiem zadzwonie niech sobie odpocznie
|
|
|
#4452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa i czego ten wątek ich dotyczy? nie wiem jak Wy ale ja po nocach naprawdę knuje i już wyglądam jak zombie ehh szkoda gadać,nie czytają ludzie a osądzają ale cóż...życie ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
nie no nie będę przeszkadzać tym bardziej że mają czas tylko do 9 ![]()
|
||
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
heh powiedzcie mi czy te klapki są fajne/ładne bo TŻ'towi się nie podobają
i powiedział mi "a rób se co chcesz..." i teraz już nie wiem ![]() te co ja chce nie są lakierowane tak jak te na zdjęciu
|
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to nie spowoduje lawiny
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2766 przykładowy post na nasz temat A o czym topik ? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=wymuszaczki
|
|
#4455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aczkolwiek pewnie wygodne.ale moim zdaniem się nie przejmuj bo ja mam swój własny spaczony gust hehe i mi ciężko dogodzić ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
ale się w....iłam |
||
|
|
|
#4456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lakierowane mi się nie podobają ale tak to spoko Sama takie miałam beżowe z koralikami. Uwielbiałam je
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spadłam z krzesła ![]() Cytat:
zresztą na jej posta odpowiedziała tylko Ins więc nie bardzo wiem kto i kiedy ją zaatakował ![]() wkurzyłam się ![]() edit: a one to niby co robią w tym wątku? zachowują się jak stare zdewociałe znudzone życiem baby którym już nic nie zostało poza obgadywaniem innych
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-30 o 18:12 |
||
|
|
|
#4458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tamta wojna na słowa zaczęła się wcześniej. Edit: Dziewczyny wpadły jak burza i zrobiły zawieruchę , mieszając nas z błotem, twierdząc , że to forum publiczne i każdy ma prawo pisać co mu się podoba
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-05-30 o 18:18 |
|
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Grape, mi się akurat te buty nie podobają, wolę inne
ale ty będziesz w nich chodzić nie ja![]() Szczęka mi opadła na klawiaturę jak przeczytałam ten post co kazałyście, normalnie porażka. To już nawet z facetem porozmawiać o biżuterii nie wolno i o planach na przyszłość bo to wymuszanie? A co jak porozmawiam o tym z koleżanką? Zostanę uznana za osobę homoseksualną? Że niby ma to być temat tabu? Chyba sobie ktoś jaja ze mnie robi. ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Aż sobie z ciekawości poczytam co tam piszą ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Nie żebym coś mówiąła ale od kiedy mochery wspominają słowo wibrator? zawsze wydawało mi się że to dla nich temat zakazany? :P
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Te cytaty które przytoczyłyście, w ogóle nie mają związku z tym co sie u nas wątku dzieje tak naprawdę
![]() A ja wkurzona jestem na TŻta Czy was tez denrwuje tak strasznie spóźnialstwo? Oczywiscie Tz maial byc juz dawno temu, ale coz zegraka zapomniał.... a mieliśmy plany, które sa oganioczone czasowo.
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
ten moherowy wątek jest
straszny.
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie to lotto co one sobie tam piszą
ja taka być nie mam zamiaru więc mnie to nie przeszkadza ale to o nich nie najlepiej świadczy nie o nas my niczego nie wymuszamy na nikim co do klapek to już sama nie wiem czyli pewnie ich nie kupię bo stwierdzę że są mi nie potrzebne a kupować żeby leżały o nie ma sensu ![]() dobra zmykam na zkupy
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli czujecie, że coś nie tak, zawsze możecie wcisnąć ZP (p.17 regulaminu). Modzi "wizażowych społeczności" się tym zajmą.
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-05-30 o 18:35 |
|
|
|
#4465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
Udanych zakupów Grape
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiedziałam że hm któryś wątek się tak potrafi zachowywać.
nie czuję się wymuszaczką pierścionka i desperatką. wręcz mnie to obraża i myślę, że nie tylko mnie. Grape mi się podobają takie sportowe
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, dostałam Twoje zgłoszenie, ale wcisnęłaś ZP na swój post. Musisz to zrobić na taki, który Was Twoim zdaniem szkaluje, wtedy trafi to do modek ze społeczności, bo modki ślubnego raczej nie mogą z tym nic zrobić. |
|
|
|
|
#4469 | ||
|
Rozeznanie
|
"Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Cytat:
Nie wiem skąd w innych tyle jadu. Co do bucików Mój TŻ kocha wręcz jak zakładam te sandałki ![]() A za często ich nie zakładam ![]() Cytat:
Tutaj ewidentnie chodzi o to, że ktoś nas obraża
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-05-30 o 19:07 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Soy - butki piekne
![]() Grape - co sie bedziesz zastanawiac - kupuj, butkow nigdy za wiele
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Wybaczę
ale wydaje mi sie że jest to pewnien osobnik płci męskiej dla którego jesteśmy złe kobiety 

tylko nie wiem czy ja ich potrzebuje tak w ogóle
baba sie zastanawia czy kupować kolejne buty 

- ale była taka jedna co się wprosiła na wątek i siała zło