Lubelskie Żonki!! cz. III - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 14:41   #811
bandola18
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Bandola wysyłam Ci na PW ofertę pracy - może Ci się spodoba. Jeśli nie, to usuń i zapomnij .
Dzięki Ostrowczanka, chyba zajmę się tymi ofertami urzędniczymi, nawet jeśli nie mam doswiadczenia w administracji publicznej, tylko będę musiała przekopać internet i się nauczyć tych ustaw, bo moje notatki ze studiów to nie wiem czy jeszcze są w piwnicy.

A te oświadczenia to piszę odręcznie na kartce, typu- oświadczam, że ... itd?
A coś znalazłam, http://www.wzps.poznan.pl/pliki/wgid...ublicznych.doca te wszystkie oświadczenia mogą być na jednej kartce czy też każde oświadczenie na innej?

Edytowane przez bandola18
Czas edycji: 2009-05-29 o 14:43
bandola18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 14:49   #812
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ja drukuję na drukarce i podpisuję ręcznie.
Wygląda to mniej-więcej tak:

Oświadczenie

Ja niżej podpisany/a (imię i nazwisko)
zamieszkały (adres zamieszkania)
legitymujący/a się dowodem osobistym ................
wydanym przez ................

świadomy/a odpowiedzialności karnej wynikającej z art. 233 § 1 kodeksu karnego

oświadczam

iż posiadam pełną zdolność do czynności prawnych, nie byłem karany/a za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe oraz, że korzystam z pełni praw publicznych.

.........................
(miejscowość, data)

........................
(podpis)

W tych ofertach urzędniczych ważne jest, aby tą klauzulę o wykorzystaniu danych osobowych skopiować z ogłoszenia i własnoręcznie się pod nią podpisać na CV i liście motywacyjnym, oraz żeby i w CV i w liście motywacyjnym umieścić meil, nr telefonu i adres. Dokumenty składa się w UM-ie przy placu Litewskim, w tym samym budynku, gdzie jest Hotel Europa, tylko z tyłu.
Ja wszystkie "podpunkty" oświadczenia wrzucam w jeden dokument. Aha, a ustawy najlepiej brać stąd: http://isap.sejm.gov.pl/ tylko trzeba kopiować tekst ujednolicony (tzn. z naniesionymi nowelizacjami) i o statusie obowiązujący .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.

Edytowane przez Ostrowczanka
Czas edycji: 2009-05-29 o 14:53
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 15:00   #813
bandola18
Zadomowienie

Ostrowczanka, dzięki
Stary 2009-05-29, 15:13   #814
jodie
Zakorzenienie

a ja osobiście olałabym urzędy - z jednej prostej przyczyny - wiem w jaki sposób tam przyjmują pracowników moja sąsiadka nic nie musiała zrobić - jest córką działacza pewnej partii politycznej i to wystarczyło .
Stary 2009-05-29, 15:32   #815
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Dzięki laski na Was to zawsze mogę liczyć.
A ja jestem w szoku, mój mąż mnie zaskoczył pozytywnie, przed chwilą dzwonił- nie dość, że specjalnie przyjedzie wcześniej, udostępnia mi samochód, bo mam sprawę do załatwienia, to jeszcze powiedział, żebym się nie martwiła pojedziemy w niedzielę do mojej mamy.
widze że z meżem sie rozwiązało, to super a za prace to ja za was wszystkie szukające kciuki ciągle trzymam
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 15:33   #816
pola_m
Wtajemniczenie

hej

U mnie w pracy atmosfera lepsza, wyszło w końcu dobrze wszystko

A poza tym właśnie dostałam mmsa od małża w kwiatkami, które na mnie czekaja w domu, ale jest kochany

Dowiedziałam się też że nie będzie tak źle z leczeniem mojego pcos i zachodzeniem jak się obawiałam wcześniej.

tak więc jakoś mi pozytywniej na duchu
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 15:34   #817
Ostrowczanka
Zakorzenienie

jodie - z doświadczenia moich znajomych wynika, że owszem jest tak jak mówisz, ale nie we wszystkich przypadkach. A niestety na lubelskim, dość ograniczonym rynku pracy ciężko ignorować tak dużych pracodawców jak urzędy. Akurat z tego co wiem w UM-ie te konkursy bywają nieustawione, w przeciwieństwie do Urzedu Marszałkowskiego (tam nie warto składać papierów).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 16:15   #818
skrzatek24
Rozeznanie

Dziękuję w imieniu Oskara za wszystkie komplementyDobrze, że niunio tego wszystkiego nie słyszał bo wpadłby w samozachwyt
Cytat:
A ten teścio brak słów, jak ja dziękuję Bogu, że nie mieszkam z rodzinką z jedenej czy drugiej strony.
Ja też nie mieszkam, ale wystarczy, że teścia samochód z nami mieszka:/ I dziś pewnie znów tu przyjdzie. A jaki był dumny jak wczoraj opowiadał mojej mamie, że codziennie widzi wnuka. bleeeeeeeee

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Skrzatek! No to faktycznie masz się z tym teściem. A teściowa też taka?
Kurcze, tak się cieszyłam na ten weekend, że spędzimy trochę czasu całą rodzinką, bo zdarza nam się to rzadko, a tu taka dupna pogoda. Mieliśmy jutro jechać do Poniatowej, zrobić jakiegoś grilla. Bez sensu. A co do niedzieli to właśnie, umawiamy się jakoś? Małż mi co prawda zawraca cztery litery, żebyśmy razem z nim jechali na te motory, ale ja nie mam ochoty i muszę się jakoś z tego wymigać.

Mój tato ma dziś urodziny. Nie zgadniecie co mu kupiłam. "Ranczo" na dvd - ulubiony serial mojego taty.
Tola - teściowa jest super, jak mało która. Nie narzuca się, nie ma potrzeby nawiedzania nas. Zawsze zadzwoni, zapyta czy nie będzie przeszkadzać. Totalne przeciwieństwo teścia.

Cytat:
Dzięki laski na Was to zawsze mogę liczyć.
A ja jestem w szoku, mój mąż mnie zaskoczył pozytywnie, przed chwilą dzwonił- nie dość, że specjalnie przyjedzie wcześniej, udostępnia mi samochód, bo mam sprawę do załatwienia, to jeszcze powiedział, żebym się nie martwiła pojedziemy w niedzielę do mojej mamy.
Fajnie, że przemyślał sprawę. a już czytając Twój poprzedni post pomyślała, że na pewno Ci tego nie zrobi i pojedzie na obiadek razem z Wami.

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ja na szczęście nie narzekam na brak zaangażowania meża w prace domowe. Nawet nie mogę powiedzieć że mi pomaga - po prostu w tym uczestniczy na równi ze mną ( no może prawie )

Skrzatek, Tobie jeszcze chyba nie zlożyłąm gratulacji po powrocie. OSkar słodziutki, też mi się te zdjecia skojarzyly od razu z takimi z USG A Ty już calkiem dobrze się czujesz?
Rozumiem,że jak teść był u Was to byłaś sama z mamą? Bo przeciez mąż mogl z nim zostać, a Ty przenieść się z mamą w inne rejony.
A ja dziś niby mam już weekend, byłam na badaniach, potem mam spotkanie w pracy, a na wieczór zaprosiląm męża na kolację, urodzinowo - szkoda że dziś jako mi sie nie chce nigdzie wychodzić. Może i on zmieni zdanie i będzie chciał skorzystac z zaproszenia innego dnia A póki co muszę brać się za obiadek.
Mój mąż też bardzo mi pomaga, a teraz szczególnie. Szkoda mi go, bo sporo obowiązków na niego spadło, a pracuje długo i w zasadzie nie ma kiedy odpocząć. Ale jakoś damy radę.

Dzięki za gratulacje

Jak przyszedł teść mąż był na zakupach, a później chwile posiedział z nami. Ale nawet nie miałabym co marzyć, że teść przeniesie się z mężem gdzieś indziej, bo widzę, że i męża powoli zaczyna drażnić taka sytuacja i najzwyczajniej w świecie nie bardzo ma o czym z nim rozmawiać.

A może jeszcze nabierzesz ochoty na kolację Ehhh jak ja gdzies bym wyszła. Co prawda siedzę w domu niespełna tydzien, ale jak dla mnie to już dużo. No ale niedługo zaczniemy spacerki, wiec wyrusze trochę do ludzi.
Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
hej
A poza tym właśnie dostałam mmsa od małża w kwiatkami, które na mnie czekaja w domu, ale jest kochany
Kwiatki bez okazji... mojemu mężowi się to nie zdarzyło, no może pomijając te zerwane na łące.
A ciekawa jestem czy będzie pamiętał o moich imieninach. Wczoraj jeszcze pamiętał, dzis rano zaspał i szybciutko sie szykował do pracy więc ma jakies usprawiedliwienie, zobaczymy czy mu sie przypomni.
A tak btw nikt nie pamiętał, poza moją ciocią, która zadzwoniła z życzeniami. A ja za przeproszeniem tak sie zawsze sram, żeby nie zapomniec o żadnej okazji najbliższych.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 17:05   #819
Ostrowczanka
Zakorzenienie

skrzatek24
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Stary 2009-05-29, 17:39   #820
jodie
Zakorzenienie

skrzatek najlepszego
Stary 2009-05-29, 17:47   #821
katey
Rozeznanie

GG do katey

Skrzatek - najlepsze zyczenia imieninowe

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 19:41   #822
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
O tym salonie nie słyszałam, dzięki za info.
Teściowa mi poleciła ten salon, na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale świetna babeczka tam pracuje Nawet kawkę mi zaproponowała

skrzatek24 Oskarek jest śliczny!!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
o rany jaki śliczniutki a czas hmhm sama nie wiem skąd go biore, Julka jak to kobieta wie że na wizaż mama musi mieć czas
A Julka to mądra dziewczynka
Stary 2009-05-30, 07:28   #823
omikrona
Raczkowanie

dzień dobry
właśnie przebrnęłam przez tygodniowe zaległości w czytaniu.

Sija, Skrzatek, Małpka - prześliczne te Wasze pociechy

W zasadzie u mnie nic nowego się nie dzieje, jeszcze tydzień kursu mi został i .... no właśnie co dalej
Trzymam kciuki za wszystkie szukające pracy i gratuluję Tola pozostanie w swojej

Miłego dnia dziewczyny
Stary 2009-05-30, 07:53   #824
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cześć

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 09:42   #825
jodie
Zakorzenienie

hej!
Stary 2009-05-30, 09:53   #826
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Tola niech Twoja siostra przypadkiem nie organizuje wesela tu!

Stary 2009-05-30, 10:39   #827
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

ależ pogoda - hehehe ale teraz was zbulwersuję, ja chciałam, żeby było brzydko w weekend, bo muszę trochę popracować... poza tym jak jest deszcz, to nie mam wyrzutów sumienia, że się lenię, nigdzie mnie nie gna... jest tak odpoczytnkowo
a po ostatnim czwartku (15h poza domem z powodu podrózy do w-wy) i po piatkowej jeździe w pracy to naprawdę potrzebuję popielęgnować w sobie lenia

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 10:45   #828
pola_m
Wtajemniczenie

Skrzatek, najlepszego z okazji imienin!! Mam nadzieję, że mąż pamiętał

Ale pogoda jesienna się zrobiła...człowiek tylko leżałby i spał...

My byliśmy wczoraj na tym filmie i jestem bardzo daleka od zachwytów. Wyszłam zniesmaczona, nie podobał mi się ten film, był odrażający, przekombinowany, z jednej strony zbyt metafizyczny a z drugiej tandetny...
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 10:56   #829
martynka81
Rozeznanie

Witam wszystkich deszczowo)wlasnie zaliczylam kolosa z polityki na 5

Skrzatek sto lat!!!!!!!

Bandola fajnie ze z mezem oki

A my dzis mamy rocznice 3 slubu cywilnego planowany grill z przyczyn oczywistych sie nie odbedzie niestety....
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 11:12   #830
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc sobotnio

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 11:16   #831
Malpka
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
A ciekawa jestem czy będzie pamiętał o moich imieninach. Wczoraj jeszcze pamiętał, dzis rano zaspał i szybciutko sie szykował do pracy więc ma jakies usprawiedliwienie, zobaczymy czy mu sie przypomni.
A tak btw nikt nie pamiętał, poza moją ciocią, która zadzwoniła z życzeniami. A ja za przeproszeniem tak sie zawsze sram, żeby nie zapomniec o żadnej okazji najbliższych.
najlepszego
na pocieszenie ci powiem ze o moich imieninach tez nikt nie pamietał oprócz koleżanki a imieniny mam w dzień matki, to może chociaż kiedy Julka będzie o nich pamietać

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość

A my dzis mamy rocznice 3 slubu cywilnego planowany grill z przyczyn oczywistych sie nie odbedzie niestety....
no to podwójne gratuulacjee
Stary 2009-05-30, 15:00   #832
skrzatek24
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za życzeniaKochane jesteście Mąż pamiętał. I nawet teściowa wieczorem przyszła
Malpka - jako, że od Twoich imieninek niewiele czasu minęło - wszystkiego słonkowego!!!

A my dziś mamy fajny dzionek. Cały tydzień siedzieliśmy z Oskarkiem sami w domku, a dziś i jutro mąż jest z nami Dlatego rozkoszujemy się tym weekendem, bo od poniedziałku znów zostajemy sami.

Martynka81 - gratulacje z okazji rocznicy ślubu!!!!!!! Przy okazji przypomniałam sobie, że dziś nam mija 9 miesięcy od ślubu a powiedz jak się mieszka w nowym miejscu??

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2009-05-30 o 15:02
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 17:11   #833
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

mam dzisiaj do wyboru piwo ze znajomymi albo basen.... więc mam dylemat... ale chyba wybiorę basen, bo to piwo to z takimi nie za bliskimi znajomymi...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 18:03   #834
sija
Zadomowienie

Hej zrobiłam sobie wczoraj wolne od komputera. Dziękuję w imieniu Ani za komplementy

Cytat:
A zapomniałabym odpowiedzieć Małpce, że ten festyn to osiedlowy a stąd wiem, bo moja mama pracuje w klubie osiedlowym.
Aaa i Tola, fajnie, że nadal pracujesz, dobrze, że ten głąb dyro ciebie docenił.
A wiesz może, w którym miejscu będzie festyn? czy może na tym dużym stadionie obok sp 43?

Bandola, Sonia nie narzekajcie na inne dzieci, niedługo Wasze będą zabawki młodszym zabierać

Cytat:
Ale wkleję przynajmniej zdjęcia Oskarka. może później uda mi sie nadrobić zaległości.
...
Tola, jeszcze pytanie do Ciebie. Pamiętam, że po porodzie miałaś niską hemoglobinę. Mam podobny problem. Jak sobie z tym poradziłaś. nie chce brać żelaza w tabletkach, jakos tak boję się, że mały nie zechce wtedy ssać. A w sumie, jeżeli chodzi o żywność to tez jakoś nie mam pomysłu.
jaki śliczny, a jak fajnie słodko śpi
spóźnione, ale najlepsze życzenia imieninowe
pytanie o żelazo co prawda nie do mnie, ale podpowiem, że w burakach jest go dużo a buraczki do obiadu na pewno możesz jeść

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
A ja jutro z Młodą musze iść do frzyjera Alez jestem zła. Była dzisiaj u koleżanki z przedszkola i tak się bawiły, że Młoda wróciła z obciętymi włosami ...
słów brakuje na takich nieodpowiedzialnych rodziców, jak można tak dzieci zostawić bez nadzoru żeby sobie robiły co chcą...

Cytat:
A ja się wczoraj wkurzyłam. Tak czekałam na odwiedziny mamy i wiecie co... w tym samym czasie teśc przyjechał z pracy. ...
ale się musisz męczyć z takim teściem, a nie próbowałaś porozmawiać z mężem, żeby coś zrobił z taką sytuacją? żeby powiedział teściowi, że potrzebujesz troche prywatności zwłaszcza przy karmieniu?

Cytat:
A ja właśnie wysłałam następną aplikację. jak zobaczyłąm nr. to jestem w szoku-57, zaprosili mnie z tego na 4 rozmowy, wszędzie spełniałam wymagania, pierwszą wysłałam 27 stycznia.

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Ja kilka razy w roku mam problem co kupić chrześniakowi - teraz kłopot z Dniem Dziecka, aa zaraz niedługo ma urodziny. Nawet jego mama nie potrafi powiedzieć czym on by się ucieszył, taki pędziwiatr, ciągle mu się zmienia. Na ten moment stanęło na rybkach do akwarium, ale też nie wiem do końca jakie, spróbuję zobaczyć czy będą jakieś których jestem pewna, a jak nie to kicha.
...
sija, Ania śliczna i bombowe zdjecia. FAjnie Cię było zobaczyć w Akwareli (wiem że to już kopę lat minęło )
Ile lat ma Twój chrześniak? Ma już akwarium? bo jeśli nie, to może się mu szybko znudzić, jest z tym troche roboty i później może zostać wszystko na głowie rodziców. Moja siostra właśnie się pozbywa rybek, bo nie mają z mężem czasu na czyszczenie akwarium a rybki za duże porosły. Za to jej córka ma 2 długowłose świnki morskie - ubaw z nimi mają wszyscy
Ciebie też było miło spotkać, taka byłam wtedy zaaferowana pierwszym wyjściem bez Ani po porodzie, że zapomniałam Ci wcześniej wysłać wirtualnego buziaka

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
hej

U mnie w pracy atmosfera lepsza, wyszło w końcu dobrze wszystko

Dowiedziałam się też że nie będzie tak źle z leczeniem mojego pcos i zachodzeniem jak się obawiałam wcześniej.

tak więc jakoś mi pozytywniej na duchu
no proszę, jaki radosny ton i same dobre wieści

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
ależ pogoda - hehehe ale teraz was zbulwersuję, ja chciałam, żeby było brzydko w weekend, bo muszę trochę popracować... poza tym jak jest deszcz, to nie mam wyrzutów sumienia, że się lenię, nigdzie mnie nie gna... jest tak odpoczytnkowo
to już wiem przez kogo dziś nie wyszłam na spacerek

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
...
gratuluję rocznicy i 5 z egzaminu

A ja dziś znowu Ani zrobiłam taką śmieszną fryzurkę, ale wszystko dlatego, że próbujemy się pozbyć ciemieniuszki - co prawda jest bardzo mało widoczna (tylko takie skóreczki bez strupków) ale jest. Z takich długich włosków się ciężko wyczesuje a po oliwce średnio schodzi. Teraz próbuję wazelinką to zmiękczyć. Zna ktoś jeszcze jakiś sposób?

sija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 18:31   #835
tola3804
Zakorzenienie

O rany! Ja tak na szybko.

Skrzatek! Malpka! Najlepsze życzenia imieninowe!

Martynka! Gratuluję 5 z kolokwium i wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!

Ostrowczanka! Byliśmy w pt w tym lokalu właśnie. Jestem w szoku, po tym, co przeczytałam. Moja siostra nie brała pod uwagę tego lokalu, ale mój ojciec na przykład był nim zachwycony. A i cenę powiem Wam, że mają zawalistą - 190 zł od osoby za jeden dzień bez ciasta, owoców, tortu i alkoholu.

Pozdrowionka dla wszystkich!
Stary 2009-05-30, 22:36   #836
martynka81
Rozeznanie

dzieki dziewczyny za gratulacje

a mieszka sie w porzadku, przemoglam sie jakos co do windy- nie lubie ale musze(czasem ide schodami)

no to dobranoc
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-31, 00:05   #837
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Malpka - jako, że od Twoich imieninek niewiele czasu minęło - wszystkiego słonkowego!!!
Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

Skrzatek! Malpka! Najlepsze życzenia imieninowe!

Moja siostra nie brała pod uwagę tego lokalu, ale mój ojciec na przykład był nim zachwycony. A i cenę powiem Wam, że mają zawalistą - 190 zł od osoby za jeden dzień bez ciasta, owoców, tortu i alkoholu.

Pozdrowionka dla wszystkich!
dzięki dziewczynki

a cena za lokal powalająca
no dobra chyba pora spać
Stary 2009-05-31, 06:58   #838
tola3804
Zakorzenienie

Ale pogoda!!!!!!!!!! Aż się nosa nie chce wyściubiać spod kołdry. Ale Miki już dawno nas stamtąd wykurzył. Powrzeszczał trochę, pomarudził i teraz poszedł znowu spać, ale pewnie na krótko, bo zaraz jego pora karmienia. Dla zainteresowanych - wrzuciłam parę zdjęć z chrzcin na n-k.

Mimo pogody życzę Wam miłej niedzieli.
Stary 2009-05-31, 08:17   #839
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Witam,
Pogoda rzeczywiście do bani, chociaż trochę chyba słońce zaczyna wychodzić

Martynka gratuluję rocznicy i wyniku z examu

Tola ślicznie wyglądaliście - a Twoja siostra bardzo podobna

Mnie dziś chyba czeka dzień leżenia (zresztą trochę jak wczoraj ) - jakoś słabo się czuję
Ciekawe jak tam Selka

Miłego dnia

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-31, 10:55   #840
jodie
Zakorzenienie

ahoj!

Martynka gratulacje!

Małpka

ta pogoda jest fatalna i jeszcze dziś wszystkie sklepy nieczynne - no tragedyja.

po urodzinach żyję , byłam twarda nie piłam nic, ale za to znów popisy taneczne były w rytmach disco-polo jak zwykle szaleństwo

miłej niedzieli
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości