Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 14:51   #4441
malami82
Rozeznanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
oj ja tez siedze przy pracy dyplomowej, jeszcze chwile i bedzie po wszystkim

kiedy masz obrone??
bo ja 23 czerwca i do 10 czerwca mam wszystko oddac.

...ale za to jak pomysle ile bedzie luzów po studiach , normalnie nie bedzie co z czasem zrobić
Ja obronę będę miała 27 czerwca. Na oddanie pracy mam jeszcze tydzień, ale jeszcze trzeba poprawki nanieść ....

malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 16:14   #4442
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Ja niestety wyglądam na więcej lat niż mam także się nie zdziwcie :P

Ale miło was widzieć dziewczynki Teraz jeszcze muszę zapamiętać że dany nick to ta osoba i juz będzie gucio
Wyglądasz ślicznie i bardzo młodziutko... Fajni ejst wasz wszystskie zobaczyć

Gooha3 i malami82 - trzymam za Was kciuki : kciuki:

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Kobra to zapraszam na pogaduchy jak bedziesz w moim regionie!

W tym cyklu odczuwam wszystko, czuje jak tworzylo sie jajeczko wczoraj chyba juz peklo, bo czulam jakies dziwne ukucie, wszystko odczuwam jak schudlam Nio ale bedzie git, w poniedzialek ide na obejzenie jajeczka no i kupilam ten pregnyl 5000! Tak, że zobaczymy co i jak
Trzymm kciuki za wszystkie staraczki
Pomarnczka, Malami82
Trzymam kciuki:kc iuki:
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 16:29   #4443
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
witam i trzymam kciukole za szybkie zafasolkowanie
a ile lat ma pierwsza iskierka ?
Pierwsza iskierka (Kinga) tydzień temu skończyła 6 lat, więc już najwyższa pora na rodzeńswtwo... Oby tylko szybko poszło, bo niestety latka lecą i teraz pewnie już nie będzie tak szybko, łatwo i przyjemnie jak wtedy (chociaż to ostatnie to może niekoniecznie )
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 16:31   #4444
ałła
Rozeznanie

To jakis cud ze Was znalazlam!! Do tej pory sama borykalam sie z myslami a tu na wizazu przez przypadek znalazlam Was
Historie mam troche zagmatwana i w sumie do tej pory nic nie wiadomo... Dwa tygodnie temu zorientowalam sie ze milowalismy sie z mezem w 15 dc, przeszlo mi przez mysl ze moze, moze... ale nie robilam sobie nadziei. Mimo to przez kolejne dni czulam sie dziwnie, nie mialam mdlosci, wymiotow, ale czulam sie jakos inaczej. Oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test, wyszedl niegatywny ale dla pewnosci tego samego dnia poszlam do ginekologa. Pani dr powiedzialam ze za wczesnie, ze ani test nie wykryje 6 dniowej ciazy ani jej badanie. Kazala czekac i powtorzyc test w dniu spodziewanej miesiaczki oraz zrobic badania na toksoplazmoze. Kolejnego zaczelo mnie bolec podbrzusze, kierujac sie bardziej w prawa strone. Wtedy pomyslalm ze to moze wyrostek, bo na tyl mi bol promieniowal i noga prawa dretwiala. Poszlam do lekarza, ten nic nie stwierdzil i skierowal do chirurga. W miedzy czasie delikatny bol przemieszczal sie z prawej na lewa strone, jakby jajniki. Chirurg wykluczyl wyrostek i skierowal mnie na badanie usg i kazal zbadac mocz, a z wynikiem zglosic sie do ginekologa i normalnego lekarza. W poniedzialek robie badania i ide do lekarza. Dzis powinnam dostac miesiaczke, a tu ani widu ani slychu. Zrobilam kolejny test, niestety negatywny Nie pozostaje mi nic innego jak czekac. Mimo to mam jakies wewnetrzne przeczucie...
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 16:55   #4445
kotek81
Zakorzenienie

Ałła - trzymam mocno kciuki !!!

A co do reszty kobietek to jeśli tak pochłonęła was ostatnio NK to może mój pomysł wam się spodoba...
http://nasza-klasa.pl/profile/26319465
Stary 2009-05-30, 17:33   #4446
Koona
Raczkowanie

gratuluje jajeczkowania i oby jajeczko zamieniło się w fasoleczkę [/quote]

Obawiam się, że kolejny bezowocny miesiąc
boli mnie brzuch, lędźwia, piersi i moje białe upławy zmieniły się na ciemne
Stary 2009-05-30, 18:06   #4447
ula 87
Zadomowienie

hejka wpadłam na chwileczkę bo zrobiłas się piękna pogoda i idę na podwórko sobie troszkę pochodzić
może jutro też będzie tak ślicznie jak teraz

mama zadzwoniła i zaprosiła nas na jutro na obiadek , super bo nie będę musiała przy garach stać

miłego wieczorku

Koona nie ten cykl to napewno następny nie możesz się dołować

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 18:34   #4448
pacierp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
To jakis cud ze Was znalazlam!! Do tej pory sama borykalam sie z myslami a tu na wizazu przez przypadek znalazlam Was
Historie mam troche zagmatwana i w sumie do tej pory nic nie wiadomo... Dwa tygodnie temu zorientowalam sie ze milowalismy sie z mezem w 15 dc, przeszlo mi przez mysl ze moze, moze... ale nie robilam sobie nadziei. Mimo to przez kolejne dni czulam sie dziwnie, nie mialam mdlosci, wymiotow, ale czulam sie jakos inaczej. Oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test, wyszedl niegatywny ale dla pewnosci tego samego dnia poszlam do ginekologa. Pani dr powiedzialam ze za wczesnie, ze ani test nie wykryje 6 dniowej ciazy ani jej badanie. Kazala czekac i powtorzyc test w dniu spodziewanej miesiaczki oraz zrobic badania na toksoplazmoze. Kolejnego zaczelo mnie bolec podbrzusze, kierujac sie bardziej w prawa strone. Wtedy pomyslalm ze to moze wyrostek, bo na tyl mi bol promieniowal i noga prawa dretwiala. Poszlam do lekarza, ten nic nie stwierdzil i skierowal do chirurga. W miedzy czasie delikatny bol przemieszczal sie z prawej na lewa strone, jakby jajniki. Chirurg wykluczyl wyrostek i skierowal mnie na badanie usg i kazal zbadac mocz, a z wynikiem zglosic sie do ginekologa i normalnego lekarza. W poniedzialek robie badania i ide do lekarza. Dzis powinnam dostac miesiaczke, a tu ani widu ani slychu. Zrobilam kolejny test, niestety negatywny Nie pozostaje mi nic innego jak czekac. Mimo to mam jakies wewnetrzne przeczucie...
witaj. Miejmy nadzieję, że szybko przeniesiesz się na wątek mamusiowy

cześć dziewczynki!
Dziwnie się czuję dzisiaj mam zawroty głowy, jest mi słabo i mam od pewnego czasu mega zgagę wiem, że to nie ciąża ale kiepsko jakoś. Chyba @ się zbliża. A że ja @ "naturalną" miałam prawie 10 lat temu to może to to.
To ja i miłego wieczorku.
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 18:45   #4449
ałła
Rozeznanie

A ja dzis na imprezke lece i piwka nie wypije, ale nic to, nie bede ryzykowac
Milego wieczoru
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 20:29   #4450
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Pacierpku, ja Tobie bardzo bardzo kibicuję!
może dosięgnęłaś cudu jakiegoś, któż to wie...
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 21:38   #4451
dra
Zakorzenienie

a ja dopiero jestem
troche wysprzatałam i na pecherz wypiłam sok z wycisnietej cytryny pomogło,ale za to żołądek dostał i musiałam skończyć sprzątać,bo strasznie mnie muliło,ale nie zwymiotowałam całe szczescie no i przysneło mi się na 2h,teraz już lepiej się czuję,zawsze piłam sok z cytryny,a teraz nie wiem co sie stało,ale ból pecherz chociaz poszedł

Cytat:
Napisane przez pomarnczka Pokaż wiadomość

dra .. i kurcze wredny ten Twój pęcherz , życzę szybkiego wyleczenia i oby to już był ostatni raz
to niestety będzie mi sie nawracac,dopóki nie dowiem sie jaka to bakteria,bo chyba cos mi sie tam uchodowało,że aż tak czeste nawroty sa

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Pierwsza iskierka (Kinga) tydzień temu skończyła 6 lat, więc już najwyższa pora na rodzeńswtwo... Oby tylko szybko poszło, bo niestety latka lecą i teraz pewnie już nie będzie tak szybko, łatwo i przyjemnie jak wtedy (chociaż to ostatnie to może niekoniecznie )
to życze szybkiego zafasolkowania

Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
witam i zaciskam kciuki
Stary 2009-05-30, 22:11   #4452
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc wam

to to i ja sie pokaze link na NK mnie jest http://nasza-klasa.pl/profile/1609499
przypominam rowmiez ze od poniedzialku bede chwilowo nieobecna zwiazane jest z przeprwadzka
ide was dalej czytac i chyba cos zjem sobie....zanosi sie na burze ja sama w domu a burzy nie lubie
(nie to ze sie boje ale nie lubie
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 00:15   #4453
roza26
Raczkowanie

Czesc dziewczynki!Po pierwsze -Edzia,Ewakol,Dra,Pacierp, Pomarańczka,Gooha,Edi,Ula za troske i za kciuki i nadzieje-naprawde jestescie kochane potraficie podniesc na duchu-naprawde urocze i kochane z Was kobietki!Dziekuje rowniez za zaproszenia na nk-jeszcze nie do konca wiem kto jest kim ale mam nadzieje ze jakos dojde do tego Jestescie sliczne Wybaczcie ze milczalam od wczoraj ale dzisiejszy dzien caly pracowity,zakupy,sprzatan ie i do samego wieczora ukladanie drzewa(trzeba sie juz zaopatrywac na zime)!U mnie oki-samopoczucie po waszych postach rewelacyjne Brzuszek od czasu do czasu boli jak na @ wiec zobaczymy czy przyllezie czy nie-na poniedzialek ma termin-staram sie nie myslec czy tak czy nie bo po co znow mam plakac-zobaczymy co nam los przyniesie!Poza tym witam nowe staraczki-uciekajcie szybko na liste mamusiek dra biedulko Ty to masz z tym pecherzem-wspolczuje!Gooha i Malami trzymam kciuki za prace,Ulka Twoj maz to Skarb,Pomaranczka temperaturka bardzo obiecujaca-wierze w to ze to fasolkaZa staraczki wielki kciuki a za oczekujace na @ sio sio z nia-jest nas chyba kilka co czeka na nia do przyszlego tygNiech bedzie duzzzzzzzzzziiiiiiooo fasolek z tego Kurcze ale sie rozpisalam Uciekam nynac-rano trzeba do Koscioła wstac-buziole i upojnej nocy :PI naprawde dziekuje ze jestescie
Stary 2009-05-31, 00:29   #4454
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

gosia, lisica ale was laseczki.....serdecznie dziekuje za zaproszenie...i milej nocki wam zycze,,,ja ide dalej sie pakowac

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

sorki roza cos mi przyszlo do glowy ze ty to liscia ale juz sie poprawiam wiem ze ty to ty
Stary 2009-05-31, 10:30   #4455
dra
Zakorzenienie

witam
a tu co tak pusto??
dziś to ja pierwsza

u mnie za oknem słoneczko w końcu moze się rozpogodzi

miłej niedzieli
Stary 2009-05-31, 10:32   #4456
pomarnczka
Raczkowanie

Dra - patrząc z przymrużeniem oka - wyhodowałaś własne zwierzątko ale poważnie rzecz ujmując to żaden lekarz jeszcze nie wpadł na to jaka jest przyczyna/bakteria odpowiedzialna za Twoje cierpienia? 3mam żeby się to jak najszybciej wyjaśniło i by dolegliwości pęcherzowe zamieniły się miejscami z dolegliwościami ciążowymi

roza za brak @

a u mnie dzisiaj pada i jest ogólnie rzecz ujmując blleee...

ale Wam wszystkim miłej niedzieli życzę
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:43   #4457
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarnczka Pokaż wiadomość
Dra - patrząc z przymrużeniem oka - wyhodowałaś własne zwierzątko ale poważnie rzecz ujmując to żaden lekarz jeszcze nie wpadł na to jaka jest przyczyna/bakteria odpowiedzialna za Twoje cierpienia? 3mam żeby się to jak najszybciej wyjaśniło i by dolegliwości pęcherzowe zamieniły się miejscami z dolegliwościami ciążowymi

ale Wam wszystkim miłej niedzieli życzę
ano wyhodowałam se coś
u mnie lekarz a szkoda gadać jak sama prywatnie nie zrobie badań to sie nie dowiem
każdy tylko by przepisywał antybiotyk,ale bez badań moczu,moze z 2 razy miałam no
ale jutro che isć zaniesc mocz ogólny,a zapłace,ale będe wiedziec i się spytam o posiew moczu,bo to chyba trzeba inny pojemniczek niż ten na ogólny czy nie?? nie wiem,z kasa krucho,ale musze zrobić i zapłacić,bo się zamęczę,nawrót za nawrotem
Stary 2009-05-31, 10:46   #4458
malami82
Rozeznanie

Witam Was niedzielnie
Rzeczywiście pomysł z NK był trafiony - zupełnie inaczej wiedzieć jak wyglądają forumowe koleżanki
Dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad - będą gołąbki

W innych kwestiach u mnie bez zmian ....

malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 11:33   #4459
kotek81
Zakorzenienie

Dodam jeszcze dla ścisłości, że to nie jest mój własny profil, tylko profil wszystkich wizażanek. Serdecznie witam pierwsze znajome, mam nadzieję że kiedyś wszystkie się tam pojawimy...

U mnie środek cyklu więc trzeba intensywnie myśleć o zafasolkowaniu...
Stary 2009-05-31, 11:42   #4460
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami82 Pokaż wiadomość
Witam Was niedzielnie
Rzeczywiście pomysł z NK był trafiony - zupełnie inaczej wiedzieć jak wyglądają forumowe koleżanki
Dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad - będą gołąbki

W innych kwestiach u mnie bez zmian ....
no teraz wiemy jak która wygląda

Cytat:

Dodam jeszcze dla ścisłości, że to nie jest mój własny profil, tylko profil wszystkich wizażanek. Serdecznie witam pierwsze znajome, mam nadzieję że kiedyś wszystkie się tam pojawimy...

U mnie środek cyklu więc trzeba intensywnie myśleć o zafasolkowaniu...
ja niestety się tam nie pojawię
ja mam taką zasadę,ze dodaje tylko i wyłacznie osoby,z którymi rozmawiam,fakt osobiście was nie znam,ale gadam to już coś

i nie dodaje profili typu:wizaz,własne imie itp mam nadzieje,że mnie zrozumiecie
Stary 2009-05-31, 11:51   #4461
ziaaa
Rozeznanie

to ja tez dziewczynki wrzucę się na n-k, tzn wysłalam zaproszenie do profilu
Magda Bełchatów
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 12:01   #4462
pomarnczka
Raczkowanie

dra z tym dodawaniem do fikcyjnych profili to ja tak samo postępuję..
bynajmniej mam wpływ na to kto mnie ogląda co innego Wy, bo się znamy (nawet w niektórych kwestiach wiemy o sobie więcej niż realni bliscy) i fajnie jest wiedzieć jak wyglądamy

z lekarzami ogólnie to mam podobnie - nie zbadają, a na wszystko jeden antybiotyk przepisują.. jak się sam człowiek nie zdiagnozuje to i nie będzie wiedział co mu jest..

co do pojemniczka niestety Ci nie pomogę, bo nie mam pojęcia. Próbowałaś może szukać w necie, na stronie labu? 3mam by badanie wskazało na przyczynę, abyś ją mogła wyeliminować
własne zwierzątko własnym zwierzątkiem, ale już lepsze jest takie, które można pogłaskać
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 12:23   #4463
youyou
Zakorzenienie

hej kobietki, co za pogoda, jaki grad własnie spadl w W-wie ! i jeszcze grzmi, masakra..

kurcze no a mialy byc rowery dzis co niektóre z was znalazłam na NK ale wybaczcie ja też podobnie jak dra nie bede sie oficjalnei ujawniać (do niektórych weszlam na profil wiez tez mnie mozna namierzyc )

u mnie polowa cyklu staranka w koncu pelna para

buziaki niedzielne
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 12:39   #4464
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Witam Was Dziewczyny...
U nas nawet zapowiada się ładna niedziela... Rano padało a teraz świeci słoneczko Trzeba wybrać się na jakiś spacerek niedzielny
Rano odwiedziłam uczelnie... Tym razem wytrzymałam aż trzy godziny: Nawet wykład był ciekawy chyba tylko dlatego a jutro znowu praca i tak do następnej niedzieli
Życzę wszystkim milusiego i owocnego dnia Buziaki
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 13:04   #4465
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

cześć Kochane jak starania?
u mnie od wczoraj wzdęcia i mdłości znów, zjeść za bardzo nie mogę, zjadłam obiad teraz umieram znów, tego i Wam życzę
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 13:54   #4466
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
no to jeśli pozwolicie to się przyłączę... ostatnia @ 18,05, i od tego miesiąca rozpoczynamy starania. Pierwszą iskierkę udało nam się "upolować" już w pierwszym cyklu, teraz pewnie nie będzie już tak różowo ale mam jednak nadzieję, że nie każe mi długo czekać....
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, no i gratulacje dla zafasolkowanych
witaj i powodzonka w starankach

Witajcie kobitki, padnieta jestem bo wczoraj robilismy imienionowego grila w domciu niestety i była niezła imprezka. jutro niestety do pracy. chiałam znowu w tym cyklu zaczac miezyc temp ale nie moge znalezc termometra po tej calej naszej przeprowadzce i chyba szybciej kupie nowy.

jesli chodzi o nk to nie mam tam juz profilu, bo zaczeły pisac osoby ktorych nie znam i z roznymi niecenzuralnymi tekstami i sie wkurzylam i usunełam.

i nie wiecie jak z tymi starankami po antybiotyku??kiedy mozna??bo na ulotce nie ma zadniej takiej informacji.

Patka aby samopocucie sie polepszylo.

Roza aby @ nie przyszła
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 14:00   #4467
ula 87
Zadomowienie

hej kochane ja tylko na chwileczkę i idęe dalej lezeć
brzuszek znowu dziś zaczął boleć i to tylko po lewej stronie
wziełam nospe , ale nie pomogła ... bardzo się boję
mam nadzieję ze do jutra wytrzymam , jak ból się jeszcze nasili to pojade już dzś do szpitala
jutro mam być w szpitalu na 10 godzinę , oby było wszystko dobrze ...
proszę trzymajcie kciuki

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 14:14   #4468
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
cześć Kochane jak starania?
u mnie od wczoraj wzdęcia i mdłości znów, zjeść za bardzo nie mogę, zjadłam obiad teraz umieram znów, tego i Wam życzę
ah jak ci tego zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
witaj i powodzonka w starankach

jesli chodzi o nk to nie mam tam juz profilu, bo zaczeły pisac osoby ktorych nie znam i z roznymi niecenzuralnymi tekstami i sie wkurzylam i usunełam.

i nie wiecie jak z tymi starankami po antybiotyku??kiedy mozna??bo na ulotce nie ma zadniej takiej informacji.
ooo ja tak samo kiedys usunełam,ale załozyłam z powrotem,bo urwał mi się kontakt z niektórymi,a teraz jestem ukryta w ukryciu
,że mnie nie idzie znaleść no i na fotce głownej mam zachód słońca a osoby o moim imieniu i nazwisku jest wiele,wiec nikt sie nie kapie,że to ja

ze starankami po antybiotyku nie wiem,nie pomogę

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
hej kochane ja tylko na chwileczkę i idęe dalej lezeć
brzuszek znowu dziś zaczął boleć i to tylko po lewej stronie
wziełam nospe , ale nie pomogła ... bardzo się boję
mam nadzieję ze do jutra wytrzymam , jak ból się jeszcze nasili to pojade już dzś do szpitala
jutro mam być w szpitalu na 10 godzinę , oby było wszystko dobrze ...
proszę trzymajcie kciuki
kochanie wypoczywaj dużo i cały czas trzymam kciuki,aby było dobrze
Stary 2009-05-31, 14:44   #4469
ziaaa
Rozeznanie

dziewczyny... dzis mam dzien okresu, 33dc, ale objawow nie mialam tych co zwykle przed i..
wlasnie mnie zaczal niedawno "mulic" brzuszek jak przed okresem, wyplynal ze mnie sluz gesty, lepki i przezroczysty.. i sporo go.
Co to moze oznaczac?
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 15:03   #4470
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

hmmm,,,,,ziaaa kochanie nie chce ciebie nakrecac ale moze w ciazy jestes nie mam pojecia mysle ze moze lec po test zrob test jak bedzie 1 kreska to moze jest za wczesnie wiec powtorz po 2/3 dniach a jesli dwie czego zycze to super...takze ju lec po test i daj nam znak czy kolejna fasolka w drodze...a swoja droga czy ktos mial testowac sie dzisiaj? Rozyczko czy przypadkiem nie ty?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości