|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Dzisiaj były w Hotelu Wrocław. Ale nie takie jak w Hali Ludowej. Było duuużo mniej stoisk. Miały być pokazy sukni, a Ja tam widziałam tylko jeden pokaz bielizny, ale to taki, że masakra. Cztery laski z cellulitem przeszły się po wybiegu w biustonoszach i majtkach. Ani bielizna nie była ładna ani te modelki. Kazałam TŻ robić zdjęcia ich
![]() Jedna sukienka mi się spodobała i chciałam pstryknąć fotkę, ale mi jedno wredne babsko nie pozwoliło, więc się wkurzyłam, wyjęłam z torby ich ulotkę i jej oddałam! Wredność za wredność! ![]() Było też stoisko mojej restauracji, więc poszłam zapytać czy cena na 2010 rok jest już ustalona i się okazało, że jednak 180 zł. I tak w swoich obliczeniach zakładałam te 180 zł, ale jednak miałam iskierkę nadziei, że może jednak 170 albo 175? No i było stosiko z fajnymi zaproszeniami i było też takie na którym można było sobie kupić materiały do własnoręcznego wykonania zaproszeń. Mam nadzieję, że mam ich ulotkę w torbie, to się kiedyś przejadę na zakupy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój TŻ właśnie śledzi też oferty innych banków, bo czasem klienci go kłamią i mówią, że w jakimś tam banku, to oferują mu to i tamto, a to guzik prawda jest, ale czekają jak TŻ się będzie produkował, żeby ich zatrzymać u siebie. A TŻ już wtedy jest w temacie i nie da się tak zrobić. To jak już gdzieś złożysz, to sobie przed rozmową powtarzaj, że to jest Twoja praca marzeń, bo jak pracownik nie ma entuzjazmu do danej pracy, to to widać i pracodawca też nabiera wątpliwości. Oczywiście bez przesady z tym entuzjazmem, żeby pracodawca na głowę ci nie wszedł. Cytat:
![]() A jak długo brałaś tabsy? Moja koleżanka brała przez 5 lat i na okres czekała chyba z 5 albo 6 miesięcy po odstawieniu tabletek. Nie martw się Kasia. Jak brałaś krócej, to pewnie też krócej będziesz czekać. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Powiem mamie (lusmaijce) że wchodzisz w jej rozjemcze kompetencje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
lain nie mogłam się zalogować gdzieś przed połową ostatniej częsci wątku, więc chyba nie tak aż niedawno
![]() Dziewczyny ja się naprawde nie obrażam, ani nie spinam, szkoda mi czasu na takie pierdoły, ale ciężko mi będzie coś tu znowu pisać mająć świadomość, że jestem olewana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki piszemy teraz ładnie zespołowo: TŻ JAZZMANKI PROSIMY O FOTY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
przepraszam Lusi
![]() Cytat:
![]() kubusewa ja pisałam do Claris na PW why sie nie odzywa a ona mi odpisała o tym zablokowaniu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-31 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za co mam przepraszać, bo nie bardzo rozumiem????? Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami trzeba byc takim jak to się pięknie nazywa outgoing a nie agressive Rozumiem ze chcialas dobrze i ze teraz claris podważyął Twoje banowanie.. ale chyba sama chcialas zeby CI swoje obiekcje pisac i po co sie teraz tak makabrycznie spinasz.. jak CI sie nie podoba to nie musisz pisac.. weźi Ty spuśćz tonu.. tak jak mówiłąm lekko przyszarżowałaś z banowaniem.. ok miałaś prawo ale też miej odwage powiedzieć no sorry jednak mogłam kogoś nie zauważyć w końcu jest nas tu troche A Ty od razu z pazurami że jak ona śmiałą Ci powiedziećze niepotrzebnie ją zbanowałaś.. Jesteś osobą o silnym charakterze, ale my tutaj na wątku nie jesteśmy trybikami w maszynie na któe trzeba warczeć.. wydaje mi się że powoli stajemy sieprzyjaciółkami - w jakimś sensie. a takei warczenie na siebie jest bez sensu.. Samoa tak bardzo ja kja rozumie mto że sieprzejełaś tym, że porządki robiłąśtak bardzo proszę Cie bądźtroszkę mniej ostra i konfliktowa Jako stara baba Cie prosze ok ?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa samoa masz u góy wyjaśnione do czego pije.. kasiu teraz z kolei ja CIebie nie rozumiem.. wg mnie wszystko jedno kto do kogo napisal.. sytuacja zgodnie z zyczeniem samoi zostala wyjasniona .. i teraz kurna koneic tematu bez foch samoa łądnie sięuśmiechamy bez wnerwiania sie ze jakto my tu smiemy CI mowic ze sie pomylilas (bo czasem mam wrazenie ze to sprawa ambicjonalna...) claris spokoj juz kurna masz przywrocone czlonkostwo wiec juz koneic tematu i koniec fochow KONIEC KONIEC KONIEC ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-31 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Samoa jakim cudem w czwartek skoro już od dwóch mcy jak nie więcej nie mogłam się tam zalogować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
CISZA!
![]() ![]() ![]() Kubusewa pisz wolniej bo nie mogę rozczytać niektórych wyrazów hihi ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-31 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nie pytaj, bo ja masowe bany zrobiłam w czwartek, wczesniej nic nie ruszałam. Mogłas się odezwać na wątku, że cos jest nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas zawsze taka sielanaka ja tu przychodze po to by sięodstresowac odpoczac po bataliach dnia codziennego a tu takie awantury jak ja nie wiem gdzie.. samoa ma konfrontacyjny charakter i to wychodzi nie pierwszy raz.. nie krytykuje jej bo juz czuje ze wlasnie pisze mi extra riposte ze co ja niby mam na mysli otóż nie mam nic na mysli chce tylko zeby na tym naszym idealnym watku byla zgoda bomialysmy sie tu wspierac doradzac.. plotkowac a nie ****A kłócić i cicho już do cholery gówniary jedne ma być cicho lepiej powiedzcie mi co planujecie miec w wiązance |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty chyba sobie postawiłas za punkt honoru zrobić ze mnie nadgorliwca. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jeden post a ja stąd idę bo mi smutno
![]() ![]()
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawa zamknieta claris ma dostep jest piekny neidzielny wieczor wiec do cholery zajmijmy sie czyms innym niz cietymi ripostami tluamczeniami i nnym gównem nie wartym tracenia postow juz cicho co z tymi cholernymi wiazankami !!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
kurnai następna.. cicho już!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniec tematu ja moja wiązankę wklejałam, wkleję po raz kolejny Claris nie wiem dlaczego nie miałaś dostępu tak długo, powinnas nie mieć od czwartku, dostęp do dawania banów mam tylko ja, Kubusewa i Merriel, która nie ma dostepu do internetu. JA dałam Ci bana w zeszły czwartek. A teraz peace, bo to niczyja wina i trzeba było pisac od razu to by nie było sprawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
ja uwazam, ze Samoa bardzo dobrze zrobila robiac porzadki na naszej liscie. i nie uwazam zeby usuniecie Claris bylo pomylka - zostala potraktowana dokladnie tak samo jak reszta Wizazanek na liscie ktore w ogole sie nie udzielaly w naszych dyskusjach.
a ze sie nie udziela, bo od 2 miesiecy nie ma dostepu... a kto o tym mogl wiedziec jak nam sama tego nie napisala ![]() wiec na przyszlosc - Claris pisz otwarcie i wal prosto z mostu ze cos tam ci nie dziala to nie bedzie takich dziwnych historii. nie ma sobie co roic w glowie historii o odrzuceniu itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Kubusewa ja tylko wyjasniam sprawę, bo głupio wyszło, że Claris myślała, że dostała bana dwa miesiące temu. Nie lubie niedomówień, ok? Może to kwestia mojego konfrontacyjnego, jak powiedziałas, charakteru, ale jeszcze nikt na tym źle nie wyszedł. To nie telenowela, że ucinamy w pół zdanie i kończy sie odcinek, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Adwokat diabła
|
Dziewczyny..
ja Was proszę.. Jazz foty ;D
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Koniec mojego tematu, nie mam do nikogo pretensji, nie wnikam czemu nie mogłam się zalogować, macie się przeze mnie nie kłocic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a gdzie reszta kurna jest co tak cipciaki pouciekaly jak awantura sie zaczela.. dawaćmi tu prędziutko te bukiety bo normalnie zgromie kogoś za chwile samoa kurna nie szukam zadnych okazji wyrazam swoje zdanie i kurna koniec *******nietego tematu bo widze ze mnie zaraz rozniesie ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-31 o 20:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
to ja Wam lepiej wkleję suknię
![]() pronovias
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak dla Was to jest awantura i kłótnia to ja nie wiem gdzie się chowałyście ![]() Lepije tak zostawic sprawę, żeby Claris myślała, że ktos ja zablokował? A co do Kubusewy to ja sobie nie pozwole, zeby mnie oskarzała o coś czego nie zrobiłam i mi wytykała rzekome błędy skoro to nie ja dałam bana Claris. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
miały byćkurnia kwiatki
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
wszyscy juz wiedza ze nie zbanowalas claris.. wszyscy wiedza ze jestes idealnym zarzadzajacym tylko blagam juz koniec .. temat zostal wyjasniony nie wydaje mi sie aby claris chowlaa do CIebie jakas uraze a tty ciagle ze ty nei zbanowalas i nie zbanowalas wez juz daj spokoj bo na prawde pouciekamy stad jestes w porzadku wbobec wszystkich nikt nie zamiasta podywan zadnych spraw wyjasnilysmy to juz chyba z godizne temu a ty ciagle swoje ze ty nei zbanowalas z i tak w kolko juz koniec tematu wszystko zostalo wyjasnione i ciocho do groma cieżkiego wreszcie zajmijmy sie tematami do ktorych ten watek zostal stowrzony Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-31 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.