Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-31, 20:12   #1441
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak to targi ślubne przecież były w styczniu
Dzisiaj były w Hotelu Wrocław. Ale nie takie jak w Hali Ludowej. Było duuużo mniej stoisk. Miały być pokazy sukni, a Ja tam widziałam tylko jeden pokaz bielizny, ale to taki, że masakra. Cztery laski z cellulitem przeszły się po wybiegu w biustonoszach i majtkach. Ani bielizna nie była ładna ani te modelki. Kazałam TŻ robić zdjęcia ich żeby Wam pokazać jakie modelki mieli, ale nie chciał, więc sama zrobiłam parę fotek, ale to już było za późno i chyba mało widać. Jak mi TŻ prześle te zdj., to Ci wyślę na *PW*

Jedna sukienka mi się spodobała i chciałam pstryknąć fotkę, ale mi jedno wredne babsko nie pozwoliło, więc się wkurzyłam, wyjęłam z torby ich ulotkę i jej oddałam! Wredność za wredność!

Było też stoisko mojej restauracji, więc poszłam zapytać czy cena na 2010 rok jest już ustalona i się okazało, że jednak 180 zł. I tak w swoich obliczeniach zakładałam te 180 zł, ale jednak miałam iskierkę nadziei, że może jednak 170 albo 175?

No i było stosiko z fajnymi zaproszeniami i było też takie na którym można było sobie kupić materiały do własnoręcznego wykonania zaproszeń. Mam nadzieję, że mam ich ulotkę w torbie, to się kiedyś przejadę na zakupy.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a nie myslalas zeby jakos z tym walczyc?
bo tak troche szkoda od samego poczatku skazywac sie na porazke.
ja czasem tez jestem niesmiala (a TZ sie ze mnie wtedy smieje), ale jak mi na czyms zalezy to jakos tak sie motywuje i udaje, ze nie ma tej niesmialosci
idz na jakies kursy samoprezentacji, cwicz sobie przed lustrem czy cus
Ja też tak mam, że zazwyczaj jestem spokojna i niepozorna, ale jak mi zależy to dostaję takiego kopa, że nagle jestem przebojowa i wydaje mi się że zdobędę świat i na rozmowach kwalifikacyjnych jestem wtedy bardzo pewna siebie. Ja uważam, że jak się czegoś nie wywalczy na pierwszej rozmowie, to potem już za późno. Trzeba od razu przedstawić swoje oczekiwania.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
tak po prostu, bo ja tu takie rzeczy wypisuję, że wolę, żeby jak najmniej osob mnie zidentyfikowało Najbliżsi znajomi i tak rozpoznają, ale są tez tacy, których bym nie chciała wtajemniczać w moje sprawy
Ja też czasem chcę coś napisać, ale gryzę się w język. Czasem na PW można komuś zaufanemu coś wysłać, ale tutaj żeby czytać nasze pogawędki, to ani nie trzeba być PM 2010 ani zalogowanym na wizażu. Jeszcze kiedyś byłam bardziej ufna (bo Ja tak w ogóle jestem naiwna), ale teraz uważam na to co piszę, jeśli piszę o sobie.

Cytat:
bez doświadczenia i wykształcenia kierunkowego????? Z reguły lepszych ludzi z oddziału dawali na firmy, np. jako awans. No Aniołek ja Ci życze jak najlepiej, przygotuj się z produktów i dawaj
U mojego TŻ też tak jest, że nowych dają na osoby fizyczne (dlatego TŻ jest na fizycznych), a dopiero jak nabiorą doświadczenia, to mogą poziomo awansować na doradców firmowych, VIPów albo hipotecznych. Ale jak u Aniołka w ogóle brakuje ludzi, to tak jak Samoa mówi, obczaj sobie produkty ich banku, a najlepiej porównaj je z ofertami innych banków, żebyś była w temacie.

Mój TŻ właśnie śledzi też oferty innych banków, bo czasem klienci go kłamią i mówią, że w jakimś tam banku, to oferują mu to i tamto, a to guzik prawda jest, ale czekają jak TŻ się będzie produkował, żeby ich zatrzymać u siebie. A TŻ już wtedy jest w temacie i nie da się tak zrobić.

Cytat:
a ja nie wiem co chciałabym robić gdzie składać cv
To jak już gdzieś złożysz, to sobie przed rozmową powtarzaj, że to jest Twoja praca marzeń, bo jak pracownik nie ma entuzjazmu do danej pracy, to to widać i pracodawca też nabiera wątpliwości. Oczywiście bez przesady z tym entuzjazmem, żeby pracodawca na głowę ci nie wszedł.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
chciałam ogłosić, że od teraz będę częściej Was katowała soba

moj Tż jest własnie w drodzę na lotnisko, ja już po sesji więc nie mam nic ciekawego do robienia więc pozostaje mi wizaż i Wy

wiem wiem, radość Wasza jest przeogromniasta
No to bardzo się cieszymy Ja od lipca też będę się pojawiać częściej. Ale wtedy to już chyba wszystkie tempa nabiorą.

Cytat:
3 dni
A jak długo brałaś tabsy? Moja koleżanka brała przez 5 lat i na okres czekała chyba z 5 albo 6 miesięcy po odstawieniu tabletek. Nie martw się Kasia. Jak brałaś krócej, to pewnie też krócej będziesz czekać.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
A przepraszam ciaza przeszkadza w mieciu dzieci?? Bo ja wiem ze nie... Nie mam zamiaru czekać do 30 az zrobię wielka karierę a później będzie za pozno....
A Ja też wiem, że ciąża nie przeszkadza, a nawet i pomaga w posiadaniu dzieci. Powiem więcej - jest to nieodzowny element wiążący się z chęcią posiadania dzieci.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:14   #1442
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
nie złość się już

dziewczyny proszę się nie kłócić nastąpiła pomyłka ale już jest ok
Powiem mamie (lusmaijce) że wchodzisz w jej rozjemcze kompetencje :P
Stary 2009-05-31, 20:15   #1443
Claris
Zakorzenienie

lain nie mogłam się zalogować gdzieś przed połową ostatniej częsci wątku, więc chyba nie tak aż niedawno Ale jeśli nawet, to rozumiem, że aby przynależeć do gmaila należy się regularnie tu wypowiadać?
Dziewczyny ja się naprawde nie obrażam, ani nie spinam, szkoda mi czasu na takie pierdoły, ale ciężko mi będzie coś tu znowu pisać mająć świadomość, że jestem olewana
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:17   #1444
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
lain nie mogłam się zalogować gdzieś przed połową ostatniej częsci wątku, więc chyba nie tak aż niedawno Ale jeśli nawet, to rozumiem, że aby przynależeć do gmaila należy się regularnie tu wypowiadać?
Dziewczyny ja się naprawde nie obrażam, ani nie spinam, szkoda mi czasu na takie pierdoły, ale ciężko mi będzie coś tu znowu pisać mająć świadomość, że jestem olewana
Claris czy normalnie spotkałaśsięna live z Kaśkączy jak.. wyluzuj.. jakei olewana.. po prostu to że samoa nie zauważyła.. no jest nas jednak torche każdemu zdarza sięprzeoczenie no litości

Dziewczynki piszemy teraz ładnie zespołowo:

TŻ JAZZMANKI PROSIMY O FOTY
Stary 2009-05-31, 20:18   #1445
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny
Chciałam sprostować: nie napisałam do Kasi żadnej wiadomości skarżąc się, że mam bana, bo szczerze średnio mnie to ruszyło. Odpisałam jej po prostu na jej wiadomość i pytanie dlaczego już się u Was nie udzielam. Ano dlatego, że mnie usunęłyście z tego gmaila. Wtedy też przestałam się udzielać w waszym wątku, wcale nie wcześniej, nic nie poradzę, że może ktoś nie zauważał moich postów. Po prostu nie pakuję się z butami tam gdzie mnie nie chcą. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie, że się "spinam" Możecie mnie na powrót zbanować. Pozdrawiam
zbanowałam Cię bodajże w czwartek, bo nie było Twojej aktywności ani na forum ani na gm, nie widzę w tym nic dziwnego. Dziwne jest dla mnie to, że piszesz, że nie odzywasz dlatego, że dostałas bana, którego dostałas dopiero wtedy jak przestałaś się odzywać. I o co się tu obrażać???????Jak nie chesz z nami pisac to po prostu to napisz a nie jakies dziwne wykręty, bo to sie kupy nie trzyma.

Cytat:
wtedy wchodzi to do planow na kredyty opiekuna klienta
bo u TZa w oddziale jest taki podzial, ze ludzmi ktorzy wejda z ulicy zajmuja sie oddzialowi kredytowcy i oni z tego czerpia pozniej prowizje, a wnioskami od posrednikow/doradcow z ktorymi oddzial ma podpisane umowy zajmuje sie wlasnie TZ i to mu wchodzi do jego planow
to jakbym szepnęła tż słówko do kogo ma kierować w oddziale Twojego tż to na tym skorzystacie?Nie wiem jak to będzie wyglądało, ale jakby się dało
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:19   #1446
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Powiem mamie (lusmaijce) że wchodzisz w jej rozjemcze kompetencje :P
przepraszam Lusi
Cytat:
nie olewamy

kubusewa
ja pisałam do Claris na PW why sie nie odzywa a ona mi odpisała o tym zablokowaniu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-31 o 20:22
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:23   #1447
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Claris odpusc.. kazdemu czasem zdarza sie faszystowska nadgorliwość ,ale zeby od razu sie ażtak obrażać.. chyba jednak się spięłaś lekko
Jak znam samoe nawet CIe nie przeprosi a na drugi raz od razu reaguj jakims mailem a nei fochami.. nie ma co strzelaćfochów w koncu jestesmy siostrami weselnymi no odobraź się no bo bedzie nam przykrawo
do czego Ty pijesz?
Za co mam przepraszać, bo nie bardzo rozumiem?????

Cytat:
nie złość się już

dziewczyny proszę się nie kłócić nastąpiła pomyłka ale już jest ok
to nie była pomyłka, zbanowałam Claris z pełna świadomością, bo się nie odzywała ani tu ani tam.

Cytat:
a widzisz to my tez jesteśmy olewane, bo sie nie odzywałaś mimo, ze dostawałaś masę maili, więc nie zgrywaj biednej uciśnionej
Stary 2009-05-31, 20:23   #1448
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
zbanowałam Cię bodajże w czwartek, bo nie było Twojej aktywności ani na forum ani na gm, nie widzę w tym nic dziwnego. Dziwne jest dla mnie to, że piszesz, że nie odzywasz dlatego, że dostałas bana, którego dostałas dopiero wtedy jak przestałaś się odzywać. I o co się tu obrażać???????Jak nie chesz z nami pisac to po prostu to napisz a nie jakies dziwne wykręty, bo to sie kupy nie trzyma.

to jakbym szepnęła tż słówko do kogo ma kierować w oddziale Twojego tż to na tym skorzystacie?Nie wiem jak to będzie wyglądało, ale jakby się dało
Samoa spuść z tonu wszystko się wyjasnilo a Ty tu piórka storszysz jak jakiśnabuzowany testosteronem kogucik (ceolo to napisałam a nie kurka)
Czasami trzeba byc takim jak to się pięknie nazywa outgoing a nie agressive
Rozumiem ze chcialas dobrze i ze teraz claris podważyął Twoje banowanie.. ale chyba sama chcialas zeby CI swoje obiekcje pisac i po co sie teraz tak makabrycznie spinasz.. jak CI sie nie podoba to nie musisz pisac.. weźi Ty spuśćz tonu.. tak jak mówiłąm lekko przyszarżowałaś z banowaniem.. ok miałaś prawo ale też miej odwage powiedzieć no sorry jednak mogłam kogoś nie zauważyć w końcu jest nas tu troche
A Ty od razu z pazurami że jak ona śmiałą Ci powiedziećze niepotrzebnie ją zbanowałaś..
Jesteś osobą o silnym charakterze, ale my tutaj na wątku nie jesteśmy trybikami w maszynie na któe trzeba warczeć.. wydaje mi się że powoli stajemy sieprzyjaciółkami - w jakimś sensie. a takei warczenie na siebie jest bez sensu..
Samoa tak bardzo ja kja rozumie mto że sieprzejełaś tym, że porządki robiłąśtak bardzo proszę Cie bądźtroszkę mniej ostra i konfliktowa
Jako stara baba Cie prosze ok ??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
samoa masz u góy wyjaśnione do czego pije.. kasiu teraz z kolei ja CIebie nie rozumiem.. wg mnie wszystko jedno kto do kogo napisal.. sytuacja zgodnie z zyczeniem samoi zostala wyjasniona .. i teraz kurna koneic tematu bez foch
samoa łądnie sięuśmiechamy bez wnerwiania sie ze jakto my tu smiemy CI mowic ze sie pomylilas (bo czasem mam wrazenie ze to sprawa ambicjonalna...)
claris spokoj juz kurna masz przywrocone czlonkostwo wiec juz koneic tematu i koniec fochow

KONIEC KONIEC KONIEC

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-31 o 20:27
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:24   #1449
Claris
Zakorzenienie

Samoa jakim cudem w czwartek skoro już od dwóch mcy jak nie więcej nie mogłam się tam zalogować
Stary 2009-05-31, 20:25   #1450
kaska87
Zakorzenienie

CISZA! co to ma być za boruta koniec tematu bo teraz będzie 1000 postów kłótni

Kubusewa pisz wolniej bo nie mogę rozczytać niektórych wyrazów hihi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-31 o 20:27
Stary 2009-05-31, 20:28   #1451
lain
Zakorzenienie

Cytat:
oni i tak sie dziela z kolega z biurka obok zeby kazdy cos mial a jednak roboty przy tych wnioskach tez troche jest, wiec nie jest tak ze jeden bierze wszystko ten kto akurat jest wolny ten bierze wniosek. z reszta oni jakiejs kasy z tego spejclanej nie maja (jak doradcy). poprostu robi sie plan raczej nie dopuszczaja do sytuacji gdzie TZ jest zawalony wnioskami, a kolega obok nic nie ma
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 20:28   #1452
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa spuść z tonu wszystko się wyjasnilo a Ty tu piórka storszysz jak jakiśnabuzowany testosteronem kogucik (ceolo to napisałam a nie kurka)
Czasami trzeba byc takim jak to się pięknie nazywa outgoing a nie agressive
Rozumiem ze chcialas dobrze i ze teraz claris podważyął Twoje banowanie.. ale chyba sama chcialas zeby CI swoje obiekcje pisac i po co sie teraz tak makabrycznie spinasz.. jak CI sie nie podoba to nie musisz pisac.. weźi Ty spuśćz tonu.. tak jak mówiłąm lekko przyszarżowałaś z banowaniem.. ok miałaś prawo ale też miej odwage powiedzieć no sorry jednak mogłam kogoś nie zauważyć w końcu jest nas tu troche
A Ty od razu z pazurami że jak ona śmiałą Ci powiedziećze niepotrzebnie ją zbanowałaś..
Jesteś osobą o silnym charakterze, ale my tutaj na wątku nie jesteśmy trybikami w maszynie na któe trzeba warczeć.. wydaje mi się że powoli stajemy sieprzyjaciółkami - w jakimś sensie. a takei warczenie na siebie jest bez sensu..
Samoa tak bardzo ja kja rozumie mto że sieprzejełaś tym, że porządki robiłąśtak bardzo proszę Cie bądźtroszkę mniej ostra i konfliktowa
Jako stara baba Cie prosze ok ??
a Ty się do mnie nie czepiaj, bo jak widzisz ona nie ma dostepu od dłuższego czasu a wygladało jakby pisała bez sensu, że nie pisała, bo dostała bana, które ja dałam parę dni temu.

Cytat:
Samoa jakim cudem w czwartek skoro już od dwóch mcy jak nie więcej nie mogłam się tam zalogować
mnie nie pytaj, bo ja masowe bany zrobiłam w czwartek, wczesniej nic nie ruszałam. Mogłas się odezwać na wątku, że cos jest nie tak.
Stary 2009-05-31, 20:29   #1453
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz to my tez jesteśmy olewane, bo sie nie odzywałaś mimo, ze dostawałaś masę maili, więc nie zgrywaj biednej uciśnionej

Hehe raczej JEDNEGO maila
Stary 2009-05-31, 20:30   #1454
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
CISZA! co to ma być za boruta koniec tematu bo teraz będzie 1000 postów kłótni

Kubusewa pisz wolniej bo nie mogę rozczytać niektórych wyrazów hihi
Kasia sorry ale po prostu te kłótnie mnie rozwalają
u nas zawsze taka sielanaka ja tu przychodze po to by sięodstresowac odpoczac po bataliach dnia codziennego a tu takie awantury jak ja nie wiem gdzie..
samoa ma konfrontacyjny charakter i to wychodzi nie pierwszy raz.. nie krytykuje jej bo juz czuje ze wlasnie pisze mi extra riposte ze co ja niby mam na mysli
otóż nie mam nic na mysli chce tylko zeby na tym naszym idealnym watku byla zgoda
bomialysmy sie tu wspierac doradzac.. plotkowac a nie ****A kłócić
i cicho już do cholery gówniary jedne ma być cicho
lepiej powiedzcie mi co planujecie miec w wiązance
Stary 2009-05-31, 20:31   #1455
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
samoa łądnie sięuśmiechamy bez wnerwiania sie ze jakto my tu smiemy CI mowic ze sie pomylilas (bo czasem mam wrazenie ze to sprawa ambicjonalna...)
ale ja się nie pomyliłam. Przeczytaj sobie, że Claris nie miała dostepu od dłuższego czasu niewiadomo dlaczego, bo nikt żadnych banów dwa miesiące temu nie dawał a póxniej do mnie fikaj.
Ty chyba sobie postawiłas za punkt honoru zrobić ze mnie nadgorliwca.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
oni i tak sie dziela z kolega z biurka obok zeby kazdy cos mial a jednak roboty przy tych wnioskach tez troche jest, wiec nie jest tak ze jeden bierze wszystko ten kto akurat jest wolny ten bierze wniosek. z reszta oni jakiejs kasy z tego spejclanej nie maja (jak doradcy). poprostu robi sie plan raczej nie dopuszczaja do sytuacji gdzie TZ jest zawalony wnioskami, a kolega obok nic nie ma
a to nic, myślałam, że jakaś kasa by wpadła
Stary 2009-05-31, 20:32   #1456
kaska87
Zakorzenienie

jeszcze jeden post a ja stąd idę bo mi smutno mój kochany wątek sponiewierany

Stary 2009-05-31, 20:33   #1457
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja się nie pomyliłam. Przeczytaj sobie, że Claris nie miała dostepu od dłuższego czasu niewiadomo dlaczego, bo nikt żadnych banów dwa miesiące temu nie dawał a póxniej do mnie fikaj.
Ty chyba sobie postawiłas za punkt honoru zrobić ze mnie nadgorliwca.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

a to nic, myślałam, że jakaś kasa by wpadła
samoa przepraszam ale szczerze mwoic guzik mnie to interesuje
sprawa zamknieta
claris ma dostep jest piekny neidzielny wieczor wiec do cholery zajmijmy sie czyms innym niz cietymi ripostami tluamczeniami i nnym gównem nie wartym tracenia postow
juz cicho
co z tymi cholernymi wiazankami !!!!!!!!
Stary 2009-05-31, 20:33   #1458
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe raczej JEDNEGO maila
napisałam to zanim przeczytałam, że nie masz dostępu od dwóch miesięcy, ok?
Stary 2009-05-31, 20:35   #1459
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam to zanim przeczytałam, że nie masz dostępu od dwóch miesięcy, ok?
SAMOA do cholery milcz wreszcie o tych mailach bo normalnie CIe zgłosze do zbanowania za zakłócanie porządku publicznego na wątku
CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Stary 2009-05-31, 20:35   #1460
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jak bum cyk, cyk czystki były w tym tygodniu Jak od dwóch miesięcy nie mogłaś się zalogować, to na pewno musiała być inna przyczyna techniczna.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:35   #1461
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Jak bum cyk, cyk czystki były w tym tygodniu Jak od dwóch miesięcy nie mogłaś się zalogować, to na pewno musiała być inna przyczyna techniczna.
kurnai następna.. cicho już!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2009-05-31, 20:36   #1462
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
samoa przepraszam ale szczerze mwoic guzik mnie to interesuje
sprawa zamknieta
claris ma dostep jest piekny neidzielny wieczor wiec do cholery zajmijmy sie czyms innym niz cietymi ripostami tluamczeniami i nnym gównem nie wartym tracenia postow
juz cicho
co z tymi cholernymi wiazankami !!!!!!!!
to się mnie nie czepiaj, bo widzę, że szukasz okazji, żeby mi coś udowodnić, tylko Ci nie wychodzi, bo Claris nie miała dostępu nie z mojej winy.

Koniec tematu ja moja wiązankę wklejałam, wkleję po raz kolejny

Claris nie wiem dlaczego nie miałaś dostępu tak długo, powinnas nie mieć od czwartku, dostęp do dawania banów mam tylko ja, Kubusewa i Merriel, która nie ma dostepu do internetu. JA dałam Ci bana w zeszły czwartek. A teraz peace, bo to niczyja wina i trzeba było pisac od razu to by nie było sprawy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg towarimg.php.jpg (43,4 KB, 8 załadowań)
Stary 2009-05-31, 20:37   #1463
lain
Zakorzenienie

ja uwazam, ze Samoa bardzo dobrze zrobila robiac porzadki na naszej liscie. i nie uwazam zeby usuniecie Claris bylo pomylka - zostala potraktowana dokladnie tak samo jak reszta Wizazanek na liscie ktore w ogole sie nie udzielaly w naszych dyskusjach.
a ze sie nie udziela, bo od 2 miesiecy nie ma dostepu... a kto o tym mogl wiedziec jak nam sama tego nie napisala no nikt tego nie zgadnie.
wiec na przyszlosc - Claris pisz otwarcie i wal prosto z mostu ze cos tam ci nie dziala to nie bedzie takich dziwnych historii. nie ma sobie co roic w glowie historii o odrzuceniu itp.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:39   #1464
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
SAMOA do cholery milcz wreszcie o tych mailach bo normalnie CIe zgłosze do zbanowania za zakłócanie porządku publicznego na wątku
CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Kubusewa ja tylko wyjasniam sprawę, bo głupio wyszło, że Claris myślała, że dostała bana dwa miesiące temu. Nie lubie niedomówień, ok? Może to kwestia mojego konfrontacyjnego, jak powiedziałas, charakteru, ale jeszcze nikt na tym źle nie wyszedł. To nie telenowela, że ucinamy w pół zdanie i kończy sie odcinek, ok?
Stary 2009-05-31, 20:41   #1465
BlackAngel
Adwokat diabła

Dziewczyny..
ja Was proszę..

Jazz foty ;D

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:41   #1466
Claris
Zakorzenienie

Koniec mojego tematu, nie mam do nikogo pretensji, nie wnikam czemu nie mogłam się zalogować, macie się przeze mnie nie kłocic
Stary 2009-05-31, 20:43   #1467
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
to się mnie nie czepiaj, bo widzę, że szukasz okazji, żeby mi coś udowodnić, tylko Ci nie wychodzi, bo Claris nie miała dostępu nie z mojej winy.

Koniec tematu ja moja wiązankę wklejałam, wkleję po raz kolejny

Claris nie wiem dlaczego nie miałaś dostępu tak długo, powinnas nie mieć od czwartku, dostęp do dawania banów mam tylko ja, Kubusewa i Merriel, która nie ma dostepu do internetu. JA dałam Ci bana w zeszły czwartek. A teraz peace, bo to niczyja wina i trzeba było pisac od razu to by nie było sprawy.
no i jaki kolorowy piekny bukiet
a gdzie reszta kurna jest
co tak cipciaki pouciekaly jak awantura sie zaczela.. dawaćmi tu prędziutko te bukiety bo normalnie zgromie kogoś za chwile
samoa kurna nie szukam zadnych okazji wyrazam swoje zdanie i kurna koniec *******nietego tematu bo widze ze mnie zaraz rozniesie a tak spokojnie juz bylo

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Kubusewa ja tylko wyjasniam sprawę, bo głupio wyszło, że Claris myślała, że dostała bana dwa miesiące temu. Nie lubie niedomówień, ok? Może to kwestia mojego konfrontacyjnego, jak powiedziałas, charakteru, ale jeszcze nikt na tym źle nie wyszedł. To nie telenowela, że ucinamy w pół zdanie i kończy sie odcinek, ok?
wszystkie zdania zostaly do konca wypowiedziane a nawet zostalo powiedziane z duzym naddatkiem ale blagam juz o koniec

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-31 o 20:44
Stary 2009-05-31, 20:43   #1468
kaska87
Zakorzenienie

to ja Wam lepiej wkleję suknię pooceniajcie sobie
pronovias
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ronaide.jpg (142,0 KB, 16 załadowań)

Stary 2009-05-31, 20:44   #1469
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Koniec mojego tematu, nie mam do nikogo pretensji, nie wnikam czemu nie mogłam się zalogować, macie się przeze mnie nie kłocic
na pewno nikt Ci nie dał bana.

A jak dla Was to jest awantura i kłótnia to ja nie wiem gdzie się chowałyście
Lepije tak zostawic sprawę, żeby Claris myślała, że ktos ja zablokował?
A co do Kubusewy to ja sobie nie pozwole, zeby mnie oskarzała o coś czego nie zrobiłam i mi wytykała rzekome błędy skoro to nie ja dałam bana Claris.
Stary 2009-05-31, 20:45   #1470
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
to ja Wam lepiej wkleję suknię pooceniajcie sobie
pronovias
miały byćkurnia kwiatki

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
na pewno nikt Ci nie dał bana.

A jak dla Was to jest awantura i kłótnia to ja nie wiem gdzie się chowałyście
Lepije tak zostawic sprawę, żeby Claris myślała, że ktos ja zablokował?
A co do Kubusewy to ja sobie nie pozwole, zeby mnie oskarzała o coś czego nie zrobiłam i mi wytykała rzekome błędy skoro to nie ja dałam bana Claris.
raaany juzwszyscy to wiedzą ile razy jeszcze bedziesz o tym trąbic.. skoncz juz ok ..

wszyscy juz wiedza ze nie zbanowalas claris.. wszyscy wiedza ze jestes idealnym zarzadzajacym tylko blagam juz koniec .. temat zostal wyjasniony nie wydaje mi sie aby claris chowlaa do CIebie jakas uraze a tty ciagle ze ty nei zbanowalas i nie zbanowalas wez juz daj spokoj bo na prawde pouciekamy stad
jestes w porzadku wbobec wszystkich nikt nie zamiasta podywan zadnych spraw wyjasnilysmy to juz chyba z godizne temu a ty ciagle swoje ze ty nei zbanowalas z i tak w kolko
juz koniec tematu wszystko zostalo wyjasnione i ciocho do groma cieżkiego wreszcie zajmijmy sie tematami do ktorych ten watek zostal stowrzony

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-31 o 20:48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości