|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Cytat:
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak tu w tych butach jest teraz chyba 69 , co lepiej czekać do końca aukcji niż teraz np wpiszę 102 zł. i co pojawi się, że ja dałam 102 czy np 70??? i zawsze dodawać do obserwowanych czy nie???
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak wpiszesz 102, a będzie 69 to i tak będzie przebijać o 0,5zł albo 1zł, więcej niż poprzednia najwyższa oferta. Jak max dasz 102zł, a ktoś da najwyższą 90, to Twoja oferta automatycznie przebije 90 na 91 i wtedy wygrasz Nie da od razu 102 zł. Chyba, że ktoś zalicytował więcej np. 103.
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
To dobranoc.. bo i ja jutro do pracki.. Moniś.. miłego wyjazdu.. ale Ci fajnie... dużo sloneczka życzę...i dobrego humoru
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam doborowe towarzystwo więc humor i smiech będzie na 100% ja jutro znów nie zwlekę się z łóżka ![]() znikam papa
|
|
#3757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak ktoś dał max 5zł a ktoś 30 a ktoś 50, to automatycznie sytem wybierze najwyższą ofertę, 50, ale nie da całości tylko o trochę więcej niz poprzednia najwyższa. Wtedy będą kwoty|: 5zł potem przeskok na 30 i kolejna wyższa oferta 31zł itp. Zrozumiale napisałam? |
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałam, sprzęt mi sie wyładował i wszystko szlag trafił ![]() Ale widzę, że Asia najważniejsze Ci napisała |
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mogę spokojnie wreszcie spać ostatni raz mówię DOBRANOC ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
człowiek całe życie się czegoś dowiaduje
|
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Udanych wakacji Moni ![]() Reesku, trzymam kciuki za jutro ![]() Dobranoc Tru snu dla Wszystkich |
|
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
W takim miejscu - nie ma sprawy, mogę nawet dwa razy
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Resiaku - trzymam kciuki za Twój jutrzejszy dzień ![]() Kompakt Kanebo jest świetny. Nawet nie musiałam dzisiaj użyć korektora, on wszystko załatwił. Teraz chyba muszę zacząć zbierać na ten sławetny puder w kamieniu. |
||
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy juz spia?
![]() Dobranockaaaaaaaa
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ....
![]() Dziewczyny, ja juz zaraz zbieram się na lotnisko ( jeszcze tylko szybka kawa) Życzę wspaniałego zlotu i wielu cudownych (miłosnych) plotek przez 2 tygodnie. Trzymajcie kciuki żebym wyleciała i doleciała ![]() Ryśku ... będzie dobrze w pracy
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() Ale lało w nocy. Kiepsko spałam. ![]() Edit: Albinko - wypoczywaj, baw się dobrze. Będzie super. ![]() Buziaczki i do miłego. |
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
ja dzis ostatni dzien w pracy no i wstawałam na 5 razy ![]() Asiu dam Ci też swój numer w razie jakby udało nam sie jakoś zgrać w Krku. a skąd jedzie twój PKS??? REESE i ALBINKU ![]() ![]() : kciuki:
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
cześć lalki
słonecznie ale obiecują do końca tygodnia deszcz
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc leanko
![]() oglądałam 16 dniową prognozę - zbyt pieknie to nie wyglądało
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu Ryś miłego dnia będzie dobrze trzymamy kciukasy ! ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- ja właśnie też załamka !!!!! a ja za 2 tygodnie też będę już się pakować i mam nadzieje że pogoda będzie lepsza !!!!! |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Albinku, udanych wakacji ![]() Reesku, trzymam kciuki ![]() A przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka
|
#3770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jedzie z Kudowy. Poczekam co zadecydują Dziewczęta - Paulinka i Asia i wtedy będę wiedziała czy jadę z Nimi PKP z Wrocka, czy pomykam sama autobusem. Dam Ci znać, będziemy w kontakcie. Cześć Leanko U mnie zaledwie 8 stopni. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Aaaa... dzisiaj Dzień Dziecka. Najlepszego. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Napisałam do Sis, odpisała: "Jestem teraz na szkoleniu bhp. Spać mi się chce okropnie... Zimno jak cholera".
|
|||
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3772 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja wezmę przyślij mnie za 2 tygodnia jae ale w różowej ramcę !!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
faktycznie czeski film
|
|||||
|
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
siema
![]() mam ten sam problem i podzielę się z Wami moimi sposobami. stosowałam chyba wszystko bez większych rezultatów, ale polecam Auriderm XO Gel. jest drogi, ale warto, naprawdę ![]() trzeba go stosować jakiś czas jednak, aby zobaczyć efekty. podstawą jest dobre oczyszczenie, peeling z perfekty, żel z garniera, ładnie wszystko wygładzi, chociaż na początku może być nieprzyjemnie. skóra jednak po jakimś czasie się przyzwyczai. na to kremik nawilżający z Lirene albo z Perfekty na rozszerzone naczynka, następnie Auriderm. aa, ważne jest również, aby nie myć twarzy wodą z kranu, tylko np. rumiankiem. polecam także spokój i medytację i, oczywiście, pozytywne myślenie ![]() to daje baardzo wiele. pozdrawiam wszystkie rumieniące się (= |
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie Ty znalazłaś ten aubous Moniś? Bo ja szczerze powiem, że jeszcze go nie sprawdzałam. ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Nie... raczej badał grunt. Pewności siebie to Mu naprawdę brakuje... Jest bardzo nieśmiały.
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
wypełniłam ankietę na Yoskine i wysłałam, chyba nie będa zadowoleni...........:nie : ale cieszę się, że mogłam z nich wreszcie zrezygnować a teraz trezba przywrócic stan skóry do porządku .........qrcze a tak ładnie sobie już ją wygładziłam, poprawiłam koloryt i szlag trafił wszystko
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz zawsze można pomóc mu dodać tej pewności |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.rozklady.com.pl/main.php?...3&czas_maks=90& jak klikniesz na "relacja" to zobaczysz szczegóły i ja nie była poczekam na Ciebie
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatecznie "podziękował Jej" po tym jak ja napisałam list pożegnalny do Niego i zerwałam wszelki kontakt. Z tą pewnością siebie, to mnie jej też brakuje... ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Dzięki. To jadę chyba autobusem Moniś, wsiądę w jeden, wysiądę na miejscu. Poczekam tylko ostatecznie na decyzję poznanianek, ale to dam Ci znać sms-em, nawet jak będziesz jeszcze na urlopie, jak tylko będę wiedziała co postanowią Paulinka i Asieńka bo tak się wcześniej z Paulinką umawiałam na wspólną podróż PKP. |
||
|
|
|
#3779 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziś mogłam się wyspać, a panowie "zieloni" kosili trawę przed 8, a ja okno otwarte i mnie obudzili ![]() Albinku udanych wakacji
|
|
|
|
#3780 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej Laleczki!!
wczoraj padlam z nog po kolejnym maratonie uczelnianym... na szczescie zaliczylam sobotnie kolokwium, co prawda na 3+ tylko, ale do przodu Rysku, wygralam na All perfumki Britney - za 44zl takze tez bede nimi pachniec w upalne wieczory![]() ja tez chyba jakos tak mi smutno, czuje sie samotna i niepotrzebna... nie wiem co sie dzieje, moze to ta pogoda taka depresyjna...dzis az sie poryczalam jak TŻ wyjezdzal ![]() Aniulko, trzymam kciuki za ten pierwszy dzien pracy mam nadzieje ze jest OK!! Moni Ty mi nawet nie mow takich rzeczy, gdy u mnie za oknem ciemne chmury!!Asiu, pieknie!! niesamowicie masz gladziutka cere ja nigdy takiej nie mialam chyba musze wreszcie wyprobowac te mineraly, tylko czy one pokryja niedoskonalosci?? bo mam duuzo![]() Cytat:
ale pamietaj to co napisalam Ci wczoraj - da sie to przezyc przez jakis czaschociaz mnie to juz przytlacza ![]() no i nastepna ![]() Cytat:
Cytat:
baardzo dobrze, niech sie chlopak stara!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

mam doborowe towarzystwo więc humor i smiech będzie na 100% 

człowiek całe życie się czegoś dowiaduje 

Mówię Wam dziewczyny - jakie on jest ciacho.