Żony doskonałe PM2008 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-31, 21:10   #2311
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Nie no to już przesada 2 posty przez cały dzień tempo wprost oszałamiające

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ps. NO CHYBA SOBIE ŻARTUJECIE nikt nie zaglądnął od rana na wątek?? i gdzie te kciuki dla mnie?? i tak sobie poradziłam :P
a po co miałyśmy trzymać kciuki jak z Ciebie zdolna bestia i dałaś radę
gratuluję

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A jutro pierwszy dzień praktyk Idę wyprasować fartuch (niby dostaniemy na miejscu ale ja wole swój
powodzenia
Stary 2009-05-31, 21:51   #2312
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewcynecki

Dzasti po twoim ostatnim wyskoku kiedy kazalas nam trzymac kciuki a potem nie poszlas do szkoly zesmy sie sfochaly hihi

Malutka widac ze wszystkie nas przez weekend wcielo

Izus jakos Ci wybaczymy te sesyjna nieobecnosc ale bedziesz musiala nas nadrobic i zadoscuczynic

A u nas sie wczoraj przelalo..... Rano wyszlam z domu robiac awanture i trzaskajac drzwiami. W sumie trudno powiedziec o co tak wlasciwie poszlo, sadze ze o wszystko po trochu a ciotka z pytaniem o to kiedy wracamy i czy bedziemy w niedziele, bo robi imieniny ( a pytala o to juz po rak kolejny z rzedu) dolala.
W Legionowie sajgon.... pobojowisko na maksa mam nadzieje ze do wtorku skoncza bo w srode wchodzi glazurnik. Nawet sasiadka nas zapytala co sie tam u nas dzieje bo sasiedzi sie pytaja czy sciany burzymy, no ale co sie dziwia skoro trzeba robic bruzdy w zelbetonie . No ale so i dobre strony tego . Kupilismy gres na przedpokoj taki ciekawy wzorek i zamowilismy meble do kuchni. Cena nas wprawdzie lekko powalila ale wszystko full komfort z gwarancja dozywotnia i serwisem. Oczywiscie spowodowane jest to tym ze zadnej szafki nie mamy typowo normalnej gdyz nasza kuchnia jest mala. Oczywiscie mamy juz rabat na szafe wnekowa i podest dla stalych klientow heheh. Dlugo, zesmy sie zastanawiali i debatowali czy decydowac sie na tego wykonawce, ale doszlismy do wniosku ze lepiej miec kogos pewnego i moc pozniej podniesc cene mieszkania przy ewentualnej sprzedazy. Same wiecie ile daje zakup mieszkania z urzadzona juz kuchnia.... Wiec coz.... najwyzej w salonie postawimy znikoma ilosc sprzetu i bedziemy mieli miejsce aby sie ganiac hihi.

A nasz pies dzis zgubil pierwszego mlecznego kla. I teraz mamy szczerbata Czike. A wczoraj jak pojechalismy do Castoramy i moj Skarb wyszedl z nia na siusiu na trawnik to dziecko krzyczalo do ojca: "tato lew"

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-05-31 o 21:59 Powód: bo mi sie przypomnialo
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 07:31   #2313
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć w poniedziałkowy ranek

boli mnie wszystko głowa, gardło, mam zatkany nos kurczę, aby tylko się nie rozchorować

Cytat:
Teraz bede miec ostre 2 tygodnie wiec nie bede czesto zagladac. Sesja.Wybaczycie/??
wybaczymy mi został jeszcze 1 egzmin

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a po co miałyśmy trzymać kciuki jak z Ciebie zdolna bestia i dałaś radę
gratuluję
no tak

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dzasti po twoim ostatnim wyskoku kiedy kazalas nam trzymac kciuki a potem nie poszlas do szkoly zesmy sie sfochaly hihi

A u nas sie wczoraj przelalo..... Rano wyszlam z domu robiac awanture i trzaskajac drzwiami. W sumie trudno powiedziec o co tak wlasciwie poszlo, sadze ze o wszystko po trochu a ciotka z pytaniem o to kiedy wracamy i czy bedziemy w niedziele, bo robi imieniny ( a pytala o to juz po rak kolejny z rzedu) dolala.
W Legionowie sajgon.... pobojowisko na maksa mam nadzieje ze do wtorku skoncza bo w srode wchodzi glazurnik. Nawet sasiadka nas zapytala co sie tam u nas dzieje bo sasiedzi sie pytaja czy sciany burzymy, no ale co sie dziwia skoro trzeba robic bruzdy w zelbetonie . No ale so i dobre strony tego . Kupilismy gres na przedpokoj taki ciekawy wzorek i zamowilismy meble do kuchni. Cena nas wprawdzie lekko powalila ale wszystko full komfort z gwarancja dozywotnia i serwisem. Oczywiscie spowodowane jest to tym ze zadnej szafki nie mamy typowo normalnej gdyz nasza kuchnia jest mala. Oczywiscie mamy juz rabat na szafe wnekowa i podest dla stalych klientow heheh. Dlugo, zesmy sie zastanawiali i debatowali czy decydowac sie na tego wykonawce, ale doszlismy do wniosku ze lepiej miec kogos pewnego i moc pozniej podniesc cene mieszkania przy ewentualnej sprzedazy. Same wiecie ile daje zakup mieszkania z urzadzona juz kuchnia.... Wiec coz.... najwyzej w salonie postawimy znikoma ilosc sprzetu i bedziemy mieli miejsce aby sie ganiac hihi.

A nasz pies dzis zgubil pierwszego mlecznego kla. I teraz mamy szczerbata Czike. A wczoraj jak pojechalismy do Castoramy i moj Skarb wyszedl z nia na siusiu na trawnik to dziecko krzyczalo do ojca: "tato lew"
ad1. no wiesz pojechałam wtedy tylko egzaminu nie było
ad2. no to rzeczywiśćie nie ciekawie się robi wytrzymaj jeszcze troszkę bo praca w mieszkanku wre i lada moment będziecie u siebie
ad3.

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 08:12   #2314
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hejo
Wizaż ciągle w pracy działa Ma być niby cały dzień - zobaczmy.
Na festynie pracowym w sobote było super było cos ponad 500 osób super konkursy, żarełko, muzyka. Małż startował w przeciąganiu liny - wypchałam go, mówię mu - udzielaj się bo od tego zależy mój awans Ale dzięki temu może nasz Departament wygrał w klasyfikacji generalnej puchar marszałka
Jeśli chodzi o moje dylematy dodatkowe do sukienki weselnej - chodziłam w sobotę za butami razem z sukienką i jak tak próbowałam różne kolorki to zdecydowałam się jednak na dodatki srebrne bo chyba jednak kolor inny mi nie pasuje. Ale jeszcze nie kupiłam.
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Mhm, zastanawiałam się tylko nad kolczykami, których jeszcze nie posiadam. Nie chce naszyjnika, bo z racji tego, że sukienka jest wiązana na szyi, trochę dekoltu materiał mi zasłania, jakbym dodała jeszcze naszyjnik to już w ogóle nic by mego ciała nie było widać. A ja z kolei jak mam się decydować na naszyjniki to lubię widoczne, bogate... nie przepadam za cienką niteczką z przywieszką .

Może udałoby mi się znaleźć jakiś komplet kolczyki+ bransoletka . Taka opcja też by weszła w grę.

Buty (jak nie kupię sobie innych a raczej już tak pozostanie) to mam czarne. Oglądałam pogodę i prawdopodobnie na 06.06 ma być poniżej 20 stopni i słońce z deszczem, więc myślałam też o jakieś narzutce. Moja siostra ma taką fajną dopasowaną marynareczkę perlistą w kolorze takim jak najjaśniejszy kolor na mojej sukni (wyleciało mi słowo z głowy jak go nazwać ). Tylko z tego co pamiętam, rok temu na urodzinach swojego syna nie chcący ubrudziła się tortem i miała niebieską plamę , muszę się spytać czy się porządnie doprała.
Ja właśnie też się zdecydowałam na kolczyki tylko i bransoletkę. Dopiero będę szukać. No a jeśli chodzi o narzutkę jakąś - mierzyłam różne marynarki i jakoś żadna mi nie pasowała jakies takie za długie może i źle się prezentowały na sukience. I nie wiem co wybrać.
Cytat:
mimo wszystko życzę udanego pikniku
Dzi eki było super
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ale do rzeczy: gin po raz 3 potwierdzil Weroniczke- nawet tż widzial pupe i piske .....zaden siusiak nie dyndal hehe- tylko czemu ja mam inne przeczucie ze to jednak chlopak
no nic musze w koncu uwierzyc!!
mala jest zdrowa - ma dlugggieee nogi niz wskazuje tydzien ciazy....hehe modelka??
No to super gratuluję modelki
Cytat:
A co tutaj taka cisza
Siedzimy z synkiem sami w domku, mąż poszedł do kolegi na wieczór kawalerski, pod prykazem, że ma wrócić na 2 nogach, a nie na 4
Z kolei ja zdecydowałam się jednak iść na ten panieński koleżanki, nawet znalazłam ciucha na tę okazję pożyczę od siostry kieckę, przymierzałam ją dzisiaj u mamy i o dziwo weszłam w nią postaram się dzisiaj albo jutro wkleić fotkę to ocenicie same
To pokazuj - ocenimy szczerze
Cytat:
Dzień dobry
Melduję się
Teraz bede miec ostre 2 tygodnie wiec nie bede czesto zagladac. Sesja.Wybaczycie/??
Wlasnie wróciłam ze szkoły i padam na mordkę
Buziaki
A jutro pierwszy dzień praktyk Idę wyprasować fartuch (niby dostaniemy na miejscu ale ja wole swój
Powodzenia na pierwszym dniu
Cytat:

1. To tylko dodaję mocno sił Dacie radę z wszystkim
2. Szczerbaty lew

Lecę herbatkę zalać - truskawkowo waniliową mam, ktoś chce ??
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 09:03   #2315
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laski
U mnie znowu buro i ponura, mam dość tej pogody. Nastraja depresyjnie. W sobotę pojechałam na zakupki (bo lało a do tego remont u sąsiadów od rana, więc w domu ciężko byłoby wysiedzieć. Kupiłam białek sandałki, takie płaskie, spodenki i koszulkę. Chciałam jeszcze sukienkę i spódnicę ale bvyłyby do przerobienia więc muszę zobaczyć z mamą, niech mi powie czy da się to przerobić. O dziwo spódnica i sukienka w Orsayu. Podoba mi się ich obecna kolekcja.
Byliśmy też w naszym biurze podróży, pogadaliśmy z panem i teraz już tylko polować będziemy. Mam w domu masę katalogów, więc jak jest zimno i brzydko za oknem to mogę sobie pooglądać i myślami chociaż się przenieść tam, gdzie ciepełko

Dageciku - nie wnerwiaj się jak my tu zawsze powtarzamy faceci to faceci.
Anusia - czerwony odważny ale i superowy
Izusia zwalniamy Cię z wizażu na czas egzaminów , choć i tak wiem że zaliczysz śpiewająco
Malutka pewnie że idź na ten wieczór w końcu mamom też się rozrywki należą
Moni też mam nadzieję na słoneczny weekend na rowerze
Czekoladko gratki Weroniczki jeszcze raz
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 10:18   #2316
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Melduję się
Wlasnie wróciłam ze szkoły i padam na mordkę
Buziaki
Cześć Izuś
trzymam kciuki za praktyki, na pewno wszystko będzie super
Cytat:
Hej dziewcynecki

Daguś mam nadzieję, że już sytuacja się uspokoiła u Was
super, że zrobiliście zakupy do mieszkania, ja tez marzę o porządnej kuchni, ale tym wszystkim będziemy się z mężem martwić w przysżłym roku

Czika lew
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć w poniedziałkowy ranek

boli mnie wszystko głowa, gardło, mam zatkany nos kurczę, aby tylko się nie rozchorować
Dzastuś zdrówka życzę
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Na festynie pracowym w sobote było super było cos ponad 500 osób super konkursy, żarełko, muzyka. Małż startował w przeciąganiu liny - wypchałam go, mówię mu - udzielaj się bo od tego zależy mój awans Ale dzięki temu może nasz Departament wygrał w klasyfikacji generalnej puchar marszałka
super, że impreza się udała i że mąż się wykazał
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć laski
U mnie znowu buro i ponura, mam dość tej pogody. Nastraja depresyjnie. W sobotę pojechałam na zakupki (bo lało a do tego remont u sąsiadów od rana, więc w domu ciężko byłoby wysiedzieć. Kupiłam białek sandałki, takie płaskie, spodenki i koszulkę. Chciałam jeszcze sukienkę i spódnicę ale bvyłyby do przerobienia więc muszę zobaczyć z mamą, niech mi powie czy da się to przerobić. O dziwo spódnica i sukienka w Orsayu. Podoba mi się ich obecna kolekcja.
Byliśmy też w naszym biurze podróży, pogadaliśmy z panem i teraz już tylko polować będziemy. Mam w domu masę katalogów, więc jak jest zimno i brzydko za oknem to mogę sobie pooglądać i myślami chociaż się przenieść tam, gdzie ciepełko
Cześć Gosiu
mam nadzieję, że nastrój wkrótce Ci się poprawi
fajne zakupki, a powiedz, czy w Orsayu są jakieś fajne ołówkowe spódnice, takie za kolanko?

miłego dnia laseczki

p.s.
poniżej fotki z naszej wczorajszej wyprawy nad jezioro Szmaragdowe

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1243789666

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1243789666

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1243789666

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 12:40   #2317
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Kina uroczy zakątek A gdzie to dokładnie jest?

A co tu tak pusto dzisiaj ? Wszystkie dzień dziecka świętują ? Ja już pewnie jutro nie będę miała wizażu .... Dziś idę na aerobik pewnie po tej mojej prawie rocznej przerwie jutro będę miała takie zakwasy że nie będę mogła się ruszyć
Stary 2009-06-01, 12:59   #2318
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kina uroczy zakątek A gdzie to dokładnie jest?

A co tu tak pusto dzisiaj ? Wszystkie dzień dziecka świętują ? Ja już pewnie jutro nie będę miała wizażu .... Dziś idę na aerobik pewnie po tej mojej prawie rocznej przerwie jutro będę miała takie zakwasy że nie będę mogła się ruszyć
Anusiu cieszę się, że Ci się podoba
to jeziorko jest w Szczecinie na obrzeżach, w Puszczy Bukowej http://pl.wikipedia.org/wiki/Jezioro_Szmaragdowe

fajnie, że na aerobik idziesz, ja dawno nie byłam, ale trzeba się będzie znów zmobilizować

Mąż i żona...
Stary 2009-06-01, 13:26   #2319
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Oj to trochę daleko ode mnie Ale poszukałam sobie więcej zdjęć w necie i rzeczywiście cudo NO i zachęcam do mobilizacji w sprawie aerobiku
Stary 2009-06-01, 14:11   #2320
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to trochę daleko ode mnie Ale poszukałam sobie więcej zdjęć w necie i rzeczywiście cudo NO i zachęcam do mobilizacji w sprawie aerobiku
jutro będę zamawiać doładowanie karnetów firmowych, więc od przyszłego tygodnia postaram się wziąć w garść i iść na ćwiczenia

Mąż i żona...
Stary 2009-06-01, 14:29   #2321
kasienka1985
Zakorzenienie

no hej gliździołki
weny nadal brak
forgiwmi plis plis
Cytat:
Jeśli chodzi o moje dylematy dodatkowe do sukienki weselnej - chodziłam w sobotę za butami razem z sukienką i jak tak próbowałam różne kolorki to zdecydowałam się jednak na dodatki srebrne bo chyba jednak kolor inny mi nie pasuje. Ale jeszcze nie kupiłam.

2. Szczerbaty lew
1-skarbie ja zgadzam się z Izą, że najfajniej wyglądałoby sreberko
albo szary kolorek - teraz mega modny- więc szarą myszką nie będziesz- spokojnie
Czerwień też bym tu widziała, ale nie wiem czemu do dość wzorzystej sukienki- jaką posiadasz mogłoby być to niebezpieczne.
To moje zdanko.
2-
Cytat:
Chciałam jeszcze sukienkę i spódnicę ale bvyłyby do przerobienia więc muszę zobaczyć z mamą, niech mi powie czy da się to przerobić. O dziwo spódnica i sukienka w Orsayu. Podoba mi się ich obecna kolekcja.
hmm... a pokaż co Ci się podobało?
widziałaś moją sukienę w Orsayu?

Czeko- cieszę się słonko z Twej modeleczki, pewnie będzie śliczna po mamusi
Malutka- pokazuj swe sexy ciałko
Daguś- nie stresuj się remontem! uwierz mi, że bardzo Ci zazdroszcze... że masz CO remontować...
Kinuś- szmaragdowe w deche
Izyda- ucz się ucz, bo nauka to.... do jest potrzebna
Czeko-Tubka- łer ar ju bejbe maj libsien?
Dżastuś- mróweczko zdrowiej
Izuś- zapomniałam pochwalić Twojego husia husia
Martuś- no to bawimy się w tym samym dniu szkoda, że nie razem
Paulinka- jak grillowanko?
Agunia i Katey- ale z Was psiary o matulu rzeczywiście przeżywacie tu gorzej niż nasze ciężarówki
No ale zawsze to jakaś nowa część Waszej rodzinki
Nie mniej jednak... mnie psy nie rajcują ogólnie jestem jakaś taka antyrodzinna i antyzwierzęca.
Czasem mam wrażenie, że jestem do bani!

Swoją drogą moje kochane nadciąga @@@ stąd też wisielczy humor mój jest na topie nie cierpie tych dni przed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tym optymistycznym akcentem:
Miłego dnia

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 14:34   #2322
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Kinuś- szmaragdowe w deche

Mąż i żona...
Stary 2009-06-01, 14:47   #2323
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
forgiwmi plis plis
1-skarbie ja zgadzam się z Izą, że najfajniej wyglądałoby sreberko
albo szary kolorek - teraz mega modny- więc szarą myszką nie będziesz- spokojnie
Czerwień też bym tu widziała, ale nie wiem czemu do dość wzorzystej sukienki- jaką posiadasz mogłoby być to niebezpieczne.
To moje zdanko.
forgiwiam
Dzięki za Twoją poradę W sumie juz się zdecydowałam na srebro lub szary, ale teraz jak juz nawet Ty mi tak radzisz to jestem pewna w 100% - w końcu kto jak kto ale ty masz gust w doborze kolorków Mierzyłam też czerwone szpile do sukienki, reakcja męża - no super ale jak idziesz ze mną do łóżka
Stary 2009-06-01, 15:12   #2324
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że nastrój wkrótce Ci się poprawi
fajne zakupki, a powiedz, czy w Orsayu są jakieś fajne ołówkowe spódnice, takie za kolanko?
Fajne fotki. Niestety przy "mojej" pogodzie o wyprawach mogę zapomnieć
Wiesz co na ołówki za bardzo nie patrzyłam, jakieś tam były ale nic konkretniej nie powiem. Dużo takich zwiewnych jest. Popatrz sobie na stronce orsaya.

Cytat:
Dziś idę na aerobik pewnie po tej mojej prawie rocznej przerwie jutro będę miała takie zakwasy że nie będę mogła się ruszyć
Ja też. Dwie wizażowe - ćwiczące.

Cytat:
hmm... a pokaż co Ci się podobało?
widziałaś moją sukienę w Orsayu?
jutro bo teraz uciekam, muszę paszporta odebrać.
Widziałam Twoją i powiem Ci, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu

Uciekam
Papapapapa
Stary 2009-06-01, 15:14   #2325
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też. Dwie wizażowe - ćwiczące.
Ja się właśnie zbieram - lecę od azu po pracy. Miłego ćwiczenia

Buziaki Skarby
Stary 2009-06-01, 15:33   #2326
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co na ołówki za bardzo nie patrzyłam, jakieś tam były ale nic konkretniej nie powiem. Dużo takich zwiewnych jest. Popatrz sobie na stronce orsaya.
dzięki

Mąż i żona...
Stary 2009-06-01, 16:41   #2327
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ad. 1 ale fajnie kolejna wizażanka nam się szykuje na świat
ad. 2 udanej zabawy

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

czekoladko super wieści , cieszę się, że wszystko ok i oby tak dalej!
jeszcze troche

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
a u mnie lato,lato wszedzie ....
teraz przedluzony weekend o poniedzialek to bedziemy grilowac i odpoczywac
zgabne nozki masz i corcia po Tobie bedzie laska
to jak maz zazalen nie skladal to znaczy ze sie udalo

baw sie dobrze

a przy sobocie widze znowu nie ma nikogo

Cytat:

No to super gratuluję modelki

Cytat:
Czekoladko gratki Weroniczki jeszcze raz

Cytat:

Czeko- cieszę się słonko z Twej modeleczki, pewnie będzie śliczna po mamusi

Witam zoncie weselnie hehe
potanczylam troche .......objadlam sie na maksa.....ogolnie bylo super

wkleje wam fotke z moich wygibasow hehe.....a jesli ktoras chce zobaczyc wiecej moge dac zaproszenie na NK
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00419.jpg (38,9 KB, 37 załadowań)

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 17:14   #2328
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka ze słonecznego i ciepłego Szczecina

Daguś jeszcze trochę wytrzymajcie atmosferę remontową i będzie dobrze Czika jak zawsze wymiata

Cytat:
Małż startował w przeciąganiu liny - wypchałam go, mówię mu - udzielaj się bo od tego zależy mój awans

To pokazuj - ocenimy szczerze
ad. 1
ad. 2 postaram się wieczorem
Cytat:
Malutka pewnie że idź na ten wieczór w końcu mamom też się rozrywki należą
tak ogólnie to zastanawiam się czy iść, im bliżej tej soboty tym mniej mi się chce iść

Cytat:
poniżej fotki z naszej wczorajszej wyprawy nad jezioro Szmaragdowe
boskie te fotki

Cytat:
Malutka- pokazuj swe sexy ciałko
ogólnie jestem jakaś taka antyrodzinna i antyzwierzęca.
Czasem mam wrażenie, że jestem do bani!

Swoją drogą moje kochane nadciąga @@@ stąd też wisielczy humor mój jest na topie
ad. 1
ad. 2 masz szczęście, że to Twoje myślenie jest przez zbliżającą się @, bo Ci się lanie należy jak nic z takie myślenie

Cytat:
Mierzyłam też czerwone szpile do sukienki, reakcja męża - no super ale jak idziesz ze mną do łóżka
jaki chętny

Cytat:
wkleje wam fotke z moich wygibasow hehe.....a jesli ktoras chce zobaczyc wiecej moge dac zaproszenie na NK
ślicznie wyglądałaś, ciążą Ci służy jak nic idę wylukać te Twoje fotki na nk ale ja nie mam Ciebie w znajomych

Miłego dnia

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-06-01 o 17:17
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 17:35   #2329
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ślicznie wyglądałaś, ciążą Ci służy jak nic idę wylukać te Twoje fotki na nk ale ja nie mam Ciebie w znajomych

Miłego dnia

wyslij mi na priva twoje konto na Nk i wysle ci potem zaproszenie....

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-01, 23:44   #2330
malutka_24
Wtajemniczenie

Ej no co Wy nie przesadzacie z tą ciszą

Cytat:
wyslij mi na priva twoje konto na Nk i wysle ci potem zaproszenie....
już wysłałam

Dla zniecierpliwionych obiecane fotka synka na spacerku i sukienki do oceny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S8301686.jpg (150,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S8301691.jpg (148,5 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-06-02, 07:39   #2331
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Dzisiaj koleżanka przyniosła mi drożdżówkę no to co miałam zrobić...wcinam do kawy a obiecałam sobie, że ciasta drożdżowego (uwielbiam) niet. W ogóle to wczoraj wieczorkiem chciałam z Wami poklikać ale tylko errory mi na wizażu wyskakiwały. Nie wiem o co kaman

Kasia nie pokażę Ci tych rzeczy z orsay'a bo nie mogę odszukać, na stronce orsay nie ma
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś

Cytat:
tak ogólnie to zastanawiam się czy iść, im bliżej tej soboty tym mniej mi się chce iść
Idź poza tym zawsze jak się nie chce to jest fajna impreza.

Cytat:
Dawidek wymiata a sukienka...fajna, klasyczna, na jaką to okazję bo chyba przegapiłam.
Stary 2009-06-02, 08:15   #2332
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hello Skarbeczki
Tak po cichu Wizaż ciągle mi działa - czyży informatycy przedłużyli nam dzień dziecka ??
Cytat:
No super sukienka - pięknie się prezentujesz Klasycznie i do tego wyszczuplający krój - jeszcze czarne sandałki na obcasie i coś czarnego na szyję i już będzie całkiem bomba

A wogóle coś jakas pustka tutaj ?? Wczoraj też weny nie było Chociaż Gosia mówi że podobno wizaż nie działał .
Ja wróciłam wczoraj do domu dopiero o 22 po pracy Tzn najpierw zaraz po na aerobik (nie mam dziś zakwasów tylko szyja mnie boli od brzuszków ) , później z prezentem do mojej chrześnicy, i jeszcze wieczorem na zakupki do makro - chciałam sobie kupić nowe butki na aerobik, a że dawno takich nie kupowałam do wybierałam je godzinę mąż już dostawał przy mnie białej gorączki i powiedział że ostatni raz chodzi ze mną wybierać buty inne niż szpilki (szpilki na moich nogach uwielbia ogldać ). Ale jestem bardzo zadowolona z zakupu
Gosia - to podzieliłabyś się tą drożdżówką - nie będziesz miała wtedy takich wyrzutów

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-06-02 o 08:16
Stary 2009-06-02, 08:31   #2333
agunia82
Zakorzenienie

Hejka laseczki

Wpadłam żeby pokazać tylko, że żyję nadal.
Humoru brak, weny brak, więc wybaczcie, że nie będę za dużo pisać...

Buziole i miłego dnia

No i byłabym jeszcze zapomniała! Oj nieładnie

Monai słoneczko żyj nam sto lat albo i dłużej. Bądź zawsze szczęśliwa, kochana i spełniona w życiu. I niech się spełnią nawet te najgłębiej skrywane marzenia.
No i oczywiście życzę zajefajnych urodzinek i mnóstwa miłych niespodzianek

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-06-02 o 08:57
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 08:57   #2334
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Ej no co Wy nie przesadzacie z tą ciszą

już wysłałam

synus caly do wycalowania
a ty masz figurke- sukienka ładna

Cytat:

Ślicznie wyglądałaś

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-02, 09:37   #2335
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Witam zoncie weselnie hehe
potanczylam troche .......objadlam sie na maksa.....ogolnie bylo super

ślicznie wyglądałaś, piękna kobietka z Ciebie,a ciąża Ci służy
Cytat:
boskie te fotki

Cytat:
Dawidek jest bossssssssski
a Ty matka wyglądasz jakbyś w ogóle nigdy w ciąży nie była, taka figurka , świetnie wyglądasz

miłego dnia lasencje

Monai wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i duuuuużo miłości

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2009-06-02 o 09:38
Stary 2009-06-02, 11:05   #2336
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam
Jestem niewyspana na maksa synek przez pół nocy nie spał i chciał się bawić a drugie pół nocy marudził, bo chyba sam nie wiedział co chce: czy boli go brzuszek, czy jest głodny , a może jednak spać mu się chce W końcu teraz dopiero zasnął, ale gdzieś za godzinkę muszę go obudzić na jedzonko, potem idziemy na pocztę, spacerek, do mamy na obiadek i spacerkiem do swojego domku
A jaki sen miałam, a raczej koszmar. Śniło mi się, że jakiś pies pogryzł na śmierć mojego synka, psa skopałam do śmierci, zaczęłam płakać i na dodatek zakochałam się w mężu mojej siostry (w rzeczywistości to ona jest singielką), on we mnie, ale nie chciałam rozbijać ich małżeństwa i wpadłam z rozpaczy i tego wszystkiego w depresję, a pod koniec snu jednak byliśmy z razem Ja to mam sny

monai
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

Cytat:
Idź poza tym zawsze jak się nie chce to jest fajna impreza.

Dawidek wymiata a sukienka...fajna, klasyczna, na jaką to okazję bo chyba przegapiłam.
Gosiu dostałam zaproszenie od koleżanki na jej wieczór panieński i to była jedyna wyjściowa rzecz, która mi pasowała, w którą weszłam i ładnie wyglądałam Ogólnie to się jeszcze zastanawiam czy pójdę, bo naprawdę im bliżej tego wyjścia tym mniej mi się chce iść

Cytat:
No super sukienka - pięknie się prezentujesz Klasycznie i do tego wyszczuplający krój - jeszcze czarne sandałki na obcasie i coś czarnego na szyję i już będzie całkiem bomba
mam takie fajne buciki na obcasie i na dodatek są mega wygodne

Cytat:
synus caly do wycalowania
a ty masz figurke- sukienka ładna

jaką figurę tylko się dobrze ustawiłam do zdjęcia

Cytat:
Dawidek jest bossssssssski
a Ty matka wyglądasz jakbyś w ogóle nigdy w ciąży nie była, taka figurka , świetnie wyglądasz
z przodu jak stoję to nie widać brzuszka, ale z boku porażka jak bym była dalej w 4 miesiącu ciąży

Miłego dzionka kobietki
Stary 2009-06-02, 11:21   #2337
kasienka1985
Zakorzenienie

hej mrówki
piszę mrówki specjalnie, bo widzę że wszystkie w tym naszym światowym kryzysie straszliwie zapracowane są
włącznie ze mną
Cytat:
forgiwiam
Dzięki za Twoją poradę W sumie juz się zdecydowałam na srebro lub szary, ale teraz jak juz nawet Ty mi tak radzisz to jestem pewna w 100% - w końcu kto jak kto ale ty masz gust w doborze kolorków Mierzyłam też czerwone szpile do sukienki, reakcja męża - no super ale jak idziesz ze mną do łóżka
dzięki za sforgiwienie mnie
i dzięki za uznanie nieco się zawstydałam- bo aż taką znawczynią nie jestem jakby się mogło wydawać
w każdym razie myślę, że z tym szarym czy srebrnym <a już w szczególności jak zakupisz szare butki> będzie super
jeżeli byś się jednak na czerwony zdecydowała- to proponuję taką zgaszoną czerwień i tylko biżu i torebajke, butki widziałabym do tego czarne lub szare własnie.
Daj znać co tam wymyśliłas
Cytat:
Widziałam Twoją i powiem Ci, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu
też myślę, że na żywo robi większe wrażenie niż w necie
Cytat:
ja Ciem kcem... właśnie tak się zastanawiam gdzie się cholernico ukrywałaś, że jeszcze Cię w znajomych nie mamy??
kurka powiem Ci, że naprawdę śliczna jestes
a z brzusiem wygladasz bosko
Cytat:
Synuś fantastyczny jak zawsze
A Ty... kurka lachon, że ho ho
Sukienka bardzo ładna, lubię takie fasony Fajnie w niej wyglądasz, więc śmiało mykaj na imprezkę
Cytat:
Kasia nie pokażę Ci tych rzeczy z orsay'a bo nie mogę odszukać, na stronce orsay nie ma
aż Ty glizdo
no trudno obejdę się smakiem

A mnie zawalili dziś robotą
Krążownik gdzieś wyjechał na miasto więc mogłam się wyrwać na 10 minut
Fakt faktem nadrabiania to tu za dużo nie było obijacie się nie-panienki obijacie
Ja nadal czekam na @@@- regulaminowo ma być we czwartek oby była, bo mnie na tym weselu chyba rozniesie
Bęben mam już nadęty jak koza niecierrrrrrrrpię tego czasu przed @! Czy Wy też tak macie??

Chciałam sobie na to wesele podpiąć kłaki jakoś... miałam iść do fryzjera, później zmieniłam zdanie i tak wyszło że tam gdzie chciałam iść nie ma już miejsca i co tu uczynić?
Chyba zrobię molesting siostrze mojego męża

Mogę Wam podrzucić kruskawek nieco!
Bo mam i jem

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-02, 11:27   #2338
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Jestem niewyspana na maksa synek przez pół nocy nie spał i chciał się bawić a drugie pół nocy marudził, bo chyba sam nie wiedział co chce: czy boli go brzuszek, czy jest głodny , a może jednak spać mu się chce W końcu teraz dopiero zasnął, ale gdzieś za godzinkę muszę go obudzić na jedzonko, potem idziemy na pocztę, spacerek, do mamy na obiadek i spacerkiem do swojego domku
A jaki sen miałam, a raczej koszmar. Śniło mi się, że jakiś pies pogryzł na śmierć mojego synka, psa skopałam do śmierci, zaczęłam płakać i na dodatek zakochałam się w mężu mojej siostry (w rzeczywistości to ona jest singielką), on we mnie, ale nie chciałam rozbijać ich małżeństwa i wpadłam z rozpaczy i tego wszystkiego w depresję, a pod koniec snu jednak byliśmy z razem Ja to mam sny

z przodu jak stoję to nie widać brzuszka, ale z boku porażka jak bym była dalej w 4 miesiącu ciąży

Miłego dzionka kobietki
ło matulu jakie Ty masz sny , ale wiem, że we śnie to wszystkie miesza się w takie niestworzone historie

a co do Twojej figurki, to oczu mi tu nie zamydlaj, bo Ty nawet w ciąży laseczka byłaś, że hoho
Cytat:
Mogę Wam podrzucić kruskawek nieco!
Bo mam i jem
dawać kruskawki

Mąż i żona...
Stary 2009-06-02, 11:46   #2339
kasienka1985
Zakorzenienie

Malutka- zaszalałaś z tym snem
Cytat:
dawać kruskawki
a masz
bo ja już pękam w szwach

Monisiu moja kochaniutka kruszynko rudziutka
Życzę Ci z okazji Twych 18-stych urodzin dużo zdrówka, szczęścia i słodyczy
Uśmiechu na buziuni, mnóstwa miłości od swojego koncertowego Misiaka, własnego M4, wygranej w totka <pamiętaj, że 200tyś dla mnie>, fantastycznych i niezapomnianych wakacji i spełnienia marzeń <albo chociaż ich części>!
Mła

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-02, 11:51   #2340
Milibili
Zadomowienie

Jestem moje kochane biedroneczki!!!! Ale ja za wami tęskniłam

Od czego zacząć? U mnie tyle sie działo, że cieżko to streścić więc żeby was nie zamęczyć będe wam dawkować nowiny

Na początek:

Malutka
gratulacje z powodu narodzin syneczka!!! Jak mi katazinka napisala ze malutki juz na świecie to nie moglam uwiezyć, przeciez dopiero jakoś niedawno mialas termin Słodkie maleńswo! Cieszę się, że wszytsko ok.

Monai
Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń!

U mnie lepiej! Skończyłam 22 tydzień i odstwiłam wreszcie leki na podtrzymanie. W zeszłym tygodniu byłam na badaniach i na szczescie z dzidziusiem wszystko w porzadku Oby teraz do konca nic zlego sie nie działo bo moje nerwy były już na skraju wyczerpania Najprawdopodobniej rośnie nam kolejna mała wizazanka o imieniu Alicja

A teraz SPROBOJE coś nadrobić z tego co chodziaz ostatnio pisałyście

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości