|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Kończę robotę na dzisiaj
Nadrobiłam troszku (do tej pory nie wiem jakim cudem i teraz można sobie labę zrobić )Monai przegięłaś z tą czcionką! Ja lupy w pracy nie mam!
|
#2282 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięks. Strasznie cierpię jak popływać nie mogę.
Cytat:
Cytat:
Z tymi mailami to masakra będzie cyrk jak mnie podejrzą że na wizażu siedzę. Trochę się boję. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2283 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Waśnie chciałam jakoś ożywić ta szarość, żebym nie była cała taka szara myszka to już wogóle nie wiem co wybrać ![]() Cytat:
a to jakiś erotyczny czat był ?Cytat:
coraz więcej nie wiem ![]() 2. A na jaki koncert idziecie ? 3. Nie lubię też jak się już tak napalę na jakiś ciuch i rozmiaru brak ![]() Cytat:
może masz monitor popsuty ? Więc jaki kolorek proponujesz ?I znów się rozpadało jak cholera Super - deszczowy weekend się zapowiada A my jutro mamy piknik zakładowy z okazji "Dnia Samorządowca", własnie - miałam swoje święto 27-go maja No i przy takiej pogodzie czarno to widzę ...
|
||||
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
dagecik grozisz mi
No weszłas mi na psychikę i teraz będ ę sie starała, z całych sił, żeby czasem nie napisać krótko, zwięźle i na temat, bo sie okaże, ze za krótko, albo co i nie bedzie wiadomo do czego...no faktycznie może to tak wygladać. Obiecuję poprawę. monai a po co tak to wypijasz i zjadasz?? 1. Bo jak chcesz coś dobre na trawienie, to polecam pokrzywę...oczyszcza organizm... 2. U mnie to jest tak, że jedni i drudzy tylko wygladają na wnusia. Mają już takie wnuki 8-13, więc tęskni sie im chyba za malusim. ![]() 3. Uuulala, to żeś naskrobała sobie...żeby do własnego męża pisać e-mail'e -SKANDAL! ![]() 4. Kochane sa spanielki.... ![]() 5. A co do kolejnej wiadomości a propos bombusi, to czasem tak bywa, ze jak coś sie podoba, to rozmiaru brak....wrrrr mooonik u mnie tez coś się rozjaśniło, ale jakoś tak nie teges... ![]() A truskawtttty teściowa właśnie przywiozła, wie co lubię... ![]() gosiu, ale jak tylko mowa o basenie, to śmiać mi się chce, bo pływac niet... Anusia moim zdaniem,to troszkę by się gryzło z turkusem... No jeśli szarosci nie chcesz, to biel...ale nie bawiłabym się z innymi kolorami, ale moze jeszcze dziewczyny coś doradzą, bo kazdy ma inny gust... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-29 o 15:17 |
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to przez laptoka, muszę się nakręcić ekranem żeby dobrze zdjęcie zobaczyć ![]() w takim razie żebys nie była cała szara to ten turkus może pasować tylko musiałoby wszystko byc w bardzo zbliżonym odcieniu, żeby ładnie sie komponowało ze sobą, na pewno nie niebieski no albo możesz postawić na konkretny kolor i wybrać czerwony wydaje mi się że powinno pasować, będzie tak kontrastowo ![]() no albo zrobić wszystko w jednej tonacji i dobrać srebrne/szare dodatki heh sama nie wiem ![]() Iza a u mnie znowu leje chyba mi zabrałaś to rozjaśnienie chwilowe
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-29 o 15:12 |
|
|
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajny bucior Anusia moni dobrze gada, czerwony też będzie gicior |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniam zdanie, turkus nie będzie pasować
zrobiłam Ci takie zestawienie(mam nadzieje że się nie obrazisz za wykorzystanie zdjęcia )mi najlepiej pasuje czerwony do tej sukienki, turkus zbyt mocny albo ta trzecia tylko nie wiem jak wtedy z butkami- musiały by być albo szare albo czarne
|
#2288 | ||||||
|
Rozeznanie
|
dobra to ja zaraz poprawię tą czcionkę żeby mi tu nie marudziły ;p
bo ja mam monitor 19'' to wyglądało ok sorki ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.a ja marzę o mieszkaiu z łazienką w której jest okno ;p ot takie zboczenie małe ![]() Cytat:
ma wyciągnął narzędzia i się bawi Co do MAsłowskiej to kiedys zajrzałam do tej książki i ciężko było mi przebrnąć... nie będę raczej czytać eee to co to za praca bez lupy ;p Cytat:
![]() no a mailami zgadzam się, że cyrk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3.no dobra, do męża, siebie, koleżanki i kolegi maile pisałam ![]() 4. no urocze... na osiedlu mamy beżowego to taka śmieszna ciapła, cieplutka chce się z każdym zaprzyjaźnić ![]() Cytat:
też dodam zdjęcia biżu żeby pokazaća teraz idę wywalić mega karton i oddać 50 gr w piekarni bo mi zabrakło mieliśmy spagetti na obiad |
||||||
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cicho już, już!
No nawet fajny.. Cytat:
![]() Ja własnie na włoski pokrzywke, ale przy okazji i na trawienie i pare innych rzeczy... A Ty je tak wszystkie razem popijasz? ??? |
|
|
|
|
#2290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mordy moje
.Cytat:
. Po drugie nasi informatycy mają dostęp do stron na które wchodzimy, więc podziękuje..![]() Cytat:
Ty to masz psiaka pluszaka. Wygląda jak niedźwiadek Cytat:
.Cytat:
Co do sukienki ja się cieszę z tego co mam, bo w tych sklepach naprawdę nie ma nic ładnego. I mam wrażenie, że jak mi kiecka nie była potrzebna to widziałam na wystawach o wiele ładniejsze!
|
|
|
#2291 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ale dużo pomysłów mi podsuwacie
![]() Cytat:
Myślę o tych szarościach, bardziej srebrze ![]() Cytat:
Nie wiem czy to do mnie pasuje Ale mogłoby być ciekawie. Turkus nie Cytat:
tylko że jak będę miała fioletowe dodatki to małż znowu będzie mi dogadywał - nic ino fiolet fiolet i fiolet No a taki kobaltowy ?? Jak te ostatnie kolczyki ?? Tez mnie kręci
|
|||
|
|
|
#2292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mordo nasza! Ide się wykumpać.
|
||
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a czemu miałby nie pasować ![]() ten kobaltowy wg mnie odpada- za ciemny trochę i może być za "ciężki" do Twojej sukienki jak fiolet nosisz często to spróbuj innego koloru
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Może udałoby mi się znaleźć jakiś komplet kolczyki+ bransoletka . Taka opcja też by weszła w grę. Buty (jak nie kupię sobie innych a raczej już tak pozostanie) to mam czarne. Oglądałam pogodę i prawdopodobnie na 06.06 ma być poniżej 20 stopni i słońce z deszczem, więc myślałam też o jakieś narzutce. Moja siostra ma taką fajną dopasowaną marynareczkę perlistą w kolorze takim jak najjaśniejszy kolor na mojej sukni (wyleciało mi słowo z głowy jak go nazwać ). Tylko z tego co pamiętam, rok temu na urodzinach swojego syna nie chcący ubrudziła się tortem i miała niebieską plamę , muszę się spytać czy się porządnie doprała.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-05-29 o 21:06 |
|
|
|
|
#2295 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest indywidualna kwestia kazdej pary i wszyscy powinni trzymac sie z daleka od tego!!! Cytat:
2.moja tez ciagle pyta po co nam ten pies..a ja ciagle odpowiadam bo od czasu kiedy zaczelam mowic to chce psa i bede miala conajmniej 2 a moze i wiecej![]() 3. gratulacje zdolnego meza nie ma to jak facet potrafi cos zrobic ![]() Cytat:
2. woow! gratulacje meza! mial nosa,co?? 3. Ciekawego czy mojego tez pokochaja od 1szego wejrzenia.... ostatnio jak tescowa zobaczyla zdjecie doroslego psa (ogladalam na necie) to spytala: "to ten pies-morderca??" moje psiaki ponizej ![]() Cytat:
Cytat:
wole kredyt!!!! ja tez jestem psiara i chyba nie ma takiego psa na swiecie za ktorym bym sie nie obejrzala i nie wolala itp ..... a malz to nie wiem jak to znosi jak ciagle gadam o psach i codziennie na necie wertuje strony i ogladam zdjecia psiorow! Cytat:
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||||
|
|
|
#2296 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczne szczeniaczki, ale małe jest piękne, a duży piecho jaki dostojny.. |
||
|
|
|
#2297 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam od koleżanki zaproszenie na wieczór panieński, chętnie bym sobie poszła, ale ja nie mam w co się ubrać
Cytat:
no co ![]() Cytat:
a no mamy ![]() Cytat:
no pewnie, że tak Cytat:
Cytat:
![]() no co Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 też tak mam, że jak czegoś nie potrzebuję to jest mnóstwo fajnych ubrań, a jak potrzebuję to same jakieś szmatki ![]() Cytat:
ad. 2 no ba ![]() ad. 3 ale jaką reklamę byś wizażowi zrobiła
|
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie wiem, ale Ty się weź za siebie czy co!![]() |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... mielismy jechac do Legionowa i co??? I...
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane żoncie dziekuje wam za kciuki
jestem padnieta-plecy mnie bola, a jeszcze musze przygotowac ciuchy na jutro..... ale do rzeczy: gin po raz 3 potwierdzil Weroniczke ![]() no nic musze w koncu uwierzyc!! mala jest zdrowa - ma dlugggieee nogi niz wskazuje tydzien ciazy....hehe modelka?? glowke ma juz bardzo nisko.....ale szyjka trzyma choc jest skrocona.... nie mam czasu was nadrobic.....teraz 2 dniowe wesele wiec pewnie odezwe sie po weekendzie chyba ze rano dam rade!! zycze milego weekendu
|
#2301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka wieczorowo pora
Cytat:
![]() dzien krotki fakt ale za to do 2 w nocy siedze a ze mam najwiecej energii wieczorem to i duzo rzeczy robie ![]() uuuu wspolczuje tez niedawno mialam te wstretne czopki dowcipne a dlugo masz je brac?? Cytat:
ale troche poplasacie - udanej zabawy kciuki byly ale widze ze wrocilas i ![]() modelka a jak po mamusi dlugonoga ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja w domciu samiuska tak gdzies do polnocy i wizazuje sobie - odbijam sobie caly dzien
|
|||
|
|
|
#2302 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już mnie plecki bolą od tego wpatrywania się w monitor...
|
|||
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
mnie plecki nie bola bo sie wyleguje na kanapie
![]() ale
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te nogi malej to chyba po tatusiu bo ja naleze raczej do tych sredniego wzrostu.......ale nogi mam zgrabne-ale jestem skromna ![]() a fredka ogolona na wyczucie bo lusterko parowalo hehe......ale tż nic nie mowil to chyba rowno bo inaczej by sie smial..... nastepnym razem poprosze małza zeby zajal sie ta depilacja bo ja chyba nie dam rady..... Witam sobotnio i deszczowo na chwilke mam czas .....ale zaraz polece szykowac koszule tz i musze umyc wlosy i cos z nimi zrobic.....
|
|
#2305 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Informuję, że wczoraj nie urodziłam Uśmiałam się wczoraj z Waszych komentarzy na ten temat ![]() Cytat:
ad. 2 mam, ale się w to nie zmieszczę Cytat:
![]() Cytat:
ad. 1 ale fajnie kolejna wizażanka nam się szykuje na świat ad. 2 udanej zabawy
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
czekoladko super wieści
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie lato,lato wszedzie .... teraz przedluzony weekend o poniedzialek to bedziemy grilowac i odpoczywac ![]() zgabne nozki masz i corcia po Tobie bedzie laska ![]() baw sie dobrze a przy sobocie widze znowu nie ma nikogo |
|
|
|
|
#2308 |
|
Wtajemniczenie
|
A co tutaj taka cisza
![]() Siedzimy z synkiem sami w domku, mąż poszedł do kolegi na wieczór kawalerski, pod prykazem, że ma wrócić na 2 nogach, a nie na 4 Z kolei ja zdecydowałam się jednak iść na ten panieński koleżanki, nawet znalazłam ciucha na tę okazję postaram się dzisiaj albo jutro wkleić fotkę to ocenicie same
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() nie nadrobiłam zaległości w czytaniu ), a dziś następny i to ustny ![]() mam nadzieję, że jutro juz wrócę do "świata żywych" ![]() miłej niedzieli ps. NO CHYBA SOBIE ŻARTUJECIE nikt nie zaglądnął od rana na wątek?? i gdzie te kciuki dla mnie?? i tak sobie poradziłam :P
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-05-31 o 16:39 Powód: bo to już popołudnie |
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się Teraz bede miec ostre 2 tygodnie wiec nie bede czesto zagladac. Sesja.Wybaczycie/?? Wlasnie wróciłam ze szkoły i padam na mordkę ![]() Buziaki ![]() A jutro pierwszy dzień praktyk Idę wyprasować fartuch (niby dostaniemy na miejscu ale ja wole swój
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

Nadrobiłam troszku (do tej pory nie wiem jakim cudem
i teraz można sobie labę zrobić
)

A może jakis inny?
ech... na dywaniku u kierownika aż byłam
a ja se tylko z mężem urządziłam mailowego czata ;p

ale bez mojego rozmiaru 

mam odblokowany wizaż w pracy 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

i gdzie te kciuki dla mnie??