|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Cytat:
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Galimatiasy
Albinku - Baw sie cudnie i naladuj akumulatory! Dziekuje i wzajemnie Juz pakuje Snilo mi sie dzisiaj, ze w Sephorze mozna bylo kupic zestaw - szachownica , cien pojedynczy, superbalm, pomadka (wszytsko Clinique) za 44zl A ja nie mialam ani grosza |
|
|
|
#3783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a którym pociągiem pojedziecie ???http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q...fasScrollDir=1 Krakowianki czy PKS jest koło PKP ????Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty to masz sny!! szkoda ze sie nie sprawdzaja ![]() a ja podobno TŻa w nocy obudzilam przestraszona ze "cos" chodzi po naszym mieszkaniu, po czym poszlam dalej spac - nic z tego nie pamietam
|
|
#3785 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest... jak człowiek może pospać, to coś mu wtedy przeszkodzi. ![]() Cytat:
Najważniejsze że kolokwia do przodu, to masz z głowy. ![]() Wiem, pokrzepiłaś mnie tymi słowami, naprawdę. Też się wczoraj poryczałam jak wyjeżdżał. Nie chciałam tego, samo wyszło. ![]() Bardzo zazdrosny... jeszcze Go nigdy takiego złego nie widziałam. Nawet nie przypuszczałam, że potrafi się tak złościć. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Cytat:
Za to stale mnie chwalił i komplementował.
|
|||||
|
|
|
#3786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
za Reeszarda trzymam kciuki Cytat:
![]() Prognozę można w miarę dokładnie przewidzieć do trzech dni. Prognozy powyżej trzech dni zwane są przez synoptyków szarlatanerstwem ![]() Mogę pokochać Twoją pupę i Twój cellulit, swoich nie mam zamiaru Cytat:
Cytat:
Sprawdzają się, ale tylko połowicznie - Lipniak groszem nie śmierdzi nawet na jawie ale wydziela inne paskudne smrody
|
|||
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, na 99,9% bede na zlocie w Kraku!!! sprawa omowiona z TŻem ![]() najgorsze ze mam wtedy ten zjazd... i to juz w piatek seminarium o 17" i musze koniecznie byc, bo to juz ostatnie w tym roku... takze moglabym przyjechac w srode wieczorem lub w czwartek rano, a w piatek kolo poludnia juz niestety jechac... a Wy kiedy przyjezdzacie, przypomnijcie mi prosze!! nikt przez Wawe nie jedzie?? ![]() Cytat:
niestety wtedy gdy mamy zlot w Kraku to akurat mam zjazd i w sobote kolejny kolos... ale przyjezdzam!! mam nadzieje ze mnie wyleczycie, bo juz sama denerwuje sie swoim zachowaniem ![]() Cytat:
dziekuje za smski weekendowe ![]() ja tez nie chcialam sie dzis poryczec, ale tak mi smutno ogolnie ze jakos nie wytrzymalam juz... bardzo dobrze ze zazdrosny!! ![]() lece pod prysznic! dzis nie mam lekcji w szkole (Dzien Dziecka - jakis piknik jest ) ale o 12:30 rada kwalifikacyjna, wiec musze byc ale wczesniej chce do HMu zajrzec czy butkow nie dostarczyli
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2009-06-01 o 10:51 |
||
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co ty lipczak ??? a ja jej zdjęcie w ramce miałam wziąć a jak będzie wydzielało odur ?---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Nulo muszę z korallo zamówionko zrobić bo tam są krzyżyki co chcem jak chcesz to zgłaszaj się
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze dzisiaj w szkole. |
|
|
|
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
No to mi się tydzień zaczął, nie dojadę do Kr
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide sie prysznicowac. W koncu dzis swieto, nie?
|
|
|
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie dostalam wyplaty, dzis lub jutro powinna byc![]() Cytat:
jesli zadna z Was nie bedzie jechala w srode to ja tez nie bede sie dziewczynom wbijac przedwczesnie i przyjade w czwartek z rana czekam jeszcze na deklaracje innych ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- co sie stalo magiku???
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, ja nie wiem, kiedy przyjadę
Ale na "tańce" to nie mam ochoty szczerze mówiąc
|
|
|
|
#3794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Baw się dobrze Ryśku ![]() Cytat:
Siła wyższa
|
||
|
|
|
#3795 | ||||||
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczynki
i znów pochmurno za oknem...mam juz dość tego zimna, wczoraj wieczorem musiałam włączyć ogrzewanie bo mialam zimno w domu jak w kostnicy.... ![]() no i tradycyjnie zaspałam, miałam wstać o 9tej bo chciałam jechać po elementy do kolczyków do takiej jednej hurtowni ale sie dziś już chyba nie wyrobie przed pracka ![]() Cytat:
Cytat:
no chyba że któraś z Was będzie nam gotować pyszne obiadki.....![]() Cytat:
weź sobie na wszelki wypadek cuś ciepłego bo nie wiadomo jak będzie z pogodąCytat:
![]() Cytat:
dworce są obok siebie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3796 |
|
Zadomowienie
|
Hej dobiłam do kompa po całym naukowym wikendzie
co tu się dzieje zjazdowy szał![]() opowiedzcie co się działo od piątku
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12558890]cześć Dziewczynki
i znów pochmurno za oknem...mam juz dość tego zimna, wczoraj wieczorem musiałam włączyć ogrzewanie bo mialam zimno w domu jak w kostnicy.... ![]() no i tradycyjnie zaspałam, miałam wstać o 9tej bo chciałam jechać po elementy do kolczyków do takiej jednej hurtowni ale sie dziś już chyba nie wyrobie przed pracka ![]() ja tyż nie mam waszych numerów....tylko Chisiaka i Paulinki... oj grilla będziemy robić codziennie no chyba że któraś z Was będzie nam gotować pyszne obiadki.....![]() kołderka zaklepana weź sobie na wszelki wypadek cuś ciepłego bo nie wiadomo jak będzie z pogodąpakuj tyłek w autko i przybywaj!!!!!!!! ![]() baw się dobrze, naładuj baterie i odpocznij za siebie i za nas!!!!!!!! dworce są obok siebie Gabi a od Tesco na Kapelance jak do Ciebie dojechać? |
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12558890]cześć Dziewczynki i znów pochmurno za oknem...mam juz dość tego zimna, wczoraj wieczorem musiałam włączyć ogrzewanie bo mialam zimno w domu jak w kostnicy.... ![]() nooo, juz mnie denerwuje ta pogoda mam nadzieje ze na zlot sie poprawi!!!tez sie ciesze a teraz mykam do HM i do pracki! milego dzionka!!
|
|
#3799 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12559246]skrobnęłam PW
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- mykam do pracki, odezwę się później aaaaa zrobiłam wczoraj 3 pary kolczyków wieczorkiem wkleje fotki [/quote]kusiczelka ![]()
|
|
|
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
Cześć! Lecę ponadrabiać wasze ploteczki...
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki byłam poszpiegowac
REESE są woalowe firanki gładkie ecru kolor cena 14,50 za metr a mają 3-3,20 szerokości na dole taki obciążający wężyk żeby się łądnie układały I nie wiem co chciałam jeszcze powiedzieć .bo przed chwila zawalił mi się świat na głowę i komuś mi bardzo bliskiemu........ ![]() ale nie pytajcie. proszę.
|
#3803 |
|
Wtajemniczenie
|
Moni
Ja się zbieram i zaraz lecę do pracy. Wcisnęłam się w spódnicę ołówkową, jeansową sprzed 3 lat ![]()
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
cześćLaluchy!
wróciłam wcześniej ze szkoły ![]() a i licytnęłam sobie taką freyę http://www.freyalingerie.com/lingerie/retro.aspx |
|
|
|
#3805 |
|
Rozeznanie
|
Moniczko kochana
Reesku, kciuki za udany start. Albinku- baw się dobrze, wracaj szczęśliwa Nulko, poprawy nastroju. Gardło mnie boli
|
|
|
|
#3806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Zeszło mi trochę, bo draka była w pracy.
Basię vel Violę wziął do pomocy do siebie kolega z biura obok... Delikatnie zwrócił Jej uwagę, że coś nie robi się tak, a siak... i dziewczyna się rozbeczała. Trzasnęła drzwiami i wyszła bez słowa... okazało się, że pojechała do domu. ![]() Dlaczego? Oj nie... Cytat:
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12558890]cześć Dziewczynki i znów pochmurno za oknem...mam juz dość tego zimna, wczoraj wieczorem musiałam włączyć ogrzewanie bo mialam zimno w domu jak w kostnicy.... ![]() no i tradycyjnie zaspałam, miałam wstać o 9tej bo chciałam jechać po elementy do kolczyków do takiej jednej hurtowni ale sie dziś już chyba nie wyrobie przed pracka ![]() ja tyż nie mam waszych numerów....tylko Chisiaka i Paulinki... oj grilla będziemy robić codziennie no chyba że któraś z Was będzie nam gotować pyszne obiadki.....![]() kołderka zaklepana weź sobie na wszelki wypadek cuś ciepłego bo nie wiadomo jak będzie z pogodądworce są obok siebie Gabi, hej Pogoda denna i senna. Naprawdę ten wyjazd mnie przy życiu trzyma. Cytat:
Cześć Aniu Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3807 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Rozeznanie
|
No, niestety tak kończą się marzenia o pracy w biurze. To nie picie kawki i ploteczki.
|
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
cos dzisiaj spokojnie u nas....- mi wizaż strasznie muli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

A ja nie mialam ani grosza
czy PKS jest koło PKP ????
takze tez bede nimi pachniec w upalne wieczory
jakos tak mi smutno, czuje sie samotna i niepotrzebna... nie wiem co sie dzieje, moze to ta pogoda taka depresyjna...
mam nadzieje ze jest OK!!

ale wydziela inne paskudne smrody 

no chyba że któraś z Was będzie nam gotować pyszne obiadki.....
Dlaczego mnie to ominieeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee
zjazdowy szał