|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
![]() rzeczy ważne, ważniejsze, te które spierd*liliśmy i te których żałujemy. i wróć już, proszę, bo chcę ciebie zawsze i chcę ciebie ciągle i chcę ciebie więcej i chcę ciebie teraz. spożywczy już zamknięty, wiesz, wina świątecznych dni, mi zbędnych. brakuje mi tego. brakuje mi czegoś. brakuje mi kogoś. brakuje mi wiecznie uśmiechniętej, dawnej mnie. dopijam tą herbatę, uśmiecham się do siebie i wiem że jest dziwnie, a w głośniku hej dziewczyno nie mów nic czas na miłość, i ja nic nie mówię, nie muszę. nie mam pojęcia, co by było bez ciebie nie chce mi się żyć, pierwszy raz od tak dawna. a ty patrzysz i czekasz, a ja czekam na ciebie. będziemy tak czekać w nieskończoność pomnożoną przez tysiąc. i tak generalnie to czegoś mi brakuje. brakuje mi czasu żeby się zastanowić czego mi brakuje. wdycham smaki które mnie otaczają, coś tracę coś zyskam, uczciwa wymiana.
|
|
#2582 |
|
Przyczajenie
|
W czerwonym żarze rzewnych żądz płoniemy jak pochodnie
i opadamy w niebo, śniąc niewinnie i łagodnie. W żałobnym chłodzie znanych ust szukamy pocieszenia, słuchając, jak nam stygnie puls i mylą się znaczenia. Dopóki demon smutku śpi, niech żyją młode żądze. Dopóki życie w nas się tli, dopóki są pieniądze. Tak rzadko słońce przez chmury się przedziera nagły wybuch błękitu, potopy zieleni |
|
|
|
#2583 |
|
Przyczajenie
|
uśmiech to taka krzywa która wszystko prostuje
A my z wiecznego niepokoju z przelotów wiatru,z garści cienia z brzóz przedwieczornych które stoją nad cichą rzeką zamyślenia „Tak... Byle w plecy wiatr Za plecami Szary świat ” " Ale ja chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury... " "tak jak i inni miała nadzieje, że kiedyś wszytko poukłada się' ‘chemiczny świat pachnący szarością , z papieru miłością...’ ‘ lecz czasem dziwny głos przed siebie każe biec..` „ najważniejszy jest czas w którym robię co chce” "Trochę więcej czasu, trochę więcej odwagi. Trochę mniej słońca, trochę więcej powagi." Więc lepiej mnie zabij Wyrzuć z pamięci Lepiej odejdź, pozwól mi odejść Lepiej zapomnij Pozwól zapomnieć Lepiej daj mi następną szansę `Niech kończy się świat, pojutrze, czy dziś – nieważne..` Spadam Pomiędzy zdania W niedorzeczności Bez wahania. dotykaj delikatnie, bezszelestnie, ciepłem palców... „że kiedy patrzę na to, jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze...” |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem. Nigdy więcej nie mów do mnie, że nie kochasz. Nigdy więcej nie zatruwaj słów goryczą. Nigdy więcej, mnie już nie każ martwą ciszą...
Czy znasz to miejsce między snem a jawą? Może kiedyś. Może gdzieś. Może letniej nocy. Może u Ciebie. Może u mnie. Może z Toba. Może beze mnie. Siedzę i wspominam chwile, które napawają mnie skrajnymi emocjami. Poszła do miejsca gdzie wcześniej z nim stała i zaczęła wpatrywać się w ślady jakie zostawili. Zdjęła rękawiczkę, dotknęła tych większych karbowanych w równe rządki. Zgarnęła śnieg i przyłożyła sobie do policzka. Jakkolwiek niedostatecznie, nieskutecznie i niedoskonale, ale jednak go kochałam. Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. Jeśli przeszłość cię nie zadowala, zapomnij o niej. Wymyśl sobie inną historię życia i uwierz w nią. Pamiętaj tylko te chwile, kiedy udało i się dopiąć celu. Poczujesz siłę, by osiągnąć to, czego pragniesz. Czy książki odwykną od dotyku moich rąk, czy suknie zapomną o zapachu mojego ciała? Najgorsze jest to zaćmienie, nie wiesz co się dzieje, zataczasz się, a obraz świata jest mdły. Bezskutecznie szukasz kogoś, czegoś, żeby nie upaść. Bezskutecznie wołasz pomocy. Nie potrafisz zrozumieć ani tego co się dzieje, ani tego co się działo. Nie możesz zrozumieć też siebie...Wiesz jak nazywa się ten stan? - masz coś na twarzy.. - co? - miłość mojego życia. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-01 o 13:20 |
|
|
|
#2585 |
|
Przyczajenie
|
suve suve suve <3333
kocham Cię moja pięękna ;**** jak najwięcej Twoich opisów. ! jutro jest zawsze czyste nieskalane żadnym błędem. lecz gdzie ja, tam zawsze Ty. pamięć rozrywa na włókna kruche ściany szczęścia. jeśli patrzy się razem w górę, niebo się przybliża. nie jestem stworzony do miłości, urodziłem się zbyt smutny. miłość to głupota robiona we dwoje. gdybyś kiedy we śnie poczuł, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, że żyć przestałam.
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
sasiadka. aj. dziękuję strasznie kochana <33
nie może być nikogo między nami, dopóki mamy siebie. nie pozwól mi czekać. potrzebuje twojego uśmiechu. teraz. - a przez chwilę myślałem, że chcesz mnie zjeść! - nie jadam byle czego. żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie. znowu zaczynam chcieć wszystko naprawić, chcieć starać się o ciebie, znowu cię lubię i znowu. i znowu mydle sobie oczy. spojrzała na niego ujmująco jak królewna śnieżka tyle, że jadąca na kokainie. wiesz nawet mój różaniec poplątał się z twoim. dziwne to nasze splątanie. czujesz to co ja? zaraz ci pomogę. ostrożnie, aby nie zerwać sznurka. te paciorki są jeszcze malutkie, nabierają dopiero barw, brakuje im wielu dni całego czasu przyszłego. trudno byłoby je wszystkie odszukać i nawlec po raz kolejny. Edytowane przez suve Czas edycji: 2009-06-01 o 13:26 |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
I woke up and had a big idea - to buying new soul at the start of every year.
I think it's time to give it up. Maybe if you slowed down for me I could see you're only telling lies, lies, lies. A te dni ciszy które, które dzielą nas, podpowiadają mi złe obrazy. Jaki piękny jest ten świat. Wszystko czarne, białe. I nie wzrusza mnie już nic.
|
#2588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sterroryzuję Cię jak wrócisz przystanek autobusowy, 7:30 - czekam kupię nam kilogram szczęścia proponuję Ci mnie, reflektujesz? będziemy dzielić się jednoosobową kanapą, będziemy jeść z jednego talerza przyjeżdżasz, paraliżujesz, w końcu mogę oddychać tęsknota zmieciona do kąta codziennie sobie mówię : on pojechał, by wrócić. wrócić i znów powiedzieć mi do ucha jak bardzo tęsknił, ile razy budził się rano gdy poduszka znów zimna.i ja mu powiem to samo. potem zrobię mu herbaty owinięci ciepłem słów. wszystkie moje, tyle że niektóre z poprzednich postów _________________________ _________________________ _ pamiętasz? obiecałeś kiedyś zafundować mi drugie życie. zapomnijmy. nie musiałbyś mnie gonić a ja przestałabym myśleć gdzie i z kim spędzasz ten wieczór
|
|
#2589 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Patrzyłeś jak wolno staczam sie i spadam w otchłań bezdenną.."
Ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iść. Tysiąc razy oddawać,coś co trafiło się raz. Znowu przyszło mi płakać,za to że chciałam się śmiać. Powieki są po to zeby nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze. Znowu muszę udawać, uśmiech przemycić na twarz. Kiedyś blisko,teraz sobie obcy ludzie. Tyle nie otartych łez zanim los przytulił mnie. nikt nie słyszał serca skarg. Nie pytaj mnie,ile popłynęło łez zanim los przywrócił sens. ______ dostane może jakieś opisy o czekaniu ? znaczy o tym że już nie będe czekać. dziekuje z góry
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Samotność jest jedna, niepowtarzalna, twórcza.
Bywam wtedy niebezpieczna dla siebie. To są moje decyzje, nawet jeśli psychotyczne. Chcę powstrzymać karuzelę szaleństwa. Czasami ludzie są jak zbłąkane dzieci, które wymyślają własny świat. Nikt nie jest samowystarczalny. Ja czasem bywam. Ciężko pozbyć się starego świata? Przeżyłam swoje piekło na planecie Ziemia. W każdym roku jest 31mln sekund. Te nieliczne, które warto zapamiętać, wzruszają nas i ranią bez końca. Strach nie jest jak choroba zakaźna, nie przychodzi skądś, ale sam go tworzysz. Głównie przez miłość. Im bardziej coś kochasz, tym bardziej dręczy cię myśl, że mógłbyś to stracić. Wtedy strach jest zawsze gdzieś tuż obok. Bo to było wczoraj. I nie ma. Jest tylko dziś. Lubisz dziś? Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-01 o 13:59 |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
nydee, myślę, że powinnaś mieć świadomość tego, że jesteś tu jedną z najlepszych, oczywiście z mojego punktu widzenia. I nie dziw się, tylko dawaj nam opisy
![]() __________ * Świadomość tego, że Ciebie przy mnie nie ma, doprowadza mnie do szału.
* Powiedziałeś ostatnie słowo, choć nie było nawet pierwszego... * Kochałam Twoje śmietankowe pocałunki, jak lody, których latem jedliśmy kilogramy <3 * Trwam w wierze, że kiedyś uwierzysz, jak bardzo mi zależy. * Zazdrosna o każde Twoje spojrzenie . ! * ja przecież umiem nie czuć... * Nie kocham Cię już. Już mnie nie masz. I nie możesz już na mnie liczyć. ! * Nie ma to jak się naj*bać, kiwać się na wszystkie możliwe strony, śmiać się i płakać na zmianę i krzyczeć: KOCHAM TOMKA, a potem niczego nie pamiętać ... ![]() * Skazani na ból . * Ja wiem, że Ty wiesz... <33 ![]()
|
#2592 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czerwony konfiskuje Cytat:
![]() Cytat:
booski __________ Wstałam dzisiaj lewą nogą - bo prawa jeszcze spała Prostytutka to zawód ... ku**a to charakter Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód biorę życie pełną garścią, inaczej nie warto.
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
cieszę się że się spodobało
![]() aż wstyd się przyznać jak bardzo mnie to cieszy ![]() wzajemnie Mycha ![]() Cytat:
_________________________ __________ chcesz być moim nauczycielem życia? gdybyś kiedyś zechciał wrócić to powiedz, upiekę sernik, pokręcę włosy, odświeże miłość. czasami bolało tak bardzo, że aż zapierało dech. w sumie nie chciałam oddychać. a jak oddech jest już obojętny to chyba jest źle, prawda? A ona tylko chciała kogoś kto by ją kochał, nawet z obgryzionymi paznokciami, potarganymi włosami czy rozmazanym makijazem. nie rozumiesz rzeczy które mnie bolą. i nagle dzień stał się podobny do dnia. nagle nie było po co wstawać z łóżka. nagle nie było Go obok. w miętowych landrynkach odkryłam zieleń Twoich oczu.
|
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
We fly balloons on this fuel called love / Pilotujemy balony na tym paliwie zwanym miłość.
uwielbiam ten opis, po angielsku fajnie brzmi. : )
|
#2595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ----------------------------------------------------------- z nią będziesz szczęśliwy, dużo szczęśliwszy. od zeszłego tygodnia minął siódmy dzień. nie jestem jubilerem, nie oprawiam słów w złoto. nasze gwiazdy pogasły, noc bez siebie, mamy już za sobą.
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zgłupiałam z tego wszystkiego, upiłam się słoikiem pełnym tęsknot.
zagrajmy w spełnianie marzeń. ty zaczynasz. chodź, pokażę ci słowa. to co widzę gdy robi się ciemno, to co czuję, gdy robi się duszno od twojego wzroku utkwionego w mojej dłoni. buntuję się, tupię nogą, krzyczę 'jestem dorosła' i obrażona siadam w kącie. wymagam, bronię swoich praw i przywilejów, lekceważę obowiązki. wiem, to tylko zabawa w dojrzałość. najśmieszniejsze, że sama się często nabieram na moją poważną minę. mam dosyć zabawy w tę grę uczuciami. już nie potrafię bawić się w nastoletnią zauroczeniową grę. |
|
|
|
#2597 |
|
xoxo
|
- Przestańcie mi mówić, że Moja Miłość umarła! - krzyknęła płacząc.
- Kochasz Go? - Najbardziej na świecie - szepnęła. Jeśli nie zdejmiesz tych różowych okularów, nigdy nie poznasz mnie naprawdę. - Jesteś jedyną Gwiazdą na moim niebie! - Oj, to ciemne masz to niebo... Mężczyźni często mają odruch rzucania. Zaczynają od skarpetek, a kończą na kobietach. Wypić całą szklankę swoich łez, połknąć smutek, a zniknie gdzieś gniew, Myśli uwolnić, niech biegną tam gdzie, światło gwiazd je będzie pieścić bez miar. Być dzieckiem.... Cudowne uczucie, przecież dziecku zawsze się wybacza... układam sobie życie... ale zawsze tuż przy pełni szczęścia ktoś przyciśnie mi na plecach przycisk destrukcji zakochuje się w osobach które widze dwa czy trzy razy w życiu, wiem o nich minimum i idealizuje ich. idę po prostu na łatwizne. dlatego nie powinnam się zakochiwać Przykucnąć na zakręcie kresu marzeń, Ze łzą w oku wyciągnąć spragnione dłonie, Dotknąć źdźbła tworzącego łąki deseń, Wiedząc, że Ty stąpałaś po tym łonie. Dzisiaj pachniesz inaczej,piękniej... żadne marzenia mi się nie spełnią,bo wszystko jest przeciwko mnie.
|
#2598 |
|
Przyczajenie
|
Fairytales don't always have a happy ending, do they... -
(Bajki nie zawsze mają dobre zakończenie, nieprawdaż?) Nie istnieje marka sukienki, która da Ci szczęście. I nawet najlepszy makijaż nie domaluje ci uśmiechu, kiedy masz smutną duszę. Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim. nie zawsze jest łatwo, choć łatwo wierzyć ,że na wszystko mamy czas, że szczęście samo znajdzie Cię... What if I say I`m not like the others?" (Co, jeśli powiem, że nie jestem taka jak wszyscy?) Jeśli faceci są z Marsa , to niech tam kur!a wracają! Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać, kim byłeś. Kim chciałeś być. Kim jesteś.? Spacer... Po kolana w trawie... Po szyję w chmurach... ^^ i żyli długo i... ciii... Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
Szukałam cię, szukałam i znaleźć nie mogę.. Spójrz na mnie i powiedz, że jesteś. Proszę
Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy. - Jak się nazywa to uczucie w głowie, uczucie tęsknego żalu, że rzeczy są takie, jakie najwyraźniej są? - Chyba smutek, panie. Lubię tę aurę ciemności, która go otacza. Lubię jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie piękny, niczym noc bez gwiazd. Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera. |
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, ktoś tu w poprzednich częściach dodał jakiś opis, chyba jakoś w listopadzie jeszcze. o jakiś bańkach mydlanych, marzeniach... pamiętacie to? zapisałam gdzieś, ale nie wiem i dupa :| ___ pomyśl o tym po co mi to? a gdy trafi się coś innego? niekoniecznie szkoda, że nie umiem szarpać nerwów. zaufam sercu. nie jestem nawet gwiazdą chcesz w japę dostać?
|
|
#2601 |
|
Rozeznanie
|
Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.
Słowa nie są potrzebne. Niczego nie zmienią. pamiętnik pisany miłością. Prędzej czy później, los uśmiechnie się do mnie i jakiś statek natrafi na moją piaszczystą tratwę. Cierpliwość i nadzieja to dwie karmicielki rozbitka. To, że się milczy, nie znaczy, że się nie cierpi. Ludzie bardzo wcześnie poznają sens swojego istnienia (...) Może dlatego też wcześnie się go wyrzekają. Ale taki jest ten świat. Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. Najważniejsze we wspomnieniach jest to, żeby potem mieć się gdzie zatrzymać i tam je wspominać.
|
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
po drugie: chcę.
jeśli kiedykolwiek był jakikolwiek początek, to właśnie się skończył. i zafarbuje włosy na kolor piwny by mieć przy sobie choć odcień twych oczu. miłość rozproszona na cztery wiatry. ty nie wiadomo gdzie. najlepiej wszystko oprzeć na optyce. ktoś widzi popcorn - ja widzę kukurydze. i cóż? życie kręci się dalej, a ja razem z nim, chociaż nie lubię się kręcić. Dziś prokrastynacja bierze nade mną górę. jak w kalejdoskopie, dziś wypadło na brak subtelności. nie musisz wszystko. wystarczy duża latte z McDonalda. maki ładniejsze są spalone słońcem niż rozmoknięte deszczem. maki ładniejsze były rok temu. i ty wtedy byłeś. a dzisiaj będzie rozczarowanie, bo nadzieja mi wmówiła, że to właśnie w ten pieprzony poniedziałek się odezwiesz. Pobite gary! Gramy od nowa! W tej rundzie masz się we mnie zakochać. Nadzieja świeci słońcem, rozczarowanie pada deszczem. |
|
|
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
jestem tu nowa..
mam nadzieję, że sobie jakoś poradzę. ![]() dam coś troszkę na początek. ![]() Czuję jak we mnie rodzi się coś czego wciąż mi brak. Nigdy nie tęskniłam tak.. Wołam Cię! Choć wiem, że nic nie zmienię.. Kogo naprawdę widzę gdy patrzę na Ciebie? Codzienny ból ukrywam skrycie. narazie tyle. ;>
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
oduczyłam się Ciebie.
nie przerwiesz ciszy w którą ubierasz mnie już czwarty dzień... wódka z domieszką tęsknoty... pachnie imbirem i chociażbyś chciał zmyć z siebie jej spojrzenie nie zdołasz. oczy. smutne oczy i torebka kolorowych żelek. dziewięć liter w dwóch wyrazach odbija się echem... maj znowu smakuje szaleństwem.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-06-01 o 16:16 |
|
|
|
#2605 |
|
Rozeznanie
|
Zważ, że nawet, gdy Cię nienawidzę, myślę o Tobie. Schematyczna wizja jutra. Co za frajer wymyślił, że alkohol tuczy?! Chętnie przekażę mu prawdę, że trzeźwość unieszczęśliwia. Mam w głowie obślizgły, nitkowaty mętlik z myśli, na których tylko można się powiesić. Nawet spam już do mnie nie przychodzi. Wybaczanie jest dla słabych. Ja żądam krwi. Przynajmniej milion powodów, by nie słuchać nikogo. Przecież zostałeś ulepiony z gliny specjalnie dla mnie, tchnięto w ciebie życie, byś spędził je ze mną. Wierzę, że stwarzano nas parami.
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
To wcale nie tak... Nie prawda, że nie lubię czekolady. Tylko bez Ciebie to już nie to samo...
Czasem na drodze stają jakieś przeszkody, ale nie można się poddawać, tak ? Jeśli myślałeś,że na Ciebie polecę-myliłeś się. Czasami rano wstaję z łóżka pełna życia, podekscytowana, radosna, a czasami nie chce mi się wstawać... Czasami zaraz po przebudzeniu spędzam dwie godziny przed lustrem i pięć w łazience, a czasami spojrzę tylko raz, sprawdzając, czy jestem czysta. Czasami cały wieczór szykuję ubrania dopasowując te lepsze do najlepszych, a czasami wkładam to, co pierwsze nawinie mi się pod rękę. Czasami... A wiesz od czego to zależy? Od tego, czy Cię akurat w danym dniu mam zobaczyć. Rozumiesz? Przeszłość z nikim się nie mija
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-06-01 o 16:30 |
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
Brama niebios nie otworzy się dla mnie
Mury tego miasta nie darzą mnie miłością Przetrzymałabym całe to piekło, żeby tylko trzymać Cię za rękę Jestem bardzo wysoko. Słyszę niebo. Mylimy gwiazdy z satelitami Każdy człowiek ma jedno skrzydło. Dopiero gdy obejmie drugiego człowieka może się wzbić i odlecieć.
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
nydee - ale jest i to bardzo
tym bardziej, że robię to kolejny raz <3!lovers2friends - brak słów. fenomen Mój! <3inspiration91 - dziękuję Słonko za wyrożnienie, spróbuję coś wymyślić ;*
Jesteś za bardzo wpatrzony w samego siebie Miłość jest ślepa. Im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie się postępuje Dla tego głosu zrobiłabym wszystko A ja wciąż przyjmuję uszkodzony towar, wyłącznie z zainteresowaniem w łóżku Moje żyły pulsują resztką adrenaliny Wiedziałam, że przy nim jestem całkiem bezpieczna, ale to dziwne uczucie strachu… To dziwne, że chcę na chwilę zapomnieć o wszystkich zmartwieniach? Najcudowniejszy szczegół pod słońcem Konwersowanie z własną iluzją .
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-06-01 o 16:52 |
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
o Boshe ;D dziewczynki jak wy pędzicie !
jak mnie tu dawno nie było... ![]() jesteś taka cipka ze twój tata traktuje Cie jak córkę. Naćpane pigułami szukają chuja do dupy, ej dziecko usiadłabyś do nauki. diamentowa dusza pośród tanich suk. jestem tu, inna niż ten tłum. gdybym wiedziała, że istniejesz... jestem ostrą zawodniczką, mam co chce!
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
odejdz.
słaba płeć... lubie deszcz nienawidze żegnać sie z Tobą. chociaż wiem że jutro sie znowu zbaczymy cholernie tesknię moją miłościa jestes Ty wciaż czekam może mnie zauważysz
Kocham Cię Edytowane przez Doonnkka Czas edycji: 2009-06-01 o 17:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

wystarczy Marzena 

znaczy o tym że już nie będe czekać.

boooooskie