Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-01, 11:06   #4501
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Ciao laseczki

ałła,ula malami 3 mam mocno

roza26 tak mi przykro wiem dobrze jak Ci ciężko,ale każda z nas przez to przechodzi niestety co miesiąc ja też ciągle zadaję sobie pytania dlaczego to jeszcze nie ja i nie mam odpowiedzi a też się już staramy 18 cykl tylko na liście mam podany 8 bo myślałam,że po laporoskopii to kwestia 2-3 cykli ale niestety się pomyliłam i dalej czekam
Ale głowa do góry i my kiedyś się doczekamy i będziemy cudownymi mamusiami
A co do tego lekarza ja bym poszła na Twoim miejscu bo a nóż widelec okaże się sensowny i w porządku!!!Ja też miałam taki dylemat ale właśnie w zeszła sobotę poszłam do innego lekarza i nie żałuję naprawdę wydaje się być sensowna i wszystko wytłumaczyła co i jak i już chodzę na monitoring dlatego uważam że warto iść chociażby na konsultację i zobaczysz co Ci powie

koona bardzo mi przykro

pocierp ja po laporoskopi pierwsza @ dostałam w 37 d.c a dziewczyna która leżała ze mną w szpitalu dostała w 43 d.c tak,że bardzo różnie z tym jest a wcześniej miała regularne co 28 dni i chcę Ci powiedzieć,że ona w 2 cyklu po laporo. zaszła w ciąże i termin porodu ma na 15 sierpnia a ja dalej czekam

A u mnie dzisiaj straszna pogoda wieje,leje i zimno na dodatek aż nic się nie chce ale to jest nie normalne jeszcze tydzień temu były takie wielkie upały ateraz no cóż matka natura zwariowała
Idę coś zrobić na obiad bo potem muszę troszke poszyć bo mi z rodzinki poprzynosili pzreróbki i muszę to zrobić a zawsze jakiś grosz wpadnie do kieszeni a kasę potzrebuję bo jak się dowiedziałam ile za monitoring mam zapłacic i za%2

Edytowane przez edzia
Czas edycji: 2009-06-01 o 11:20
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 11:35   #4502
pacierp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Ciao laseczki

ałła,ula malami 3 mam mocno

roza26 tak mi przykro wiem dobrze jak Ci ciężko,ale każda z nas przez to przechodzi niestety co miesiąc ja też ciągle zadaję sobie pytania dlaczego to jeszcze nie ja i nie mam odpowiedzi a też się już staramy 18 cykl tylko na liście mam podany 8 bo myślałam,że po laporoskopii to kwestia 2-3 cykli ale niestety się pomyliłam i dalej czekam
Ale głowa do góry i my kiedyś się doczekamy i będziemy cudownymi mamusiami
A co do tego lekarza ja bym poszła na Twoim miejscu bo a nóż widelec okaże się sensowny i w porządku!!!Ja też miałam taki dylemat ale właśnie w zeszła sobotę poszłam do innego lekarza i nie żałuję naprawdę wydaje się być sensowna i wszystko wytłumaczyła co i jak i już chodzę na monitoring dlatego uważam że warto iść chociażby na konsultację i zobaczysz co Ci powie

koona bardzo mi przykro

pocierp ja po laporoskopi pierwsza @ dostałam w 37 d.c a dziewczyna która leżała ze mną w szpitalu dostała w 43 d.c tak,że bardzo różnie z tym jest a wcześniej miała regularne co 28 dni i chcę Ci powiedzieć,że ona w 2 cyklu po laporo. zaszła w ciąże i termin porodu ma na 15 sierpnia a ja dalej czekam

A u mnie dzisiaj straszna pogoda wieje,leje i zimno na dodatek aż nic się nie chce ale to jest nie normalne jeszcze tydzień temu były takie wielkie upały ateraz no cóż matka natura zwariowała
Idę coś zrobić na obiad bo potem muszę troszke poszyć bo mi z rodzinki poprzynosili pzreróbki i muszę to zrobić a zawsze jakiś grosz wpadnie do kieszeni a kasę potzrebuję bo jak się dowiedziałam ile za monitoring mam zapłacic i za%2
To mnie uspokoiłaś Edziu trochę, bo wiedziałam, że ciąża to nie jest tylko dlaczego tak długo trwa cykl? Ale skoro tak ma być to cierpliwie czekam i testu nie kupię. Nie lubie ich
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 11:48   #4503
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Czesc kochane!Dziekuje za kciuki ale chyba musicie je przelozyc na kolejny miesiac Wiem wiem wiem-mialam byc silna i staralam sie byc naprawde ale dzis zmierzylam temp zeby zobaczyc czy mam sie zabezpieczyc czy nie i byla 36,6(w zeszlym cyklu jak mi tak spadla w dzien okresu to dostalam od razu @)wiec dzis malpa przylezie do mnie-zreszta czuje to Jechalam dzis rano do pracy i same łzy lecialy mi z oczu-dlaczego ja?dlaczego tak dlugo nie moge miec dzidziusia Co robie nie tak ze Bog nie chce wysluchac moich prosb Wiecie co w sobote byli u nas tacy dalsi znajomi z 6cio miesiecznym synkiem i jak zobaczylam jak jego mama go tarkktuje i w jaki sposob sie do niego odzywa to az plakac mi sie chcialo-jak mozna do takiego malego kochanego malenstwa powiedziec-"zamknij ten ryj"-opowiadala tez ze jak ja wkurza to daje mu klapsy-Boze co za ludzie-tacy w ogole nie powinni miec dzieci albo powinni dorosnac do tego zeby je miec!Przepraszam ze Wam tak smuce i nie odp na wszystkie posty ale złapałam strasznego doła-nie umiem sobie z nim poradzicWiem ze nie powinnam sie smutac bo nie nastawialam sie pozytywnie w tym cyklu ale to samo z siebie przychodzi-niestetyWiem ze moze powiecie ze poki nie ma @ to jest nadzieja-ale niestety czuje @ juz za rogiem wiec nie mam sie co łudzic!Mam nadzieje ze chociaz inne oczekujace na @ ujrza II kreseczki-zycze Wam tego z calego serca bo wiem jak boli rozczarowanie Pomaranczka jak Twoja temp?Mialas bardzo ladna!Pozdrawiam Was kochane i zycze milego dnia i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka-zostancie szybko mamusiami!
Róża wspieram Cie w bólu,bo u mnie to samo.Nie możemy sie jednak poddać!!!Staż staraniowy mamy tak naprawde podobny.Po jakich jestes badania,lekach?Wredna @ wczoraj przybyłaI jeszcze jakoś bym to przezyła,bo czułam że się zbliża,ale dostałam takich bóli jak nigdy.Nie wiem czy to po lekach(brałam clo drugi cykl i duphaston pierwszy!)Od czwartku coś niedobrego sie działo,ale w sobote ból ustał i miałam jeszcze mała nadzieję,że może jednak.Była to jednak cisza przed burzą.Wczorajsza niedzielę cała spędziłam w łóżku,nie mogłam sie ruszyc,ból nie do zniesienia.Przepłakałam oczywiście pół dnia...Nie wiem co robić.Czy wziąc trzeci cykl clo i duphaston czy sobie odpuścic.Z moją ginką moge się spotkac dopiero w piatek,więc clo musiałabym juz wziąć do tego czasu,żeby kontynuować.Co wy myslicie dziewczyny?

Dra prosze zmień mi termin ostatniej @ na 31.05

Ula oczywiście że trzymam,z resztą wszystko NAPEWNO jest dobrze!

Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka i wiary w to,że my na kolejny,albo kolejny Dzień Dziecka bedziemy wybierac prezent dla naszych najukochańszych pociech!Buziaki dziewczyny

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2009-06-01 o 11:54
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 12:03   #4504
velluto
Zadomowienie

coralady - strasznie mi przykro.... a miałam nadzieje, że może jednak... Ehhh... Trzymaj sie cieplutko
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 12:47   #4505
roza26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Róża wspieram Cie w bólu,bo u mnie to samo.Nie możemy sie jednak poddać!!!Staż staraniowy mamy tak naprawde podobny.Po jakich jestes badania,lekach?Wredna @ wczoraj przybyłaI jeszcze jakoś bym to przezyła,bo czułam że się zbliża,ale dostałam takich bóli jak nigdy.Nie wiem czy to po lekach(brałam clo drugi cykl i duphaston pierwszy!)Od czwartku coś niedobrego sie działo,ale w sobote ból ustał i miałam jeszcze mała nadzieję,że może jednak.Była to jednak cisza przed burzą.Wczorajsza niedzielę cała spędziłam w łóżku,nie mogłam sie ruszyc,ból nie do zniesienia.Przepłakałam oczywiście pół dnia...Nie wiem co robić.Czy wziąc trzeci cykl clo i duphaston czy sobie odpuścic.Z moją ginką moge się spotkac dopiero w piatek,więc clo musiałabym juz wziąć do tego czasu,żeby kontynuować.Co wy myslicie dziewczyny?

Ula oczywiście że trzymam,z resztą wszystko NAPEWNO jest dobrze!

Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka i wiary w to,że my na kolejny,albo kolejny Dzień Dziecka bedziemy wybierac prezent dla naszych najukochańszych pociech!Buziaki dziewczyny
Kochana ja nie mialam zadnych badan,lekow-moja ginka jest jakas zlewajaca-zajmuje sie tylko moja nadzerka a nie tym ze nie moge zajsc w ciaze i dlatego chce isc na konsultacje do innego lekarza!Kochana nie smutaj sie-jakos to bedzie-damy rade-mi jzu troszke lepiej po postach dziewczynek tutaj-kochane jestescie
Stary 2009-06-01, 13:39   #4506
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

oj Bąbelki, widzę że tutaj w dzień dziecka same smutki...
ale smutki nic nie zmienią, musicie dążyć do celu, bo to marzenie musi w końcu się spełnić jak nie w taki sposób to w inny, wiara cuda czyni...
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 13:54   #4507
dra
Zakorzenienie

byłam u lekarza z pęcherzyskiem,dał antybiotyk
a ja odlatuje,duszno mi,mdli mnie ide sie polozyc...
Stary 2009-06-01, 13:59   #4508
malami82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro miałam nadzieję, że się Tobie udało ...
Ale pamiętaj Kochana - nowy cykl to nowe sznase i nadzieje!!! Będę trzymać kciuki, by ten cykl był owocny!!!

malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 14:56   #4509
pacierp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieję, że w końcu wyleczysz się z tego chorubska, bo ile można się z tym męczyć odpoczywaj i zdrowiej

Niebawem idę do domu z czego się niezmiernie cieszę

edzia - mam już kocioł w głowie, czy Ty tez jesteś pco-wiczką? Kiedy przeszłaś laparo? Też słyszałam, że po zabiegu największe szanse są w pierwszych 6 ściu miesiącach. Przechodziłaś jakieś jeszcze badania?
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 15:04   #4510
roza26
Raczkowanie

To teraz trzymamy kciuki za Malami i Pomaranczke tak?czekacie na jutrzejszy dzien obydwie-trzymam za Was mocno kciuki-któras jeszcze ma termin na @??Aguś a co u Ciebie??

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Dra biedna Ty nasza ale sie musisz meczyc z tym pecherzem ale dobrze ze masz juz leki-bedzie Ci lzej!
Stary 2009-06-01, 15:15   #4511
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Cytat:
Darusiu, Ty to się masz z tym pęcherzem wiem co to znaczy bo sama miewałam takie ostre zapalenia ... odpoczywaj i dużo pij
..Iskierką malutką..

Stary 2009-06-01, 15:18   #4512
dra
Zakorzenienie

przyleciałam
mam wiesci od uli
"wczoraj dostała silnych bóli i pojechała na pogotowie i ją zostawili na oddziale i bierze antybiotyk,usg miała wszystko w porządku,ale kruszynka malutka ma 3mm,a zaczyna dziś 7tc i w czwartek ma kolejne usg i jak wróci do domku napisze od razu"

dziewczyny trzymać kciuki,aby wszystko było dobrze,tak się martwię musi być dobrze

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Darusiu, Ty to się masz z tym pęcherzem wiem co to znaczy bo sama miewałam takie ostre zapalenia ... odpoczywaj i dużo pij
oj dużo piję i piję,chociaz ide sikac,ale pod sam koniec ah szczypie,ale wole to szczypanko niż pusty peecherz i 2 kropelki to jest niesamowity ból...jutro odbieram wyniki ogólnego moczu i zobaczymy,a moze w czwartek jeszcze pójde do gina
Stary 2009-06-01, 15:50   #4513
malami82
Rozeznanie

Cytat:
przyleciałam
mam wiesci od uli
"wczoraj dostała silnych bóli i pojechała na pogotowie i ją zostawili na oddziale i bierze antybiotyk,usg miała wszystko w porządku,ale kruszynka malutka ma 3mm,a zaczyna dziś 7tc i w czwartek ma kolejne usg i jak wróci do domku napisze od razu"

dziewczyny trzymać kciuki,aby wszystko było dobrze,tak się martwię musi być dobrze
Oj biedna Ula, ale będę bardzo mocno trzymać : kciuki:.
Wszystko musi być dobrze!!!!

Stary 2009-06-01, 15:53   #4514
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
No i @ przylazła na dobre-a niech ją szlag.....
Różyczko kochana
...właśnie na tym niesprawiedliwym świecie tak jest ...ludzie ...(o ile w ogóle można nazwać ich ludźmi!) maltretują, zabijają dzieci potem rodzą kolejne i nie mają żadnych skrupułów, a tu człowiek pragnie ponad wszystko mieć dzieciątko, obdarzyć je uczuciem ...i się nie udaje
A miałam taką nadzieję, że Ci się udało
...ale nie martw się ...osobiście pogadam "z tym na górze", żebyś nie musiała długo czekać
A co do wizyty u lekarza, ja bym się nie zastanawiała. Dla mnie to dziwne, że tak długo się staracie, a ona nic nie próbuje z tym robić. Moim zdaniem badania już dawno powinnaś mieć zrobione. Może to tylko jakaś drobnostka, która coś blokuje, a Ty biedna musisz czekać. Idź, kochana do tego lekarza i zobacz co on powie

Coralady

Dziewczynki
, trzymam mocno kciuki za szybkie zafasolkowanie ...a zwłaszcza za te, które czekają najdłużej -Różyczka, Edzia i inne

Pomarańczka, oby temperaturka nie spadła
Malami, trzymam mocno

Ulcia, musi być wszystko dobrze ...:kciuk i:
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 15:58   #4515
malami82
Rozeznanie

Cytat:
To teraz trzymamy kciuki za Malami i Pomaranczke tak?czekacie na jutrzejszy dzien obydwie-trzymam za Was mocno kciuki-któras jeszcze ma termin na @??Aguś a co u Ciebie??
Różyczko ja powinnam dostać w środę, więc u mnie to jeszcze 2 dni ...
Denerwuję się strasznie. Tak bardzo chciałabym, żeby @ nie przyszła ...
A z drugiej strony wiem, że w pierwszym miesiącu leczenia szanse nie są zbyt wielkie. To jest też pierwszy cykl, w którym mierzę sobie tempkę i prowadzę wykres ... i sama już nie wiem.
Przepraszam, że tak Wam marudzę ....

Stary 2009-06-01, 16:00   #4516
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Dra Ty to się masz z tym pęcherzem... a lekarz mówi od czego tak Cię bierze? Na zdjeciach wyglądasz na niezłą buntowniczkę Mogłabyś mi napisać numer telefonu do Uli?

Dziewczynki za wszystkie was trzymam kciuki i każda z pewnościa będzie miała dzidziusia, tylko czasem trzeba trochę dlużej na to poczekać.

Ale mam dla was fluidki:

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 16:12   #4517
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Dra Ty to się masz z tym pęcherzem... a lekarz mówi od czego tak Cię bierze? Na zdjeciach wyglądasz na niezłą buntowniczkę Mogłabyś mi napisać numer telefonu do Uli?

Dziewczynki za wszystkie was trzymam kciuki i każda z pewnościa będzie miała dzidziusia, tylko czasem trzeba trochę dlużej na to poczekać.

Ale mam dla was fluidki:

czesc Patus widze ze u Ciebie wszytsko ok ja niestety mam kiepski humor
Mamusia moja zapomniala dzis o mnie w dodatku szef upieprzyl mi 250 zl wyplaty bo umowa moja nie jest zwalidowana a ja w tym miesiacu 2xwieksze wydatki.Wczoraj ostro poklucilam sie z moim Tz i chodz przepraszam mnie na kolanach powiedzialm nie i koniec dzwoni i przeprasza caly czas ja bede twarda ale tak ogulnie to minely mi dni plodne i czuje sie fatalnie boli mnie podbrzusze jest mi duszno,slabo i nawet wczoraj na festynie wypilam jedno piwko odrazu chcialam....wiadomo co.....dzis rano zjadlam kanapke z majonezem a wczoraj...az sie smialam twarozek ze smietana,szczypiorkiem i z .......ketchupem ale powiem ze bylo swietne w smakui dopiero po fakcie tak sobie o tym pomyslalam:hahaha :a Co tam u was???
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 16:18   #4518
edi25
Raczkowanie

wpadłam tylko zostawić fluidki pozdrowienia i całusy dla wszystkich
Różyczko kochana tak mi przykro że znowu się rozczarowałaś nawet nie wiem co ci napisać na pocieszenie trzymaj się
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 16:22   #4519
roza26
Raczkowanie

Oj nasza biedna ulcia-mocno zaciskam żeby było wszystko oki -musi byc-nie ma innego wyjscia!!!!!cherubinko dziekuje za wsparcie i wiare we mnie-kochana jestes!malami nie przepraszaj-przeciez my tu od tego jestesmy-zeby sie wspierac,wysluchac,doradz ic buziaki dla was i módlmy sie za ulke i jej fasolke!
Stary 2009-06-01, 16:22   #4520
dra
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mam dla was fluidki:

czestuje sie
nie lekarze nic nie mowia...
ja na buntowniczke no nie ni

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
Różyczko kochana tak mi przykro że znowu się rozczarowałaś nawet nie wiem co ci napisać na pocieszenie trzymaj się
dzieki a ty jak sie czujesz??
Stary 2009-06-01, 16:23   #4521
roza26
Raczkowanie

Och edi dziekuje widocznie tak musi narazie byc ale wierze ze i na mnie przyjdzie czas-tylko nie chcialabym tak długo czekac....bo mam juz dosc czekania
Stary 2009-06-01, 16:24   #4522
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
czestuje sie
nie lekarze nic nie mowia...
ja na buntowniczke no nie ni

dzieki a ty jak sie czujesz??
oj zabieram fluidka jednego moze na ten miesiac sie uda
- Khalil Gibran
Stary 2009-06-01, 16:26   #4523
malami82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
Chętnie skorzystam z porcji fluidków

Stary 2009-06-01, 16:28   #4524
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!
Wpadłam się przywitać, bo dawno nie zaglądałam. Mam teraz ciężki okres, bo cały czas się uczę. Mam problemy z ćwiczeniowcami na studiach. Akurat moja grupa trafiła na tak beznadziejnych ćwiczeniowców, że nie dają nam chwili oddechu. Za tydzień mam pierwszy egzamin z prawa cywilnego, a ja muszę uczyć się całkiem innych rzeczy bo nie chcą nam zaliczyć ćwiczeń..szkoda gadać

Trzymam kciuki za Ulę aby z Tobą i Twoim dzidziusiem było wszystko ok.

Dziewczyny które macie w brzuszkach te kochane maleństwa ,,ucałujcie" je z okazji ich święta

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 16:52   #4525
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

rany julek, co za czasy..nie dość że w ciążę nie łatwo zajść, to jeszcze utrzymać bez komplikacji ciężko...
naprawdę dużo takich przypadków jest w dzisiejszych czasach..
ja też sporo się naczekałam na to by w końcu zajść w upragnioną ciążę..ale na szczęście póki co bez komplikacji..w czwartek mam usg genetyczne i mam nadzieję że będzie dobrze ...
Darusiu, pozdrów Ulę ode mnie, i powiedz że na pewno wszystko będzie dobrze
..Iskierką malutką..

Stary 2009-06-01, 17:03   #4526
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
czesc Patus widze ze u Ciebie wszytsko ok ja niestety mam kiepski humor
Mamusia moja zapomniala dzis o mnie w dodatku szef upieprzyl mi 250 zl wyplaty bo umowa moja nie jest zwalidowana a ja w tym miesiacu 2xwieksze wydatki.Wczoraj ostro poklucilam sie z moim Tz i chodz przepraszam mnie na kolanach powiedzialm nie i koniec dzwoni i przeprasza caly czas ja bede twarda ale tak ogulnie to minely mi dni plodne i czuje sie fatalnie boli mnie podbrzusze jest mi duszno,slabo i nawet wczoraj na festynie wypilam jedno piwko odrazu chcialam....wiadomo co.....dzis rano zjadlam kanapke z majonezem a wczoraj...az sie smialam twarozek ze smietana,szczypiorkiem i z .......ketchupem ale powiem ze bylo swietne w smakui dopiero po fakcie tak sobie o tym pomyslalam:hahaha :a Co tam u was???
no to niezłe kombinacje miałaś ale tak właśnie na twarożek zrobiony wraz z keczupem właśnie mi ślinka poleciała hahaha

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 17:12   #4527
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
no to niezłe kombinacje miałaś ale tak właśnie na twarożek zrobiony wraz z keczupem właśnie mi ślinka poleciała hahaha
to dawaj u mnie warzywa prosto z grzatki z mojej wioski mniam wiesz jakie dobre jak chcesz to wpadni w srode do gryfa powiedz wczesniej a przyniose ci troszke prawdziwych wiejskich warzyw bo i tak tego mam na duzo
- Khalil Gibran
Stary 2009-06-01, 17:39   #4528
ałła
Rozeznanie

O rany, zrobilam dzis BETE, niestety mieszkam w malym miasteczku i na wyniki musze czekac az do piatku Troche bez sensu bo we czwartek bede u ginekologa a ze to 3 tydzien bedzie to mam nadzieje ze juz cos dostrzeze Szkoda ze dzis nie dalo, myslalam ze bedzie fajna niespodzianka na dzien dziecka. Dzis rodzice przyszli do mnie do pracy z zyczeniami i mama znaczaco mrugala mi okiem (tato nic nie wie), niestety musialam ja rozczarowac
Pozdrawiam wszystkie staraczki i dolaczam
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 17:50   #4529
dra
Zakorzenienie

napisałam ulce sms,ze wszytskie trzymamy kciuki i aby sie nie martwila,ze bedzie dobrze i odpisała,ze jesteśmy wszytskie kochane

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Wpadłam się przywitać, bo dawno nie zaglądałam. Mam teraz ciężki okres, bo cały czas się uczę. Mam problemy z ćwiczeniowcami na studiach. Akurat moja grupa trafiła na tak beznadziejnych ćwiczeniowców, że nie dają nam chwili oddechu. Za tydzień mam pierwszy egzamin z prawa cywilnego, a ja muszę uczyć się całkiem innych rzeczy bo nie chcą nam zaliczyć ćwiczeń..szkoda gadać
to się ucz ucz i trzymam kciuki,abyś zdała

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
rany julek, co za czasy..nie dość że w ciążę nie łatwo zajść, to jeszcze utrzymać bez komplikacji ciężko...
naprawdę dużo takich przypadków jest w dzisiejszych czasach..
ja też sporo się naczekałam na to by w końcu zajść w upragnioną ciążę..ale na szczęście póki co bez komplikacji..w czwartek mam usg genetyczne i mam nadzieję że będzie dobrze ...
Darusiu, pozdrów Ulę ode mnie, i powiedz że na pewno wszystko będzie dobrze
ano coraz wiecej takich przypadków

Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
O rany, zrobilam dzis BETE, niestety mieszkam w malym miasteczku i na wyniki musze czekac az do piatku Troche bez sensu bo we czwartek bede u ginekologa a ze to 3 tydzien bedzie to mam nadzieje ze juz cos dostrzeze Szkoda ze dzis nie dalo, myslalam ze bedzie fajna niespodzianka na dzien dziecka. Dzis rodzice przyszli do mnie do pracy z zyczeniami i mama znaczaco mrugala mi okiem (tato nic nie wie), niestety musialam ja rozczarowac
o to sobie poczekasz
Stary 2009-06-01, 18:03   #4530
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Och edi dziekuje widocznie tak musi narazie byc ale wierze ze i na mnie przyjdzie czas-tylko nie chcialabym tak długo czekac....bo mam juz dosc czekania
Różyczko doskonale Cię rozumiem.Ja tez mam czasem dośc czekania!Nie mamy jednak wyjścia.Zmien lekarza na takiego,który se Toba nalezycie zajmię.Bo jesli chcesz zajśc w ciąże,to lepiej zrobic wszystkie badanka.Nie wiadomo co się w organiźmie dzieje.Ja jestem już spokojniejsza,bo ustał ból brzucha i moge normalnie funkcjonować.

Z bardzo przykrych rzeczy:to własnie sie dowiedziałam,że kuzynka mojego Tż urodziła przedwczesnie synka i niestety nie przeżył nawet tygodnia To jest dopiero tragedia!Czasem sie zastanawiam dlaczego dzieją się takie rzeczy i czemu to ma służyć?

Uleńko jestesmy z Tobą,bedzie dobrze!

Dra współczuje Ci z powodu tych problemów z pęcherzem.Ja tez swego czasu miałam straszne napady bólu pęcherza,ale na szczęście przeszły.Pij pokrzywę!!!Naprawdę pomaga!Ja pije regularnie i nie mam teraz problemów.

Z nk to super pomysł,więc jak ktos ma ochote mnie poznać to piszcie

Pozdrowionka
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości