|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Dziewczynki cały dzień byłam z TZ na plaży. Nawet 2 razy pływałam w morzu. Bardzo sie opaliliśmy. Fajny dzień
![]() Renatko właśnie doczytałam o twoim oku. Oj biedna ty - ![]() ![]()
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-06-01 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mi się marzy kolor włosów Burciagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zadomowienie
|
ale fajny dzień
![]() byliśmy z Tż i trójką znajomych w zoo. masa ślicznych zwierząt, roślin...pięknie po prostu ![]() ![]() ![]() mess jak dla mnie to Burciaga ma jakieś pasemka na tej fotce. i taki kolorek rzeczywiście ciężko może być uzyskać drogeryjna farbą. ten kolor wcale nie jest taki ciemny. to jakiś ciemny złocisty blond, albo jasny brąz z refleksami ![]() renatka biedaku ![]() ![]()
#4144 |
Zakorzenienie
|
Tequillko - a jaki masz kolor na fotce z avka, to brąz świecący prawda?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
A czym charakteryzują się ciepłe odcienie?
Wiem, że zadaję głupie pytania, ale od zawsze chodziłam do fryzjera, teraz chcę spróbować sama ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
remont kuchni
![]() jak ja to wytrzymam masakra jakas wrrr
![]() |
#4148 |
Rozeznanie
|
Ale wam zazdroszcze tej pogody
![]() U mnie caly dzien leje i jest do du*** ![]() ![]() zyskowa - uwielbiam Cie za te zdjecia ![]()
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-06-01 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja tez nie znosze remontów
![]()
#4150 |
Zakorzenienie
|
Witam was
![]() Ale długo mnie nie było ![]() Jak zawsze muszę to napisać... Ale Burciaga jest śliczna ![]() Mam pytanko jaką polecacie henne do brwi czarną? Bo ja mam jedną i jest niby czarna ale ta czerń to taka słaba jest. A wczoraj widziałam brunetke i miała takie śliczne czarne brwi ![]() I depilator. Bo ja kupiłam już dawno temu taki z brauna i depiluje jedną nogę chyba ponad 30 minut jest taki do duszy;/ Mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19545,braun-depilator-silk-epil-eversoft-2170.html Aaaaaaaaa właśnie, jeżeli któraś z was się wybiera na film pt. Antychryst odpuście sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Myślałam, że zwymiotuje. W pierwszych 3 minutach filmu widać jak facet wkłada penisa lasce (zbliżenie ogromne). Potem przez ponad 1h się nudzisz i zasypiasz. A na ostatnie minuty filmu, babka rozwala genitalia swojemu facetowi kłodą potem mu robi dobrze i on kończy krwią, potem mu w noge wbija takie coś. A na sam koniec obcina sobie łechtaczke nożyczkami (zbliżenie największe jakie możecie sobie wyobrazić, cały ekran to łechtaczka). Obrzydlistwo, nie idźcie. Popłaczecie się że tyle wydałyście albo to ściągałyście a potem zwymiotujecie! Ja poszłam bo miałam to za darmo i tak żałuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i was przywitam kilkoma foteczkami ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-06-01 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teqilla Ty to masz dobrze z tym swoim TZtem ciągle gdzieś chodzicie ![]() Ja tez uwielbiam chodzić do Zoo. W ogóle ja to jestem jak takie duże dziecko co się cieszy z drobnostek ... Kochana na pewno wytrzymasz. Jak juz skonczysz remoncik to sie na rowerki ustawimy ![]() ![]() neheszta w pelni popieram - Burciaga jest idealna. Dla mnie ona jest najpiekniejsza ![]() Tez zamierzam sobie nasteonym razem zrobic jakis taki zloty brazik bo jeszcze nie mialam takiego kolorku na wlosach. Teraz niedawno zrobilam sobie sredni braz i wyszedl mi dosc ciemny, ale i tak jest ladnie ![]() Kupilam dziewczyny ten rower. Jestem bardzo zadowolona. Teraz juz na pewno nie bede narzekala na nude. Kazda wolna chwila to bedzie chwila na rower. Troszke tylko bede sie chyba bala na nim jezdzic bo strasznie drogi byl, ale mysle ze wart swojej ceny ![]() Badz co badz na pewno bedzie teraz sluzyl mojemu odchudzanku. Ostatnio nawet nie najgorzej mi idzie z nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
wszedzie pelno kurzu wrr a tak a propos to zamiarzam kupic sobie taka czapeczke na zime ![]() wiem, wiem, jeszcze lato sie nie zaczelo dobrze a ja juz o zimie ![]()
#4154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciepłe bardziej pasują do ciepłych typów kolorystycznych a zimne do zimnych typów urody ![]() ![]()
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuchnie ta lepiej wyglada na zywo ![]() jak skonczymy remont to wstawie zdjecie jak teraz kuchnia wyglada ![]() aha i kolorki wezmiemy duluxa lateksowe "dojrzaly groszek" albo "oliwkowy szyk" z taka "cafe latte" jedna sciana na jeden kolor a druga na drugi ![]()
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Airish88 a ile za rowerek dalas ??
![]()
#4157 |
Wtajemniczenie
|
Neheszta lol a miałam na to isc wrrr ochyda
#4158 |
Zakorzenienie
|
1229 zł i jeszcze dostałam gratis z okazji dnia dziecka stopkę
![]() Musze jeszcze sobie teraz dokupić bidon licznik i będę miała wszystko ![]() Kuchnia + te kolorki na pewno będzie wyglądało ślicznie ![]() Po remoncie musisz zrobić zdjęcia i nam tu koniecznie wkleić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poziomeczka fajne te mebelki do kuchni, ale ja bym preferowała do siebie jakieś inne. Wszystkiego najlepszego w dniu dziecka !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
Cały dzień robie sobie okłady, opuchlizna TROCHĘ zeszła, ale jest
![]() ![]() ale dziekuje za słowa otuchy dziewczynki ![]() Kasiu, porównac Ci pudry mineralne ![]() Essence, ładnie kryje, wygląda naturalnie, ale chyba podkreślał mi czasem jakieś nierównosci skory, na pewno bardzo go lubiłam za cene-10ł no i mocne krycie ![]() ![]() A loreal wg.mnie jeszcze mocniej kryje, więc zastepuje mi podkład, matuje mnie na długi czas. Kolor dobrałam idealnie i jestem mega zadowolona ![]() opoki cena mnie nie odstrasza pozostane wierna Lorealowi, ale jeżeli nie bede miała na niego kasy, kupie Essence, zmatowie sie delikatnie CremePuff i tez bede zadowolona ![]() ale namąciłam.. messinka, ja nigdy na takie jasne kolory nie farbowałam ![]() a teraz pije meliskę i ide do łozeczka, pora zakonczyc ten fatalny dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
A teraz robię akcje: Burciaga
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
2.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
4.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
5.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Renatka ja te mama ciemn dlatego właśnie pytam. Jednak do swojego już się tez przekonałam teraz i rewelacyjnie mi pasuje ... powoli zapominam do czego służy podklad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.