|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
żarłok dzisiaj ze mnuie. O 17 jadłam obiad a teraz zafundowałam sobie na kolację: młode ziemniaczki, zapiekane z przyprawami + sos czosnkowy = pychota
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja już wiem co jutro na obiad będę miała.
|
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to mocna kolacja ![]() ![]() ja mialam dwie kanapki z szynka, serem mozzarella (Ale takim na wage ) i pomidorami![]() plus 1/3 paczki chipsow i piwo;P |
|
|
|
|
#4684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze nie piszę nic od chyba 2 części, ale codzień Was czytam tak więc jestem na bieżąco. U mnie bez zmian, pierścionka nie mam. Tak jak już pisałam kiedyś wzięłam na siebie chyba za dużo: szkoła, praca, angielski i no rozkręcam ten interesik swój alegrowo-ciuszkowy, co mi zajmuje masę czasu i dlatego tak długo nie pisalam. Ale chyba zaczne znowu z Wami sobie pisac. Tak dla przypomnienia i dla tych, które mnie nie znają lub nie pamiętają: mam 25 lat, TŻ-31 ....czyli staruszki z nas Jestesmy razem 4 lata. Generalnie TŻ nie chce ślubu (jest niewierzący) - ale przecież to żadne usprawieliwienie, ale chce ze mną byc ponoc na zawsze..hehe, póki co w to wierzę. Chociaz co jakis czas mam wątpliwości z powodu dziewczyny, w której TZ kochał się bez pamięci jak był nastolatkiem. To była nieszczęsliwa niespełniona miłośc i może dlatego TŻ ma jakiś sentyment do niej wciąż. Choc jak mówi Kocha tylko mnie. W grudniu pisałam Wam, że zaczął mówic o zaręczynach i pierścionku, wysyłał mi linki z pierścionkami (co przypisywałam magii tego forum Ech coraz częściej zastanawiam się czy kiedykolwiek się doczekam... No to narazie tyle ode mnie... Generalnie gratuluje wszystkim, które się zaręczyły przez ten czas kiedy nie pisałam... |
|
|
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do tego że jest niewierzący - przecież są śluby cywilne, to raz, a dwa - jeśli Tobie zależy, to powinien bez problemu zgodzić się na kościelny nie widzę problemów, opcji jest troszkę ![]() i ty nic nie mów, bo to może być taka cisza przed burzą! fajnie że się odezwałaś ![]() a zdradzisz (może na pw??) co tam na allegro wyczyniasz? ja kocham allegro
|
|
|
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ty lepiej napisz jak Ci odpowiedź dzisiaj poszła
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny apropo lunaparku to ja w tym roku byłam u nas na tym http://www.youtube.com/watch?v=drBQc8H-skA
|
||
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to jak odpowiedź. nic nie wiedziałam. wyszłam na wredną sukę, bo przed wejściem do sali stałam z laską - odwalona jak sto dwa, szpileczki, full make up itp, ze stosem ustaw w garści - i co mnie o coś pytała, to ja totalne nemo a on mi sypała regułkami z podręczników... ale ja wyluzowana, a ona zestresowana jak nie wiem, więc jak doszło do odpowiadania, to była zabawa gościu pytanie to niej, ona zonk, ja mówiłam gościu pytanie, ona nic, ja mówiłam...... ona nie zaliczyła, a ja owszem sesesea co do filmiku............. wytrwałam do połowy, jakieś zawroty głowy mi się pojawiły super sprawa!!!! jak ja bym poszła na takie ale na zwykłe, nasze, polskie wesołe miasteczka to się boję... wolę jakieś mega wypasione, typu prater czy mirabilandia ![]() pisałam do Ins, ale odpowiedziała mi tylko że jak na razie jest średnio - co zresztą z jej posta też można było wywnioskować - i że łazi po mieście i szuka pracy. ja jej nic konkretnego nie proponowałam, zobaczymy, mam nadzieję że uda się nam spotkać
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolniacha
![]() Co do tego filmiku to to kręcenie właśnie z prateru przyjechało, faaaaaajnie było |
|
|
|
#4689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pije która co? bo ja piwo skończyłam. w ramach diety zjadłam tylko pół paczki chipsow. tych tv paka:P |
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie piję, pewnie dlatego, bo nic nie mam, ale za to w śr. wybieram się po zajęciach ze znajomymi z grupy na bro
![]() jakiś zawias miałam na wizażu, nie chciało mi wejść
|
|
|
|
#4691 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc.
|
|
|
|
#4692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aelitko zawsze powiadam Mojemu , że po ślubie to wreszcie można dużo jeść i nareszcie można się roztyć Na razie masz status narzeczonej, więc wiesz... teges
|
|
|
#4693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
UWAGA mam info od Agaty ![]() macie pozdrowienia! ![]() napisała, że zostawiła już dzisiaj kilka cv, a do piątku będzie chodzić z tż'tem, bo ten ma wolne. calkiem dobrze to brzmi... ![]() i w zasadzie tyle proponuje piatek na spotkanie ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
e tam, tż mnie już widział w każdej wadze ![]() jak się poznaliśmy to miałam szczyt moich możliwości, jak teraz patrze na zdjęcia, to aż mi słabo.. myślę, że pod 70kg mogło nawet być ![]() potem schudłam i byłam bardzo szczęśliwa, ważyłam 55 kg no, może 57, żadna różnica ![]() a teraz znów mam jakieś 65 i mi źle z tym ![]() teraz zbieram się w sobie żeby schudnąć. uh. w sumie może to i dobrze, że tż chce ten ślub w 2011 zdążę...... ;Pedit dobranoc!!!
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-06-01 o 22:41 |
||
|
|
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie zdążysz
Ja mam jakiegoś dziwnego TŻ - on mi zawsze najwięcej komplementów prawi jak jestem grubsza Chyba lubi jak jest mu miękko Kurde, rok temu myślłam, że za 2 lata wreszcie się wyrwę z domu, albo przynajmniej TŻ się wprowadzi. Teraz widzę , że to nierealne...
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Inez dziękuję za pozdrowienia i info
Fajnie, że się spotkacie zazdraszczam![]() Wcinam truskawski z maślanką i cukrem
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tu z głodu umieram! ehh ja to bym nawet i przytyć trochę chciała a jakoś nie mogę... na mnie ciuchy w rozmiarze 34 są nawet za duże i też już mam czasem tego dość... robiłam milion badań, wszystko ze mną ok, to dlaczego nie mogę przytyć? ludziom nie można dogodzić jeden chce chudnąć, drugi tyć
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
luffcia <karmię>
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
mniam
![]() dobranoc, rano muszę wstać i na egzamin jadę...ustny... nic nie umiem...
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
non stop jestem glodna, ciagle jem, a jem wsyzstkomnie sie udalo przyzbrac kilka kg na silowni. Trener mi ustalil program cwiczen dla wzrost masy miesniowej, dodatkowo po cwiczeniach pilam suplementy bialkowo weglowodanowe no i jadlam duzo prod.zawierajacych duzo bialka (ryby, biale mieso...) i sie udalo ![]() musze przyznac, ze moje nogi juz nie wzgladaja na takie kosciste jak byly, wzsmuklaly ladnie, sporo tez cwiczylam ramiona i tez jest roznica Probowalas silowni? pozdrawiam |
|
|
|
|
#4701 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tu człowiek myśli jak zrzucić sadło z brzucha.... uhhhhhhhh dzień dobry
|
|||
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
czesc. Jestem wsciekla. Wczoraj TZ napisal mi ze inne kobiety kochaja sie bez przyjemnosci dla obowiazku. A ja go zapytalam czy on by chcial kochac sie dla obowiazku nie majac ochoty, to napisal ze duzo rzeczy robi z obowiazku dla mnie i moglabym :/
Zaraz chyba sie zabije i bedzie spokoj. |
|
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba się nie zastanowił co wygaduje!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() lasoa ale Twoj palnal brak mi slow... chyba nie zdaje sobie sprawy z tego jak to zabrzmialoale mialam koszmarna noc i z tego powodu wylaczylam telefon na calutka noc... a rano go wlaczam a tam 3 polaczenia nieodebrane od exa ![]() ja na obiadek spaghetti miec bede
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszytskim!
Lasoa głupoty plecie jakies ten twój! |
|
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry dziewczyny
![]() Byłam kiedyś na takim Rangerze w Niemczech, tyle że operator tego na którym byłam potrafił go do góry nogami zatrzymać. Nie zapomnę też tego bo mnie jakiś idiota turek macał wtedy po biuście ) Luffka, czyżby miało być wizażowe dziecko Swoją drogą ja tak mam większość czasu, takie mieszanie słodkie, zaraz potem kwaśne, gorzkie i słone. Jak tak nie mam to się zastanawiam czy ze mną jest ok. ![]() Ins, ja sie chyba do Twojego naprawdę w sobote przejdę. Zlokalizuję ten czołg i skopię mu tyłek (znaczy się TŻtowi a nie czołgowi). Też bym chciała schudnąć. Tem moije 63 kg mnie doprowadza do szału, ale zaparcia nie mam żeby jeszcze z 5 kg zrzucić. Choć i tak zeszłam z 66 w ciągu ostatniego tyg... ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Lady, nie odpiszesz ani nie oddzwonisz prawda? Swoją droga to dziwnie się zachowuje ten twój ex. Najpierw mówił że nie kocha, tak z dnia na dzień, a teraz garnie do kontaktu. Lasoa, wpakowałabym kulkę w łeb i tyle. Czy on pomyślał co mówi? |
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdałam prawko jakies 40 minut temu
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Sanrioo, gratuluję
pierwszy raz podchodziłaś?
|
|
|
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
malinka nie nie nie
nie mam zamiaru sie odezwac pierwsza chce to zadzwoni po raz kolejny ![]() sanrioo gratulacje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

a ja tu z głodu umieram! 
zero zrozumienia wrr