|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
mi się niestabilność bardzo podobała
![]() ale i tak najbardziej przypadła mi do gustu żona ![]() nic... troche się zaniepokoiłam i przestraszyłam ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Ranko, jakiego teraz prasowańca używasz? Maca? Zastanawiam się nad którymś z tych...i jakos nie mogę wybrac :Dior Guerlain Kanebiak Shiseido L3 (kiedyś miałam dawno temu L4, ale dla mnie to był brązujący) |
|
|
|
#3872 |
|
Kici kici miau miau
|
Milko co to jest? The Knife? Ja teraz w kolko slucham Imogen Heap
![]() Ja uzywam Kanebo, na lato w sam raz, bo troche na zime za ciemny. Myslalam ze mnie zaczal podrazniac bo mam teraz pare duzych pryszczow ale nie.. to chyba jednak tarczyca mi szwankuje od hormonow---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- trafilam to The Knife
|
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam dzisiaj świadkiem bardzo niesmacznej sceny na przystanku... Stałam pod parasolem, lał straszny deszcz. Obok mnie stało kilka osób, między innymi starsza pani w okularach. Koło przystanku przeszło 3 nastolatków (ok 12-13 lat), nieśli butelkę z wodą. Przechodząc koło tej pani, coś do niej powiedzieli i śmiejąc się głośno chlusnęli jej tą wodą z butelki prosto w twarz... Ona stała jak zamurowana, a woda spływała jej po okularach i twarzy... Była zawstydzona i musiała czuć się upokorzona. Jestem w wielkim szoku, strasznie mi jej było żal... Nie wiem, skąd się biorą tacy ludzie...
|
#3874 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję 5 ![]() Trochę mi poleciało, ogromnie się cieszę z tego Muszę brzuch ćwiczyć, by był twardy, bo teraz jest "miętki"![]() Cytat:
![]() Cytat:
Reesku Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozmowa z K. na pewno ![]() Cytat:
Dzisiejsza młodzież mnie przeraża ogólnie. Parę przystanków ode mnie mam szkołę i te dzieci zachowują się okropnie. Kiedyś jeden 12-13latek zaczął się rozbierać do majtek w autobusie, tańcząc na rurze. Nie przepuszczają ludzi przez drzwi. Trzeba się wpychać na siłę itp.
|
||
|
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz oklepany kawałek, ale ładny A Imogen Heap zaraz sobie poszukam....![]() Kanebo - ale mówisz o tym sypkim czy w kamieniu? Bo ten w kamieniu, który jest odpowiednikiem sypańca ma tylko jeden kolor i jestem ciekawa czy o tym mówisz, że troche ciemny? A problemów z tarczyca współczuję. Cytat:
straszne! ale ja jestem osobą, która niecierpi znieczulicy i staram się w takich przypadkach reagować! Nawet jesli sama mialabym oberwać.
|
||
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
Wczoraj tak wizaż mulił a potem wywalił mnie dokumentnie. Poszłam więc spać. W nocy lało - żadna nowość ostatnio. ![]() Anulko, żaden problem. Zrobię odlewkę, bo ja tej maski mam furę. Kilogram maski. Asieńko, ten biustonosz już tu był kilka razy pokazywany i jak zobaczyłam na all. to pomyślałam że spróbuję o niego powalczyć. ![]() Syrenko - okropna sytuacja. Masz rację - ta pani musiała czuć się upokorzona. Okropność. |
|
|
|
#3878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewuszki
![]() wstalam dzisiaj z okropnym bolem glowy, myslalam ze nie wytrzymam!!! ale wzielam proszki i juz przeszlo uff... ta pogoda jest wykanczajaca... dzisiaj bede prawdziwym Pedziwiatrem, zaraz ide na fitness (zajecia z wielka pilka - leanka mi polecila, mam nadzieje ze bedzie fajnie ), potem pracka, korki, pracka i pewnie w domu bede dopiero przed 20"... jeszcze tylko na chwilke po fitnessie wpadne przebrac sie i wziac rzeczy a potem caaaly dzien poza domem w rozjazdach![]() Cytat:
ale obawiam sie ze dla TŻa nie byloby to zabawne hihih![]() Cytat:
zwlaszcza ze te malolaty czuja sie pewnie tylko w grupie i jeszcze wobec slabszych osob (starsi itp.), a jakby przyszlo co do czego i trafili by na rownego lub silniejszego to takie memeje![]() Cytat:
ale fitnesuje go, mam nadzieje ze beda efekty![]() Asiu, widze ze bedziemy w Kraku w tym samym czasie, bo ja tez w piatek musze juz wracac! mowisz ze maja otworzyc sklep z tymi staniczkami?? bede czekac bo sliczne sa Cytat:
z przyjemnoscia przyjme odleweczke ![]() lece sie poruszac
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
cześć lalki
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
bo przecież to film tylko, a poza tym filmów o niestabilnych facetach jest masa. No, ale Ty sama wiesz, co mu sie podoba, co nie Nulaczku. Ranko, fajana ta Imogen Heap ekscentryczna postać i fajna muzyka ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- i rocznik '77
|
|
|
|
|
#3881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12563569]no ja tylko ogarne troszkę a Wy jak przyjedziecie, to będziecie szorować podłogi, myć okna, trzepać dywany i jeszcze cos tam wymyślę żeby się wam nie nudziło
o tak korzystaj ja też Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba malym gnojkom pokazac, gdzie ich miejsce. Sa przyzwyczajoni, ze nikt nie reaguje i dzialaja bez oporow Cytat:
Cytat:
Ale niestabilonosc facetow jest juz trakotowana jako cos "normalnego" - przeciez to nie ich wina, tylko natury ![]() ![]() ![]() Przeciez ja sama jestem dzidzius
|
||||
|
|
|
#3883 | |
|
Konto usunięte
|
heloł Babolki
dziś mam znów na popoludnie do pracki a nie śpie już od 8mej w końcu udało mi się nie zaspać!!!!!![]() znów pochmurno za oknem ![]() Cytat:
wyobrażam sobie jak strasznie musiałą się czuć ta Pani a te wywłoki tylko się upewniły w przekonaniu że za takie zachowanie nic im nie grozi, bo mimo że było trochę ludzi na przystanku nikt nie zareagował
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Proszę poradźcie mi jaki krem do twarzy powinnam kupić bo mam baaardzo suchą skórę i tylko bambino mi podchodzi ale jestem za stara żeby dziecięcym kreme pielęgnować cerę. Mam uczucie ściągania, poprostu mega suchelec ze mnie. Mam nadzieje że któraś z WAs mi pomoże bo właśnie wybieram się do drogerii
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko u mnie przebija zza chmur.
Dziewczyny - popatrzcie na mój suwaczek... Zlot zbliża się wielkimi krokami. |
|
|
|
#3886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#3888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a u mnie dalej pochmurno, ale jak na razie nie pada ![]() czesc Smyku a powiedz mi kiedy Ty sie wybierasz do Krk???? wlkejam obiecane kolczyki zrobione w niedziele
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12573098] wlkejam obiecane kolczyki zrobione w niedziele [/quote]![]() jestem już w domku, zwolniłam się z tej pracy
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12572979]Basia, ja mogę polecić kremik apteczny Hydraphase XL z la roche-posay- fajnie nawilża i na filterek 15. ja też jestem suchotnik i wziełam do cery normalnej i fajnie się sprawuje, jest jeszcze do cery suchej
Też o nim pomyślałam. [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12573098] ![]() a u mnie dalej pochmurno, ale jak na razie nie pada ![]() wlkejam obiecane kolczyki zrobione w niedziele [/quote]Gabi, ślinotoku dostałam. Ale piękności. To nie dla Ciebie robota Sis. |
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wczorajszą scenę nikt nie zareagował, bo chyba widziałam to tylko ja, a w tym momencie podjechał autobus, więc nie mogłam gonić tych gnojków..Nie usprawiedliwiam się, bo też zawsze reaguję na chamskie zachowanie. Niedawno stanęłam w obronie TŻta jak chciał go bić pijany facet, bo twierdził, że zaparkowaliśmy na jego miejscu. Stanęlam między nimi i mówię-no teraz bij! Uderzysz kobietę? A on na to:- A mnie to ch....obchodzi, czy to kobieta czy kto inny...- i z pięściami na mnie. Odciągnął go jego kupmel i powiedział do mnie:- Nigdy nie zakładaj, że pijany człowiek myśli rozsądnie...
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sis a ty do mnie dzwoniłaś prawda? Chciałam odebrać a tu klops, rozłączyłaś się![]() Nie mogłam nawet esa napisac bo mi zostało 20 groszy na koncie |
|
|
|
|
#3893 | |
|
Raczkowanie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12572979]Basia, ja mogę polecić kremik apteczny Hydraphase XL z la roche-posay- fajnie nawilża i na filterek 15. ja też jestem suchotnik i wziełam do cery normalnej i fajnie się sprawuje, jest jeszcze do cery suchej
Cytat:
Ale chyba jednak wezmę ten do cery suchej
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalona kobietaNo po prostu, zwolnilam się, nie ma nic gorszego niż odmóżdżająca praca w kasie |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psia łapa. A jakby zaczęli Ci podpaski oklejać, to jakbyś ich miała użyć? ![]() Tak, to ja. |
|
|
|
|
#3896 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rysio- nic się nie martw ![]() Cytat:
a jakby Cię tak grzmotnął??????
|
|||
|
|
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie truskawkomaniaczki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1243896221
|
#3898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bardzo madra sentencja Cytat:
Bo fascynowalo mnie to skanowanie kodow, wladza nad tasma Przynajmniej bedziesz miala wolne na zlot
|
||
|
|
|
#3899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Użyć to spoko, ale oklejają w informacji gdzie wszyscy chodzą i co? Miałabym tam wyciagac podpaski czy tampony ![]() ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12573514] Rysio- nic się nie martw ![]() [/quote] ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12573098] ![]() a u mnie dalej pochmurno, ale jak na razie nie pada ![]() czesc Smyku a powiedz mi kiedy Ty sie wybierasz do Krk???? wlkejam obiecane kolczyki zrobione w niedziele [/quote]Gabi są boskie te po srodku pokaż części co do nich kupowałaś ????!!!! no i dobrze nie ma co się męczycz !!!! znajdziesz coś lepszego |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

ale nie.. to chyba jednak tarczyca mi szwankuje od hormonow

Muszę brzuch ćwiczyć, by był twardy, bo teraz jest "miętki"
Jesli do marca niczego nie znajde wywala mnie z kraju
Mam w La Senzie 32E...myslicie, ze to cos podobnego do 30F
Czy jestem tuman? 

Nulaku zapraszamy w czwartek z samego rana

Chciałam odebrać a tu klops, rozłączyłaś się