Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-02, 12:20   #1861
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Hello
Ja wczorajszy dzień spędziłam z tżtem bo miał wolne akurat Byliśmy na zakupach w zamyśle dla mnie, ale jak zwykle coś planuję to sie nie uda. I nic nie kupiłam Ale za to tż się obłowił w nowe ciuchy i buty. Przymierzała łane sukienki na wesele ale ceny miały powalające i zrezygnowałam. 400 zł za sukienkę to trochę za dużo, a po drugie to chudne i nie wiadomo jak długo bym w niej chodziła.

Ehhh ja już chce 2010 rok, bo teraz nic się nie dzieje.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 13:31   #1862
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
aha kuzyn TZ ma slub w przyszłym roku i on chciał salę inną niż my, ale ona nie ma noclegów, na co matka TZ mu powiedział "a Ty nie chcesz tam gdzie piotrus wesela, tam jest hotel" no normalnie nić tylko zabić! i jak ja mam się Kubusewa nie wkurzać?! no jak?

Kasiu jestem teraz w nastroju żeby zrobić tylko jedną rzecz

Tak po piracku jeżdżę że chlapaki na przednich kołąch w samochodzi mi się chcą oberwać.. wściekła jestem jak jasna cholera.. w dodatku promek przyjdzie dopiero jutro i w ogole beznadziejny dzien dzis jest i kurna dupa zasrana
A Ty Kasia tej swojej tesciwoej w przyplywie w****ienia zadaj jedno pytanie: czy mama bedzie kazdej napotkanej przyszlej pannie mlodej reklamwoala nasz hotel..
Ja rozumiem ze moze byc tylko jeden tak iw okolicy i wogole ( w co ja jako kubusewa watpie biorac pod uwage to w jakim tempie u nas w okoliwy wyrataja sale weselne ... z noclegami..)
Poza tym co to kurna ma byc boze narodzenie.. niech sie sami postaraja i poszukaja sobie porzadnego lokalu i wypierdalać
Kaisa sorry ale przy okazji jeszcze moja mama nadepnela mi na odcisk.. musialam sie gdzies wykrzyczec

czyżbym miała znp????

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-02 o 13:54
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 14:53   #1863
kaska87
Zakorzenienie

jeszcze nie wiem co na to kuzyn bo się nie widzieliśmy z nim, ale on jest z niemiec i będzie do końca tygodnia ale teściowej już TZ powiedział, żeby się nie ważyła dawać numeru do orkiestry i ma nic nikomu nie gadać a jeszcze ten kuzyn cos tam pierdział o wrześniu, ale ja już mu to z czerepa wybiję, TZ babcia ma dać znać jak będzie już w domu to pójdziemy z nimi gadać-oni mają ślub cywilny (bo go na dziecko złapała)ona jest teraz w ciąży termin ma na październik więc niech sobie na wiosne robią tym bardziej, że my się 100 lat temu zaręczyliśmy i mówiliśmy, że w 2010 ślubujemy wiecej napiszę jak z nimi pogadamy, ale jestem w bojowym nastroju...

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 15:06   #1864
centipede
Zadomowienie

Kasia liczymy do 10 i oddychamy głęboko! Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy, ale mama TŻ wypaliła niefortunnie pomyśl gdzie jeszcze jest jakiś hotel i zaproponujecie i wtedy odkręcicie tamto, oni będą mieć hotel i wszyscy będą szczęśliwi
Obca gratuluję postępów w odchudzaniu! ja to się nie potrafię zmobilizować
Kubusewa czym mama podpadła
Gosia super, że kolos poszedł dobrze! Tak trzymać!

Kurczę chyba przesadziłam dzisiaj z zakupami na biochemii urody cosik za dużo wyszło do zapłaty będę sobie tłumaczyć, że to w ramach pielęgnacji przedślubnej czyli że można a nawet powinno się

Trzymam kciuki za wszystkie zdające
Stary 2009-06-02, 15:09   #1865
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Kasia liczymy do 10 i oddychamy głęboko! Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy, ale mama TŻ wypaliła niefortunnie pomyśl gdzie jeszcze jest jakiś hotel i zaproponujecie i wtedy odkręcicie tamto, oni będą mieć hotel i wszyscy będą szczęśliwi
Obca gratuluję postępów w odchudzaniu! ja to się nie potrafię zmobilizować
Kubusewa czym mama podpadła
Gosia super, że kolos poszedł dobrze! Tak trzymać!

Kurczę chyba przesadziłam dzisiaj z zakupami na biochemii urody cosik za dużo wyszło do zapłaty będę sobie tłumaczyć, że to w ramach pielęgnacji przedślubnej czyli że można a nawet powinno się

Trzymam kciuki za wszystkie zdające

Hahah
jak zobaczylam pierwsze zdanie poczułąm sięjak na sali porodowej a mama a nie chciała zrozumiećze nie chce mi sie pewnej rzeczy szukac akurat wtedy kiedy ona chciala... odpuscila na szczescie...
Stary 2009-06-02, 15:20   #1866
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Przymierzała łane sukienki na wesele ale ceny miały powalające i zrezygnowałam. 400 zł za sukienkę to trochę za dużo, a po drugie to chudne i nie wiadomo jak długo bym w niej chodziła.
heh jakbym wychodzila z przekonania, ze chudne wiec teraz nie kupuje to mialabym pustki w szafie bo ja sie nieustajaco odchudzam

z reszta czasem wydaje mi sie, ze musialabym z biustu schudnac wczoraj przymierzalam sukienke. w S-ce ekstra wygladalam, wszystko super dopasowane tylko w biuscie byla przyciasnawa no to wyslalam TZa po M-ke - z nadzieje, ze moze bedzie odrobinke wieksza, ale nie bedzie mi miazdzyla biustu... gdzie tam w talii zaczela mi wisiec i paskudnie odstawac, a biust dalej byl dokladnie tak samo zmiazdzony to ja wspolczuje dziewczynom ktore maja jeszcze wiekszy biust niz ja (a ja mam przeciez przecietne C... )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 15:30   #1867
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Hahah
jak zobaczylam pierwsze zdanie poczułąm sięjak na sali porodowej a mama a nie chciała zrozumiećze nie chce mi sie pewnej rzeczy szukac akurat wtedy kiedy ona chciala... odpuscila na szczescie...
Kubusewa bo Ty tylko o jednym więc kiedy będziemy mieć nowego wizażana/wizażankę na wątku?
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
heh jakbym wychodzila z przekonania, ze chudne wiec teraz nie kupuje to mialabym pustki w szafie bo ja sie nieustajaco odchudzam

z reszta czasem wydaje mi sie, ze musialabym z biustu schudnac wczoraj przymierzalam sukienke. w S-ce ekstra wygladalam, wszystko super dopasowane tylko w biuscie byla przyciasnawa no to wyslalam TZa po M-ke - z nadzieje, ze moze bedzie odrobinke wieksza, ale nie bedzie mi miazdzyla biustu... gdzie tam w talii zaczela mi wisiec i paskudnie odstawac, a biust dalej byl dokladnie tak samo zmiazdzony to ja wspolczuje dziewczynom ktore maja jeszcze wiekszy biust niz ja (a ja mam przeciez przecietne C... )
Lain z czego Ty się odchudzasz? widziałam zdjęcia i przecież laska z Ciebie
Czasem się zastanawiam na kogo oni te ciuchy szyją też nie raz mam problem, tu za ciasne, tu za szerokie, inny rozmiar no to odwrotnie i jak w worku na ziemniaki
Stary 2009-06-02, 15:33   #1868
tancerka212
Zakorzenienie

czy mi się znowu komp zepsuł czy wy dzisiaj napisałyście tylko kilka postów?? schodzimy na psy
ja dzisiaj niestety też nie wspomogę wątku bo dziś mnie pani rozochociła na naukę bo powiedziała że wszyscy co byli na wszystkich listach na jej wykładzie to będą mieli bonusa i podwyższać będzie oceny i nawet na piątki a że ja pilnie chodziłam na wszystkie wykłady w tym semestrze to mi nawet myśl stypendium przez głowę przeleciała dlatego mówię sajonara i spadam do nauki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 15:38   #1869
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak po piracku jeżdżę że chlapaki na przednich kołąch w samochodzi mi się chcą oberwać.. wściekła jestem jak jasna cholera.. w dodatku promek przyjdzie dopiero jutro i w ogole beznadziejny dzien dzis jest i kurna dupa zasrana
A Ty Kasia tej swojej tesciwoej w przyplywie w****ienia zadaj jedno pytanie: czy mama bedzie kazdej napotkanej przyszlej pannie mlodej reklamwoala nasz hotel..
Ja rozumiem ze moze byc tylko jeden tak iw okolicy i wogole ( w co ja jako kubusewa watpie biorac pod uwage to w jakim tempie u nas w okoliwy wyrataja sale weselne ... z noclegami..)
Poza tym co to kurna ma byc boze narodzenie.. niech sie sami postaraja i poszukaja sobie porzadnego lokalu i wypierdalać
Kaisa sorry ale przy okazji jeszcze moja mama nadepnela mi na odcisk.. musialam sie gdzies wykrzyczec

czyżbym miała znp????
Kubusewa zdecydowanie to znp Ale masz rację co do Kasiuli sytuacji.... Niech mamuśka nie cyrkuje!

Cytat:
jeszcze nie wiem co na to kuzyn bo się nie widzieliśmy z nim, ale on jest z niemiec i będzie do końca tygodnia ale teściowej już TZ powiedział, żeby się nie ważyła dawać numeru do orkiestry i ma nic nikomu nie gadać a jeszcze ten kuzyn cos tam pierdział o wrześniu, ale ja już mu to z czerepa wybiję, TZ babcia ma dać znać jak będzie już w domu to pójdziemy z nimi gadać-oni mają ślub cywilny (bo go na dziecko złapała)ona jest teraz w ciąży termin ma na październik więc niech sobie na wiosne robią tym bardziej, że my się 100 lat temu zaręczyliśmy i mówiliśmy, że w 2010 ślubujemy wiecej napiszę jak z nimi pogadamy, ale jestem w bojowym nastroju...
Bardzo dobrze TŻ zrobił że powiedział żeby nie dawac numeru do orkiestry.. Bez przesady że będą wszystko tak od Was małpowac leniuchy jedne... Dobrze Kaśka że masz bojowy nastrój- nawtykaj im tam porządnie- a niech mają za swoje

Cytat:
Czasem się zastanawiam na kogo oni te ciuchy szyją też nie raz mam problem, tu za ciasne, tu za szerokie, inny rozmiar no to odwrotnie i jak w worku na ziemniaki
Ja wiem na kogo oni to szyją.. Na takich bezcyckowców jak ja Mnie tam z moim A/B nigdy nic w biuście nie opina
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 15:54   #1870
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja od małego waliłam fochy mam nawet takie fajne foto
co za foch ktoś chciał mieć dowód tego najwyraźniej

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja byłam strasznie słodkim dzieckiem, najpierw jak byłam taka ledwo chodząca to byłam pulchniutka, mam takie zdjęcie jak mam koczka, grzyweczke i takie łapki słodkieA później już byłam tylko słodka
aż do dziś
to ja też zawsze grzywkę miałam i mama nawet robiła mi śmieszne fryzurki hehe

Kasia nie dajcie się!!!

dobra ja tylko wpadłam przeczytać co tu się działo,na szczęście dużo nie napisałyście a teraz spadam do nauki bo od rana jeszcze nic się nie nauczyłam,chociaż tak szczerze to jakoś nie bardzo się czuję i nie wiem czy coś mi do głowy wejdzie
a dziewczyny miałam zapytać,wiem durne pytanie bo mogłam się już dawno dowiedzieć u siebie na uczelni ale doszły mnie słychy,że jest inaczej niż myślałam i już zostawiłam tę kwestię ale teraz znowu mnie trochę męczy : czy stypendia naukowe wydawane są dopiero na koniec roku? czy już po pierwszym semestrze?czy jak to jest?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-06-02 o 15:55
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 15:57   #1871
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ja wiem na kogo oni to szyją.. Na takich bezcyckowców jak ja Mnie tam z moim A/B nigdy nic w biuście nie opina
hahaha witaj w klubie ja mam miseczkę A i wszystkie S-ki na mnie pasują jak ulał i nic nie uciska

a co do sali Kasi i robienia na niej wesela przez kuzyna to ja powiem tak... niby sytuacja jest błahostką ale wszystkie na pewno pamiętacie jak wam tu ryczałam jak szwagier chciał zorganizować wesele na naszej sali szlag mnie trafił wtedy tak że nie wiem więc rozumiem jak może czuć się Kasia... tylko że w naszym przypadku to wszystko w jednym domu się działo więc tż zrobił tam małą zawieruchę i z trudem ale osiągnęliśmy nasz cel a u Kasi wszystko dzieje się poza domem i nie wiadomo czy iść tam i się kłócić czy co nie zazdroszczę.. i pozwalam ci Kasia walić głową w murek ile chcesz

Szana stypendia są wydawane dopiero po całym roku nauki- liczą ci srednią z dwóch semestrów i jak ci wypada średnia kwalifikująca się do stypendium to masz im tam dostarczyć numer konta na jakie mają przelewać kasę itp... już nie pamiętam bo ostatnio stypendium mialam na 1 roku;D a jestem już na 4 roku

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-02 o 16:00
Stary 2009-06-02, 15:59   #1872
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
czy mi się znowu komp zepsuł czy wy dzisiaj napisałyście tylko kilka postów?? schodzimy na psy
ja dzisiaj niestety też nie wspomogę wątku bo dziś mnie pani rozochociła na naukę bo powiedziała że wszyscy co byli na wszystkich listach na jej wykładzie to będą mieli bonusa i podwyższać będzie oceny i nawet na piątki a że ja pilnie chodziłam na wszystkie wykłady w tym semestrze to mi nawet myśl stypendium przez głowę przeleciała dlatego mówię sajonara i spadam do nauki
Sama zakuwa tylko zamiast pisac a się czepia że mało naprodukowane Oj Tancerka Tancerka

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
dobra ja tylko wpadłam przeczytać co tu się działo,na szczęście dużo nie napisałyście a teraz spadam do nauki bo od rana jeszcze nic się nie nauczyłam,chociaż tak szczerze to jakoś nie bardzo się czuję i nie wiem czy coś mi do głowy wejdzie
a dziewczyny miałam zapytać,wiem durne pytanie bo mogłam się już dawno dowiedzieć u siebie na uczelni ale doszły mnie słychy,że jest inaczej niż myślałam i już zostawiłam tę kwestię ale teraz znowu mnie trochę męczy : czy stypendia naukowe wydawane są dopiero na koniec roku? czy już po pierwszym semestrze?czy jak to jest?
U nas stypendium naukowe za pierwszy rok miałam wypłacane przez cały drugi rok co miesiąc... Tzn w listopadzie przyszło wyrównanie za październik i listopad a potem już 220 zł co miesiąc...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 16:04   #1873
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain z czego Ty się odchudzasz? widziałam zdjęcia i przecież laska z Ciebie
a wiesz zawsze jest cos do zrzucenia
szczegolnie jak sie odziedziczylo genetycznie bioderka i uda

Cytat:
stypendia wyplacane sa co miesiac choc na poczatku kazdego semestru jest jakis poslizg tak, ze w jednym miesiacu jest tak ze stypendium nie ma, a w nastepnym przelewaja podwojne ale to u mnie na uczelni. moze na innych nie maja takich opoznien na linii

ja tam bym w sumie w zyciu nie zamienila moich C na A no ale trzeba stwierdzic, ze niektore firmy w tym kraju moglyby sie co nieco podszkolic z wymiarow kobiecych (w koncu jakims dziwologiem i odszczepiencem nie jestem )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 16:04   #1874
tancerka212
Zakorzenienie

a u mnie przychodziło w odstępach 3 miesięcznych od razu za 3 miesiące czyli stypendium dostałam w grudniu, marcu i czerwcu
Stary 2009-06-02, 16:18   #1875
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szana stypendia są wydawane dopiero po całym roku nauki- liczą ci srednią z dwóch semestrów i jak ci wypada średnia kwalifikująca się do stypendium to masz im tam dostarczyć numer konta na jakie mają przelewać kasę itp... już nie pamiętam bo ostatnio stypendium mialam na 1 roku;D a jestem już na 4 roku
Cytat:
U nas stypendium naukowe za pierwszy rok miałam wypłacane przez cały drugi rok co miesiąc... Tzn w listopadzie przyszło wyrównanie za październik i listopad a potem już 220 zł co miesiąc...
Cytat:
stypendia wyplacane sa co miesiac choc na poczatku kazdego semestru jest jakis poslizg tak, ze w jednym miesiacu jest tak ze stypendium nie ma, a w nastepnym przelewaja podwojne ale to u mnie na uczelni. moze na innych nie maja takich opoznien na linii
Cytat:
a u mnie przychodziło w odstępach 3 miesięcznych od razu za 3 miesiące czyli stypendium dostałam w grudniu, marcu i czerwcu
baaardzo dziękuję dziewczyny za rozjaśnienie mi tej sytuacji
teraz już wszystko wiem i rozumiem
więc jeśli będę się kwalifikowała do stypendium to było by bardzo fajnie w tym celu idę już teraz na serio do książek i notatek,jeszcze raz Wam dziękuje!
jednak najlepiej jak Was tu o coś pytam
jak gadam z ludźmi z roku to każdy co innego i co jedne to większa głupota
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 16:19   #1876
kubusewa
Zakorzenienie

A ja zupełnie nie rozumiem takiej postawy.. Jakim prawem mamuśka rozporządza tymi numerami.. zamiast Was najpierw Kasiu spytaćo zdanie...
Z resztą czy ona wstydu nie ma??
Nie dośćzę dała plamę i (Kasia hipotetycznie tylko) nie będzie w stanie zapewnić Wam wszystkich atrakcji weselnych (nie to ze masz jakis wielki katalog czy cos )
Co mam na myśli ??
To, że np moja mama nigdy by czegośtakiego nie zrobiła, żeby kuzynowi podsuwać..
Choć jak patrzę na swoją mamę to wydaje mi się, że Kasi teściowa po prostu powiedziała aaa oni to majątu wesele, jeśli chcecie to dam Wam nr (mogło to tak wyglądać)
Ale ja patrząc w takiej sytuacji z punktu widzenia osoby któa otrzymuje taki nr, nie chciałabym zbierać po kimś ochłapów.. Zmarnowałą bym cały następny miesiąc żeby tylko znaleźć inny lokal.. Bo wiadomo, nawet jeśli będą mieli wesele przed Tadzisłąwami, no to i tak wszyscy będąwiedzieli, że to Tadzisławy dali im namiar, czyli po prostu rzucili im ochłapy po swoim weselu I Kasiu proponuje tak to traktować.. ja na mioejscu tego kuzyna wzięła bym numer pojechała obejrzała nawet , ale nie brałą bym tego miejsca pod uwagę.. ze względu na to właśnie, zę ktoś już z mojej rodziny ma tam wesele.. i nie ważne czy przede mnączy po mnie...
Stary 2009-06-02, 16:32   #1877
asiulek1705
Wtajemniczenie

Kasia ja myślę tak jak Kubusewa I może obejdzie się bez perswazji, zależy jak się ustosunkuje kuzyn do tego, ale ja jednak nie chciałabym robić swojego wesela w tym samym lokalu czy sali, gdzie będzie swoje wesele mieć ktoś z mojej rodziny
Stary 2009-06-02, 16:39   #1878
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wiadomo, nawet jeśli będą mieli wesele przed Tadzisłąwami, no to i tak wszyscy będąwiedzieli, że to Tadzisławy dali im namiar, czyli po prostu rzucili im ochłapy po swoim weselu .
a skąd niby będą wiedzieli wszyscy goście że na salę dostali namiar od Kaśki? u mnie w rodzinie się pytali gdzie mam wesele a nie skąd mam namiar na salę więc wcale to takie oczywiste moze nie być..

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
ale ja jednak nie chciałabym robić swojego wesela w tym samym lokalu czy sali, gdzie będzie swoje wesele mieć ktoś z mojej rodziny
ja tez bym nie chciała i wiesz normalny człowiek by tak zrobił ale są też na tym świecie ludzie nienormalni którzy nic dziwnego w takim czymś nie widzą--> patrz szwagier i szwagierka którzy w tym nic dziwnego nie widzieli i gdyby nie poważna interwencja to ja też bym tu dołowała i wam smęciła...
Stary 2009-06-02, 16:47   #1879
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd niby będą wiedzieli wszyscy goście że na salę dostali namiar od Kaśki? u mnie w rodzinie się pytali gdzie mam wesele a nie skąd mam namiar na salę więc wcale to takie oczywiste moze nie być..
Tancia Ci co trzeba będą wiedzieli.. a co do Twoich szwagrów.. mogę CI pare bajek na PW opowiedzieć o swoich.....moze nei będą tak dramatyczne i pełne durnoty jak te Twoje ( w sensie oni durni nie Ty)
Ja wiem, że takie coś strasznie wpienia, i że my jako kobiety jesteśmy wrażliwe na takie rzeczy i w ogóle jesteśmy delikatne jak puch... ale jak to w życiu.. dupe trza miećtwardąjak serce ma się miękkie
ALe ja wychodze z założenia, żę mnie by było wstyd mieć wesele tam gdzie moja kuzynka czy kuzyn... jakoś tak.. no na prawde jakbym jakiśochłap po nich złapała.. A co do tego kto wiedziałby czy oni od nas czy my od nich.. Skoro wszyscy w rodzinie wiedzą, ze tadziki sie żenią no to na pewno juz tez wiedza gdzie maja wesele ( u nas od razu all wiedzieli bo bylo tak: oo wesele a gdzie robicie...) Wiec jesli nagle jak Filip z przyslowiowej konopi wyskakuje kuzyn i mowi że no my mamy wesele w tym i w tym lokalu to wszyscy mowia oo to tam gdzie tadziki
Z resztąi tak nie ma to specjalnego znaczenia kto wiedzial przed kim ani kto od kogo ściągnął ja wiem swoje: ja bym się wstydziła mieć w tym samym miejscu... nawet jesli bylby to wymarzony pałąc... No chyba, ze slub i wesele odbylo sie razem dwóch par: w tym samym dniu w tym samym kosciele i w tym samym hotelu.... no to wtedy to ma inny podtekst taki prorodzinny zcalajacy no i powiedzmy ze jest to swego rodzaju atrakcja...

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-02 o 16:48
Stary 2009-06-02, 16:52   #1880
asiulek1705
Wtajemniczenie

Tancerko dokładnie tak, wszystko zależy od człowieka i jego postawy. Zazwyczaj chce się mieć swój ślub i wesele niepowtarzalne, inne, oryginalne i dlatego też niechętnie patrzy się np na wybór tej samej sali co kuzynka/siostra/szwagier
Ale kto jak kto, Kasia sobie poradzi
Stary 2009-06-02, 16:55   #1881
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerko kto jak kto, Kasia sobie poradzi
w stu procentach jestem o tym przekonana
Stary 2009-06-02, 16:59   #1882
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
w stu procentach jestem o tym przekonana
Ja również, choć znam ją krócej
Stary 2009-06-02, 17:56   #1883
tancerka212
Zakorzenienie

no właśnie a gdzie sama zainteresowana się podziała?
powiem wam że macie racje że może ci co mają wiedzieć już wiedzą że Kasia i Tadzik byli pierwsi ale mi to by humoru nie poprawiło.. co z tego że wszyscy o naszym ślubie wiedzieli wcześniej jak potem to ja bym miała wesele xero także niby powinno być tak jak piszecie że to tamta para powina czuć się źle z tym że ma wesele na tej samej sali co Kasia a w praktyce to wygląda tak że to Kasia jest smutna i zdołowana.. i ja ją rozumiem dzięki Bogu że u mnie się to jakoś naprostowało bo to przykre jest dla nas jak rodzina takie rzeczy robi i nie widzi w tym nic dziwnego i żadnych skrupółów a my się martwimy
Stary 2009-06-02, 18:22   #1884
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
To wyobraz sobie, że mój promotor dał nam tematy bardzo wąskie i poskracał każdemu do maks 4 rozdziałów prace także w konsekwencji mnie np wyszla mgr na 41 stron
no i fajnie, nie musiałas lac wody bez sensu.

Cytat:
Jakby moj promotor miał czytać więcej niz 50 stron to by zszedł na zwał na bank Twierdził, ze u niego nie chodzi o ilość tylko o JAKOŚĆ
no i ma rację

Cytat:
szkoda, ze moi rodzice nie wpadli na taki pomysl pisac i czytac umialam juz w wieku 4 lat, bo jak siostra poszla do pierwszej klasy to mnie w domu uczyla tego czego uczyli ja w szkole
a taki rok wczesniej calkowicie zmienilby moje zycie. nie byloby durnego gimnazju, LO trwaloby 4 lata i bylyby normalne egzaminy na studia, a nie jakies punkty z idiotycznej matury
no ja tez jak miałam cztery, jakos sie sama nauczyłam

Cytat:
to ja chodzilam w LO na profil jezykowy. mialam zajecia z taka kobieta przy ktorej nie dalo sie nie uczyc. na prawde tyle co ona mnie nauczyla to juz mnie nikt nie nauczyl. co najwazniejsze uczyla bardzo skutecznie do tego jezdzilismy na obozy jezykowe, byla wymiana itp - wiec tez fajna sprawa.
niegadanie po polsku to normalka - jak uslyszala, ze ktos na obozie odezwal sie po polsku to sie placilo 50 gr do puszki (potem za to kupili cukierki)
na lekcji nawet nikt nie wazyl odezwac sie po polsku bo jej wzrok potrafil wtedy zabic
no i to byla jedyna osoba od angielskiego, ktora uczya nas zapisow fonetycznych i takiej juz na prawde poprawnej wymowy. oj pamietam ile osob oblalo na tych zapisach. a to jeszcze bylo na pierwszych lekcjach w pierwszej klasie - bylismy przerazeni
o to super miałaśJA miałam zapis fonetyczny tylko jak chodziłam na angielski do empiku.

Cytat:
ja mam B i czasem mnie opina. Tak jak Lain pisała wszędzie super lezy a cycki spłaszcza

Cytat:
czy stypendia naukowe wydawane są dopiero na koniec roku? czy już po pierwszym semestrze?czy jak to jest?
u mnie są co miesiąc, ale od listopada przelewają z wyrównaniem za paźdzernik a później zawsze jakos w drugim tygodniu miesiąca.

Cytat:
jednak nie chciałabym robić swojego wesela w tym samym lokalu czy sali, gdzie będzie swoje wesele mieć ktoś z mojej rodziny
a ja bym nie robiła dramatu jakby ktos zrobił wesele tam gdzie ja.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:23   #1885
kubusewa
Zakorzenienie

Ech wy kotki
Ja dziś po zdrowiutkim śniadaniu (sałątka +wasa) zgrzeszyłam w ramach podwieczorku: buuudyniek śmietankowy
i zamierzam zgrzeszyć w ramach kolacji: placki ziemniaczane na słodko

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

a ja bym nie robiła dramatu jakby ktos zrobił wesele tam gdzie ja.

Zapomniałaś, że kaśka to kaśka

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-02 o 18:24
Stary 2009-06-02, 18:23   #1886
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
za mnie też 3 majcie, mam kolosa o 11 zaliczeniowego z genetyki zwierząt
Co studiujesz?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:28   #1887
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałaś, że kaśka to kaśka
No wiem, że dziewczyny właśnie tak przeżywają. Dla mnie wesele i jego oprawa i tak będa niepowtarzalne a jak ktos miałby ślub w tej samej sali to nawet bym sie ucieszyła, że moge przetestować kuchnięNajwyżej wybrałabym inne potrawy. To tylko pomieszczenie przecież.

Ciekawe jak rozmowa Aniołka
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:43   #1888
kaska87
Zakorzenienie

pier....ni! ślub ma być lipiec/sierpień a TZ mama nie dała im numeru tylko dowaliła, że jak chcą z hotelem (bo oni chcieli) to mogą w naszej sali odjazd! a ja już nie chcę ślubu i sr..m na to wszystko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:50   #1889
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
pier....ni! ślub ma być lipiec/sierpień a TZ mama nie dała im numeru tylko dowaliła, że jak chcą z hotelem (bo oni chcieli) to mogą w naszej sali odjazd! a ja już nie chcę ślubu i sr..m na to wszystko
Kaśka wariatko weź sie wyluzuj i przeczytaj co napisałam niżej
Jeśli ten kuzyn jest jakimś prymitywnym chłopkiem ze wsi i nie ma poczucia godności to na pewno zrobi Wam na złość, a jeśli ma choć odrobine oleju w głowie na pewno poszuka innej sali... z powodó o których jużdziś raz pisałąm a Ty najwyraźniej nie czytałąś.. poza tym lipiec i sierpień to sątakie miesiące, że może już nie być terminu wolnego więc przestań srać na wizażu łąskawie ????

Aniołka ... u musze update zrobić.. chyba, ze mi ktoś na pw pomoże ??
Stary 2009-06-02, 18:50   #1890
Claris
Zakorzenienie

Kasia nie przesadzasz trochę, przecież wesele to nie tylko sama sala i jedzenie A goście przynajmniej z Twojej strony będą przecież inni. Nie ma przecież tylu sal, żeby każdy sobie mógł wybierać i przebierać jak przy fotografie np. Wiem, że niektórzy nasi goście bawili się już na naszej sali i dla mnie to nie stanowi kompletnie problemu...
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości