|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Hello
![]() Ja wczorajszy dzień spędziłam z tżtem bo miał wolne akurat Byliśmy na zakupach w zamyśle dla mnie, ale jak zwykle coś planuję to sie nie uda. I nic nie kupiłam Ale za to tż się obłowił w nowe ciuchy i buty. Przymierzała łane sukienki na wesele ale ceny miały powalające i zrezygnowałam. 400 zł za sukienkę to trochę za dużo, a po drugie to chudne i nie wiadomo jak długo bym w niej chodziła.Ehhh ja już chce 2010 rok, bo teraz nic się nie dzieje.
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu jestem teraz w nastroju żeby zrobić tylko jedną rzecz Tak po piracku jeżdżę że chlapaki na przednich kołąch w samochodzi mi się chcą oberwać.. wściekła jestem jak jasna cholera.. w dodatku promek przyjdzie dopiero jutro i w ogole beznadziejny dzien dzis jest i kurna dupa zasrana A Ty Kasia tej swojej tesciwoej w przyplywie w****ienia zadaj jedno pytanie: czy mama bedzie kazdej napotkanej przyszlej pannie mlodej reklamwoala nasz hotel.. Ja rozumiem ze moze byc tylko jeden tak iw okolicy i wogole ( w co ja jako kubusewa watpie biorac pod uwage to w jakim tempie u nas w okoliwy wyrataja sale weselne ... z noclegami..) Poza tym co to kurna ma byc boze narodzenie.. niech sie sami postaraja i poszukaja sobie porzadnego lokalu i wypierdalać ![]() Kaisa sorry ale przy okazji jeszcze moja mama nadepnela mi na odcisk.. musialam sie gdzies wykrzyczec ![]() czyżbym miała znp???? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-02 o 13:54 |
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem co na to kuzyn bo się nie widzieliśmy z nim, ale on jest z niemiec i będzie do końca tygodnia
ale teściowej już TZ powiedział, żeby się nie ważyła dawać numeru do orkiestry i ma nic nikomu nie gadać
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
Kasia liczymy do 10 i oddychamy głęboko! Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy, ale mama TŻ wypaliła niefortunnie
pomyśl gdzie jeszcze jest jakiś hotel i zaproponujecie i wtedy odkręcicie tamto, oni będą mieć hotel i wszyscy będą szczęśliwi![]() Obca gratuluję postępów w odchudzaniu! ![]() Kubusewa czym mama podpadła ![]() Gosia super, że kolos poszedł dobrze! Tak trzymać! Kurczę chyba przesadziłam dzisiaj z zakupami na biochemii urody cosik za dużo wyszło do zapłaty będę sobie tłumaczyć, że to w ramach pielęgnacji przedślubnej czyli że można a nawet powinno się![]() Trzymam kciuki za wszystkie zdające
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah jak zobaczylam pierwsze zdanie poczułąm sięjak na sali porodowej a mama a nie chciała zrozumiećze nie chce mi sie pewnej rzeczy szukac akurat wtedy kiedy ona chciala... odpuscila na szczescie...
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja sie nieustajaco odchudzam z reszta czasem wydaje mi sie, ze musialabym z biustu schudnac wczoraj przymierzalam sukienke. w S-ce ekstra wygladalam, wszystko super dopasowane tylko w biuscie byla przyciasnawa no to wyslalam TZa po M-ke - z nadzieje, ze moze bedzie odrobinke wieksza, ale nie bedzie mi miazdzyla biustu... gdzie tam w talii zaczela mi wisiec i paskudnie odstawac, a biust dalej byl dokladnie tak samo zmiazdzony to ja wspolczuje dziewczynom ktore maja jeszcze wiekszy biust niz ja (a ja mam przeciez przecietne C... )
|
|
|
|
|
#1867 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
widziałam zdjęcia i przecież laska z Ciebie![]() Czasem się zastanawiam na kogo oni te ciuchy szyją też nie raz mam problem, tu za ciasne, tu za szerokie, inny rozmiar no to odwrotnie i jak w worku na ziemniaki
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
czy mi się znowu komp zepsuł czy wy dzisiaj napisałyście tylko kilka postów??
schodzimy na psy![]() ja dzisiaj niestety też nie wspomogę wątku bo dziś mnie pani rozochociła na naukę bo powiedziała że wszyscy co byli na wszystkich listach na jej wykładzie to będą mieli bonusa i podwyższać będzie oceny i nawet na piątki a że ja pilnie chodziłam na wszystkie wykłady w tym semestrze to mi nawet myśl stypendium przez głowę przeleciała dlatego mówię sajonara i spadam do nauki
|
#1869 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale masz rację co do Kasiuli sytuacji.... Niech mamuśka nie cyrkuje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie tam z moim A/B nigdy nic w biuście nie opina
|
|||
|
|
|
#1870 | |
|
Zadomowienie
|
co za foch
Cytat:
to ja też zawsze grzywkę miałam i mama nawet robiła mi śmieszne fryzurki hehe Kasia nie dajcie się!!! dobra ja tylko wpadłam przeczytać co tu się działo,na szczęście dużo nie napisałyście a teraz spadam do nauki bo od rana jeszcze nic się nie nauczyłam,chociaż tak szczerze to jakoś nie bardzo się czuję i nie wiem czy coś mi do głowy wejdzie![]() a dziewczyny miałam zapytać,wiem durne pytanie bo mogłam się już dawno dowiedzieć u siebie na uczelni ale doszły mnie słychy,że jest inaczej niż myślałam i już zostawiłam tę kwestię ale teraz znowu mnie trochę męczy : czy stypendia naukowe wydawane są dopiero na koniec roku? czy już po pierwszym semestrze?czy jak to jest? Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-06-02 o 15:55 |
|
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam miseczkę A i wszystkie S-ki na mnie pasują jak ulał i nic nie uciska![]() a co do sali Kasi i robienia na niej wesela przez kuzyna to ja powiem tak... niby sytuacja jest błahostką ale wszystkie na pewno pamiętacie jak wam tu ryczałam jak szwagier chciał zorganizować wesele na naszej sali szlag mnie trafił wtedy tak że nie wiem więc rozumiem jak może czuć się Kasia... tylko że w naszym przypadku to wszystko w jednym domu się działo więc tż zrobił tam małą zawieruchę i z trudem ale osiągnęliśmy nasz cel a u Kasi wszystko dzieje się poza domem i nie wiadomo czy iść tam i się kłócić czy co nie zazdroszczę.. i pozwalam ci Kasia walić głową w murek ile chceszSzana stypendia są wydawane dopiero po całym roku nauki- liczą ci srednią z dwóch semestrów i jak ci wypada średnia kwalifikująca się do stypendium to masz im tam dostarczyć numer konta na jakie mają przelewać kasę itp... już nie pamiętam bo ostatnio stypendium mialam na 1 roku;D a jestem już na 4 roku
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-02 o 16:00 |
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj Tancerka Tancerka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczegolnie jak sie odziedziczylo genetycznie bioderka i uda ![]() Cytat:
ale to u mnie na uczelni. moze na innych nie maja takich opoznien na linii![]() ja tam bym w sumie w zyciu nie zamienila moich C na A )
|
||
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie przychodziło w odstępach 3 miesięcznych od razu za 3 miesiące czyli stypendium dostałam w grudniu, marcu i czerwcu
|
#1875 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz już wszystko wiem i rozumiem więc jeśli będę się kwalifikowała do stypendium to było by bardzo fajnie w tym celu idę już teraz na serio do książek i notatek,jeszcze raz Wam dziękuje!![]() jednak najlepiej jak Was tu o coś pytam ![]() jak gadam z ludźmi z roku to każdy co innego i co jedne to większa głupota
|
||||
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zupełnie nie rozumiem takiej postawy.. Jakim prawem mamuśka rozporządza tymi numerami.. zamiast Was najpierw Kasiu spytaćo zdanie...
Z resztą czy ona wstydu nie ma?? Nie dośćzę dała plamę i (Kasia hipotetycznie tylko) nie będzie w stanie zapewnić Wam wszystkich atrakcji weselnych (nie to ze masz jakis wielki katalog czy cos )Co mam na myśli ?? To, że np moja mama nigdy by czegośtakiego nie zrobiła, żeby kuzynowi podsuwać.. Choć jak patrzę na swoją mamę to wydaje mi się, że Kasi teściowa po prostu powiedziała aaa oni to majątu wesele, jeśli chcecie to dam Wam nr (mogło to tak wyglądać) Ale ja patrząc w takiej sytuacji z punktu widzenia osoby któa otrzymuje taki nr, nie chciałabym zbierać po kimś ochłapów.. Zmarnowałą bym cały następny miesiąc żeby tylko znaleźć inny lokal.. Bo wiadomo, nawet jeśli będą mieli wesele przed Tadzisłąwami, no to i tak wszyscy będąwiedzieli, że to Tadzisławy dali im namiar, czyli po prostu rzucili im ochłapy po swoim weselu I Kasiu proponuje tak to traktować.. ja na mioejscu tego kuzyna wzięła bym numer pojechała obejrzała nawet , ale nie brałą bym tego miejsca pod uwagę.. ze względu na to właśnie, zę ktoś już z mojej rodziny ma tam wesele.. i nie ważne czy przede mnączy po mnie...
|
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia ja myślę tak jak Kubusewa
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wcale to takie oczywiste moze nie być.. Cytat:
i gdyby nie poważna interwencja to ja też bym tu dołowała i wam smęciła...
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że takie coś strasznie wpienia, i że my jako kobiety jesteśmy wrażliwe na takie rzeczy i w ogóle jesteśmy delikatne jak puch... ale jak to w życiu.. dupe trza miećtwardąjak serce ma się miękkie ALe ja wychodze z założenia, żę mnie by było wstyd mieć wesele tam gdzie moja kuzynka czy kuzyn... jakoś tak.. no na prawde jakbym jakiśochłap po nich złapała.. A co do tego kto wiedziałby czy oni od nas czy my od nich.. Skoro wszyscy w rodzinie wiedzą, ze tadziki sie żenią no to na pewno juz tez wiedza gdzie maja wesele ( u nas od razu all wiedzieli bo bylo tak: oo wesele a gdzie robicie...) Wiec jesli nagle jak Filip z przyslowiowej konopi wyskakuje kuzyn i mowi że no my mamy wesele w tym i w tym lokalu to wszyscy mowia oo to tam gdzie tadziki Z resztąi tak nie ma to specjalnego znaczenia kto wiedzial przed kim ani kto od kogo ściągnął ja wiem swoje: ja bym się wstydziła mieć w tym samym miejscu... nawet jesli bylby to wymarzony pałąc... No chyba, ze slub i wesele odbylo sie razem dwóch par: w tym samym dniu w tym samym kosciele i w tym samym hotelu.... no to wtedy to ma inny podtekst taki prorodzinny zcalajacy no i powiedzmy ze jest to swego rodzaju atrakcja... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-02 o 16:48 |
|
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancerko dokładnie tak, wszystko zależy od człowieka i jego postawy. Zazwyczaj chce się mieć swój ślub i wesele niepowtarzalne, inne, oryginalne i dlatego też niechętnie patrzy się np na wybór tej samej sali co kuzynka/siostra/szwagier
Ale kto jak kto, Kasia sobie poradzi
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
w stu procentach jestem o tym przekonana
|
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również, choć znam ją krócej
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie a gdzie sama zainteresowana się podziała?
powiem wam że macie racje że może ci co mają wiedzieć już wiedzą że Kasia i Tadzik byli pierwsi ale mi to by humoru nie poprawiło.. co z tego że wszyscy o naszym ślubie wiedzieli wcześniej jak potem to ja bym miała wesele xero także niby powinno być tak jak piszecie że to tamta para powina czuć się źle z tym że ma wesele na tej samej sali co Kasia a w praktyce to wygląda tak że to Kasia jest smutna i zdołowana.. i ja ją rozumiem
|
#1884 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
JA miałam zapis fonetyczny tylko jak chodziłam na angielski do empiku. Cytat:
![]() Cytat:
a ja bym nie robiła dramatu jakby ktos zrobił wesele tam gdzie ja. |
||||||
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Ech wy kotki
Ja dziś po zdrowiutkim śniadaniu (sałątka +wasa) zgrzeszyłam w ramach podwieczorku: buuudyniek śmietankowy i zamierzam zgrzeszyć w ramach kolacji: placki ziemniaczane na słodko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Zapomniałaś, że kaśka to kaśka
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-02 o 18:24 |
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, że dziewczyny właśnie tak przeżywają. Dla mnie wesele i jego oprawa i tak będa niepowtarzalne a jak ktos miałby ślub w tej samej sali to nawet bym sie ucieszyła, że moge przetestować kuchnię
Najwyżej wybrałabym inne potrawy. To tylko pomieszczenie przecież.Ciekawe jak rozmowa Aniołka
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
pier....ni! ślub ma być lipiec/sierpień a TZ mama nie dała im numeru tylko dowaliła, że jak chcą z hotelem (bo oni chcieli) to mogą w naszej sali
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ten kuzyn jest jakimś prymitywnym chłopkiem ze wsi i nie ma poczucia godności to na pewno zrobi Wam na złość, a jeśli ma choć odrobine oleju w głowie na pewno poszuka innej sali... z powodó o których jużdziś raz pisałąm a Ty najwyraźniej nie czytałąś.. poza tym lipiec i sierpień to sątakie miesiące, że może już nie być terminu wolnego więc przestań srać na wizażu łąskawie ???? Aniołka ... u musze update zrobić.. chyba, ze mi ktoś na pw pomoże ?? |
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia nie przesadzasz trochę, przecież wesele to nie tylko sama sala i jedzenie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Ale za to tż się obłowił w nowe ciuchy i buty. Przymierzała łane sukienki na wesele ale ceny miały powalające i zrezygnowałam. 400 zł za sukienkę to trochę za dużo, a po drugie to chudne i nie wiadomo jak długo bym w niej chodziła.

kuzyn TZ ma slub w przyszłym roku i on chciał salę inną niż my, ale ona nie ma noclegów, na co matka TZ mu powiedział "a Ty nie chcesz tam gdzie piotrus wesela, tam jest hotel"
no normalnie nić tylko zabić! 
ale teściowej już TZ powiedział, żeby się nie ważyła dawać numeru do orkiestry i ma nic nikomu nie gadać
i wtedy odkręcicie tamto, oni będą mieć hotel i wszyscy będą szczęśliwi