|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Przyjaciel to ktoś, kto
cię zna i kocha za to, czym byłeś, i kim jesteś, i który podziela twoje nadzieje, co do tego, kim będziesz. A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda I pragnę wypłynąć z ciemności zakamarków ręka dotknąć nieba Tylko po to by zrozumieć Dlaczego... Tak pięknej Duszy nie ma chyba nikt... Miłość się nie dzieli, ale się rozmnaża. Właśnie poznałam wspaniałego mężczyznę! Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały. Ideały są zazwyczaj samotne
|
#2732 | ||
|
Rozeznanie
|
suve, RealGirl89, lovers2friends- boskie Panie, od których zaporzyczyłam opisy <3
I dziękuję za wyróżniena ![]() Cytat:
2. Ja mówię 'Nie', a ono krzyknie 'Tak'. 3. Bo tombak zamienia się w złoto... 4. Ja to muszę odbyć powazną rozmowę z Panem Sercem. Przepraszam, ale jestem tak wykończona szkołą, że nic wiecej nie wymyślę ;* Wybacz ;* Cytat:
_________ 1. Gdy jesteś strasznie głodna to nawet trzydniowa grochówka smakuje jak danie w pięcio gwiazdkowej restauracji. Tak samo z miłością. Gdy długo nie zaznałaś miłości nawet kruczoczarne serce wydaje się pięknym diamentem. 2. Włożyłeś mi drucik w serce. Boleśnie niem kręcisz. 3. Uciekasz przede mną jak mysz przed złym kotem. 4. Przemielić uczycia jak mięso mielone. Twoja specjalność. 5. Zdmuchnąłeś uczucie jak świeczki na torcie. 6. Pudełko z koszmarami chowam pod łóżko. 7. Natrętne myśli. Karaluchy w starym domu. 8. Sanitariuszka wojny miłosnej. 9. Rozrywasz mnie na strzępy, rzucasz mną o skały. Ostre, nadbrzeżne skały. 10. Działam lepiej niż paczka ibupromu. 11. Sterylizacja marzeń w trakcie. 12. A dzisiaj wszystkim serduszkom dorysowywałam złamanie. |
||
|
|
|
#2733 |
|
Przyczajenie
|
Ktoś powiedział że to koniec bajki , a ona sie dobiero zaczynała.
P.S - NIE kocham Cię Zawarła pakt z diabłem ze juz wiecej sie nie zakocha. Twój dotyk wywołuje juz we mnie tylko zniesmaczenie. Zakochałam się w twoim cieniu. To bradzo trudne ale sformułuje to tak : NIE obchodzisz mnie ! Zapomniałam o tobie juz nawet w najgorszych snach. Sen w którym Cię zabijam. Morderstwo idealne ? To miłość która ktoś zabił i nikt mi nie udowodni że we mnie była. Bla,bla,bla przyjaźń która nadal trwa ! Dobra bajka Mierzysz mnie ? Moze podać linijke ?! Zakłucenia wywołane nieszczerą miłoscią. Myslisz że chamstwo ci dużo da ? tak , da , brak przyjaciół. '- Jaka su*cz ! - spójrz w lustro ! - Po co i tak dobicie bedzie idealne ' Patrzała na ręke które krwawią. Ale ten dotyk był niewinny, a jednak znaczący. Czyżbym stała się kimś innym ? Czy teraz ja pociągam za sznurki ? Ona chciała nazwać swoje uczucia , lecz nie wiedziała jak. '- Nie moge po prostu kochać i być kochaną ? Być tylko we dwoje, bez tej straszliwej szarpaniny ? Czy szczęscie w ogóle istnieje ? Może to tylko nasze przywidzenia. - sięga do nocnej lampki i gasi światło .Zniecierpliwiona czeka na sen. Walczy ze smutkiem , niciami które pokazują jak jest smutne jej zycie' _______________ Bezczelnie przez zycie ! Bezczelnie patrzy na życie ; *** x33 |
|
|
|
#2734 |
|
Zadomowienie
|
cieszę się, ze się podobają
tylko mi tych zielonych oczu nie kradnij są tylko moje i jednego przystojniaka <3 ![]() ![]() zastygam sama i zgorzkniała.
stojąc na palcach próbuje dostrzec Cię wśród tłumu w końcu dostrzegłeś mnie ! świat myślał że posiadałam wszystko. szklana kobieta, ze szkła mężczyzna. zimno głaszcze ciało Twe w żółwim tempie przemierzam autostrady wstęgę.
nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. Summer 2009 <3 Edytowane przez limitowana Czas edycji: 2009-06-02 o 19:07 |
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
Bo w gwiazdach jest magia i tam spełniają się marzenia...
wtargnął w jej życie, nie pytając o pozwolenie... Nie mów kobiecie, że jest piękna. Powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona Spadł mi pod nogi pierwiastek Twojej duszy.zaczerwieniłam się... .miłość. .. a ty jesteś lepsza niż bułka z masłem, gwiazdy w telewizji, niż pieniążki i słodycze. Mówimy za dużo, kochamy za mało, nienawidzimy zbyt często Chciałabym do Ciebie przyjechać...tak na całe zycie,mogę? Nie znoszę siebie samej za to,że nie mogę Cię nie znosić... Pocałunek jest pieczątką miłości, pięknym kwiatem wyrosłym na wargach zakochanych, którzy w trosce o zdrowie drugiego, mierzą sobie temperaturę ust. Strzeż się miłości, bo miłość zabija.. Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką ;* (...) Że niewinna jest kiedy śni...
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
jeśli świat zrobi ze mnie dziwkę to ja zrobię z niego burdel
![]() jeśli się czegoś pragnie a jest to zakazane - to można jest heaven jest impreza jest antoine jest la revolution ![]() i takie będzie lato, na pewno gorące
|
|
#2737 |
|
Raczkowanie
|
Przeżyła jedyną wielką miłość i kilka miłości pomniejszych, wszystkie je jednak niszczyła, stając się w swoim najgłębszym poczuciu ofiarą małych i pozbawionych skrupółów egoistów, dużo by tym pisać widać życie nie dla miłości i kochania ją stworzyło.
Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-06-02 o 19:01 |
|
|
|
#2738 |
|
Raczkowanie
|
1. Gdy jesteś strasznie głodna to nawet trzydniowa grochówka smakuje jak danie w pięcio gwiazdkowej restauracji. Tak samo z miłością. Gdy długo nie zaznałaś miłości nawet kruczoczarne serce wydaje się pięknym diamentem.
2. Włożyłeś mi drucik w serce. Boleśnie niem kręcisz. 3. Uciekasz przede mną jak mysz przed złym kotem. 4. Przemielić uczycia jak mięso mielone. Twoja specjalność. 5. Zdmuchnąłeś uczucie jak świeczki na torcie. 6. Pudełko z koszmarami chowam pod łóżko. 7. Natrętne myśli. Karaluchy w starym domu. 8. Sanitariuszka wojny miłosnej. 9. Rozrywasz mnie na strzępy, rzucasz mną o skały. Ostre, nadbrzeżne skały. 10. Działam lepiej niż paczka ibupromu. 11. Sterylizacja marzeń w trakcie. 12. A dzisiaj wszystkim serduszkom dorysowywałam złamanie.[/QUOTE] Świetne ;*
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." Edytowane przez Klaudik080 Czas edycji: 2009-06-02 o 19:01 |
|
|
|
#2739 |
|
Rozeznanie
|
Zwijałam się z bólu słysząc jego kroki. Odszedł. Widzisz ją z czerwonymi oczami i myślisz, że sie nie wyspała.. Nie zdajesz sobie sprawy co przeżyła w tę noc. Jak długo trwało to osiem godzin spędzonych na wycieraniu łez i spoglądaniu na zegarek, tak na zmiane. Hebratą cynamonową popijam smutek. To rozstanie to morze wypłakanych łez, tony mlecznych czekolad, tysiące chusteczek. Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wczesniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyc kolejny cholernie pusty dzień. Nie utrudniaj mi tego. Nie wracaj.
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nić porozumienia pękła...
Sam nie wiesz gdzie dokładnie jest prawda Obraz w głowie budujesz na domysłach mówisz: Prawie umarłem gdy mnie ugryzła osa Ledwo życie wydarłem gdy krew leciała z nosa ... Kilkadziesiąt sekund brak oddechu Brak bicia serca mimo podawanych leków Brak czasu na cokolwiek, brak czasu dla Ciebie.. Ja nie rozumiem Cie, Ty nie rozumiesz Mnie ... Jednorazowe Kocham... Lato.. ahh to Ty ![]() I'm gonna live forever. Baby, Remember my name . Fame !
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
Już taki charakter mam że w złość łatwo wpadam
Sam mówiłeś do mnie łobuziara, więc nie dziw się teraz Kotku że narozrabiałam ![]() Może kiedyś się nauczę że dwóch srok za ogon ciągnąć nie można... ale to jeszcze nie dziś ![]() Oni się nawzajem zdradzają, ale każde z nich myśli że to drugie o niczym nie wie,ot taki nowoczesny związek;] Bo Ty całujesz fantastycznie, ale z nim mi się lepiej rozmawia;] Życie jest zbyt krótkie by spędzać je z jednym facetem Pozytywnie zakręcona, wiecznie uśmiechnięta, nieskończona złośnica ![]() Dobrze wiem, nie będzie scen na moim sumieniu też się znajdzie grzech.... A morał z tego taki; tam wesoło gdzie chłopaki ![]() ciszą słów Ty do mnie mów.... Entliczek pentliczek dziś Ty nakrywasz stoliczek;p |
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się jakby wściekły goryl wyrwał mi serce i wrzucił do miksera...
Zamotasupłana :/ Bez ciebie, teraz nauczyłam się szanować swoją samotność [B]Nie rozumiem wielu rzeczy; fizyki, matematyki, chemi.Jedno co wiem to to, że nie ma tu szczęścia./B] So close, no matter how far... and nothing else matters... (Tak blisko - i nieważne, jak daleko, nic więcej się nie liczy... ) Dlaczego nie mówisz nic?Patrzysz się na mnie tak niepoczytalnie Perfidnie, bez uprzedzenia, uparcie, zaskakująco wtargnąłeś w moje życie "Jesteś resztą człowieka, którym kiedyś byłeś (...) …" warcz! - wrr...! - głośniej! - WRRR...! - krzyknij! - co? - cokolwiek! - Kocham Cię! - groźniej! - KOCHAM CIĘ ****A! I work on my looks not my mind cuz guys are stupid not blind - pracuję nad moim wyglądam a nie umysłem bo faceci są głupi ale nie ślepi You are never fully dressed without a smile. (Nigdy nie jesteś do końca ubrany bez uśmiechu.) Shut up when I'm talking to you, shut up shut up shut up...Zamknij się jak do ciebie mówię Zamknij się , zamknij się, zamknij się !! 'Dla mnie sensem w życiu są ludzie... wyobraź sobie że żyjesz żebym ja istniała...' Mysterious as the dark side of the moon- tajemniczy jak ciemna strona księżyca tears in heaven.. ;( smutek/łzy w niebie I'm a victim of your smile... // Jestem ofiarą twojego uśmiechu Be my bad boy, be my man, be my week-end lover but don't be my friend! // Bądź moim niegrzecznym chłopcem, bądź moim mężczyzną, bądź moim weekend'owym kochankiem, ale nie bądź moim przyjacielem! So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you // Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty, żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą.
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
suve - muszę szczerze przyznać, że Twoje opisy lubię najbardziej
I nadal nie rozumiała dlaczego ciągle z nim rozmawia. Zatracić się. Tak po prostu zapomnieć o wszystkim. No. Prawie wszystkim ![]() Dopiero wówczas, gdy go straciła, zdała sobie sprawę, że to TEN... Nie umiała spoglądać na innych, nie umiała im posyłać uśmiechu, nie oczuwała takiej potrzeby. Nawet nie chciała... |
|
|
|
#2744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w innym systemie i w innym układzie ścian. Potrzebuję Cie tu i teraz. Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam <3Cytat:
I serce zaczęło bić coraz szybciej. Chcę udawać że mnie nie obchodzisz. Zwiedzać z Tobą ruiny zamków. Ekranizacją moich marzeń bądź. Rozum czasem nie ma nic do powiedzenia. Cytat:
![]() Miło ![]() ***aż się zaczerwieniłam :P Cytat:
!zabieram ![]() ------ - Ty ciągle żyjesz marzeniami.. - a Ty nie? - nie. - to udajesz. Jesteś najdrogocenniejszym skarbem . Wczorajsza zorza. Nie będę płakać ,bo moje łzy niczego nie zmienią. Na zawsze w moich snach. To mój czas ciągle się rozwija. Kupię sobie psa, będę tulić się do niego,tak jakbyś to był Ty. Będę szła z nim na spacer,i myślała że idę z Tobą. Pójdę z nim kupić moje ulubione lody, wierząc ze kupuje je z Tobą. Usiądę na ławce i będę myśleć ,że ty jesteś obok. Położę sie do łózka i będę myśleć ze obok mnie leżysz Ty. Czar pryśnie kiedy zechcę Cie pocałować... Ty mnie nie zniszczysz. |
|||||
|
|
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
Dobrzy ludzie śpią lepiej od złych, ale ci drudzy bawią się znacznie lepiej, kiedy nie śpią. Dobrzy ludzie śpią lepiej niż źli, ale złym lepiej się wstaje. Nie zawsze należy się przedzierać aż do samego końca. Przecież można tak wiele napotkać po drodze. Póki jest mowa o miłości, kobieta uwierzy we wszystko. Nie chce już myśli, które chwytają zębami. Pragnie takich, które ułatwiają oddychanie. Mogłoby przecież być tak, że Bóg nie śpi, tylko ukrył się ze strachu przed nami. |
|
|
|
#2746 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Jestem tu nowa, więc trzeba się wkupić o ile się mi to uda
![]() To na początek parę opisików. (mam nadzieję, że nie powtórzę czegoś, jak tak to z góry sorry :P) Milion gwiazd spada w dół,kiedy ja czekam na Ciebie. Depresja-obszar poniżej morza i stan mojej duszy. Jesteśmy tylko ludźmi, czasami bywa, że jesteśmy różni. Zbitej szyby poskładać przecież nie jestem w stanie. Gdyby nie cień, umarłabym z samotności. Jak na razie tyle z mojej strony
|
|
|
|
#2747 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez KaMa2704 https://static.wizaz.pl/forum/images...s/viewpost.gif OGROMNA PROŚBA <3 powinnam, papergirl, Miluuu, Rebellious, bananowalaska, JednaNaMilion, Tis, Little Ballerina,peculiarity,nydee, dontlookdown, Frizz, kee, lillyblack, Kissaabble, Plotkaraa, kamisha,3martyna3, styrana, paajkaa, abunee, CukrowaPanna o tym, że jest chłopak z którym się spotykałam tak bez zobowiązań, bez uczuć, lecz zaczęło mi na nim zależeć a nie powinno! krótkie i nie zbyt dosłowne! w wersji polskiej i angielskiej.. bardzo proszę ...`głupie serce głupie głupie! `nie powinnam.. wybacz `na początku było ok teraz jest troche inaczej.. `wiem ze nie powinnam, lecz serce nie sługa ehh `od teraz gdy patrze w gwiazdy mysle o Tobie `chciałam zebys byl moim kolegą lecz ... moze cos.. ;* strasznie mnie boli głowa .. wybacz wariuje.. zakurzona doznaniami których nie chcesz już pamiętać... 'Ty jesteś mym marzeniem zjawą ze snów'
|
#2748 |
|
Żona Idealna :)
|
1. Podążac śmiało tam, gdzie nie dotarł jeszcze żaden człowiek
![]() 2. Potrzebuję recepty na egzamin..;/ 3. Niech mówią o mnie co chcą.. Ty i tak znasz mnie najlepiej.. 4. Wiem , że już jest cudownie i może byc lepiej ![]() 5. Nie chcę budzic się..
|
|
#2749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idealny, genialny, cudowny. ^^ *** `Tyle marzeń, tyle snow,
że ułoży się znów. Zburzyłam do świata nienawiści mur.` `KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM I TO PROSTO W OCZY.` ` Nie wygląda na to, że czujesz to samo Potrzebuję cię, potrzebuję cię Bardziej i bardziej każdego dnia ..` `Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach, i wzajemnie kontaktach.` `To nie ziemska grawitacja sprawiała teraz, że stałem tam, gdzie stałem.` Nie powinnam już wracać do tego, ale myślami wciąż błądzę obok Jego serca. Na krawędzi słów, które nie znaczą nic. Czuję cię wszędzie, na ustach, na dłoniach, na udzie, na policzku. Wszędzie. Znasz powiedzenie ‘nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy’ ? Człowieku, zrozum, że twoje błagania nic nie dadzą. Jeśli chcesz, wyrusz ze mną. Odszukajmy to, co straciliśmy. A w snach wciąż ta sama fabuła. Wciąż Ty, wciąż Ja, wciąż My. Twoje słowa nie znaczą dla mnie nic. -Jestem skur****. -Jesteś. -Powinnaś o mnie zapomnieć. -Powinnam. -Kocham Cię. -Ja ciebie też.
Edytowane przez (:amari:) Czas edycji: 2009-06-02 o 20:28 |
|
|
|
|
#2750 |
|
BAN stały
|
papergirl - istotnie nie z tego świata jesteś
co bym nie powiedziała będzie to za mało, by określić Twoją wspaniałość _ czuję się, jakbym zdobyła uczucia na promocji, a powszechnie wiadomo, że to, co z promocji ma zazwyczaj jakiś ubytek. dołeczki przy uśmiechu mam nadal, jego bluzę na strychu także. to, co piękne, zbyt szybko uzależnia. jestem tego żywym przykładem. kradnę Twoje uśmiechy, a jeden drugiemu nierówny. hipokryzją ociekam po końcówki włosów. zachłysnę się Twoim zapachem. |
|
|
|
#2751 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przepraszam za offa, ale potrzebuję czegoś na temat, że ktoś mi się wpieprza w życie i że mnie to wkurza strasznie.. ale nie takie dosłownie... baardzo ważne! proszę !
później coś od siebie dodam. pomóżcie..!
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
JednaNaMilion , o Twoich opisach po prostu inaczej powiedzieć się nie da... Są boooboooboooboooobooooski e !!!!!!!!
![]() Zabrałam . ;*. Chciałabym cofnąć czas do tych chwil, kiedy uszczęsliwiały mnie nawet Twoje spojrzenia. . Mam teraz na myśli samobójstwo... . Kupiłam czterolitrowy słoik. Zbieram w nim swoje łzy. . Mijasz obojętnie scenę mojej śmierci... .Zapomniałeś już, ile dla Ciebie poświęciłam, kiedy byłeś tylko marnym chłopczykiem, którego nikt nie zauważał? Zapomniałeś, ile zrobiłam,aby zmieniło się nastawienie ludzi do Ciebie? Zapomniałeś, jak musiałam przekonywać ich do Ciebie? .... Teraz Ty odpłacasz mi się przeciwieństwem tego, co zyskałeś dzięki mnie... . Umiałabym skłamać, że Cię nie potrzebuję, ale musiałbyś odwrócić wtedy wzrok, by nie spojrzeć w moje oczy. One zdradziłyby prawdę... . Nie jestem najlepsza w oszukiwaniu. W tejk kwestii zawsze miałam ostatnie miejsa. . Gdzie są kredki w innych odcieniach, niż czarnych i szarych? ... Ktoś mi je ukradł! . Patrzysz mi w oczy i nie widzisz w nich łez ... . W pamiętniku, który zawiera nasze wspomnienia, napiszę kiedyś " Zamknięty rozdział mojego życia" i spalę go razem z innymi śmieciami... . Choć nie był ślepy, nie widział tego, co dla niego robiła. Choć nie był głuchy, nie słyszał jej, gdy umierała z miłości i wołała o pomoc, aby chociaż w tej jednej jedynej, ostatniej chwili był przy niej... . Do grobu zabieram ze sobą Twój uśmiech. Na szczęście, jak to zawsze było... . Pamiętasz, gdy byliśmy tacy szczęśliwi, a ty mówiłeś, że moje oczy oprawisz w ramkę i powiesisz nad swoim łóżkiem...? Właśnie teraz masz szansę to zrobić, bo za chwilę moje powieki zamkną się na zawsze i będziesz miał problem. Bo chyba chciałeś moje oczy, a nie przymknięte powieki? . Pesymistką byłam zawsze, ale zawsze optymistycznie wierzyłam, że to zmienisz... . Zabijasz mnie obojętnością. Niszczysz kłamstwem. Depczesz chamstwem. . GDZIE MOJE ŻYCIE?! Przepraszam, że takie przerażająco smutne. Po prostu mam doła...
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
cieszy mnie to Skarbie.
;**_______________________ Gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości
Szarość, szarość... pustka. uśmiech znikł z jej twarzy. nie była zła, teraz była wściekła. Życie z Tobą nie jest usłane różami, ale bez Ciebie byłoby pustynią. czasem jestem zdenerwowana z innego powodu, niż mi sie wydaje.. Miłość to masochizm. Dobrowolne wystawianie siebie na cierpienie. Bo Twoje oczy, Twoje usta, Twoje dłonie... wariatek się nie kocha. Jeżeli widziałeś wczoraj smutną dziewczynę siedzącą na balkonie do pierwszej w nocy, otuloną kocem, z kubkiem kawy w ręku i z muzyką wokół, to byłam ja.
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
.jak skończysz, powiedz kiedy mogę zacząć się śmiać
.zapytaj raczej czego tu nie robię, aby cie chytrze zwabić ku mej osobie ![]() .jak to dobrze nie być czasem pod telefonem .fruwały ze mną jasne anioły... .od głowy do stóp przeszedł mnie miasta chłod, a mowy brak.. .od dzis zmieniłam wyraz twarzy i caly plan! .pan w końcu raczy się ruszyć
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
Bo trzeba żyć bieżącą chwilą .
Może nie jestem idealna ale idealnie sobie z tym radzę . Mniejmy nadzieję że za chmur znów wyjdzie słońce . Życie jest piękne tylko wtedy kiedy umiesz z niego korzystać . Szukam kilku barw szczęścia . Ten dzień otulają mnie wspomnienia naszych nocy . Gdy Cię widzę uśmiech rozpromienia moja twarz .
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Pójdziemy ze sobą powoli obok do końca wszystkiego żeby zacząć na nowo
bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością i czując Cię obok opowiem o wszystkim jak często się boje i czuje się nikim Twoje łzy miażdżą mi serce upadam i wzbijam się, ciągle chce więcej Po drugiej stronie, na pustej drodze tańczy mój czas nie musisz być jakoś specjalnie. Po prostu budź mnie rano filiżanką dobrej kawy, muśnięciem Twoich ust, po prostu przytul mnie wtedy gdy najbardziej tego potrzebuję, powiedz, że kochasz, gdy jest mi źle. Po prostu bądź. wulgaryzmy w głowie mam przecież było to tak dawno, ten świat byłeś hitem na jeden miesiąc na ręce usiadł mi Twój zapach usta do pocałunku układają się w kształcie serca - przecież pęka Ci serce - to nic, to przecież naturalne
|
#2757 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - częć X
Bo może własnie o to chodzi. Żeby ktos przy tobie był nawet kiedy szukasz w nocy małego zagubionego kotka. Nawet jak swieczka się nie pali.
Do mężczyzny powinien być dołaczony tłumacz, który by nam tłumaczył, co mężczyzna ma na mysli. Do każdego w dodatku osobny, niepowtarzalny, żadne tam ogólniki ; ty z Marsa, ja z Wenus. Który by objasniał, na przykład, co to znaczy, kiedy on milczy. Może zamiast przygotowywać się do życia, warto troszkę pożyć? Każdy nieszczęsliwie zakochany mężczyzna wyglada jak pajac. Utopiłem się w twoich oczach. Miłosc tak łatwo nie odpuszcza. Za to ciebie z miła chęcia zapraszałabym codziennie, a raczej cowieczornie... czułam, że nawet twój telefon był zdziwiony. Ja bardzo lubię wracać do domu ze swiadomoscia, że ty tu jestes. Ulegam tylko silnym ramionom, czułemu spojrzeniu i słodkim słówkom. ``Tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć
Jest tylko hajs, seks, hajs i trochę brudu.``
Są rzeczy których chciałabym nie pamiętać . Edytowane przez panna iz Czas edycji: 2009-06-02 o 21:21 |
|
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - częć X
hej Dziewczęta ;P
Wiem, ze probsy miały byc w innym wątku, ale nie wiem czy ktoś tam w ogóle zagląda i zaryzykuję pisząc tutaj. Potrzebuję opisów na temat zmian, że czeka mnie bardzo duża zmiana, że muszę się zmienić i że jakoś wszystko się ułozy. Opisy moga zawierac te 3 rzeczy ale nie muszą po prostu PROSZĘ O POMOC!Jestescie kochane, wiem, ze mi pomozecie;* → There goes my hero, watch him as he goes.. → Changes? |
|
|
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
Raz, dwa, trzy słuchajcie matoły, już za osiemnaście dni koniec szkoły.!
Nikt nie robi tego lepiej. Nie zatrzymasz mnie przy sobie. Chcę tylko wszystkiego. Tylko Ciebie chcę, och, kochanie! 100% czystej miłości Nie był jej mężczyzną, głównym bohaterem jej filmu. Nie padnie do jej stóp, nie będzie kochać jej i tylko jej. To aktor drugoplanowy, frajer, który zniknie z ekranu przed finałową sceną. A skoro tak było, to ona go nie chciała. dzisiaj jest pierwszy dzień reszty twojego życia Jestem twoją Wenus, jestem twoim ogniem. Na twoje żądanie. i mieć ciastko, i zjeść ciastko voulez-vous coucher avec moi ce soir? ;]
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za każde wyróżnienie, doceniam
aleeee na prośby niestety głowy nie mam,przepraszam ![]() --- Redakcja obwieszcza, że wciąż żyje, w całkiem niezłej kondycji psycho-fizycznej. Aktualnie kontempluje w ciszy i skupieniu pierwszą wolną chwilę od dwóch dób, aby już jutro wpaść w nowy wir obowiązków. Po krótkim otaksowaniu zamglonym wzrokiem wypowiedzi stwierdziłam, że ma absolutną i niepodważalną rację. Przypuszczalnie to ja mam ostro zdegenerowane pojęcie świata, rzeczy i świata rzeczy. Atawistyczne zwyrodnienie, spaczenie, wykrzywienie, porąbanie z poplątaniem. Niekiedy zastanawiam się, dlaczego każdy rasowy homo sapiens jest bombą z opóźnionym zapłonem. Czy istnieje granica patologicznej inwencji? W sumie to żal mi ciebie, że doświadczasz tylko tyle, ile ci napiszę. Dziewczyny do łóżka załącza się do gazetek reklamowych z Reala, do „Przyjaciółki”, „Claudii” i tak dalej. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-02 o 21:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

bardzo proszę ...
są tylko moje i jednego przystojniaka <3 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

;*

co bym nie powiedziała będzie to za mało, by określić Twoją wspaniałość

wystarczy Marzena