Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-02, 18:59   #1891
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
pier....ni! ślub ma być lipiec/sierpień a TZ mama nie dała im numeru tylko dowaliła, że jak chcą z hotelem (bo oni chcieli) to mogą w naszej sali odjazd! a ja już nie chcę ślubu i sr..m na to wszystko
to powiedz jego matce, ze Tobie się to nie podoba i żeby to odkręciła. Kubusewa ma rację, że moze juz nie być terminu

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Aniołka ... u musze update zrobić.. chyba, ze mi ktoś na pw pomoże ??
Aniołek ma dzis rozmowę kwalif
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:59   #1892
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
to powiedz jego matce, ze Tobie się to nie podoba i żeby to odkręciła. Kubusewa ma rację, że moze juz nie być terminu

Aniołem ma dzis rozmowę kwalif
O rany myslalam ze cos powazniejszego

Aniołku chwal się czekamy

Kasia przepraszam, ale muszę coś powiedzieć i mam nadzieje, że się nie obrazisz..
Ja nie wiem jaki Ty masz kontakt z teściówką
Jeśli chodzi o mnie no to wydaje mi się że jest wręcz wzorcowy
JAk czasem przyjeżdzam do TZ do domu i ona jest.. to zwykle częstuje mnie winem własnej produkcji i gadam z niaprawie tak szczerze ja kz moją mamą
Ja rozumiem, ze nie każdy jest taki wylewny i szczery jak ja i że niektorzy nie odczuwaja potrzeby rozwijania takich extra stosunków.. ale wlaśnei w takich chwilach to siębardzo przydaje
Ja swojej tesciwoce jak bardzo jestem szczesliwa i jak bardzo podoba mi sie to miejsce ...a o suknie to matko ile wieczorow obgadalysmy
Nie twierdze, ze teraz musisz sie jakos zmienaic specjalnie, ani ze moje (natulane) postepowanie jest jakeis super extra, ale wlasciwie samoa ma racje Ty sie nie posilkuj TZ bo chlop jak chlop nnie odda wszystkiego co ma na sercu jego połowica
Kasia trzeba być pozytywnie nastawionym i nie srać na wizaż

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-02 o 19:11
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:09   #1893
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
heh jakbym wychodzila z przekonania, ze chudne wiec teraz nie kupuje to mialabym pustki w szafie bo ja sie nieustajaco odchudzam

z reszta czasem wydaje mi sie, ze musialabym z biustu schudnac wczoraj przymierzalam sukienke. w S-ce ekstra wygladalam, wszystko super dopasowane tylko w biuscie byla przyciasnawa no to wyslalam TZa po M-ke - z nadzieje, ze moze bedzie odrobinke wieksza, ale nie bedzie mi miazdzyla biustu... gdzie tam w talii zaczela mi wisiec i paskudnie odstawac, a biust dalej byl dokladnie tak samo zmiazdzony to ja wspolczuje dziewczynom ktore maja jeszcze wiekszy biust niz ja (a ja mam przeciez przecietne C... )
Heh no wiesz ja planuje dużo schudnąć nie 5 kg więc naprawde nie chcę wtopić 400 zł w sukienkę którą założę może z 2 razy a potem będzie w szafie leżeć. A schudnąć schudnę, bo jestem zdeterminowana i już efekty są Mam określony cel i do niego dążę
Włąsnie z tymi niektórymi ciuchami to porażka. Np. koszulowe bluzki. Wszystko ładnie pięknie tylko na biuście zawsze się rozłażą albo zapiąć guzika nie mogę.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Kasia ja myślę tak jak Kubusewa I może obejdzie się bez perswazji, zależy jak się ustosunkuje kuzyn do tego, ale ja jednak nie chciałabym robić swojego wesela w tym samym lokalu czy sali, gdzie będzie swoje wesele mieć ktoś z mojej rodziny
Ja mam wesele tam gdzie moja siostra i nawet zespół ten sam. I jakoś siostra nie miała z tym problemów a ni nikt z rodziny. Mamy to co wg nas najlepsze.Siostra powiedziała, że jak anm się podoba to nie ma co na nich patrzeć tylko zamawiać to samo. Sprawdzone i wiemy na czym stoimy A, że będą porównywać? Obojętnie na jakiej sali byśmy mieli tak czy siak będą porównywać. Guzik mnie to obchodzi A wesele i tak będzie inne, inne jedzenie, zespół zagra inne piosenki, inni goście, inna wódka, inni państwo młodzi i tak w nieskończoność mogę wymieniać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:13   #1894
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Heh no wiesz ja planuje dużo schudnąć nie 5 kg więc naprawde nie chcę wtopić 400 zł w sukienkę którą założę może z 2 razy a potem będzie w szafie leżeć. A schudnąć schudnę, bo jestem zdeterminowana i już efekty są Mam określony cel i do niego dążę
Włąsnie z tymi niektórymi ciuchami to porażka. Np. koszulowe bluzki. Wszystko ładnie pięknie tylko na biuście zawsze się rozłażą albo zapiąć guzika nie mogę.

Ja mam wesele tam gdzie moja siostra i nawet zespół ten sam. I jakoś siostra nie miała z tym problemów a ni nikt z rodziny. Mamy to co wg nas najlepsze.Siostra powiedziała, że jak anm się podoba to nie ma co na nich patrzeć tylko zamawiać to samo. Sprawdzone i wiemy na czym stoimy A, że będą porównywać? Obojętnie na jakiej sali byśmy mieli tak czy siak będą porównywać. Guzik mnie to obchodzi A wesele i tak będzie inne, inne jedzenie, zespół zagra inne piosenki, inni goście, inna wódka, inni państwo młodzi i tak w nieskończoność mogę wymieniać
Ale tu nei chodzi o to ze KAsia ma np rok po roku wesele w tym samym miejscu tylko wręcz miesiąc po miesiącu
Więc tu jest ten dramat
Stary 2009-06-02, 19:21   #1895
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem, że dziewczyny właśnie tak przeżywają. Dla mnie wesele i jego oprawa i tak będa niepowtarzalne a jak ktos miałby ślub w tej samej sali to nawet bym sie ucieszyła, że moge przetestować kuchnięNajwyżej wybrałabym inne potrawy. To tylko pomieszczenie przecież.
ja też tak mówiłam ale jak przyszło co do czego i szwagier chciał zamawiać tą samą salę to się wściekłam i się popłakałam i też mi się wesela odechciało... mi też niby wszystko zwisa ale jak oni chcieli wziąć to samo co my na wesele to czułam się jakby mnie ktoś okradł z moich marzen itp...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
pier....ni! ślub ma być lipiec/sierpień a TZ mama nie dała im numeru tylko dowaliła, że jak chcą z hotelem (bo oni chcieli) to mogą w naszej sali odjazd! a ja już nie chcę ślubu i sr..m na to wszystko
rozumiem cię nawet nie wiesz jak

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
poza tym lipiec i sierpień to sątakie miesiące, że może już nie być terminu wolnego więc przestań srać na wizażu łąskawie ????
ja myślę że tak właśnie jest sama przecież ostatnio Kasiu rezerwowałaś salę i musiałaś wrzesień brać więc pewnie na lipiec/sierpien już nie ma terminów tżta brat cioteczny też ma wesele w lipcu właśnie i jakieś 70% gości będzie tych samych.. będą porównywać jak nic.. ale na to wpływu już nie mam więc trudno.

mam przerwę na kolacyjkę więc do was zajrzałam ale już spadam do książek
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:28   #1896
onaella
Zakorzenienie

ale się chora robię

kurcze, dziś zdałam sobie sprawę, że równo za 2 tygodnie będę już po obronie i co.... i to już będzie koniec mojego życia studenckiego i powiem Wam, że trochę przykro

Mama mi właśnie powiedziała, że jej koleżanka z pracy ma za 3 tygodnie wesele i na dzien dzisiejszy odmówiło jej już 40 osób a to nie wszyscy jeszcze porażka na calego, a najlepsze (albo najgorsze), że 2 tygodniej wcześniej jak jej jest wesele to w tej samej rodzinie jest jej kuzynki czy tam kogoś no i rodzina sobie w większości wybrała to pierwsze wesele a tej dziewczyny po prostu olała

a teraz ciekawostka....
żeby już zadna z Was nie mówiła ze ja mam mega wesele

w tej weekend brat mojego Tż jest zaproszony na wesele na.... uwaga 700 osob

moim zdaniem przegięcie no ale oceniać nie będę bo to jednak sprawa PM (albo rodziców) ile sobie osób proszą

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:33   #1897
madziulka_
Zakorzenienie

Czy nie za cicho tutaj dzisiaj?
Nie no okey, przynajmniej nie muszę dużo nadrabiać

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:36   #1898
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ale się chora robię

kurcze, dziś zdałam sobie sprawę, że równo za 2 tygodnie będę już po obronie i co.... i to już będzie koniec mojego życia studenckiego i powiem Wam, że trochę przykro

Mama mi właśnie powiedziała, że jej koleżanka z pracy ma za 3 tygodnie wesele i na dzien dzisiejszy odmówiło jej już 40 osób a to nie wszyscy jeszcze porażka na calego, a najlepsze (albo najgorsze), że 2 tygodniej wcześniej jak jej jest wesele to w tej samej rodzinie jest jej kuzynki czy tam kogoś no i rodzina sobie w większości wybrała to pierwsze wesele a tej dziewczyny po prostu olała

a teraz ciekawostka....

moim zdaniem przegięcie no ale oceniać nie będę bo to jednak sprawa PM (albo rodziców) ile sobie osób proszą
Przykre, że tyle osób odmawia. Zwłaszcza, że na te drugie idą.

O rajciu 700 osób?? Ja chyba cała wieś bym musiałą zebrać, żeby tyle mieć. Rajciu skąd oni wzięli tyle osób?? I gdzie to się pomieści?? A zyczenia to chyba 3 godziny będą składać

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-06-02 o 19:37
Stary 2009-06-02, 19:36   #1899
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
bardzo duzo napisałyscie wiec niestety nie nadrobie wszystkiego,
moj wyjazd w sobote z dzieciakami nie bardzo sie udał bo do połowy dnia strasznie lało, zmoklismy bardzo i w sumie nie mielismy ochoty chodzic i ogladac,

Cytat:
moj brat sie zeni za dwa tygodnie i tez im sporo ludzi odmowiło teraz prosza jeszcze takich ktorzy mieli byc tylko na slubie, niby głupio tak ale coz,
a wcale sie niedziwie tej rodzinie ze wybrała pierwsze wesele bo najprawdopodobniej tak samo bym zrobiła no chyba ze bardziej lubiła bym ta druga pare, m.in dlatego (no pomijajac fakt ze kasy bysmy nie mieli ) nie chciałam wesela w tym samym roku co moj brat
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:43   #1900
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz ciekawostka....

700 osób???????? to to wesele jest na stadionie????? są w ogóle takie sale na 700 osób?? wow naprawdę wow! ja też nikogo nie będę oceniać że tyle ludzi tylko dla mnie to jest ciekawostą jak to technicznie zorganizowac?? skąd wziąć salę, życzenia rzeczywiście chyba ze 3 godziny by musiały trwac, o koszty nawet nie pytam bo
Stary 2009-06-02, 19:47   #1901
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
700 osób???????? to to wesele jest na stadionie????? są w ogóle takie sale na 700 osób?? wow naprawdę wow! ja też nikogo nie będę oceniać że tyle ludzi tylko dla mnie to jest ciekawostą jak to technicznie zorganizowac?? skąd wziąć salę, życzenia rzeczywiście chyba ze 3 godziny by musiały trwac, o koszty nawet nie pytam bo
Moja pierwsza myśl to taka, że stoły chyba na boisku poustwiają, bo tylko to mi skojarzyło z dużą powierzchnią
Stary 2009-06-02, 19:52   #1902
onaella
Zakorzenienie

obca7 mam takie małe pytanko do Ciebie

posiadasz może w swoich puncherowych zbiorach któryś z poniższych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 369115-1.jpg (13,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 369115-2.jpg (8,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 369116-1.jpg (13,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 369116-2.jpg (8,4 KB, 2 załadowań)

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-02, 19:57   #1903
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
obca7 mam takie małe pytanko do Ciebie

posiadasz może w swoich puncherowych zbiorach któryś z poniższych
Niestety moja możliwości finansowe niepozwalają mi na ich zakup. Tzn szkoda mi kasy, bo są drogie a za jeden dziurkacz moge kilka innych rzecy kupić np. zestawy papierów.
A na naszym forum skrapkowym jest dział wymiana wycinankami z dziurkaczy i może tam ktos ma i mógłby Ci użyczyć?? Dziewczyny są bardzo miłe i chętne do pomocy. A ja się pochwalę ostatnio zamówiłam sobie flower power-obiekt pożądania każdej skrapowiczki
Stary 2009-06-02, 20:04   #1904
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety moja możliwości finansowe niepozwalają mi na ich zakup. Tzn szkoda mi kasy, bo są drogie a za jeden dziurkacz moge kilka innych rzecy kupić np. zestawy papierów.
A na naszym forum skrapkowym jest dział wymiana wycinankami z dziurkaczy i może tam ktos ma i mógłby Ci użyczyć?? Dziewczyny są bardzo miłe i chętne do pomocy. A ja się pochwalę ostatnio zamówiłam sobie flower power-obiekt pożądania każdej skrapowiczki
no właśnie ta cena.... mi też szkoda stówki na 2 dziurkacze
i wiem, że jest ten wątek ale tak wolałam Ciebie spytać bo tam sie jednak żadko udzielam i jakoś tak głupio mi wyskoczyć

a o flowerku powerku to mogłaś nie mowić bo i mnie on korci

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:05
Stary 2009-06-02, 20:08   #1905
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz ciekawostka....

to juz jest dla mnie robienie sobie jaj z wesela. Wygląda na to, że te osoby zaprosily oprócz rodziny i biężacych znajomych, Wszystkich znajomych z przedszkola, podstawówki, liceum i studiów. I jeszcze pewnie jak mają firmę(a przypuszczam, że mają, bo z pracy na etacie poza byciem prezesem, raczej nikt nie wyłoży kasy na taką masową impr) to jeszcze pewnie wszyscy kontrahenci firmy. Dla mnie to koszmarek będzie, zero uroku. Szkoda, że tak sobie psuja ten dzień, chyba, że dl anich to szczyt marzeń to mają dziwne marzenia. A wesele to chyba w spodku w katowicachAlbo w auli plitechniki w wawie.
Postaraj się o relację jak tam było
Stary 2009-06-02, 20:09   #1906
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie ta cena.... mi też szkoda stówki na 2 dziurkacze
i wiem, że jest ten wątek ale tak wolałam Ciebie spytać bo tam sie jednak żadko udzielam i jakoś tak głupio mi wyskoczyć

a o lowerku powerku to mogłaś nie mowić bo i mnie on korci
Własnie drogie są. U tzta na imieniny zamówiłm sobie brzegow. Taki super, ale kosztuje 55 zł. Sama w zyciu bym, sobie nie kupiła.
Na allegro ktoś te wycinanki sprzedawał.
A flowerki powerki były w akcji dziurkaczowej teraz i nawet duzo nie kosztowały Uległam i oczywiście kupiłam Ale pocieszam się tym, że już dawno nic skrapkowego nie kupowałam A zawsze moge powiedzeć, że to wszytsko mi jest potrzebne do zaproszeń, winietek, albumów
Stary 2009-06-02, 20:13   #1907
kaska87
Zakorzenienie

Kubusewa z teściową dobrze żyje, ale tym mnie wkurzyła ale w sumie ona chyba tak głupio wypaliła i widziałam, że jej chyba głupio więce luz a oni jadą w czwartek załatwiać coś po urzędach i wtedy im powiem, że nie chcę y mieli na tej samej sali i tyle

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 20:16   #1908
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
to juz jest dla mnie robienie sobie jaj z wesela. Wygląda na to, że te osoby zaprosily oprócz rodziny i biężacych znajomych, Wszystkich znajomych z przedszkola, podstawówki, liceum i studiów. I jeszcze pewnie jak mają firmę(a przypuszczam, że mają, bo z pracy na etacie poza byciem prezesem, raczej nikt nie wyłoży kasy na taką masową impr) to jeszcze pewnie wszyscy kontrahenci firmy. Dla mnie to koszmarek będzie, zero uroku. Szkoda, że tak sobie psuja ten dzień, chyba, że dl anich to szczyt marzeń to mają dziwne marzenia. A wesele to chyba w spodku w katowicachAlbo w auli plitechniki w wawie.
Postaraj się o relację jak tam było
z tego co mi wiadomo to oni są bardzo zadowoleni, że maja takie duże wesele, a relacji znać niestety nie będę bo brat Tż nie idzie bo jego żona w ciązy i musi bardzo uważać na siebie wiec wolą nie ryzykować.

Cytat:
Własnie drogie są. U tzta na imieniny zamówiłm sobie brzegow. Taki super, ale kosztuje 55 zł. Sama w zyciu bym, sobie nie kupiła.
Na allegro ktoś te wycinanki sprzedawał.
A flowerki powerki były w akcji dziurkaczowej teraz i nawet duzo nie kosztowały Uległam i oczywiście kupiłam Ale pocieszam się tym, że już dawno nic skrapkowego nie kupowałam A zawsze moge powiedzeć, że to wszytsko mi jest potrzebne do zaproszeń, winietek, albumów
Ja też już dawno nic ani nie kupowałam (no oprócz tych kropek ostatnio) ani też nic nie robiłam 0 chyba ze 3 miesiące nic scrapowego nie powstało u mnie ale zamierzam to nadrobić, tym bardziej, ze szykuje mi się kilka "zleceń"

a teraz napaliłam się na takie cudo co robi takie rogi w ramkach
(zdjęcie zapozyczone z forum)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2dca71a4704aeaa8med.jpg (29,1 KB, 12 załadowań)

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-02, 20:21   #1909
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co mi wiadomo to oni są bardzo zadowoleni, że maja takie duże wesele, a relacji znać niestety nie będę bo brat Tż nie idzie bo jego żona w ciązy i musi bardzo uważać na siebie wiec wolą nie ryzykować.
no racja, na taka impr az strach iść kobiecie w ciąży Pewnie skoro takie robią to sami chcieli
Stary 2009-06-02, 20:22   #1910
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też już dawno nic ani nie kupowałam (no oprócz tych kropek ostatnio) ani też nic nie robiłam 0 chyba ze 3 miesiące nic scrapowego nie powstało u mnie ale zamierzam to nadrobić, tym bardziej, ze szykuje mi się kilka "zleceń"

a teraz napaliłam się na takie cudo co robi takie rogi w ramkach
(zdjęcie zapozyczone z forum)
Wow ale cudo Ślicznie to wygląda A ile takie cudo kosztuje??

Ja ostatnio zrobiłam album komunijny-niestety fotek brak, bo jak zwykle nie zrobiłam. Zła jestem na siebie, bo zapomniałam całkowiceie. Przypomniało mi się jak zapakowałam już razem z prezentem Teraz robię album slubny dla kolegi ze studiów. W sobotę ma slub, ale chyba nie zdążę wysłać Ale jak wyślę później to nic i tak będzie miał niespodziankę A później jeszcze jeden muszę zrobić na wesele kuzyna tżta. Ale nie wiem czy będę miała czas, bo sesja jest. Masakra.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:23
Stary 2009-06-02, 20:29   #1911
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
no racja, na taka impr az strach iść kobiecie w ciąży Pewnie skoro takie robią to sami chcieli

ja to teraz zaluje, że nie zapytałam gdzie robią to wesele

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Wow ale cudo Ślicznie to wygląda A ile takie cudo kosztuje??

Ja ostatnio zrobiłam album komunijny-niestety fotek brak, bo jak zwykle nie zrobiłam. Zła jestem na siebie, bo zapomniałam całkowiceie. Przypomniało mi się jak zapakowałam już razem z prezentem Teraz robię album slubny dla kolegi ze studiów. W sobotę ma slub, ale chyba nie zdążę wysłać Ale jak wyślę później to nic i tak będzie miał niespodziankę A później jeszcze jeden muszę zrobić na wesele kuzyna tżta. Ale nie wiem czy będę miała czas, bo sesja jest. Masakra.
własnie nie wiem ile kosztuje bo nie moga nigdzie znależć, ani an all ani na angielskim ebayu

A Ty kobieto weż sobie zapisz nad biurkiem żeby zdjęcia pracom robić

Mnie w najbliższym czasie czeka robienie folderu bądz mini albumu (jeszcze nie zdecydowała do końca) dla koleżanki na urodziny, potem księgę gości dla brata, a i jeszcze coś (prawdopodobnie jakiś album) dla koleżanki na ślub.
I coś jeszcze ale nie mogę tu napisac

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:39
Stary 2009-06-02, 20:35   #1912
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

cały dzień czuwam nad Wami, żeby nie było, że się nie udzielam

Kasia
szkoda, ze tak się układa, widzę że bardzo Ci zależało na tym, że nikt nie wyskoczył z takim pomysłem, ale co zrobić ludzie są różni... przygotuj się tylko na to, że przecież nie możesz ich zmusić do tego by zrezygnowali bo Tobie się to nie podoba... ale bądź dobrej myśli

Onaella
o jejku szok... ja bym się chyba zgubiła na takim weselu... i raczej żadnego klimatu nie będzie ono miało... ja się boję jak to będzie przy moich dwustu paru osobach
ale widocznie tak chcieli, to tak mają
w sumie siostra Lain też chciała wesele w innym stylu i co fajnie było, więc może można i tak

uciekam do swojej pracy... miłego wieczorku

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 20:35   #1913
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

ja się tylko przywitam bo mam ful nauki że mi się wszystkiego odechciewa

a i mam juz temat pracy magisterskiej.. w sumie robie kontynuację inzynierki.. w sumie to dobrze..

bo jak zobaczyłam listę rankingową że niby jestem na 12 miejscu.. sorki ale nie wiem na jakiej zasadzie oni ją robili, bo na dyplomie mam 5, miałam wyższą średnią od praktycznie wszystkich, więc nie wiem co tu jest grane,.. najgorzej maja osoby na końcu. moja kolezanka się ząłamała bo jest przedostatnia, czyli musi wziąść taki temat jaki jej zostanie

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:39
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 20:58   #1914
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hmmm ja zupełnie nie czuję, że byłoby mi smutno gdyby kuzynka/kuzyn lub ktoś miał wesele przed nami w tej samej sali...może nawet jakby u nich coś nie wypaliło można by przypilnować właścicieli żeby o to zadbali Ale pewnie jest tak jak mówi Tancerka, że niby nic dopóki się tego nie przeżyje ...
chociaż ja się tam śmieję z tego i trochę chyba cieszę, że moje 2 kuzynki też w 2010 i przed nami bo oni na naszym weselu będą mówić "ale macie fajnie, my już to mamy za sobą" a my na ich weselach ciągle będziemy się cieszyć na nasze
a z kolosa zaliczeniowego dostałam dziś 4,5 dzięki za trzymanie kciuków bo to na pewno dzięki Wam
Stary 2009-06-02, 21:21   #1915
tancerka212
Zakorzenienie

znów mam przerwę na jedzonko (tym razem serek waniliowy i rogalik) i wpadam do was się odprężyc

mój tżcik w trasie daleko daleko gdzieś w Polsce i nawet nie mam jak z nim posmsować bo przecież mi nie odpisze jadąc. a nawet nie chcę go kusić bo chwila nieuwagi i będzie buba... ale przez ten brak kontaktu czuję się taka samotna i opuszczona... i tak kazałam mu puszczać sygnałki co jakiś czas żebym wiedziała że wszystko ok

a co do tej sali to hmmm... biedna Kaśka... ciągle pod górkę z tym weselem... już pomińmy akcje kiedy Kasiulka sama sobie wymyśla kłopoty ale biedna zamiast się cieszyć przygotowaniami to tylko się smuta ale myślę że na lipiec/sierpien w fajnych salach terminy są pozaklepywane więc nawet jeśli by chcieli robic wesele gdzie ona to i tak im się nie uda..
Stary 2009-06-02, 21:32   #1916
onaella
Zakorzenienie

w mojej sali wolne terminy na przyszły rok to 10 i 17 kwietnia i sobota 9 październik

także też myślę, ze Kasia może być spokojna bo zapewne nie ma już wolnego terminu, szczególnie na okres wakacyjny

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-02, 21:41   #1917
tancerka212
Zakorzenienie

ja w sumie nie wiem czy coś wolnego jest na mojej sali ale nawet się tym nie interesuję za bardzo.. wiem że wakacyjne terminy czyli czerwiec lipiec i sierpien to już daaaaaawno są porezerwowane bo mama widziała w kalendarzu jak tam była więc też mi się wydaje ze Kasia może być spokojna
moja mama była się przejść na naszą salę dzisiaj bo ona jest naprzeciwko jej miejsca pracy i widziała podobno śliczną dekorację zrobioną- fioletowo- biała fioletowy i biały to moje ulubione kolory ale mi w sumie wszystko jedno jaki kolor tam będzie aby było ładnie- a będzie ładnie bo zatrudnimy firmę dekorującą i nie będzie tych durnych obleśnych balonów co wam na zdjęciach pokazywałam
Stary 2009-06-02, 21:50   #1918
kaska87
Zakorzenienie

dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:56   #1919
tancerka212
Zakorzenienie

mam nowe foteczki mojej sali ale to na PW
Stary 2009-06-02, 22:36   #1920
obca7
Wtajemniczenie

Ale tutaj cisza Wszystkie chyba się uczą Ja też zmykam jeszcze poczytać Kolorowych snów dziewczynki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości