|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniołku chwal się czekamy ![]() Kasia przepraszam, ale muszę coś powiedzieć i mam nadzieje, że się nie obrazisz.. Ja nie wiem jaki Ty masz kontakt z teściówką Jeśli chodzi o mnie no to wydaje mi się że jest wręcz wzorcowy JAk czasem przyjeżdzam do TZ do domu i ona jest.. to zwykle częstuje mnie winem własnej produkcji i gadam z niaprawie tak szczerze ja kz moją mamą Ja rozumiem, ze nie każdy jest taki wylewny i szczery jak ja i że niektorzy nie odczuwaja potrzeby rozwijania takich extra stosunków.. ale wlaśnei w takich chwilach to siębardzo przydaje Ja swojej tesciwoce jak bardzo jestem szczesliwa i jak bardzo podoba mi sie to miejsce ...a o suknie to matko ile wieczorow obgadalysmy Nie twierdze, ze teraz musisz sie jakos zmienaic specjalnie, ani ze moje (natulane) postepowanie jest jakeis super extra, ale wlasciwie samoa ma racje Ty sie nie posilkuj TZ bo chlop jak chlop nnie odda wszystkiego co ma na sercu jego połowica Kasia trzeba być pozytywnie nastawionym i nie srać na wizaż
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-02 o 19:11 |
|
|
|
|
#1893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam określony cel i do niego dążę![]() Włąsnie z tymi niektórymi ciuchami to porażka. Np. koszulowe bluzki. Wszystko ładnie pięknie tylko na biuście zawsze się rozłażą albo zapiąć guzika nie mogę. Cytat:
A, że będą porównywać? Obojętnie na jakiej sali byśmy mieli tak czy siak będą porównywać. Guzik mnie to obchodzi A wesele i tak będzie inne, inne jedzenie, zespół zagra inne piosenki, inni goście, inna wódka, inni państwo młodzi
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tu jest ten dramat |
|
|
|
|
#1895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też niby wszystko zwisa ale jak oni chcieli wziąć to samo co my na wesele to czułam się jakby mnie ktoś okradł z moich marzen itp... Cytat:
Cytat:
mam przerwę na kolacyjkę więc do was zajrzałam ale już spadam do książek
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
ale się chora robię
![]() kurcze, dziś zdałam sobie sprawę, że równo za 2 tygodnie będę już po obronie i co.... i to już będzie koniec mojego życia studenckiego i powiem Wam, że trochę przykro ![]() Mama mi właśnie powiedziała, że jej koleżanka z pracy ma za 3 tygodnie wesele i na dzien dzisiejszy odmówiło jej już 40 osób a to nie wszyscy jeszcze porażka na calego, a najlepsze (albo najgorsze), że 2 tygodniej wcześniej jak jej jest wesele to w tej samej rodzinie jest jej kuzynki czy tam kogoś no i rodzina sobie w większości wybrała to pierwsze wesele a tej dziewczyny po prostu olała ![]() a teraz ciekawostka.... żeby już zadna z Was nie mówiła ze ja mam mega wesele ![]() w tej weekend brat mojego Tż jest zaproszony na wesele na.... uwaga 700 osob moim zdaniem przegięcie no ale oceniać nie będę bo to jednak sprawa PM (albo rodziców) ile sobie osób proszą |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie za cicho tutaj dzisiaj?
![]() Nie no okey, przynajmniej nie muszę dużo nadrabiać
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O rajciu 700 osób?? Ja chyba cała wieś bym musiałą zebrać, żeby tyle mieć. Rajciu skąd oni wzięli tyle osób?? I gdzie to się pomieści?? A zyczenia to chyba 3 godziny będą składać
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-02 o 19:37 |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
bardzo duzo napisałyscie wiec niestety nie nadrobie wszystkiego, moj wyjazd w sobote z dzieciakami nie bardzo sie udał bo do połowy dnia strasznie lało, zmoklismy bardzo i w sumie nie mielismy ochoty chodzic i ogladac, Cytat:
a wcale sie niedziwie tej rodzinie ze wybrała pierwsze wesele bo najprawdopodobniej tak samo bym zrobiła no chyba ze bardziej lubiła bym ta druga pare, m.in dlatego (no pomijajac fakt ze kasy bysmy nie mieli ) nie chciałam wesela w tym samym roku co moj brat
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
obca7 mam takie małe pytanko do Ciebie
![]() posiadasz może w swoich puncherowych zbiorach któryś z poniższych
|
|
|
|
#1903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na naszym forum skrapkowym jest dział wymiana wycinankami z dziurkaczy i może tam ktos ma i mógłby Ci użyczyć?? Dziewczyny są bardzo miłe i chętne do pomocy. A ja się pochwalę ostatnio zamówiłam sobie flower power-obiekt pożądania każdej skrapowiczki
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też szkoda stówki na 2 dziurkacze ![]() i wiem, że jest ten wątek ale tak wolałam Ciebie spytać bo tam sie jednak żadko udzielam i jakoś tak głupio mi wyskoczyć ![]() a o flowerku powerku to mogłaś nie mowić bo i mnie on korci
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2009-06-02 o 20:05 |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo w auli plitechniki w wawie. Postaraj się o relację jak tam było
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na allegro ktoś te wycinanki sprzedawał. A flowerki powerki były w akcji dziurkaczowej teraz i nawet duzo nie kosztowały Uległam i oczywiście kupiłam Ale pocieszam się tym, że już dawno nic skrapkowego nie kupowałam A zawsze moge powiedzeć, że to wszytsko mi jest potrzebne do zaproszeń, winietek, albumów
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa z teściową dobrze żyje, ale tym mnie wkurzyła
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale zamierzam to nadrobić, tym bardziej, ze szykuje mi się kilka "zleceń" a teraz napaliłam się na takie cudo co robi takie rogi w ramkach ![]() (zdjęcie zapozyczone z forum) |
||
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie skoro takie robią to sami chcieli
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ślicznie to wygląda A ile takie cudo kosztuje??Ja ostatnio zrobiłam album komunijny-niestety fotek brak, bo jak zwykle nie zrobiłam. Zła jestem na siebie, bo zapomniałam całkowiceie. Przypomniało mi się jak zapakowałam już razem z prezentem W sobotę ma slub, ale chyba nie zdążę wysłać Ale jak wyślę później to nic i tak będzie miał niespodziankę A później jeszcze jeden muszę zrobić na wesele kuzyna tżta. Ale nie wiem czy będę miała czas, bo sesja jest. Masakra.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-02 o 20:23 |
|
|
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to teraz zaluje, że nie zapytałam gdzie robią to wesele ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() A Ty kobieto weż sobie zapisz nad biurkiem żeby zdjęcia pracom robić ![]() Mnie w najbliższym czasie czeka robienie folderu bądz mini albumu (jeszcze nie zdecydowała do końca) dla koleżanki na urodziny, potem księgę gości dla brata, a i jeszcze coś (prawdopodobnie jakiś album) dla koleżanki na ślub. I coś jeszcze ale nie mogę tu napisac
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2009-06-02 o 20:39 |
||
|
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou
cały dzień czuwam nad Wami, żeby nie było, że się nie udzielam ![]() Kasia szkoda, ze tak się układa, widzę że bardzo Ci zależało na tym, że nikt nie wyskoczył z takim pomysłem, ale co zrobić ludzie są różni... przygotuj się tylko na to, że przecież nie możesz ich zmusić do tego by zrezygnowali bo Tobie się to nie podoba... ale bądź dobrej myśli Onaella o jejku ![]() ![]() szok... ja bym się chyba zgubiła na takim weselu... i raczej żadnego klimatu nie będzie ono miało... ja się boję jak to będzie przy moich dwustu paru osobach ![]() ale widocznie tak chcieli, to tak mają w sumie siostra Lain też chciała wesele w innym stylu i co fajnie było, więc może można i tak ![]() uciekam do swojej pracy... miłego wieczorku
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() ja się tylko przywitam bo mam ful nauki że mi się wszystkiego odechciewa ![]() a i mam juz temat pracy magisterskiej.. w sumie robie kontynuację inzynierki.. w sumie to dobrze.. bo jak zobaczyłam listę rankingową że niby jestem na 12 miejscu.. sorki ale nie wiem na jakiej zasadzie oni ją robili, bo na dyplomie mam 5, miałam wyższą średnią od praktycznie wszystkich, więc nie wiem co tu jest grane,.. najgorzej maja osoby na końcu. moja kolezanka się ząłamała bo jest przedostatnia, czyli musi wziąść taki temat jaki jej zostanie
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-06-02 o 20:39 |
|
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
hmmm ja zupełnie nie czuję, że byłoby mi smutno gdyby kuzynka/kuzyn lub ktoś miał wesele przed nami w tej samej sali...może nawet jakby u nich coś nie wypaliło można by przypilnować właścicieli żeby o to zadbali
Ale pewnie jest tak jak mówi Tancerka, że niby nic dopóki się tego nie przeżyje ...chociaż ja się tam śmieję z tego i trochę chyba cieszę, że moje 2 kuzynki też w 2010 i przed nami bo oni na naszym weselu będą mówić "ale macie fajnie, my już to mamy za sobą" a my na ich weselach ciągle będziemy się cieszyć na nasze ![]() a z kolosa zaliczeniowego dostałam dziś 4,5 dzięki za trzymanie kciuków bo to na pewno dzięki Wam
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
znów mam przerwę na jedzonko (tym razem serek waniliowy i rogalik) i wpadam do was się odprężyc
![]() mój tżcik w trasie daleko daleko gdzieś w Polsce i nawet nie mam jak z nim posmsować bo przecież mi nie odpisze jadąc. a nawet nie chcę go kusić bo chwila nieuwagi i będzie buba... ale przez ten brak kontaktu czuję się taka samotna i opuszczona... i tak kazałam mu puszczać sygnałki co jakiś czas żebym wiedziała że wszystko ok ![]() a co do tej sali to hmmm... biedna Kaśka... ciągle pod górkę z tym weselem... już pomińmy akcje kiedy Kasiulka sama sobie wymyśla kłopoty ale biedna zamiast się cieszyć przygotowaniami to tylko się smuta ale myślę że na lipiec/sierpien w fajnych salach terminy są pozaklepywane więc nawet jeśli by chcieli robic wesele gdzie ona to i tak im się nie uda..
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
w mojej sali wolne terminy na przyszły rok to 10 i 17 kwietnia i sobota 9 październik
![]() także też myślę, ze Kasia może być spokojna bo zapewne nie ma już wolnego terminu, szczególnie na okres wakacyjny |
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie nie wiem czy coś wolnego jest na mojej sali ale nawet się tym nie interesuję za bardzo.. wiem że wakacyjne terminy czyli czerwiec lipiec i sierpien to już daaaaaawno są porezerwowane bo mama widziała w kalendarzu jak tam była więc też mi się wydaje ze Kasia może być spokojna
moja mama była się przejść na naszą salę dzisiaj bo ona jest naprzeciwko jej miejsca pracy i widziała podobno śliczną dekorację zrobioną- fioletowo- biała fioletowy i biały to moje ulubione kolory
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
mam nowe foteczki mojej sali ale to na PW
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tutaj cisza
Wszystkie chyba się uczą Ja też zmykam jeszcze poczytać Kolorowych snów dziewczynki![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

wczoraj przymierzalam sukienke. w S-ce ekstra wygladalam, wszystko super dopasowane tylko w biuscie byla przyciasnawa
w talii zaczela mi wisiec i paskudnie odstawac, a biust dalej byl dokladnie tak samo zmiazdzony
Mam określony cel i do niego dążę

I gdzie to się pomieści?? A zyczenia to chyba 3 godziny będą składać