|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
|
|
|
|
#3992 | ||
|
Konto usunięte
|
słuchajcie byłam przed pracą w kryształkowym sklepie i pytam sie przy okazji zakupów czy w piątek po Bożym Ciele będą mieć otwarte, bo przyjeżdżają koleżanki i w ramach zwiedzania Krk bardzo by chciały tu przyjść
na to Pan się zaczął śmiać i mówi do drugiej sprzedawczyni: "słyszałaś co Pani tu mówi???? zostaliśmy uwzględnieni w programie zwiedzania Krakowa..."![]() piękności ![]() ale superkowo!!!!! zmieniłaś położenie łoża???? ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e Czas edycji: 2009-06-02 o 18:21 |
||
|
|
|
#3993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to się zdarza Mnie jakos nigdy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12580548]słuchajcie byłam przed pracą w kryształkowym sklepie i pytam sie przy okazji zakupów czy w piątek po Bożym Ciele będą mieć otwarte, bo przyjeżdżają koleżanki i w ramach zwiedzania Krk bardzo by chciały tu przyjść na to Pan się zaczął śmiać i mówi do drugiej sprzedawczyni: "słyszałaś co Pani tu mówi???? zostaliśmy uwzględnieni w programie zwiedzania Krakowa..."ale superkowo!!!!! zmieniłaś położenie łoża???? ![]() No ale otwarte czy nie? ![]() Nie zmieniłam, Krzyś zmienił ![]() rozdrażniła mnie tylko bo jestem przed @
|
|||
|
|
|
#3994 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12580699]otwarte
[/quote]
|
|
|
|
#3996 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie przyjeli w Serochu*landii , bo nie mam wyksztalcenia na "Sprzedawce w perfumerii "
Mam dzis zly dzieni zastanawiam sie, co ja jeszcze tutaj robie
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12580981]
Cytat:
![]() Lipczaku, ty masz dobre pomysły, a mn ie dziś brakuje weny Co mam odpisac na pytanie "Dlaczego chce Pani pracować w Perfumerii Douglas"
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ciagly kontakt z ludzmi i milosc od kosmetykow. Cos w tym klimacie to znaczy. Milosc lepiej nie pisz, bo beda sie bali, ze im bedziesz towar wynosic . Bedziesz mogla wykorzstac swoje umiejetnosci interpersonalne i ogromna widze na temat kosmetykow albo inna droga - bo lecisz na ochroniarza z tej filii , do ktorej sie zglaszasz |
|
|
|
|
#4000 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
grzeczna dziewuszka Cytat:
|
||
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4002 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ufff, po pracce!!
szykuje juz amciu ![]() Cytat:
![]() czy dobrze pamietam ze barbarzynca jest gdzies przy bibliotece BUW? ![]() Cytat:
dzieki Anus, musze taki zakupic bo pieknie to wyglada na rzemykuCytat:
takie cos bardzo dowartosciowuje![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12580548]słuchajcie byłam przed pracą w kryształkowym sklepie i pytam sie przy okazji zakupów czy w piątek po Bożym Ciele będą mieć otwarte, bo przyjeżdżają koleżanki i w ramach zwiedzania Krk bardzo by chciały tu przyjść na to Pan się zaczął śmiać i mówi do drugiej sprzedawczyni: "słyszałaś co Pani tu mówi???? zostaliśmy uwzględnieni w programie zwiedzania Krakowa..."[/quote] w koncu to obowiazkowy punkt wycieczki ![]() czyli trzeba kaske szykowac ![]() Cytat:
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest na ul.Dobrej niedaleko wjazdu na most swietokrzyski i niedaleko ul. Tamka.... czy tam gdzies jest biblioteka UW ? nie wiem |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
przejechałam na rowerku stacjonarnym 15 km
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie bo zaraz cos rozwalę w tym domu
![]() Mama rozpowiada teraz po rodzinie że się zwolniłam a w w któryms tam województwie jest takie bezrobocie że ludzie błagaja nawet o 1/2 etatu. Usłyszałam przypadkiem jak rozmawia przez telefon z babcią a ona od razu stwierdziła że podsłuchuję i to dobrze bo sie dowiedziałam prawdy o sobie. Po maturze to ja moge być dozorczynia i sprzątać "Zapomniało" jej sie że jestem po jeszcze jednej szkole i mam zawód technik administracji. To w ogóle nieistotne, i tak jestem nikim i w głowie jej sie nie mieści jak mogłam się zwolnić, dla mnie lepszej pracy nie ma. Jak się takie teksty słyszy przez całe życie to mozna być pewnym siebie i miec poczucie wlasnej wartości? Nie I tak w kółko na każdy temat. Dlaczego tak późno wychodzisz do pracy, na pewno nie zdażysz, dlaczego wcześniej wróciłaś, dlaczego nie zjadłaś kanapki, dlaczego nie odniosłaś kubka do zlewu, dlaczego kubek stoi nieumyty, a jak mnie zwolnili to stwierdziła że to na pewno moja wina, coś zepsułam, na pewno się spóźniałam i mnie zwolnili.No i nie nalezy zapominac że jestem pustakiem, tylko kosmetyki i ciuchy mnie interesują Zero pozytywów, jestem tym zmęczona.... Wylałam tu dzisiaj wszystkie swoje żale a pisząc to się popłakałam. Tak bym chciała miec wsparcie własnej matki a nigdy go nie miałam, w żadnej dziedzinie mojego zycia. To przykre ![]() Musze sie uwolnić, mam nadzieje że trafię zadowalajacą mnie pracę i będę mogła sie wyprowadzić, bo ja tak długo nie pociągne |
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przykre, dobrze, że Tata Cię wspiera...Cytat:
Kurczę, ja pierwszy raz w życiu chcę przytyć! Zawsze chciałam być chudsza, przeszłam przez anoreksję, a teraz te Yasminelle powodują, że strasznie spada mi waga! Już przekroczyłam granicę, w której czuję się dobrze. Muszę przytyć 2 kilo- a po pierwsze-nie mogę nic jeść, bo nie mam apetytu, a po drugie, nawet, jak się obżeram, to nie tyję! Generalnie nie wyglądam źle, tylko na buzi zabiedzona się robię...Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12580548]słuchajcie byłam przed pracą w kryształkowym sklepie i pytam sie przy okazji zakupów czy w piątek po Bożym Ciele będą mieć otwarte, bo przyjeżdżają koleżanki i w ramach zwiedzania Krk bardzo by chciały tu przyjść na to Pan się zaczął śmiać i mówi do drugiej sprzedawczyni: "słyszałaś co Pani tu mówi???? zostaliśmy uwzględnieni w programie zwiedzania Krakowa..."piękności ![]() [/quote] Ano własnie
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Reese
|
|
|
|
#4011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnaś jak najszybciej zamieszkać sama, choć wiem, że w Twojej obecnej sytuacji nie jest to proste...
|
|
#4013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam juz dzisiaj siły więc żegnam się wcześniej, za dużo stresów. Oglądne sobie komedię i ide spać Buziaki ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Tylko wy jesteście moim wsparciemNie jest proste, to fakt, ale wierze w to że sie los odmieni |
|||
|
|
|
#4014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno się odmieni!
|
|
#4016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzieki za dobre slowo Cytat:
Jesli chcesz, ja moge zostac Twoja Nowa Mama
|
||
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalona!! ![]() Cytat:
oczywiscie jest na to jedna rada: olac (tak jak Twoj brat! ) i przede wszystkim JAK NAJSZYBCIEJ SIE WYPROWADZIC!!! wiem ze teraz nie masz mozliwosci, ale jak tylko bedziesz mogla zrob to! zobaczysz jak mama zateskni zmieni zupelnie zdanieale przede wszystkim pamietaj, ze jestes bardzo wartosciowa osoba, sliczna, inteligentna i tego sie trzymaj! walcz o swoje!!
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
bądź twarda i wyjdziesz z tego dołka szybko, zobaczysz
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZqI8zYMVNZo
OFICJALNY TRAILER NEW MOON |
|
|
|
#4020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
I kupiłam w Rossmannie ten termoaktywny krem z Eveline i normalnie jakbym siedziała na rozżarzonych węglach. Ałłłł... Akurat był w promocji, a mnie się już skończyła Clarena, to wzięłam. Słyszałam od Was, że to grzeje, ale nie przypuszczałam, że aż tak. Normalnie mój tłuszcz skwierczy jak na patelni. ![]() Dostałam właśnie esa od Basieńki, trochę nas podczytywała ale oczka Ją bolą. Najważniejsze, że w nowej pracy u Niej OK. No i przesyła buziaczki. [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12580548]słuchajcie byłam przed pracą w kryształkowym sklepie i pytam sie przy okazji zakupów czy w piątek po Bożym Ciele będą mieć otwarte, bo przyjeżdżają koleżanki i w ramach zwiedzania Krk bardzo by chciały tu przyjść na to Pan się zaczął śmiać i mówi do drugiej sprzedawczyni: "słyszałaś co Pani tu mówi???? zostaliśmy uwzględnieni w programie zwiedzania Krakowa..."To nam załatwiłaś przepustkę. I dobrze. Ja Ci kupię - w ramach prezentu urodzinowego. Cytat:
Brawo. Cześć Karolciu Cytat:
Może Ty byś się do mnie przeprowadziła? Wiem, że nie ma u mnie wielkich sklepów, no ale są inne plusy. Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

na to Pan się zaczął śmiać i mówi do drugiej sprzedawczyni: "słyszałaś co Pani tu mówi???? zostaliśmy uwzględnieni w programie zwiedzania Krakowa..."

Nigdy mi nie powiedziała że jestem mądra wartościowa i na pewno cos osiagnę tylko wiecznie jesteś pusta, nic cie nie interesuje tylko kosmetyki i ciuchy, leniwa, nie chce ci się pracować, no i nie chce ci się uczyć. A kiedy jej mówię że mam duzo innych zainteresowań, że pracować lubie i uczyłabym sie chętnie ale mnie nie stac póki co, to ona juz nie słyszy tylko w kółko pretensje
Oczy miałam wielkie jak pięciozłotówki ze zdziwienia

Co mam odpisac na pytanie "Dlaczego chce Pani pracować w Perfumerii Douglas"
. Bedziesz mogla wykorzstac swoje umiejetnosci interpersonalne i ogromna widze na temat kosmetykow 

Tylko wy jesteście moim wsparciem