dziewczynki z Irlandii!!!! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-31, 20:39   #4831
Ania mama Buddy
Raczkowanie

GG do Ania mama Buddy Send a message via Skype™ to Ania mama Buddy
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!

Kochane nie gniewajcie się, za brak odzewu!!!! Coś mi wizaz nawalał przez 2 dni!!! A dziś tak pięknie i cudownie, ze od rana poza domem!!! Kochane rozmowa poszła super!!! Jestem bardzoo zadowolona,
ferguusson- pytania się przydały!!!!! Jestem Ci ogromnie wdzięczna!! nie smutaj się
martiryb- witamy w gronie, a ja jestem dokładnie z Galway
brzydula_81- Kochana kuruj się , mam nadzieję że już lepiej. Taki upał a mój małż też chory!! Z nosa leci jak z kranu. Junior też jeden dzień miał temperaturę, ale nic się nierozwinęło ale katarek też ma

Uciekam zając się moimi mężczyznami, mniejszego położyć do snu a większemu zaaplikowac leki bo rozkłąda mi małża totalnie. Buziaki!!!
Ania mama Buddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:50   #4832
pani z herbata
Zadomowienie

shannon co clare sie melduje

pani z herbata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:55   #4833
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania mama Buddy Pokaż wiadomość
Kochane nie gniewajcie się, za brak odzewu!!!! Coś mi wizaz nawalał przez 2 dni!!! A dziś tak pięknie i cudownie, ze od rana poza domem!!! Kochane rozmowa poszła super!!! Jestem bardzoo zadowolona,
ferguusson- pytania się przydały!!!!! Jestem Ci ogromnie wdzięczna!! nie smutaj się
brzydula_81- Kochana kuruj się , mam nadzieję że już lepiej. Taki upał a mój małż też chory!! Z nosa leci jak z kranu. Junior też jeden dzień miał temperaturę, ale nic się nierozwinęło ale katarek też ma

Uciekam zając się moimi mężczyznami, mniejszego położyć do snu a większemu zaaplikowac leki bo rozkłąda mi małża totalnie. Buziaki!!!
Aniu gratuluje udanej rozmowy!!! ja dzis czuje sie lepiej niz wczoraj, bo gardlo mnie nie boli bardzo,ale katar mam (((

J. Allen

brzydula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:59   #4834
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
no proszę to my prawie sąsiadki

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pani z herbata Pokaż wiadomość
shannon co clare sie melduje
Shannon znam.. zwłaszcza lotnisko
martiryb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 22:07   #4835
ferguusson
Zakorzenienie

Witam Was kochane-mimo ze tak pozno Właśnie wrocilismy, prawie caly dzien poza domem.. pogoda jest tak piekna i tak laduje baterie że az mam sile na kolejny tydzien zmagan...

Cytat:
Napisane przez martiryb Pokaż wiadomość
witam dziewczyny w piekną słoneczną niedzielę

właśnie wrócilismy z plaży.. troszkę się spiekliśmy.. coś czuję, że będę płakać pięknie dziś było.. tak bardzo mi tego brakowało ale słyszałam, że tak ładnie ma być tylko do wtorku czy środu.. wiecie coś na ten temat? liczyłam na dłuższe lato

troszkę odetchnę.. i do pracy
Hej na powitanie Poopalac sie tez mam ochote.. mimo ze nie lubie-ale tak posiedziec na sloneczku.. szkoda ze nie mamy juz domu z ogrodem.. na balkonie to juz nie to samo..

Cytat:

Prosze bardzo kochanie Jakie pytania miales, jesli moge zapytac..? Napisz cos wiecej jak Ci poszlo

Chorym zycze zdrowia, smutnym usmiechu a zabieganych troche wolnego...

Ide dokonczyc rosół-jeszcze nigdy tak pozno nie jedlismy

Buziaki

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 23:36   #4836
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
Hej na powitanie Poopalac sie tez mam ochote.. mimo ze nie lubie-ale tak posiedziec na sloneczku.. szkoda ze nie mamy juz domu z ogrodem.. na balkonie to juz nie to samo..
witaj

my też już nie mieszkamy w domu z ogrodem.. przeprowadziliśmy się do centrum, żebym miała blisko do pracy.. i mam.. 4 minutki spacerkiem balkon jest.. ale ja ogólnie opalać się na słońcu nie lubię.. jest mi za gorąco i za nudno jedynie nad wodą milej i przyjemniej dlatego nad zatokę jeździmy średnio raz w tygodniu.. a jak jest ładna pogoda, to i częściej
Stary 2009-06-01, 15:45   #4837
ferguusson
Zakorzenienie

kocham ta pogode!!

MAC

exchange
Stary 2009-06-01, 16:25   #4838
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
kocham ta pogode!!
ja tez z laptopem siedze teraz wogrodku- opalam sie, chociaz powinnam napisac ze juz sie spieklam dosyc mocno i wlasnie sobie grillujemy....juz nawet kataru nie mam....

J. Allen

Stary 2009-06-01, 16:45   #4839
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
kocham ta pogode!!
ja tez !!!!! Jest pieknie !!!!!!

Stary 2009-06-01, 16:52   #4840
martiryb
Wtajemniczenie

cudnie jest..

a ja muszę się do pracy szykować
Stary 2009-06-01, 17:06   #4841
Ania mama Buddy
Raczkowanie

Słonko!!!!!!!!!
Ależ jest pięknie!!! Niestety przez chorobę TZa nie wypuszczamy się nigdzie dalej i nie możemy się kąpać, a nawet małemu nalać wody do baseniku bo wciąż katarek dokucza, ale i tak korzystamy ze słonka w ogrodzie!!!
brzydula_81- thx Słońce ja też już się spiekłam
martiryb- współczuję wszystkim, którzy muszą w taką piękną pogodę pracować , ale zapowiadają że jeszcze ma tak być jakiś czas to też pokorzystacie!!!
ferguusson
- na wstępie miałam opowiedzieć o sobie, później mnie pytali dlaczego ten kurs dałam na szczyt listy a inny niżej, czy gdyby zaproponowali mi ten który jest drugi od góry czy przyjęłabym miejsce. Pytali co wiem, o tym kierunku studiów, czy w Pl miałam do czynienia z laboratorium, jak szła mi chemia i biologia. Gdzie widzę siebie za 5 lat, co chciałabym robić zawodowo. Czy wiem ile godzin tygodniowo musiałabym poświęcić i czy dam radę mając dziecko i rodzinę, jaki mam na to plan. W czym czuję się słaba i czego się obawiam. Później ja mogłam zadać pytania.To tyle z tego co pamiętam...

Buziaki Kochane miłęgo dnia ja mykam na obiadek z grilla w ogrodzie
Stary 2009-06-02, 00:11   #4842
ferguusson
Zakorzenienie

gdzie wszyscy??

Pierwszy raz tak mi sie nie chce isc do pracy jak jutro

Milej nocki kochane

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 12:53   #4843
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA

Dzien dobry dziewczyny

A my wczoraj z okazji dnia dziecka popłynelismy do Walii do parku rozrywki! Było cudownie Strach w oczach, adrenalina i masa śmiechu Znów poczuc sie jak dziecko
Wrate wszystkiego przezycia i bezcenne wspomnienia.

Dzisiaj w koncu moze troche powygrzewam sie na sloneczku, w koncu kto wie, jak dlugo jeszcze taka pogoda sie utrzyma

Buziaczki
HAMALIELKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 12:59   #4844
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HAMALIELKA Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny

A my wczoraj z okazji dnia dziecka popłynelismy do Walii do parku rozrywki! Było cudownie Strach w oczach, adrenalina i masa śmiechu Znów poczuc sie jak dziecko
Wrate wszystkiego przezycia i bezcenne wspomnienia.

Dzisiaj w koncu moze troche powygrzewam sie na sloneczku, w koncu kto wie, jak dlugo jeszcze taka pogoda sie utrzyma

Buziaczki
no wlasnie widzialam twoj opis, ze w Walii.. a teraz jeszcze ze Park Rozdrywki??? wiesz ze moge Cie za to znienawidzic?

Super.. zazdroszcze jak nie wiem takiego wyjazdu

Mam nadzieje ze weekend masz wolny

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 13:05   #4845
Judy_21
Wtajemniczenie

Jejku w końcu mamy lato

Aż strach pomysleć :"tylko najak długo "
Normalnie od kilku dni siedzę na dworze nabieram kolorków i pilnuję, żeby mi się mleko nie skosło

Dziewczyny ja tak z pytaniem do Was:
Która zna eBay i kupuje tam???
mam własnie mały problem i nikogo, kto mógłby mi pomóc

Wczoraj kupiłam pięć sztuk ubrań od jednego sprzedawcy (jeden sklep) w tym samym czasie, wysłałam wiadomość o obliczenie kosztów wszystkiego razem, żeby za przesyłkę pięc razy nie płacić, a on mi dzisiaj rano odpisał - zrobił zestawienie włączając w to wszystkie pięć kosztów przesyłek <mdleje> i za same ubrania muszę zapłacić kilka funtów, a za samą przesyłkę 90 <mdleje>
No przecież nie może brać kasy za przesyłkę X5 skoro tylko jedną paczkę będzie wysyłał, prawda???

Napisałam do serwisu eBay ale nadal nie odpowiadają....
Kurczę, co mam robić??? Mogę ewentualnie zrezygnowac i dostać ostrzeżenia jak na Allegro??

WDF

93...83...73...70...65...63

-28 kg

Judy_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 13:21   #4846
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość
Jejku w końcu mamy lato

Aż strach pomysleć :"tylko najak długo "
Normalnie od kilku dni siedzę na dworze nabieram kolorków i pilnuję, żeby mi się mleko nie skosło

Wczoraj kupiłam pięć sztuk ubrań od jednego sprzedawcy (jeden sklep) w tym samym czasie, wysłałam wiadomość o obliczenie kosztów wszystkiego razem, żeby za przesyłkę pięc razy nie płacić, a on mi dzisiaj rano odpisał - zrobił zestawienie włączając w to wszystkie pięć kosztów przesyłek <mdleje> i za same ubrania muszę zapłacić kilka funtów, a za samą przesyłkę 90 <mdleje>
No przecież nie może brać kasy za przesyłkę X5 skoro tylko jedną paczkę będzie wysyłał, prawda???

Kurczę, co mam robić??? Mogę ewentualnie zrezygnowac i dostać ostrzeżenia jak na Allegro??
wiesz.. cena przesylki bedzie uzalezniona wagowo..ale z pewnoscia nie dobije do kwoty 5xjedna przesylka. Sprawdz regulamin albo info na stronie sprzedawcy.. i napisz do niego ze chcesz utargowac kwote za przesylke, bo w sumie to jest troche ridiculous.. powinien sie zgodzic. Jesli nie da rady i nie chcesz tyle placic.. napisz mu wtedy ze zrezygnujesz z tego zakupu bo kwota za przesylke jest niedorzecznie wysoka.. Wtedy jestem na 90% pewna ze Ci spusci(jaki ladny wyraz, no no). ale to juz ostatecznosc, najpierw z nim pogadaj.

Tak na marginesie my tez kiedys zrezygnowalismy z zakupu, ale od osoby prywatnej, nie firma/sklep i nie dostalismy punktow ani negatywa(bo tak to dziala tu, tak samo jak allegro). Mysle ze to tylko dlatego ze ten koles byl lekko ***niety-i olal sprawe. napisal tylko dziwnego maila i tyle.

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 17:56   #4847
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA

Cytat:
no wlasnie widzialam twoj opis, ze w Walii.. a teraz jeszcze ze Park Rozdrywki??? wiesz ze moge Cie za to znienawidzic?

Super.. zazdroszcze jak nie wiem takiego wyjazdu

Mam nadzieje ze weekend masz wolny
Wyjazd był zoorganizowany spontanicznie

A co na weekend znowu wymysliłać, co ?
Stary 2009-06-02, 19:21   #4848
martiryb
Wtajemniczenie

my znowu bylismy na plaży.. wytrzymałam 2,5 godziny.. kurcze za duszno.. i zero wiatru.. ale i tak lepsze to niż deszcz

wyglądam już troszkę czekoladkowo.. w przeciwieństwie do mojego P.

Cytat:
Napisane przez Judy_21 Pokaż wiadomość

ja korzystam bardzo często z ebaya.. nie spotkałam się jednak nigdy z aż tak zawyżonymi kosztami wysyłki nawet za Stanów jak zamawiałam kosmetyki do robienia paznokci, to wychodziło dużo mniej w dolarach.. myślę, że spróbuj najpierw dogadać się ze sprzedawcą.. jak to nic nie da, to kontaktuj się z ebayem.. oni, w przeciwieństwie do allegro, dbają o swoich użytkowników..

ja miałam do tej pory tylko jedna nieprzyjemna sytuację.. kupiłam spodnie od dziewczyny z Anglii, które miały być nowe z metką.. spodnie jednak okazały się używane, do tego były brudne i poszrpane nogawki na dole, a metka była doczepiona na szlufce z zupełnie innym rozmiarem napisałam do laski swoje 'ALE' i kazała odesłać spodnie i obiecała oddać pieniądze.. więc spodnie wysłałam.. laska potem zaczęła mieszać.. że niby coś jej się dzieje z PayPalem i że wyśle mi czek.. czekałam chyba 3 tygodnie i nic.. potem ciężko było się z nią w ogóle skontaktować.. a jak już się udało, to zarzekała się, że czek przecież już dawno do mnie wysłała wkurzyłam się, bo dziewczyna ewidentnie kłamała i zgłosiłam sprawę do PayPala.. i choć trwało to jakieś 2 miesiące, to odzyskałam pieniądzę.. a dziewczyna była bezczelna do tego stopnia, że napisała mi, że wyjasniła sprawę i PayPal jej napisał, że ma się niczym nie przejmować szkoda tylko, że mi kasę oddał.. więc raczej nie miała czego wyjaśniać, bo ściemniała.. fuckin bitch

ale poza tą jedną sytuacją mam bardzo pozytywne doświadczenia, a kupuję naprawdę dużo na ebayu.. zwłaszcza bielizny, bo tutaj ciężko kupić coś w powyżej miski H.. a co dopiero moje J

ostatnio nawet kupiłam buty i okazały się źle wykonane.. miały plamki od kleju i jakieś takie małe przebarwienia.. napisałam więc do sprzedawcy, że chcę je oddać, ale nie dlatego, że mi się nie podobają, tylko wysłali mi 'wadliwe'.. odesłałam.. dostałam z powrotem pieniądze za buty, za wysyłkę od Nich do mnie i nawet ode mnie do Nich

więc jak widać ludzie są rózni.. mam nadzieję, że Tobie się udało trafić na jakąś normalną osobę.. czego Ci bardzo życzę.. powodzenia
Stary 2009-06-02, 19:48   #4849
Ania mama Buddy
Raczkowanie

martiryb- Kochana powiedz mi, gdzie Ty w Irl widziałaś staniki do miseczki H???? Please Bo ja noszę miseczkę F i za chiny w całym Galway nie ma!!!! Jedyne jakie znalazła na E-F są w penneys i new look ale z cieniutkiej, miękkiej koronki jak dla starej babci
Na ebay często robimy zakupy, nigdy nie mieliśmy jeszcze problemów, gdyby nie liczyć ze raz paczuszka z Angli zaginęła na poczcie, zamówiłąm buty na wesele a doszły po 3 miesiącach i już po weselu. Jednak sprzedająca była z emną cały czas w kontakcie, oddałą pieniądze, po 3 miesiacach jak jednak doszły znów do niej napisałam i znów zapłaciłam, zero problemu. Nie boisz się kupować staników na ebay??? Bo ja jakoś się boję bieliznę kupić przez neta, tak bez przymierzenia na ciało czy dobrze leży, jak zbiera piersi, choć znam dobrze swój rozmiar to jednak rozmiar rozmiarowi i producent producentowi nie równy.... Hmm nie wiem może spróbuję kiedyś....

U nas tak upalnie i bezwietrznie, ze pomimo przeziębienia i kataru <już nas wszytskich dopadło> pojechaliśmy na plażę, popluskaliśmy się!! Woda cieplutka była!!! Teraz\ szybko zjemy i jedziemy do znajomych na wieczorne ognisko.
emalio- ależ ten świat mały!!! Teraz na NK wyczaiłam, ze mamy wspólne znajome!!!! Siostry Szekalskie!!! Ty znasz Ewelinę, a ja Kamilę, która jest żoną chrzestnego naszego synka!!! Ależ zaskoczenie przeżyłąm no no

Buziaki kobiety!!! Życzę Wam miłego wieczorku!!!
Stary 2009-06-02, 20:50   #4850
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
martiryb- Kochana powiedz mi, gdzie Ty w Irl widziałaś staniki do miseczki H???? Please Bo ja noszę miseczkę F i za chiny w całym Galway nie ma!!!! Jedyne jakie znalazła na E-F są w penneys i new look ale z cieniutkiej, miękkiej koronki jak dla starej babci
na pewno większe staniki mają w Debenhamsie i na górze w Brown Thomasie, jednak tam troszkę poszaleli z cenami i coś było jeszcze w Eyre Square - taki mały sklepik przy ruchomych schodach, ale już nie pamiętam czy na parterze czy na 1 piętrze.. jeśli nosisz miskę F, to nie powinnaś mieć problemu z kupnem naprawdę ładnego stanika.. ja noszę J i tutaj już jest problem, bo w Irlandii ich chyba w ogóle nie ma.. ja bynajmniej jeszcze nie znalazłam są firmy i modele, które produkowane są do miski K, ale sklepy ich po prostu nie sprowadzają zostaje jeszcze Irlandia Północna.. byłam ostatnio w Belfaście i mają pełną rozmiarówkę.. jednak większe miski przebrane i i tak nic nie kupiłam

jeśli chodzi o kupno staników na ebayu, to w sumie wiesz, nie mam wyjścia.. poza tym tak czy siak jest sporo taniej niż w sklepach stacjonarnych.. tym bardziej, że kupuję staniki angielskie, więc najlepiej w Anglii.. znam dobrze swój rozmiar.. poza tym jestem czynnym użytkownikiem forum stanikowego (nie tutaj na wizażu, bo tutaj jest mały bałagan w dziale stanikowym) i tam wymieniamy się wrażeniami.. radzimy sobie w jaki rozmiar celować z danego modelu, bo niektóre staniki są mniej lub bardziej ściśliwe, lub mało czy dużo miskowe.. i tak kupuję poza tym mam koleżankę właśnie z tamtego forum, która ma identyczne wymiary do moich i jest moim guru ona mi pisze co i jak z danym stanikiem.. i ja kupuję to co chcę za nią

a tak a propo, to jesteś pewna swojego rozmiaru? ja jestem uświadomiona od około pół roku i od tego czasu mam na tym punkcie małe zboczenie i wszędzie widzę kobiety w złych stanikach ja kiedyś nosiłam 85E, a okazało się, że powinnam 70J może Ty też nie jesteś jednak eFką

jakbyś miała chęć kiedyś spróbować na ebayu, to mogę Ci doradzić rozmiar w danym modelu i możemy np razem zamówić

Edytowane przez martiryb
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:52
Stary 2009-06-02, 21:19   #4851
Katia25
Wtajemniczenie

Hejka dziewczynki!
Chcialam sie tylko z wami przywitac ,jestem juz spwrotem na wyspie.Padam ze zmeczenia ostatnio prawie wcale nie spalam...stres zwiazany z lotem mojego pieska ...Ale jest juz tu z nami wiec mam nadzieje ze dzis sie wyspie...No i jestem w szoku jaka tu piekna pogoda!!!!
buziaki!!!!
Stary 2009-06-02, 21:36   #4852
ferguusson
Zakorzenienie

Witaj Kasiu Fajnie ze wrocilas Jak pies..? Jak zniosł podroz..? Dobrze sie czuje..?

Musze sie pochwalic ze poszlam dzis po nowego kwiatka.. a wyszlam z TRZEMA .. i tż nawet nie krzyczy
Stoja juz w wannie po pierwszej kapieli .. i zaraz je zadomowiamy
Piekne sa

A Wam dziewczyny i tak zazdroszcze tych piersiiii.. Chcialabym chociaz 1/4 takich miec..

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 21:39   #4853
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
A Wam dziewczyny i tak zazdroszcze tych piersiiii.. Chcialabym chociaz 1/4 takich miec..
a nosisz dobry rozmiar stanika? wiele moich koleżanek się dziwiło, że zamiast 75C, powinny nosić 70G
Stary 2009-06-02, 21:41   #4854
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martiryb Pokaż wiadomość
a nosisz dobry rozmiar stanika? wiele moich koleżanek się dziwiło, że zamiast 75C, powinny nosić 70G
ja nawet z push upem mam ledwo Ceeeeee

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 21:47   #4855
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki!
Chcialam sie tylko z wami przywitac ,jestem juz spwrotem na wyspie.Padam ze zmeczenia ostatnio prawie wcale nie spalam...stres zwiazany z lotem mojego pieska ...Ale jest juz tu z nami wiec mam nadzieje ze dzis sie wyspie...No i jestem w szoku jaka tu piekna pogoda!!!!
buziaki!!!!
witaj Kasiu pogoda faktycznie piekna..mnie az bola plecy bo sobie spieklam, ale powinny zbrazowiec do jutra. jak piesek sie wabi? jakiej jest rasy??maz fotki??? ja juz za dwa tygodnie zobacze mojego kochanego Norisa

Cytat:
Witaj Kasiu Fajnie ze wrocilas Jak pies..? Jak zniosł podroz..? Dobrze sie czuje..?

Musze sie pochwalic ze poszlam dzis po nowego kwiatka.. a wyszlam z TRZEMA .. i tż nawet nie krzyczy
Piekne sa

Madziu jakie kwiatuszki nabylas??? ja chyba tez sobie kupie jakas roslinke, bo zwierzaka raczej nie narazie....
a co do biustu...moge Ci troszke dorzucic....tak minimalnie

J. Allen

Stary 2009-06-02, 22:13   #4856
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
Madziu jakie kwiatuszki nabylas??? ja chyba tez sobie kupie jakas roslinke, bo zwierzaka raczej nie narazie....
a co do biustu...moge Ci troszke dorzucic....tak minimalnie
To dawaj troche.. napompuj mi

A kwiaty kupilam takiedziekuje ze pytasz)

na ostatnim zdjeciu nie nowy nabytek, ale zeby nie bylo mu przykro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ona.jpg (133,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ona2.jpg (109,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Piwosz.jpg (136,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2265-1.jpg (141,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kornelia.jpg (30,8 KB, 5 załadowań)

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 22:16   #4857
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
To dawaj troche.. napompuj mi

A kwiaty kupilam takiedziekuje ze pytasz)

na ostatnim zdjeciu nie nowy nabytek, ale zeby nie bylo mu przykro
piekne- uwielbiam widok takich zroszonych woda zielonych lisci....kwiaty tez maja takie nasycone barwy- ta czerwien a ostatniego kwiotka poznaje z Twoich fotek- mozesz jeszcze napisac co to za roslinki???

J. Allen

Stary 2009-06-02, 22:24   #4858
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
piekne- uwielbiam widok takich zroszonych woda zielonych lisci....kwiaty tez maja takie nasycone barwy- ta czerwien a ostatniego kwiotka poznaje z Twoich fotek- mozesz jeszcze napisac co to za roslinki???
ta pierwsza to Vriesea czyli Frizea, drugi to proprostu figowiec benjamiński, ale młodziutki jeszcze, niski, do pol metra ma..a trzecia to mikroskopijna lilia..taka na szafke nocna jesli sie nie zgubi wśród perfum i moich kolczyków
No a ostatnia to orchidea, ale wiesz ze nigdzie nie moge tego konkretneo gatunku znaleźć.. ma takie nietypowe w środku zabarwienie, mało prążkow..hmm..

właśnie im zrobilam jak jeszcze w wannie byly

MAC

exchange
Stary 2009-06-02, 22:32   #4859
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki!
buziaki!!!!
Witaj Kasiu
Cieszymy sie ,ze jestes juz z nami, a słowa dotrzymałaś - Mamy słonce

Cytat:

Piekne sa

Wow....Madzik, piekne te kwiatki...Ja mam bzika na punkcie kwiatów. Moja kolekcja tutaj siega 10 sztuk.
A mój kaktusik zakwitł i jest piekny

To jak Madzik, co z tym weekendem i 'obciachasz' mi tą grzywe czy nie
Stary 2009-06-02, 22:43   #4860
ferguusson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HAMALIELKA Pokaż wiadomość
Witaj Kasiu
Cieszymy sie ,ze jestes juz z nami, a słowa dotrzymałaś - Mamy słonce

Wow....Madzik, piekne te kwiatki...Ja mam bzika na punkcie kwiatów. Moja kolekcja tutaj siega 10 sztuk.
A mój kaktusik zakwitł i jest piekny

To jak Madzik, co z tym weekendem i 'obciachasz' mi tą grzywe czy nie
Tez kocham kwiaty.. szkoda mi tu bylo kupować i je meczyc przeprowadzkami.. ale kurde.. no ile tak mozna zyc na walizkach itp..

Poza tym Tz leci do Polski teraz i bedzie mi smutno samej.

Grzywke ciacham chetnie.. Ale chcesz po % ?

MAC

exchange
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości