Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-02, 21:17   #4621
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
j
kochana ja cały czas wierzę i będe mieć nadzieje do końca
ale teksty znajomych sa okrutne i tak bardzo przykre...

ja kochana dałam już na luz co ma byc to będzie nie mysle,nie mierze tempki,nie licze dni od dobrych 4 cykli moze wiecej ale nadal nic,tylko,ze z tą prolaktyna walcze...więc do nie do końca od luzu nalezy

i powiedziałam sobie pójde po @ sprawdzić jak tam prolaktyna dla świętego spokoju i pózniej zero ginekologów zero wspomagaczy chce odpocząć conajmniej pół roku niech się dzieje co chce,ale bywać tu będę
i jeszcze muszę sobie troche kamień na sercu umiescić,aby mnie nic nie ruszało przez te pół roku...

w czwartek ide do ginki z tymi wynikami,moze ona coś pomoże na pęcherz
ale już nie boli przeszło,ale antybiotyk mam na miesiąc aż...
Nasza mądra kochana Darusia, cieszę się że już Ci troszkę lepiej
musimy wierzyć, bo jak ja to mówię, wiara góry przenosi i cuda czyni
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:18   #4622
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Czesc kochane!Jak tam po nocce??Ja wczoraj wieczorem umierałam z bólu brzucha-masakra to co przezylam-TŻ chcial ze mna na pogotowie nawet jechac bo nic mi nie pomagalo-zwijalam sie z bólu-ale polozylam sie-zazylam Ketanol(tylko on jest w stanie mi pomóc) i jakos zasnelam-staram sie nie brac tego swinstwa ale wczoraj nie mialam wyjscia!Ale wiecie co-dzis mi troszke lepiej i fizycznie i psychicznie i to dzieki Wam bo jestescie jak dobre Aniołki które pomagaja w trudnych chwilach-dzieki Wam za to Gooha niezly prezent na dzien dziecka dostalas-super!Ewakol nie smutaj sie tak-jakos to bedzie-damy rade-grunt to pozytywne myślenie i byleby do przodu!Pacierpku jestes cudownym człowiekiem i w ogole nie mysl inaczej bo
Moonia witamy i udzielaj sie dosc czesto Youyou , Edi kochana pamietam jak jeden dwa miesiace odliczalysmy razem bo mialysmy jakos podobnie z @-teraz sie ciesze ze chociaz Tobie sie udalo bo kolejna jestem pewnie ja hi hi hi!!Kobra niezla mieszanka smakow-podziwiamMiłego dnia kochane
Rózyczko napewno tak będzie
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:21   #4623
pacierp
Rozeznanie

dziękuję Ci, bardzo

Strasznie się cieszę, że trafiłam tu do Was, bo nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują kobiety takie jak my, które są z tym zupełnie same.
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:24   #4624
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Dra dokładnie szkoda ze nie mieszkamy bliżej... Ja mam wsparcie tylko w Was i w Miśku... Moja rodzina nie wie ze chcemy mieć dziecko i że się staramy... Wszyscy sa zajęci ślubem siostry... a poza tym jakoś nie mam takiego idealnego kontaktu... Nio i jest jeszcze moja przyjaciółka ale ona pojechała do pracy do Niemiec takze gadamy na skype na gg i tyle czasmi nie ma się komu wygadac i właśnie dlatego dziękuje że jestście, ze mam w Was wsparcie.
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:24   #4625
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Irmusia witaj wśród nas

Dra hmm... nie wiem co mogłabym Ci napisać, żeby chociaż trochę Ci ulżyło. Gdybym tylko mogła to po prostu przytuliłabym Cię mocno i dała się wypłakać. To jesyne co przychodzi mi do głowy.
Tak na prawdę to ja przecież nie wiem jak to jest kiedy jest niby wszystko dobrze, owulacja jest, pęcherzyk pęka, kochacie się z ukochanymi potem wielka nadzieja i ból jak nic nie wyjdzie. U mnie nigdy tak na prawdę nie było szans, mam nadzieje dopiero, że ta nadchodząca @ stworzy nowe możliwości. I wiecie co Wam powiem. w głowie gdzieś z tyłu pojawia mi się myśl że to dopiero początek walki. To, że przeszłam operację i różne badania to dopiero start, a fakt, że w końcu będę miała owu nie znaczy, że zajdę w ciąże. Aha pielegniarka, która zdejmowała mi szwy polecała jakieś maści na blizny, ale ja nie chcę się ich pozbywać, bo jestem z nich dumna. Może to głupio i niestosownie zabrzmi, ale nie każda kobieta zdobyłaby się na coś takiego. Oczywiście poza Wami, bo wiem, że nie ma rzeczy na tym świecie, której byście nie zrobiły dla swojego dziecka. Dlatego mam nadzieję, że zrozumiecie moje intencje, bo broń Boże nie chciałaym się "puszyć"

Aliisanko jak tatuś się czuje i kiedy wychodzi do domku? Wiadomo już coś?
Martusiu, pięknie napisałaś, jesteś bardzo bardzo dzielną osobą, i podziwiam Cię za to! za to ile wiary w Tobie i nadziei, nawet mimo tego bólu, który przychodzi w chwilach kryzysu, jesteś dzielna..
każdy czasem musi się wypłakać, płacz ukojenie przynosi i daje upust emocjom, pomaga pozbyć się złych toksyn, i sprawia że czujemy się lepiej..
co do mojego taty to tomografia komputerowa na szczęście nie wykazała nic złego, dziś miał robiony rezonans magnetyczny i jak wyniki bedą dobre to wypuszczą Go ze szpitala..mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, i że jak już będe mieć więcej czasu to pozwolisz się porwać na jakieś pyszne ciacho
..Iskierką malutką..

Stary 2009-06-02, 21:32   #4626
edi25
Raczkowanie

Cytat:
dopisana już jesteś

no a ja wyje miałam nie wyć ,ale to pms tak na mnie wpływa,ogladam n-k sobie i tam moje kumpele chwala sie dzieciaczami w w opisach najwieksze skarby (one miały wpadkę) a ja tyle walczę i nic nic do ku**** jasnej gdzie ta ku*** sprawiedliwość ,wszytskie moje kumpele mają dzieci ja nie i jeszcze wiadomosci na nk ,ze mam wleciec na kawę zobaczyć mojego synko,moja córeczkę ...
cieszę się ,ze mają dzieci,ale po co do mnie to pisza po co do ch***** po co
i jeszcze jedna napisała,że spotkamy sie w 3 z bobaskami,a ja nie mam,nigdzie nie pójde nie ma mowy ja nie będe cierpieć
myslałam,ze juz doo tego przywykłam,ale chyba nie... jak ktoś che sie pochwalic dzieckiem to nie,sama musze chcieć i tyle...

no ale pojechałam,ale już nie mogłam mam nadzieje,że mnie zrozumiecie kochane
kochana nie smuć się ja tak miałam parę razy i każda mówiła zobacz wszystkie mamy dzieci a ty nie tylko wtedy mnie to nie ruszało bo ja ich jeszcze wtedy nie chciałam ale im nie przyszło na myśl że ktoś może mieć problemy kiedyś tak jednej odpowiedziałam to do tej pory mam spokój czasami ludzie są beznadziejnij
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:34   #4627
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość
Dra dokładnie szkoda ze nie mieszkamy bliżej... Ja mam wsparcie tylko w Was i w Miśku... Moja rodzina nie wie ze chcemy mieć dziecko i że się staramy... Wszyscy sa zajęci ślubem siostry... a poza tym jakoś nie mam takiego idealnego kontaktu... Nio i jest jeszcze moja przyjaciółka ale ona pojechała do pracy do Niemiec takze gadamy na skype na gg i tyle czasmi nie ma się komu wygadac i właśnie dlatego dziękuje że jestście, ze mam w Was wsparcie.
ja nie mam nigdzie wsparcia tylko tu
w facecie też nie,bo mówi,ze przesadzam
pewnie jak minie z 10lat to sie obudzi i tez latego pewnie nie chce isc na badanie,kreci w kółko raz idzie raz nie idzie i tak non stop...
moi rodzice i rodzina nie wiedza,bo dla nich jestem wciąz mała dziewczyna na która za wczesnie na ciąze...
a w przyjazn nie wierze,za duzo razy sie zawiodam i mam tylko znajome,ale z nimi nie gadam o takich sprawach
wiec tylko i wylącznie z wami gadam,a wiem jakbym tu realu wygadala sie komus bylo by mi lzej,ale nie mam komu,ale mam chociaz was

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
co do mojego taty to tomografia komputerowa na szczęście nie wykazała nic złego, dziś miał robiony rezonans magnetyczny i jak wyniki bedą dobre to wypuszczą Go ze szpitala..mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, i że jak już będe mieć więcej czasu to pozwolisz się porwać na jakieś pyszne ciacho
to dobrze,ze już lepiej i będzie dobrze
Stary 2009-06-02, 21:39   #4628
pacierp
Rozeznanie

Cytat:
Martusiu, pięknie napisałaś, jesteś bardzo bardzo dzielną osobą, i podziwiam Cię za to! za to ile wiary w Tobie i nadziei, nawet mimo tego bólu, który przychodzi w chwilach kryzysu, jesteś dzielna..
każdy czasem musi się wypłakać, płacz ukojenie przynosi i daje upust emocjom, pomaga pozbyć się złych toksyn, i sprawia że czujemy się lepiej..
To wspaniała nowina masz bardzo dzielnego tatę i to pewnie po nim masz w sobie tyle dobra i ciepła, co? Zobaczysz nawet się nie obejrzysz a będzie szaleć z wnukiem. A jak już będziesz miała spokojną głowę to Cię gdzieś porwę

do jutra buziaki
Stary 2009-06-02, 21:42   #4629
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Nic Dziewczyny ja już mykam do łóżka bo jutro pobudka o 4 Nie mam już sił ale jeszcze tylko 4 dni... Życzę wszystkim milusiego i owocnego wieczorku.. a zafasolkowanym słodkich senków
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:45   #4630
dra
Zakorzenienie

no ja tez zaraz będę uciekać
Stary 2009-06-02, 21:46   #4631
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

no mój tato to cudowny człowiek
człowiek-anioł
jak mój mąż
Martuś dam znać, jak tatko wyjdzie ze szpitala, bo wtedy będę miała luz

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

no to i ja uciekam bo rano mam badanie moczu
słodkich snów promyczki
..Iskierką malutką..

Stary 2009-06-02, 21:51   #4632
Koona
Raczkowanie

Dra rozumię Cię doskonale, zresztą myślę, że wszystkie które długo czekałyśmy na rozpoczęcie starań i te którym od razu nie wychodzi czują to samo.....
Ja tłumaczyłam koleżance o ciąży bo nie miała zielonego co i jak i czemu częściej siusia i take podstawy a była w 5 m-cu! :szok: Kuzynce męża też tłumaczyłam jak się przewia i karmi noworodka bo ona przez 9 m-cy ciąży nawet nie miał ochoty o tym poczytać
a jeszcze dziś znajoma w pracy o duuużym brzyszku mówi że już się nie może doczekać jakiejś imprezki z piwem, bo wino pije ale piwa się w ciąży boi :szok: ! a kawęto normalnie pije............
Kumpela choć wie że mam problemy zdrowotne i że staram się o dzidzię mówi do mnie: patrz ja jestem od Ciebie 3 lata młodsza, i nie śpieszyło mi się do dziecka ale tak pomyślałam moze jednak... i bach! od razu ciąża (

Dobra szkoda się przejmować Pozdrawiam Was wszystkie!

Dobranoc

Edytowane przez Koona
Czas edycji: 2009-06-02 o 21:55
Koona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 22:04   #4633
Irmusia81
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie
Ludzie gadają głupstwa bez zastanowienia i pewnie to się nie zmieni.
Ale głowy do góry!
Te wszystkie przykrości zostaną kiedyś zrekompensowane ogromną radością i szczęściem
Śpijcie słodko i śnijcie o aniołkach
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 22:20   #4634
Malga19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
Mam wyniki bety - w dniu robienia badania czyli 21 maja był wynik na poziomie 3-4 tygodnia ciąży

Przesyłam fluidki :mag ia:: magia::magi a:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!

dziekuje za trzymanie kciukow
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 22:27   #4635
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Nic Dziewczyny ja już mykam do łóżka bo jutro pobudka o 4 Nie mam już sił ale jeszcze tylko 4 dni... Życzę wszystkim milusiego i owocnego wieczorku.. a zafasolkowanym słodkich senków
ja tez wstaje wczesnie rano , przed 5 i na studia jade.
Strasznie sie boje. Jutro ostatnie spotkanie z promotorem, a co jesli mi nie zaliczy pracy
projekty mam w proszku i ciezko juz mi sie mysli. mam dosc tych projektów i tego tematu. Poprostu sie wypaliłam juz

Jak mi jutro nie zaliczy to obrona pewnie we wrzesniu
trzymajcie kciuki za mnie prosze !!!!

bede pewnie siedziec do rana nad projektami odespie po drodze

Oby to ostatni stres przed obroną.

Nie mam kompletnie pomysłów. Ile to mozna siedziec nad p..... logiem. Ja juz siedze od listopada i ciagle to samo męcze

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 23:20   #4636
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Nie zaglądałam od wczoraj a tu tyle napisane

Dra

Irmusia witaj! Szybciutkiego zobaczenia dwóch kreseczek życzę!

Aliisanka bardzo się cieszę, że tato ma dobre wyniki i niedługo wróci do domku

Gooha za jutrzejszy dzień - żeby promotor się nie czepiał i wszystko poszło po Twojej myśli

Lenka1000
oficjalne gratulacje!!!!!

Pomarańczka i rób test, nie każ nam czekać!!!

Mocne oczywiście za naszą kochaną Ulę, żeby jak najszybciej wróciła do nas z dobrymi wiadomościami

Ja dziś miałam zakręcony dzień, w pracy jakiś sajgon, potem pracowałam z TŻem i tściem przy remoncie naszego mieszkanka. Do tego cały czas myślę o mojej mamie, która od niedzieli jest w szpitalu, a ja mam do niej tak daleko... Na szczęście już wszystko jest ok, robią jej jeszcze badania i ustawiają leki, ale i tak się martwię, bo chciałabym być teraz z nią... Telefon to mało...

Dobrej nocki Dziewczynki!!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 00:16   #4637
malami82
Rozeznanie

Cytat:
Mam wyniki bety - w dniu robienia badania czyli 21 maja był wynik na poziomie 3-4 tygodnia ciąży

Przesyłam fluidki :mag ia:: magia::magi a:
Gratuluję z całego serca:j upi: Niech fasolka zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!!!

No i oczywiście zabieram fluidka

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pomarnczka Pokaż wiadomość
@ nie ma, temp podwyższona jest, biust urósł i się wylewa a sutki bolą.. jeszcze do tego ciągnie mnie czasami w brzuchu i pachwinach a tego nigdy nie było, momentami mnie mdli ale to tak bez przekonania.. bolą mnie też plecy ale jakby już słabiej (odpukać) za Ciebie
Hmmm ... no to u mnie temp podwyższona (przynajmniej do dzisiaj), sutki bolą, czasami jakieś pobolewanie w podbrzuszu no może coś podobnego do mdłości (ale nie cały czas). No a biust ... zawsze miałam większy, więc trudno mi ocenić

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Bardzo grzecznie proszę i szeroko się uśmiecham
Zaglądam tu do Was już od kilku miesięcy, ale od teraz to już powinno być i moje miejsce Bo właśnie od tego cyklu zaczynamy staranka:jupi : Nareszcie...
Przegotowana (mentalnie ) i przebadana mogę się wreszcie starać o dzidzię
Witam nową staraczkę Cieszę się, że do nas zwitałaś. Życzę owocnych staranek

Edytowane przez malami82
Czas edycji: 2009-06-03 o 00:04 Powód: chce cos dodac
malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 07:30   #4638
malami82
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Widzę, że w końcu mi się udało i jestem pierwsza z samego rana ...
Dziś rano tempka na tym samym poziomie ... Zaryzykowałam i zrobiłam test (choć miałam zrobić jutro) ... Niestety tylko jedna krecha
Tak więc czekam na wredną @, bo tylko to mi pozostało.... Ciekawe kiedy przyjdzie ...
Sutki wciąż bolą i podbrzusze pobolewa ....

Stary 2009-06-03, 08:15   #4639
strompka
Raczkowanie

Witam kochane

Irmusia witaj
Dra nie znajduję słów żeby cię pocieszyć chociaż w małym stopniu
Gooha za dobry humor promotora

Pomarańczka daj znać co u ciebie?

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 08:33   #4640
roza26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malami82 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dziś rano tempka na tym samym poziomie ... Zaryzykowałam i zrobiłam test (choć miałam zrobić jutro) ... Niestety tylko jedna krecha
Tak więc czekam na wredną @, bo tylko to mi pozostało.... Ciekawe kiedy przyjdzie ...
Kochana nie smutaj sie-bedzie dobrze,widocznie w tym cyklu nie byl jeszcze czas na fasolke ale obiecuje Ci ze nastepny bedzie Twoj

Cytat:
Lenka kochana gratuluje z caego serducha-ale super-jest Ciebie razy dwa hi hi

W razie gdybyś nie dostała, to proszę o dodanie mnie do listy
Irmusia (Aneta, 28 lat, Kraków) ostatnia @ 01.06
Ale się cieszę, że już tu jestem
Irmusia witaj w naszym szanownym gronie i wiesz co-ja tez ostatnia mam 01.06 więc ten cykl będziemy razem wyczekiwać fasolki

Paulinaizabela kochana trzymam kciuki za odliczanie i życzę aby małpa nie przylazła tylko żebys miała w sobie drugie życie

Cytat:
dopisana już jesteś

no a ja wyje miałam nie wyć ,ale to pms tak na mnie wpływa,ogladam n-k sobie i tam moje kumpele chwala sie dzieciaczami w w opisach najwieksze skarby (one miały wpadkę) a ja tyle walczę i nic nic do ku**** jasnej gdzie ta ku*** sprawiedliwość ,wszytskie moje kumpele mają dzieci ja nie i jeszcze wiadomosci na nk ,ze mam wleciec na kawę zobaczyć mojego synko,moja córeczkę ...
cieszę się ,ze mają dzieci,ale po co do mnie to pisza po co do ch***** po co
i jeszcze jedna napisała,że spotkamy sie w 3 z bobaskami,a ja nie mam,nigdzie nie pójde nie ma mowy ja nie będe cierpieć
myslałam,ze juz doo tego przywykłam,ale chyba nie... jak ktoś che sie pochwalic dzieckiem to nie,sama musze chcieć i tyle...

no ale pojechałam,ale już nie mogłam mam nadzieje,że mnie zrozumiecie kochane
Dra Skarbie doskonale Cie rozumiem bo mam to samo-u mnie tez juz 14 cykl i szans u siebie nie widze i z miesiaca na miesiac jest mi coraz gorzej i trace nadzieje-ale dosc tych smutkow wiesz-musimy byc silne-przeciez mamy najdluzszy staz na liscie staraczek wiec pewnie niedlugo obydwie dostaniemy nagrode w postaci fasolinki A takimi znajomymi w ogole sie nie przejmuj wiesz i nawet nie chodz na takie spotkania jesli one sprawiaja Ci przykrosc-ja rowniez nie mam przyjaciólek bo ciezko przyjaznic sie z kobietami zawistnymi a moje znajome sie wlasnie takie zrobily wiesz-dla ncih liczy sie tylko kariera i super praca a dziecko kiedys tamw odleglym terminie-tylko ja chce juz od dawna i jakos nie pasuje teraz do ich towarzystwa bo jestem inna-bo mysle inaczej niz one!Ostatnio rozmawiam wlasnie tylko z jedna znajoma z tej grupy bo ona tez sie wylamala po tym jak zaszla w ciaze(wpadka) i poronila-teraz dopiero widzi ze to nie takie latwe i ze moze byc ciezko i postanowila ze tez chce miec dziecko-teraz jest na etapie badan bo podejrzewaja u niej cytomegalie!Takze Dariusiu nasza silna kochana nie smutaj sie a kolezanki olej-kiedys los ich tak doswiadczy ze zmienia tok myslenia i zobacza jak Cie krzywdza-a nasze zdjecia dzieciatek predzej czy pozniej tez zawisna na nk obiecuje Ci

Gooha kochana trzymam kciuki za prace-bedzie si

U mnie kochane z humorem juz lepiej choc wczoraj poklocilam sie z TŻ-ehh nie lubie sie kloci-zasnelismy osobno a nie jak zawsze wtuleni w siebie i bylo mi smutno wiec wzielam pluszowego misia i zasnelam(wiem ze to dziecinne ale potrzebowalam sie do kogos badz czegos sie przytulic)A dzis moj TŻ rano jak sie obudzilismy przytulil mnie i pocalowal w czółko a teraz mi napisal na gg ze dostal nagrode w pracy-1000zl bruto ciesze sie bardzo bo przyda sie taki zastrzyk gotówki Kochane życze milego dnia kurcze ale sie rozpisalam
Stary 2009-06-03, 08:39   #4641
ałła
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
malami82 strasznie mi przykro Ale nie smuc sie, jak nie w tym cyklu to w nastepnym, trzymam kciuki
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 08:45   #4642
strompka
Raczkowanie

Różyczko też mi się zdarza pokłócić z mężem, chyba jest to nieuniknione niestety. Na szczęście potrafimy również się bardzo szybko godzić, chociaż raz czy dwa też spaliśmy osobno. Oby jak najmniej tak chwil

Stary 2009-06-03, 08:49   #4643
pacierp
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
malami przykro mi bardzo też po cichu liczyłam na to, że się udało. Nie trać wiary, bo przeciez będzie dobrze i w końcu się uda

różyczko niefajnie, że się pokłuciliscie z Tż-tem. Też nie lubie i nie umiem zasypiać jak my mamy jakieś niepowyjaśniane sprawy. Całe szczęście, że jest już wszystko dobrze

Mi się dzisaj śniło, że dostałam @. Jak się obudziłam to poleciałam sprawdzić czy to prawda, ale niestety nie. Ile ja mam czekać. Czy to zasr..ane pco nigdy mi nie odpuści Za zwyczaj przed @ mam jakieś symptomy że się zbliża: powiększone, piersi, troszkę pryszczy, podły nastró i ogólne napięcie, a teraz nic. Jak myślicie ile dni mam czekać, żeby pójść do gina? Dzisiaj mam 35dc, a od operacji minęło 22 dni. Sprawdzę czy na allegro są zestawy "mały lekarz" z podręcznym usg w komplecie no i z instrukcją obsługi. Najchętniej to sama bym sobie na bieżąco sprawdzała co tam się w środku mnie wyprawia

miłego dnia
Stary 2009-06-03, 08:50   #4644
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

GG do Sandrunia Niepoń Send a message via Skype™ to Sandrunia Niepoń

Tak sobie czytam o waszych starankach moje kochanei tak mi Was zal(kiedys tu tez bylam)
My nie zabezpieczalismy sie 9miesiecy,ale troszke uwazalismy.W niedziele sie pokochalismy do konca i mowie do meza,awiesz zaczely mi sie dni plodne,ale to dopiero 10-ty dzien wiec spoko,a moj syneczek przeczekal sobie do srody i sie uchowal
Teraz ma juz prawie 5miesiecy moja milosc
Kochane moje trzymam kciuki z calego serca za wasze fasolki...

Nie moge zrozumiec jednego,ze inne krowy skrobia sie co chwile,a kobiety ktore pragna dzidziolka calym sercem nie moga zajscniesprawiedliwe
Myslami jestem z Wami
Bede tutaj sobie zagladala czasem,jesli moge???

Caluje WSZYSTKIE

Przyszedł na świat 2009.01.06

Sandrunia Niepoń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 09:17   #4645
malami82
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny, tłumaczę to sobie, że na początek mój organizm musiał zacząć jakoś działać i z nowym cyklem pojawią się nowe nadzieje Nikt nie powiedział, że będzie łatwo (tym bardziej przy PCO).
Powiedziałam mojemu M, że test był negatywny ... Widziałam, że był zasmucony, bo bardzo wierzył, że nam się udało, ale po chwili przytulił mnie i stwierdził, że dopóki @ nie ma jest nadzieja ... Optymista z niego ...

Stary 2009-06-03, 09:35   #4646
pomarnczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć
Przyjmiecie mnie do swojego grona?
witaj i szybkiego zafasolkowania życzę

Cytat:
ja zaraz zacznę 14 cykl
ja Ci dam "zaraz zacznę 14cykl".. przecież od zawsze wiadomo, że "13" jest szczęśliwa! no i tego się trzymać

Cytat:
co do mojego taty to tomografia komputerowa na szczęście nie wykazała nic złego, dziś miał robiony rezonans magnetyczny i jak wyniki bedą dobre to wypuszczą Go ze szpitala..
uff.. to dobrze.. życzę dobrych pozostałych wyników i wypuszczenia taty do domu.. i by jego dobre samopoczucie już trwało i trwało..

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
ja tez wstaje wczesnie rano , przed 5 i na studia jade.
Strasznie sie boje. Jutro ostatnie spotkanie z promotorem, a co jesli mi nie zaliczy pracy
projekty mam w proszku i ciezko juz mi sie mysli. mam dosc tych projektów i tego tematu. Poprostu sie wypaliłam juz

Jak mi jutro nie zaliczy to obrona pewnie we wrzesniu
trzymajcie kciuki za mnie prosze !!!!
za zaliczenie pracy

Cytat:
Hmmm ... no to u mnie temp podwyższona (przynajmniej do dzisiaj), sutki bolą, czasami jakieś pobolewanie w podbrzuszu no może coś podobnego do mdłości (ale nie cały czas). No a biust ... zawsze miałam większy, więc trudno mi ocenić
te mdłości to podobnie, nie typowe tylko taki coś zbliżone.. a biust jest też taki jakby - cięższy.. a test może zrobiłaś za szybko?

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Mi się dzisaj śniło, że dostałam @. Jak się obudziłam to poleciałam sprawdzić czy to prawda, ale niestety nie. Ile ja mam czekać.
a sny ponoć się sprawdzają odwrotnie.. mi się jakiś cykl wcześniej śniło, że mam dwie kreski na teście ale była jedna.. więc może Tobie się udało od razu po operacji zafasolkować??

Cytat:
to trzymam kciuki za Ciebie
Cytat:
Trzymam kciuki : kciuki: i daj znać jak będziesz już wiedziała....
Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość
Pomarańczka daj znać co u ciebie?
Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Pomarańczka i rób test, nie każ nam czekać!!!
dla Was wszystkich tu zacytowanych i tych które również trzymały kciuki a zgubiły mi się w tłumie postów.. wczoraj wieczorem zdecydowaliśmy się na wyskok do apteki i oczywiście od razu na sprawdzenie Wynik w załączeniu ale ciiii... żeby nie zapeszyć
Teraz to dopiero mam dylemat z lekarzem, bo czas mi się kurczy..
z rzeczy przyziemnych ból pleców ustępuje ale za to boli mnie gardło

jeszcze raz i szybciutko fasolek Wam życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie006.jpg (27,0 KB, 27 załadowań)
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 09:40   #4647
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

pomarańczko, gratuluję piękne 2 kreseczki
oby tych dwóch kreseczek w czerwcu było u Nas mnóstwo na wątku
..Iskierką malutką..

Stary 2009-06-03, 09:46   #4648
ałła
Rozeznanie

Jakie cudne, wiec tak to wyglada

Gratulacje pomarańczko
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 09:51   #4649
strompka
Raczkowanie

Pomarańczko tak po cichutku dołączam do gratulacji

Stary 2009-06-03, 10:22   #4650
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Cześć dziewczyny
Ale naskrobałyście od wczoraj

monia26,Irmusia81 Witamy w naszym gronie widzę,że też jesteście z Krakowa jeszcze Malga jest z Krakowa.

ewakol mam nadzieje,że dzisiaj się lepiej czujesz???

Malga będzie wszystko o.k tylko wypoczywaj dużo teraz i się nie denerwuj a będzie wszystko o.k

ziaaa,pomarańcza,malami82 ,kotek81,ula Mocno 3mam

coralady Tak mi przykro,że ta wredna @ do Ciebie przylazła
ja też biorę closty. i nieraz bardzo źle się czuję mam silne bóle podbrzusza i rwanie jajników i ten ból towarzyszy mi do spodziewanej @ ale nie w każdym cyklu mam tak sile bóle.Ja też chciałam do Ciebie napisać na piv. ale mnie coś wywalało !!! Ale dziewczyny mnie maja na n.k jak dobrze poszukasz to mnie znajdziesz

Lenka1000 jeszcze raz gratuluję

gooha za dobry humor promotora mam nadzieje,że będzie wszystko o.k i uzna Ci pracę !!!

dra kochanie ale Ty masz z tym pęcherzem
ja na szczęście miałam tylko raz zapalenie pęcherza ale wiem jaki to jest ból i jak trzeba potem uważać mam nadzieję,że się szybciutko wykurujesz i będzie już o.k
A co do dzieci koleżanek to Cię bardzo dobrze rozumiem sama mam wiele koleżanek z małymi dziećmi,ale z drugiej strony nie możemy się zamknąć w domu i nigdzie nie wychodzić wiem jakie to jest przykre ale musimy jakoś przez to przejść wiem jak jest Ci trudno i że już bardzo długo się staracie ale ja też się staram długo gdzieś 17-19 cykl w każdym razie od listopada 2007 , i wierzę ,że za nim się obejrzymy to na porodówce będziemy A każda z nas ma lepsze i gorsze dni czasem jest dobrze sobie popłakać a już najlepiej się wygadać super,że jest takie forum bo możemy się wysłuchać na wzajem i pocieszyć
alisanka Cieszę się,że z tatą jest już wszystko o.k

pocierp Skarbie ja też mam to paskudne PCOS i walczę z nim już długie lata !!! ale jeśli chodzi o konkretne badania w celu zajścia w ciąże to mam już za sobą laporoskopiie w sierpniu zeszłego roku zawsze 2 razy do roku jestem w szpitalu i mam robione wszystkie możliwe badania hormonalne a ostatnio jak byłam w kwietniu tego roku to robili mi też histeroskopiie i okazało się,że jest wszystko o.k i nic niepokojącego nie widzą wszystko jest o.k to dlaczego jeszcze nie jestem w ciąży , ale teraz zmieniłam lekarza i zobaczymy jak to wszystko się poukłada,chociaż jak będę w Polsce to myślę iść do mojego lekarza jeszcze i zobaczymy co mi powie na to leczenie teraz

No w końcu chyba skończyłam mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam jak się tak stało to bardzo przepraszam ale i tak za Wszystkie Mocno 3mam
Myślę,że mi nie zeżre teraz tego postu

A ja się nie odzywałam wczoraj ponieważ byliśmy na pogrzebie matki bratowej mojego męża i wróciliśmy późno ale potem 2 razy pisałam do Was i wcięło mi gdzieś te posty !!! dlatego tak dużo naskrobałam dzisiaj bo chcę nadrobić zaległości
A ja dzisiaj na 17.30 lecę na monitoring
ciekawa jestem co mi powiedzą dzisiaj a dziś mam 16 d.c i strasznie mnie boli podbrzusze od kilku dni a od wczoraj mam dużo śluzu i się tak zastanawiam ,czy przypadkiem nie teraz mam owulkę ??? poczekamy do wieczora

Buziaczki dla Wszystkich
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości