|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoneczki
Nadrobilam wasze wypocinki ![]() 2 dni kompa nie wlaczalam i dlatego wlasnie mnie nie bylo ![]() weekendzik baaardzo udany pogode mamy wrecz tropikalna ale podobno do jutra tylko - najwazniejsze ze dlugi weekend piekny byl.W niedziele bylismy na spacerku i malych zakupkach kupilam sobie 2 spodnice, bluzeczke, torebke i koczyki a popoludniu i wieczorem siedzielismy w ogrodku i popijalismy gin z tonikiem ale warto bylo...a wczoraj bylismy nad jeziorkiem ze znajomymi ale woda byla strasznie zimna i tylko nogi pomoczylam, poopalalismy sie troche a po powrocie mielismy grilka ogolnie bardzo udany weekendzik... Czekoladko swietnie na weselichu wygladalas, sliczna z Ciebie mamuska Mili Malutka idz na panienskie pobawisz sie troche, nalezy Ci sie po takiej przerwie a z reguly tak jest ze jak sie nie chce to jest wtedy najlepiej no i jeszcze striptiz bedzie ja zmykam do domku jutro bede pa |
|
|
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Ale jesteście Kochane ;* w życiu tyle życzeń nie dostałam z okazji urodzin no a wszystkie jakie trafne jednak kobieta to potrafi wysłuchać/wyczytać drugą kobietę ![]() niestety internet mi chodzi masakrycznie, aż zadzwoniłam znowu do playa z pretensjami ale na wiele się to nie zdało ;p czekam na męża - wraca z pracy o 23 będzie - liczęna liczne niespodziewajki i przepiękne drogie ekskluzywne prezenty ... no ok ok liczę na prezent ciekawe co to będzie.. ciekawe co to będzie... dobra jutro wam napiszę ![]() Wczoraj mnie wkręcił kolejny raz: "Kochanie dzwonili że w końcu mogę odebrać Twój wymarzony prezent" ja w szoku (bo od kąd jestem po ślubie i od kąd jadę na koncert Radiohead i od kąd mam rower to nic mi nie przychodzi do głowy) "dzwonili że mogę odebrać czajnik elektryczny" ehhh... z takim mężem muszę żyć ![]() no dobra nie nadrobiłam za wiele bo jestem w domu od 21 i cała w podnieceniu (prezentem ofkors ) i zdenerwowaniu (internetem ofkors ale co koniecznie muszę napisać:Miluś super że jesteś i że się układa Agunia 18 Titititi ps. jestem trzeźwa... jeszcze ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#2374 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mialam bardzo dużo różnych długości włosów, od króciutkich po pas a w krótszych chodziłam dłuższy czas, potem cos wzięło na dłuższe, a teraz znów będziemy ciachać ![]() Cytat:
zniknęła równie nagle jak się pojawiła Cytat:
ad2. nie ma za co ad3. ta jasneee macie ściski-uściski na dobranoc od Kasienki a ja oczywiście sama Dobranoc
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-06-02 o 22:40 |
|||
|
|
|
#2375 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wieczorowa porą nadejszłam....
Miluś ale mi narobiłas smaka.. Wizażowi nic nie grozi w przyszlości... ![]() Weekend byc może też będzie różnie fajny o ile uda mi się wrócic wczesniej.... Ostatnie zajęcia mam 5 lipca....oczywiscie dzięki dodatkowym zjazdom. Wiem, zleci szybko. ![]() A mnie korci żeby przefarbować, ale oczywiscie nie mogę.... ..bo za mocno lecą. ![]() Cytat:
Do snu wracając, to ja nie życzyłabym wrogowi czegoś takiego... Łeeenoooo, nieźle... Cytat:
Gardełko dzastusi wyzdrowieje, już my się postaramy... ![]() Cytat:
![]() Zjadła milkę... ![]() ![]() Idę znaleźć żelki na pocieszenie... Cytat:
No fajny. Trzymaj sie mooonik ... Cytat:
Cytat:
A pochwalisz się fotkami z tych zakupów? Mąż uszykował prazynki i żelki i teraz mnie kusi.... ![]() monai...jak masz być pijana, skoro nic nie polałaś? ![]() DObre z tym czajnikiem... ![]() A i nie ma za co...jeszcze raz naj naj. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-02 o 22:52 |
||||||
|
|
|
#2376 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miałam kiedyś kilka podejść do krótkich włosów ale zawsze jakoś załuję jak obetnę. Nie wiem kobiety chyba jednak lepiej się czują jak cosik mają na łepetynie, jakoś tak...atrakcyjniej. Poza ty faktem jest, że nie za wielu dziewczynom jest naprawdę dobrze w krótkiej fryzurce. A co to za potajemne spotkania. Nic z tego. Albo wszystkie będziemy na porodówce albo żadna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) DobranocPs. Czekam rano na relację - rano czyli 7:30 ![]() Cytat:
![]() Sama nie sama...z wizażem ![]() Spadam, muszę jeszcze się zastanowić w co się jutro ubrać ![]() Aaaaa Monai byłam dziś na rowerku, zero wiatru - cudnie było |
|||||||
|
|
|
#2377 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam nocnie
Jako, że mój mąż ma teraz urodziny 9 czerwca kupiłam mu na prezent portfel, bo ten jego stary to historia A bo bym zapomniała. Zapraszam na nk - porobiliśmy trochę fotek małemu ![]() Cytat:
ad. 2 tylko sie pokaż nam tu jutro ![]() Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 jakoś dzięki synkowi i przez okres ciąży zmienił mi się światopogląd, dojrzałam do pewnych spraw, a moje koleżanki to mają pstro w głowie i tylko im balety i chłopaki w głowie, powoli czuję się przy nich wyobcowana sie chyba starzeję ![]() Cytat:
ad. 2 ad. 3 dotarły Cytat:
wtedy się sobie najbardziej podobałam ![]() Dobranoc żonki
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wierczor
![]() dobraaaa jestem wstretne kocisko ze nie pisze ale *&^*$%@$ mnie trafia z naszym internetem Monai kochana ty moja lekko spoznione ale z glebi serducha plynace naj naj naj serdeczniejsze zyczenia, duzo usmiechu i slonka i jeszcze wiecej spelnionych marzen i milosci Czekoladko ja rowniez pozwolilam sobie wyslac Ci zaproszenie na nk ![]() aaa i musze sie pochwalic: mianowicie jestem juz zdrowa, nooo moze nie do konca bo z glowka nadal cos nie tak ale to raczej nieuleczalne wiec polazl Kot z malzem w sobote na plaze i zgadnijcie co sie stalo TAAAKKK wlasnie TAAAK Kot i malz maja spalone tyly ![]() noo i w pracy wolaja na mnie "Pinki Cat" booskono to zem sie pochwalila swymi zdolnosciami i mam nadzieje ze moje niezdarstwo zostalo juz na jakis czas wyczerpane dooobbrraaaanoooccc |
|
|
|
#2379 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
Standardowo o normalnej porze mogę cosik naskrobać ..... jutro muszę jak codzień wstać o 5:30 ...... wrrrrrrrrrrrr Nadal się uczę do tego egzaminu ...... mam coprawda jeszcze prawie miesiąc ale znam komisję przed którą będę zdawała więc wolę się naumieć, wyryć, obryć pięc razy pożygać tą ekonomią ale zdać ![]() Małż mi wykołował kurs business eglish na wakacje - coby mi się nie nudziło a tak 6 godzin tygodniowo w grupie plus native speaker 2 godzinki , a co tam dobić leżącego Ale hmmm będę mogła ponoć zrobić casting na nativa No i w pracy SAAAAAAJGON w tym samym czasie jesteśmy spółką przejmującą inny bank (dzień połączenia 1 sierpnia) i spółką przejmowaną przez grupę finansową która nas kupiła ....... Moja praca wyglada teraz jak permamentny chaos - nieczego nie można zaplanować. Rano przychodzę i zaczynam nadrabiać bieżące obowiązki i zaległości - rozłożę się z tym i bach jeden telefon, że audytorzy z grupy X potrzebują takich i takich danych i bieżąca praca ląduje na podłodze a ja z prędkością światła przygotowuję raport w trakcje dostaję mail, że mam coś przetestować w związku z integracją z innym bankiem - oczywiście na wczoraj, bo po fuzji musi to działać prawidłowo a w międzyczasie dobijają się o rozliczenie środków unijnych i bieżące sprawy ...... wierzcie mi, że wolałabym codziennie 12 godzin machać łopatą w gliniastym i kamienistym podłożu ...... pocieszam się tylko, że jak dam sobie radę teraz w takiej atmosferze ciągłej zmiany to potem poradze sobie w każdej sytuacji ..... aaaaa i tak ma wyglądać moja praca do końca tego roku Cytat:
![]() Witaj słonko Cytat:
) - ale nareszcie mam spokój bo kręciołki żyją sobie swoim życiem i nawet ich czesać nie muszę Teraz u mnie widać, że co na głowie (czyt.bałagan vel burdello bum bum) to i w głowie ![]() MONAI wszystkiego naj ......Ty wiesz czego ...... ![]()
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-06-03 o 01:16 |
||
|
|
|
#2380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nareszcie sie pobawilas na dyskotece ![]() mi tez kolega pisal ze teraz jest super pogoda w IE......ciekawe jak dlugo ![]() Cytat:
a milke jeszcze jedna mam-moge sie podzielic ![]() Cytat:
eee nie na porodowce.......mamy wspolnego znajomego u ktorego robi sie gorąco jak siadasz na fotelu a on zaglada ci w podwozie Cytat:
bo mialam 4 zaproszenia....super ze jestes zdrowa Cytat:
![]() odnosnie pracy i nnych zajec to przynajmniej nie bedziesz sie nudzic
|
|
#2381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Tak na szybciutko - dużo pracy dziś A tu wizaż ciągle działa poczytam was później .... Buziole ![]() Oooo... i widze że sie czekoladka79 pojawiła -
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-03 o 08:45 Powód: Czeko dojrzałam :D |
|
|
|
#2382 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam trzymam, no bo jak Ty nam się tu pokażesz, ajk nie będziesz wyglądać jak ludź Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super, że weekend się udał Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiście z tego co piszesz, to sajgon musicie mieć niesamowity, mam nadzieję, że sytuacja szybko się uspokoi miłego dnia laseczki |
||||||||
|
|
|
#2383 | ||||
|
Zadomowienie
|
czkoladinkodziekuję pogadam do siebie...![]() Masz? Cytat:
2. Komisja jest ble. 3. Kursik w wakacje ...przyda się...oczywiście nie zazdroszczę Ci, ale wspieram4. A to co o pracy napisałaś, to az strach czytać. 5. ![]() Cytat:
A pseudonim niezły. ![]() Ja się ostatnio załatwiłam w solarce tak, ze teraz mam łaciate plecki i ani nie moge iśc opalić, bo zejdzie znowu, musze poczekać trochę...Cytat:
![]() No dobrze zgodzę się, bo jak pamietam moją bratową jak była w ciaży, to po prostu tak cudnie jej do twarzy było, mimo, że nadal piękna kobietka, ale ciąża dodaje urody... ![]() A Ty i tak JESTEŚ zgrabna. Cytat:
![]() Byłam z mamą po kwiaty, ale tak wiało, że myślałam, że nas zdmuchnie...makijaż mi zerwało z twarzy... Miałysmy iść na zakupy, ale odechciało nam się...zminisko! |
||||
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym to zobaczyć, jak taka warstwa odchodzi od twarzy naszej Izy - ale przynajmniej obrazowo opisałaś siłę wiatru |
|
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to już chyba tylko zefirek był
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
leci do ciebie z predkoscia swiatla
|
#2388 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej żaby
Cytat:
Cytat:
![]() 2- rzeczywiście szczęsciara z Ciebie ja mam połączenie tego wszystkiego po kolei ![]() 3- moj mąż to fryzjer męski- do bab cierpliwości nie ma- a żeby upinać włosy trzeba to umieć- iść na jakiś kurs itp. ja tam mu sie tykać nie dam, bo go pogryze przy tym jak zrobi cos zle!4- hahahahahhahahahhaha nie wiem słonko! ja już nie zamawiam, bo staników mam opór dawno nie zaglądałam nawet.napisz meilika jak coś i popytaj Cytat:
2- a czeresienki mogą być? ![]() 3- czymam mocno- ale pokazać się proszę po tym "incydencie" Cytat:
![]() wiem, że jestem jakaś taka z kosmosu, ale ja mojego męża do klubu ze striptizem bym nie puściła Sama chętnie pójdę Cytat:
i pogody i udanego weekendupokazuj nabytki!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
"Pinki i Mózg" normalnie Cytat:
![]() Tubka- jestes niesamowita- i za to Cię lof! Mój Ty Ekono-mózgu! ![]() Cytat:
o co kaman?? ![]() Nie piszę co u mnie, bo u mnie nic ![]() Miłego
|
|
#2389 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Słonka
![]() Ależ mam kaca dzisiaj łeb mi pęka no ale tak to jest jak się wychodzi na godzinę a wraca po 5 no ale obrady były burzliwe i ustaliłyśmy plan działania, nie będzie co prawda striptizera ale i tak myślę że będzie dobra zabawa, zaczniemy na mieszkaniu a później przeniesiemy się do knajpy ![]() Cytat:
w klubie ze striptizem nonono, będzie się działo ![]() a kiedy masz ten panieński? Cytat:
![]() dziękuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekamy na relację ![]() a z tym czajnikiem to dobre dowcipnego masz męża![]() Cytat:
ale ostatnio tylko końcówki podcinam chociaż korci mnie żeby znowu obciąć na krótko ![]() pokaż sie w nowej fryzurce ![]() Cytat:
Cytat:
a przezwisko masz genialne ![]() Cytat:
już Cię sobie wyobraziłam jak ten makijer Ci odlatuje
|
|
#2390 | |
|
Zadomowienie
|
Bziuuum...zaparkowała!
![]() Idę zrobię kawusię do niej. Mam też rurki z kremem. Co jak co to ja za kremem nie przepadam, ale te rurki wyjątkowe są...prosze sie częstować. Duzo mam wody zagotować? cheba tak. Cytat:
Kochana ja kiedyś obcięłam maszynką mojego mężczyznę i słuchaj tak mi marudził, że tu jeszcze, tam coś, że mam dość na sto lat. Powiedziałam nigdy więcej. ![]() I oczywiście jak poszedł gdzieś do fryzjera i mu coś nie bardzo obcięła,to co? Okazało się, że własna żonka zrobiła to lepiej... mooonik musze chyba zacząż uważać na te moje twórcze przekazy... ![]() Łeee, bez striptizera... Ja tam bym sobie poszła na takie cuś, ale męza podobnie jak kasienka bym nie puściła... Co ma tam patrzeć, jak ma w domu fajniejsze ciacho...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-03 o 14:15 |
|
|
|
|
#2391 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ech pracuje jak cholera dzisiaj
Jak już 2 godz temu zaczełam do was pisac do wpadł dyr. i czymś mi zarzucił na biurko lukając od razu na kompa więc szybko zamknełam - na szczęście zdążyłam ![]() Cytat:
Cytat:
? Pochwal się Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki moje kochane - szukam jakiegoś hoteliku superowego w Krakowie blisko centrum, eleganckiego ale nie za drogiego. Tak wymyśliliśmy że weekend po naszej rocznicy pojedziemy sobie na taki romantiko łikendzik Macie coś sprawdzonego ? Bo mnie trochę przerażają ceny
|
||||
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
napewno nieraz korzystalas z usług tego fachowca, no moze nie dokladnie z tego samego co my.......ale tam zawsze jest gorąco-szczegolnie jak musisz sie rozebrac od pasa w dól
![]() Cytat:
i poprosze kawusie inke z mleczkiem!!
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka zonki
Monai ale ze mnie gapa, nie wiem jak przeoczylam Twoje urodzinki wszystkiego naj najlepszego, morze milosci, slonka na codzien i spelnienia wszystkich marzen Cytat:
![]() Cytat:
ale troche za krotko a pogoda juz powoli ma sie psuc i w sobote juz bedzie padac chyba... ale korzystamy poki jest ![]() izus kawke z mila checia cykne ![]() czeko 79 OMG Ty to masz tempo ale mezus zaplanowal Ci wakacje Kochane zoncie chwilowo nie moge zrobic fotek moich zakupkow bo kolega jeszcze nie oddal aparatu ale jestem spokojna bo widzialam go calego |
||
|
|
|
#2394 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
I pogoda się zrobiła do Cytat:
Cytat:
ad. 2 ucz się pilnie, żebyś przed tą szanowaną komisyją plamy nie dała ad. 3 mąż widać dbać o edukacyję żonki ![]() ad. 4 tego sajgonu to Ci nie zazdraszczam ad. 5 oj Ty kręciółku nasz Cytat:
Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
już kiedyś pisałam, że mąż by mi na więcej rzeczy pozwolił niż ja jemu Cytat:
Cytat:
ad. 2 polać jej, bo mądrze gada jak na Żonę Doskonałą przystało Iza a tak w ogóle to
|
|
#2395 | ||
|
Zadomowienie
|
Szybuje kawusia w ilości jedna!
Cytat:
Dobra to Ci puszczam kremik luzem...a ja wcinam rurki... Leci kawusi inka z mleczkiem. Cytat:
A co to za śmichy są...co? ![]() 1. malutka nie ma piękniejszego widoku... 2. ![]() 3. Rurki mam, tyle, że bez kremu, bo krem oddałam w dobre ręce czekoladce21, musiałabyś zagadać i wtedy moge CI podrzucić rurkę... 4. ![]() Czytasz Dawidka komentarze... ![]() A tak poważnie, to nie ma za co Słonko. Sama przyjemnośc. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-03 o 15:17 |
||
|
|
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze gadasz ja tez bym swojego nie puściła ale sama to bym poszła ![]() chcem kawkę też ![]() Cytat:
![]() raz miałam taką akcję że wyszłam w piątek a wróciłam w niedzielę ![]() no ale to było na studiach, w akademiku, inne czasy, wtedy to tak można było ![]() Anusia jak chcecie do hotelu, blisko centrum to nie masz co liczyć na niską cenę, jakbyście chcieli np hostel to mogłabym Wam pomóc ale na hotelach to się nie znam no to się będziemy razem bawić
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biegnie, biegnie kawusia. Otwórz drzwi...bo pukac nie będziesz przecież.. ![]() No to sie zebrały na sobotę obie...
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Izus dzieki za kawunie pyyycha
a rurki z kremem uwielbiam jak kiedys w wakacje pracowalam w cukierni to sama nabijalam rurki bita smietana - przepyszne byly ale bym sobie taka teraz zjadla - az slina leci
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego źle?? śmiesznie co najwyżej, ja tam lubię Cię czytać i Twoje opisy ![]()
|
|
#2400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi miło moooniś Mama śpi, chłopaki w pracy. A ja co mam robić ![]() Powinnam sie wziąć za naukę. ![]() Na dworku się ładnie zrobiło...cheba wyjde polatam troszku, zanim znowu się zachmurzy i wcale nie wyjdę... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

ale teraz mieszkamy w Katowicach a rodzić będe pewnie w Pyskowicach więc musiałam iść do innego lekarza 

a wszystkie jakie trafne 

(bo od kąd jestem po ślubie i od kąd jadę na koncert Radiohead i od kąd mam rower to nic mi nie przychodzi do głowy) "dzwonili że mogę odebrać czajnik elektryczny"
ehhh... z takim mężem muszę żyć
) i zdenerwowaniu (internetem ofkors

Wiem, zleci szybko.