Żony doskonałe PM2008 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-02, 20:32   #2371
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Niestety Pan M. nie prowadzi mojej ciąży To moj pierwszy gin, w dodatku bardzo dobry znajomy mojego ojca... O mało nie odbierał porodu mojej matki jak była ze mną w ciąży ale teraz mieszkamy w Katowicach a rodzić będe pewnie w Pyskowicach więc musiałam iść do innego lekarza
szkoda.......juz myslalam ze sie spotkamy w tym gorącym miejscu

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 20:49   #2372
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka zoneczki
Nadrobilam wasze wypocinki
2 dni kompa nie wlaczalam i dlatego wlasnie mnie nie bylo
weekendzik baaardzo udany
pogode mamy wrecz tropikalna codziennie upaly i slonce grzeje ale podobno do jutra tylko - najwazniejsze ze dlugi weekend piekny byl.

W niedziele bylismy na spacerku i malych zakupkach kupilam sobie 2 spodnice, bluzeczke, torebke i koczyki a popoludniu i wieczorem siedzielismy w ogrodku i popijalismy gin z tonikiem az zadzwonili znajomi i wyladowalismy na dysce wkoncu potancowalam az mi sie pecherze na stopach porobily ale warto bylo...
a wczoraj bylismy nad jeziorkiem ze znajomymi ale woda byla strasznie zimna i tylko nogi pomoczylam, poopalalismy sie troche a po powrocie mielismy grilka
ogolnie bardzo udany weekendzik...

Czekoladko swietnie na weselichu wygladalas, sliczna z Ciebie mamuska
Mili fajnie ze jestes i Gratki kolejnej corci
Malutka idz na panienskie pobawisz sie troche, nalezy Ci sie po takiej przerwie a z reguly tak jest ze jak sie nie chce to jest wtedy najlepiej no i jeszcze striptiz bedzie na pewno nie bedziesz zalowac

ja zmykam do domku
jutro bede pa
Stary 2009-06-02, 22:27   #2373
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć
Ale jesteście Kochane ;* w życiu tyle życzeń nie dostałam z okazji urodzin no a wszystkie jakie trafne jednak kobieta to potrafi wysłuchać/wyczytać drugą kobietę

niestety internet mi chodzi masakrycznie, aż zadzwoniłam znowu do playa z pretensjami ale na wiele się to nie zdało ;p czekam na męża - wraca z pracy o 23 będzie - liczęna liczne niespodziewajki i przepiękne drogie ekskluzywne prezenty ... no ok ok liczę na prezent ciekawe co to będzie.. ciekawe co to będzie... dobra jutro wam napiszę
Wczoraj mnie wkręcił kolejny raz: "Kochanie dzwonili że w końcu mogę odebrać Twój wymarzony prezent" ja w szoku (bo od kąd jestem po ślubie i od kąd jadę na koncert Radiohead i od kąd mam rower to nic mi nie przychodzi do głowy) "dzwonili że mogę odebrać czajnik elektryczny" no bo oddaliśmy na gwarancję ehhh... z takim mężem muszę żyć

no dobra nie nadrobiłam za wiele bo jestem w domu od 21 i cała w podnieceniu (prezentem ofkors ) i zdenerwowaniu (internetem ofkors ) nie umiałam się skupić żeby Was pożądnie nadrobić ale co koniecznie muszę napisać:

Miluś super że jesteś i że się układa Alicja - śliczne imię

Agunia Kina Malutka (super sukienka i figura) Kasienka (18 Titititi ) Mili Czekoladka21 Iza Mooonik Gosia Dzasta Kochane jesteście wszystkie razem i osobno, wszystkie żonkiPM2008 są kochane

ps. jestem trzeźwa... jeszcze
Dobranoc
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 22:39   #2374
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już dawno ( w grudniu ) swoje długie włosyna krótko i od tego czasu jestem na etapie zapuszczania Ale ja nie strasze. Napewno będzie super! Ja wkrótkich też (podobno ) dobrze wyglądałam ale czuje sie lepiej w długich i już....
hihi... nie straszysz ja mialam bardzo dużo różnych długości włosów, od króciutkich po pas a w krótszych chodziłam dłuższy czas, potem cos wzięło na dłuższe, a teraz znów będziemy ciachać

Cytat:
Dziewczyny co się dzieje z Liluś??? Jakiś czas temu dała mi znać, że wróciła na wizaz ale nie widzę, żeby ostatnio coś pisała???
ma jakieś problemy zniknęła równie nagle jak się pojawiła

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Wczoraj mnie wkręcił kolejny raz: "Kochanie dzwonili że w końcu mogę odebrać Twój wymarzony prezent" ja w szoku (bo od kąd jestem po ślubie i od kąd jadę na koncert Radiohead i od kąd mam rower to nic mi nie przychodzi do głowy) "dzwonili że mogę odebrać czajnik elektryczny" no bo oddaliśmy na gwarancję ehhh... z takim mężem muszę żyć

Agunia Kina Malutka (super sukienka i figura) Kasienka (18 Titititi ) Mili Czekoladka21 Iza Mooonik Gosia Dzasta Kochane jesteście wszystkie razem i osobno, wszystkie żonkiPM2008 są kochane

ad1.
ad2. nie ma za co
ad3. ta jasneee

macie ściski-uściski na dobranoc od Kasienki

a ja oczywiście sama Mąż znów wyjechał... no nic, nie marudzę!

Dobranoc

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-06-02 o 22:40
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 22:47   #2375
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Wieczorowa porą nadejszłam....

Miluś ale mi narobiłas smaka..
Wizażowi nic nie grozi w przyszlości...
Weekend byc może też będzie różnie fajny o ile uda mi się wrócic wczesniej....
Ostatnie zajęcia mam 5 lipca....oczywiscie dzięki dodatkowym zjazdom. Czyli reasumują, to do lipca jeszcze 4 weekendy. Wiem, zleci szybko.
A mnie korci żeby przefarbować, ale oczywiscie nie mogę....
..bo za mocno lecą.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 ja tam swoje wiem i już
ad. 2 nawet rano męża się pytałam czy przypadkiem przez sen nie płakałam, nie krzyczałam albo nie kopałam
ad. 1 teraz jestem u mamy i co ... synek śpi smacznie ad. 2 niby dziewczyny zaplanowały wieczór w jakimś klubie ze striptizerem
malutka bo Ty widzisz siebie w złej perspektywie, za dużo od siebie wymagasz...jesteś zgrabna, wszystko masz na swoim miejscu...ja wiem co piszę. A oko kogoś "obcego" widzi w sposób wymagajacy. Gdybym chciała uniknąć wypowiedzi, po prostu bym nic nie pisała, gdybym uważala inaczej.!
Do snu wracając, to ja nie życzyłabym wrogowi czegoś takiego...
Łeeenoooo, nieźle...

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
wiecie co????
idę jutro do fryzjera
chyba obetnę włosy trzymać kciuki, żebym wyglądała jak człowiek
aaaa... zapomniałabym dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia kochane jesteście czuję się lepiej (to dzięki Wam), ale gardło boli mocniej
Pokażesz fotkę?
Gardełko dzastusi wyzdrowieje, już my się postaramy...

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
i do tego jaka skromna
ale mi glupio bo otworzylam sobie białą Milke i cala zjadlam......nie podzielilam sie z wami no
Czemu skromna? Pisałam w sensie podrasowana przez PHOTOSHOP!!!! A Ty co myślałaś?
Zjadła milkę...
Idę znaleźć żelki na pocieszenie...

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
dzięki Izuś myślę że to nic konkretnego tylko wszystko po trochu, dobrze ze chociaż z mężem dobrze, mam się komu wypłakać
a pogoda tez , dobija mnie zimnica i brak słońca
fajny miałaś weekendzik
wybujana Iza

No fajny.
Trzymaj sie mooonik ...
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Biżuteria- udało mi się zakupić kolczyki i bransoletkę w odcieniach brązu. Kupowałam je osobno i nieźle musiałam się nalatać, żeby do siebie stylowo pasowały. Kolczyki są podłużne, zwisające z prostokątnym brązowym oczkiem. Bransoletka jest utwardzana i składa się z prostokątnych brązowych oczek.
To super. Bedzie idealnie.
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
W niedziele bylismy na spacerku i malych zakupkach kupilam sobie 2 spodnice, bluzeczke, torebke i koczyki a popoludniu i wieczorem siedzielismy w ogrodku i popijalismy gin z tonikiem az zadzwonili znajomi i wyladowalismy na dysce wkoncu potancowalam az mi sie pecherze na stopach porobily ale warto bylo...
a wczoraj bylismy nad jeziorkiem ze znajomymi ale woda byla strasznie zimna i tylko nogi pomoczylam, poopalalismy sie troche a po powrocie mielismy grilka
ogolnie bardzo udany weekendzik...
Pauluś, ale Ci fajnie...super weekend...
A pochwalisz się fotkami z tych zakupów?

Mąż uszykował prazynki i żelki i teraz mnie kusi....

monai...jak masz być pijana, skoro nic nie polałaś?
DObre z tym czajnikiem...
A i nie ma za co...jeszcze raz naj naj.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-06-02 o 22:52
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 23:08   #2376
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
to moj profil na Nk - mozesz wyslac zaproszenie:
http://nasza-klasa.pl/profile/1151301
Wiem, że to nie było do mnie ale zaproszenie wysłałam

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
potem były dni takiego jednego miasteczka i była w sobotę Urszula, a w niedzielę Norbi. Norbi szału nie robił, ale coś tam zaśpiewał...
Ale fajowo było.

Myślałam, że będzie kiepski weekend, bo miałam wrócic z ucyelni o 19, ale udało się.
U mnie też były dni miasteczka było blue caffee (nie wiem czy dobrze nazwe zespołu napisałam), ale mi się nie podobało. Poza ty u mnie cały czas lało i weekend był do

Cytat:
wiecie co????
idę jutro do fryzjera
aaaa...
Oooo koniecznie się pokaż, może być na NK

Cytat:
W takim razie życzę, aby marzenie się spełniło
Ja wkrótkich też (podobno ) dobrze wyglądałam ale czuje sie lepiej w długich i już....
Dzięki
Miałam kiedyś kilka podejść do krótkich włosów ale zawsze jakoś załuję jak obetnę. Nie wiem kobiety chyba jednak lepiej się czują jak cosik mają na łepetynie, jakoś tak...atrakcyjniej. Poza ty faktem jest, że nie za wielu dziewczynom jest naprawdę dobrze w krótkiej fryzurce.

Cytat:
szkoda.......juz myslalam ze sie spotkamy w tym gorącym miejscu
A co to za potajemne spotkania. Nic z tego. Albo wszystkie będziemy na porodówce albo żadna

Cytat:
pogode mamy wrecz tropikalna codziennie upaly i slonce grzeje ale podobno do jutra tylko - najwazniejsze ze dlugi weekend piekny byl.
No, wreszcie pogoda...fajnie, że fajny weekend był

Cytat:
wraca z pracy o 23 będzie - liczęna liczne niespodziewajki i przepiękne drogie ekskluzywne prezenty ... no ok ok liczę na prezent ciekawe co to będzie.. ciekawe co to będzie... dobra jutro wam napiszę
no dobra nie nadrobiłam za wiele bo jestem w domu od 21 i cała w podnieceniu (prezentem ofkors ) i zdenerwowaniu (internetem ofkors ) nie umiałam się skupić żeby Was pożądnie nadrobić ale co koniecznie muszę napisać:

Dobranoc
Warjatka) Dobranoc
Ps. Czekam rano na relację - rano czyli 7:30

Cytat:

a ja oczywiście sama Mąż znów wyjechał... no nic, nie marudzę!
Uściskaj Kasika
Sama nie sama...z wizażem

Spadam, muszę jeszcze się zastanowić w co się jutro ubrać

Aaaaa Monai byłam dziś na rowerku, zero wiatru - cudnie było
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 00:09   #2377
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam nocnie
Jako, że mój mąż ma teraz urodziny 9 czerwca kupiłam mu na prezent portfel, bo ten jego stary to historia najlepiej pytam się go czy ma zastanawiał się co by chciał dostać, on że nie, a ja mu mówię, że bardzo dobrze, bo już mu coś kupiłam, ale nie powiem co
A bo bym zapomniała. Zapraszam na nk - porobiliśmy trochę fotek małemu

Cytat:
sukienka bomba a synuś słodziak jakich mało

idę jutro do fryzjera
ad. 1
ad. 2 tylko sie pokaż nam tu jutro

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Chyba się cofamy

Synek bardzo słodko wygląda na zdjęciach, a Ty figurkę masz no no, czy Ty na pewno rodziłaś ?
ad. 1 najlepsze, że mówię mężowi, że idę narobić zaległości na wizażu, on na to, że mi to zajmie z pół godziny, a ja po 5 minutach skończyłam
ad. 2 oj rodziłam rodziłam

Cytat:
W niedziele bylismy na spacerku i malych zakupkach kupilam sobie 2 spodnice, bluzeczke, torebke i koczyki

Malutka idz na panienskie pobawisz sie troche, nalezy Ci sie po takiej przerwie a z reguly tak jest ze jak sie nie chce to jest wtedy najlepiej no i jeszcze striptiz bedzie na pewno nie bedziesz zalowac
ad. 1 się obkupiłaś czekamy na fotki
ad. 2 jakoś dzięki synkowi i przez okres ciąży zmienił mi się światopogląd, dojrzałam do pewnych spraw, a moje koleżanki to mają pstro w głowie i tylko im balety i chłopaki w głowie, powoli czuję się przy nich wyobcowana sie chyba starzeję

Cytat:
no ok ok liczę na prezent ciekawe co to będzie.. ciekawe co to będzie... dobra jutro wam napiszę

Malutka
(super sukienka i figura) ps. jestem trzeźwa... jeszcze
ad. 1 a spróbuj nie napisać
ad. 2
ad. 3

Cytat:
dotarły

Cytat:
malutka bo Ty widzisz siebie w złej perspektywie, za dużo od siebie wymagasz...jesteś zgrabna, wszystko masz na swoim miejscu...ja wiem co piszę. A oko kogoś "obcego" widzi w sposób wymagajacy. Gdybym chciała uniknąć wypowiedzi, po prostu bym nic nie pisała, gdybym uważala inaczej.!
Do snu wracając, to ja nie życzyłabym wrogowi czegoś takiego...
Łeeenoooo, nieźle...
a zgrabna to powiem nieskromnie, że byłam w ciąży wtedy się sobie najbardziej podobałam

Dobranoc żonki
Stary 2009-06-03, 01:01   #2378
kotekk81
Zakorzenienie

Bry wierczor

dobraaaa jestem wstretne kocisko ze nie pisze ale *&^*$%@$ mnie trafia z naszym internetem ma szanse na poprawe do jutra a jak nie to.......go resetne

Monai kochana ty moja lekko spoznione ale z glebi serducha plynace naj naj naj serdeczniejsze zyczenia, duzo usmiechu i slonka i jeszcze wiecej spelnionych marzen i milosci

Czekoladko ja rowniez pozwolilam sobie wyslac Ci zaproszenie na nk

aaa i musze sie pochwalic:
mianowicie jestem juz zdrowa, nooo moze nie do konca bo z glowka nadal cos nie tak ale to raczej nieuleczalne wiec polazl Kot z malzem w sobote na plaze i zgadnijcie co sie stalo TAAAKKK wlasnie TAAAK Kot i malz maja spalone tyly malz chociaz mial dluzsze spodenki to chociaz siedziec moze a ja chodze jak robokop

noo i w pracy wolaja na mnie "Pinki Cat" boosko

no to zem sie pochwalila swymi zdolnosciami i mam nadzieje ze moje niezdarstwo zostalo juz na jakis czas wyczerpane

dooobbrraaaanoooccc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 01:12   #2379
czekoladka79
Zadomowienie

Witam serdecznie
Standardowo o normalnej porze mogę cosik naskrobać ..... jutro muszę jak codzień wstać o 5:30 ...... wrrrrrrrrrrrr

Nadal się uczę do tego egzaminu ...... mam coprawda jeszcze prawie miesiąc ale znam komisję przed którą będę zdawała więc wolę się naumieć, wyryć, obryć pięc razy pożygać tą ekonomią ale zdać

Małż mi wykołował kurs business eglish na wakacje - coby mi się nie nudziło a tak 6 godzin tygodniowo w grupie plus native speaker 2 godzinki , a co tam dobić leżącego
Ale hmmm będę mogła ponoć zrobić casting na nativa jak mi przypadnie do gustu to ok jak nie to szkoła szuka nowego......może od razu ich uprzedzić, że to ma być ten wielki, umięśniony murzyn z RPA ..... alebo niech poszukają zobaczymy co znajdą

No i w pracy SAAAAAAJGON w tym samym czasie jesteśmy spółką przejmującą inny bank (dzień połączenia 1 sierpnia) i spółką przejmowaną przez grupę finansową która nas kupiła ....... Moja praca wyglada teraz jak permamentny chaos - nieczego nie można zaplanować.
Rano przychodzę i zaczynam nadrabiać bieżące obowiązki i zaległości - rozłożę się z tym i bach jeden telefon, że audytorzy z grupy X potrzebują takich i takich danych i bieżąca praca ląduje na podłodze a ja z prędkością światła przygotowuję raport w trakcje dostaję mail, że mam coś przetestować w związku z integracją z innym bankiem - oczywiście na wczoraj, bo po fuzji musi to działać prawidłowo a w międzyczasie dobijają się o rozliczenie środków unijnych i bieżące sprawy ...... wierzcie mi, że wolałabym codziennie 12 godzin machać łopatą w gliniastym i kamienistym podłożu ...... pocieszam się tylko, że jak dam sobie radę teraz w takiej atmosferze ciągłej zmiany to potem poradze sobie w każdej sytuacji ..... aaaaa i tak ma wyglądać moja praca do końca tego roku
Cytat:

to moj profil na Nk - mozesz wyslac zaproszenie:
http://nasza-klasa.pl/profile/1151301
Ja też pozwoliłam sobie wysłac do Ciebie zaproszenie słodka koleżanko (można mnie tam namierzyć jako malarka/warszawa)- a w sukieneczce weselnej wygladałaś słodko - tylko Cię schrupać

Cytat:
Jestem moje kochane biedroneczki!!!! Ale ja za wami tęskniłam
Witaj słonko jak miło Cię znów CZYTAĆ

Cytat:
hihi... nie straszysz ja mialam bardzo dużo różnych długości włosów, od króciutkich po pas a w krótszych chodziłam dłuższy czas, potem cos wzięło na dłuższe, a teraz znów będziemy ciachać
No ja też ostatnio zaszalałam i mam włoski do ramion (coprawda muszę iść do innej fryzjerki na poprawkę bo tył miał być prosty a jest w szpic i mam taki dziwny ogon, no cóż fryzjerka tyż człek i może mieć gorszy dzień ) - ale nareszcie mam spokój bo kręciołki żyją sobie swoim życiem i nawet ich czesać nie muszę
Teraz u mnie widać, że co na głowie (czyt.bałagan vel burdello bum bum) to i w głowie

MONAI wszystkiego naj ......Ty wiesz czego ......

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-06-03 o 01:16
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 07:58   #2380
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladko swietnie na weselichu wygladalas, sliczna z Ciebie mamuska

no nareszcie sie pobawilas na dyskotece
mi tez kolega pisal ze teraz jest super pogoda w IE......ciekawe jak dlugo

Cytat:

Czemu skromna? Pisałam w sensie podrasowana przez PHOTOSHOP!!!! A Ty co myślałaś?
Zjadła milkę...
jestes piekna i tyle!!!koniec tematu
a milke jeszcze jedna mam-moge sie podzielic

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Wiem, że to nie było do mnie ale zaproszenie wysłałam

A co to za potajemne spotkania. Nic z tego. Albo wszystkie będziemy na porodówce albo żadna
przyjełam
eee nie na porodowce.......mamy wspolnego znajomego u ktorego robi sie gorąco jak siadasz na fotelu a on zaglada ci w podwozie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

Czekoladko ja rowniez pozwolilam sobie wyslac Ci zaproszenie na nk

mianowicie jestem juz zdrowa, nooo moze nie do konca bo z glowka nadal cos nie tak ale to raczej nieuleczalne wiec polazl Kot z malzem w sobote na plaze i zgadnijcie co sie stalo TAAAKKK wlasnie TAAAK Kot i malz maja spalone tyly malz chociaz mial dluzsze spodenki to chociaz siedziec moze a ja chodze jak robokop
musze zajrzec jeszcze raz bo przyjelam ale nie wiem ktora to tybo mialam 4 zaproszenia....
super ze jestes zdrowa

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Ja też pozwoliłam sobie wysłac do Ciebie zaproszenie słodka koleżanko (można mnie tam namierzyć jako malarka/warszawa)- a w sukieneczce weselnej wygladałaś słodko - tylko Cię schrupać
tak czulam ze malarka to ty

odnosnie pracy i nnych zajec to przynajmniej nie bedziesz sie nudzic

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-03, 08:43   #2381
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień doberek
Tak na szybciutko - dużo pracy dziś A tu wizaż ciągle działa poczytam was później ....

Buziole

Oooo... i widze że sie czekoladka79 pojawiła -

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-06-03 o 08:45 Powód: Czeko dojrzałam :D
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 09:47   #2382
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
idę jutro do fryzjera
trzymam trzymam, no bo jak Ty nam się tu pokażesz, ajk nie będziesz wyglądać jak ludź
Cytat:
ad. 2 w ciąży to się mogłam chwalić brzusiem, ale po ciąży to już nie
na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje
Cytat:
Obiecuję, że będą TŻ już też się nie może jej doczekać więc się nie wywine No ale trzeba w końcu uwiecznić ten odmienny stan...
ależ oczywiście Mili, że trzeba uwiecznić , to na pewno będą śliczne foteczki
Cytat:
2 dni kompa nie wlaczalam i dlatego wlasnie mnie nie bylo
weekendzik baaardzo udany
hej
super, że weekend się udał
Cytat:
Kochane jesteście wszystkie razem i osobno, wszystkie żonkiPM2008 są kochane

Cytat:
A bo bym zapomniała. Zapraszam na nk - porobiliśmy trochę fotek małemu
widziałam , ślicznie wyglądacie
Cytat:
BKot i malz maja spalone tyly malz chociaz mial dluzsze spodenki to chociaz siedziec moze a ja chodze jak robokop

, no to się żeście załatwili
Cytat:
Witam serdecznie
Standardowo o normalnej porze mogę cosik naskrobać ..... jutro muszę jak codzień wstać o 5:30 ...... wrrrrrrrrrrrr
Cześć Czeko
rzeczywiście z tego co piszesz, to sajgon musicie mieć niesamowity, mam nadzieję, że sytuacja szybko się uspokoi

miłego dnia laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 12:29   #2383
izka19855
Zadomowienie

Witam KRÓLEWNY!
Cytat:
koniec tematu
a milke jeszcze jedna mam-moge sie podzielic
czkoladinkodziekuję, ale...no dobrapogadam do siebie...
Masz?
Cytat:
jutro muszę jak codzień wstać o 5:30
Nadal się uczę do tego egzaminu ...... mam coprawda jeszcze prawie miesiąc ale znam komisję przed którą będę zdawała więc wolę się naumieć, wyryć, obryć pięc razy pożygać tą ekonomią ale zdać
Małż mi wykołował kurs business eglish na wakacje
No i w pracy SAAAAAAJGON w tym samym czasie jesteśmy spółką przejmującą inny bank
- ale nareszcie mam spokój bo kręciołki żyją sobie swoim życiem i nawet ich czesać nie muszę
Teraz u mnie widać, że co na głowie (czyt.bałagan vel burdello bum bum) to i w głowie
1. czeko 5:30
2. Komisja jest ble.
3. Kursik w wakacje ...przyda się...oczywiście nie zazdroszczę Ci, ale wspieram
4. A to co o pracy napisałaś, to az strach czytać.
5. Żarty się trzymają, a co!

Cytat:
koteczku ale sobie naskrobaliście...
A pseudonim niezły.
Wyobraziłam sobie własnie jak chodzisz robokopku...
Ja się ostatnio załatwiłam w solarce tak, ze teraz mam łaciate plecki i ani nie moge iśc opalić, bo zejdzie znowu, musze poczekać trochę...

Cytat:
Witam nocnie
Jako, że mój mąż ma teraz urodziny 9 czerwca kupiłam mu na prezent portfel, bo ten jego stary to historia najlepiej pytam się go czy ma zastanawiał się co by chciał dostać, on że nie, a ja mu mówię, że bardzo dobrze, bo już mu coś kupiłam, ale nie powiem co
a zgrabna to powiem nieskromnie, że byłam w ciąży wtedy się sobie najbardziej podobałam
malutka ale żeś Go załatwiła....dobrze, ze nie miał pomysłu...
No dobrze zgodzę się, bo jak pamietam moją bratową jak była w ciaży, to po prostu tak cudnie jej do twarzy było, mimo, że nadal piękna kobietka, ale ciąża dodaje urody...
A Ty i tak JESTEŚ zgrabna.
Cytat:
U mnie też były dni miasteczka było blue caffee (nie wiem czy dobrze nazwe zespołu napisałam), ale mi się nie podobało. Poza ty u mnie cały czas lało i weekend był do
gosiu u nas ogólnie była pogoda tez do d..., ale jak mielismy już decydować czy jedziemy czy nie, to sie tak ładnie zrobiło, ze aż dziwne...

Byłam z mamą po kwiaty, ale tak wiało, że myślałam, że nas zdmuchnie...makijaż mi zerwało z twarzy...
Miałysmy iść na zakupy, ale odechciało nam się...zminisko!
Stary 2009-06-03, 12:39   #2384
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam z mamą po kwiaty, ale tak wiało, że myślałam, że nas zdmuchnie...makijaż mi zerwało z twarzy...

chciałabym to zobaczyć, jak taka warstwa odchodzi od twarzy naszej Izy - ale przynajmniej obrazowo opisałaś siłę wiatru

Mąż i żona...
Stary 2009-06-03, 12:41   #2385
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

chciałabym to zobaczyć, jak taka warstwa odchodzi od twarzy naszej Izy - ale przynajmniej obrazowo opisałaś siłę wiatru
Wiedziałam, ze od razu to zostanie wyłapane....
No dobra okolice oczu zostały rozmazane...sprecyzowałam .
Ale co się uśmiałam, to moje!!!!
Stary 2009-06-03, 13:04   #2386
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, ze od razu to zostanie wyłapane....
No dobra okolice oczu zostały rozmazane...sprecyzowałam .
Ale co się uśmiałam, to moje!!!!
no to już chyba tylko zefirek był

Mąż i żona...
Stary 2009-06-03, 13:07   #2387
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

czkoladinkodziekuję, ale...no dobrapogadam do siebie...
Masz?
leci do ciebie z predkoscia swiatla

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-03, 13:26   #2388
kasienka1985
Zakorzenienie

hej żaby
Cytat:
Uroda?
Fotki są podrasowane(co prawda nie wszystkie)
...rzeczywistośc jest inna...
nie jest śliczniadełko me
Cytat:
Mnie też zawalili robotą.
Nie mam tak (na szczęście). Za to jestem zła jak osa.
No coś Ty, masz męża fryzjera to jego molestuj

Ps. Kacha czy Ty nie wiesz kiedy się letnie porządki u Ewy zaczynają w staniorach???
1- a żeby tak mi się chciało jak mi sie nie chce
2- rzeczywiście szczęsciara z Ciebie ja mam połączenie tego wszystkiego po kolei
3- moj mąż to fryzjer męski- do bab cierpliwości nie ma- a żeby upinać włosy trzeba to umieć- iść na jakiś kurs itp.
ja tam mu sie tykać nie dam, bo go pogryze przy tym jak zrobi cos zle!
4- hahahahahhahahahhaha zmarłam
nie wiem słonko! ja już nie zamawiam, bo staników mam opór dawno nie zaglądałam nawet.
napisz meilika jak coś i popytaj

Cytat:
ad1. też tak mam nadęty brzuch i bolące cycki
ad2. mama ma mi dziś kupić, ale jeśli nie kupi to zostaw mi parę

wiecie co????
idę jutro do fryzjera
1- ludzie- nie jestem sama na tym świecie
2- a czeresienki mogą być? kruskawki już się zjadły
3- czymam mocno- ale pokazać się proszę po tym "incydencie"
Cytat:
ad. 2 niby dziewczyny zaplanowały wieczór w jakimś klubie ze striptizerem
no to ładnie
wiem, że jestem jakaś taka z kosmosu, ale ja mojego męża do klubu ze striptizem bym nie puściła Sama chętnie pójdę
Cytat:
no to pozazdrościć i pogody i udanego weekendu
pokazuj nabytki!!!!!!!!!!!!!
Cytat:

Dobranoc
Waryjatka nasza no!
Cytat:
wiec polazl Kot z malzem w sobote na plaze i zgadnijcie co sie stalo TAAAKKK wlasnie TAAAK Kot i malz maja spalone tyly malz chociaz mial dluzsze spodenki to chociaz siedziec moze a ja chodze jak robokop

zmarłam po raz drugi dziś
"Pinki i Mózg" normalnie łaaaaaaaaaaaahhahhahaha
Cytat:
Witam serdecznie
Ja jestem w nieustającym szoku i nie wychodzę z podziwu nad Twoją energią życiową!
Tubka- jestes niesamowita- i za to Cię lof!
Mój Ty Ekono-mózgu!
Cytat:
przyjełam
eee nie na porodowce.......mamy wspolnego znajomego u ktorego robi sie gorąco jak siadasz na fotelu a on zaglada ci w podwozie
omg o co kaman??

Nie piszę co u mnie, bo u mnie nic
Miłego

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:39   #2389
mooonik
Zakorzenienie

Hej Słonka

Ależ mam kaca dzisiaj łeb mi pęka no ale tak to jest jak się wychodzi na godzinę a wraca po 5
no ale obrady były burzliwe i ustaliłyśmy plan działania, nie będzie co prawda striptizera ale i tak myślę że będzie dobra zabawa, zaczniemy na mieszkaniu a później przeniesiemy się do knajpy

Cytat:
ad. 1 masz na poprawę humoru
niby dziewczyny zaplanowały wieczór w jakimś klubie ze striptizerem

w klubie ze striptizem nonono, będzie się działo
a kiedy masz ten panieński?

Cytat:
Obiecuję, że będą TŻ już też się nie może jej doczekać więc się nie wywine No ale trzeba w końcu uwiecznić ten odmienny stan.

Przykro mi kochana Jestem pewna, że chmury szybko miną, zarówno te w życiu jak i na niebie!
..
trzeba koniecznie uwiecznić, będziesz mogła pokazać córci gdzie mieszkała
dziękuje

Cytat:

W niedziele bylismy na spacerku i malych zakupkach kupilam sobie 2 spodnice, bluzeczke, torebke i koczyki ..
pochwal się zakupkami

Cytat:

niestety internet mi chodzi masakrycznie, aż zadzwoniłam znowu do playa z pretensjami ale na wiele się to nie zdało ;p czekam na męża - wraca z pracy o 23 będzie - liczęna liczne niespodziewajki i przepiękne drogie ekskluzywne prezenty ... no ok ok liczę na prezent ciekawe co to będzie.. ciekawe co to będzie... dobra jutro wam napiszę
skromniacha
czekamy na relację
a z tym czajnikiem to dobre dowcipnego masz męża

Cytat:
ja mialam bardzo dużo różnych długości włosów, od króciutkich po pas a w krótszych chodziłam dłuższy czas, potem cos wzięło na dłuższe, a teraz znów będziemy ciachać
ja też miałam takie fazy krótkie, długie na przemian, najkrócej miałam chyba na 5cm na czubku głowy cieniowane tak że najkrótsze miały z 1cm długości ale ostatnio tylko końcówki podcinam chociaż korci mnie żeby znowu obciąć na krótko

pokaż sie w nowej fryzurce

Cytat:
zbiorowy poród Żon Doskonałych

Cytat:

dobrze żeś już zdrowa
a przezwisko masz genialne

Cytat:
ależ Ty nam obrazowo wszystko przekazujesz, nawet jak wiatr mocno wieje
już Cię sobie wyobraziłam jak ten makijer Ci odlatuje

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:13   #2390
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
leci do ciebie z predkoscia swiatla
Bziuuum...zaparkowała!
Idę zrobię kawusię do niej.
Mam też rurki z kremem. Co jak co to ja za kremem nie przepadam, ale te rurki wyjątkowe są...prosze sie częstować. Duzo mam wody zagotować?
Cytat:
no to już chyba tylko zefirek był
cheba tak.
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
nie jest śliczniadełko me
moj mąż to fryzjer męski- do bab cierpliwości nie ma- a żeby upinać włosy trzeba to umieć- iść na jakiś kurs itp.
ja tam mu sie tykać nie dam, bo go pogryze przy tym jak zrobi cos zle!
wiem, że jestem jakaś taka z kosmosu, ale ja mojego męża do klubu ze striptizem bym nie puściła Sama chętnie pójdę
Aleś mi osłodziłaś kasienko, to mi pulaski sie zaczerwieniły łojj!
Kochana ja kiedyś obcięłam maszynką mojego mężczyznę i słuchaj tak mi marudził, że tu jeszcze, tam coś, że mam dość na sto lat. Powiedziałam nigdy więcej.
I oczywiście jak poszedł gdzieś do fryzjera i mu coś nie bardzo obcięła,to co? Okazało się, że własna żonka zrobiła to lepiej...

mooonik musze chyba zacząż uważać na te moje twórcze przekazy...Bo się szybko dopatrujecie coś...
Łeee, bez striptizera...
Ja tam bym sobie poszła na takie cuś, ale męza podobnie jak kasienka bym nie puściła... Co ma tam patrzeć, jak ma w domu fajniejsze ciacho...

Czas edycji: 2009-06-03 o 14:15
Stary 2009-06-03, 14:15   #2391
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Ech pracuje jak cholera dzisiaj Jak już 2 godz temu zaczełam do was pisac do wpadł dyr. i czymś mi zarzucił na biurko lukając od razu na kompa więc szybko zamknełam - na szczęście zdążyłam
Cytat:

Pinki Koteczku
Cytat:
No ja też ostatnio zaszalałam i mam włoski do ramion (coprawda muszę iść do innej fryzjerki na poprawkę bo tył miał być prosty a jest w szpic i mam taki dziwny ogon, no cóż fryzjerka tyż człek i może mieć gorszy dzień ) - ale nareszcie mam spokój bo kręciołki żyją sobie swoim życiem i nawet ich czesać nie muszę
Ty to żyjesz na piątym biegu cały czas A gdzie można oblukać to twoje burdello bum bum ze szpicem ? Pochwal się
Cytat:
własnie sobie to wyobraziłam, toz to istna tragedia była
Cytat:
Ależ mam kaca dzisiaj łeb mi pęka no ale tak to jest jak się wychodzi na godzinę a wraca po 5
no ale obrady były burzliwe i ustaliłyśmy plan działania, nie będzie co prawda striptizera ale i tak myślę że będzie dobra zabawa, zaczniemy na mieszkaniu a później przeniesiemy się do knajpy
To jak ty tak szalejesz przy obgadywaniu imprezy to po właściwej wrócisz 3 dni po A na kaca najlepszy jest wizaż

Dziewczynki moje kochane - szukam jakiegoś hoteliku superowego w Krakowie blisko centrum, eleganckiego ale nie za drogiego. Tak wymyśliliśmy że weekend po naszej rocznicy pojedziemy sobie na taki romantiko łikendzik Macie coś sprawdzonego ? Bo mnie trochę przerażają ceny
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:37   #2392
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

omg o co kaman??
napewno nieraz korzystalas z usług tego fachowca, no moze nie dokladnie z tego samego co my.......ale tam zawsze jest gorąco-szczegolnie jak musisz sie rozebrac od pasa w dól

Cytat:
Bziuuum...zaparkowała!
Idę zrobię kawusię do niej.
Mam też rurki z kremem. Co jak co to ja za kremem nie przepadam, ale te rurki wyjątkowe są...prosze sie częstować. Duzo mam wody zagotować?
to zrobmy tak......ty zjedz rurke a ja kremik
i poprosze kawusie inke z mleczkiem!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-03, 14:54   #2393
paulinaizabela
Zakorzenienie

hejka zonki

Monai ale ze mnie gapa, nie wiem jak przeoczylam Twoje urodzinki wszystkiego naj najlepszego, morze milosci, slonka na codzien i spelnienia wszystkich marzen

Cytat:

biedny Kotecek

Cytat:

no nareszcie sie pobawilas na dyskotece
mi tez kolega pisal ze teraz jest super pogoda w IE......ciekawe jak dlugo
no wkoncu ale troche za krotko
a pogoda juz powoli ma sie psuc i w sobote juz bedzie padac chyba...
ale korzystamy poki jest

izus kawke z mila checia cykne

czeko 79 OMG Ty to masz tempo
ale mezus zaplanowal Ci wakacje

Kochane zoncie chwilowo nie moge zrobic fotek moich zakupkow bo kolega jeszcze nie oddal aparatu ale jestem spokojna bo widzialam go calego moze wieczorkiem a jak nie to jutro
Stary 2009-06-03, 15:04   #2394
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
I pogoda się zrobiła do wieje, pada i jest zimno

Cytat:

to żeś się pochwaliła Pinki Cat vel Robokop

Cytat:
Witam serdecznie

Małż mi wykołował kurs business eglish na wakacje - coby mi się nie nudziło a tak 6 godzin tygodniowo w grupie plus native speaker 2 godzinki , a co tam dobić leżącego
Ale hmmm będę mogła ponoć zrobić casting na nativa jak mi przypadnie do gustu to ok jak nie to szkoła szuka nowego......może od razu ich uprzedzić, że to ma być ten wielki, umięśniony murzyn z RPA ..... alebo niech poszukają zobaczymy co znajdą

No i w pracy SAAAAAAJGON w tym samym czasie jesteśmy spółką przejmującą inny bank (dzień połączenia 1 sierpnia) i spółką przejmowaną przez grupę finansową która nas kupiła ....... Moja praca wyglada teraz jak permamentny chaos - nieczego nie można zaplanować.
Rano przychodzę i zaczynam nadrabiać bieżące obowiązki i zaległości - rozłożę się z tym i bach jeden telefon, że audytorzy z grupy X potrzebują takich i takich danych i bieżąca praca ląduje na podłodze a ja z prędkością światła przygotowuję raport w trakcje dostaję mail, że mam coś przetestować w związku z integracją z innym bankiem - oczywiście na wczoraj, bo po fuzji musi to działać prawidłowo a w międzyczasie dobijają się o rozliczenie środków unijnych i bieżące sprawy ...... wierzcie mi, że wolałabym codziennie 12 godzin machać łopatą w gliniastym i kamienistym podłożu ...... pocieszam się tylko, że jak dam sobie radę teraz w takiej atmosferze ciągłej zmiany to potem poradze sobie w każdej sytuacji ..... aaaaa i tak ma wyglądać moja praca do końca tego roku

ad. 1 łączę się z Tobą w bólu z tym rannym wstawaniem
ad. 2 ucz się pilnie, żebyś przed tą szanowaną komisyją plamy nie dała
ad. 3 mąż widać dbać o edukacyję żonki
ad. 4 tego sajgonu to Ci nie zazdraszczam ale jak piszesz, że tak ma być do końca roku to zostało Ci jeszcze tylko 206 dni
ad. 5 oj Ty kręciółku nasz

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Tak na szybciutko - dużo pracy dziś. A tu wizaż ciągle działa poczytam was później ....
to korzystaj póki jeszcze możesz

Cytat:
na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje

widziałam , ślicznie wyglądacie
ad. 1 no źle to to nie jest, ale też nie rewelacyjnie
ad. 2

Cytat:
malutka ale żeś Go załatwiła....dobrze, ze nie miał pomysłu...
No dobrze zgodzę się, bo jak pamietam moją bratową jak była w ciaży, to po prostu tak cudnie jej do twarzy było, mimo, że nadal piękna kobietka, ale ciąża dodaje urody...
A Ty i tak JESTEŚ zgrabna.

ad. 1 nie ma piękniejszego widoku niż kobieta z brzuszkiem
ad. 2 dobrze, że ja dzisiaj nie zrobiłam mocniejszego makijażu

Cytat:
no to ładnie
swojego też bym nie puściła na coś takiego już kiedyś pisałam, że mąż by mi na więcej rzeczy pozwolił niż ja jemu

Cytat:
w klubie ze striptizem nonono, będzie się działo
a kiedy masz ten panieński?
w tą sobotę

Cytat:

Ja tam bym sobie poszła na takie cuś, ale męza podobnie jak kasienka bym nie puściła... Co ma tam patrzeć, jak ma w domu fajniejsze ciacho...
ad. 1 masz jeszcze te rurki
ad. 2 polać jej, bo mądrze gada jak na Żonę Doskonałą przystało
Iza a tak w ogóle to za bombowe komentarze na nk
Stary 2009-06-03, 15:05   #2395
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
izus kawke z mila checia cykne
Szybuje kawusia w ilości jedna!
Cytat:
napewno nieraz korzystalas z usług tego fachowca, no moze nie dokladnie z tego samego co my.......ale tam zawsze jest gorąco-szczegolnie jak musisz sie rozebrac od pasa w dól
to zrobmy tak......ty zjedz rurke a ja kremik
i poprosze kawusie inke z mleczkiem!!
Ojj mi to na przykład zawsze cieplej się robi, a to jeszcze zanim wejdę nawet...
Dobra to Ci puszczam kremik luzem...a ja wcinam rurki...
Leci kawusi inka z mleczkiem.

Cytat:
Ech pracuje jak cholera dzisiaj Jak już 2 godz temu zaczełam do was pisac do wpadł dyr. i czymś mi zarzucił na biurko lukając od razu na kompa więc szybko zamknełam - na szczęście zdążyłam
własnie sobie to wyobraziłam, toz to istna tragedia była
No to Ci sie udało.
A co to za śmichy są...co?

1. malutka nie ma piękniejszego widoku...
2.A ja zrobiłam średnio mocny i poszedł nie wiadomo do kogo...
3. Rurki mam, tyle, że bez kremu, bo krem oddałam w dobre ręce czekoladce21, musiałabyś zagadać i wtedy moge CI podrzucić rurkę...
4. polejcie mi malinowej
Czytasz Dawidka komentarze...
A tak poważnie, to nie ma za co Słonko. Sama przyjemnośc.

Czas edycji: 2009-06-03 o 15:17
Stary 2009-06-03, 15:18   #2396
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
mooonik musze chyba zacząż uważać na te moje twórcze przekazy...Bo się szybko dopatrujecie coś...
Łeee, bez striptizera...
eeee tam nie uważaj, bo nudno będzie
dobrze gadasz
ja tez bym swojego nie puściła ale sama to bym poszła

chcem kawkę też

Cytat:
To jak ty tak szalejesz przy obgadywaniu imprezy to po właściwej wrócisz 3 dni po A na kaca najlepszy jest wizaż

Dziewczynki moje kochane - szukam jakiegoś hoteliku superowego w Krakowie blisko centrum, eleganckiego ale nie za drogiego. Tak wymyśliliśmy że weekend po naszej rocznicy pojedziemy sobie na taki romantiko łikendzik Macie coś sprawdzonego ? Bo mnie trochę przerażają ceny
i pepsi i ibuprom
raz miałam taką akcję że wyszłam w piątek a wróciłam w niedzielę
no ale to było na studiach, w akademiku, inne czasy, wtedy to tak można było

Anusia jak chcecie do hotelu, blisko centrum to nie masz co liczyć na niską cenę,
jakbyście chcieli np hostel to mogłabym Wam pomóc ale na hotelach to się nie znam

Cytat:
w tą sobotę
no to się będziemy razem bawić

Julitka

Stary 2009-06-03, 15:30   #2397
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
eeee tam nie uważaj, bo nudno będzie
dobrze gadasz
ja tez bym swojego nie puściła ale sama to bym poszła
chcem kawkę też
no to się będziemy razem bawić
mooonik to może się źle skończyć...

Biegnie, biegnie kawusia. Otwórz drzwi...bo pukac nie będziesz przecież..
No to sie zebrały na sobotę obie...
Stary 2009-06-03, 15:33   #2398
paulinaizabela
Zakorzenienie

Izus dzieki za kawunie pyyycha
a rurki z kremem uwielbiam
jak kiedys w wakacje pracowalam w cukierni to sama nabijalam rurki bita smietana - przepyszne byly ale bym sobie taka teraz zjadla - az slina leci
Stary 2009-06-03, 15:52   #2399
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
mooonik to może się źle skończyć...

Biegnie, biegnie kawusia. Otwórz drzwi...bo pukac nie będziesz przecież..
No to sie zebrały na sobotę obie...
wpuściłam , pychaaa

dlaczego źle?? śmiesznie co najwyżej, ja tam lubię Cię czytać i Twoje opisy

Julitka

Stary 2009-06-03, 16:14   #2400
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izus dzieki za kawunie pyyycha
a rurki z kremem uwielbiam
jak kiedys w wakacje pracowalam w cukierni to sama nabijalam rurki bita smietana - przepyszne byly ale bym sobie taka teraz zjadla - az slina leci
Ja to bym w cukierni nie mogła pracować, bo bym wszystko zjadła. Aż dziwne, że mamy sklep spoż. nadal normalnie prosperuje(majac córkę wyżeraczkę)...hmmm.

Cytat:
wpuściłam , pychaaa
dlaczego źle?? śmiesznie co najwyżej, ja tam lubię Cię czytać i Twoje opisy
Nie musiała za długo stać przed drzwiami? Bo ja sie spytam jej
Bardzo mi miło moooniś

Mama śpi, chłopaki w pracy. A ja co mam robić
Powinnam sie wziąć za naukę.
Na dworku się ładnie zrobiło...cheba wyjde polatam troszku, zanim znowu się zachmurzy i wcale nie wyjdę...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości