|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
super
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj dostałam pieniążki za sukienkę i to z dyszką za przesyłkę
|
|
#754 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie mogę opalić dekoltu, szyi i twarzy nieraz jestem cała brązowiutka a w tych miejsca biała ![]() Cytat:
i on mówi stop jeszcze nie mężatką ![]() ale jeszcze trochę i wszystkie tam będziemy trajkotać o sprawach małżeńskich
|
||||||
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, któraś pisała kiedyś o jakimś zabiegu na twarz u kosmetyczki, po którym znikają zaskórniaki, przebarwienia? co to był za zabieg, ktoś pamięta?
![]() ![]() ...czy to nie czasami motley była? ![]() A czy któraś z Was robiła peeling kawitacyjny albo mikrodermabrazję? Jakie były efekty i koszty? ![]()
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra w kancelarii nam powiedziala, ze bedzie oki, bo przeciez nie nam pierwszym dzieci beda podawac GPSy Zaplacilismy juz za slub - nie co laska tylko prosto z mostu 500zl w tym juz jest organista i koscielny. Bylismy u spowiedzi-niby wszystko ok, ale ksiadz jakos tak bez wyrazu i expresem nas potraktowal jak bylam na 1-szej spowiedzi przedslubnej to trafilam na super ksiedza i wyszlam z kosciola na skrzydelkach i taka podekscytowana Cytat:
tydzien po nas ma wesele tz kuzynka i jej mamusia tez tak wygaduje, co to jej corcia nie bedzie miala np "bukiet to nie wiem dokladnie z czego, ale NA PEWNO cos oryginalnego i drogiego" ja bede miec wachlarz-ORYGINALNY I DROGI , ale nie powiedzialam jej, bo co bede sie wdawac w dyskusje |
||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że mam ostatnio, no już w zasadzie miesiąc na pewno doła... 20 lat na karku, a na szyji zrobiły mi się dwie potworne zmarszczki
myślicie, że te zabiegi co wyżej wymieniłam, mogłyby wpłynąć na nie korzystnie? myślę, żeby może iść do dermatologa, moze to jakieś rozstępy, sama nie wiem... Co ja mam z nimi zrobić ![]() smaruje teraz kremam, odżywiam ale dopiero miesiąc...
|
|
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli 1000 wyjety ot tak
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie 1983 dzieki za odpowiedz
Ja wlasnie mysle jak to ztymi dzieciaczkami wykombinowac Boj e sie ze sie zamotaja.Moi maja 6 i 8 lat wiec tacy mali juz nie są![]() Gorzej jak zgubia je po drodze ![]() ana pierwsze zmarszczki moga pojawiac sie juz okolo 20 roku zycia.Ja mimiczne mam juz od kilku lat.Niektorym skora szybciej sie starzeje do tego solarium i gotowe.Na pewno nie są takie zle te Twoje zmarszczki A duzo sie opalasz?
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez sie tak czuje ![]() ![]() ![]() wiec tak zamowilismy kwiaty - bede miala zielone margaretki taki polny bukiecik niestety w sierpniu tak jak pisaly dziewczyny storczyki sa trudne do zdobycia... na samochodzie dekoracja tez bedzie z zielonych margaretek 100 zl place za moj bukiet 150 za dekoracje auta, 50 za bukiet swiadkowej.. no i jeszcze pewnie dojada kosze z kwiatami dla rodzicow... aa i bylismy w urzedzie miasta w poniedzialek mamy papier do odebrania i bedzie mozna spisac protokow w kosciele.. zaproszenia juz prawie wszystkie rozdane.. w piatek jade pod wroclaw na wesele to tam rozdamy ostatnie.. ![]() pozdrawiam
|
|
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo jestem prawosławna i u nas śluby sa w piatki i niedziele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przepraszam, ze nie komentuje wszystkiego, ale tyle smarujecie... a ja tylko na chwilke, b o lece juz spac, jutro rano chce sie wyspac a pozniej kilka spraw do załatwienia..a słuchajcie taka krępująca dośc sytuacje dzis miałam... moi szefowie ( małżeństwo) mieli przyjsc na slub, ale jednak ich nie bedzie i kupili mi dzis bukiet kwiatów i dali prezent ( koperta i pieniądze ) ale nie zagladałam do niej w pracy, tylko juz w domu i normalnie szok... 1000 zł włożyli... i tak mi źle z tym... kurcze, jeszcze zeby przysli to jakos inaczej, a tak.... heh.... w pon po slubie zawioze słodka wódke i torta ale mimo wszystko głupio się będę z tym czuła... od rodziny takich prezentow nie dostaje, a od szefow... czyli tak na dobra sprawe obcych ludzi... heh...
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ladnie ![]() Nenurku, pytalas o jakas narzutke-ja mam bolerko z dlugim rekawem, ale z tiulu-dostalam je na wypozyczenie za darmo, ale nie podoba mi sie ono bylam dzis w kosciele normalnie w swetrze i plaszczyku i wcale nie bylo mi za cieplo, a co dopiero w samej sukni ![]() Cytat:
tz dzis (w kosciele z reszta) wymyslil, ze najstarsza moglaby niesc obraczki, a mlodsze za raczke przed nia podusia ma na srodku takie 2 male rozyczki i od nich odchodza cieniusienkie tasiemki i do tych tasiemek przywiazuje sie obraczki, wiec nie zgubia |
||
|
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak ten zobaczyłam to odrazu mi się spodobał
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, ale przeslala przez siostre) przepiekny, wielgachny bukiet kwiatow z lososiowych lilii i gerberow, ale jest przecudniasty siostra tez powiedziala, ze szefowa mowi, ze prezent bedzie jak wroci, ale dla mnie najwiekszym prezentem bylby jej powrot sam w sobie poza tym tez byloby mi nawet glupio, bo juz w zeszlym roku zafundowala mnie i tz tydzien w Egipcie all inclusive wiec wiem co czujesz
|
||
|
|
|
#765 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się nią i najlepiej nie gadaj z nią o ślubieCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja robiłam mikroderabrazję diamentową dwa razy na plecach i raz na twarz-szyja-dekold i jestem zadowolona z efektu. Twarz i plecy zrobiły się gładsze, bardziej jednolite kolorystycznie i przebarwienia i blizny też się wygładziły ale dla dobrego efektu kosmetyczka powiedziała mi, że trzeba 4-5 zabiegów więc cierpliwie czekam Najbardziej podoba mi się, że robi się coraz mniej zaskórniaków. Ten zabieg, który opisywała tancerka jest chyba mniej inwazyjny. Przy mikrodermabrazji nie można się opalać, chodzić na basen i do sauny więc myślę, że ostatnie zabiegi zrobię w lipcu a potem zacznę korzystać z lata. A na razie używam mocnych filtrów.Cytat:
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -to pierwsze ![]() Po drugie, nie opalam się dużo, szczególnie teraz. Tak 3 lata temu chodziłam częściej do solarium, ale też bez przesady i to trwało- taki napad pół roku do roku, a potem to tak z powodu sylwestra, zbliżającego się lata... we wakacje za to na wypoczynku dużo się opalałam, ale niedługo bo góra 2 tyg... i tyle A teraz przed ślubem się boje iść do solarium, że się pogłębią... a wtedy to już bym się załamała .U mnie widzę dwa powody tego, pierwszy to siedzenie przy ksiązkach czy komputerze i bródkę (nieświadomie ) schylam ku szyi.... a drugi to taki, że przy smarowaniu twarzy kremikiem trochę zaniedbałam szyję...Najważniejsze żeby teraz to naprawić, zmniejszyć, albo zapobiec pogorszeniu... Są jakieś dobre kremy do solarium przeciwzmarszczkowe? zna ktoś? bo tym co są do kupienia w solarium to nie wierze... No i peeling kawitacyjny, mikrodermabrazja wpłyną korzystnie na skórę szyi i dekoltu? zmniejszą zmarszczki? |
|
|
|
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdyy nie on to moze bym wytrzymala jakos w tym moim skromnym bolereczku...a jak nie to wezme marynarke od Tżta
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że nie widzę takowej w ofercie kosmetyczki, której wizytówka wpadła mi w ręce... wpływa to jakoś na zmarszczki? i czy przy zabiegu na twarz robi tezz szyję? boję się trochę zaufać i poddać się takiemu zabiegowi, bo chodziłam na kurs kosmetyczny (tylko kurs i o tych cudach co nieco wspomniano) i jak ktoś nieumiejętnie to zrobi, to mogą powstać blizny... A jaki jest koszt jednego zabiegu? i czy długo trwa? i czy boli?
|
|
|
|
|
#769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
DOBRANOC Kochane-obiecalam tz, ze sie wyspie
|
||
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
ana solarium strasznie niszczy skore.Na Twoim miejscu zrezygnowalabym w ogole.Ja poszlam tylko teraz przed slubem kilka razy a tak tylko latem slonko i duzy filtr.Niestety skora sie starszeje to jest proces nieodwracalny
|
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tych zmarszczek to w salonach kosmetycznych są zabiegi przeciwzmarszczkowe, może coś takiego by pomogło.
|
|
|
#772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nasz ksiądz nic o kasie nie wspominał ,ale jak sie zapytalam to stwierdzil ,że co łaska i to jeśli mozemy i chcemy dac to przed ślubem samym swiadkowie moga zaniesc w kopercie ofiare czy cos takiego ... Ale masakra co to za ksiądz![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
#773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale coz nic sie nie zrobi
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Panienki
![]() Właśnie weszłam do pracy , robię sobie śniadanko...dzisiaj z TŻ jedziemy na dalsze poszukiwania garnituru...cieżka sprawa
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekty fajne - przez tydzień skóra gładsza, rozjaśniona. Potem niestety wszystko wraca do normy. Blizn i przebarwień u mnie niestety nie zniwelowała...bynajmniej nie tak jakbym chciała. A koszt - ostatnio zapłaciłam 120zł na mikro+kawitacja i do tego jakieś algi.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-06-04 o 08:20 |
|
|
|
|
#776 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam Sopot z Ziaja i jestem bardzo zadowolona z niego. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na szczescie szybko mu to przechodzi.... ale rozmawiać nie chce Cytat:
a z drugiej strony moim zdaniem laska ma jakieś kompleksy, bo takie udowadnianie na siłę, że ona jest 'lepsza' i będzie miala 'fajniej' normalne nie jest Cytat:
jesli chodzi o makiarz ciemniejszy podklad - za bardzo Ci się odznacza nawet od szyi, oczy - bardziej bym wycieniowała - wg mnie są za jednolite, trochę ciemniejszego grafitu bym dodala i koniecznie delikatne (!!) kreseczki na górnych powiekach jesli chodzi o fryzurę, to gdyby byla bardziej dopracowana, to taki kształt moglby byc dodalabym np jakiś kwiat jeszcze -bedzie pasował, albo kryształki we włosy - takie wkrętki (zdjęcie w załączeniu) i będzie super ![]() Cytat:
do endokrynologa marsz!! i poczytajcie sobie o zespole policystycznych jajników - nie leczony moze prowadzic do bezpłodności i wielu innych chorób ![]() ooo a ja bylam na prawoslawnym slybie w sobote
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój w sumie garniaka szybko kupił, za to za butami cały miesiąc jezdzil po miescie ![]() Angelica - powiem szczerze, ze pierwsze słysze, ale teraz taki nawał tych ślubów ze moze i w sobote juz sa, tak jak katolickich kiedys w niedziele nie było.. a teraz juz sa
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2009-06-04 o 08:08 Powód: dopisek :) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() oczywiscie wczoraj nie poszlismy do spowiedzi, bo o godzinie 16 TZ mi powiedział,z e nie czuje sie psychicznie do tego nastawiany ![]() nie wiem kiedy teraz pojedziemy do spowiedzi. dzis mamy na 15 tance, a potem jedziemy z zzaproszeniami. jutro za to mamy poradnię rodzinną
|
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładana suknia a masz juz rekawiczki?Jesli tak to gdzie kupulas ecri tzn bardziej takie wlasnie szampanskie?
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczeta
ale tu cisza ja siedze w pracy i mam troche luzu i czytam ta gazetke "przyślij przepis"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

.

Ale nie martw się, mężatek ciągle przybywa, więc za niedługo zaczniemy sie buntować, że jednak tytuł PM 2009 był najlepszy bo obejmował nas wszystkie

jak bylam na 1-szej spowiedzi przedslubnej to trafilam na super ksiedza i wyszlam z kosciola na skrzydelkach i taka podekscytowana 

myślicie, że te zabiegi co wyżej wymieniłam, mogłyby wpłynąć na nie korzystnie? myślę, żeby może iść do dermatologa, moze to jakieś rozstępy, sama nie wiem... 

ślub - 6.06.2009r.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)