Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 09:22   #781
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

a ja szukam inspiracji jak ładnie udekorowac dom w dniu slubu (mieszkam w domku wolnostojącym ,nie w bloku, wiec chce cos fajnego wymyslic, ale tez bez jakis udziwnien i przepychu) ktos mi pomoze??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 09:34   #782
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nenur Pokaż wiadomość
u mnie to dopiero prosto z mostu...500 zl za sama msze, koscileny 150 zl, zapowiedzi 150zl, i oczywiscie organista ok 200 zl.czyli 1000 wyjety ot tak
Mam taki sam cennik, a mieszkam 15 km od Kielc. Widze ze djecezja kielecka ustaliła jeden wspólny cennik dla swoich prafi
Stary 2009-06-04, 09:38   #783
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cześć

Cytat:
Napisane przez nenur Pokaż wiadomość
no wlasnie o to chodzi ze tu niby cieplo nie pada deszcze ale ten wiatr jest okropnygdyy nie on to moze bym wytrzymala jakos w tym moim skromnym bolereczku...a jak nie to wezme marynarke od Tżta
Nenur, a gdzie Ty bierzesz ślub? Bo mignęłaś mi na kieleckch PM.

Motley ja nieczuje się gorsza, raczej mi sie tak głupio zrobiło, ze tak to ona się pyta, a to, a tamto, a potem mi dupę obrabia, ze ja będę wyglądać beznadziejnie (bo ona jest szczupła, a ja nie), ze mój TZ będzie wyglądał jak wieśniak (bo ma jasną kamizelkę itd.) brzydzę się hipokryzji.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Ja biorę ślub 25 km od kielc i u nas 500 zł + kościelny. tak powiedzała ostatnio mojej koleżance organistka, jak ona ustalała datę.

A propo moj album dla rodziców prawiegotowy, jezcze jakieś kosmetyczne poprawki i drukuje, byłam wczoraj u introligatora i zszycie tego bezie kosztować ok. 20 zł

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 09:45   #784
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Scio, rozumiem, że jest Ci przykro, mi też pewnie by było. Ale się nie przejmuj, bo to Wasz dzień i będzie najpiękniejszy Nie lubię jak ktoś się wychwala czego to nie będzie mieć, tak jakby wszystko miało być na pokaz i najlepiej wydać jak najwięcej kasy, nie rozumiem takich ludzi, ale cóż..należy im tylko współczuć.
Nie cierpię ludzi którzy się chwalą Co innego pochwalić się że się pobieramy, ze wreszcie załatwiliśmy cośtam- a co innego ile co kosztowało
U mnie w firmie pracuje jedna laska i jak się dowiedziała ostatnio że wychodze za mąż to powiedziała, że ona 4 razy była zaręczona i za każdym razem zerwała zaręczyny Oprócz tego uwielbia się chwalić ze ostatnio za tyle i tyle sobie kupiła ciuchy. Ostatnio tez przyszła w nowych butach i mówi , że kosztowały 250 zł, były dość oryginalne i je zapamiętałam, po południu weszłam do CCC i od razu je zauważyłam- cena 59.90 po prostu ma bujną wyobraźnię. Nie wiem czemu niektórzy tak kłamią

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
vbylam dzisiaj na makijazu probnym i fryzurze..no i d..blada.... w ogole mi sie fryz nie podoba. nieładna i niedopracowana... makijaz jako tako
fyzura nie taka zła tylko jakaś taka niesymetryczna

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj dostałam pieniążki za sukienkę i to z dyszką za przesyłkę jeszcze mi ta kobieta napisała że ma nadzieję, że negatywów nie będzie. Odpisałam jej zgodnie z prawdą, że mam zamiar wystawić neutrala
fajnie, ze Ci się udało

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Wszystkie PM-ki nasze są ! ale jest też watek dla mężatek i on mówi stop jeszcze nie mężatką ale jeszcze trochę i wszystkie tam będziemy trajkotać o sprawach małżeńskich
Chyba nie ma jeszcze wątku na ,,Już Po" dla rocznika 2009 Trzeba będzie go stworzyć

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
moi szefowie ( małżeństwo) mieli przyjsc na slub, ale jednak ich nie bedzie i kupili mi dzis bukiet kwiatów i dali prezent ( koperta i pieniądze ) ale nie zagladałam do niej w pracy, tylko juz w domu i normalnie szok... 1000 zł włożyli... i tak mi źle z tym... kurcze, jeszcze zeby przysli to jakos inaczej, a tak.... heh....
...
fajnych masz szefów to moze po prostu taka premia

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Przy mikrodermabrazji nie można się opalać, chodzić na basen i do sauny więc myślę, że ostatnie zabiegi zrobię w lipcu a potem zacznę korzystać z lata. A na razie używam mocnych filtrów.
Ja też miała iść teraz na mikro, ale słyszałam, że nie mozna sie opalać. Chciłam oczyścic cerę i wyrównać koloryt. Kosmetyczka mi powiedziała, że dobrze działa też sauna, bo otwiera pory i łatwiej oczyścić skórę, łątwiej nawilzyć, pobudza się krążenie, szybciej eliminuje toksyny (które tez wpływają na stan skóry), więc wykupuję karnet na saunę moze coś pomoże

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
oczywiscie wczoraj nie poszlismy do spowiedzi, bo o godzinie 16 TZ mi powiedział,z e nie czuje sie psychicznie do tego nastawiany chco rano twierdził,z e jedziemy myslałam, ze mu krzywdę zrobie
rozumiem co czuje TŻ, bo tez nie czuję się gotowa psychicznie

Lubicie Sex w Wielkim Miescie?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-06-04 o 09:47
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 09:53   #785
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja szukam inspiracji jak ładnie udekorowac dom w dniu slubu (mieszkam w domku wolnostojącym ,nie w bloku, wiec chce cos fajnego wymyslic, ale tez bez jakis udziwnien i przepychu) ktos mi pomoze??
Ja też mieszkam w domu i chciałabym coś ładnego zrobić. Już kupiłam balony perłowe i różowe do dekoracji parkanu, wejścia i siatki wzdłuż domu...moze do tego jakieś kokardy jeszcze dorzucę, bo chyba nie ma co przekombinowywać. Nie wiem tylko kiedy ja mam to ubierać...zatrudnie kolegów na piatek wieczór i będziemy dmuchac baloniki

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Rozmawiałyście ostatnio o opalaniu. Ja koniecznie musze coś ze sobą zrobić...słonka za oknem brak i perspektyw na opalanie nie ma. Solarium niekoniecznie mi odpowiada - byłam raz i chyba ostatni
Koleżanka namawia mnie na opalanie natryskowe, ale mam obiekcje co do tego sposobu. Chyba pozostaje mi balsam bronzujący...hehe.Co myślicie i jak Wy sobie radzicie z brakiem opalenizny???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 09:53   #786
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja też mieszkam w domu i chciałabym coś ładnego zrobić. Już kupiłam balony perłowe i różowe do dekoracji parkanu, wejścia i siatki wzdłuż domu...moze do tego jakieś kokardy jeszcze dorzucę, bo chyba nie ma co przekombinowywać. Nie wiem tylko kiedy ja mam to ubierać...zatrudnie kolegów na piatek wieczór i będziemy dmuchac baloniki
ja z balonów chyba zrezygnuję. myslałam o tiulu (organzie) i kwiatach jakis. kurcze ale nie mam jakos wcale pomysłu na taką dekorację

Stary 2009-06-04, 10:06   #787
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć nie było mnie tylko od wczoraj i 4 strony do nadrobienia Wczoraj przyjechał mój TŻ miał na 19 wizytę u ortopedy (prywatnie, bo jak chodził z NFZ to żaden za bardzo mu nie pomógł), wykryli u niego wczesną dyskopatię i dopiero ten prywatny lekarz powiedział mu, że jak nie zacznie się pożądnie leczyć to może sobie wózek szykować Przepisał mu jakieś masaże i kazał się oszczędzać w pracy. Nie wiem czy da radę przenieść mnie przez próg, ale najważniejsze jest jego zdrowie.
Co do mojej próbnej fryzurki to niestety aparat w komórce też jak na złość szwankuje i nie miałam jak zrobić zdjęcia, ale za niedługo pochwalę się efektem końcowym na ślubie
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:09   #788
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć nie było mnie tylko od wczoraj i 4 strony do nadrobienia Wczoraj przyjechał mój TŻ miał na 19 wizytę u ortopedy (prywatnie, bo jak chodził z NFZ to żaden za bardzo mu nie pomógł), wykryli u niego wczesną dyskopatię i dopiero ten prywatny lekarz powiedział mu, że jak nie zacznie się pożądnie leczyć to może sobie wózek szykować Przepisał mu jakieś masaże i kazał się oszczędzać w pracy. Nie wiem czy da radę przenieść mnie przez próg, ale najważniejsze jest jego zdrowie.
Co do mojej próbnej fryzurki to niestety aparat w komórce też jak na złość szwankuje i nie miałam jak zrobić zdjęcia, ale za niedługo pochwalę się efektem końcowym na ślubie
ojej dobrze, ze twój TZ w pore poszedł do ortopedy. a jakie miał ojawy, ze postanowił tam isc??

Stary 2009-06-04, 10:10   #789
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Cześć

Motley ja nieczuje się gorsza, raczej mi sie tak głupio zrobiło, ze tak to ona się pyta, a to, a tamto, a potem mi dupę obrabia, ze ja będę wyglądać beznadziejnie (bo ona jest szczupła, a ja nie), ze mój TZ będzie wyglądał jak wieśniak (bo ma jasną kamizelkę itd.) brzydzę się hipokryzji.
A propo moj album dla rodziców prawiegotowy, jezcze jakieś kosmetyczne poprawki i drukuje, byłam wczoraj u introligatora i zszycie tego bezie kosztować ok. 20 zł
a dla czego jasna kamizelka jest oznaką wieśniastwa? ja tez myslalam, zeby moj TZ mial jasna kamizelkę

ja tez sama zrobilam album - ale moj nie jest dla rodzicow, a jest Księgą Gości - do wpisywania życzeń podczas wesela

Cytat:
ja z balonów chyba zrezygnuję. myslałam o tiulu (organzie) i kwiatach jakis. kurcze ale nie mam jakos wcale pomysłu na taką dekorację
mi osobiście balony bardzo się nie podobają
jeśli już musialabym mieć jakąś dekorację to bardziej poszłabym w stronę dekoracji na Zielone Świątki
jakies takie brzozowe gałązki i kwiaty
ale o ile rodzina sie upierac nie będzie chyba zrezygnuję całkiem z ozdabiania
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:13   #790
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

gold-fish oj to, ze fajnych szefow mam to ja wiem, ale to przesada lekka była.. 1000 zł... jeszcze ostatnio podwyzke dostałam.... ech....

lece na miasto bo musze jakies bolerko kupic bo zimnica jutro

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:15   #791
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja mieszkam w bloku na II piętrze i tez zastanawiam sie czy wogole dekorowac klatkę mama mowi zeby dac choc tiul na poręcz i troche balonów nad wejście do mieszkania mamy zaiweszony licznik pod sufitem na klatce wiec bedzie do czego przymocować mama nasadzi tez mieczyków bialych na działce wiec moze na wrzesien zdążą zakwitnąć i pozawieszami na przejsciach w klatce wecej cudów nei bede robić chyba bede dekorowac dopiero w sobote rano bo po trzaskaniu jak mi beda dmuchac te baloniki to do rana zejdzie powietrze tak se mysle

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:18   #792
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja dalej nie mam pomysłu na tą dekorację szukam i szukam w necie i nic. mogłabym jakos organze do bramy przywiązac ale jak?? w jaki sposób??

Stary 2009-06-04, 10:27   #793
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ojej dobrze, ze twój TZ w pore poszedł do ortopedy. a jakie miał ojawy, ze postanowił tam isc??
Na początku bardzo bolała go noga i miał częste skurcze, myślał, że to dlatego, że ma na niej dośc duże żylaki no i jak poszedł do lekarza to od razu mu powiedzieli, że to od kręgosłupa i wysłali do ortopedy. Ten jednak przepisał mu tabletki przeciwbólowe i serię zasztrzyków. Był 2 miesiące na chorobowy, ale teraz to znowu się wróciło i postanowił tym razem iść prywatnie. Niestety to jest u niego rodzinne, bo siostra jego mamy ma to samo i jego kuzyn też
Stary 2009-06-04, 10:28   #794
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku bardzo bolała go noga i miał częste skurcze, myślał, że to dlatego, że ma na niej dośc duże żylaki no i jak poszedł do lekarza to od razu mu powiedzieli, że to od kręgosłupa i wysłali do ortopedy. Ten jednak przepisał mu tabletki przeciwbólowe i serię zasztrzyków. Był 2 miesiące na chorobowy, ale teraz to znowu się wróciło i postanowił tym razem iść prywatnie. Niestety to jest u niego rodzinne, bo siostra jego mamy ma to samo i jego kuzyn też
kurcze to nie zaciekawie widze. aby leczenie mu pomogło.

Stary 2009-06-04, 10:31   #795
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
a dla czego jasna kamizelka jest oznaką wieśniastwa? ja tez myslalam, zeby moj TZ mial jasna kamizelkę

ja tez sama zrobilam album - ale moj nie jest dla rodzicow, a jest Księgą Gości - do wpisywania życzeń podczas wesela
juz mi przeszło i zaczynam się z tego śmiać np. zaproponowała znajomej, ze jej sprzeda ten welon, ale z zastrzeżeniem "ze ty bierzesz ślub w innym Kościele, to już nie będzie tak wyglądał, bo wiesz on dobrze wygląda tylko w Kościele X"jaki pustak, jakby to było najważniejsze
ok koniec tematu.

Kwiatuszek najważniejsze ze jest diagnoza, a z tz wszystko bedzie dobrze.
ok koniec tematu.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2009-06-04 o 10:51
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:32   #796
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze to nie zaciekawie widze. aby leczenie mu pomogło.
Mam nadzieję, że się jednak wyleczy. Wiem jak się męczy jak się czasem nawet schylić nie umie, a tu trzeba iść do pracy
Stary 2009-06-04, 10:32   #797
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Koleżanka namawia mnie na opalanie natryskowe, ale mam obiekcje co do tego sposobu. Chyba pozostaje mi balsam bronzujący...hehe.Co myślicie i jak Wy sobie radzicie z brakiem opalenizny???
To już lepie natryskowe, bo zrobią to profesjonalnie. Balsam brązujący jeszcze nie znalazłam takiego który by nie zostawiał smug. Do tego balsam się ,,ściera" i możesz pobrudzić suknię

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-06-04, 10:33   #798
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja nie mogę sie doczekac godziny 15 mam lekkiego stresa , bo to nasza pierwsza lekcja, ale juz bym tam z chęcią była

tylko mysle, ze na pierwszy raz załoze jakies wygodne butki a nie obcasy

Stary 2009-06-04, 10:36   #799
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja nie mogę sie doczekac godziny 15 mam lekkiego stresa , bo to nasza pierwsza lekcja, ale juz bym tam z chęcią była

tylko mysle, ze na pierwszy raz załoze jakies wygodne butki a nie obcasy
No też myślę, że lepiej coś wygodnego najpierw. No i oczywiście zdasz relacje jak wrócicie
Stary 2009-06-04, 10:36   #800
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
juz mi przeszło i zaczynam się z tego śmiać np. zaproponowała znajomej, ze jej sprzeda ten welon, ale z zastrzeżeniem "ze ty bierzesz ślub w innym Kościele, to już nie będzie tak wyglądał, bo wiesz on dobrze wygląda tylko w Kościele X"jaki pustak, jakby to było najważniejsze ok koniec tematu.
Scio widze ze my tu mamy zgromadzenie wieśniactwa moj tez też sobei umarzył czarny surdut i śmietankową kamizelkę z musznikiem zeby idealnie pasowało do mojej sukni
powiem ci tylko tyle jak sie duzo gada to sie malo robi i pewnie u niej tak samo bedzie gada ze bedzie bóg jeden wie jak a jak przyjdzie co do czego to wyjdzie chała ale oczywiście bedzie zadowolona na maxa bo sie nei przyzna w życiu ze cos jest nie tak

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:39   #801
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No też myślę, że lepiej coś wygodnego najpierw. No i oczywiście zdasz relacje jak wrócicie
oczywiscie
choc mam nadzieje, ze bedziemy od razu cwiczyc. a nie, ze to bedzie tylko spotkanie wprowadzające tzn. ze pokazemy my filmik z układem, pisenkę i on sie z nami dopiero umówi moja mama nas umawiała (bo ona razem z moim tatą chodzi do niego na tance juz 2 lata)

Stary 2009-06-04, 10:41   #802
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Nie cierpię ludzi którzy się chwalą Co innego pochwalić się że się pobieramy, ze wreszcie załatwiliśmy cośtam- a co innego ile co kosztowało
U mnie w firmie pracuje jedna laska i jak się dowiedziała ostatnio że wychodze za mąż to powiedziała, że ona 4 razy była zaręczona i za każdym razem zerwała zaręczyny Oprócz tego uwielbia się chwalić ze ostatnio za tyle i tyle sobie kupiła ciuchy. Ostatnio tez przyszła w nowych butach i mówi , że kosztowały 250 zł, były dość oryginalne i je zapamiętałam, po południu weszłam do CCC i od razu je zauważyłam- cena 59.90 po prostu ma bujną wyobraźnię. Nie wiem czemu niektórzy tak kłamią

fyzura nie taka zła tylko jakaś taka niesymetryczna

fajnie, ze Ci się udało

Chyba nie ma jeszcze wątku na ,,Już Po" dla rocznika 2009 Trzeba będzie go stworzyć

fajnych masz szefów to moze po prostu taka premia

Ja też miała iść teraz na mikro, ale słyszałam, że nie mozna sie opalać. Chciłam oczyścic cerę i wyrównać koloryt. Kosmetyczka mi powiedziała, że dobrze działa też sauna, bo otwiera pory i łatwiej oczyścić skórę, łątwiej nawilzyć, pobudza się krążenie, szybciej eliminuje toksyny (które tez wpływają na stan skóry), więc wykupuję karnet na saunę moze coś pomoże

rozumiem co czuje TŻ, bo tez nie czuję się gotowa psychicznie

Lubicie Sex w Wielkim Miescie?

ja obejrzałam cały serial tak mnie wciągnął że oglądałam po 5 odcinków dziennie minimum

Cytat:
juz mi przeszło i zaczynam się z tego śmiać np. zaproponowała znajomej, ze jej sprzeda ten welon, ale z zastrzeżeniem "ze ty bierzesz ślub w innym Kościele, to już nie będzie tak wyglądał, bo wiesz on dobrze wygląda tylko w Kościele X"jaki pustak, jakby to było najważniejsze ok koniec tematu.

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:43   #803
myszka_maj
Zakorzenienie

dziewczyny wiecie co to za piosenka ta pierwsza?
http://www.youtube.com/watch?v=9NsPm...eature=related

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:45   #804
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiscie
choc mam nadzieje, ze bedziemy od razu cwiczyc. a nie, ze to bedzie tylko spotkanie wprowadzające tzn. ze pokazemy my filmik z układem, pisenkę i on sie z nami dopiero umówi moja mama nas umawiała (bo ona razem z moim tatą chodzi do niego na tance juz 2 lata)
Na pewno będzie chciał już z Wami coś przeorbić, zeby nie marnować czasu My mieliśmy z TŻ iść na kurs, ale znalazłam ładny układ na necie i sami będziemy się go uczyć Zresztą mój TŻ nie ma za bardzo talentu do tańca hehe i nie chce go stresować dodatkowo jakbym mu się kazała jakiegoś walca uczyć hehe
Stary 2009-06-04, 10:47   #805
motley
Zadomowienie

Cytat:

no więc właśnie, to jest jakaś pusta laska, która się dowartościowuje kosztem innych. Widocznie ją rodzice za mało w dzieciństwie chwalili i musi teraz nadrabiać swoje kompleksy

Cytat:

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:50   #806
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie co to za piosenka ta pierwsza?
http://www.youtube.com/watch?v=9NsPm...eature=related
Tytuł to chyba "dwa serca gorące" i prawdopodobniej śpiewa to bayer full.
Stary 2009-06-04, 10:54   #807
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno będzie chciał już z Wami coś przeorbić, zeby nie marnować czasu My mieliśmy z TŻ iść na kurs, ale znalazłam ładny układ na necie i sami będziemy się go uczyć Zresztą mój TŻ nie ma za bardzo talentu do tańca hehe i nie chce go stresować dodatkowo jakbym mu się kazała jakiegoś walca uczyć hehe
mój TZ tez nie a kompletnie talentu do tanca tzn takie jakiegos ukłądu. choc moze mnie zadziwi, kto wie
ale na pomysl, by isc na kurs tanca wpadł on i bardzo tego chce, zasoczył nie tym.
My tez wybralismy juz ukłąd trwa 3:15 . ale przez pierwsze 50 sekund to jest moja solóweczka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 10:54   #808
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja obejrzałam cały serial tak mnie wciągnął że oglądałam po 5 odcinków dziennie minimum
No właśnie od dwóch dni mam w domu wszystkie odcinki, wczoraj widziałam 4 , we wtorek 6 Dzisiaj... kolejny seans Kurcze... to jest najlepszy serial na świecie

Apropo welonu to przegieła... szkoda, że jej jeszcze nie powiedziała, że nie powinna w tym kosciel brac ślubu, bo jej twarz będzie źle się komponować z tłem pustak

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-06-04, 10:58   #809
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
mój TZ tez nie a kompletnie talentu do tanca tzn takie jakiegos ukłądu. choc moze mnie zadziwi, kto wie
ale na pomysl, by isc na kurs tanca wpadł on i bardzo tego chce, zasoczył nie tym.
My tez wybralismy juz ukłąd trwa 3:15 . ale przez pierwsze 50 sekund to jest moja solóweczka
No to widać, że Twój TŻ chce się nauczyć skoro sam wpadł na taki pomysł Trzymam kciuki, żeby jak najlepiej Wam poszło
Stary 2009-06-04, 10:59   #810
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No to widać, że Twój TŻ chce się nauczyć skoro sam wpadł na taki pomysł Trzymam kciuki, żeby jak najlepiej Wam poszło
dzięki
najgorzej, ze ten pan bedzie jeszcze tylko 2 tygodnie. potem ma az do wrzesnia wakacje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości