![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
no to różnica niesamowita
![]() ![]()
#332 |
Rozeznanie
|
gabryna obraczki ladne
![]() troszku male te zdjecia, wiec tak dobrze nie widze. buciki bedziesz miec czerwone? odwaznie ![]() a suknie rozowa? taka delikatna? bo rekawiczki wydaja mi sie lekko rozowe? a no i welon bardzo ladnie sie uklada ![]() spoko hipka, nie ma sprawy. poprostu zachecam, bo moim zdaniem warto, nawet jakby sie nie okazalo to, co wyszlo z ta roznica w cenie.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-04 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Złotko mi również podobają się wasze obrączki
![]() Dziewczyny jurto jadę ostatecznie wybrać kieckę,trzymajcie za mnie kciuki ![]() A ślub mamy na 14, zapomniało nam się bo początkowo miał być na 13, ale później przełożyliśmy i taki miks ,że 2 tygodnie później nie wiedziałam już o której ślubujemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Biżuteria fajna, welon też takie kręciołki ma na dole ![]() Dziewczyny, czy Wy wszystkie macie kolorowe buty na ślub?? Bo zaczynam odstawać ![]()
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
![]()
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
one są ecri ale na zdjęciu wyszły jak różowe a buty czrwone bo będę miała dodatki w sukience czerwono-bordowe.Zdjęcia mi małe wyszły bo aparat nawala i trzeba kupić nowy......ale nie teraz.A welon się ładnie układa na peruce
![]() ![]() ![]()
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gabryna Czas edycji: 2009-06-04 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
SSR ja mam 6mm, a TZ 7mm szerokosci.
ja butow jeszcze nie mam:/ mam nadzieje, ze niebawem kupie. gabryna teraz lepiej ![]() czyli ten welon tam jest w perułce wpiety? dobrze wyglada ![]() mysle, ze jak ubierzesz to wszytsko to dobrze bedzie wygladac wszytsko razem.
#338 |
Raczkowanie
|
Też mam taką nadzieję.Nie będę ukrywać że już bym chciała wszystko przymierzyć a najlepiej mieć już wszystko za sobą
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- SSR ja mam 6mm, a TZ 7mm szerokosci. ja butow jeszcze nie mam:/ mam nadzieje, ze niebawem kupie. O to się nie martw takich butów do ślubu sa setki i nawet wygodne ![]()
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Napewno coś kupisz,gdyby nie to że białe buty mi nie pasuja to bym napewno nie jedne kupiła
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki,
ania ty dzis mialas isc po suknie? ![]() ![]() gabryna mysle, ze jak zaczne szukac to kupie, tylko jakos nie chce mi sie za to zabrac, tzn mam jedne upatrzone, ale maja mi je przywiez za 2 tygodnie bo na sklepie nie bylo rozmiaru i wtedy zmierze - jak bede pasowac to biore od razu ![]()
#342 |
Raczkowanie
|
zlotko855 jak już pisałam, poprostu śliczne te obrączki i jeszcze tak cenowo udało sie wam. Mam nadzieje, ze ze woich tez bede zadowolona. A ile gramowe są wasze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() musialam przeoczyc Twoj post odnosnie obraczek........ o juz go mam (na ogolnym ![]() ![]() ![]() wiec tak, nie wiem czy to mozliwe (ale tak napisali): jedna wazy 5,66g, a druga 7,84g..........a my im dalismy 22g starego bezuzytecznego zlota ![]() ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
Moje maja ok 3,15 grama ale jestem z nich b. zadowolona
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() Po tylu pozukiwaniach i po tylu męczarniach w końcu znalazłam dobrego DJ!!!! Będzie ktoś prowadził to wesele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
super gabryna, grunt to pozytywne podejscie do sprawy
![]() przynajmniej masz jeden kłopot mniej;-)
#346 |
Raczkowanie
|
Wiem,wiem.A wy jak w tych sprawach stoicie??Bo z tego co zauważyłam to bardzo dużo PM bierze DJów.Ja się wachałam miedzy DJem a orkiestrą
![]() ![]() Wiecie co mam jeszcze jeden GAGANTYCZNY problem ![]() ![]() A!!!! Powiedzcie mi kogo zazwyczaj się bierze na świadka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Rozeznanie
|
dziekuje Emilia
![]() gabryna hmmm co z mamami to nie wiem:/, ale co do swiadka to moim zdaniem nie ma przeszkod, zeby byl nim kolega - moj M. ma za swiadka przyjaciela, a ja mam przyjaciolke (mam siostre, ale chcialam by swiadkiem byla przyjaciolka), za to siostra jest druhna... beda u ciebie stali jeszcze druzbowie procz swiadkow? fajnie, ze udalo Ci sie zalatwic dj ![]()
#350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze masz jakies stare zloto ![]()
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
GRAWER: - "Ubi tu, ibi ego" - gdzie Ty, tam ja i data ślubu. -moja "na zawsze..." TZ "..razem" - " Na zawsze razem A&B" + data - "... I ślubuję Ci miłość..." oraz data - damska: Całym sercem... męska: ...aż do końca świata - Na zawsze razem i data - damska: Ubi tu... męska: ... Ibi ego (co znaczy: Gdzie ty , tam i ja) - Amor vincit omnia (miłość zwycięży wszystko) i data ślubu - Ama, si vis amari, (Kochaj, jeśli chcesz być kochanym) - Na mojej jest napis "cały Twój" a na Jego "cała Twoja". - Skladam serce ... W Twoje rece - "Zawsze i wszędzie" + data ślubu - ON: Ty jesteś wszystkim JA: Wszystko jest Tobą - "kotki 2" - "Ślubuję Ci Miłość..." - Kasia 18.10.2008 - Ja+ Ty=My i data ślubu - Ubi tu, ibi ego 23.08.2008. czyli Gdzie Ty, tam ja. - "Jesteś częścią mnie" i data - 1. Mojej jedynej miłości... - 2. Całym sercem... (na mojej) Aż do końca świata (na TZtowskiej) - 3.Two hearts.... (moja) One love (jego) - na mojej: Gdzie Ty... 08.08.2009 na Tż: ...tam i ja 08.08.2009 - "Odtąd jedno...""...Chociaż nadal dwoje"i data ślubu - "... I ślubuję Ci miłość..." oraz data - Serca złączone... w jedność uchwycone narazie musze leciec.... mam nadzieje, ze uda mi sie tutaj w weekend zajrzec ![]() jutro idziemy sie bawic na wesele do kolezanki. aha nie pisalam Wam - zamiast kwiatow chciala ksiazke ![]() papa
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-05 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za poradę,mam nadzieję że uda mi się przekonac mojego że to jest wybór jego a nie mamusi(a działa na mnie jakplachta na byka
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do świadka to jest indywidualna sprawa młodych, fakt kiedyś zwyczajowo brało siękogośz rodziny, siostrę, brata, kuzynkę itp. Teraz jest jużtrochę inaczej, mój TŻ choć ma brata to bierze syna kuzyna, a ja nie mam rodzństwa więc biorę kumpelę. Spokojnie Twój TŻ może sobie wziąć kolegę, a mamusi niech powie, że jak chce mieć braciszka na świadka to niech sobie go weźmie, al na swój ślub. TŻ ma mieć kogo chce i już ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Bardzo dawno mnie nie było i kurcze widze że mam zaległości. Ja już wybrałam swoją suknię ślubną. W lipcu kolejna przymiarka i babka za wszelką cenę doradza mi koło i cały czas nie wiem czy się na nie zdecydować. Dużo na tym zdjęciu nie widac, ale nie mogę znaleźć na internecie innego zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
zlotko855 dziekuje za grawerki
![]() malenstwoKr bardzo ładna sukieneczka, a tobie jak sie bardziej podoba z kołem czy bez? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() SSR oni nam nie oddali w ogole nic z tego zlota, bo mysmy im poprostu je sprzedali przy odbiorze naszych obraczek. czyli oni nam nie przetapiali naszego starego zlota na nasze obraczki. a ksiazke kupilismy "zwyciezca jest sam" paulo coelho ![]() malenstwo mi tez sie podoba Twoja suknia ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak ide na czesanie próbne to płacę za to jak za normalne czesanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.