Żony doskonałe PM2008 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 16:59   #2431
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Czeko to chyba pokazesz lozeczko jak juz bedzie zlozone

a co do YCD to ciesze sie ze Ania wygrala kibicowalam jej, uwazam ze lepiej tanczy od Lukasza - ma lepsza technike ale troche sie zdziwilam bo myslalam ze na niego laski beda glosowaly bardziej i maz byl przekonany ze on wygra pomimo ze ona lepsza
Stary 2009-06-04, 17:30   #2432
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZEŚĆ ŚLICZNOTKI.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
cykorrrr nie no, żartuje
włosiska mam gęste że hoho... panie się cały czas zachwycały

dzastinko
ja to jestem cykor jeśli chodzi o zmiany fryzur, czy farbowanie. Raz w życiu się farbowałam i to tydzień przed ślubem, a wcześniej, to jedynie pasemka pod spodem...
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ps. Zamówiłam buty. Co sądzicie? (muszę w czymś na plażę latać na wakacjach)
gosiu fajowe klapeczki, bardzo mi się podobają..
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
taka współpraca to wywiązała się między nami jak byłam w ciąży i taki podział został do dnia dzisiejszego
a rurki doleciały
malutka ja też tak zrobię....

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Uzbierało tego nam się tego całkiem miła sumka, tylko nie chcę by większość poszła na nocleg tylko żeby sporo zostało na przewalenie - jakieś fajne kolacyjki, obiadki itp
Anusia bardzo fajne przeznaczenie tych uzbieranych pieniążków...
Czy ja mogę draża prosić...
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Przepraszam
ech...ja tez mam jeszcze caly lipiec i 4 ciezkie zaliczenia i egzaminy... Oby jakos poszło Bo we wrześniu to mogę mieć problem z zdawaniem gdyby sie malutkiej zachciało wczesniej przywitac sie z rodzicami
Mi też włosy ostatnio strasznie leciały.... Ale i tak zafarbowałam bo juz nie moglam na siebie patrzec (mam zrobiony taki bardzo subtelny balejage - kobieta naprawde sie starała i siedziałam tam ponad 3 godziny) co ciekawe włosy przestały mi wypadać
Miluś to za nasze egzaminy i za tych, którzy też maja cos do zaleczenia jeszcze...:kciuki :
Ale teraz mi dałas do myślenia...aż mnie korci, żeby zafarbować, może przestana lecieć... Ale byłoby fajnie, bo mam już dosyć zbierania ich ze zlewu, czy prysznica...

paulinko pochwal sie fotką...

Miałam się uczyć..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 18:12   #2433
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Czeko to chyba pokazesz lozeczko jak juz bedzie zlozone

a co do YCD to ciesze sie ze Ania wygrala kibicowalam jej, uwazam ze lepiej tanczy od Lukasza - ma lepsza technike ale troche sie zdziwilam bo myslalam ze na niego laski beda glosowaly bardziej i maz byl przekonany ze on wygra pomimo ze ona lepsza
pewnie ze pokaze a co

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 18:50   #2434
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Czeko
rzeczywiście z tego co piszesz, to sajgon musicie mieć niesamowity, mam nadzieję, że sytuacja szybko się uspokoi
to fakt sajgon niesamowity, bo to jest bank gdzie ludzie mają masę kasy zdeponowanej, kredyty i teraz zrobić z dwóch banków jeden a potem ten jeden ulepiony z dwóch dolepić do kolejnego (czyli jeden system księgowy, jeden system płatności on line, jedną stronę ) i tysiąc innych rzeczy zlepić z dwóch a potem w trzecie tak aby klienci tego nie odczuli to jest MEGA przedsięwizęcie.
Masa prób, testów czy wszystkie dane dobrze i poprawnie się migrują - czy np nie ma takiej sytuacji, że pan X miał na koncie 10 zł a po połączeniu ma 1 mln albo miał milion kredytu a teraz ma milion na lokacie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
1. czeko 5:30
2. Komisja jest ble.
3. Kursik w wakacje ...przyda się...oczywiście nie zazdroszczę Ci, ale wspieram
4. A to co o pracy napisałaś, to az strach czytać.
5. Żarty się trzymają, a co!
komisja jest fajowa tylko rypać trzeba ostro ..... a ostatnio to z ryp najbardziej lubię RYPANIE !!!!!

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ja jestem w nieustającym szoku i nie wychodzę z podziwu nad Twoją energią życiową!
Tubka- jestes niesamowita- i za to Cię lof!
Mój Ty Ekono-mózgu!
dzięki za podziw, ale wierz mi że są momenty kiedy się podpieram nosem tudziez rzęsami

Cytat:
Ty to żyjesz na piątym biegu cały czas A gdzie można oblukać to twoje burdello bum bum ze szpicem ? Pochwal się
nie pochwalę sie bo się wstydzem - burdello bum bum pokażę jutro i to będzie WYCIAPANE burdello bum bum bo idę na poprawkę tego ostatniego opitolenia na fajerę albo garnek - tym razem do innego fryzjera.

Cytat:
czeko 79 OMG Ty to masz tempo
ale mezus zaplanowal Ci wakacje
No wakacje mi śmignął całkiem spoko .....hmmmm ten muuuuurzyn.....

A odnośnie Kuby to cały czas nas swędzi żeby tam lecieć bez biura podróży-nawet już buliśmy w ambasadzie kubańskiej dopytać i tam właśnie nas namawiali żeby lecieć samem a oni nam skołuą kontakt z polonią kubańską i zaprzyjaźnionymi Kubańczykami - coś mi się wydaje, że to będzie ekstremalna wyprawa ...... rosyjskie linie lotnicze, mieszkanie w kubańskich prywatnych kwaterach podróżowanie autami i autobusami które u nas w muzeach stoją no ale przecież nie może być normalnie nie ze mną

Cytat:
ad. 1 łączę się z Tobą w bólu z tym rannym wstawaniem
ad. 2 ucz się pilnie, żebyś przed tą szanowaną komisyją plamy nie dała
ad. 3 mąż widać dbać o edukacyję żonki
ad. 4 tego sajgonu to Ci nie zazdraszczam ale jak piszesz, że tak ma być do końca roku to zostało Ci jeszcze tylko 206 dni
ad. 5 oj Ty kręciółku nasz
dziękuję kochanie za wsparcie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Wpadłam, bo chciałam katey ostrzec przed bankiem pocztowym. Moja kumpela z pracy wzięła tam kredyt i dzisiaj wyszły niezłe wałki (co prawda nie był to kredyt hipoteczny). Nie uwzględniają wszystkich płatności rat (rżną głupa że nie przyszedł przelew, nawet jak ktoś ma potwierdzenie wpłaty) i naliczają karne odsetki (na nią już komornika chcą nasyłać), poza tym, jak WIBOR spadał to jej ratę podnosili (a liczone jest oprocentowanie wg Wiboru) i parę innych kwiatków. Ponoć to nie jest odosobniony przypadek, i o tym nawet już w Uwadze mówili...
uuuuuu dobrze wiedzieć PIEPRZONE BANKI!!!! .....powiedział bankowiec .....

Cytat:
Hej.
ponizej oczywiście foty
1. takie włosy miałam wczoraj
2 i 3. a takie mam dziś przód i tył oczywiście

może później poczytam co żeście dziś naskrobały
ale superaśna fryzurka ......no to u mnie tył wygląda odwrotnie półokrągło ale nad szyją najdłużej ..... tak jakby mi ktoś wielki gar na łep założył i opitolił przy krawędzi tego sagana

Cytat:
Dziękuje! Mi również miło szanowną czekoladkę czytać (uuuu... ale kulturą zapachniało.... całuję rączki szanownej Pani )

Pokaż to burdello bum bum bom strasznie ciekawa!

A tak wogole to ile godzin ma Twoja doba??? Bo cos mi się wydaje ze standardowy układ dnia dla zwykłych śmiertelników Cie nie dotyczy
Nie przesadzaj za bardzo Odpoczynek też jest ważny!
Oj ja to bym chciała, żeby ta doba tak z 50 godzin miała i cały czas pracuję nad tym, żeby się odzwyczaić od spania ..... ale cholera nie wychodzi.

Za to jutro mam CAAAAAŁY dzień wolny !!!!!!!!! taaaa i tyle do zrobienia, że nie wiem czy ze wszystkim zdążę no ale nie muszę iść do pracy i zajmę się tym co lubię ..... np nauką (to była moja afirmacja ...... będę sobie to wmawaiała dopóki w to nie uwierzę .... ale chyba mi życia zabraknie)

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-06-04 o 18:53
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:00   #2435
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie znowu piekna pogoda tylko triche chmurek sie pojawilo

wczoraj kupilam sobie rower i ciesze sie jak dzieciak bede sobie smigac hihi

a nie wiem czy sie chwialilam
tydzien temu bylam w sklepie AGD po pare drobiazgow i wypelnilam kupon bo w sobote mialo byc losowanie jakichs nagrod... no i dzwonia do mnie w sobote ze wygralam bylo tam kilka rzeczy do wygrania chyba z 8? i mi sie trafila polka na plyty, taka otwierana i na 4 zdjecia z przodu ładne to jest ale nieszczegolnie mi pasuje do salonu w sumie nie mamy zadnych mebli oprocz wypoczynku i stolika pod tv...
no i stoi sobie narazie a dodam ze to byla jedna z glownych nagrod bo reszta to jakis zestaw obiadowy (tani) itp.
zrobie fotke wieczorkiem to zobaczycie jak to wyglada

chyba mam szczescie ostatnio bo i w lotka wygralam 28 euro hehe
1. Zarzuć trochę tym słoneczkiem do nas .... ja dziś od rana marznę i wogóle nie zapowiada się na najbliższe dni jakieś polepszenie
2. Super, też planuję kupno rowerku
3. Gratuluje wygranej - czekam na zdjęcie No i z totkiem tez miałas szczęście
Cytat:

Anusia bardzo fajne przeznaczenie tych uzbieranych pieniążków...
Czy ja mogę draża prosić...
Wygrzebię jakies tam jeszcze łap
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
nie pochwalę sie bo się wstydzem - burdello bum bum pokażę jutro i to będzie WYCIAPANE burdello bum bum bo idę na poprawkę tego ostatniego opitolenia na fajerę albo garnek - tym razem do innego fryzjera.
To juz jutro ci nie popuszczę i będę czekać na zdjęcie
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:03   #2436
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

komisja jest fajowa tylko rypać trzeba ostro ..... a ostatnio to z ryp najbardziej lubię RYPANIE !!!!!

dzięki za podziw, ale wierz mi że są momenty kiedy się podpieram nosem tudziez rzęsami

No wakacje mi śmignął całkiem spoko .....hmmmm ten muuuuurzyn.....

A odnośnie Kuby to cały czas nas swędzi żeby tam lecieć bez biura podróży-nawet już buliśmy w ambasadzie kubańskiej dopytać i tam właśnie nas namawiali żeby lecieć samem a oni nam skołuą kontakt z polonią kubańską i zaprzyjaźnionymi Kubańczykami - coś mi się wydaje, że to będzie ekstremalna wyprawa ...... rosyjskie linie lotnicze, mieszkanie w kubańskich prywatnych kwaterach podróżowanie autami i autobusami które u nas w muzeach stoją no ale przecież nie może być normalnie nie ze mną

Za to jutro mam CAAAAAŁY dzień wolny !!!!!!!!! taaaa i tyle do zrobienia, że nie wiem czy ze wszystkim zdążę no ale nie muszę iść do pracy i zajmę się tym co lubię ..... np nauką (to była moja afirmacja ...... będę sobie to wmawaiała dopóki w to nie uwierzę .... ale chyba mi życia zabraknie)

wierzę
o to ciekawa jestem jak to bedzie wygladalo
kurcze ja to bym sie chynba tak bala pojechac... no ale Ty musisz miec zawsze inaczej podziwiam
ojejku wolny dzien to wyspij sie porzadnie i lec do SPA
Stary 2009-06-04, 19:04   #2437
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Witam serdecznie
Standardowo o normalnej porze mogę cosik naskrobać ..... jutro muszę jak codzień wstać o 5:30 ...... wrrrrrrrrrrrr
Ja też mniej więcej o tej wstaje, ale z racji tego, że lubię razem z mężem zjeść śniadanie i trochę pogadać wstaje równo o 5.00 .

Buty na wesele: udało mi się wczoraj kupić buty, czarne, na szpilce, zakryte palce odkryta pięta i na paseczku, są super wygodne i co najważniejsze nigdzie mnie nie piją! Więc jednym słowem mam już wszystko, sukienkę, biżuterię, buciaki i dodatki
Stary 2009-06-04, 20:32   #2438
izka19855
Zadomowienie

Witam wieczorowo CUKIERECZKI, LANDRYNKI, CIASTECZKA
Cytat:
no ale przecież nie może być normalnie nie ze mną
Chichotku Ty....
Twój mąż to pewnie musiał mieć wstrzykiwane cosik ekstra na wstrzymywanie od śmiechu, bo by się wykończył mając taką pomysłową-czytaj wesołą' żonę... (Nie mylić wstrzykiwania ze wstrzymywaniem )
Z Tobą czekoladko79 łeee tam skąd...nie da rady!!

Cytat:
Wygrzebię jakies tam jeszcze łap
Dziękować.

m.a.r.t.a i strój skompletowany...
Cudowne poświęcenie, a właściwie to dla Was przyjemność, więc nic dziwnego...
Stary 2009-06-04, 20:52   #2439
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek Żoncie
Normalnie mam trójpodzielną uwagę jednym okiem oglądam Housa, spoglądam na synka i czytam wizaż. I zapraszam na nk zobaczyć kolejne foteczki mojego słodziaka

Cytat:
To super że z synkiem już dzisiaj lepiej

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a jakie masz teraz??
bo moja znajoma po ciazy miala tragedie z wlosami-garsciami lecialy i miala lyse miejsca!!
na razie odpukać jest dobrze

Cytat:
wczoraj kupilam sobie rower

a nie wiem czy sie chwialilam
tydzien temu bylam w sklepie AGD po pare drobiazgow i wypelnilam kupon bo w sobote mialo byc losowanie jakichs nagrod... no i dzwonia do mnie w sobote ze wygralam

chyba mam szczescie ostatnio bo i w lotka wygralam 28 euro hehe

widzialam ich razem
a aparat mamjuz w domku to cykne wieczorem fotki
ad. 1 kolejna szczęśliwa posiadaczka jednoślada
ad. 2 gratki
ad. 3 czemu ja nie mam takiego szczęścia
ad. 4 to czekamy na obiecane fotki

Cytat:
a mi dzisiaj przywiezli lozeczko!! i czeka az go poskrecamy- jak sypialnia bedzie ready to wtedy bedziemy skladac......

Cytat:

dziękuję kochanie za wsparcie

ad. 1 aż jestem ciekawa tego burdello bum bum
ad. 2 mąż z Tobą na pewno się nie nudzi
ad. 3 proszę bardzo
ad. 4

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Buty na wesele: udało mi się wczoraj kupić buty, czarne, na szpilce, zakryte palce odkryta pięta i na paseczku, są super wygodne i co najważniejsze nigdzie mnie nie piją! Więc jednym słowem mam już wszystko, sukienkę, biżuterię, buciaki i dodatki
no to jak jesteś już ubrana od stóp do głów to pozostaje nam życzyć udanej zabawy

Cytat:
się zrobiło słodziuchno
Stary 2009-06-04, 21:00   #2440
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak jesteś już ubrana od stóp do głów to pozostaje nam życzyć udanej zabawy
Jedyną moją zmorą jest teraz bolący brzuch na @, mam nadzieje, że w sobotę nie przyjdzie .

A ja właśnie siedzę w wałkach na głowie , poważnie. Zawsze na drugi dzień po umyciu włosów, są one podatniejsze na ułożenie, bez trudu się poddają moim fantazjom. Dlatego moje kłaki już przygotowuje na wesele .
Stary 2009-06-04, 21:44   #2441
czekoladka79
Zadomowienie

Wałki ..... hmmm pamiętam jak mi kiedyś strzeliło, żeby sobie moje kręciołki nakręcić na takie maluteńkie wałeczki do trwałej na noc ...... włosiska miałam bardzo długie więc spoko najwyżej je rano zwiąże w ogon i pójdę do pracy.
no i .....pasudztwa skręciły się tak, że miałam afro siegające do uszu ..... za nic tego nie dało się rozprostować ani związać ...... żebym mogła iść jak człowiek do pracy to mama, brat i tata z trzech stron pomagali mi to afro zgarnąć i związać w kitkę : rotfl::hah aha:

Dlatego tak się bałam co mi wyjdzie na próbnym czesaniu przedślubnym i jak moje włoski zareagują na kręcenie lokówką

Cytat:
Chichotku Ty....
Twój mąż to pewnie musiał mieć wstrzykiwane cosik ekstra na wstrzymywanie od śmiechu, bo by się wykończył mając taką pomysłową-czytaj wesołą' żonę... (Nie mylić wstrzykiwania ze wstrzymywaniem )
Z Tobą czekoladko79 łeee tam skąd...nie da rady!!
Ty lepiej zapytaj co ja biorę, żeby wytrzymać na codzień z meżulkiem z charyzmą Louisa de Funnesa

Cytat:
Dobry Wieczorek Żoncie
Normalnie mam trójpodzielną uwagę jednym okiem oglądam Housa, spoglądam na synka i czytam wizaż. I zapraszam na nk zobaczyć kolejne foteczki mojego słodziaka
Jak zaczniesz pisać do nas "Śpij Dawidku, śpij słoneczko moje" to pozwolę sobie Cię szturchnąć i przywołać do porządku

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-06-04 o 21:52
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 22:06   #2442
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
no sliczna fryzurka

Cytat:
OMG a co tak długo?
Piękne masz włosięta
Zastanawiam się jednak co Ty tam masz z przodu, bo jakiś prostokąt mi zasłania jakieś takie pasmo przy buzi puszczone?
Sama frycka fajna i myślę, że fajna odmiana
A nie myślałaś, żeby troszkę bardziej wyciąć ten tył i pokazać szyjkę??
http://stylio.pl/zdjecia/57/57441_l/...me%27s+Bob.jpg
http://www1.********************/upl...c44eeb9a32.jpg
Wtedy to byłby taki mega bob
Wg mnie na taką gęstwinę Twe włoski powinny być bardziej wycieniowane. Weź no jakieś wyraźniejsze fotki kozo wstaw- bo tak naprawde dobrze tego nie widze

długo dlatego, że kobitka się załamała robiąc mi pasemka, a jeszcze ciężko się moje włosiska rozjaśniają, potem długo strzygła mi tego boba i tak się zebrało, minuta do minuty i wyszło ponad 3 godziny
szyję mam sporo odsłoniętą może bardziej wyciapie je następnym razem, o ile nie zmienię zdania, że chce mieć znów długie lepszego zdjęcia nie będzie bo aparat nam się sfochał i musiałam korzystać z telefonu

Cytat:
Ja tez ostatnio tyle siedziałam! Ale widze ze u Ciebie było warto! Fajna fryzurka i kolor chyba (?) zmieniony. Tylko to cos merdajace na twarzy psuje odbior
kolor raczej nie zmieniony, bo pasemka to pasemka, tylko odświeżone i zupełnie inaczej wyglądają
no i się uczepiły "mego trądziku"

Cytat:
super fryzurka, pasuje Ci a wlosy piekne masz takie geste
ja mam podobne sciete tylko ze cienkie wlosy i juz tak ladnie to nie wyglada...

eeetam... wierzę, że masz ładne włoski

Cytat:
ale superaśna fryzurka ......no to u mnie tył wygląda odwrotnie półokrągło ale nad szyją najdłużej ..... tak jakby mi ktoś wielki gar na łep założył i opitolił przy krawędzi tego sagana

ojjj chyba troszkę przesadzasz

Cytat:
łooo jej ale nam posłodziłaś

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-06-04 o 22:08
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 23:10   #2443
malutka_24
Wtajemniczenie

Właśnie pokłóciłam się z moim szanownym mężem. Siedzę w fotelu i płaczę. Nie będę pisała o co chodzi, bo to strasznie długa historia, ale ogólnie to się nie na nim strasznie zawiodłam on jest w sobie bardzo zamknięty i skryty, staram się z nim rozmawiać, ale on w ogóle nie umie rozmawiać, ani słuchać tego co mówię, co mnie boli itd. Teściowa niestety nie popisała się w wychowaniu swoich dzieci, bo on nie pamięta o świętach, że trzeba komuś złożyć życzenia czy kupić prezent, teraz na Dzień Matki nawet mi życzeń nie złożył, Dzień Kobiet to dla niego nie święto, kwiatków bez okazji nigdy nie dostałam, cud , że pamięta o Bożym Narodzeniu , nigdy się nie zapyta jak mi i synkowi minął dzień. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie z naszym małżeństwem

Cytat:
A ja właśnie siedzę w wałkach na głowie , poważnie
spróbowałam sobie Ciebie wyobrazić w wałkach

Cytat:
Wałki ..... hmmm pamiętam jak mi kiedyś strzeliło, żeby sobie moje kręciołki nakręcić na takie maluteńkie wałeczki do trwałej na noc ...... włosiska miałam bardzo długie więc spoko najwyżej je rano zwiąże w ogon i pójdę do pracy.
no i .....pasudztwa skręciły się tak, że miałam afro siegające do uszu ..... za nic tego nie dało się rozprostować ani związać ...... żebym mogła iść jak człowiek do pracy to mama, brat i tata z trzech stron pomagali mi to afro zgarnąć i związać w kitkę : rotfl::hah aha:

Ty lepiej zapytaj co ja biorę, żeby wytrzymać na codzień z meżulkiem z charyzmą Louisa de Funnesa

Jak zaczniesz pisać do nas "Śpij Dawidku, śpij słoneczko moje" to pozwolę sobie Cię szturchnąć i przywołać do porządku
ad. 1
ad. 2 to się pytam: "Co bierzesz?"
ad. 3
Stary 2009-06-04, 23:21   #2444
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczorowa pora

Cytat:

no Ty to jestes pomyslowa nie moge

no i mam foteczki:
1. bluzecza
2. kolczyki zolto-zielono-pomaranczowe na fotce dobrze kolorow nie widac od lampy
3. spodnica w kropy
4. spodnica czarna lniana za paskiem ktorego tu raczej nie widac
5. torebka zolta szmaciana
nagroda - szafka na cd i dvd

bluzka.jpg kolczyki.jpg

spodnica1.jpg spodnica2.jpg

torebka.jpg szafka.jpg

a dzis wygralam w lotka 5 eurosow chociaz na nastepny kupon
Stary 2009-06-04, 23:21   #2445
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
łooo jej ale nam posłodziłaś
A co!!!

Cytat:
Dobry Wieczorek Żoncie
się zrobiło słodziuchno
To się nazywa żona doskonała...wszechstronni e uzdolniona...
Wymieszać prosze słodycz i schrupac z mężem....

Paulinko fajne ciuszki...
Śweitna ta szafeczka...
A torebusia mrrr piękniusia.

malutka Perełko nasza....nie smutaj się... Jesli nie był tego nauczony, to skąd moze wiedzieć, że tak Cę to rani....po prostu musisz podpowiedzieć mu, że byłoby CI miło, gdyby czasem obdarowałem Cie niespodziewanie, albo starał sie pamietac o ważnych dla Ciebie datach. Facetom trzeba wprost.... Mój tez nie chciał rozmawiać, bo wolał w sobie dusić, zreszta ja też i to było strasznie trudne, ale uczymy się rozmawiać ... Mam nadzieję, że wyjasnicie sobie wszystko, on Cię wysłucha i zrozumie ....trzymam piąstki...

Mąż coś sie z kolegami zasiedział...ale będę doskonała i odczekam...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-06-04 o 23:45 Powód: bo malutka smutna
Stary 2009-06-04, 23:35   #2446
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie pokłóciłam się z moim szanownym mężem. Siedzę w fotelu i płaczę. Nie będę pisała o co chodzi, bo to strasznie długa historia, ale ogólnie to się nie na nim strasznie zawiodłam on jest w sobie bardzo zamknięty i skryty, staram się z nim rozmawiać, ale on w ogóle nie umie rozmawiać, ani słuchać tego co mówię, co mnie boli itd. Teściowa niestety nie popisała się w wychowaniu swoich dzieci, bo on nie pamięta o świętach, że trzeba komuś złożyć życzenia czy kupić prezent, teraz na Dzień Matki nawet mi życzeń nie złożył, Dzień Kobiet to dla niego nie święto, kwiatków bez okazji nigdy nie dostałam, cud , że pamięta o Bożym Narodzeniu , nigdy się nie zapyta jak mi i synkowi minął dzień. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie z naszym małżeństwem
uuu... przykre
masz przytulaska na pocieszenie chociaż wiem, że niewiele to pomoże

Cytat:
no i mam foteczki:
1. bluzecza
2. kolczyki zolto-zielono-pomaranczowe na fotce dobrze kolorow nie widac od lampy
3. spodnica w kropy
spódnica grochowa normlanie superowa co to za materiał??
półeczka całkiem fajnie się prezentuje

Cytat:
A co!!!

ad1. a nic tylko jestem przed @ i z chęcią bym to wszystko wszamała
ad2. czekaj, czekaj "doskonalcu"
a mój sznowny nawet dziś nie zadzwonił jak On tak może ja pierwsza dzwonić nie będę, a co

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 23:57   #2447
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
ad1. a nic tylko jestem przed @ i z chęcią bym to wszystko wszamała
ad2. czekaj, czekaj "doskonalcu"
a mój sznowny nawet dziś nie zadzwonił jak On tak może ja pierwsza dzwonić nie będę, a co
dzastus to było 'A CO' --w sensie a co sobie będe żalować, a nie 'A co' jako pytanie ..
A wszamaj sobie jak kcesz...ja tam wolę andruty...
Nie zadzwonił..to oburzające...zadzwoń, przecież Go kochasz... ale Ci zaraz wjade traktorem na psychike...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-06-04 o 23:59
Stary 2009-06-05, 00:15   #2448
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
no i mam foteczki
ad. 1 podoba mi się ta szafeczka
ad. 2 ta to ma szczęście musiałaś się pochwalić

Cytat:
To się nazywa żona doskonała...wszechstronni e uzdolniona...

malutka Perełko nasza....nie smutaj się... Jesli nie był tego nauczony, to skąd moze wiedzieć, że tak Cę to rani....po prostu musisz podpowiedzieć mu, że byłoby CI miło, gdyby czasem obdarowałem Cie niespodziewanie, albo starał sie pamietac o ważnych dla Ciebie datach. Facetom trzeba wprost.... Mój tez nie chciał rozmawiać, bo wolał w sobie dusić, zreszta ja też i to było strasznie trudne, ale uczymy się rozmawiać ... Mam nadzieję, że wyjasnicie sobie wszystko, on Cię wysłucha i zrozumie ....trzymam piąstki...

ad. 1 uczyłam się od najlepszych
ad. 2 myślisz, że ja mu nie mówię. On twierdzi, że przesadzam. Ja zawsze pamiętam o jego urodzinach, imieninach i naszych rocznicach i naszych najbliższych jemu jak się nie przypomni to nie będzie pamiętał czy ja za każdym razem muszę sama się prosić o kwiaty czy życzenia, no ile można o kwiatkach na Dzień matki to mi powiedział, że mogłam przecież sama sobie kupić jest mi po prostu przykro, że tak mnie traktuje, czuję się jakby mnie olewał. I jak on ma zamiar wychować dziecko Jak się go spytałam jak się będzie czuł jak ja zapomnę o Dniu Ojca albo syn jak będzie starszy to mi powiedział, że dla niego to nie jest ważne to mnie dobiło.
ad. 3 podstawowa zasada Żony Doskonałej to czekanie cierpliwie na powrót męża

Cytat:
uuu... przykre

masz przytulaska na pocieszenie chociaż wiem, że niewiele to pomoże

Lecę synka nakarmić, bo się mały głodomorek obudził
Dobranoc
Stary 2009-06-05, 08:07   #2449
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć. Wczoraj miałam taki zachrzan, że nie miałam kiedy zajrzeć. Wieczorem znowu "biłam się" z prasowaniem ale podołałam. Nie wiem dokładnie kiedy wyjedziemy (last minute) dlatego muszę mieć wszystko przygotowane. Dzisiaj jadę na zakupki, ciekawe czy coś się trafi
Cytat:
wiecie, że dzisiaj tylko jeden odcinek Housa
Wiem, obejrzałam ale taki dziwny był. Pit bula wcale ie było

Cytat:
1- ano myślę, że najlepiej byłoby napisac do nich meila z pytaniem kiedy będzie jakaś obniżka cen.
2- hmm... no takie- sportowo-plażowo- basenowe
1. Myślisz , że odpiszą na takiego maila??? Hmmm...sama nie wiem
2. właśnie takie funkcje będą spełniać: sportowo-plażowo-basenowe

Cytat:
Dzisiaj już synek się lepiej spisuje ale normalnie wczoraj pierwszy raz płakałam razem z nim
Nie strasz, właśnie to jest najgorsze dziecko Ci płacze (lub też wydziera się) a Ty nie możesz mu pomóc. dla Ciebie

Cytat:
wczoraj kupilam sobie rower i ciesze sie jak dzieciak bede sobie smigac hihi
No, też bym się cieszyła a jeżeli chodzi o wygrywanie to nie mam szczęścia. Nigdy nic nie wygrałam.

Cytat:
1. Hahaha chciałabym być takim Iksem, który po połączeniu banków ma milion zamiast 10 zł
2. Z Kubą to podziwiam. Taki pudel jak ja nie zdecydowałby sie na taką ekstremalną wyprawę, o nie

Cytat:
udało mi się wczoraj kupić buty, czarne, na szpilce, zakryte palce odkryta pięta i na paseczku, są super wygodne i co najważniejsze nigdzie mnie nie piją! Więc jednym słowem mam już wszystko, sukienkę, biżuterię, buciaki i dodatki
Czyli pozostaje życzyć Ci dobrej zabawy.

Cytat:
I zapraszam na nk zobaczyć kolejne foteczki mojego słodziaka
Ten słodziak to na serio słodziak

Cytat:
no i .....pasudztwa skręciły się tak, że miałam afro siegające do uszu ..... za nic tego nie dało się rozprostować ani związać ...... żebym mogła iść jak człowiek do pracy to mama, brat i tata z trzech stron pomagali mi to afro zgarnąć i związać w kitkę

Cytat:
Właśnie pokłóciłam się z moim szanownym mężem. Siedzę w fotelu i płaczę. Nie będę pisała o co chodzi, bo to strasznie długa historia, ale ogólnie to się nie na nim strasznie zawiodłam on jest w sobie bardzo zamknięty i skryty, staram się z nim rozmawiać, ale on w ogóle nie umie rozmawiać, ani słuchać tego co mówię, co mnie boli itd. Teściowa niestety nie popisała się w wychowaniu swoich dzieci, bo on nie pamięta o świętach, że trzeba komuś złożyć życzenia czy kupić prezent, teraz na Dzień Matki nawet mi życzeń nie złożył, Dzień Kobiet to dla niego nie święto, kwiatków bez okazji nigdy nie dostałam, cud , że pamięta o Bożym Narodzeniu nigdy się nie zapyta jak mi i synkowi minął dzień. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie z naszym małżeństwem
Malutka będzie dobrze. Musicie dużo dużo rozmawiać aż w końcu może mąż zrozumie i nawet jeśli nie był nauczony to zacznie się starać specjalnie dla Ciebie. Przyznam Ci rację, że to co robi nie jest fajne i na 100% moja reakcja byłaby taka sama.

Cytat:
no i mam foteczki:

Bluzeczka torebka i szafka fajowe, spódnice trochę nie w moim stylu ale mogą być
Szczęściara!!!

Monai i co dostałaś????????
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 08:11   #2450
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam w ten zimny styczniowy poranek
Normalnie jak dziś stałam rano na przystanku to myslałam że mi ręce z zimna skostnieją. U was też tak zimno ?? Gdzie to lato ?????

malutka - cięzki proces przed Tobą ale tak jak mówi izka musisz go takich gestów nauczyć. I jedna rozmowa tu nie pomoże - musisz cierpliwie powtarzać mu jak miłe sa takie gesty w stylu kwiatek czy coś innego nawet bez okazji. Rozmawiaj o takich rzeczach jeszcze przed faktem - tzn przed zbliżającą się okazją, że ekscytujesz się tym dniem i fajnie by było jakby on ci dopomógł w tej ekscytacji ... Tylko nie używaj argumentów że: czy jemu by było miło jakbys ty zapomniała o jakiejś jego okazji. Bo on jak widać rzaczywiście nie przywiązuje wagi do tego, zresztą to nie jest dobra droga w małżeństwie - odbijanie piłeczki Poprostu mów że dla Ciebie to jest bardzo ważne, że daje ci to radość, poprawia humor, sprawia że masz siłę do życia i takie tam. Byle spokojnie i nie w kłótni. Kiedyś na pewno sie nauczy A jak mu się już taki gest zdaży to dziękuj bardzo wylewnie Zobaczysz - kiedyś się zmieni Się rozpisałam
Cytat:
no i mam foteczki:
1. bluzecza
3. spodnica w kropy
Szafeczka - cudo Fajnie się z kwiatuszkiem prezentuje Z ciszków - spódniczka w grochy boska
Cytat:
TO sama doskonałość -- doskonała żona leży w domu i pachnie
Stary 2009-06-05, 08:43   #2451
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
znam to z autopsji . Na szczescie niegdzie sie nie spieszylam i wlosiska uwolnione przez pol dnia sie naciagaly az w koncu pod swym ciezarem utworzyly loczki a ja poszlam do fotomena i zrobilam zdjecie do swojego pierwszego dowodu . Podobna akcje mialam przed stodniowka, tylko ze wtedy 2 loki mi sie nie zakrecily i pojechalam na sale z 2 walkami na szczescie jako organizator musialam byc pierwsza to nikt tego nie zarejestrowal hihihi

Cytat:
na pocieszenie i tak jak juz dziewczeta madrze napisaly, ucz go . Codziennie po malu i cierpliwie. Skoro nie ma tego wgrane przez rodzicow to ty jako jego zona teraz wgrywasz te funkcje . Dasz rade tylko bez klotni i odbijania pileczki jak napisala Ania
Cytat:
Szafka jest rewelacyjna.

Cytat:
Normalnie jak dziś stałam rano na przystanku to myslałam że mi ręce z zimna skostnieją. U was też tak zimno ?? Gdzie to lato ?????

No wlasnie pierunsko zimno. Az mnie ta zimnota o malo nie zabila jak z psem rano wyszlam, bez skarpetek

lezy i pachnie.... powalilas mnie

A u nas zowu nowosci szwagier ma malego kotka... a raczej kocice ... teraz to bedzie wesolo. Z samego rana powalil mnie napis na drzwiach od jego pokoju "Uwaga kot zamykac drzwi". Czika oczywiscie wczoraj musiala isc se przywitac z nowym lokatorem ale malenstwo ja ofukalo. Teraz sie skonczy przebywanie naszego psiaka u rodzicow

No i Czika zgubila kolejnego kła. ...

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-06-05 o 08:58 Powód: bo Czika znow zgubila zeba
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 10:16   #2452
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gdzie to lato ?????
Przyłączam się do pytania. Gdzie sie podziało lato??? Zmarzłam dziś okrutmie.
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
2 loki mi sie nie zakrecily i pojechalam na sale z 2 walkami na szczescie jako organizator musialam byc pierwsza to nikt tego nie zarejestrowal hihihi

A szkoda, mógły bo być fajny akcent na filmie
Biedna, pozbawiona kła Czika...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:04   #2453
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Poprostu mów że dla Ciebie to jest bardzo ważne, że daje ci to radość, poprawia humor, sprawia że masz siłę do życia i takie tam. Byle spokojnie i nie w kłótni. Kiedyś na pewno sie nauczy A jak mu się już taki gest zdaży to dziękuj bardzo wylewnie Zobaczysz - kiedyś się zmieni Się rozpisałam
Aniu u nas słońce, ale zimno jak piernik. A my plany na basen mamy...hem..
Już mu opieprz dałam... I oczywiście cała wypachniona ...
Cytat:
ad. 1 uczyłam się od najlepszych
ad. 2 myślisz, że ja mu nie mówię. On twierdzi, że przesadzam. Ja zawsze pamiętam o jego urodzinach, imieninach i naszych rocznicach i naszych najbliższych jemu jak się nie przypomni to nie będzie pamiętał czy ja za każdym razem muszę sama się prosić o kwiaty czy życzenia, no ile można o kwiatkach na Dzień matki to mi powiedział, że mogłam przecież sama sobie kupić jest mi po prostu przykro, że tak mnie traktuje, czuję się jakby mnie olewał. I jak on ma zamiar wychować dziecko Jak się go spytałam jak się będzie czuł jak ja zapomnę o Dniu Ojca albo syn jak będzie starszy to mi powiedział, że dla niego to nie jest ważne to mnie dobiło.
ad. 3 podstawowa zasada Żony Doskonałej to czekanie cierpliwie na powrót męża
Lecę synka nakarmić, bo się mały głodomorek obudził
Dobranoc
malutka dla niego to nie jest tak istotne i nie rozumie dlaczego Ty tak się ekscytujesz kazdym świętem... Ty się smutasz, a on nie wie po co... Mój tez nigdy nie robił niespodzianek, ale to z czasem się zmieniało...bo dałam mu do zrozumienia, że lubię, że mnie to uszczesliwia...musisz to za każdym razem wklepywać, aż zrozumie i sie naczuczy...
A głodomerek niech je dużo i rośnie...
Cytat:
A u nas zowu nowosci szwagier ma malego kotka... a raczej kocice ... teraz to bedzie wesolo. Z samego rana powalil mnie napis na drzwiach od jego pokoju "Uwaga kot zamykac drzwi". Czika oczywiscie wczoraj musiala isc se przywitac z nowym lokatorem ale malenstwo ja ofukalo. Teraz sie skonczy przebywanie naszego psiaka u rodzicow

Jade do dentysty...niech mi skończy tego zęba, bo mnie trafia już...
Stary 2009-06-05, 11:18   #2454
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
znam to z autopsji . Na szczescie niegdzie sie nie spieszylam i wlosiska uwolnione przez pol dnia sie naciagaly az w koncu pod swym ciezarem utworzyly loczki a ja poszlam do fotomena i zrobilam zdjecie do swojego pierwszego dowodu . Podobna akcje mialam przed stodniowka, tylko ze wtedy 2 loki mi sie nie zakrecily i pojechalam na sale z 2 walkami na szczescie jako organizator musialam byc pierwsza to nikt tego nie zarejestrowal hihihi

No wlasnie pierunsko zimno. Az mnie ta zimnota o malo nie zabila jak z psem rano wyszlam, bez skarpetek

1. Ja też chciałam miec loki na studniówke - siedziałam w wałkach u fryzjera ponad dwie godziny. Fryzjerka mi rozplotła włosy i loczki były super aż oszalałam z radości. Ale potem w przeciągu dosłownie 5 min loki mi sie na moich oczach rozprostowały Nawet nie zdążyło się ich utrwalić No i musiał byc kok ...
2. Ja mam taki duży odciska na pięcie i musze chodzić w butach bez pięty, też marznę :/
3. No to szwagier sobie wymyslił A z drugiej strony - on sam jest ? Nie wiedziałam że tak faceci sobie koty kupują z reguły to zwiarzątko bardziej kobiece
4. To Czika coraz bardziej szczerbata
Stary 2009-06-05, 12:22   #2455
kasienka1985
Zakorzenienie

bry
tradycyjnie dzień przed imprezą <wesele> dostałam @@@!
Tak jakbym nie mogła dostać wczoraj lub przedwczoraj
Cytat:
spódnica grochowa normlanie superowa co to za materiał??
półeczka całkiem fajnie się prezentuje
hmm...
Paulinko czy ta grochówka nie pochodzi z pretty girl przypadkiem??
Bo zdaje mi się, że mam identyczną <pokazywałam Wam ją tutaj> tylko wrzosowo-pomaranczową!
A szafeczka bombowa
gratuluje wygranej- szczesciaro

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:37   #2456
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Przyłączam się do pytania. Gdzie sie podziało lato??? Zmarzłam dziś okrutmie.

A szkoda, mógły bo być fajny akcent na filmie
Biedna, pozbawiona kła Czika...
A ja oczywiscie zmoklam, parasolke codziennie od tygodnia ze soba nosze .... ale nozki zmokly.
I tak mam fajny akcent na folmie bo obchodzilam 19 urodziny i dostalam kwiaty i zaspiewano mi stolat na sali

Cytat:
1. Ja też chciałam miec loki na studniówke - siedziałam w wałkach u fryzjera ponad dwie godziny. Fryzjerka mi rozplotła włosy i loczki były super aż oszalałam z radości. Ale potem w przeciągu dosłownie 5 min loki mi sie na moich oczach rozprostowały Nawet nie zdążyło się ich utrwalić No i musiał byc kok ...
2. Ja mam taki duży odciska na pięcie i musze chodzić w butach bez pięty, też marznę :/
3. No to szwagier sobie wymyslił A z drugiej strony - on sam jest ? Nie wiedziałam że tak faceci sobie koty kupują z reguły to zwiarzątko bardziej kobiece
4. To Czika coraz bardziej szczerbata
No to masz niezle te swoje wlosieta . Ach moj szwagier to ewenement... jak to moawia moj maz to syn dwoch pedalow on kocha swoj rower . A on od zawsze mial kota a ostatni poszedl i od listopada nie wrocil wiec zacknilo mu sie za kolejnym

Cytat:
bry
tradycyjnie dzień przed imprezą <wesele> dostałam @@@!
Tak jakbym nie mogła dostać wczoraj lub przedwczoraj
spoojnie. Policz do 100. Wazne zebys dzis przetrwala a jutro juz bedzie lepiej

Lece rozdac faktury dluznikom
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:51   #2457
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
spoojnie. Policz do 100. Wazne zebys dzis przetrwala a jutro juz bedzie lepiej

Lece rozdac faktury dluznikom
1- raz dwa trzy... pięć... sto nic mi nie lepiej
bebziuch mnie boli i to jest najgorsze a juz jestem na haju po apapie
2- ajjjjjjj bedni Ci dłużnicy

Mońcia czy Ty w końcu się tym prezentem pochwalisz cholero??

Liluś obiecała mi, że niedługo się odezwie. U niej już lepiej
Czy ktoś coś wie o Soffi?

Nie wiem czemu ale ostatnio czuję się tu taka malutka... i niewidoczna... czy ja coś zrobiłam złego o czym nie wiem?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:51   #2458
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Co za zimnica na dworze rano byłam z mamą w szpitalu, bo małemu pobierali krew, sobie biedaczek popłakał, a pielęgniarka się śmiała, że zaraz babcia wpadnie do gabinetu i jej walnie, bo wnuk tak płacze
Z mężem nijak, poszedł spać do drugiego pokoju, jakoś mi to było obojętne i nie miałam najmniejszej ochoty na spanie z nim w jednym łóżku. Niech sobie to przemyśli, może zmądrzeje. Normalnie wczoraj wygarnęłam mu wszystko, no prawie a jak się oburzył jak mu powiedziałam, że mama nie nauczyła go takich rzeczy i jak chce on uczyć swoje dziecko że nie pyta się jak nam minął dzień i w ogóle. Już mi było wszystko jedno co sobie pomyślał, miałam po prostu dosyć Ale może coś z tego mojego gadania wyszło, bo nie dawno zadzwonił zapytać jak mały zniósł pobranie krwi.

Cytat:
Dzisiaj jadę na zakupki, ciekawe czy coś się trafi

Nie strasz, właśnie to jest najgorsze dziecko Ci płacze (lub też wydziera się) a Ty nie możesz mu pomóc. dla Ciebie

Ten słodziak to na serio słodziak

Malutka będzie dobrze. Musicie dużo dużo rozmawiać aż w końcu może mąż zrozumie i nawet jeśli nie był nauczony to zacznie się starać specjalnie dla Ciebie. Przyznam Ci rację, że to co robi nie jest fajne i na 100% moja reakcja byłaby taka sama
ad. 1 to trzymam kciuki za zakupy
ad. 2
ad. 3 wiem o tym
ad. 4 ja z nim rozmawiam do bólu, ale to są raczej moje monologi niż rozmowa dwojga ludzi

Cytat:
malutka - cięzki proces przed Tobą ale tak jak mówi izka musisz go takich gestów nauczyć. I jedna rozmowa tu nie pomoże - musisz cierpliwie powtarzać mu jak miłe sa takie gesty w stylu kwiatek czy coś innego nawet bez okazji. Rozmawiaj o takich rzeczach jeszcze przed faktem - tzn przed zbliżającą się okazją, że ekscytujesz się tym dniem i fajnie by było jakby on ci dopomógł w tej ekscytacji ... Tylko nie używaj argumentów że: czy jemu by było miło jakbys ty zapomniała o jakiejś jego okazji. Bo on jak widać rzaczywiście nie przywiązuje wagi do tego, zresztą to nie jest dobra droga w małżeństwie - odbijanie piłeczki Poprostu mów że dla Ciebie to jest bardzo ważne, że daje ci to radość, poprawia humor, sprawia że masz siłę do życia i takie tam. Byle spokojnie i nie w kłótni. Kiedyś na pewno sie nauczy A jak mu się już taki gest zdaży to dziękuj bardzo wylewnie Zobaczysz - kiedyś się zmieni Się rozpisałam
Aniu ja mu mówię to za każdym razem jeżeli coś jest nie tak, ale to jak grochem o ścianę mam nadzieję, że doczekam tej chwili

Cytat:
na pocieszenie i tak jak juz dziewczeta madrze napisaly, ucz go . Codziennie po malu i cierpliwie. Skoro nie ma tego wgrane przez rodzicow to ty jako jego zona teraz wgrywasz te funkcje . Dasz rade tylko bez klotni i odbijania pileczki jak napisala Ania

ad. 1 tylko ja go uczę już 6 lat więc albo ja jestem złą nauczycielką, albo mało pojętnym uczniem
ad. 2 czyli kotek dla kontrastu dla psa no to teraz będziecie mieli wesoło
ad. 3 to ile jeszcze jej ząbków zostało

Cytat:
malutka dla niego to nie jest tak istotne i nie rozumie dlaczego Ty tak się ekscytujesz kazdym świętem... Ty się smutasz, a on nie wie po co... Mój tez nigdy nie robił niespodzianek, ale to z czasem się zmieniało...bo dałam mu do zrozumienia, że lubię, że mnie to uszczesliwia...musisz to za każdym razem wklepywać, aż zrozumie i sie naczuczy...
A głodomerek niech je dużo i rośnie...

Jade do dentysty...niech mi skończy tego zęba, bo mnie trafia już...
ad. 1 wiecie jak mi było smutno jak w tak pierwszym i ważnym dla mnie dniu zostałam pominięta
ad. 2 oj je i rośnie jak na drożdżach
ad. 3
Stary 2009-06-05, 13:05   #2459
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć ))
dzisiaj mam wolne ale dopiero mąż wyszedł do pracy a ja zaraz lecem do Arkadii buszować w poszukiwaniu kreacji weselnej na za tydzień w związku z tym znowu nie nadrobiłam ale przybywam opowiedzieć o moim superluksusowymwypasionym prezencie... dostałam...
dostałam... uwaga uwaga... kijki do Nordic Walking czyli do marszu z kijkami tadaaam nie no zaskoczona byłam kiedyś chciałam takie do chodzenia po górach, ale zaczynam szukać po necie czy by faktycznie uprawiać tego nordic walking - może w końcu jakiś sport dla mnie generalnie kijjki są fajne, a moje wrażenia na początku zaskoczenie, potem przyswajanie ostatecznie ok jestem zadowolona. Upiłam się na wszelki wypadek kieliszkiem białego winka

Dzasta śliczna fryzurka - w porównaniu do tego co wkleiłaś z dnia poprzedniego, to widać że z nową fryzurką coś się zaczęło dziać na głowie też się zastanawiam aczkolwiek odkładam już od ślubu bo jakoś nie chce mi się pożegnać z uchodowanymi długimi - zawsze miałam krótkie.

Daget śliczne zdjęcie dodałaś na nk *_*

wogóle dziękować za kolejne życzonka przestał padać deszcz, pralka też dochdzi z tym praniem więc czas się ubrać w coś wyjściowego i do wieczora dziś lub jutro ;*
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:22   #2460
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm...
Paulinko czy ta grochówka nie pochodzi z pretty girl przypadkiem??
Bo zdaje mi się, że mam identyczną <pokazywałam Wam ją tutaj> tylko wrzosowo-pomaranczową!
A szafeczka bombowa
gratuluje wygranej- szczesciaro
Własnie zastanawiałam sie skąd znam ta spódniczkę - no właśnie u ciebie ją widziałam
Cytat:
No to masz niezle te swoje wlosieta . Ach moj szwagier to ewenement... jak to moawia moj maz to syn dwoch pedalow on kocha swoj rower . A on od zawsze mial kota a ostatni poszedl i od listopada nie wrocil wiec zacknilo mu sie za kolejnym
No to szwagier jest specyficzny jak to mówi mój mąż
Cytat:
Nie wiem czemu ale ostatnio czuję się tu taka malutka... i niewidoczna... czy ja coś zrobiłam złego o czym nie wiem?
Ale jak że malutka ? Bo nie kumam
Cytat:
Aniu ja mu mówię to za każdym razem jeżeli coś jest nie tak, ale to jak grochem o ścianę mam nadzieję, że doczekam tej chwili
Będę żeby mąż się szybko nauczył pewnych rzeczy
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć ))
dzisiaj mam wolne ale dopiero mąż wyszedł do pracy a ja zaraz lecem do Arkadii buszować w poszukiwaniu kreacji weselnej na za tydzień w związku z tym znowu nie nadrobiłam ale przybywam opowiedzieć o moim superluksusowymwypasionym prezencie... dostałam...
dostałam... uwaga uwaga... kijki do Nordic Walking czyli do marszu z kijkami tadaaam nie no zaskoczona byłam kiedyś chciałam takie do chodzenia po górach, ale zaczynam szukać po necie czy by faktycznie uprawiać tego nordic walking - może w końcu jakiś sport dla mnie generalnie kijjki są fajne, a moje wrażenia na początku zaskoczenie, potem przyswajanie ostatecznie ok jestem zadowolona. Upiłam się na wszelki wypadek kieliszkiem białego winka
No to super prezencik To kiedy zaczynasz pierwsze wędrówki ???? Jestem ciekawa jak Ci sie będzie to podobać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości