|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Czeko
![]() a co do YCD to ciesze sie ze Ania wygrala kibicowalam jej, uwazam ze lepiej tanczy od Lukasza - ma lepsza technike |
|
|
|
#2432 | |||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŚLICZNOTKI.
Cytat:
dzastinko ja to jestem cykor jeśli chodzi o zmiany fryzur, czy farbowanie. Raz w życiu się farbowałam i to tydzień przed ślubem, a wcześniej, to jedynie pasemka pod spodem... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czy ja mogę draża prosić... Cytat:
:kciuki :![]() Ale teraz mi dałas do myślenia...aż mnie korci, żeby zafarbować, może przestana lecieć... Ale byłoby fajnie, bo mam już dosyć zbierania ich ze zlewu, czy prysznica...![]() paulinko pochwal sie fotką... Miałam się uczyć..
|
|||||
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2434 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masa prób, testów czy wszystkie dane dobrze i poprawnie się migrują - czy np nie ma takiej sytuacji, że pan X miał na koncie 10 zł a po połączeniu ma 1 mln albo miał milion kredytu a teraz ma milion na lokacie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No wakacje mi śmignął całkiem spoko .....hmmmm ten muuuuurzyn..... A odnośnie Kuby to cały czas nas swędzi żeby tam lecieć bez biura podróży-nawet już buliśmy w ambasadzie kubańskiej dopytać i tam właśnie nas namawiali żeby lecieć samem a oni nam skołuą kontakt z polonią kubańską i zaprzyjaźnionymi Kubańczykami - coś mi się wydaje, że to będzie ekstremalna wyprawa ...... rosyjskie linie lotnicze, mieszkanie w kubańskich prywatnych kwaterach podróżowanie autami i autobusami które u nas w muzeach stoją nie ze mną ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za to jutro mam CAAAAAŁY dzień wolny !!!!!!!!!
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-06-04 o 18:53 |
||||||||
|
|
|
#2435 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. Super, też planuję kupno rowerku ![]() 3. Gratuluje wygranej - czekam na zdjęcie No i z totkiem tez miałas szczęście Cytat:
Wygrzebię jakies tam jeszcze łap Cytat:
i będę czekać na zdjęcie |
|||
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę o to ciekawa jestem jak to bedzie wygladalo ![]() kurcze ja to bym sie chynba tak bala pojechac... no ale Ty musisz miec zawsze inaczej podziwiamojejku wolny dzien to wyspij sie porzadnie i lec do SPA
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
.Buty na wesele: udało mi się wczoraj kupić buty, czarne, na szpilce, zakryte palce odkryta pięta i na paseczku, są super wygodne i co najważniejsze nigdzie mnie nie piją! Więc jednym słowem mam już wszystko, sukienkę, biżuterię, buciaki i dodatki
|
|
|
#2438 | |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorowo CUKIERECZKI, LANDRYNKI, CIASTECZKA
Cytat:
![]() Twój mąż to pewnie musiał mieć wstrzykiwane cosik ekstra na wstrzymywanie od śmiechu, bo by się wykończył mając taką pomysłową-czytaj wesołą' żonę... (Nie mylić wstrzykiwania ze wstrzymywaniem )Z Tobą czekoladko79 łeee tam skąd...nie da rady!! m.a.r.t.a i strój skompletowany... Cudowne poświęcenie, a właściwie to dla Was przyjemność, więc nic dziwnego... |
|
|
|
|
#2439 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek Żoncie
Normalnie mam trójpodzielną uwagę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 gratki ad. 3 czemu ja nie mam takiego szczęścia ad. 4 to czekamy na obiecane fotki Cytat:
Cytat:
ad. 2 mąż z Tobą na pewno się nie nudzi ![]() ad. 3 proszę bardzo ad. 4 Cytat:
się zrobiło słodziuchno
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja właśnie siedzę w wałkach na głowie , poważnie. Zawsze na drugi dzień po umyciu włosów, są one podatniejsze na ułożenie, bez trudu się poddają moim fantazjom. Dlatego moje kłaki już przygotowuje na wesele
|
|
|
#2441 | ||
|
Zadomowienie
|
Wałki
..... hmmm pamiętam jak mi kiedyś strzeliło, żeby sobie moje kręciołki nakręcić na takie maluteńkie wałeczki do trwałej na noc ...... włosiska miałam bardzo długie więc spoko najwyżej je rano zwiąże w ogon i pójdę do pracy.no i .....pasudztwa skręciły się tak, że miałam afro siegające do uszu ..... za nic tego nie dało się rozprostować ani związać ...... żebym mogła iść jak człowiek do pracy to mama, brat i tata z trzech stron pomagali mi to afro zgarnąć i związać w kitkę ![]() Dlatego tak się bałam co mi wyjdzie na próbnym czesaniu przedślubnym i jak moje włoski zareagują na kręcenie lokówką Cytat:
Cytat:
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-06-04 o 21:52 |
||
|
|
|
#2442 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
długo dlatego, że kobitka się załamała robiąc mi pasemka, a jeszcze ciężko się moje włosiska rozjaśniają, potem długo strzygła mi tego boba i tak się zebrało, minuta do minuty i wyszło ponad 3 godziny ![]() szyję mam sporo odsłoniętą może bardziej wyciapie je następnym razem, o ile nie zmienię zdania, że chce mieć znów długie lepszego zdjęcia nie będzie ![]() Cytat:
no i się uczepiły "mego trądziku" Cytat:
eeetam... wierzę, że masz ładne włoski Cytat:
ojjj chyba troszkę przesadzasz łooo jej ale nam posłodziłaś
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-06-04 o 22:08 |
||||
|
|
|
#2443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie pokłóciłam się z moim szanownym mężem. Siedzę w fotelu i płaczę. Nie będę pisała o co chodzi, bo to strasznie długa historia, ale ogólnie to się nie na nim strasznie zawiodłam
on jest w sobie bardzo zamknięty i skryty, staram się z nim rozmawiać, ale on w ogóle nie umie rozmawiać, ani słuchać tego co mówię, co mnie boli itd. Teściowa niestety nie popisała się w wychowaniu swoich dzieci, bo on nie pamięta o świętach, że trzeba komuś złożyć życzenia czy kupić prezent, teraz na Dzień Matki nawet mi życzeń nie złożył, Dzień Kobiet to dla niego nie święto, kwiatków bez okazji nigdy nie dostałam, cud , że pamięta o Bożym Narodzeniu , nigdy się nie zapyta jak mi i synkowi minął dzień. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie z naszym małżeństwem spróbowałam sobie Ciebie wyobrazić w wałkach Cytat:
ad. 2 to się pytam: "Co bierzesz?" ad. 3
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa pora
Cytat:
no Ty to jestes pomyslowa nie moge ![]() no i mam foteczki: 1. bluzecza 2. kolczyki zolto-zielono-pomaranczowe na fotce dobrze kolorow nie widac od lampy 3. spodnica w kropy 4. spodnica czarna lniana za paskiem ktorego tu raczej nie widac ![]() 5. torebka zolta szmaciana ![]() nagroda - szafka na cd i dvd ![]() bluzka.jpg kolczyki.jpg spodnica1.jpg spodnica2.jpg torebka.jpg szafka.jpg a dzis wygralam w lotka 5 eurosow chociaz na nastepny kupon
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
A co!!!
![]() Cytat:
Wymieszać prosze słodycz i schrupac z mężem.... ![]() Paulinko fajne ciuszki... Śweitna ta szafeczka... A torebusia mrrr piękniusia. malutka Perełko nasza....nie smutaj się... Jesli nie był tego nauczony, to skąd moze wiedzieć, że tak Cę to rani....po prostu musisz podpowiedzieć mu, że byłoby CI miło, gdyby czasem obdarowałem Cie niespodziewanie, albo starał sie pamietac o ważnych dla Ciebie datach. Facetom trzeba wprost.... Mój tez nie chciał rozmawiać, bo wolał w sobie dusić, zreszta ja też i to było strasznie trudne, ale uczymy się rozmawiać ... Mam nadzieję, że wyjasnicie sobie wszystko, on Cię wysłucha i zrozumie ....trzymam piąstki... Mąż coś sie z kolegami zasiedział...ale będę doskonała i odczekam...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-04 o 23:45 Powód: bo malutka smutna |
|
|
|
|
#2446 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() masz przytulaska na pocieszenie chociaż wiem, że niewiele to pomoże ![]() Cytat:
co to za materiał??półeczka całkiem fajnie się prezentuje Cytat:
ad2. czekaj, czekaj "doskonalcu" ![]() a mój sznowny nawet dziś nie zadzwonił jak On tak może ja pierwsza dzwonić nie będę, a co
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wszamaj sobie jak kcesz...ja tam wolę andruty... ![]() Nie zadzwonił..to oburzające...zadzwoń, przecież Go kochasz... ale Ci zaraz wjade traktorem na psychike...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-04 o 23:59 |
|
|
|
|
#2448 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 ta to ma szczęście ![]() Cytat:
ad. 2 myślisz, że ja mu nie mówię. On twierdzi, że przesadzam. Ja zawsze pamiętam o jego urodzinach, imieninach i naszych rocznicach i naszych najbliższych o kwiatkach na Dzień matki to mi powiedział, że mogłam przecież sama sobie kupić jest mi po prostu przykro, że tak mnie traktuje, czuję się jakby mnie olewał. I jak on ma zamiar wychować dziecko Jak się go spytałam jak się będzie czuł jak ja zapomnę o Dniu Ojca albo syn jak będzie starszy to mi powiedział, że dla niego to nie jest ważne to mnie dobiło. ad. 3 podstawowa zasada Żony Doskonałej to czekanie cierpliwie na powrót męża Cytat:
Lecę synka nakarmić, bo się mały głodomorek obudził ![]() Dobranoc
|
|
#2449 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Wczoraj miałam taki zachrzan, że nie miałam kiedy zajrzeć. Wieczorem znowu "biłam się" z prasowaniem
ale podołałam. Nie wiem dokładnie kiedy wyjedziemy (last minute) dlatego muszę mieć wszystko przygotowane. Dzisiaj jadę na zakupki, ciekawe czy coś się trafi![]() Wiem, obejrzałam ale taki dziwny był. Pit bula wcale ie było Cytat:
2. właśnie takie funkcje będą spełniać: sportowo-plażowo-basenowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Z Kubą to podziwiam. Taki pudel jak ja nie zdecydowałby sie na taką ekstremalną wyprawę, o nie Cytat:
Ten słodziak to na serio słodziak Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szczęściara!!! Monai i co dostałaś???????? |
||||||||
|
|
|
#2450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam w ten zimny styczniowy poranek
Normalnie jak dziś stałam rano na przystanku to myslałam że mi ręce z zimna skostnieją. U was też tak zimno ?? Gdzie to lato malutka - Tylko nie używaj argumentów że: czy jemu by było miło jakbys ty zapomniała o jakiejś jego okazji. Bo on jak widać rzaczywiście nie przywiązuje wagi do tego, zresztą to nie jest dobra droga w małżeństwie - odbijanie piłeczki A jak mu się już taki gest zdaży to dziękuj bardzo wylewnie Zobaczysz - kiedyś się zmieni Się rozpisałam ![]() Cytat:
Z ciszków - spódniczka w grochy boska ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az w koncu pod swym ciezarem utworzyly loczki a ja poszlam do fotomena i zrobilam zdjecie do swojego pierwszego dowodu . Podobna akcje mialam przed stodniowka, tylko ze wtedy 2 loki mi sie nie zakrecily i pojechalam na sale z 2 walkami na szczescie jako organizator musialam byc pierwsza to nikt tego nie zarejestrowal hihihiCytat:
. Codziennie po malu i cierpliwie. Skoro nie ma tego wgrane przez rodzicow to ty jako jego zona teraz wgrywasz te funkcje . Dasz rade tylko bez klotni i odbijania pileczki jak napisala AniaSzafka jest rewelacyjna. Cytat:
lezy i pachnie.... A u nas zowu nowosci szwagier ma malego kotka... a raczej kocice ... teraz to bedzie wesolo. Z samego rana powalil mnie napis na drzwiach od jego pokoju "Uwaga kot zamykac drzwi". Czika oczywiscie wczoraj musiala isc se przywitac z nowym lokatorem ale malenstwo ja ofukalo. Teraz sie skonczy przebywanie naszego psiaka u rodzicow ![]() No i Czika zgubila kolejnego kła. ... Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-05 o 08:58 Powód: bo Czika znow zgubila zeba |
|||
|
|
|
#2452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się do pytania. Gdzie sie podziało lato??? Zmarzłam dziś okrutmie.
Cytat:
![]() Biedna, pozbawiona kła Czika... |
|
|
|
|
#2453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A my plany na basen mamy...hem..![]() Już mu opieprz dałam... I oczywiście cała wypachniona ...Cytat:
A głodomerek niech je dużo i rośnie... Cytat:
![]() Jade do dentysty...niech mi skończy tego zęba, bo mnie trafia już...
|
|||
|
|
|
#2454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i musiał byc kok ...2. Ja mam taki duży odciska na pięcie i musze chodzić w butach bez pięty, też marznę :/ 3. No to szwagier sobie wymyslił A z drugiej strony - on sam jest ? Nie wiedziałam że tak faceci sobie koty kupują z reguły to zwiarzątko bardziej kobiece ![]() 4. To Czika coraz bardziej szczerbata
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() tradycyjnie dzień przed imprezą <wesele> dostałam @@@! Tak jakbym nie mogła dostać wczoraj lub przedwczoraj Cytat:
Paulinko czy ta grochówka nie pochodzi z pretty girl przypadkiem?? Bo zdaje mi się, że mam identyczną <pokazywałam Wam ją tutaj> tylko wrzosowo-pomaranczową! ![]() A szafeczka bombowa ![]() gratuluje wygranej- szczesciaro
|
|
#2456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... ale nozki zmokly. I tak mam fajny akcent na folmie bo obchodzilam 19 urodziny i dostalam kwiaty i zaspiewano mi stolat na sali ![]() Cytat:
. Ach moj szwagier to ewenement... jak to moawia moj maz to syn dwoch pedalow . A on od zawsze mial kota a ostatni poszedl i od listopada nie wrocil wiec zacknilo mu sie za kolejnymCytat:
![]() Lece rozdac faktury dluznikom
|
|||
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic mi nie lepiej ![]() bebziuch mnie boli i to jest najgorsze ![]() 2- ajjjjjjj bedni Ci dłużnicy Mońcia czy Ty w końcu się tym prezentem pochwalisz cholero?? Liluś obiecała mi, że niedługo się odezwie. U niej już lepiej Czy ktoś coś wie o Soffi? ![]() Nie wiem czemu ale ostatnio czuję się tu taka malutka... i niewidoczna... czy ja coś zrobiłam złego o czym nie wiem?
|
|
#2458 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Co za zimnica na dworze Z mężem nijak, poszedł spać do drugiego pokoju, jakoś mi to było obojętne i nie miałam najmniejszej ochoty na spanie z nim w jednym łóżku. Niech sobie to przemyśli, może zmądrzeje. Normalnie wczoraj wygarnęłam mu wszystko, no prawie a jak się oburzył jak mu powiedziałam, że mama nie nauczyła go takich rzeczy i jak chce on uczyć swoje dziecko że nie pyta się jak nam minął dzień i w ogóle. Już mi było wszystko jedno co sobie pomyślał, miałam po prostu dosyć Ale może coś z tego mojego gadania wyszło, bo nie dawno zadzwonił zapytać jak mały zniósł pobranie krwi. Cytat:
![]() ad. 2 ad. 3 wiem o tym ![]() ad. 4 ja z nim rozmawiam do bólu, ale to są raczej moje monologi niż rozmowa dwojga ludzi ![]() Cytat:
mam nadzieję, że doczekam tej chwili ![]() Cytat:
więc albo ja jestem złą nauczycielką, albo mało pojętnym uczniem ![]() ad. 2 czyli kotek dla kontrastu dla psa no to teraz będziecie mieli wesoło ![]() ad. 3 to ile jeszcze jej ząbków zostało ![]() Cytat:
ad. 2 oj je i rośnie jak na drożdżach ad. 3
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
))dzisiaj mam wolne ale dopiero mąż wyszedł do pracy a ja zaraz lecem do Arkadii buszować w poszukiwaniu kreacji weselnej na za tydzień w związku z tym znowu nie nadrobiłam ale przybywam opowiedzieć o moim superluksusowymwypasionym prezencie... dostałam... dostałam... kiedyś chciałam takie do chodzenia po górach, ale zaczynam szukać po necie czy by faktycznie uprawiać tego nordic walking - może w końcu jakiś sport dla mnie generalnie kijjki są fajne, a moje wrażenia na początku zaskoczenie, potem przyswajanie ostatecznie ok jestem zadowolona. Upiłam się na wszelki wypadek kieliszkiem białego winka Dzasta śliczna fryzurka - w porównaniu do tego co wkleiłaś z dnia poprzedniego, to widać że z nową fryzurką coś się zaczęło dziać na głowie też się zastanawiam aczkolwiek odkładam już od ślubu bo jakoś nie chce mi się pożegnać z uchodowanymi długimi - zawsze miałam krótkie.Daget śliczne zdjęcie dodałaś na nk *_* wogóle dziękować za kolejne życzonka przestał padać deszcz, pralka też dochdzi z tym praniem więc czas się ubrać w coś wyjściowego i do wieczora dziś lub jutro ;*
|
|
|
|
#2460 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żeby mąż się szybko nauczył pewnych rzeczy ![]() Cytat:
To kiedy zaczynasz pierwsze wędrówki ???? Jestem ciekawa jak Ci sie będzie to podobać
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

:kciuki :

podróżowanie autami i autobusami które u nas w muzeach stoją
Mi również miło szanowną czekoladkę czytać 

on jest w sobie bardzo zamknięty i skryty, staram się z nim rozmawiać, ale on w ogóle nie umie rozmawiać, ani słuchać tego co mówię, co mnie boli itd. Teściowa niestety nie popisała się w wychowaniu swoich dzieci, bo on nie pamięta o świętach, że trzeba komuś złożyć życzenia czy kupić prezent, teraz na Dzień Matki nawet mi życzeń nie złożył, Dzień Kobiet to dla niego nie święto, kwiatków bez okazji nigdy nie dostałam, cud , że pamięta o Bożym Narodzeniu
chociaż wiem, że niewiele to pomoże 
co to za materiał??
jak On tak może
hand-made: urodzinowo na 40tkę
w związku z tym znowu nie nadrobiłam