|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawiczek, a niedziewica
moze przestraszyły się Twoich dziwnych przekonań, bo obawiam isę, ze przekładaja sdie nie tylko na łóżko... Czego sie obawiales?
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja oczywiście Ciebie trochę rozumiem
Edytowane przez cosmetologin Czas edycji: 2009-06-04 o 18:40 |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
poprawil mi sie niesamowicie humor
Obsesja dziewictwa nie przechodzi z dnia na dzien...tak mi sie przynajmniej wydaje. Chyba pomoc psychologa by sie przydala. No i zycze powodzenia w przyszlosci |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czego konkretnie, ale jak mi powiedziala w jakiejs rozmowie, ze miala seks z obcym to jakies dziwne mysli mialem... balem sie tego, ze nie moglbym byc dla niej meskim facetem, albo ze mogla miec w przeszlosci pelno takich przygod, albo ze moglaby mnie zdradzac, albo ze moglbym od niej czyms sie zarazic. W kazdym razie chcialbym jakas fajna niedziewice, ale taka co nie miala przygod i wielu partnerow
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
zaprzeczasz sam sobie- chcialbys niedziewice z malym doswiadczeniem, ale z drugiej strony jak dziewczyna ci mowi ze sie juz z kims kochala to ci przykro i smutno...
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
W imie milosci da sie to przezyc, poza tym to bylo wczesniej, obecnie pracuje nad tym. Z drugiej strony jesli dziewczyna mi cos takiego mowila, to na pewno mi ufala i bylem dla niej kims w jakims sensie waznym, dlatego to nawet mile bylo, ze ktos jest wobec mnie tak szczery
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
No tak, a dziewica na pewno Cię nigdy nie zradzi...
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
A ja chcę kotka, który lata
W tych sprawach doświadczenie zdobywa się właśnie przez praktykę. Można być oczytanym, ale to całkiem co innego.Polecam ci dojrzeć trochę do związków. Najwyraźniej masz o nich nieco skrzywione pojęcie
|
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
O to, to...właśnie to. Poukładaj sobie najpierw jakoś wszystko w główce, a potem zabieraj się za związki. Póki co raczej trzymaj się od kobiet z daleka - i od dziewic i od niedźwiedzic, bo dosyć popaprańców mamy już w przyrodzie, którzy tylko niepotrzebnie kobietom w życiorysie mącą
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem poprancem, uwazam, ze zasluguje na milosc i umialbym obdarzyc dziewczyne miloscia i uczuciem
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
A ja rozumiem autora wątku. I nie zrażaj się łatwo, jeśli marzysz o dziewicy(choć uważam, że dziewczyny "z doświadczeniem" nie gryzą
) to może ją znajdziesz, bo może nawet znasz jakieś, a przecież tak naprawdę żadna łatwo się nie przyzna(wiem na swoim przykładzie, że raczej nie wielu osobom bym powiedziała o swoim hmmm sekrecie, w końcu to coś intymnego).
|
|
|
|
|
#135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie troche nie wyklucza? Dziewictwo to przeciez czystosc, czyz nie?Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
jesli bys naprawde jakas pokochal nie patrzyl bys na to czy jest dziewica czy nie.
kawalek blony roznicy nie robi takie moje zdanie |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W toaletach się sika i s** no i czasami sprząta a nie lody robi BTW Uśmiałam się teraz. To JEST prowokacja.
Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2009-06-04 o 19:35 |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
przebrnęłam przez cały watek i to co Ty tutaj wypisujesz nie miesci mi sie w głowie... powiem Ci tylko jedno choć nie wiem jak byś miał być przystojny, uczuciowy, wierny, szczery to w zyciu bym sie z Toba nie związała, czy byla bym dziewica czy też nie, nawet nie ma takiej opcji....
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
A dresiary? A co powiesz, ze znam dziewczyny, ktore juz zdradzily?
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czym sie tak podniecasz, szukaj dziewczyny jaka Ci odpowiada i tyle. Najwyzej bedziesz prawiczkiem do 30, czy 40, a moze i dłuzej. Ja tam poniekąd Cie rozumie, bo tez prawiczka bym nie chciała, to dla mnie na dzien dzisiejszy aseksualne i zwyczajnie nie poczułabym zadnej chemii. Na szczescie nie mam takiego problemu
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Dobra ide poki co, bo pisanie tutaj tylko powoduje samonakrecanie sie, a ja naprawde nie chcialbym odrzucic zadnej dziewczyny za to, ze nie jest dziewica. ale ona tez ma akceptowac to, ze jestem prawiczkiem!
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A po czym Ty poznajesz że to nie dziewica chyba się w Sherlock-a Holmes-a na pierwszej randce nie bawisz i od razu pod spódnice nie zaglądasz szukając błony ?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to sie usmialam....
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
nie przesadzałabym z tym.
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
Osz kurza twarz ! To zmierzasz szukać wśród dresiar i dziwek, które dają czadu po kiblach ? To, że takie w przyrodzie istnieją wiemy i o takich co zdradzają też wiemy. Tylko jak to się ma do Twoich przyszłych związków ? Unikaj takich egzemplarzy i tyle. Wbrew temu co Ci się wydaje, to mniejszość.
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całkowicie nie podoba mi się Twój tok myślenia. Trochę czuję się jakbym mojego księdza w szkole słuchała.
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

? Przeciez on nie zostal okreslony jako osoba nie robiaca czegos ze wzgledow religijnych, tylko zostal zestawiony z taka postawa dla podkreslenia kontrastu.
W tych sprawach doświadczenie zdobywa się właśnie przez praktykę. Można być oczytanym, ale to całkiem co innego.