|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Wiec jeszcze nic nie wiadomo. Zatem mocno zaciskam zeby za 2 tyg. @ sie nie pojawiła
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-06-04 o 20:12 |
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
w koncu jestem,ale bab bylo szok
![]() i tyle czekania no i ryczłam,bo sie nasłuchałam głupot... nie moglam wyszlam do lazienki sie wyryczes,jakie to baby okrutne ![]() ja bylam u gina z pecherzem tylko przepisala cos i powiedziala jak to nie pomoze to bede miec posiew moczu robiony za za bakteria tam siedzi od rodzinnego prosilam sie z dobry rok i nic,a moja ginka od razu,ale zobaczymy czy to pomoze Cytat:
Cytat:
|
|
#4803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Narazie chyba co do stwierdzenia płci to jeszcze za wcześnie, co? Bo u dziewczynki narządu są opuchnięte i też moze wyglądać na chłopaka
|
|
|
#4804 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Lekarz do, którego trafiłam, nie zbadał przyczyny, tylko w wieku 14 lat przepisał pigułki. W ciągu paru dobrych lat nie zrobił usg. Nie wnikałam w to, bo byłam młoda i gupia. Nie myślałam o dzieciach. Później mama poleciła mi swojego gina, bo mój wyjechał a musiałam mieć receptę. Facet zrobił usg i super profesjonalnie wypalił do mnie "a pani to wie, że nigdy nie będzie miała dzieci?! - taką miałam wtedy minę. Po wizycie pojechałam z rodzicami na zakupy i to był pierwszy raz, kiedy zaobserwowałam otaczające mnie wózki i kobiety w ciąży. Przemknęło mi wtedy przez myśl, że ja mam być tego wszystkiego pozbawiona? Poszłam na studia do Częstochowy i tam polecono mi ginekologa, sprawcę cudów. Powiedział, że to bzdura, że z PCO nie można zajść w ciąże. Zajął się mną, sle też przykazał, że czas zacząć się starać. Nie mogliśmy wtedy pozwolić sobie jeszcze na dzidzię. Byłam spokojniejsza, bo wiedziałam już o tym sporo. Teraz mieszkam we Wrocławiu i moim ginem jest ordynator ginekologii w szpitalu wojskowym. Ufam mu. Po tym jak mu powiedziałam ,że już zaczynamy, to pierwszy cykl mi stymulował, niestety nie wyszło, bo powstała torbiel. ściany jajnikó były za grube. Od razu umówił mnie na zabieg, wymienianą tu czasem przeze mnie laparoskopię. Ponakłuwali mi jajniki i są czyste. Można się przez nie przebić. Czekam na 1 po zabiegu @ i potem do dzieła. Istnieje duże prawdopodobieństwo ciąży mnogiej. Tak więc widzisz nie ma co załamywać rąk. To nic takiego. |
||
|
|
|
#4805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super , gratuluję synka trzymam dalej ![]() ![]() Cytat:
![]() a babami się nie pzejmuj jak leżałam w szpitalu to wczoraj przyszła babka co poroniła w 5tc i musiała mieć łyżeczkowanie i jeszcze mówiła ze może to dobrze bo ma już trójkę dzieci i czym więcej dzieci tym więcej roboty przy nich byłam na sali tylko ona i ja i myślałam że ucieknę z tamtąd ... taki babsztyl to może mieć a kobieta co się stara to musi tyle wycierpieć żeby doznać szczęscia ![]() wcześniej lezałam z dwiema młodymi babkami , jedna starała się 3 lata zaskoczyła jak całkiem odpuściła ( przestała brać folik , chodziła po imrezach ) a druga po 1.5roku i też na dobre odpuściła ( nawet zaczeła palić papierosy) tak więc głowa do góry , nie dołować mi się tu i nie poddawać się ... to jest rozkaz ... wykonać a teraz dobranoc
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
Ula super że już jesteś z nami
Teraz już mysi być wszystko oki ![]() Aliisanka super wiadomości, to musiało być piękne przeżycie I gratuluję synka! Dra może wreszcie ginka się zajmie Twoim pęcherzem i coś pomoże... Straszne jest to że tyle się trzeba namęczyć, żeby trafić na normalnego lekarza... żeby teraz już było z górki Kotek81 wg mnie na test było za wcześnie, nie miało szans nic wyjść... Tak że wszystko przed Tobą jeszcze Trzymam żeby kolejny pokazał piękne, solidne 2 krechy ![]() A ja wreszcie sobie odpoczywam i mam chwilę na poczytanie, co u Was... TŻ pojechał z teściem do jakiegoś sklepu, a ja korzystam i nic nie robię Ale chyba 10 godzin pracy na dziś wystarczy
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
kurka chyba mnie przeziebienie łapie... cały czas kicham i kicham
eh co za baba lepiej,bo juz ma dzieci nosz kurde ja plakalam,bo siedzialy 3 kobitki około 28-30 lat i zaczely se mowic(wszystkie z brzuchem) ze jednej kolezanka sie zalila,ze cos nie moze zajsc w ciaze,a one komentarze,ze te co nie moga zajsc to sa dziwne i powinny zniknac z tej ziemi,bo sa przeszkodami,z nami wszysttko ok i z nimi chyba cos nie tak i smichy hihy przykro mi sie zrobilo i same lzy lecialy,jak mozna byc tak durnym... 1 co 5 min fajka ... eh i takie baby maja dzieci nigdy sie z tym nie pogodze...
|
#4808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama nie wiem co mam myslec nie nie mam wszystkich objawow PCO tz. tabletki antykoncepcyjne uregulowaly mi cykl, po odstwaieniu zawsze mam 30 dni, tylko teraz sie przedluzyl, stad przypuszczenie ciazy. A wczesniej mialam nieregularne ale w druga strone, miesiaczki mialam dosc czeste, bo cykle byly 23-25 dniowe. Nie mam nadmiernego owlosienia ani nigdy nie mialam problemow z cera. Jedynie te jajniki powiekszone z pecherzykami (pokazal mi je dzis na USG) no i nadwaga, ale bylam przekonana ze wynika to z mojej nadmiernej sklonnosci do slodkosci Dziwie sie tylko dlaczego nie dal mi niczego na przyspieszenie miesiaczki tylko kazal czekac az sama nastapi![]() No nic, nie pozostalo mi nic innego jak czekac na @, potem zrobie badania i kolejna wizyta. pacierp, trzymam kciuki za Ciebie, jak Tobie sie uda to mi tez |
|
|
|
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
Buona sera
![]() agnieszka09 3mam mocno ![]() A co do moich pęcherzyków to zobaczymy jutro ![]() ula Witaj skarbie po tak długiej nie obecności teraz dbaj o siebie i się nie przemęczaj !!!aliisanka to super,że wszystko o.k i mówisz,że synuś ałła kochana nie smuć się tak bardzo
|
|
|
|
#4810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie ważne zresztą jaka płeć ważne by był zdrowy mam nadzieję że ten test pappa też dobrze wypadnie
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak lekarz ma takie wprawne oko to pewnie ma racje ![]() A czemu Cię skierował na ten test Pappa?? Jesteś w grupie ryzyka czy co? Czy ta przezierność wyszła poza normę? Czy generalnie wszystkich tak kieruje?
|
|
|
#4812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aliisanka gratuluje synusia! ![]() Ula witamy i cieszymy się że znów jesteś z nami. Ałła zmien lekarza,z PCO można mieć dzieci!Wymaga to leczenia dlatego powinnaś udac sie do specjalisty,a nie marnować czasu u takiego co głupoty wygaduje! Edzia trzymam za pęcherzyki ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrecz przeciwnie, nawet slowem o tym nie wspomnial!!!! Nawet mi nie powiedzial ze na 100% mam PCO, bo nie wszystkie czynniki na to wskazuja, dlatego zlecil badanie hormonow!!! A ta moja panika wynikla ze tego ze niepotrzebnie czytalam o PCO w internecie. Lekarza nie zmienie bo to znakomity specjalista i mialam duzo szczescia ze tak szybko mnie przyjal, oczywiscie prywatnie
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
wycięłam Wam z filmu fragment gdzie widać że to chłopczyk, i kilka rzeczy Wam opisałam
![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taka jestem dzisiaj rozkojarzona.No własnie jesli nawet nie powiedział że napewno masz PCO to lepiej się tym nie przejmować i nie czytać niepotrzebnie,to wtedy człowiek szuka u siebie wszelkich objawów.Przynajmniej ja tak mam Przepraszam Cię za to nieporozumienie!!!Przebad asz sobie hormony i juz coś będzie wiadomo.Jesli to dobry specjalisty to oczywiście się go trzymaj!Ja już chyba lepiej pójde spać,bo nie wiem co czytam ![]() Aliisanka śliczny ten chłopczyk i bez wątpienia chłopczyk ![]() Miłej nocki staraczki Edytowane przez coralady Czas edycji: 2009-06-04 o 22:01 |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobranoc, ja tez juz zmykam
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze jedno miałam Wam napisać..
dziś była ta moja przyjaciółka o której Wam pisałam że 9 lat starają się o dzidziusia, i jak na złość dostała w nocy okres i nie mogła dziś iść na wizytę ale przepisałam ją od razu na 18 czerwca żeby nie odwlekać.. powiem Wam że serce mi pękało...niezręcznie się czułam, starałam się słowem nie wspominać ani o ciąży, ani o tym jak się czuję, poza tym że też była ze mną u gina.. o filmie nawet nie wspomniałam, i mój mąż domyślił się dlaczego nie chciałam.. 2 razy widziałam u niej łzy w oczach, choć nie chciała tego pokazać.. powiedziałam jej, że wiele bym dała by to Ona pierwsza nosiła w sobie maleństwo, bo w końcu Ona dłużej się stara, i że gdybym tylko miała na to wpływ, to zrobiłabym wszystko by to teraz ona cieszyła ciążą..a ja bym mogła cierpliwie czekać.. nie wiem jeszcze jak wyrazić to, jak bardzo bym chciała żeby i Ona i Wy wkrótce nosiły w Sobie maleństwo.. czasem myslę że to ktoś z dłuższym stażem powinien już móc cieszyć się ciążą, a ja przecież mogłabym poczekać.. ale to ja noszę w Sobie maleństwo..bardzo sie tez z tego cieszę, ale naprawdę takie sytuacje łamią mi serce..
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciu faktycznie widać fiuteczka malutkiego hehehe, fajna dzidzia A który jest dokładnie u ciebie tydzień i dzień?
|
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
Patuś, u mnie jest dokładnie 12t6d
![]() nie wiem czy coś zmieni, ale mam nadzieje że wszystko będzie ok, i że wykaże że dzidziuś zdrowy
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz ląduje do łózka,bo już cieknie mi z nosa,nosz nie miałam kiedy sie rozchorwac eh
i mam dość kichania dość,co 5 min kicham po 4 razy masakra kobra przecież mozesz iść w białej sukni i tez mieć magię czy koscielny od cywilniaka sie rożni??moze i tak nie wiem,ja od kościła odesżłam co prawda,ale dla mnie od zawsze magia był tylko i wyłącznie cywilny i tylko taki bęe brać jezeli cos się zmieni,bo wiecie różnie to bywa póki co nie planujemy i tak Alu ale cudny chłopczyk aż się rozpłakała,ale ze szczescia i tak bardzo bym chciała poczuć jak to jest mieć w sobie taka mała istotkę i będzie dobrze zobaczysz
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa pora
Aliisanka śliczny chlopak bedzie za badanieDra moze wkomcu wyleczysz ten pecherz ![]() dobrej nocki |
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 29 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone hanjah - (Hania, 26 lat, UK) staranka zawieszone ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) staranka zawieszone solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 brawurkaaa - (Ela, 24lata, Poznań) cykl 7, last @ 18.04 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04 ![]() pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04 ałła - (Paulina, lat 28, warminsko-mazurskie) cykl 1, last @ 30.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 3.05 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 11, last @ 9.05 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 13, last @ 10.05 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 5, last @ 10.05 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 10, last @ 14.05 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 3, last @ 15.05 moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków)cykl 1 last @ 17.05 kotek81 - (Karina,28lat,Jędrzejów (świętokrzyskie) cykl 1 last @ 18.05 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 4, last @ 19.05 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 5, last @ 19.05 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 8, last @ 19.05 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 2, last @ 22.05 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 22.05 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 6, last @ 23.05 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 6, last @ 25.05 cherubinka - (Aga, lat 27, Podlasie) cykl 7, last @ 28.05 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 7, last @ 31.05 coralady - (Nela,28 lat,Małopolska) cykl 7, last @ 31.05 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 14, last @ 1.06 Irmusia - ( Aneta, 28 lat, Kraków) cykl 1, last @ 01.06 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 10, last @ 3.06 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 3, last @ 4.06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 26 zafasolkowane: adaikaka(Aneta,22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-27 sierpnia 2009) czekoladka21(Ania, 26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-1 sierpnia 2009) DDosiek (Dorota, 24 lata)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-12 września 2009) Foka29(Ania, 29) –gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-15 września 2009) Ainka11111(Ania, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu precious_81(Justyna, lat 27)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(t.p-15 września 2009) Milibili(Magda, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(t.p - 6 października) Nika1980(Dominika, 28 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky(Martyna, 24 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu(t.p-7 października) malin30(Magda, 32 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-7 października 2009) miss.hot(Monia, 26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-22 października 2009) sorejna(Joasia, 28 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-23 października 2009) Agusia_a9(Agnieszka, 19 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu flowerspower(Ewelina, 23 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p-11 listopada 2009) gusiec(Agnieszka ,26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu zuzanna12(Magda,26 lat) – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-20 listopada 2009) aliisanka(Ala, 27 lat) – gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( t.p-15 grudnia 2009) martaN23(Marta, 23 lata) – gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-18 grudnia 2009) edi25(Edyta, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (t.p-10 stycznia 2010 fleurdelacour(Pola, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 9 cyklu strompka(Ewelina,27 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Lenka1000(Lena,31 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu ula 87(Ula, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu PatkaM84(Patrycja, 25 lata) –gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Sweet_Jelly(Malwina, 22 lata)–gratulujemy!dwie kreseczki w 6 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-06-05 o 20:33 |
|
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu, weź coś na przeziębienie i do łóżka!
i ciepłe majtoszki załóż, bo pęcherz chory
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
no juz se wzielam i lece do łozeczka
babami juz sie nie przejmuje,ale okropne sa baby niestety przy nich nie plakalam,ale wyszlam do lazienki aaa prosze sie odezwac,bo będe kasowac z listy solarka malami82 brawurkaaa Pyziulka przyszły @ do was czy czekacie?? ta co się do jutra do godziny 0 nie odezwie kasuje taki był układ @ kwietniu mamy juz czerwiec pacierp i ałła wiem ,że czekają to są usprawiedliwione mykam dobraj nocki papa
|
#4826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...i może to marne pocieszenie, ale szczerze to chyba wolałabym nie brać nigdy kościelnego, niż nie mieć chęci teraz tego wspominać, także głowa do góry, bo magia jednego dnia nie wystarczy ...magią ma być całe życie we dwoje, a nie ulotna chwila ![]() Zresztą ja już nie czuję potrzeby legalizowania związku, co prawda mój Tż ma inne zdanie i nigdy nie mów nigdy, ale póki co to nie planuję aliisanka, gratulacje z okazji wiadomości o synusiu i w tym szoku wypaliła "to co to jest?" ...zanim usg pokazało, że to chłopiec marzyła o córeczce ...i taką niespodziankę miała![]() ...ale masz rację, najważniejsze, żeby było zdrowe, bo i tak będzie kochane nad życie Ula, super, że wszystko ok i że jesteś już z nami Mykam spać, bo już późno... Miłych snów dziewuszki Ałła, ja też mam zapęcherzykowane jajniki i w poniedziałek odbieram wyniki hormonów i później leczenie ...mam wiele obaw, ale wierzę, że będzie ok. Aha i tez nie mam wszystkich objawów tzn. nadmiernego owłosienia czy trądziku ...jedynie od zawsze długie cykle i tak jak pacierp miewałam nawet 3-4 w roku ...no i do wagi tez mogłabym się czepnąć, ale mam grube kości i tendencję do tycia (ja i mój brat) i nie sądzę, żeby to miało związek z pco, bo bywałam i chudsza i grubsza (niestety)...Kaaamila, jak Ty masz takie długie cykle, to jeszcze nie przesądzone ...ja bym jeszcze poczekała kilka dni i jak się @ nie pojawi powtórzyłabym test. ...a teraz juz naprawdę spadam spać, buziaki
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2009-06-05 o 01:09 |
|
|
|
|
#4827 |
|
Rozeznanie
|
Buon giorno
A jestem dzisiaj pierwsza Więc częstuje wszystkich pyszna kawusią ![]() aliisanka Śliczny synuś widać dobrze,że to chłopczyk !!!Chcę Ci powiedzieć,że jesteś kochana i masz bardzo dobre serce bo kto nas lepiej zrozumie jak nie osoba która też przez to przeszła ![]() kobra dziewczyny maja rację,że do cywilnego też możesz włożyć białą sukienkę Dra skarbie a Ty się kuruj bo jakieś fatum na Ciebie chyba spadło jak nie pęcherz o grypa ![]() A ja muszę za chwilkę iść szyć bo wczoraj przynieśli mi kilka rzeczy do przeróbki a kasę potrzebuję teraz ![]() Popołudniu na 17.15 idę na monitoring to się dowiem może już czegoś co się tam dzieje ????I za sam monitoring muszę zapłacić 130€ a we wtorek badania i nie wiem ile za nie wszystkie zapłacę ale mąż mówi,że nie wie czy pomoże 100€ Miłego dnia laseczki Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-06-05 o 08:21 |
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Aliisanka piękny chłopczyk, i jaki fotogeniczny ![]() ![]() W badankach na pewno wszystko będzie oki ![]() Ależ dziś szaro i ponuro.. jak szłam to jeszcze jakaś mżawka była... A tu trzeba tkwić w pracy do 18... U mnie dziś 23dc, więc zostaje mi tylko spokojnie czekać do przyszłego tygodnia. I nie wiem czemu, ten cykl mam zupełnie inny od poprzedniego - w tamtym gdzieś od połowy bolały mnie piersi i chwilami brzuch, a teraz tylko w połowie, przez ok. 2 dni czułam brzuch (owulka?) i od tamtego czasu nic, piersi jakby nie istniały, brzuszek czasami tylko zakłuje. Wcześniej chyba tak dokładnie się nie obserwowałam i nie zauważałam takich rzeczy... Też tak macie, że w każdym cyklu jest inaczej??? Miłego dnia!!!!! |
|
|
|
|
#4829 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po pobraniu krwi, wyniki za 2 tygodnie dopiero, prosimy o mocne kciuki by dzidziuś była zdrowy bardzo bardzo
![]()
|
|
|
#4830 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

za całą resztę. Niech moc będzie z nami

Teraz już mysi być wszystko oki
Ale chyba 10 godzin pracy na dziś wystarczy 

co się tam dzieje ????I za sam monitoring muszę zapłacić 130€ a we wtorek badania i nie wiem ile za nie wszystkie zapłacę ale mąż mówi,że nie wie czy pomoże 100€