|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawiczek, a niedziewica
Cytat:
Aha to musiałam nie doczytać tego . Hm ja bym powiedziała że są takie nie dziewice lwice które czekają na takie kąski jak Ty.
|
|
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Komus sie nudzi i tyle.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie usmialam czytajac ten watek
)dziewica, nie-dziewica, frajer, nie-frajer coraz wybitniejsze nie-KWIATKI wyrastaja na wizazu
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz jego wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251617
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieks
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Przyznam sie wam, ze kiedys nie chcialem dziewczyny "po analu", przerazalo mnie to, ale teraz to sam bym chcial tego sprobowac ze swoja przyszla kobieta, lub jej "tam" palca wlozyc i wstydze sie strasznie takich fantazji
|
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
ja nie wiem czemu ale przerażasz mnie....
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
hej Ty co jesteś przed jesteś Wazonikiem?
a wiesz że nie każda niedziewica puszcza się w kiblu? byłoby wszystko w porządku gdyby przed Tobą miała po prostu chłopaka z którym się po prostu bzykała? |
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
Dobra, miałeś rację Wyraku - ajne prowokacjon
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
myslę, że juz się przyjęła
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawde??!! To takie niedzwiedzice istnieją....dresiary i to jeszcze, które zdradzają?? Bój się boga...toć ja myślałam,że tak tylko w filmach jestem przed, w jakim Ty się chłopie towarzystwie obracasz?? To okropne! Niezły wątek swoją drogą I też już jestem pewna co do prowokacji
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
mnie też... jakbym słyszała 10 letnie dziecko, które przyłapało rodziców na seksie i i teraz boi się wszystkiego co z tym związane.
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swoja droga watek odrazu poprawia humor ![]() A tak przy okazji jak mozna sie z czego wyleczyc przez kilka godzin?? Twoj tok myslenia mnie rozbraja
|
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Wyleczylem sie juz dawno, tylko jakos dzisiaj mnie na szlo |
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorowi proponuję pracę nad poczuciem wartości, najlepiej z pomocą psychologa. Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-06-04 o 21:43 |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Te niedzwiedzice ![]() Uśmiałam się, jak nie wiem co
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12618329]No i sprawa się rypła... W tym momencie kontynuowanie tematu jest chyba zbędne...
Autorowi proponuję pracę nad poczuciem wartości, najlepiej z pomocą psychologa.[/quote] Ale co się naśmiałam to moje Niedźwiedzica
|
|
#171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i w końcu na czym polega problem - że dziewczyna nie jest dziewicą czy że Ty jesteś prawiczkiem ![]() i ponawiam pytanie: jesteś Wazonikiem?
|
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja byłam krótko w zwiazku i nie gralam w karty... i co, mamy problem w klasyfikacji? kurde, jakie ludzie mają problemy... a tak poza tym- myślę, że jak naprawdę któraś wpadnie Ci w oko to nie bedziesz myslal w ogole o tym czy jest dziewicą czy nie... ***** aaaa, ale się wczułam ![]() hehhehe
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-06-05 o 00:34 |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdy zaczynałam swój aktualny związek mój facet (o cztery lata starszy ode mnie) był prawiczkiem a ja już od dłuższego czasu nie byłam dziewicą. To niczego nie zmieniało, uwierz. Niektóre dziewczyny uwielbiają niedoświadczonych w tej kwestii facetów :P.
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
lol, wazonik stał się legendarnym mistrzem i zyskuje ciągle nowych uczniówXD
szczerze - żal. nie rozumiem zarówno dziewczyn, które puszczają się pijane do nieprzytomności na imprezach i chłopaków, którzy wymagają od dziewczyn, żeby zachowywały dziewictwo do nie wiadomo jakiego wieku. 22 letnia dziewica to pewnie jeszcze nie dinozaur, da się znaleźć, ale rany, egzaminować kogoś z jego przeszłości?! ach, i tak poza wszystkim - "Prawiczek, a niedziewica" tytuł wątku... czy tylko ja przeczytałam "Prawiczek a niedźwiedzica"? chyba za późno kładę się spać=='
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem wazonikiem, ale wiem, ze na forach kobiecych czesto pojawiaja sie prawiczki o takich pogladach jak ja
---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Nie znam takich, ktore lubia prawiczkow. Prawiczek to zaden macho. Ja mam cere tradzikowa, nie moge cos zdac prawa jazdy i az boje sie do dziewczyn wystartowac. Zauwazylem, ze podswiadomie wole miec zajete kolezanki, zeby przy nich sie swobodobnie czuc i zeby zadna mnie nie podrywala. |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sluchaj, prawiczek to nie jest jakis inny gatunek pluszowego niedzwiadka, ktorego sie lubi albo nie. co to w ogole za segregacja ludzi ze wzgledu na odbytu stosunek seksualny? jest sie nim albo juz nie i koniec piesni. kocha sie osobe, za caloksztalt i za wszystko z osobna, ale na Boga nie mysli sie o niej w kategoriach "uzyty penis/peknieta blonka" - bo to jest po prostu obrzydliwe i nieludzkie. Masz zanizone poczucie wlasnej wartosci, pryszcze? prawo jazdy? to takie *******y okreslaja Cie jako czlowieka? daruj, ale jestes dziecinny. Moj tż był prawiczkiem jak sie poznalismy. i co z tego? kochałabym go tak samo gdyby nim nie był, ba moglby miec i nawet cala horde bab przede mna. nie interesuje mnie to z pewnej banalnej i jakze oczywistej przyczyny - kochamy sie i w terazniejszosci jestesmy dla siebie najwazniejsi. gdy w koncu sie otworzysz, przestaniesz sie obijac o sciany dotrze do Ciebie, ze po tym swiecie chodza kobiety, ktore zainteresuja sie Toba nie ze wzgledu na Twoje prawko, samochod i nie beda od Ciebie wymuszac seksu w klopie. A teraz wylacz kompa i idz spotkaj taka babke. powodzenia. |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw musze nad soba jeszcze wiele pracowac by byc w stanie byc z kobieta. Najpierw sie chce stac prawdziwym mezczyzna. Poza tym im dluzej jestem prawiczkiem to mam wrazenie, ze moje szanse na kobiete maleja
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym wystarczy przeczytac takie tematy i mozna sie zalamac
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103762 Wiem, ze czesc osob klamie na pewno i fantazjuje, ale mimo wszystko dziewczyny, ktore mialy wielu partnerow to nie jest jakis ewenement w przyrodzie ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Nie potrzebuje psychologa, po prostu realnie oceniam swoje szanse |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

)

Naprawde??!! To takie niedzwiedzice istnieją....dresiary i to jeszcze, które zdradzają?? Bój się boga...toć ja myślałam,że tak tylko w filmach