Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 12:07   #2701
19martusia86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
a ja nie lubie sprzątać... zasze jak się zaboirę za sprzątanie to wszystko wokół siebie rozwalam a później nie mogę tego ogarnąć...
najgorzej jest z szafą jakbym się nie starała zawsze panuje tam bałagan

Ps kiedy planujecie prać te wszystkie śliczności dla dzidzi? i tylko w proszku czy jeszcze jakimś płynie zmiękczającym do płukania - jeżeli takowe są ?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

ja zawsze z utęksknieniem czekam na męża - i po tylu latach razem ciągle za nim tesknie jak małolata
Maż na pewno odgoni tą okropną deprechę ;-)))

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

bo będzie dobrze
Ja narazie wyprałam w tym proszku w którym ja alergii nie mam. A jak zakupie Lovelle albo Jelp (nie wiem który leszy) to wypiorę jeszcze raz
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:08   #2702
Foka29
Zadomowienie

Jelp podobno bardzo fajny. Oczywiście ustawię opcję dodatkowego płukania.
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:12   #2703
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
A ja od dwóch tygodni mam męża ciągle przy sobie. Tylko od poniedziałku znowu zaczniemy się widywać dopiero po 16.00. Szkoda, że urlopy tak szybko się kończą
Mój teraz bierze urlop. Jak się zapytałam, czemu teraz to mi powiedział, że woli wziąć wcześniej póki jeszcze sprawna jestem Kochany, nie ma co

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość
z tego co wiem, są proszki do prania typowo niemowlęcych ciuszków i taki zamierzam kupić, a pralkę nastawić na pranie i płukanie rzeczy dziecięcych, bo taka opcja u mnie w pralce jest (brałam to pod uwagę przy jej kupnie)
Mnie teraz czeka zakup pralki właśnie z myślą o dzidziusiu. W tym mieszkaniu które wynajmujemy jest stary rzęch.
Stary 2009-06-05, 12:13   #2704
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniało mi się - na pewno prać będę w specjalnym płynie do prania, bo proszek gorzej się wypłukuje. U ginka dostałam próbkę płynu Lovella. Czy któraś wie, czy to dobry środek do prania dla niemowlaków?
jak dostałaś od lekarza to musi być specjalny z atestem dla dzieci , więc pewnie dobry

Cytat:
z tego co wiem, są proszki do prania typowo niemowlęcych ciuszków i taki zamierzam kupić, a pralkę nastawić na pranie i płukanie rzeczy dziecięcych, bo taka opcja u mnie w pralce jest (brałam to pod uwagę przy jej kupnie)
dokładnie trzeba płukać i płukać

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
Oczywiście ustawię opcję dodatkowego płukania.

idę leżeć...

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:14   #2705
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
jak dostałaś od lekarza to musi być specjalny z atestem dla dzieci , więc pewnie dobry

dokładnie trzeba płukać i płukać

idę leżeć...
Miłego odpoczynku!!!
Stary 2009-06-05, 12:19   #2706
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Lekarz sam mi tego nie dał. To było w paczce "propagandowej". Dostaje się takie co jakiś czas. Teraz przy badaniu połówkowym powinnam dostać drugą. Tam jest książeczka z poradami, do tego ulotki reklamowe i próbki różnych produktów. Lovela ma atest Instytutu Matki i Dziecka, ale nie wiem, jak sprawdza się w praniu.

PS. Dla tych, które myślą o Tako Jumperze X - ten wózek też ma atest Instytutu.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:29   #2707
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Lekarz sam mi tego nie dał. To było w paczce "propagandowej". Dostaje się takie co jakiś czas. Teraz przy badaniu połówkowym powinnam dostać drugą. Tam jest książeczka z poradami, do tego ulotki reklamowe i próbki różnych produktów. Lovela ma atest Instytutu Matki i Dziecka, ale nie wiem, jak sprawdza się w praniu.

PS. Dla tych, które myślą o Tako Jumperze X - ten wózek też ma atest Instytutu.
U mojego gina takie paczki propagandowe na poczekalni leżą dla chętnych.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 12:32   #2708
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
U mojego gina takie paczki propagandowe na poczekalni leżą dla chętnych.
Mi to dała pielęgniarka przy spisywaniu danych do karty ciąży. W sumie fajna sprawa. Jestem ciekawa, co będzie w tej drugiej paczce. Trzecią dostaje się przy wypisywaniu ze szpitala po porodzie. Potem bedą jeszcze dwie, ale to dużo później, jak dziecko bedzie większe.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:46   #2709
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Mi to dała pielęgniarka przy spisywaniu danych do karty ciąży. W sumie fajna sprawa. Jestem ciekawa, co będzie w tej drugiej paczce. Trzecią dostaje się przy wypisywaniu ze szpitala po porodzie. Potem bedą jeszcze dwie, ale to dużo później, jak dziecko bedzie większe.
ginekologowi, który do tej pory prowadził moją ciąże, do głowy nawet nie wpadło, by cokolwiek mi zaproponować, nawet o kartę ciąży musiałam się prosić i dostałam ją dopiero w 13 tyg !!!!

próbki kremów, książeczek i innych pierdółek dostaję od siostry i zaprzyjaźnionych aptekarzy.
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:46   #2710
sweetpinky
Zakorzenienie

ja też dostaję te paczki fajna sprawa
ja już dostałam 3 pierwszą przed ciążą a dwie w trakcie

coraz gorzej się czuję w dodatku jutro się nie wyleżę ani w niedzielę bo jadę do Lublina a muszę być koniecznie nie mogę być chora

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:46   #2711
Kikunia81
Rozeznanie

Cytat:
Jelp podobno bardzo fajny. Oczywiście ustawię opcję dodatkowego płukania.
ja kupiłam sobie już jelpa do białego i do koloru i oprócz tego mleczko do prania lovella (do jakichś delikatniejszych ciuszków). Moja pralka nie ma niestety dodatkowych programów do odzieży dziecięcej, ale najwyżej będę płukać dodatkowo. Ja i mąż jesteśmy alergikami, mam nadzieję, że synuś nie będzie
Pranie i prasowanie zamierzam rozpocząć lipiec - sierpień, gdyby się coś nieplanowanego wydarzyło to któraś babcia będzie musiała przyjechać i się tym zająć, bo męża o takie zdolności raczej nie podejrzewam

Wczoraj byłam na większych zakupach i przy okazji kupiłam sobie pierwszą paczuszkę pampersów new born i chusteczki sensitive w pudełku
Kikunia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 12:48   #2712
aniago25
Zadomowienie

Sorejna ja też chciała usg na 23 czerwca ale lakarz jest 22 a póżniej aż 25 więc wolałam wześniej ja też mam w pralce ten program do prania ubranek dziecinnych i z niego skorzystam.
A ja dzisiaj pół dnia szukałam mieszkania, dzwoniłam i normalnie doła już łapałam jak mi mówili że z dzieckiem nie wynajmą mieszkania ale w końcu znalałam mieszkanie gdzie nas chcą z dzidziusiem mąż ma o 17.00 pojechac zobaczyć, mam nadzieje że będzie ok.

Nika odpoczywaj i leż jak cię brzuszek boli, mój maluszek z każdym dniem robi się aktywniejszy nawet już w dzień kopie
sweetpinky jak bedziesz jutro jechała to ubierz się ciepło bo u nas zimno w Lublinie.

Edytowane przez aniago25
Czas edycji: 2009-06-05 o 12:51
aniago25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:48   #2713
Kikunia81
Rozeznanie

Cytat:
ginekologowi, który do tej pory prowadził moją ciąże, do głowy nawet nie wpadło, by cokolwiek mi zaproponować, nawet o kartę ciąży musiałam się prosić i dostałam ją dopiero w 13 tyg !!!!

próbki kremów, książeczek i innych pierdółek dostaję od siostry i zaprzyjaźnionych aptekarzy.
Ja też ani razu nic nie dostałam, oprócz zeszłorocznych gazet o dzieciach. W poczekalni są tylko ulotki różnych firm.
Stary 2009-06-05, 12:52   #2714
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Napisane przez Kikunia81 Pokaż wiadomość
ja kupiłam sobie już jelpa do białego i do koloru i oprócz tego mleczko do prania lovella (do jakichś delikatniejszych ciuszków). Moja pralka nie ma niestety dodatkowych programów do odzieży dziecięcej, ale najwyżej będę płukać dodatkowo. Ja i mąż jesteśmy alergikami, mam nadzieję, że synuś nie będzie
Pranie i prasowanie zamierzam rozpocząć lipiec - sierpień, gdyby się coś nieplanowanego wydarzyło to któraś babcia będzie musiała przyjechać i się tym zająć, bo męża o takie zdolności raczej nie podejrzewam

Wczoraj byłam na większych zakupach i przy okazji kupiłam sobie pierwszą paczuszkę pampersów new born i chusteczki sensitive w pudełku
zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko ok

na razie z tego co zaplanowaliśmy zrobić dla dzidzi to postawiliśmy komandora, by w komodzie miejsce na jej rzeczy zrobić a tak poza tym nic...jest czerwiec...potem lipiec, sierpień, wrzesień...do października jeszcze tak dużo czasu...a Wy już chusteczki, pampersy kupujecie...
Stary 2009-06-05, 13:00   #2715
aniago25
Zadomowienie

Ja mam zamiar też już wszystko kupowac powoli tylko czekam na przeprowadzkę do wrzesnia chce miec już wszystko żebym się nie stresowała , pamiętam jak moja siostra miesiąc przed terminem wszystko przygotowała dla córeczki a za kilka dni trafiła do szpitala bo miała częste skórcze i musiała leżeć i cieszyła się że ma już wszystko kupione
Stary 2009-06-05, 13:13   #2716
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar też już wszystko kupowac powoli tylko czekam na przeprowadzkę do wrzesnia chce miec już wszystko żebym się nie stresowała , pamiętam jak moja siostra miesiąc przed terminem wszystko przygotowała dla córeczki a za kilka dni trafiła do szpitala bo miała częste skórcze i musiała leżeć i cieszyła się że ma już wszystko kupione
prawda jest też taka, że my mamy kopertę, gdzie zbieramy pieniążki na wszystkie te zakupy. jak już pędzie ładna sumka, wówczas zorganizujemy kilka dni na konkretne zakupy.

póki co ja nie czuję potrzeby, by w tej chwili chodzić po sklepach i coś już kupować. oczywiście rozglądamy się za łóżeczkami, fotelikami ale z zakupem się wstrzymujemy. mamy inne wydatki, dzidzia poczeka. przyjdzie taki czas, że i nas najdzie na zakupowe szaleństwo to wtedy poszalejemy z przyjemnością

Edytowane przez sorejna
Czas edycji: 2009-06-05 o 13:14
Stary 2009-06-05, 13:13   #2717
Foka29
Zadomowienie

Myślę, że fajnie jest tak "na raty" kupowac: rozłożyc sobie to wszystko w czasie. Sprawia radośc i wydatków się tak w domowym budżecie nie odczuwa. Jakbyśmy mieli całą wyprawkę w jednym miesiącu kupic to mąż by chyba na zawał zszedł. A tak wystarczy nie sumowac, nie wiedziec...
Stary 2009-06-05, 13:16   #2718
Kikunia81
Rozeznanie

Cytat:
ja mam termin na 20 września, więc ze wszystkimi zakupami chciałabym się uwinąć do końca sierpnia. Nie chciałabym, żeby mąż wybierał ubranka i inne rzeczy, to moja działka Prawie od początku ciąży kupuję sobie wszystko powolutku, bo jakbym miała kupić wszystko od razu to byłyby ogromne koszty, a tak rozkłada się to w czasie i zakupy są przemyślane
Stary 2009-06-05, 13:19   #2719
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:

Nika odpoczywaj i leż jak cię brzuszek boli, mój maluszek z każdym dniem robi się aktywniejszy nawet już w dzień kopie
poleżałam i się zebrałam do jedzenie musli z mlekiem.
już mi lepiej mąż dzwonił

Cytat:

na razie z tego co zaplanowaliśmy zrobić dla dzidzi to postawiliśmy komandora, by w komodzie miejsce na jej rzeczy zrobić a tak poza tym nic...jest czerwiec...potem lipiec, sierpień, wrzesień...do października jeszcze tak dużo czasu...a Wy już chusteczki, pampersy kupujecie...
a ja uważam, że warto zacząć wcześniej. po pierwsze można wtedy na spkojnie przemyśleć i popatrzeć co się podoba gdzie taniej itp. po drugie, jak się kupuje coś co miesiąc to wtedy te wszystkie wydatki tak nie trzepią po portfelu.
po trzecie, zgadzam się z dziewczynami...niestety wszystko mozę się zdarzyć, lepiej być gotowemu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 13:23   #2720
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Myślę, że fajnie jest tak "na raty" kupowac: rozłożyc sobie to wszystko w czasie. Sprawia radośc i wydatków się tak w domowym budżecie nie odczuwa. Jakbyśmy mieli całą wyprawkę w jednym miesiącu kupic to mąż by chyba na zawał zszedł. A tak wystarczy nie sumowac, nie wiedziec...
I jest to doskonały sposób na kupywanie typu: a to, zobacz jakie śliczne, kupmy w końcu nie dużo kosztuje a i tak w ogólnym rozrachunku zbiera się spora suma
Stary 2009-06-05, 13:27   #2721
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
I jest to doskonały sposób na kupywanie typu: a to, zobacz jakie śliczne, kupmy w końcu nie dużo kosztuje a i tak w ogólnym rozrachunku zbiera się spora suma
Nooo

Kumasz moją filozofię
Stary 2009-06-05, 13:28   #2722
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Cytat:
ja mam termin na 20 września, więc ze wszystkimi zakupami chciałabym się uwinąć do końca sierpnia. Nie chciałabym, żeby mąż wybierał ubranka i inne rzeczy, to moja działka Prawie od początku ciąży kupuję sobie wszystko powolutku, bo jakbym miała kupić wszystko od razu to byłyby ogromne koszty, a tak rozkłada się to w czasie i zakupy są przemyślane
ja też tak uważam i popieram
Stary 2009-06-05, 13:32   #2723
Nika1980
Zakorzenienie

no wiecie co mawiała Marilyn Monroe....? "Pieniądze szczęścia nie dają...Dopiero zakupy! " hihihihi

Stary 2009-06-05, 13:34   #2724
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
no wiecie co mawiała Marilyn Monroe....? "Pieniądze szczęścia nie dają...Dopiero zakupy! " hihihihi
Czyli, wbrew pozorom, to mądra kobieta była.
Stary 2009-06-05, 13:36   #2725
woman31
Zadomowienie

witam po parodniowej przerwie. nie wiem czy pamietacie ale skarzylam sie na klucie w podbrzuszu (tak centralnie). poszlam do gina i on od razu skierowal mnie do szpitala. dopiero wrocilam do domu. moj tylek jest obolaly od zastrzykow dobrze ze wszystko w porz zadku z dzieckiem. stwierdzono ze to najwidoczniej byly bole spowodowane rozciagajacej sie macicy.
w szpitalu bylo ok ale jakos musze odpoczac od tego szpitala.
ps. jak slyszalam placz noworodkow to pomyslalam sobie "jaki to cudowny dzwiek i dopiero wtedy naprawde do mnie dotarlo ze ja niedlugo bede tulila takiego noworodka w ramionach"
woman31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:42   #2726
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli, wbrew pozorom, to mądra kobieta była.
najwidoczniej

Cytat:
Napisane przez woman31 Pokaż wiadomość
witam po parodniowej przerwie. nie wiem czy pamietacie ale skarzylam sie na klucie w podbrzuszu (tak centralnie). poszlam do gina i on od razu skierowal mnie do szpitala. dopiero wrocilam do domu. moj tylek jest obolaly od zastrzykow dobrze ze wszystko w porz zadku z dzieckiem. stwierdzono ze to najwidoczniej byly bole spowodowane rozciagajacej sie macicy.
w szpitalu bylo ok ale jakos musze odpoczac od tego szpitala.
ps. jak slyszalam placz noworodkow to pomyslalam sobie "jaki to cudowny dzwiek i dopiero wtedy naprawde do mnie dotarlo ze ja niedlugo bede tulila takiego noworodka w ramionach"
to dobrze, że z wami wszystko w porządku, odpoczywaj od szpitala dobrze, że wróciłaś do nas

Stary 2009-06-05, 13:48   #2727
aniago25
Zadomowienie

Zgadzam sie z wami dziewczyny że kupowanie co miesiąc jest mniej odczuwalne a mi sprawia przyjemność chodzenie po sklepach i oglądanie rzeczy dla maluszka, jutro może nam się uda pojechać wózki obejżeć

woman dobrze że już jesteś w domu i z dzidziusiem wszystko ok

Edytowane przez aniago25
Czas edycji: 2009-06-05 o 13:54
aniago25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:56   #2728
Nika1980
Zakorzenienie

a ja miałam w ten weekend jechać po farbę i w przyszłym tyg malowanie pokoiku dla Lenki..a teraz to nie wiem, czy to będzie pokoik Lenki , czy dwóch innych dziewczynek, jeśli się wogóle uda mieliśmy kupować mebelki, a tak to nie wiem , bo do mniejszego pokoiku te, które chcieliśmy się nie zmieszcza...boże...
moje życie stoi do góry nogami.

Stary 2009-06-05, 14:02   #2729
joannah
Rozeznanie

GG do joannah

cześć dziewczynki
Cytat:

my dla dzidzi kupiliśmy specjalnie duzą komode na ubranka bo nie mielibysmy gdzie ich trzymać

Cytat:

ja do prania kupie pewnie lovelle proszek do białego i do kolorów, a pranie zaczne w lipcu jak zrobi sie cieplej

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
ja też dostaję te paczki fajna sprawa
ja już dostałam 3 pierwszą przed ciążą a dwie w trakcie

coraz gorzej się czuję w dodatku jutro się nie wyleżę ani w niedzielę bo jadę do Lublina a muszę być koniecznie nie mogę być chora
Dużo zdrówka życze
Ja tez dostaje te paczki, już kilka dostałam

W środe byłam na wizycie u lekarza, zrobiła mi usg i dzidzia jest starsza o 1 tydz, ale wagi nie podała, wyniki badań mam dobre, cisnienie w normie to najważniejsze
joannah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 14:03   #2730
margolcia1006
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shine01 Pokaż wiadomość
a gdzie chcesz rodzic? jak ja bym chciala sie zalapac na zelazna jakies 3-4przystanki od domu...
teraz zastanawiam sie nad ta szkola http://www.magiera.com.pl/szkolarodzenia.html
wyslalam @ z pytaniem o wolne miejsca, tylko jak namowic chlopaka na szkole rodzenia? on taki oporny do wszystkiego jest

heh zachcialo mi sie wyjechac na kilka dni na mazury latem(a mielismy w tym roku zostac w domu, ale ja od zawsze gdzies wyjezdzam, chociaz do rodzinki, nie jestem przyzwyczajona do siedzenia caly rok w miescie) tam gdzie juz kiedys bylismy, ale tym razem do pensjonatu z basenem , bo ukochane jeziora odpadaja , nie chce znowu jakiejs grzybicy zlapac

oh bylo by swietnie gdyby udalo mi sie znalesc na to pieniadze

fajny brzuch,
mi siara poleciala dzien przed skonczeniem 20tygodnia
zdejmuje stanik a tam plamki potem jeszcze tylko raz widzialam na piersi ze troszke mokra i tylko tyle, a w gazecie pisza ze to rzadkie zjawisko...

gratulacje

Witamy
Ja będę rodzić na Starynkiewicza bo tam pracuje moja ginka i tam też zapisałam się do szkoły rodzenia. Tak chyba najlepiej. Przynajmniej się dowiem co trzeba zabrać do szpitala dla siebie i dzieciaczka i zobacze jak wyglądają sale porodowe wiem, że ten szpital nie ma najlepszej opinii ale mimo wszystko mam nadzieję że będzie okej

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość

Pomyśl, że dzięki temu łatwiej Ci sie będzie rodziło - może to miednica się rozchodzi.
Oj chciałabym.....

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość

nie martw się, wg moich badań magisterskich ten tłuszczyk z bioder i znad tyłka jest używany do produkcji mleka, więc spoko Odkarmisz dzieciaka i będziesz jak nowa

8 kg? Skąd on to wziął??
Naprawdę? Nie wiedziałam że taki dobroczynny wpływ na tłuszczyk ma karmienie piersią

Cytat:
Ja sobie darowałam, bo jak mi wózek pasował, to okazywało się, że fotelik do niego crash-testów nie miał . Kupię osobno.
Wózek nie jest aż tak istotny, po długim namyśle zdecydowałam się na dwufunkcyjny Jedo za 900 zł. Fotelik chcę kupic z najwyższą notą crashów. Drogie jak nie wiem co i nadal się zastanawiam który.
Foka a jaki wózek chcesz kupić jeśli mogę wiedzieć?

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
byłam dziś na usg genetycznym!
wygląda na to że wszystko jest w porządku i dzidziuś zdrowy
jutro dla pewności jeszcze lekarz zalecił zrobić test pappa, więc rano zrobię
trzymajcie kciuki by wszystko było ok
co do płci, to na 99% chłopiec
tak więc mam cudną płytkę z nagraniem i jestem pod dużym wrażeniem
gratulujemy zdrowego synusia

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość

Co Ty sie teraz przejmujesz? Po porodzie spotkamy sie wszystkie nie tylko na odchowalni, ale takze na odchudzalni
No dokładnie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
witam dziewczyny ja tylko na chwilę - bo pies domaga się spaceru i nawet na klawiaturze nie daje mi pisać... heheheh
wczoraj byłam w szkole rodzenia i podpytałam o bóle w pachwinach - które są bardzo normalen - niestety i o ból w pośladku który nie daje mi chodzić - okazało się że jest to ucisk na nerw kulszowy i nic się nie da zrobić - więc będe się meczyć jeszcze 3 miesiace - ehh dobra wiadomość jest taka że kostka mnie już nie boli - jupiiii i przybieram na wadze - w 24 tc mam na plusie 3,5 kg
Widzę że szybciutko nadrabiasz "zaległości". Mam nadzieję że synek też
Trzymam mocno kciuki A kiedy idziesz na kolejne usg?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości