|
|
#361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Adresy lumpeksów we Wrocławiu- zbiór!
Cytat:
takze ja chodze juz tylko na 2 zl
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja ostatnio także chodzę w ten ostatni dzień, bo znajduję naprawdę dużo fajnych ciuchów
Chociaż może to przez to, że wiele z nich to są koszulki i spodnie na treningi, albo rzeczy na sesje. Ale przynajmniej jak mi się coś podoba, a nie wiem, czy będę w tym chodzić, to i tak biorę, bo tak sobie tłumaczę, że może na jakiejś sesji się przyda;]
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a zaglądacie na Dubois albo na Ładną? Ja na Ładnej wychaczyłam kilka razy coś fajnego. Na Dubois byłam dawno temu... i to był dzień przecen - źle to wyglądało, ten tłum
|
#364 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz postaram sie czesciej bywac na 2zł w kola A na dostawach bylyscie? Sa jakies naprawde super ciuchy?Duze kolejki o 9 rano? bo ja za np. polowke Tommy Hilfiger czy spódnice jestem w stanie zaplacic ciut wiecej i jak z butami w kola? bo ja jak jestem na -50%, 4 czy ostatnio bylam na te 2zł to nic juz nie bylo... |
||
|
|
|
#365 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2009-06-06 o 14:14 |
||
|
|
|
#366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powoli sie rozglądam za małymi zmianami w życiu codziennym... P.S. Nie bądź trollem! ![]() Edytowane przez cat_on_de_road Czas edycji: 2009-06-06 o 21:07 Powód: uzupelnienie posta, aby byl logiczny w tresci :D |
|
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
na dubois zawsze jak przechodze obok to kolejka stoi przed otwarciem, szcególnie kiedy nowy towar i wszystko po 2zł.
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
ocencie same
fota nie bardzo oddaje urok sukienki... mysle, ze na wrzesien bylaby juz super... ale na czerwiec?hm? Edytowane przez scatty princess Czas edycji: 2009-06-07 o 14:50 Powód: poprawki |
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm mysle, ze moze rzeczywiscie za bardzo wieczorowa i za smutna. Lepsza na chłodniejsze wieczory. Oczywiscie chodzi o kolor, bo nie sądze, ze jest za ciepla:P Poszukałabym czegoś w jaśniejszych barwach. Mniej cięzkich. Aczkowiek niektorzy chodzą nawet w czarnych sukienkach na wesele, więc jak ubierzesz taką, to też dziwnie nie bedzie wyglądać. Ale może akurat uda Ci się znaleźć coś innego.
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcialabym cos czerwonego, ew. niebieską sukienke podobna do tej ktora miala jablczynska w niedawno puszczanej reklamie tvn (widac kawałek w zalaczniku, jakby ktos nie pamietał )
Edytowane przez scatty princess Czas edycji: 2009-06-06 o 22:29 |
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz, ja nie mówię, że ja lubie czarny na wesele, tylko mówie, ze skoro ludzie ubierają sie tak ciemno na wesele, to na pewno nie bedziesz dziwnie wyglądac
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
a ktos mnie oswieci moze gdzie jest ten lumpek Kola?
|
#373 |
|
Przyczajenie
|
http://www.kolasklepy.eu/page.php?cat=124
ej. ja tez sie jakos juz zrazilam na tego na dubios. tam sa tylko 2 przymeirzalnie sprawne.. a jk ktos ie spieszy i nie obchodzi go to ,ze nie ma zaslonki, to te panie, ktore tam pracuja nagle chca przelazic przez te drzwi (w "przymierzalni") .. ehh.. ja chyba najbardziej lubie ten na nowowijeskiej/jednosci
|
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie podobało mi sie na strzegomskiej, bo są tylko dwie przymierzalnie i z babka sie poklocilam, bo bylam w przymierzalni ledwo 3 min, a ona za kotara gada, ze ktos tu juz 15 min siedzi! to jej nagadałam. Bo pewnie byla wczesniej, jak był ktoś inny, odeszła, a jak przyszła, to już ja byłam. Ale przynajmniej kupiłam dużo rzeczy;] Ale z iloscia przymierzalni nie pomysleli, bo jedna jest w jednej czesci, a druga w drugiej czesci sklepu. Dlatego tylko tyle, bo lokal maly. A w sumie jak juz kupowali go to mogli pomyslec, ze jednak lepszy byłby wiekszy. Mają doswiadczenie przeciez z pierwszego lumpa Koli koło linowca. Tam też są 2 przymierzalnie i zawsze kolejka, bo duzo ludzi...
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuchy, nie widziałam zebyscie pisali cos o lumpku Ubrimex jest koło tego wiaduktu na przecięciu ulic Pułaskiego i Małachowskiego - blisko dworca PKP
ja nie lumpie sie dosc czesto bo nie mam czasu a wiekszoscdo godz 17 otwarta ![]() ale ten lumpek naprawde polecam to duza dosyc hala - rzeczy wyceniane - tzn. koszule za tyle, swetry za tyle, bluzki za tyle(nie- każda osobno) na wyprzedazy jest po 2 i 1 zł ale trudno dowiedziec sie kiedy taka wyprzedaz bedzie- bo sprzedawczynie mówia ze nie wiedza zalezy jak towar schodzi- no chyba ze traficie z takim pytaniem jakos ze zaraz za 2-3 dni planuja wiec wtedy wiedza... ![]() no i nie idzcie na ostatnia chwile przed 17 bo juz od 16.40 Pani sie drze - prosze podchodzic do kasy bo zamykamy - a na drzwiach napis do 17.00 ![]() mam pytanko do Was gdzie bywaja rzeczy dla maluszkó, noworodków? moze Wam sie rzuciło cos w oczy to dajcie znaczka bo ja w efekcie ciążenia jestem a niektóre swoje ciuszki, które kupiłam sa w lumpowni są w idealnym stanie wiec mysle ze niezaszkodzi poszukac czegos dla dzidziorki mojej |
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w rozpaczy bo przez pracę ostatnio w ogóle nie lumpkuję !
![]() ![]() Nawet blisko pracy mam ten kola na strzegosmkiej ale zupełnie się nie orientuję kiedy wszystko po 4 a kiedy po 2. I czy warto ![]() A co do sukienek na wesele , to nie podłamujcie mnie , bo sama kupiłam czarną w kwiatki biało szare, na tą część kościelną ![]() Teraz szukam wymarzonej najlepiej perłowo różowej;p gdyby ktoś widział dać znać
|
|
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
ja mam ten sam problem - pracuję od 8.30 do 16.30 i nie mam kiedy po lumpkach chodzić
na Świdnickiej środa 4zł, czwartek 2zł, też mam blisko z biura, chyba kiedyś się wybiorę, słyszałam, że warto, a jeszcze w tej Koli nie byłam...
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Już dawno nie ma tego lumpeksu
Ta sieć jest teraz na Żegiestowskiej i obok Lidla na Grabiszyńskiej---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Warto, ja właśnie chodzę jak jest za 2 zl i kupiłam wiele ślicznych rzeczy.
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
i tu się mylisz - trochę go nie było ale wrócił - byłam w zeszłym miesiącu
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez Serendipity Już dawno nie ma tego lumpeksu Ta sieć jest teraz na Żegiestowskiej i obok Lidla na GrabiszyńskiejCytat:
dzieki Ci za namiar co do ciuszków niemowlęcych - kupiłam pare sztuk rzeczywiscie duzy wybór innych szmatek, ale na razie musze wstrzymac sie z kupowaniem, bo nie wiadomo w jaki rozmiar sie wcisne po porodzie ale jak jest tam z cenami? wtedy były rzeczy za 8,12,20 zł a ciuchy na wage za 15/kg - zawsze tak jest czy sa przeceny? bo z tych na wage(długo nie przeglądałam...) to szczerze ale nie wiem czy idzie cos wybrac modnego.... no i jak z tym dniem targowym - byłam we wtorek ale za późno pokapowałam...czy wtedy daja zniżki? jakie?(ja nic nie dostałam- ale tez się nie upominałam )dalej jak któras wie gdzie fajne ciuszki dla noworodków to czekam na info |
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a może któraś chodzi na Grabiszyńską , koło Lidla? Nie byłam tam jeszcze
kiedy są tam dostawy, przeceny? I czy warto iść ???
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
a ja coraz bardziej jestem pewna tego, ze na 2zł dorzucaja w kolach
bo bylam we wtorek na 2zł na Ładnej i kupilam sobie grzybka z atmo, koszulke z abercrombie i chrzestnicy tuniczke. Mialam malo czasu, wiec nie pogrzebalam to raz, a dwa pozno przyszlam... ale wydaje mi sie, ze ten kto od 9 szperal to cos wyszukal ladnego a ta nowa siec Jomo? Napiszcie cos wiecej I jakim autobusem chociaz do 1 z tych lumpkow mozna dojechac z centrum
|
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam dziś zamiar poraz pierwszy wybrać się na łowy lumpkowe
Potrzebuję Waszej rady. Opłaca się bardziej wybrać się na Ładną gdzie dziś jest nowy towar czy na świdnik, gdzie jest wyprzedaż, wszystko po 2zł? Obawiam się, żę wszystko możę być przebrane natomiast nowy towar może być drogi. |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Na Chociebuskiej ( czy jak sie tam ta ulica nazywa) w tej wielkiej hali jest całkiem spoko ten lumpeks. Poza tym ze babki są stare i gburowate to bywają perełki ciuszkowe i buty są .
Ja byłam w środę jak wszystko było -70% i jestem zadowolona - no prawie bo pół czasu przełaziłam czekajac jak kobieta odlozy taka sliczną sukienkę ;o i chwila nie uwagi , ona odlozyla i inna wziela
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

takze ja chodze juz tylko na 2 zl 
Chociaż może to przez to, że wiele z nich to są koszulki i spodnie na treningi, albo rzeczy na sesje. Ale przynajmniej jak mi się coś podoba, a nie wiem, czy będę w tym chodzić, to i tak biorę, bo tak sobie tłumaczę, że może na jakiejś sesji się przyda;]