|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Wybor sukni? Juz? Oj chciałabym bardzo, ale dosc ryzykowne
Jak dla mnie Choc swoje typy juz mam.
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie pisze o wyborze, a ta Twoja suknia ma sliczna góre.
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
ona cała jest śliczna
widziałaś ją na żywo
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
ojej, już suknie wiecie, jakie bym wam pasowały?
ja chyba niedzisiejsza jestem, bo na pytanie: jaką bym chciała fryzurę, odpoawiadam wciąz niezmiennie - nie bardzo wiem.. jaką suknię? - hm.mmm. . nie za bardzo również... itp, itd.... to normalne??? ![]() eh.. .dalej ślęczę swoją pracę.... |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() kaska87 sukienka mi sie nie podoba ale to przeciez tobie sie musi podobac
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam rybkę, a raczej skończy się na hiszpanceja spadam na grilla bo TZ już po mnie jedzie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-06 o 16:00 |
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie widziałam jej na zywo
Ja narazie za sukniami rozgladam sie tylko na internecie, korci mnie by pochodzic po salonach, ale....
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Ja też bym chętnie poprzymierzała, ale ostatnio jak byłam się zapytać czy mają sukienki w rozmiarze 42, to mieli tylko 2. Ale spoko. Odchudzam się. Po wakacjach pójdę już wyszczuplona, to będę szaleć w przymierzalniach.
|
||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
Byc moze skusze sie i pojde
|
|
|
|
#2383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest jedna pani dekoratorka, ktora ma monopol![]() jak zglosi sie jakas para z tego samego dnia to moge sie dorzucic do kosztow, ale sama niczego nie bede zalatwiac, a tym bardziej nie chce sama ponosic tego typu kosztow. kwiaty moga byc a moze ich nie byc mi nie zalezy![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale Pan Tadek ma ladniejsza butelke jeszcze pomyslimy nad tym ![]() poki co nie kupujemy, bo nie mialabym gdzie tego skladowac. ide polezec na lozku z TZem przed tv, bo po dzisiejszym dniu padam z nog
|
|||
|
|
|
#2384 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jak minie granica roku to już zleci szybciutko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lain my też Pana Tadzia będziemy mieć, już wypróbowany Chyba ta opcja już się nie zmieni
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje 0,5 Pana Tadka? bo sobieski jakoś 19zł
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem dokładnie, ale chyba w granicach 24 zł?!
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
to nara 5zł więcej
|
#2388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(chyba , że nie robisz sama tylko kupujesz).No i wypożyczenie samochodu zaklepać(chyba , że macie od kogoś z rodziny albo znajomych![]() My kupujemy wódkę w styczniu albo w lutym, a ślub jest we wrześniu A kupimy luksusową Juz postanowione
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-06 o 19:52 |
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() czy słyszałyście o przpadku aby ktoś pękł od czereśni bo jak nie to moge być pierwszym przypadkiem dobrze, ze nie są kaloryczne, chociaż w takim ilościach w jakiś je dziś jadłam to nawet woda była by kaloryczna Cytat:
nie dość, że agencja to jeszcze nie ma pewności pracy, oj kiepsko kiepsko.Mam nadzieję ze ma w jakiś sposób zagwarantowane to, ze będzie dostawał te zlecenia (czy tam pracę, w sumie jak zwał tak zwał bo teraz beznadziejny okres sie zaczyna w UK, uczniowie i studenci napływają w ogromnych ilościach i oni w 99 % będą pracować tak jak Twój Tz ![]() Ja to zrozumiałam z tego co mowiłas, ze jakis wujek mu załatwił tam pracę, a tak to nie wiem czy bym sama się zdecydowała się jechać z nastawieniem na zarabiane jakiś dużych pieniędzy i to jeszcze w tym okresie
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poważnie?U Mnie są już nawet są zapisane jakieś pary jakby na 'liście rezerwowej' ![]() Wróciliśmy właśnie z TŻ z Ikei i jakaś nawiedzona babka wyrywała mi poduszkę z rąk jak podchodziłam do kasy Jasne![]() Znikam do Mojego narzeczonego
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam dość
rzucam na dziś tą naukę i też idę do Narzeczonego
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) i ostatnio się zastanawialismy nad wódką Nemiroff. W sumie kazdy ma takie typowe wódki a ten Nemiroff jest smaczny i byłoby to cos innego Bylismy na zakupkach i kupilismy tżcikowi garnitur, koszulę i krawat Śledzika wzięlismy, Obejrzałam jeszcze kolekcje ślubną i ładne sa te garnitury Nie mogę sie doczekać aż będziemy kupowac garniak na ślub
|
|||
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i chodzi w nim na egzaminy A na ślub kupimy mu przed obroną, bo po co kupować dwa osobne ![]() gdzie by w tym chodził? zresztą ja jakaś dziwna jestem bo nie lubię facetów w garniturach
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak sie kupuje w hurtowni czy tez na promocji w makro/selgrosie to mozna wyhaczyc za 20-21 zl
no ale ceny ciagle ida w gore, wiec ile bedzie kosztowal to sie okaze jak bedziemy kupowac![]() choc cos ostatnio slyszalam, ze Pan Tadek sie zepsul, wiec juz sama nie wiem ![]() moj ojciec bardzo lubi Smirnoffa (na weselu bedzie taka 3 litrowa flacha z pompka ), ale TZ nie bardzo. TZ jest za juz wspomniana Luksusowa.ewentualnie zostaje niesmiertelna Wyborowa ![]() a ja wodki pic nie bede wiec niech sobie wybieraja co chca. w sumie jak ma byc butelka ladna a wodka nie dobra to ja juz moge olac ta cala estetyke butelki ![]() Cytat:
szczegolnie jak tak sie po forach czyta ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
juz sledzik nie jest gejowaty? ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- oj nie wiesz co dobre kobieto
|
||
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest link do mojej parafii i pierwsze zdjecie to ta dekoracja, wieksza niz ta która załączyłam http://www.milbozostrowiec.sandomier...rg.pl/foto.htm
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
ale ciiiisza
![]() ja tu sobie slowka z angielskiego przyswajam, a TZ imprezuje w najlepsze z kolegami i jeszcze do tego burza jest
|
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż pracuje w garniaku i ma kilka w związku z tym a okazja teraz taka, że przydałby sie kolejny ciuch do pracy A we wrześniu kupimy kolejny, bo idziemy na wesele![]() Moejmu tz bardzo pasuje garniak i ja go uwielbiam w tej wersji W ogóle uważam, ze ma taką urodę do garniaka i jest mega przystojny A dzis jak go widziałam w tylu garniakach to mam dzień uwielbiania tż![]() Cytat:
A z tym Nemiroffem to moze mi sie tak wydaje, bo byliśmy pierwsi w naszym towarzystwie, ktorzy ta wódkę wprowadzili na imprezy - na salony haha![]() A śledzik...hmmm zupełnie zapomniałam o tym, ze tak kiedys uważałam:P Jak się napatrzylam na tzcika w garniakach to mi spasował śledzik i tż tak sexi wygląda, że ooooooojaaaaaa Uważam, ze jest dizajnerski haha tz sie smieje z tego mojego tekstu, ale co, niektore rzeczy sa dizajnerskie a inne nie maja tego czegoś I powiem Ci, że nawet w drodze powrotnej rozmyślalam o śledziku na wesele, ale to sie okaże podczas kupowania w czym tz będzie najlepiej wyglądał![]() Tata mi dzis powiedział, ze jak idziemy na jesień kupowac suknie to musze cos pomyslec o diecie |
||
|
|
|
#2398 |
|
BAN stały
|
No dobra,czas najwyżyzy chyba
dołączyć do tego wątku.Jak już wcześniej pisałam pobieramy się 24.09.2010 ![]() Załatwioną mamy sale,zaliczka wpłacona.Jutro jedziemy załatwić zespół.
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w jakim miescie robicie wesele? |
|
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogolnie wodki niet chyba, ze ktos mi pysznego drinka zrobi np. TZ jak mu sie chce ![]() ale ogolnie to na imprezkach nie rozstaje sie z butelka wina ![]() a TZ zazwyczaj z kumplami pije Luksusowa albo Wyborowa. choc ostatnio na stol wjechal Absolut w dizajnerskim ( ) zlotym ubranku z limitowanej serii Bling Bling ale to tylko dlatego, ze TZ dostal w pracy na imieniny. a tak to ogranicza sie zazwyczaj do dwoch wyzej wymienionych![]() Cytat:
![]() oj to masz szczerego tatusia moi rodzice ogolnie rzecz biorac za kazdym razem jak oglaszam, ze jestem na diecie, patrza na mnie z politowaniem ![]() wlasnie TZ do mnie dzwonil, ze biegnie sobie w deszczu do domu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Ja głownie siedze na watku slubnym z mojego miasta, a tam mało jest PM 2010. Wiec mam do Was pytanie. My mamy sale, zespoł, kamerzyste, fotografa oraz godz.w kosciele zaklepana. Czy jest cos za co powinnam sie wziasc juz teraz? My myslimy o zakupie wodki. A Wy jaka wybieracie? Nie ukrywam, ze z checia bym juz chciała wiele innch spraw załatwic

widziałaś ją na żywo 

ja chciałam rybkę, a raczej skończy się na hiszpance
Ale spoko. Odchudzam się. Po wakacjach pójdę już wyszczuplona, to będę szaleć w przymierzalniach.

nie dość, że agencja to jeszcze nie ma pewności pracy, oj kiepsko kiepsko.
Poważnie?