Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 21:28   #2341
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a ja mam 442 teraz ja cię mogę dreczyc!
dręcz do woli.... mnie to nie rusza

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 21:40   #2342
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale sie wkurzyłam byłam już na tym egzaminie i pojechała nam z 2 zadaniami i 3 z teorii, nie żeby 40minut..... no ok napisałam 2,5 teorii bo nie zdązyłam zadania zrobiłam, a najlepsze jest to, że jak ktoś nie dostanie minimum 4! to pisze jeszcze raz za tydzień! a jak znów nie dostanie minimum 4 to ustnie no kurde z tego przedmiotu to ja nie mam ambicji 3 by mi stykneło aha! a jak ktoś nie zrobił zadania tylko teorię to z piczy go i praca do kosza

ale dobra wyniki w pon. staram się o tym nie myśleć, ale nie umiem boję się
Kaśka nie potrzebnie siejesz panikę
Poczekaj an wyniki i wtedy się martw a nie na zapas
U mnie tez było podobnie jak u samoy

Zgrzeszyłam i zjadłam parę czekoladek truskawkowych milki
Pisałam dzisiaj do koleżanki której wesele(przez przypadek się dowiedziałam) odbyło się w tej samej restauracji co Ja mam zarezerwowaną i już ją podpytałam o parę rzeczy

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 23:33   #2343
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
fajnie, że tak potrafisz to ogarnąć i znajdujesz czas na tż a nie siejesz paniki i siedzisz w domu przy ksiązkachAle chyba tez kwestia wprawy, prawda? JAk kiedyś miałam w ciągu jednego dnia mega trudnego kolosa i mega trudny egz to jakos potrafiłam się spiąć i nauczyć, chyba jak egz są w takich jednodniowych odległościach to to bardziej motywuje do nauki niz takie zaliczenia rozwleczone przez dwa tygodnie.
Mam jusz posegregowane teksty, dziś kupiłam niebieski pisak i go - witajcie Marksie, Becku i tym podobni panowieFajnie Ci, ze masz te dwa kierunki, bo przynajmniej jak sie uczysz to nie ciągle jednej dziedziny tylko masz jakąś różnorodność a ja tu muszę zgłębiac prawie to samo co na licencjacie tylko pod inną nazwą.

powiem ci, ze to rzeczywiscie kwestia wprawy. z reszta mi z roku na rok coraz mniej zajmuje nauka. na poczatku studiow jest najciezej jak sie jeszcze nie operuje okreslonym slownictwem i jak sie nie wie to sie nic nie wymysli. a tak jak juz sie jest obcykanym to czasem nawet mozna skutecznie zaimprowizowac i cos samemu wymyslic ubierajac w fachowe slownictwo
paniki nie sieje, choc ostatnio jestem dosc nerwowa to przez te wszystkie !@#$%^&* projekty, raporty i inne dyrdymaly, z ktorymi nie mozemy wyrobic (nie lubie pracy w grupach bajzel na kolkach ). ale TZ wie, ze jest taki miesiac w roku kiedy trzeba zacisnac zeby i ze mna wytrzymac niedawno stwierdzil, ze pamieta, ze w zeszlym roku bylo to samo, wiec on juz jest gotowy na wszystko objawia sie to nerwowym bieganiem po domu wlacznie z potykaniem sie o rozne rzeczy, klotliwoscia, krzykliwoscia itp. i jakos zawsze jest to w sesji letniej nie wiem czemu.
ja mam na SUMie chyba wlasnie dzieki tej specjalizacji ciagle nowe rzeczy, wiec sie nie nudze. od teorii socjologicznych trzymam sie z daleka (jak to dobrze moc sobie wybrac na co chce sie chodzic)

czekam na siostre i szwagra, bo ojciec z bratem po nich na dworzec pojechali biedny Benio, znow mu zajma jego lozko

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

ja też! czasem czekam aż ktoś wyjdzie pierwszy żeby tak głupio nie wyglądało
to ja lubie pierwsza wychodzic jakbym czasem miala czekac jak ktos sie wreszcie zwlecze to moglabym z nudow umrzec szkoda czasu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 00:19   #2344
Jazzmanka
Zadomowienie

Może któraś z Was wie co zrobić, żeby komputer sam szukał sieci?

Niby jakiejś karty nie mam? Ale wcześniej wszystko grało, zainstalowałam XP od początku i nagle co? Ta karta już powinna tam być przecież. Nic nie kumam. Jest późno in ie kontaktuję
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 01:42   #2345
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to ja lubie pierwsza wychodzic jakbym czasem miala czekac jak ktos sie wreszcie zwlecze to moglabym z nudow umrzec szkoda czasu
u nas to jest tak że piszemy część egzaminów razem ja i Moje Kochanie więc jak jedno z nas wychodzi a drugie też już właściwie mogłoby wyjść to wychodzimy razem i fajnie to wygląda , rzadko się zdarza żeby jedno zostało dużo dłużej bo zawsze oboje sprawdzamy wszystko 15 razy i jak już jedno skapituluje ze sprawdzaniem to drugie też

a w ogóle to weźcie mnie nie dobijajcie ja jestem w takiej samej jak byłam. Na szczęście nastrój mam lepszy bo jutro idziemy do koleżanki oglądać filmy Attenborough'a a w niedzielę w planach spacer na Rynek ale w poniedziałek wieczorem będzie histeria znowu, wczoraj ryczałam a ja przecież nigdy się nie przejmuję egzaminami...no ale zawsze coś tam umiem a nie czarna magia mam nadzieję, że chociaż uda się z wszystkich 4 dostać
Stary 2009-06-06, 07:28   #2346
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobry dzień

wczoraj zrobiłam sobie wolne od nauki, żeby się dosłownie odchamić spędziłam czas z TZtem.. dzisiaj idziemy na to przyjęcie weselno-chrzcionowe

ja w sumie znajduję czas na wszysttko, na naukę, TZta, jakieś przyjemności.. a moje kolezanki jak jest sesyja to nie widzą TŻtów 2-3 tygodnie

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-06-06 o 07:30
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 08:15   #2347
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
u nas to jest tak że piszemy część egzaminów razem ja i Moje Kochanie więc jak jedno z nas wychodzi a drugie też już właściwie mogłoby wyjść to wychodzimy razem i fajnie to wygląda , rzadko się zdarza żeby jedno zostało dużo dłużej bo zawsze oboje sprawdzamy wszystko 15 razy i jak już jedno skapituluje ze sprawdzaniem to drugie też
niach niach to Wy tez razem studiujecie bo ja z TZ-em też

Stary 2009-06-06, 08:31   #2348
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja w sumie znajduję czas na wszysttko, na naukę, TZta, jakieś przyjemności.. a moje kolezanki jak jest sesyja to nie widzą TŻtów 2-3 tygodnie
ojj ja bym tak nie potrafila codzienna wizyta TZa to swego rodzaju odzyskanie rownowagi psychicznej i czas na relaks a w ogole on mnie zawze podbuduje jak nalezy i rozwieje smutki

ide stworzyc jakies sniadanie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 08:33   #2349
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
codzienna wizyta TZa to swego rodzaju odzyskanie rownowagi psychicznej i czas na relaks a w ogole on mnie zawze podbuduje jak nalezy i rozwieje smutki
ja tak samo, my z TZ'em widzimy się codziennie i wieczorem nie ma nauki

Stary 2009-06-06, 08:40   #2350
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć nie mam czasu wchodzić do was w tyg. czasu mi brakuje a jak przychodze w sobote to niechce mi sie tyle stron nadrabiac hihi.

Ostatnio gadałam z kuzynka i pytała sie mnie ile kosztuje uszycie sukni, sala, fotograf... W końcu się zapytałam czemu sie pyta a ona do mnie bo w Lesznie to jest taniej niż w Zduni....
A ona wesele ma w 2011 i tu wszytsko juz prawie pozałatwiała. Sala i nocleg to u wuja (w kantynie) foto i kamerzysta to jej wujo w prezencie ślubnym zrobi... Zastanawia się nad zespołem z leszna bo mowi ze 3000zł to dla nich za dużo:/ Tylko ze zespół też sobie nieźle policzy za dojazd....

Z Tz codziennie praktycznie gadamy, zdaża się ze nie ma internetu, ale ogólnie jest dobrze. Mówi że z pieniędzy jest zadowolony, ale że nie jest zbyt ciężko. Jeszcze zależy gdzie jest....

Wczoraj miałam trzy egzaminy i z wszytskich 3 wybrnełam na 5 I już mam koniec ze szkółką do września....

Jazzmanka z tym internetem miałam podobnie. Ze wogóle \nie znjdowało karty. I sie okazało ze miałam zepsóte wejście jakieś Tz mi naprawiał....:/
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 08:50   #2351
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Z Tz codziennie praktycznie gadamy, zdaża się ze nie ma internetu, ale ogólnie jest dobrze. Mówi że z pieniędzy jest zadowolony, ale że nie jest zbyt ciężko. Jeszcze zależy gdzie jest....
no to super, że jest zadowolony a Ty już się lepiej troszkę czujesz? szybko minie

Stary 2009-06-06, 08:59   #2352
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
powiem ci, ze to rzeczywiscie kwestia wprawy. z reszta mi z roku na rok coraz mniej zajmuje nauka. na poczatku studiow jest najciezej jak sie jeszcze nie operuje okreslonym slownictwem i jak sie nie wie to sie nic nie wymysli. a tak jak juz sie jest obcykanym to czasem nawet mozna skutecznie zaimprowizowac i cos samemu wymyslic ubierajac w fachowe slownictwo
paniki nie sieje, choc ostatnio jestem dosc nerwowa to przez te wszystkie !@#$%^&* projekty, raporty i inne dyrdymaly, z ktorymi nie mozemy wyrobic (nie lubie pracy w grupach bajzel na kolkach ). ale TZ wie, ze jest taki miesiac w roku kiedy trzeba zacisnac zeby i ze mna wytrzymac niedawno stwierdzil, ze pamieta, ze w zeszlym roku bylo to samo, wiec on juz jest gotowy na wszystko objawia sie to nerwowym bieganiem po domu wlacznie z potykaniem sie o rozne rzeczy, klotliwoscia, krzykliwoscia itp. i jakos zawsze jest to w sesji letniej nie wiem czemu.
ja mam na SUMie chyba wlasnie dzieki tej specjalizacji ciagle nowe rzeczy, wiec sie nie nudze. od teorii socjologicznych trzymam sie z daleka (jak to dobrze moc sobie wybrac na co chce sie chodzic)

czekam na siostre i szwagra, bo ojciec z bratem po nich na dworzec pojechali biedny Benio, znow mu zajma jego lozko

ja też często improwizuje na egz i mi to dobrze wychodzi
A pracę w grupach lubię, ale czasem wolę sama zrobić więcej, żeby rezta nie spieprzyła
A co do nerwów to ja nerwowa podczas sesji nie jestem, ale to chyba trzeba tż zapytać

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
to jest właśnie sianie panikiJa bym nie potrafiła sie tak izolować, bo to chore. Tż mi w nauce nie przeszkadza.Jakbym miala siedziec 2-3 tygodnie bez wystawiania nosa z książek to bym sie poważnie zastanowiła nad tym, czy nadaję się na studia

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam trzy egzaminy i z wszytskich 3 wybrnełam na 5 I już mam koniec ze szkółką do września....
a dlaczego piszesz, że zależy gdzie tz jest?To con tam robi, jeździ gdzieś?
A to Twoje studium dwa lata trwa?A kiedy masz wyniki matury?

Rodzice mi przywiozą tżcikaMuszę posprzątać i się zrobić na bóstwo
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 10:38   #2353
chilanes
Zakorzenienie

miłego weekendu dziewczyny
Myślałyście nad dekoracją kościoła? Robicie coś, czy tylko kwiaty pod ołtarz?
Stary 2009-06-06, 10:56   #2354
kaska87
Zakorzenienie

ja robię projekt na poniedziałek ale spoko dzisiaj mam zamiar to zrobić i nara! jak mi nie da 5 to powiem, że jest piczą

Stary 2009-06-06, 10:59   #2355
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no to super, że jest zadowolony a Ty już się lepiej troszkę czujesz? szybko minie
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a dlaczego piszesz, że zależy gdzie tz jest?To con tam robi, jeździ gdzieś?
A to Twoje studium dwa lata trwa?A kiedy masz wyniki matury?
Bo Tz pracuje przez agencje. Wiec gdzie zadzwonią idzie i pracuje. Pracuje przy mięsie, przy serach w drukarni... On nie ma jednej stałej pracy... Czuje sie już lepiej, znacznie lepiej. Niby juz dwa tygodnie. W pracy sie dłuzy a w domu leci wiec te dwa tygodnie mineły bardzo szybko....
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja bede miec ubrany kościół w kokardy białe na każdej z ławek....

Samoa moje studium trwa 4 semestry. jestem już po dwóch .

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-06-06 o 11:01
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 11:11   #2356
madziulka_
Zakorzenienie

Oglądam M jak małżeństwo i się obijam od rana, a co
Poza tym sąsiad mnie rano odwiedził i organizuje jakąś kolacyjkę pożegnalną za jakiś czas, bo się wyprowadza..Takie sąsiada jak On to każdy by chciał mieć: spokojny, miłyRzadkość

Co do przystrajania Kościoła to u Mnie w Bazylice najprawdopodobniej to tylko kwiaty wchodzą w grę-klasyka bez udziwień, tak jak lubię
Bazylika sama w sobie jest przepiękna więc styknie

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 11:24   #2357
Quillaja
Rozeznanie

a macie zamiar dogadaćsię z parami biorącymi ślub tego samego dnia?
w sprawie dekoracji kościoła?
tak się nad tym zastanawiam. pewnie wyjdzie w czasie nauk.. o ile pójdziemy do naszego kościoła.

- wczoraj stuknął dokładnie ROK - 365 dni - do naszego ślubu
a dziś już 364.. super

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 11:43   #2358
chilanes
Zakorzenienie

no jeśli u mnie będą jakieś inne pary, to,chcę się dogadać, zawsze to taniej i nie trzeba się stresować, że zaraz trzeba dekorację zdjąć. też myślę nad kwiatami przy ławkach i moze jakieś tiul albo kokarda do tego. A co z krzesłami i klęcznikiem? U mnie nie ma niestety w kościele i trzeba coś samemu wymyślić ;/

Quillaja teraz już z górki zleci migiem!
Stary 2009-06-06, 12:03   #2359
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
no jeśli u mnie będą jakieś inne pary, to,chcę się dogadać, zawsze to taniej i nie trzeba się stresować, że zaraz trzeba dekorację zdjąć. też myślę nad kwiatami przy ławkach i moze jakieś tiul albo kokarda do tego. A co z krzesłami i klęcznikiem? U mnie nie ma niestety w kościele i trzeba coś samemu wymyślić ;/

Quillaja teraz już z górki zleci migiem!
no właśnie. tzreba się będzie dogadać.

myślisz, ze to juz z górki ?
kolezanki po ślubie też tak mówią

Stary 2009-06-06, 12:09   #2360
kaska87
Zakorzenienie

ale ten projekt jest zdałniony

taka cisza, dziewczyny chyba sie uczą a Tancerka z TZcikiem my mieliśmy robic dzisiaj grilla, ale coś zimno jest, ale w sumie mi to nie przeszkadza, bo mam ochotę na kiełbaskę i kurczaka

idę robić dalej to dziadostwo

Stary 2009-06-06, 12:13   #2361
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

ja przed chwilą wstałam
i idę do nauki
Stary 2009-06-06, 12:20   #2362
chilanes
Zakorzenienie

a ja jeszcze w pacy, ale zaraz wychodzę
Tak myślę,że jaki juz ta magiczna granica roku zostanie przekroczona, to poleci szybciej, no i wogole im bliżej tymw iecej spraw do załatwienia, każdy pyta, sprawdza, załatwia, rodzice też sie stresować będą
Stary 2009-06-06, 12:22   #2363
kaska87
Zakorzenienie

coś Wam na PW wysłałam

Stary 2009-06-06, 12:27   #2364
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
a macie zamiar dogadaćsię z parami biorącymi ślub tego samego dnia?
w sprawie dekoracji kościoła?
tak się nad tym zastanawiam. pewnie wyjdzie w czasie nauk.. o ile pójdziemy do naszego kościoła.

- wczoraj stuknął dokładnie ROK - 365 dni - do naszego ślubu
a dziś już 364.. super
Ja tzn My póki co chcemy się dogadać w sprawie dekoracji sali,bo po nas będzie kolejne wesele.

Cytat:
a ja jeszcze w pacy, ale zaraz wychodzę
Tak myślę,że jaki juz ta magiczna granica roku zostanie przekroczona, to poleci szybciej, no i wogole im bliżej tymw iecej spraw do załatwienia, każdy pyta, sprawdza, załatwia, rodzice też sie stresować będą
Ja już się nie moge doczekać,a to jeszcze kupe czasu niby,ale myśle że to zleci. Moja mama to już się stresuje.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 12:43   #2365
Quillaja
Rozeznanie

eh, też piszę pracę dyplomową.

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee.

ja jednoczesnie podpatruję, co się dzieje na wątku - Lubelskie Panny Młode. myślę, że jak tam wydamy wszystkie dziewczyny za mąż - te tegoroczne - to już będzie strasznie malutko czasu do naszych własnych Wielkich Dni

Edytowane przez Quillaja
Czas edycji: 2009-06-06 o 12:45
Stary 2009-06-06, 13:04   #2366
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witam się z Wami
Kurczę jak tak czytam, że Wy się uczycie, że macie egzaminy to dopiero do mnie dociera, że mam to za sobą, że żadnych egzaminów już nie mam
Bo właściwie to jak narazie nie czuję się absolwentką wydaje mi się, że mam wakacje a od października znowu uczelnia...
Wieczorem idziemy z TŻtem do znajomych a później na imprezę, cieszę się bo przez ostatni miesiąc nie widzieliśmy się z nimi, a to najbliżsi znajomi.
Pisałyście o dekoracji kościoła, mnie ksiądz powiedział, że jeśli w tym samym dniu jest kilka ślubów, to najlepiej się między sobą dogadać, żeby była jedna dekoracja, ale jak narazie tylko My jestesmy zapisani na 28 sierpnia
Stary 2009-06-06, 13:45   #2367
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Hejka, gratuluje nowej czesci, która sie tak szybko juz rozpisała Ja głownie siedze na watku slubnym z mojego miasta, a tam mało jest PM 2010. Wiec mam do Was pytanie. My mamy sale, zespoł, kamerzyste, fotografa oraz godz.w kosciele zaklepana. Czy jest cos za co powinnam sie wziasc juz teraz? My myslimy o zakupie wodki. A Wy jaka wybieracie? Nie ukrywam, ze z checia bym juz chciała wiele innch spraw załatwic
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 13:48   #2368
Quillaja
Rozeznanie

mnie strasznie męczy pisanie pracy, bo od 3 lat nie miałam do czynienia ze studiami zachciało mi się podyplomowych, więc trzeba skończyć.
ciekawy niby temat sobie wybrałam, ale mam teraz presję czasu i ciężko tak pisać.
ale jeszcze trochę i mam nadzieję skończę.
dziś całkiem całkiem idzie.

Stary 2009-06-06, 15:10   #2369
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie to wystarczył by sam biały klęcznik i nic więcej, ale jak inne pary będą chciały się złożyć na dekoracje, to i Ja się dorzucę.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 15:15   #2370
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

U mnie poki co my tylko mamy slub tego samego dnia. I w kosciele daje ksiadz w cenie dekoracje (zdjecie ponizej)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (4,3 KB, 17 załadowań)
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości