|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
z cynizmem w oczach, z jadem w głosie kroczę przez świat. inaczej bronić się nie umiem.
uwielbiam twoje spontaniczne pocałunki. nie jesteś jakiś superfajny. nie myślę o tobie 24h na dobę. i nawet nie jaram się tobą, gdy cię widzę. ale masz w sobie coś, co sprawia, że chcę chodzić do miejsc, gdzie 'przez przypadek' mogłabym cię spotkać. nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę. widzisz mnie w sukience. to częste. chodzę wtedy lekko, z uniesioną głową i ręką dotykam uda. sądzisz, że mimowolnie. lubię też przygryzać wargi. stereotypowo siadam na ławce zarzucając nogę na nogę w taki sposób, że staję się dwa razy dłuższa i dwa razy pewniejsza. chcesz mnie. |
|
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
jesteś jedyną rzeczą, której nie mam dosyć.
i tylko płatki róż, tylko niewinne są. nie pytaj dlaczego. choć przez palce patrzysz w życie. jak się traci, to wszystko. he's my darling.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-06-07 o 13:42 |
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
RobCoChcesz - dziękuję za docenienie. ;o jesteś chyba pierwszą osobą.
![]() i niech stanie w płomieniach wszystko co bolało. jak ja dobrze Cię znam. każdy z nas żyje w swoim piekle. zamiast deszcz popłynęła krew i gorzki przeznaczenia śmiech.. Gdy na mnie patrzysz w Twych oczach nie ma mnie...
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam jak większość kobiet - mężczyźni są źli. Że są draniami, dwulicowi, uwielbiają zdradzać.. Aż nagle zjawiasz się Ty. Bez pytania burzysz moje wyobrażenia o mężczyźnie. Pokazujesz natarczywie, że mężczyzna może być inny niż ten z moich wyobrażeń. Wiesz co jest w tej sytuacji najgorsze? Że ja Ci uwierzyłam.
to nie uśmiech. To skurcz mięśni twarzy myśli brzęczą nad uchem jak uciążliwa mucha ah, nie ma co się nad tym rozwodzić. mogłabym powiedzieć, że jesteś jak wymarzony książe z dzieciństwa, że jesteś moją szóstką w toto lotka, że trafiłeś mi się jak ślepej kurze ziarno, że traktujesz mnie jakbym była jedyną kobietą na świecie. Ale chyba lepiej jak powiem poprostu - 'jesteś wporządku' tolerancja w ciemnych okularach
|
#3155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten u góry zabrałam ^^ _________ 1. Twoje pocałunki są fałszywe. Jak Całun Turyński 2. Hey, I love you! Could you tell me your name? 3. Pochowano mnie w beżowej trumnie. Aleja 15, cmentarz nadziei przy ulicy Straceńców. 4. I wanna boy with lips like morphine 5. And love said 'no' 6. Pustka stała się mym domem. 7. Lodowaty grób miłości wykopany dla Ciebie. 8. Złapać spadającą gwiazdę i powiesić Ci nad łóżkiem. 9. I choćbym miała zabić: nie pozwolę Ci odejść. 10. W piwnicy ostrzę nóż. W końcu zabiję tą miłość. 11. Zgniatam twe serce i mielę na proch. 12. Mam zamiar być dzisiaj niegrzeczna. Nie koniecznie z Tobą. 13. Rakietą tenisową odbijam piłeczkę miłości. 14. Skaczę po drzewach. Tylko tak mogę Cię co dzień oglądać niezauważona. 15. Moje serce zamknęłam w pudełku z napisem 'Toksyczne, nie otwierać!'. jak zwykle jakiś idiota się skusił. 16. Moja słodycz jest trucizną. 17. Poszperać w zakamarkach duszy i wywalić tego chochlika, który miesza mi w sercu. 18. Chomikuje wspomnienia. 19. Otworzyć bramę ciemności, zaprzyjaźnić się z diabłem. 20. Wieczorami gram z ciemnością w pokera. 21. Posmarowałam swe usta arszenikiem. 22. Love sick 23. Na drodze do szczęścia rozjechał mnie walec. 24. Mus owocowy smakuje niemal tak samo jak dzień, w którym Cię poznałam. 25. Ty jesteś wieprzowiną, a ja wegetarianką. Rozumiesz? 26. Na patelni usmażę Twe Twe serce. Zostanę kanibalem. 27. Otwórz oczy i jeszcze raz powiedz, że nie widzisz tej czarnej poświaty otulającej me ciało. 28. Zawsze noszę ze sobą cytrynę. Nie mogę pozwolić na to by na moih ustach zagościł uśmiech. 29. This is smile for you
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Rozeznanie
|
być jak coco chanel.
magia czerwieni. jak krew i wino. kolor ognistej miłości. nie ma w sobie nawet odrobiny spokoju. wywołuje tylko silne emocje. działa energetyzująco. ostry i zdecydowany.
|
|
#3157 |
|
Raczkowanie
|
![]() pare moich : 1. Nie upijam się.. nie pozwalam sobie na bycie łatwiejszą ![]() 2. To, że robisz ze mnie dziwkę, to pół biedy. Ale, że gorszą od siebie... SKANDAL ![]() 3. - Robie co chcę i z kim chcę.. - Ale dlaczeeeego? - Bo Bóg tak chciał! ![]() 4. Zombie...? Wole, żeby ludzie jak już umrą, to juz żeby nie żyli.. ![]() 5. Mam Cię na końcu języka... ale chyba połknę i wydale.. ![]() 6. Jesteś pusta, jak manekin 7. Nie mój cyrk, nie moja małpka... ![]() 8. Nie muszę się starać, żeby mnie lubili. Nie czuje jakoś takiej potrzeby... ![]() 9. Facetów powinni sprzedawac w reklamówkach, żeby zdążyli się udusić przed wyjęciem.... 10. OTRZĄŚNIJ SIĘ, ALBO CIĘ TRZASNĘ ![]() 11. - Dlaczego nikt mnie nie lubi..? - Bo to mądrzy ludzie........... 12. kwestia odp na pytanie czego na prawdę się chce.. ![]() 13. kiedyś będziesz wiedzieć najlepiej byle nie za późno.. 14. Musisz mieć w oczach siłę. Taką, jak ja. i pare cytatów z filmów :1. "- Friend of yours? - I don't have any friends." /-Twoi przyjaciele? -Nie mam przyjaciół/ 2. "I don't think the dead care about vengeance." /Nie sądzę, aby zmarli chcieli się mścić/ 3. "You're lying to me. I can always tell when people lie to me." /-Okłamujesz mnie. -Zawsze wiem, kiedy ktoś mnie okłamuje/ 4. "-I could get killed for telling you this shit. -You could get killed walkin' your doggie." /-Mógłbym zostac zabity za mówienie Ci tego gówna. -Mógłbyś zostać zabity na spacerze z psem./ 5. I'm alone, I am not lonely. /Jestem sama, nie jestem samotna./ 6. "- I'll always love you. - Love somebody else." ![]() /-Zawsze będę Cię kochać. -Pokochaj kogoś innego./ 7. "Tell me what to do. Then I will tell you my price." /Powiedz co mam zrobić. Później powiem Ci moją cenę./ 8. "I would burn in hell to keep you safe." /Spaliłabym się w piekle, bylebyś był bezpieczny./ 9. "Never let anyone know what you are thinking." /Nigdy nie pozwól komukolwiek wiedzieć, co myślisz./ 10. "Older women are best, because they always think they may be doing it for the last time." ![]() /Starsze kobiety są najlepsze, ponieważ zawsze myślą, że mogą robic to ostatni raz./ 11. "-Now why don't you wait until you're asked? -Well, why don't you ask me?" ![]() /-Dlaczego nie zaczekasz aż zostaniesz zapytany? -Więc dlaczego mnie nie zapytasz?/ 12. "The world chico...and everything in it!" /Cały świat chico.. i wszystko co z nim związane/ 13. "Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hm?" /Nie ćpaj własnego towaru. Oczywiście nie wszyscy przestrzegaja zasad, hm?/ 14. "Hey Jose, who, when, and how I f*ck is none of your damn business!" /Hej Jose, z kim, kiedy i jak się p*eprzę nie jest Twoja sprawą/
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-06-07 o 14:43 |
|
|
|
#3158 |
|
BAN stały
|
lucyferowa - dziękuję za wyróżnienie Mycha, ale cokolwiek próbowałam wymyślić, nic sensownego mi nie wyszło
![]() _ chłopczyk, co się krępuje powiedzieć prosto w oczy, co tak naprawdę czuje. bez Ciebie zwijam się jak pies, który dostał gumowym kablem. mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie. trochę nieprzespana noc. trochę żyję, Ty trochę nie żyjesz. trochę spojrzenie masz niewyraźne, mówisz coś niezrozumiale. pewnie zaraz pójdziesz i będzie znów trochę Ciebie brak. czasem zdarza mi się upić szczęściem. tylko kac po tym trunku uderza ze zdwojoną siłą. |
|
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wyróżnienia Kochane i przepraszam za nie odpowiedziałam na prośby ;*
Niby Ci zależy, niby chcesz angażu, ale sam nie potrafisz wydobyć słowa Teraz i moje myśli bolą To zabawne jak ogromna bliskość może zmienić się w tak wielką obojętność Tracisz oddech, serce bije nie w rytm, a to wszystko dzięki mojemu spojrzeniu Kurczowo trzymam się ścian, aby nie odlecieć widząc Cię na korytarzu Twoje oczy świecą tak, jakby była w nich nieprzenikniona ilość słońca Bawię się Twoim sercem. Podrzucam je, przekładam z jednej ręki do drugiej i głupio manipuluję Spokojnie, nawet gdyby zabrała Ci mózg jakoś byś funkcjonował. Teraz go masz i w ogóle nie używasz Kontrolujesz mój uśmiech Moje dni wciąż wyglądają tak samo. Maska na twarz poza domem, a w czterech ścianach zupełne otępienie Twoje słowa tak strasznie ranią, ale Twoja bliskość jeszcze bardziej Unikam dotyku, za szybko się uzależniam .
|
|
#3160 | |
|
Zadomowienie
|
Kissabble - niesamowita!
Cytat:
![]() _ Przyrzekam kochać Cię przez całą wieczność - każdego dnia wieczności z osobna. Thang God I'm woman.! - dziękuję Bogu że jestem kobietą.! A kiedy ulubiona piosenka przestanie być ulubioną zwierze Ci się z tego jak bardzo mi na Tobie zależy.
|
|
|
#3161 |
|
Przyczajenie
|
Za każdym razem, odczuwam w sercu, że zostałaś stworzona specjalnie dla mnie. Żyłaś gdzieś w górach samotna... zanim nie zjawiłem się tam ja. Zostałaś wezwana na ziemię, wyłącznie dla mnie. Bóg zbłądził. Twoja uroda to sprawiła. Chciałem poskarżyć się na ciebie Bogu, ale i on jest w tobie zakochany. Wielkie sprawy wielkich ludzi. Jaka szkoda, że po drodze musieliśmy złamać tyle serc... Oboje mamy wady. Tylko, że ty zawsze mówisz o rozstaniu, a ja o byciu razem. Nie wiem co się stało memu sercu, miałam je i nagle zgubiłam... ![]()
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam dziewczynki
suve, dontlookdown, papergirl, Frizzelicious, Kissabble, Little Ballerina, Plotkaraaa, paajkaa, bananowalaska, JednaNaMilion, KaMa2704, Marzeniatko moje naj <333 bez off... na ustach ma słodki wina smak... naszym szczęściem nakryty stół... to ja. małe, rude, przemieszczające się z prędkością światła... pokochasz?
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
serce za serce.
okazywanie uczuć bez słów. napijmy się razem herbaty z zabawnych kubków. okryjmy się miękkim kocem. z miłości... codziennie rano bydzę się z uczuciem pogniecionych powiek,mam podpucjnięte oczy i cienie pod oczami. wokół oczu pojawiają się zmarszczki. w skórze węża. ssssssssskuś się...
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
pattf- Ja też Cię doceniam, więc RobCoChcesz nie jest pierwszą osobą. ;**
lovers2friends, papergirl- tradycyjnie cudowne. ;** ~ Umierałam wraz z każdym Twoim słowem, które padło wczorajszego wieczoru... ~ Jak rozpalić w sobie ogień miłości, który wygasł, gdy odszedłeś..? ~ Pamiętasz te róże urodzinowe, bańki wodne, papierowe serduszka i ciasteczka z nadzieniem karmelowym? Pamiętasz usta o smaku truskawek i słowa, które powtarzałeś..? ..... Ja nie zapomnę... ~ Nie mogłam Ci niczego dać... Dlatego wybrałeś inną... ~ Poniżona, upokorzona, zniszczona. Ale wciąż zakochana właśnie w Tobie... ~ Twoje ostatnie słowo padło, zanim ja wypowiedziałam swoje pierwsze.. Przykro mi .
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy siebie nie sprzedać,nie dać poniżyć się..
delektuję się szczęściem ![]() delikatny podmuch miłości
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
Mają nas za dziwki, alkoholiczki, niepoprawnie zakochane kretynki.
Szkoda tylko, że same nie potrafią spojrzeć na siebie z nieco innej perspektywy. Czasem my, mamy ich za dziwki, alkoholiczki i niepoprawnie zakochane kretynki jednocześnie. Pier.dolnij drzwiami. Raz a porządnie, tak żeby zadudniło i zatrzęsło. Chcę mieć pewność, że już nie wrócisz.
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
znów się pojawiam.
![]() nastychick, styrana, powinnam, frizz - ;**lucyferowa, calineczka - dziękuję Wam za wyróżnienia i przepraszam, że nie pomogłam. ;** ___ a teraz przyglądam się mu z rozmyślną odrazą. dusząc się napierającą zewsząd ciszą. ja wiem, że się tak nie da, ale od czego są marzenia. nie ważne, co o mnie myślą. ważne, żeby mnie kochali. kto w dzisiejszych czasach tak wyznaje miłość ? ścieżka życia numer 24. w XXI wieku nie ma co zgrywać Romea i Julii. często z nie małym zaciekawieniem obserwowaliśmy się nawzajem. to naprawdę nie mój wybór, że przejmuję się za bardzo.
|
#3168 |
|
Przyczajenie
|
Dżem Dobry, ja tu nowa więc proszę nie bić! ![]() To nie są czasy kotku na wielką miłość! Bluzka od siostry, szminka od mamy! Raz trunek ostry na parkiet w tany! Chcę byś był normalny, a nie oryginalnie pierd*lnięty! Jesteś w siebie DUPKU zapatrzony! A w solarium nie napotkasz przyszłej żony! -Dla ciebie poszedłbym na koniec świata! - A zostałbyś tam? -Cześć! My się znamy! Byliśmy raz czy dwa na randce... -To musiało być raz - nigdy nie popełniam dwa razy tego samego błędu. Można milczeć i milczeniem kogoś ranić. Men are for pleasure not for life! / Faceci są do przyjemności nie do życia! Mam nadzieję, że coś się spodoba
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Kastelle dziękuję za wyróżnienie
![]() a dzisiaj w ogóle nie mam głowy, więc jeden tylko: You are my Heaven on Earth.. jesteś moim Niebem na Ziemii.. |
|
|
|
#3170 |
|
Rozeznanie
|
defacto nie znikaj już więcej na tak długo ;* boskie opisy
![]() ________ A gdzie jest, kur.wa, sens życia, że tak filozoficznie zapytam? Czerwień moich ust ma odcień obsesji, gdy odbija się w lustrach twoich oczu. Chyba połamałam obcasy w tym maratonie złudzeń. Mam ochotę na seks i alkohol w kolejności dowolnej. Jest we mnie wiele pokoi, do których klucze trzyma Czas. Scałuję miłość z Twoich palców, lepką i słodką, jak miód, jak krew, jak szepty kochanków. Może pomilczysz dziś ze mną o samotności? Nie mówię już nic, rozsypuję się na słowa, sylaby, litery, głoski - bach!
|
#3171 |
|
Przyczajenie
|
ale ja tu dawno nie byłam.
i od razu głupią sprawę mam, a raczej prośba. posiadacie może opisy o takim totalnym frajerstwie? chłopak wystawił do wiatru, dał nadzieje, a teraz nie nie odzywa. to o frajerach coś. poczuj mnie. choć na chwilę. powiedź jej, żeby zawsze dbała o wszystko co kochała. <3 |
|
|
|
#3172 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93 -
miło pleaseforgavemee - mam identyczny problem. ![]()
|
|
#3173 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Może coś wybierzesz :fucking pathetic pretender . ;] / pieprzony daremny udawacz /fałszywiec. żałuję, że na chwile zapomnialam jacy są faceci! Jesteś zerem, FRAJEREM! frajer na zawsze zostanie frajerem! you bastard! // ty draniu! To takie absurdalne zachowanie po którym nazywam Cię kretynem. But you’re just a boy! /ale Ty jesteś tylko facetem! You're not worth it, babe... // Nie jesteś tego wart, skarbie!
|
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały dziewczynki
wyciągam środkowy palec do świata, który zranił mnie kolejny raz. lepsze dni obiecaj mi, takie z sensem wiesz. nie chce żebyś mi rzucał świat do stóp, chcę tylko żebyś dał mi powód do wstawania rano. trzymasz mnie za rękę i w momencie zapominam, że przecież bywało ciężko. przez chwilę myślałam że mam wszystko. a gdy się zakochasz to koniec z szaleństwem. zostanie Ci tylko pierdzenie pod wspólną kołdrą. któreś z nas znowu będzie płakało dzisiejszej nocy. tym razem nie będę to ja.
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłam spadającą gwiazdę, pomyślałam życzenie... Chciałam na zawsze być tylko Twoja... I nagle ta gwiazda zatrzymała się na niebie, widocznie nie mogła spełnić tego życzenia^^^
Byłam tylko chwilą, nie tą wybraną, tą jedyną... I nie wiem czy kiedyś będziesz tylko mój... Choć się staram wokół Ciebie jest zawsze innych tłum... Karmisz mnie kłamstwami, gdybym je wszystkie naiwnie pożerała wyglądałabym teraz... hmmm jak totalne przeciwieństwo anoreksji^^ I wciąż karzesz mi czekać, znów jest coś ważniejszego ode mnie.... A ja głupia czekam, pytanie tylko ile starczy mi jeszcze sił ![]() Chciałabym by choć raz spełnił się któryś sen... ten z Tobą w roli głównej ![]() Twoje 'miłego dnia' co rano mnie budzi... ale za to każdy dzień jest 100% udany Gdyby tylko nie było meczów, treningów, sztuk walki... wtedy byłabym tylko ja;] Skoro wolisz dmuchaną lalkę, tę zza Twojego łóżka, ode mnie... Twój wybór ![]() Między miłością a nienawiścią gubię się... balansuję gdzieś na przepaści I kiedy już będziesz mój, zacałuję Cię
Edytowane przez katia19270 Czas edycji: 2009-06-07 o 20:48 |
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta - WSZYSTKIE BOGINIE. co do jednej. ode mnie skromnie... postanowiłam podzielić się słowami P. wciąż Cię szukam, choć jesteś wokoło. i myślę o Tobie ciągle, nałogowo . bo widzisz... nie mam Cię w sercu, Ty jesteś moim sercem. ja bez serca żyć nie umiem.
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
.zabiorę Cię na spacer po łące, a Ty spróbujesz złapać dla mnie wiatr
.na boso będziemy biegać po trawie by poczuć wolności smak .by choć na krótko być razem i krzyczeć .radością napełnimy przestrzeń
|
#3179 |
|
Przyczajenie
|
– Cassie, jeśli serce mu nie stanie na twój widok, to nie zasługuje żeby żyć.
Jeśli ten samolot odleci, a Ciebie w nim nie będzie – przy nim... będziesz tego żałować. Może nie dziś, może nie jutro, ale pewnego dnia. I do końca swojego życia. Zawsze dostaję gorzki koniec lizaka.
|
#3180 | ||||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() od zawsze Cię okradam ![]() Cytat:
![]() i dobrze że już wróciłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ____________________ Jedno co robię całe życie to utrudniam życie śmierci Ile jeszcze wyleje łez zanim moje oczy przestaną je wylewac... ? Żeby podleczyć serce,niszczymy lekami wątrobę i nerki.Potem osłabiamy serce lekami na wątrobę i nerki.Potem wszystko mamy chore,a najbardziej duszę niszczoną pigułkami złudzeń. Bilet w jedną stronę do szczęścia , proszę ! Chcę czasami móc się przytulić, porozmawiać, pomilczeć... Czy to zbyt wiele? Przy Tobie dowiaduje się jaki zły ze mnie człowiek, nie widziałem tego będąc sam... Czemu nie wstaniesz dziś człowiecze lewą nogą, mówiąc z przekonaniem i uśmiechem na ustach, że to będzie dobry dzień? Nietypowi ludzie nie pasują do tego typowego świata.. I byłam szczęśliwa moim dziecięcym, egoistycznym szczęściem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

<3

;**

miło