|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
![]() u Ciebie jest tak samo jak u mnie... najpierw sam inicjuje jakis kontakt, jest milo, nawet proponuje spotkanie (mielismy sie dzien pozniej dogadac) a tu nagle bec... nie dogadalismy sie bo milczy od 3 dni ![]() nie wiem po co nam pupe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-06-07 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może myślą nad tym wszystkim ?? Chł. to dziwne istoty są... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Rozeznanie
|
pozniej do mnie jeszcze zdzwonil ale odrzucalam. po godzinie napisalam mu ze jak nie odbieralam to mogl napisac smsa (wiem ze nie powinnam nic pisac ale to znaczylo ze cos chcial sie zapytac bo nie mam nic na koncie albo cos dluzszego powiedziec) eeee tam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yee ja mam nadzieje, ze zauwazyl to co stracil ![]() Onazyje moze mysla (znow pojawilo sie slowo 'moze') bo ta sytuacja w ktorej sie znajdujemy to wielka niewiadoma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale też się cieszę z tego że szuka(-ł) kontaktu ze mną...te miłe smsy, rozmowy na gg i chęć drugiego spotkania (do ktorego na razie jednak nie doszło ![]() eh...W czarnej d***e Lady Marmalade nadal jesteśmy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak go ostatnio zobaczyłam...jego uśmiech, gadanie bez sensu(kiedy jest zdenerwowany),tę spontaniczność ![]() Ale trzeba się trzymać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
a ja jestem ciekawa co takiego chcial jak dzwonil... moze byl jeszcze w wiosce i nie jechali na druga komunie i chcial sie spotkac?? ehhh.... ale ja i tak bym juz nie poszla na spotkanie z nim... teraz jestem ciekawa kiedy sie odezwie. moze jeszcze dzis na gg albo jutro... albo wcale... to tez tragedia sie nie stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na poczatku jak sie nie odzywal czulam sie - spokojnie... bo wiedzialam, ze gorzej w naszych relacjach nie bedzie, ja do niego nie dzwonilam bo nie chcialam z siebie kretynki robic, chcialam by poczul tylko co stracil (taka mala ambicja), tesknilam jak cholera ale nie odzywalam sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onazyje w czarnej i gleeebokiej d**** jestesmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No food i reszta dziewczyn które znaja moja historie : Ja tez nie wierze ze napisał, bezczelny jest! I dobrze ze jesteście - nie odezwe sie juz nigdy do niego!
![]() |
#4842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja myślę że jeśli "Twój" chł nie zabrał jeszcze swoich rzeczy i tak wydzwania to jednak może faktycznie intensywnie myśli co dalej zrobić ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- "Całe długie noce i dnie Żyją osobno, choć do siebie należeć chcą I wierzą, że lepiej będzie tak On bierze telefon by do niej dzwonić, lecz ,,Co będzie jeśli u niej ktoś jest?'' Ona przenigdy też nie zadzwoni, nie Niemądrzy i uparci ludzie. Przecież... Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć wszystko znów jeszcze raz Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Dwoje niemądrych z Klubu Samotnych Serc Znów popełniają zaniechania grzech On żałuje, że pozwolił odejść jej A ona wierzy, że będzie OK Nic nie zmienia się On pije i czeka na dzień A ona znowu bierze coś na sen Jasne, że żadne z nich nie zrobi nigdy nic Co za uparci ludzie to są! Mają jeszcze czas Mogą zmieniać świat Mogą zacząć znowu raz jeszcze-e-e Mają tysiąc szans Mogą wiecznie trwać Mogą zacząć jeszcze ra-a-a-a-a-a-az Zasypiać pod swoją gwiazdą I kochać jak pierwszy ra-a-a-a-az Jak najpełniejszą garścią Mogą to co najlepsze z życia brać! " ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Dlaczego ci 'nasi' faceci tacy mało domyślni są..
![]() ![]() mnie przez jakis czas było lepiej kiedy się nie odzywaliśmy do siebie przez jakieś dwa tygodnie, udalo mi się nawet mnie myslec..az tu ostatnio On zadzwonil, chciał się spotkac, pogadac co u mnie, wiem,ze sama zawalilam wmawiając mu, że możemy być przyjaciólmi i że życze mu szczęścia, ale taka jestem glupia niestety..no więc On uważa, że może mi o wszystkim mówić i nawet stwierdzil, że zaczął myśleć o oświadczynach.. ![]() ![]() ![]() Czemu oni są dla nas tacy okrutni... |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
A moj eks po ponad dwoch miesiacach napisal do mnie po czym po chwili przeprosil ,że to nie bylo do mnie....
Tylko mi humor popsuł!!Palant...jak sie myli to niech wykasuje sobie mój numer telefonu..!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Rozeznanie
|
hehe...może specjalnie się "pomylił" ?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Numer eksa mam zapisany, a zresztą pamiętam go, tylko że w ogóle nie rusza mnie kiedy w kontaktach mijam jego numer. A niech sobie będzie...
![]() |
#4847 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio zaczelam sie zastanawiac nad powiedzeniem: 'krowa co duzo buczy malo mleka daje' i moj ex to chyba ta krowa ![]() ![]() moze mysli? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To widzisz... mamy podobnie... szczerze to watpie zeby sie pomylił.. wg mnie chciał sprawdzic jak zareagujesz... głupek...
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
Nie.Za dobrze go znam...choć może sie mylę,ale jeśli zrobił to specjalnie to tylko po to ,żeby zaspokoić swoja ciekawośc i dowiedzieć sie co u mnie.Nic wiecej,a ja nie mam ochoty mu sie spowiadać.Więc lepiej byłoby jakby numer wykasował...
Troszke to zburzyło mój spokój i rozzłościło.... Ja naprawde chcę zapomnieć..a do tego potrzebuję spokoju. I wiecie co przed chwilą pomyślałam.....?Chciałaby m sie znów zakochać....Sama nie wiem czy jestem na to gotowa czy nie,ale chcę kochać i być kochaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chciałabym mu kiedyś przypomnieć jeszcze jego słowa:"nie chcę być na razie w związku..." eh. czas pokaże co dalej będzie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Was dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ja chyba dlugo nie bede na to gotowa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc bardzo możliwe że to nie był "przypadek" z jego strony... Ah. to kobiece analizowanie ![]() Ja też bym bardzo chciała kochać i być kochaną, ale jak tak łatwo się nie zakochuje, pomimo tego że miałam wcześniej 2 chł to dobiero z nim poczułam co to znaczy miłość..... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smutno mi ...ciągle myśle o tym,że on się odezwał.W końcu nie zrobił tego przez 2 miesiące i nagle teraz...nie tego się spodziewałam,myślałam,że po prostu kiedyś przez przypadek się spotkamy.A tu taki banał. Pomyśleć ,że tak niedawno był mi bardzo bliski... Tak to jest.Boję się ,że jeszcze nie raz tak będzie...z kolejnymi mężczyznami. To nie był mój pierwszy poważny związek.Mam tylko nadzieję,że będzie tak jak z poprzednim.Zapominałam długo<ponad rok>,ale w końcu zapomniałam,że mi zależalo. I czekam na dzień,kiedy myśl lub rozmowa o nim nie będzie wywoływać u mnie szybszego bicia serca... ![]() Teraz chyba będzie jednak gorzej...mimo wszystko to była silniejsza więź! Chciałabym ,żeby mnie teraz ktoś przytulił i obiecał,że będe jeszcze tak szczęśliwa jak wtedy z nim... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Alice in Wonderland
dzieliło nas jakies 200km.. i wlasnie zaczelam sie powaznie zastanawiac czy prawdziwym powodem zerwania byla wlasnie odleglosc.. planowal on wyjazd za granice na dluugo podobno i to tez mialo wplyw na jego decyzję.. boo nie mielibysmy ze sobą kontaktu i w ogole..wiec nie wiem co mysleć.. czy liczyc na coś jak wroci czy dać sobie spokoj..? poza tym był bardzo niezdecydowany..jesli chodzi o bycie w zwiazku.. moze poukłada sobie przez ten czas to wszystko..? czuje sie troche zagubiona bo z jednej strony wiem, ze powinnam zapomnieć i zaczac myslec o studiach i o sobie ale z drugiej strony wciaz mam nadzieje na coś.. paranoja jakas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Niektórych facetów nawet nie starajmy się rozgryzać bo to co robią przechodzi wszystkie granice, ja teraz śmieje się sama z siebie ale wtedy nie było tak różowo jego zagrywki po rozstaniu: po roku czasu wysłał smsa czy go jeszcze kocham,był juz w stałym związku z dziewczyna ktora poznał w czasie gdy jeszcze ze mna był a zaczął z nią związek miesiac po naszym zerwaniu,ciągle twierdzi ze sie wypalil i nikogo juz nie pokocha jak mnie a jest z nią bo jest "taka dobra i go kocha"
![]() Niestety jedynym lekarstwem na eks jest druga milość ,mi przytrafiło sie cos cudownego i czasem sobie myśle że zmarnowałam kawał życia przy nie właściwym mężczyźnie. I chyba nobla powinnam dostać za tą moją głupią miłość do byłego że tyle wytrzymałam bo aż 6lat ![]() Edytowane przez winogronek Czas edycji: 2009-06-08 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Rozeznanie
|
a moj wczoraj zadzwonil przed 23 z wyjasnieniami ze wczesniej to chcial bym ochlonela. ale i tak bylam na niego zla. powiedzial ze dzis rano przyjedzie i sie spotkamy. powiedzialam ze nie chce sie z nim spotykac a on ze on chce sie spotkac pogadac (pierwszy raz tak powiedzial bo zawsze to "no to nie") rano napisal ze jednak ten pociag nie jechal i przyjedzie po poludniu. juz sama nie wiem co robic. niby postanawiam ale on nie dopuszcza mnie to tego. wiem ze jak bedzie pogoda to przyjedzie i bedzie nalegal na spotkanie. a juz nie wiem co robic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Raczkowanie
|
i to niby kobiety są dziwne i niezrozumiałe.. yhh..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Rozeznanie
|
a ja bede ryczec!!;'( wlasnie mi napisal ze na to ognisko co robi jego kolega zapytal sie z kim on bedzie to powiedzial ze ze mna ale ja pewnie nie przyjde. to jego kolega powiedzial ze wezmie X dla niego ;'(((((( kiedys na nk jego kolega przez jego profil pisal z nia ze ze mna to byla poraszka ze chcialby sie z nia jeszcze spotkac kiedys itp. ale eks twierdzil ze to kolega pisal. jak ona tam bedzie to ja sobie cos zrobie;'(((((((((((
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- ciagle pisze do mnie na gg. obraza mnie i pisze przykre rzeczy typu "nie byłbym taki gdybyś była normalna i szajba Ci do łba nie od***ała" a to wszystko o znajomych na nk, o chlopakow... Edytowane przez aaa000 Czas edycji: 2009-06-08 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.