"Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-07, 11:06   #61
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D

No to tak w skrócie ogólnym o mnie
Nazywam się Magda, mam 21 lat, studiuję analitykę medyczną. Mój TŻ ma 23, jesteśmy ze sobą od 2003r., oficjalnie od grudnia 2003
Trochę zdesperowana od ubiegłych wakacji. Bardziej zdesperowana od 5 rocznicy. Najbardziej zdesperowana od marca
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 11:22   #62
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
tradycyjne hasło- OPOWIEDZ NAM SWOJĄ HISTORIĘ

czyli coś o sobie,o TŻcie,ile macie lat,ile jestescie razem ( wiem że w suwaczku jest ) czym się zajmujesz i takie bzdety i oczywiście jak tam Twoj TZ zaopatruje się w tematy przyszłościowe,czy robi to z chęcia czy unika?

oooo CARMELOVA wreszcie zawitała
Aa no to juz opowiadam Wiec tak, ja chodze do technikum do 3 klasy , staram sie ja skonczyc Ja mam 19 lat nie całe, tż tez z tego samego roku:P: nawet mlodszyo pare miesiecy he Tż wlasnie cos zaczal napomkiwac o zareczynach dlatego tu trafilam do Was

Jak sie poznalismy tez jestescie ciekawe ? aaa i jestem Renia

EDIT: ja tu chce opowiadac historie z zycia wziete a wy mi uciekacie ;(

Edytowane przez Renatka_2108
Czas edycji: 2009-06-07 o 11:47
Renatka_2108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 11:50   #63
madzik050642
Raczkowanie

No i witam kochane desperatki

Tym razem obiecuję pisać częściej...
Pogoda paskudna a ja mam mnóstwo nauki, eh nie chce mi się strasznie, TŻ dziś na komunii jakiejś kuzynki, więc przynajmniej mam dzień dla siebie
Luffka - fajnie że ta obrona już za dwa tygodnie - fik mik i będzie po wszystkim... Zobaczysz uda się jak najlepiej

PS a co u Ins ???
Stary 2009-06-07, 12:07   #64
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Aa no to juz opowiadam Wiec tak, ja chodze do technikum do 3 klasy , staram sie ja skonczyc Ja mam 19 lat nie całe, tż tez z tego samego roku:P: nawet mlodszyo pare miesiecy he Tż wlasnie cos zaczal napomkiwac o zareczynach dlatego tu trafilam do Was

jakie technikum?

ja wlasnie skonczylam gastronomiczne /dietetyka/
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 12:17   #65
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
jakie technikum?

ja wlasnie skonczylam gastronomiczne /dietetyka/
Ja tez gastronomiczne robię. Tyle ze Technolog Żywności
Stary 2009-06-07, 12:45   #66
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
tradycyjne hasło- OPOWIEDZ NAM SWOJĄ HISTORIĘ

czyli coś o sobie,o TŻcie,ile macie lat,ile jestescie razem ( wiem że w suwaczku jest ) czym się zajmujesz i takie bzdety i oczywiście jak tam Twoj TZ zaopatruje się w tematy przyszłościowe,czy robi to z chęcia czy unika?

oooo CARMELOVA wreszcie zawitała
Elizka, nie wiedzialam, że Ty mnie jeszcze pamiętasz Bywam tu codziennie, ale się nie udzielam. Aktywnie pisalam kilka miesięcy temu, ale teraz już nie zazdroszczę
Z TŻtem kryzys zażegany, od kilku tygodni jest cudownie. Tylko jego mama strasznie go naciska na ślub. Bardzo mnie to wkurza :/ Nawet dzwonila do mnie z życzeniami z okazji Dnia Dziecka mówiąc, że coprawda córki ona nie ma, ale ma nadzieję, że niedługo będzie mieć. A wiadomo, że im bardziej ktoś na kogoś naciska, tym bardziej ta osoba się wycofuje. I chyba to dotyczy nas obojga.

Tak więc u nas tematu ślubu i zareczyn nie ma. Za to TŻ ciągle mi mówi o dzieciach, o ich imionach, o kredycie na mieszkanie, o urządzaniu wnętrz...

Nadrabiając zaległości - Aelitka, Biska - moje gratulacje! Teraz to już tylko "i żyli długo i szczęśliwie"
lasoa - rozumiem i wiem jak to boli też przez to przechodzilam (poniekąd) ale mój facet na szczęście nie robił z tego żadnych problemów.
Ins - trzymam za nią kciuki, może ją spotkam w autobusie, bo mieszkam niedaleko Nowej Huty ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i pamiętajcie, że stanowicie niesamowitą wartość same w sobie. A facet, pierścionek? Może tylko dodać życiu blasku
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 13:04   #67
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Dziewczyny a jak mozna zapytac kto to Ins ? Bo ciagle wspominacie a ja zieloniutka jestem :P
Szukalam w starym watku i niezbyt sie dowiedzialam :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-07, 13:20   #68
madzik050642
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a jak mozna zapytac kto to Ins ? Bo ciagle wspominacie a ja zieloniutka jestem :P
Szukalam w starym watku i niezbyt sie dowiedzialam :P
Ins = *Insane - a resztę doczytaj sama
Stary 2009-06-07, 13:30   #69
niteczka83
Zadomowienie

Unhappy Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D

Witam,
ale żeście się rozpisały (realnie przegapiłam cały sezon IV - tzn. coś tam podczytałam) - a pisałam coś chyba w części II lub III.
U mnie wielki kryzys - pamiętam jak któraś z was napisała żebym pogadała o planach na naszą przyszłość z moim tż'em. A tu rach ciach i ostatnio podczas "małej kłótni" powiedział, że on niestety nie myśli o przyszłości (trochę go to męczy). O i dodał, że ma wrażenie, iż wpędza mnie w latka ;( bo właśnie nie myśli. I nie rozumie dlaczego tak jest... Normalnie zwaliło mnie to z nóg. I cały czas myślę co teraz? A tak było super ostatnio. Nawet myślałam, że wszystko jest tak idealnie. wręcz nierealnie a tu masz Podłamka.
Zapowiadam: zostanę z wami jako "totalna desperatka" do jakiegoś sezonu LXXX (osiemdziesiątego).

A tak poza tym to co się dzieje u Insane? Patrzę na watek a jej jeszcze nie ma??? dość regularnie się wypowiadała? i czy przegapiłam czyjeś zaręczyny w części IV (mam nadzieje, że to była szczęśliwa część)??

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2009-06-07 o 13:33 Powód: literówki, literówki :(
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 13:43   #70
luffka
Zakorzenienie

witam
dużo nowych- hej i proszę udzielać się regularnie

ja kupiłam dziś strój na obronę... 11 dni zostało!
Stary 2009-06-07, 14:55   #71
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:

nie bój się jak ktoś ucieka to i tak potem to przeczyta

oczywiście o tym jak się poznaliście również możesz opowidzieć,w końcu to stanowi część Was

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Elizka, nie wiedzialam, że Ty mnie jeszcze pamiętasz Bywam tu codziennie, ale się nie udzielam. Aktywnie pisalam kilka miesięcy temu, ale teraz już nie zazdroszczę
Z TŻtem kryzys zażegany, od kilku tygodni jest cudownie. Tylko jego mama strasznie go naciska na ślub. Bardzo mnie to wkurza :/ Nawet dzwonila do mnie z życzeniami z okazji Dnia Dziecka mówiąc, że coprawda córki ona nie ma, ale ma nadzieję, że niedługo będzie mieć. A wiadomo, że im bardziej ktoś na kogoś naciska, tym bardziej ta osoba się wycofuje. I chyba to dotyczy nas obojga.

Tak więc u nas tematu ślubu i zareczyn nie ma. Za to TŻ ciągle mi mówi o dzieciach, o ich imionach, o kredycie na mieszkanie, o urządzaniu wnętrz...

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i pamiętajcie, że stanowicie niesamowitą wartość same w sobie. A facet, pierścionek? Może tylko dodać życiu blasku
oczywiscie ze pamietam, jakoś utkwiła mi w pamięci rozmowa na temat czerwonych paznokci do pracy a potem już tak się nie udzielalaś na wątku.

gadkami rodziców nie ma co sobie głowy zawracać,TŻ mama też ciagle nas nagabuje w pokoju i o tym gada... ale widać Twoj TZ mysli powaznie skoro zaczyna takie rozmowy

to super że u Was tak dobrze

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Witam,
ale żeście się rozpisały (realnie przegapiłam cały sezon IV - tzn. coś tam podczytałam) - a pisałam coś chyba w części II lub III.
U mnie wielki kryzys - pamiętam jak któraś z was napisała żebym pogadała o planach na naszą przyszłość z moim tż'em. A tu rach ciach i ostatnio podczas "małej kłótni" powiedział, że on niestety nie myśli o przyszłości (trochę go to męczy). O i dodał, że ma wrażenie, iż wpędza mnie w latka ;( bo właśnie nie myśli. I nie rozumie dlaczego tak jest... Normalnie zwaliło mnie to z nóg. I cały czas myślę co teraz? A tak było super ostatnio. Nawet myślałam, że wszystko jest tak idealnie. wręcz nierealnie a tu masz Podłamka.
Zapowiadam: zostanę z wami jako "totalna desperatka" do jakiegoś sezonu LXXX (osiemdziesiątego).

A tak poza tym to co się dzieje u Insane? Patrzę na watek a jej jeszcze nie ma??? dość regularnie się wypowiadała? i czy przegapiłam czyjeś zaręczyny w części IV (mam nadzieje, że to była szczęśliwa część)??
niteczka to ze nie mysli o przyszlosci to moze nie znaczy ze ogolem nie mysli? tylko ze nie jest gotowy na to teraz?lub w najblizszej przyszlosci.

Ins nie ma dostępu do internetu częstego ( jest w krakowie u babci tża) oraz znalazla prace ale mam nadzieje ze tu jak najszybciej zawita.

a częśc 4 byla uznana za jedna z lepszych zaręczone byly Aelitka i Biska
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-07, 15:11   #72
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Ja tez gastronomiczne robię. Tyle ze Technolog Żywności
fajne
Stary 2009-06-07, 15:35   #73
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez madzik050642 Pokaż wiadomość
Ins = *Insane - a resztę doczytaj sama
Wlasnie o to pytalam kim jest ta tajemnicza dla mnie Insane Szukalam i nie znalazlam.. osz ta moja ciekawosc :P
Cytat:
nie bój się jak ktoś ucieka to i tak potem to przeczyta

oczywiście o tym jak się poznaliście również możesz opowidzieć,w końcu to stanowi część Was
A to moze innym razem :P
Cytat:
fajne
Czy tak fajnie niewiem ie lubie tej szkoly okrutnie
Stary 2009-06-07, 15:42   #74
2018070520180950
Konto usunięte

zalezy co kto lubi, ja nie zaluje ze poszlam do technikum...

a ja mam ochote na frytki z majonezem

ale ide zjesc serowe oponki
Stary 2009-06-07, 15:50   #75
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

O ludzie, skąd masz takie pyszności? Ja musze się zadowolić barowymi daniami odgrzewanymi przez TŻ
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 15:53   #76
niteczka83
Zadomowienie

Dziękuje Elizka.
No to spóźnione o całą część IV Najserdeczniejsze Gratulacje dla Aelitki i Biskiej. To faktycznie była szczęśliwa część IV
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 15:57   #77
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
zalezy co kto lubi, ja nie zaluje ze poszlam do technikum...

a ja mam ochote na frytki z majonezem

ale ide zjesc serowe oponki
Ja troszke zaluje bo milelo sie to z moim "powolaniem" Jakos jedzenie mnie nie interesuje zbytnio :P Modle sie tylko zeby ta szkole jak najszybciej skonczyc

Jeeejku nie mow o frytkach bo bede musiec sobie zrobic hehe
Stary 2009-06-07, 17:03   #78
2018070520180950
Konto usunięte

ja nie zaluje bo tak garow bym wogole nie tknela
a tak musialam i lubie ciasta piec bardzo

a i tak ide na studia bo nie chce w tym zawozie pracowac, przeciez technikum cie nie dyskwalifikuje z mozliwosci studiowaania...:P
Stary 2009-06-07, 17:09   #79
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie o to pytalam kim jest ta tajemnicza dla mnie Insane Szukalam i nie znalazlam.. osz ta moja ciekawosc :P
No to niedokładnie szukałaś, bo Ins bardzo często i regularnie udzielała się na wątku

Dzisiaj wpadła do nas rodzina w odwiedziny. Rozmowa między moją mamą a ciocią:
ciocia: - A P. ma już prawo jazdy? (chodzi o mnie)
mama: - Tak, ma.
ciocia: - I jeździ samochodem? Przecież nie macie samochodu...
mama: - Tak, kolega jej daje pojeździć. (Jakby nie mogła użyć słowa "chłopak")
Wkurzają mnie takie teksty

Nie tak dawno u TŻ też była podobna sytuacja
Wróciliśmy z kina. Wchodzimy do jego domu i widzimy rodziców TŻta siedzących przy stole wraz ze swoimi znajomymi. Mówimy "dzień dobry", a mama TŻta przedstawia nas znajomym: "To jest nasz syn. A to jego koleżanka". Nie muszę chyba mówić jak źle mi się zrobiło po tym tekście
Do cholery jesteśmy ze sobą sześć lat, a ja jestem koleżanką??????

Edytowane przez Soy Marisol
Czas edycji: 2009-06-07 o 17:15
Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 17:24   #80
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość
No to niedokładnie szukałaś, bo Ins bardzo często i regularnie udzielała się na wątku

Dzisiaj wpadła do nas rodzina w odwiedziny. Rozmowa między moją mamą a ciocią:
ciocia: - A P. ma już prawo jazdy? (chodzi o mnie)
mama: - Tak, ma.
ciocia: - I jeździ samochodem? Przecież nie macie samochodu...
mama: - Tak, kolega jej daje pojeździć. (Jakby nie mogła użyć słowa "chłopak")
Wkurzają mnie takie teksty

Nie tak dawno u TŻ też była podobna sytuacja
Wróciliśmy z kina. Wchodzimy do jego domu i widzimy rodziców TŻta siedzących przy stole wraz ze swoimi znajomymi. Mówimy "dzień dobry", a mama TŻta przedstawia nas znajomym: "To jest nasz syn. A to jego koleżanka". Nie muszę chyba mówić jak źle mi się zrobiło po tym tekście
Do cholery jesteśmy ze sobą sześć lat, a ja jestem koleżanką??????

mojej mamie tez nie moglo przejsc przez gardlo slowo "chlopak" i mowila na tż "kolega" bo bala sie ze ostatnio mowila tak na eksa i nie wyszlo
w koncu jej zwrocilam uwage i mowi chlopak

a tesciu na mnie narzeczona mowi albo synowa
nie wiem czy sie smiac czy plakac
Stary 2009-06-07, 17:26   #81
najfajniejsza
Zakorzenienie

Witam nowe i stare

carmelova, super, że u Was dobrze.
moja teściowa też bywa marudna, ale jeszcze nie tak.
Ciekawe, kiedy mój się zdecyduje na ten krok, tak sam od siebie...

luffka, pokaż ciuszki

w domu mam mały problem z kompem, także będę rzadko, tylko z pracy.
jeśli któraś chce wiedzieć, co u mnie, to mój nr ma Aelitka, może go rozdać, jakby coś.

Jeśli Ins da fotki, to wyslijcie mi, prooooszę, na PM
(swoją drogą, Renatko, Insane pisała chyba najwięcej postów przez całą poprzednią część, więc musisz ją kojarzyć, jeśli śledziłaś wątek )

piszę z pracy, więc spadam, bo mamy robotę.

EDIT: hehe, nie byłabym sobą, gdybym nie weszła tu, póki jestem w pracy
Soy, a co Twój facet na to, że jego rodzina tak o Tobie mówi? I w ogóle to pogadaj z mamą, że to Twój chłopak i już.
U nas taka syt. była tylko w kwestii babci lubego. Na początku mówiła o mnie ”koleżanka”, potem ”przyjaciółka”, a teraz to już nie wiem, bo nie przedstawiała mnie nikomu, odkąd mieszkamy razem z lubym
ze strony rodziców lubego jestem chyba dziewczyną ich syna albo po prostu Patrycją.
a moja mama mówi o lubym: ”XXXX od Patrycji”

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-06-07 o 17:50
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 19:05   #82
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

kurka ja się zagapiłam i czekam aż ktoś napisze w starej części
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 19:07   #83
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
kurka ja się zagapiłam i czekam aż ktoś napisze w starej części
Opowiadaj jak tam!!!
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 19:09   #84
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Doberek wróciliśmy, pogoda była super, spedzilismy fajnie czas dzisiaj jeszcze pochodzilismy u mnie po rynku i TŻ juz pojechał

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Śledzę was prawie od początku i doszłam do wniosku, że czas się przywitać
Zwłaszcza zachęcił mnie tytuł :P
Cytat:
A aa a moglabym tez sie do was przylaczyc ?
Witam

Ciekawe jak tam u Ins?
Stary 2009-06-07, 19:43   #85
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
ja nie zaluje bo tak garow bym wogole nie tknela
a tak musialam i lubie ciasta piec bardzo

a i tak ide na studia bo nie chce w tym zawozie pracowac, przeciez technikum cie nie dyskwalifikuje z mozliwosci studiowaania...:P
Na studia sie nie wybieram :P Jak juz to pojde na roznorodne kursy z fotografi... i moze kiedys swoje studio otworze ?

Cytat:
mojej mamie tez nie moglo przejsc przez gardlo slowo "chlopak" i mowila na tż "kolega" bo bala sie ze ostatnio mowila tak na eksa i nie wyszlo
w koncu jej zwrocilam uwage i mowi chlopak

a tesciu na mnie narzeczona mowi albo synowa
nie wiem czy sie smiac czy plakac
Na mnie tesciu mowi synowa
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
[
(swoją drogą, Renatko, Insane pisała chyba najwięcej postów przez całą poprzednią część, więc musisz ją kojarzyć, jeśli śledziłaś wątek )
Watku nie sledzilam.. dopiero teraz do Was zawitałam...
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Doberek wróciliśmy, pogoda była super, spedzilismy fajnie czas dzisiaj jeszcze pochodzilismy u mnie po rynku i TŻ juz pojechał

Witam

Ciekawe jak tam u Ins?
Rowniez witaam goraco

Edytowane przez Renatka_2108
Czas edycji: 2009-06-07 o 19:49 Powód: :)
Renatka_2108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 19:46   #86
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Witam nowe i stare

Soy, a co Twój facet na to, że jego rodzina tak o Tobie mówi? I w ogóle to pogadaj z mamą, że to Twój chłopak i już.
U nas taka syt. była tylko w kwestii babci lubego. Na początku mówiła o mnie ”koleżanka”, potem ”przyjaciółka”, a teraz to już nie wiem, bo nie przedstawiała mnie nikomu, odkąd mieszkamy razem z lubym
ze strony rodziców lubego jestem chyba dziewczyną ich syna albo po prostu Patrycją.
a moja mama mówi o lubym: ”XXXX od Patrycji”
No cóż, jak jego mama powiedziała : "To nasz syn. A to jego koleżanka" , szybko poprawił mamę żartując: "Teraz się mówi przyjaciółka".
W każdym razie znajomi rodziców skapnęli się, że jesteśmy parą.

Ale i tak mnie po potwornie doknęło Wyglądało to tak, jakby niedawno mnie poznał i jakby mnie jeszcze nie znali za dobrze...
A jest inaczej. Zawsze pomagam teściówce jak trzeba przygotować kolację, czy postawić kawę , albo jak robimy grilla, to nie raz "rządzę się" w kuchni. Sama sięgam potrzebne mi naczynia, przyprawy do sałatki, która robię w ich kuchni itp.

Ogólnie jestem tam traktowana jak domownik - nie panikują , że trzebas przątnąć pranie, czy coś tam jak przychodzę. To często ja np. uprzątnę stół, jak się zjawią jacyś niespodziewani goście. (Nie, że mają bajzel w domu po prostu wiecie jak to w domu jest- nieraz trzeba coś na szybko uprzątnąć jak się ktoś zjawia)
Dlatego tak bardzo dotknęło mnie to, że jestem koleżanką ich syna

Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 19:51   #87
Claris
Zakorzenienie

Wogóle to witam wszystkie nowe zazdrośnice, mam nadzieję, że się będziecie dużo udzielały

Kurde znowu weekend się kończy, jutro mam ustne zaliczenie i nic nie umiem, ale to normalka Ale w najgorszym wypadku będzie 3,5 za obecności i zaliczone dawki żywieniowe dla różnych zwierzaków. Wczoraj wieczorem TŻ po mnie przyjechał i pojechaliśmy do niego, bo ma wolną chatę. A tam wylegiwaliśmy się do 1. w nocy w wanience z pianą (ja nie mam wanny, więc to dla mnie atrakcja) i piliśmy wino. Wypiliśmy po jednym na głowęTŻ to miał dzisiaj takiego big kaca, a ja nic Czy ja jestem już pijaczką? Ogólnie to znowu durex (classic) nam pękł Nie wiem chyba jakaś trefna seria, bo normalnie z tej paczki chyba każda nam pęka A dzisiaj już miałam takiego doła, co oczywiście odbiło sie na nas. Byliśmy w centrum handl. i TŻ kupił sobie buciki w Bacie sliczne Potem poszliśmy na spacer do rynku i wygoniłam go do domu no i próbuję teraz czytać na jutro, ale to jest jakieś posrane i nie umiem

Wogóle tak się cicho na tym wątku robi, chyba nie umrze śmiercią naturalną, bo się chyba zapłaczę

edit: a zapomniałam jeszcze napisać, że w środę będzie powtórka z romantic wieczorku Ale TŻ już mnie uprzedził, że nic nie pijemy, bo mam za mocną głowę

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2009-06-07 o 19:54
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-07, 20:01   #88
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Opowiadaj jak tam!!!
leciało się fajnie w chmurach jest pięknie
z TŻ gawędzimy sobie na skype, mała (małe) są też słodkie jedna 5 tygodni taka kruszynka a druga 2 latka mówi zmiksowanym francuskim i angielskim ale jest calkiem fajna
pokój mam malutki a Ci ludzie u których jestem są bardzo mili serio

no już 5 część ja nie wiem cóż za tępo. Jak tam Ins dała znać?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 20:01   #89
luffka
Zakorzenienie

ehhh jakoś nie mam weny tu pisać...

Wam wszystkim się układa a u mnie wieczna lipa
Czytam o Waszych związkach i Wam cholernie zazdroszczę, mam nadzieję, że u mnie też kiedyś będzie tak cudownie....
Stary 2009-06-07, 20:15   #90
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

luffka a co tam u ciebie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości