![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D
No to tak w skrócie ogólnym o mnie
![]() Nazywam się Magda, mam 21 lat, studiuję analitykę medyczną. Mój TŻ ma 23, jesteśmy ze sobą od 2003r., oficjalnie od grudnia 2003 ![]() Trochę zdesperowana od ubiegłych wakacji. Bardziej zdesperowana od 5 rocznicy. Najbardziej zdesperowana od marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon V - jeszcze bardziej zdesperowany :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sie poznalismy tez jestescie ciekawe ? ![]() ![]() EDIT: ja tu chce opowiadac historie z zycia wziete a wy mi uciekacie ;(
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2009-06-07 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
No i witam kochane desperatki
![]() Tym razem obiecuję pisać częściej... Pogoda paskudna a ja mam mnóstwo nauki, eh nie chce mi się strasznie, TŻ dziś na komunii jakiejś kuzynki, więc przynajmniej mam dzień dla siebie ![]() Luffka - fajnie że ta obrona już za dwa tygodnie - fik mik i będzie po wszystkim... Zobaczysz uda się jak najlepiej PS a co u Ins ???
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wlasnie skonczylam gastronomiczne /dietetyka/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja tez gastronomiczne robię. Tyle ze Technolog Żywności
![]()
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z TŻtem kryzys zażegany, od kilku tygodni jest cudownie. Tylko jego mama strasznie go naciska na ślub. Bardzo mnie to wkurza :/ Nawet dzwonila do mnie z życzeniami z okazji Dnia Dziecka mówiąc, że coprawda córki ona nie ma, ale ma nadzieję, że niedługo będzie mieć. A wiadomo, że im bardziej ktoś na kogoś naciska, tym bardziej ta osoba się wycofuje. I chyba to dotyczy nas obojga. Tak więc u nas tematu ślubu i zareczyn nie ma. Za to TŻ ciągle mi mówi o dzieciach, o ich imionach, o kredycie na mieszkanie, o urządzaniu wnętrz... Nadrabiając zaległości - Aelitka, Biska - moje gratulacje! Teraz to już tylko "i żyli długo i szczęśliwie" ![]() lasoa - rozumiem i wiem jak to boli ![]() Ins - trzymam za nią kciuki, może ją spotkam w autobusie, bo mieszkam niedaleko Nowej Huty ;-) Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i pamiętajcie, że stanowicie niesamowitą wartość same w sobie. A facet, pierścionek? Może tylko dodać życiu blasku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak mozna zapytac kto to Ins ? Bo ciagle wspominacie a ja zieloniutka jestem :P
![]() Szukalam w starym watku i niezbyt sie dowiedzialam :P
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam,
ale żeście się rozpisały (realnie przegapiłam cały sezon IV - tzn. coś tam podczytałam) - a pisałam coś chyba w części II lub III. U mnie wielki kryzys - ![]() ![]() ![]() Zapowiadam: zostanę z wami jako "totalna desperatka" do jakiegoś sezonu LXXX (osiemdziesiątego). A tak poza tym to co się dzieje u Insane? Patrzę na watek a jej jeszcze nie ma??? dość regularnie się wypowiadała? i czy przegapiłam czyjeś zaręczyny w części IV (mam nadzieje, że to była szczęśliwa część)?? Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2009-06-07 o 13:33 Powód: literówki, literówki :( |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() dużo nowych- hej i proszę udzielać się regularnie ![]() ja kupiłam dziś strój na obronę... 11 dni zostało!
#71 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oczywiście o tym jak się poznaliście również możesz opowidzieć,w końcu to stanowi część Was ![]() Cytat:
![]() gadkami rodziców nie ma co sobie głowy zawracać,TŻ mama też ciagle nas nagabuje w pokoju i o tym gada... ale widać Twoj TZ mysli powaznie skoro zaczyna takie rozmowy ![]() ![]() to super że u Was tak dobrze ![]() Cytat:
Ins nie ma dostępu do internetu częstego ( jest w krakowie u babci tża) oraz znalazla prace ![]() a częśc 4 byla uznana za jedna z lepszych ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Wlasnie o to pytalam kim jest ta tajemnicza dla mnie Insane
![]() Cytat:
Czy tak fajnie niewiem ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
zalezy co kto lubi, ja nie zaluje ze poszlam do technikum...
a ja mam ochote na frytki z majonezem ![]() ale ide zjesc serowe oponki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
O ludzie, skąd masz takie pyszności? Ja musze się zadowolić barowymi daniami odgrzewanymi przez TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Elizka.
![]() No to spóźnione o całą część IV Najserdeczniejsze Gratulacje dla Aelitki i Biskiej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeeejku nie mow o frytkach bo bede musiec sobie zrobic hehe
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
ja nie zaluje bo tak garow bym wogole nie tknela
![]() a tak musialam i lubie ciasta piec bardzo ![]() a i tak ide na studia bo nie chce w tym zawozie pracowac, przeciez technikum cie nie dyskwalifikuje z mozliwosci studiowaania...:P |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wpadła do nas rodzina w odwiedziny. Rozmowa między moją mamą a ciocią: ciocia: - A P. ma już prawo jazdy? (chodzi o mnie ![]() mama: - Tak, ma. ciocia: - I jeździ samochodem? Przecież nie macie samochodu... mama: - Tak, kolega jej daje pojeździć. (Jakby nie mogła użyć słowa "chłopak" ![]() Wkurzają mnie takie teksty ![]() Nie tak dawno u TŻ też była podobna sytuacja ![]() Wróciliśmy z kina. Wchodzimy do jego domu i widzimy rodziców TŻta siedzących przy stole wraz ze swoimi znajomymi. Mówimy "dzień dobry", a mama TŻta przedstawia nas znajomym: "To jest nasz syn. A to jego koleżanka ![]() ![]() ![]() ![]() Do cholery jesteśmy ze sobą sześć lat, a ja jestem koleżanką?????? ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-06-07 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mojej mamie tez nie moglo przejsc przez gardlo slowo "chlopak" i mowila na tż "kolega" bo bala sie ze ostatnio mowila tak na eksa i nie wyszlo ![]() w koncu jej zwrocilam uwage i mowi chlopak ![]() a tesciu na mnie narzeczona mowi ![]() nie wiem czy sie smiac czy plakac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe i stare
![]() carmelova, super, że u Was dobrze. moja teściowa też bywa marudna, ale jeszcze nie tak. Ciekawe, kiedy mój się zdecyduje na ten krok, tak sam od siebie... ![]() luffka, pokaż ciuszki ![]() w domu mam mały problem z kompem, także będę rzadko, tylko z pracy. jeśli któraś chce wiedzieć, co u mnie, to mój nr ma Aelitka, może go rozdać, jakby coś. Jeśli Ins da fotki, to wyslijcie mi, prooooszę, na PM ![]() (swoją drogą, Renatko, Insane pisała chyba najwięcej postów przez całą poprzednią część, więc musisz ją kojarzyć, jeśli śledziłaś wątek ![]() piszę z pracy, więc spadam, bo mamy robotę. EDIT: hehe, nie byłabym sobą, gdybym nie weszła tu, póki jestem w pracy ![]() Soy, a co Twój facet na to, że jego rodzina tak o Tobie mówi? I w ogóle to pogadaj z mamą, że to Twój chłopak i już. U nas taka syt. była tylko w kwestii babci lubego. Na początku mówiła o mnie ”koleżanka”, potem ”przyjaciółka”, a teraz to już nie wiem, bo nie przedstawiała mnie nikomu, odkąd mieszkamy razem z lubym ![]() ze strony rodziców lubego jestem chyba dziewczyną ich syna albo po prostu Patrycją. a moja mama mówi o lubym: ”XXXX od Patrycji” ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-06-07 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
kurka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam u Ins? ![]()
![]() |
#85 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2009-06-07 o 19:49 Powód: :) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W każdym razie znajomi rodziców skapnęli się, że jesteśmy parą. Ale i tak mnie po potwornie doknęło ![]() A jest inaczej. Zawsze pomagam teściówce jak trzeba przygotować kolację, czy postawić kawę , albo jak robimy grilla, to nie raz "rządzę się" w kuchni. Sama sięgam potrzebne mi naczynia, przyprawy do sałatki, która robię w ich kuchni itp. Ogólnie jestem tam traktowana jak domownik - nie panikują , że trzebas przątnąć pranie, czy coś tam jak przychodzę. To często ja np. uprzątnę stół, jak się zjawią jacyś niespodziewani goście. (Nie, że mają bajzel w domu ![]() Dlatego tak bardzo dotknęło mnie to, że jestem koleżanką ich syna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Wogóle to witam wszystkie nowe zazdrośnice, mam nadzieję, że się będziecie dużo udzielały
![]() Kurde znowu weekend się kończy, jutro mam ustne zaliczenie i nic nie umiem, ale to normalka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle tak się cicho na tym wątku robi, chyba nie umrze śmiercią naturalną, bo się chyba zapłaczę ![]() edit: a zapomniałam jeszcze napisać, że w środę będzie powtórka z romantic wieczorku ![]() ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-06-07 o 19:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
leciało się fajnie
![]() ![]() z TŻ gawędzimy sobie na skype, mała (małe) są też słodkie ![]() ![]() pokój mam malutki a Ci ludzie u których jestem są bardzo mili serio ![]() no już 5 część ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ehhh jakoś nie mam weny tu pisać...
Wam wszystkim się układa a u mnie wieczna lipa ![]() Czytam o Waszych związkach i Wam cholernie zazdroszczę, mam nadzieję, że u mnie też kiedyś będzie tak cudownie....
#90 |
Zakorzenienie
|
luffka a co tam u ciebie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.