|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Cytat:
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-06-06 o 10:17 |
|
|
|
|
|
#782 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę,przytyłam 300 g,ważę 82 kg,od dzisiaj zero słodyczy,bo to przez nie na pewno przytyłam-pączek ,drożdżówka,lody,kawa mrożona.
O rety, aż się wieczorem źle czułam,było mi niedobrze,dzisiaj rano tylko owsianka,zakupiłam też truskaweczki,więc zjem sobie miseczkę , na obiad kalafiorek i mięsko gotowane,a na kolację jakas sałatka może z pomidorów. Magdzie,nie przejmuj się,musisz być silna , na pewno dasz radę
|
|
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
niezapomnian-Dziękuje bardzo za dobre rady o łóżko rehabilitacyjne już się pytaliśmy ale o tym krzesełku nie słyszałam a na pewno byłoby przydatne no i o materac zapytam bo teściowa raczej cały czas leży.Nam dzień przed szpitalem też spadła z łóżka i chyba z 30min mąż z szwagrem i ja nie mogliśmy jej unieś żeby ją położyć.Jeszcze raz dzięki.
A tak wogóle dziewczyny gdzie jesteście????????
|
|
|
#784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do dziewczyn to nie mam pojęcia gdzie się podziewają.... mnie jutro nie ma bo wyruszam na poszukiwania uniformu na obronę. Miłego weekendu wszystkim i duuużo odpoczynku.
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki ja dzisiaj zrobilam sobie mala przyjemnosc zakupilam fspodenki 7/8 i super do tego pasujaca pomaranczowa koszule moje kochanie bylo zachwycone efektem :P takze ja dzisiaj sobie humor poprawilam dzisiaj mialam dzien odpoczynku od cwiczen bo kolano mi juz siada (kontuzja po graniu w siatkowke) i musze troche oszczedzac je ale idzie mi dobrze zaczyna widziec malutkie efekty po moich okropnych boczkach na ktore patzrec juz nie moge
kurde maz na poszedl na nocke do pracy jak ja tego nienawidze nie umiem spac bez niego bede siedziec do rana i czekac hihihihh
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.Nie było mnie dawno , ale u mnie ciągle burze.A jak nie ma burzy to mam tyle pracy przy wykańczaniu domu ,że nie włączam nawet kompa.Częściej siedzi mój mąż ,ale nie polecam go do rozmów o odchudzaniu
.Tak więc wczoraj cały dzień pracowałam i cały dzień chodziłam głodna .Próbowałam oszukiwać żołądek i zamiast jakichś czekoladek podjadałam wafle ryżowe ,ale nie dałam rady.Ostatecznie poniosłam klęskę....zjadłam 2 tosty na kolację.Na szczęście chyba żołądek mi się troszkę skurczył więc nie potrzebowałam dużo....---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Was też ta pogoda tak przygnebia??? Bo mnie niestety tak i co sobie obiecam że pocwiczę to nic z tego nie wychodzi Ale zawsze sobie powtarzam od poniedzialku
|
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj następna ciężka próba...obiad u teściowej.
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
salin na boczki wykonuje skretosklony 3 serie po 100 i ladnie wchodzi to w boczki na drugi dzien zwlaszcza dobrze to czuc :P u nas pogoda straszna pada zimno nic chyba tyklo kolderka herbatka lozeczko i jakis dobry film w objeciach meza :P
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzisiaj nasniadako była owsianeczka z otrebami,serkiem homo naturalnym (połowa) i truskawkami,a na obiad rybka,brokuł i ryzbrązowy,II sniadania nie było, bo wstałam o 10-tej,na podwieczorek będzie jabłuszko i połowa serka homo od sniadania,a na kolację kapustka kiszona i może kawałek rybki od obiadu. |
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze menu jest słabe ale coz poradze:
- sniadanie: jajecznica z pomidorem plastrem szynki i kromką razowca -kawa - obiad: nalesnik mega light bez tluszczu, w srodku mieszanka chinska z tabasco, ananasem, kukurydza, pomidor ogorek kolacja i podwieczorek- nie mam pojecia, jestem najedzona ![]() a tu foto mojego obiadku ![]() steper zaliczony, wieczorem brzuszki |
|
|
|
|
#792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.A na wieczór mam podobne play .A za sobą dwa sześciokilometrowe spacerki na szpilkach.Postanowiłam na ten obiad u teściów iść pieszo.Dałam radę dziewczynki .
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
o kochana no to gratuluje wytrzymalosci 12km na szpilkach twarda jestes
a jak nozki ?
|
|
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
No dziewczyny co to się dzieje tutaj
![]() Co do dzisiejszego dnia to zjadłam tak 8- owsianka z 3 łyżek i półówki jogurtu trusk light 11- 500ml mleka mulerr o smaku pistacjowo kokosowym 13- sałatka warzywna z sosem tysiaca wysp 16- koktajl z brzoskwiń kiwi i pomarańczy 20- puszka tuńczyka w sosie własnym Kupiłam po długim łażeniu na obronę spodnie lniane brązowe i jeszcze jedne czarne bo były po 50zł w terranowie do tego bluzkę koszulową beżową w pimkie, na to żakiet lniany też beżowy w camaieu
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-06-07 o 20:33 |
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
niezapomniama wrzuc na modowy plus size
:blaga:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
guantanamera jutro postaram się pocykać fotki jak znajdę aparat i wrzucę na modowy
dziś już padam... spędziłam we Wrocławskim pasażu ok 7h. Wróciłam ok 19. Zagrałam z synkiem w chińczyka i idziemy zaraz poczytać coś i spać
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Dobra wiEc wItam waS
![]() Moja wpisowe to : WzroSt:178cm Waga:101kg Cel : 80kg Jak? : -Stosuje Diete "odchudzanie na zawołanie" http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331993 - codziennie Ćwicze po 30 minutek na http://fitbay.pl/walker-gazelle-free...FUqK3godRBQjdQ Wiecej Motywacji nie mam :P---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Acha Schudłam już 4,5 kg i bardzo sie ciesze :P od jutra znowu cały tydzien dietka i zdrowe odrzywianie
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
witamy nową koleżankę!
a u mnie weekend intensywny - bieganie za kafelkami do kuchni, kupiłam też czerwoną lampę kuchenną ![]() co do odchudzania, to sobota była lekko grzeszna - łącznie z hot-dogiem na stacji benzynowej i grillowaną kiełbaską wieczorem - coś mnie wzięło na kiełbaski i mięcho. no ale za to ilości były minimalne. no i zważyłam się na 3 różnych wagach, i doszłam do wniosku, że zrzuciłam 3-3,5 kg. niewiele to, wiec muszę znów podkręcić śrubkę, bo juz w sobotę idę na wesele. pozdrowionka!
|
|
#799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Czuję się świetnie.Tylko nie mam pomysłu na nic dzisiaj.Na śniadanko płatki z mleczkiem,na drugie twarożek ze szczypiorkiem,pietruszką. Na obiad pyszne i małokaloryczne flaczki drobiowe. Koło 16 kisiel cytrynowy z jabłkiem.A na kolację może surówka z pomidorka , ogórka i sałaty ,a do tego dwie kanapki z drobiową wędlinką. I godzinka ćwiczeń.
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie skarbeczki, ja po mega grzesznym weekendzie we Wrocławiu, ale było super
szkoda,ze tak krótko
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatnio nie mam normalnie nadchnienia diete stosuje ale z ćwiczeniami marnie no i waga zaraz stoi w miejscu ![]() Śniadanie-grachamka z szynką,pomidorkiem sałata Obiad-gulasz,kasza,kapusta dalej nie wiem bo nie mam apetytu gardło mnie boli i do tego temperatura moje dzieci też chore więc w domu marudzenie![]() Pozdrawiam i całuski dziewczyny coraz mniej piszecie ale pogoda zaczyna się klarować więc i z nadchnieniem może będzie lepiej ![]() Postaram się poćwiczyć na steperku ale nie wiem czy dam rade z moim samopoczuciem
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Postaram się poćwiczyć na steperku ale nie wiem czy dam rade z moim samopoczuciem
[/QUOTE]madziu a ile czasu cwiczysz na steperku tzn ile dziennie czasu na to poswiecasz? Edytowane przez pluszowa misia Czas edycji: 2009-06-08 o 12:48 |
|
|
|
|
#803 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
A ile czasu się odchudzasz?Jak tam idzie, dziewczyny? Ja ostatnio nie mam tyle czasu na forum bo jest sesja, w środę mam egzamin, potem kolejny w poniedziałek, a potem jeszcze jeden, najgorszy ze wszystkich, nie wiem jak ja go mam zdać ![]() Dietowo tak sobie, schudłam troszkę, dziś na wadze 77.8 ale ostatnio generalnie stoję w miejscu, pewnie dlatego, że nie ćwiczę. Nie bardzo jest kiedy, ale postaram się wybyć dziś na siłownię i pouczyć się na rowerze
|
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
madziu a ile czasu cwiczysz na steperku tzn ile dziennie czasu na to poswiecasz?[/QUOTE] Zawsze ćwiczyłam na steperku z 30min raz dziennie i do tego rower albo bieg ale ostatnio mam lenia i czasem nie ćwicze wcale
|
|
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
No witam dziewczyny i nową koleżankę
![]() Widzę, że hurtem may zastój... u mnie też marnie z ćwiczeniami. Za tydzień obrona, więc staram się w wolnej chwili czytać... w domu też nie mało obowiązków, a godziny lecą szybko... postaram się wrócić przynajmniej do wieczornych ćwiczeń, czyli- rozgrzewka taniec, trochę skakanki, brzuszki, inne ćwiczenia, znów taniec i rozciąganie... wczoraj cały dzień na nogach, więc nie zaliczam go do straconego. Dziś znów robię pierogi ruskie, więc pewnie jak się uda to zjem je o 16 na podwieczorek bo teraz na obiad się już nie wyrobiłam. W ogóle jakoś mi się menu poprzestawiało, bo rano nie było mleka, więc zjadłam 7- jigurt mały jogobella truskawka light 9:30- miska makaronu pełnoziarnistego z twarogiem chudym i truskawkami drobno pokrojonymi 13- kawa z cienkim plasterkiem placka drożdzowego ok 100kcal wyliczyłam 16- 7 pierożków ruskich 19- kolacja, ale nie wiem jeszcze co? zależy czy będę głodna po pierożkach i to chyba by było na tyle. Mam do zrobienia sałatkę jażynową, więc nie wiem czy się nie skuszę, ale może jutro na śniadanko z chlebkiem pełnoziarnistym. Cieszę się, że wróciły dziewczynki i znów coś napisały. Mam nadzieje, że uda się wam pozdawać wszystkie egzaminy w sesji i będziecie już na spokojnie mogły się zająć sobą i zaglądać tu częściej czego wam i sobie życzę PS basienkaw a gdzie byliście we Wrocku? coś zwiedzaliście itp? Ja przesiedziałam pół niedzieli w pasażu grunwaldzkim w poszukiwaniu ubrania ![]() No nie znów się rozpisałam, a tam ziemniaki się gotują.... Wracam do roboty, miłego dnia dziołszki
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
ja w sumie to cwicze 20 min na steperku potem skretosklony 2 serie po 100 i narazie na tym sie zakonczylo nie wiem czy to wogole cos daje no ale przynajmniej sie ruszam heheh a dzisiaj moja mama stwierdzila ze zaczynam chudnac takze z jej ust to bardzo duzo dla mnie znaczy bo zawsze byal krytyczna wobec mnie dlkatego bardzo mnie to podbudowalo.mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej.
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#808 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super, ze udalo ci sie tyle zrzucic! Dolaczam sie do pytania: jak to zrobilas? i w jakim czasie? ![]() Cytat:
Teraz sie z tego ciesze wyczytalam kiedys w super linii (ale to bylo z 6 lat temu - moja pierwsza dieta ) o takiej diecie, ktora trwa 2 tyg. i sie chudnie 5 kg.Polegala ona na tym, ze naprzemiennie - jednego dnia jadlo sie wszystko na co byla ochota, nastepnego nic (tylko woda) itd. Nawet nie wyglada to rozsadnie ale wizja utraty 5kg w krotkim czasie na mnie podzialala ![]() schudlam - 3kg. Nie przytylam wtedy spowrotem, moze temu ze byla to 1 dieta i potem dalej sie odchudzalam ![]() Cytat:
Nie martw sie Magdzie musisz byc teraz silna, zeby przerwac te ciezkie chwile. I trzeba wspierac tesciowa, bo to dla niej na pewno ogromnie ciezkie przezycie. Trudna sytuacja, jak zawsze gdy dotyka nas lub kogos bliskiego choroba. U mnie jest troche inaczej. Mieszkamy z babcia. Jest juz 4 lata po wylewie i od tamtej pory nie chodzi sama i potrzebuje duzo opieki. Na poczatku nawet sama nie jadla. Teraz jest juz duzo lepiej Wiem, ze dla babci ta sytuacja byla, ze tak powiem upokarzajaca, bo sama sobie radzila a tu nagle przy tak osobistych sprawach jak higiena potrzebna jest jej pomoc. Ale z czasem wszyscy nauczyli sie radzic sobie z ta sytuacja. Nie ma wyjscia. Wiadomo, ze juz lepiej nie bedzie. Zycze ci duzo duzo sily i cierpliwosci ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ja niestety jeszcze nie znam daty obrony, pewnie poczatek lipca. jeszcze 2 egazaminy mi zostaly ![]() Bede trzymala za ciebie kciuki! Jak dla mnie ta obrona i pisanie pracy to troche bez sensu. Traci sie czas na te bazgroly a i tak ocena w dyplomie bedzie ze sredniej. Takze nic mi nie daje praca napisana nawet na 5 a czas stracony ![]() Cytat:
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
w ciagu 9 dni
na diecie "odchudzanie na zawołanie"
|
|
#810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj miałam dużo energii i byłam na cmentarzu zanieść na grób moich rodziców i teściowej piękne bujony z działeczki,oczywiście poszłam pieszo razem z pieskiem-40 minut w 1 stronę,także trochę spaliłam kalorii. A dziś na śniadanie owsianeczka z otrębami z serkiem wiejskim lekkim,rzodkiewka,koperki em i natką pietruszki.Potem jak wróciłam z cmentarza wypiłam sobie pokrzywę,zjadłam 30 dag truskawek i jogurt naturalny 2,5 % -200g.Na obiad mam rybkę-filet z mintaja,do tego ryż brązowy i gotowana kapustka kiszona z pieczarkami.Na podwieczorek planuję jajko i surówkę z młodej marchewki doprawioną jogurtem naturalnym i sokiem z cytryny,a na kolację twaróg chudy 0 %-80 g i ogórek kiszony-1 sztuka. Jak nic nie podjadam i mam mniej więcej takie menu jak wyżej, to ładnie chudnę ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Dziewczyny,już nie mogę doczekać się 7 z przodu,tak mało mnie od niej dzieli,czekajcie na sygnał,jak będzie! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

.Była tydzień w domu i wczoraj poszła spowrotem do szpitala)

kurde maz na poszedl na nocke do pracy jak ja tego nienawidze nie umiem spac bez niego

do tego bluzkę koszulową beżową w pimkie, na to żakiet lniany też beżowy w camaieu