Żony doskonałe PM2008 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-08, 08:08   #2521
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej z poniedziałkowego rańca
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a tż wlasnie gruntuje a tak narzekalam.....chyba mu kupie jak skonczymy caly remont jego ulubione whisky, a co niech sie cieszy synek hehe
o proszę jaka dobra żonka

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Mój małż właśnie przybiegł z nowiną, że jest pachnący i świeżutki i nawet nie będzie mi pościeli rwał szponami u stóp bo właśnie obciął prawie normalne małżeństwo ......

A poniżej wklejam moje dzisiejsze i ubiegłotygodniowe dłubanki - część dla mnie, a część już sprzedana

Naprawdę to jest odprężające i uspakające ..... obym tylko nie przysnęło ze szczypcami w garści
ad1. o jaaaa...
ad2. ładne te Twoje dłubanki

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
zobaczymy tylko na jak długo będzie ta jego poprawa
oby jak najdłużej i nie martw się na zapas

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to meble kuchenne beda szybciej bo jeden klient wypadl . Glazurnik wchodzi od poniedzialku i dolozylismy mu ukrycie dziur z przewodami. sami chcielismy to zrobic ale powiem wam szczerze ze lepiej jak kazdy robi to na czym sie zna.... Jak to stwierdzil moj maz " no popatrz, przeciez to wyglada jakby slon sie tu zestal" i tym akcentem zakonczylismy latanie dziur . Na dodatek okazalo sie ze zmieniajac koncepcje kuchni nie zmienilismy usytuowania jednego gniazdka i wczoraj sami chcielismy je przesunac. I.... po 20 min werceniu zaczal ktos walic do naszych drzwi. Byla to sasiadka z pietra nad nami z pretensja ze maja juz dosc a ze ona ma gosi o 18 wiec juz w ogole. Wytlumaczylam jej ze to nie jest tak latwo wbijac sie w te sciany i ze bardzo przepraszamy ale to juz koniec bedzie niedlugo. Z jednej strony ja rozumiem ale z drugiej moglaby zrozumiec ze remont to remont i po cichu sie tego zrobic nie da, w bloku 30 letnim gdzie w scianie trzeba wiertarka zrobic otwor aby powiesic nawet obraz nie mowiac o calej reszcie.
no proszę... remont idzie jak burza

Cytat:
Muszę się pochwalić newsem pomiedzy jedną książką a drugą - dostaliśmy zaproszenie na ślub i zamiast kwiatów młodzi zażyczyli sobie ....... krzewy
no nieźle

meble wszystkie skręcone łącznie z kanapą oczywiście zostały jeszcze inne duperele m.in. : przywiesić karnisz i żyrandole, kupić firankę, zamontować telewizor i kino, przywiesić półkę, podłączyć dwa gniazka, kupić jakiś dywanik, posprzątać i będzie FINITOOOOO

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 08:12   #2522
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł
Dzisiaj jestem w pracy od 7 masakiernia normalnie. Słońce świeci, ale chłodno u mnie. W piątek zakupki ok. Kupiłam sukienkę i spódnicę w orsay'u (może wkleję fotki później). Wzięłam jedno i drugie bo nie mogłam się zdecydować ale jeszcze nie wiem może sukienkę oddam
Aaaa moja siostra pojedzie z nami na wycieczkę, więc jedziemy we czwórkę, czyli ja mąż nasza kumpela i moja siostrunia. Chcielibyśmy tak w okolicach 16-ego. Trzymajcie kciuki, żebym powiedzmy w terminie 17-24.06 mogła Was opuścić)

Aguniu wielkie buziaki dla Ciebie. 100 lat życia w zdrowiu szczęściu i miłości!!!

Za kredyt trzymam (ale po cichu, żeby nie zapeszać) Jeżeli chodzi o wydatki w 100% Cię rozumiem. Mam to już prawie za sobą i wiem jakie to ciężkie.

Malutka cieszę się, że Twoje "gadanie" przyniosło efekty. Faceci już tacy są, że czasami trzeba ich na równe tory sprowadzić. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Teściową się nie przejmuj. Moja jest taka sama też ma problemy z pokazaniem że jej zależy...

Mili dbaj o siebie szczególnie! Co do pudru to też się kiedyś nad nim zastanawiałam, ale kupiłam clinique (trzy opakowania) teść mi przywiózł ze stanów i jakoś o tym zapomniałam. Przypomniałam sobie teraz...a gdyby tak tym razem taki puderek sobie zamówić

Kacha Ty jesteś naszym rozweselaczem i proszę mi się tu nie dołować! Jesteś superowa w tym masz trwać!!! a Twój wisielczy humorzysko to przez @. Jak sobie pójdzie będzie ok.

Monai fajny prezent, serio. Moi rodzice mają te kije i zbieramy się do chodzenia z nimi. Jest tylko taka różnica że w mojej mieścinie to będziemy jak kosmici, bo że tak powiem popularne to to nie jest. W każdym razie mam to w i będę chodzić(chociaż jak do tej pory zamiast chodzenia wybieram rower).
Aaaa w sobotę też jeździłam z rodzicami i siostrą bo mąż nieoczekiwanie do pracy musiał jechać.
Sukienki z orsay'a są ok, jak już pisałam ta kolekcja orsay'a mi sie podoba

Czekoladko normalnie koralikowa mistrzyni z Ciebie Super są te Twoje twory.

kotekk no weź się nie wygłupiaj, kolejna z kryzysem. Trzeba to szybko przegonić bo jakieś fatum znowu nad nami...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 08:35   #2523
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej mróweczki
Witam Was poniedziałkowo
Stolec nieco przegoniony

Pijam właśnie kawkę chyba ostatnią z naszego pracowniczego ekspresu bo coś dziś szwankował i czuję, że na dniach się zepsuje dziad jeden stary

Ja po weselichu jak zapewne pamiętacie.
Bolą mnie wszystkie gnaty
Panna młoda wyglądała przecudownie!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Aż nie mogłam się na nią napatrzeć
Tak ogólnie to ta dziewczyna jest prześliczna <nawet w dresie wygląda bosko> a w tej sukni <księżniczkowata> to było coś cudownego!!
Ehhh
Postaram się Wam wrzucić fotkę jej sukienki

Orkiestra niby była fajna, bardzo ładnie grali i śpiewali
ale wszystko było grane w jednym rytmie nic szybciej...
więc poszaleć tak naprawdę było trudno.
Fotkę mej kreacji widziałyście zapewne na nk <dzięki za komentarze >. Czesała mnie Łukasza sisterka udało się.

Tyle o mnie
Lecę nadrabiać Wasze pisanko

Aguniu wszystkiego najlepszego kruszynko dużo zdrówka, szczęścia, miłości, zrozumienia, spokoju ducha, powodzenia w życiu zawodowym <z Chińcami>, jak najmniej kłótni z mężem , wspaniałego mieszkanka, szybkiej spłaty kredytu i w przyszłości cudownej gromadki dzieciaczków.
przepraszam, że tak późno ale nie miałam jak Ci życzeń złożyć
mła mła mła

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 08:58   #2524
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Juz lepiej
My jeszcze nic nie kupilismy za niedlugo trzeba bedzie sie za to zabrac... ja narazie mam troche ponad godzine do szpitala chyba ze bedzie korek to mozna i prawie 3 godziny jechac dlatego pewnie 2 tyg przed terminem przeniesiemy sie do tesciowej.... a stamtąd to jakies 15 min.
no powoli zacznij kupowac bo troche tego jest zwlaszcza jak potem trza wydac na raz tyle kasy-powiem ci ze u mnie wyprawka wyszla 3 tysiaki!!w tym wozek 1200.....a ciuszkami nie szalalam mam tylko z przykladowej listy wyprawkowej ktora mozna znaleźc w necie.....
do tesciowej powiadasz- ale to zawsze 15 min.....przynajmniej nie bedziesz sie stresowac ze nie nie zdazysz

Cytat:
Muszę się pochwalić newsem pomiedzy jedną książką a drugą - dostaliśmy zaproszenie na ślub i zamiast kwiatów młodzi zażyczyli sobie ....... krzewy
nie no porazka
slyszalam juz o winie, slodyczach, przyborach szkolnych, ale krzewy??

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

o proszę jaka dobra żonka
w koncu trzeba zasluzyc sobie czyms na tytul doskonalej

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
. Kupiłam sukienkę i spódnicę w orsay'u (może wkleję fotki później). Wzięłam jedno i drugie bo nie mogłam się zdecydować ale jeszcze nie wiem może sukienkę oddam
koniecznie sie pochwal

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Panna młoda wyglądała przecudownie!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Aż nie mogłam się na nią napatrzeć
Tak ogólnie to ta dziewczyna jest prześliczna <nawet w dresie wygląda bosko> a w tej sukni <księżniczkowata> to było coś cudownego!!
Ehhh

Orkiestra niby była fajna, bardzo ładnie grali i śpiewali
ale wszystko było grane w jednym rytmie nic szybciej...
więc poszaleć tak naprawdę było trudno.
Fotkę mej kreacji widziałyście zapewne na nk <dzięki za komentarze >. Czesała mnie Łukasza sisterka udało się.
tak późno ale nie miałam jak Ci życzeń złożyć
mła mła mła
fajnie ze sie wybawilas

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 10:24   #2525
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czesc

buziaki dla solenizantki bo oczywiscie im preza mnie ominela... cos taki moj ciazowy zaplon

czy ja dobrze widzem ze mamy nowa fasolkę???

Cytat:
no powoli zacznij kupowac bo troche tego jest zwlaszcza jak potem trza wydac na raz tyle kasy-powiem ci ze u mnie wyprawka wyszla 3 tysiaki!!w tym wozek 1200.....a ciuszkami nie szalalam mam tylko z przykladowej listy wyprawkowej ktora mozna znaleźc w necie.....
do tesciowej powiadasz- ale to zawsze 15 min.....przynajmniej nie bedziesz sie stresowac ze nie nie zdazysz
my na wyprawke wydalismy 1500... a brakuje nam tylko pare dorobiazgow... tyle ze na wozek dalismy 2500 - znaczy nie my tylko dziadki wiec sie chyba nie liczy

dziolszki zostalo mi 10 tygodni... tak siem cykac troche zaczynam... trwaja intensywne negocjacje z Maja zeby na poczatku sierpnia sie rozpakowala... ciekawe czy sie mamusi poslucha

lecem na zakupki
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 10:36   #2526
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czesc

buziaki dla solenizantki bo oczywiscie im preza mnie ominela... cos taki moj ciazowy zaplon

my na wyprawke wydalismy 1500... a brakuje nam tylko pare dorobiazgow... tyle ze na wozek dalismy 2500 - znaczy nie my tylko dziadki wiec sie chyba nie liczy

dziolszki zostalo mi 10 tygodni... tak siem cykac troche zaczynam... trwaja intensywne negocjacje z Maja zeby na poczatku sierpnia sie rozpakowala... ciekawe czy sie mamusi poslucha

lecem na zakupki
moj brat ma byc chrzestnym i powiedzial ze da mi polowe na wozek-zobaczymy.....

a czemu chcesz urodzic wczesniej??

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-08, 12:42   #2527
kotekk81
Zakorzenienie

Gosia no niestety nie wyglupiam sie i nas dopadl "kryzys", naprawde zastanawiam sie co Tz powinien zrobic/powiedziec zeby bylo lepiej bo postawilam sie na jego miejscu i..........niestety miala bym ogromny problem jak przeprosic no ale to juz nie moj problem

wczoraj bylo apogeum i byla klotnia-masakra.Wlasciwie klotnia tego nazwac nie mozna bylo, raczej monolog i to z mojej strony. Wygarnelam wszystko co mi lezalo na watrobie, az ulge poczulam.Mam najdzieje ze dotarlo to do Tzta i zdal sobie sprawe ze swojego zachowania (nie byl to jakis jeden wybryk, tylko wszystko od 2 lat sie nawarstwilo i jeden wyskok Tz spowodowal wybuch)

przepraszam nie bede juz smucic, ale musialam sie wygadac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 12:51   #2528
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam po weekendzie
Z małym dzisiaj byliśmy u okulisty i w poradni dla wcześniaków, ile się biedaczek napłakał, bo między badaniami okulistycznymi nie wolno nic jeść, a akurat była jego karmienia na szczęście wszystko jest oki

Cytat:
Już widzę siebie w szpileczkach i eleganckiej sukni i małża w eleganckim garniturze targających metrowego chabazia w doniczce upapranej ziemią i owiniętej gazetami ...... nosz q......wa bardziej oryginalnie to już być nie mogło
Nie dopytałam czy zamówili dodatkowo jakąś ciężarówkę, żeby im te krzewy zabrała - bo chyba sobie ich nie wrzucą do bagażnika auta ślubnego ...... nawet już mi się nie chce iść na tą szopkę bo mogę sobie tylko wyobrazić co tam będzie
że tak powiem o q...wa mać zaszaleli

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
przepraszam ze tylko podczytuje (przyznaje bez bicia) ale nie mam weny do pisania....niestety ja PM2008 zostalam "zaatakowana" przez "gada" jakiegos niedobrego i mamy "kuku" w naszym zwiazku wiem ze kryzys jest przejsciowy i dzis walnelam taki monolog ze chyba memu slubnemu w piety weszlo i wkrotce wyjdzie slonce bo malz wykazuje odrobine checi zeby bylo dobrze....takze poprosze o trzymanie kciukasow
ad. 1 tępić gada tępić gada
ad. 2

Cytat:
meble wszystkie skręcone łącznie z kanapą oczywiście zostały jeszcze inne duperele m.in. : przywiesić karnisz i żyrandole, kupić firankę, zamontować telewizor i kino, przywiesić półkę, podłączyć dwa gniazka, kupić jakiś dywanik, posprzątać i będzie FINITOOOOO
jak fajnie już

Cytat:
Kupiłam sukienkę i spódnicę w orsay'u (może wkleję fotki później). Wzięłam jedno i drugie bo nie mogłam się zdecydować ale jeszcze nie wiem może sukienkę oddam
Aaaa moja siostra pojedzie z nami na wycieczkę, więc jedziemy we czwórkę, czyli ja mąż nasza kumpela i moja siostrunia. Chcielibyśmy tak w okolicach 16-ego. Trzymajcie kciuki, żebym powiedzmy w terminie 17-24.06 mogła Was opuścić)

Malutka cieszę się, że Twoje "gadanie" przyniosło efekty. Faceci już tacy są, że czasami trzeba ich na równe tory sprowadzić. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Teściową się nie przejmuj. Moja jest taka sama też ma problemy z pokazaniem że jej zależy...
ad. 1 to czekamy na fotki
ad. 2
ad. 3

Cytat:
Stolec nieco przegoniony

Ehhh
ad. 1
ad. 2 fajnie, że weselicho się udało

Cytat:
my wydaliśmy przeszło 4 tysiące

Cytat:
powodzenia w negocjacjach z Majeczką
Stary 2009-06-08, 13:31   #2529
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosia no niestety nie wyglupiam sie i nas dopadl "kryzys", naprawde zastanawiam sie co Tz powinien zrobic/powiedziec zeby bylo lepiej bo postawilam sie na jego miejscu i..........niestety miala bym ogromny problem jak przeprosic no ale to juz nie moj problem

wczoraj bylo apogeum i byla klotnia-masakra.Wlasciwie klotnia tego nazwac nie mozna bylo, raczej monolog i to z mojej strony. Wygarnelam wszystko co mi lezalo na watrobie, az ulge poczulam.Mam najdzieje ze dotarlo to do Tzta i zdal sobie sprawe ze swojego zachowania (nie byl to jakis jeden wybryk, tylko wszystko od 2 lat sie nawarstwilo i jeden wyskok Tz spowodowal wybuch)

Mam nadzieję że coś wymyśli i wszystko będzie dobrze. Nie smutasz, każdy ma prawo się wyżalić i każda z nas czasami smuta

Cytat:
Z małym dzisiaj byliśmy u okulisty i w poradni dla wcześniaków, ile się biedaczek napłakał, bo między badaniami okulistycznymi nie wolno nic jeść, a akurat była jego karmienia na szczęście wszystko jest oki
Co za matka dzieciaka głodzi
Stary 2009-06-08, 14:08   #2530
Milibili
Zadomowienie

Cytat:

No to super! Zazdroszcze

Cytat:
Heloł
Dzisiaj jestem w pracy od 7 masakiernia normalnie. Słońce świeci, ale chłodno u mnie. W piątek zakupki ok. Kupiłam sukienkę i spódnicę w orsay'u (może wkleję fotki później). Wzięłam jedno i drugie bo nie mogłam się zdecydować ale jeszcze nie wiem może sukienkę oddam

Mili dbaj o siebie szczególnie! Co do pudru to też się kiedyś nad nim zastanawiałam, ale kupiłam clinique (trzy opakowania) teść mi przywiózł ze stanów i jakoś o tym zapomniałam. Przypomniałam sobie teraz...a gdyby tak tym razem taki puderek sobie zamówić
Nie może a na pewno!!! Za wyjazd oczywiscie trzymam kciuki!
Ja jestem z puderka bardzo zadowolona naprawde ratuje moj wyglad po paru kiepskich dniach, ale zawsze lepiej sprawdzic sobie ktory kolorek bylby najlepszy przed zakupem... tylko z nim jest taki problem ze najlepiej sie nim umalowac i dopieor wtedy wiadomo

Cytat:
Hej mróweczki
Witam Was poniedziałkowo
Stolec nieco przegoniony

Ehhh
Super, że wrocilas rybko w lepszym nastroju! Trzymalam kciuki za zabawe Ciekawa jestem sukienki

Co ja ostatnio robilam? No jak myslicie? Zamiast szukac wozeczkow itd to ja zachwycam sie sukniami slubnymi ostatnio powalila mnie ta http://www.vondru.at/gallerieneu/las...DIA_large.html Nie moge od niej oczu oderwać.... wiem ze ma duzo koronek ale poprostu mnie urzekła!

Cytat:
Ech... wyprawka, remont... jakos musimy dac rade!

Obym sie czym innym nie stresowala

Cytat:

Szybko zleci
Jak nie mamusi to moze tatusia?

Kotek Przykro mi i nie przepraszaj bo w koncu od tego jestesmy by sie wygadac!
Mam nadzieję, że razem uda sie Wam przezwyciezyc ten kryzys... Czasem tak jest ze jedna sytuacja wywoluje lawine zaleglych juz spraw. Może coś z tego monologu jednak do niego dotarlo Bedzie dobrze!

Cytat:
Witam po weekendzie
Biedny Dawidek Ale najwazniejsze ze jest ok

Co do zachowania Twojej bratowej to jestem w szoku zupelny brak wyobrazni... a przeciez piszesz ze ona tez w ciazy?

Czekoladka
krzewy??????
Ale może oni jakoś inaczej to sobie wyobrazają, ze niby goscie sie zrzuca zamiast kwiatkow i za ta kase oni sobie kupia krzewy do ogrodu?? Nie... nie... to tez glupie chyba ze by stała taka skarbonka z dopiskiem "zbieramy na krzewy"

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 14:41   #2531
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka zonki
mnie dzis wielki dol zlapal
i z malzem tak jakos nijak
a do tego glodna jestem - jeszcze dzis nic nie zjadlam
zaraz wyskocze do sklepu po cos... wszystko do

Czeko 79 Twoje wyroby
krzewy
Dzasta super ze remoncik prawie skonczony
Dagecik zeby wszystko tak ekspresowo sie skonczylo z remontem
Koteczku zeby mezulo sie opamietal ladnie przeprosil i by wszystko sie ulozylo

milego dnia
Stary 2009-06-08, 14:42   #2532
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ PEREŁKI.
Cytat:
No to super, coraz blizej..ale te końcowe wyposażanie, to najprzyjemniejsze...:jupi :
Cytat:
niestety ja PM2008 zostalam "zaatakowana" przez "gada" jakiegos niedobrego i mamy "kuku" w naszym zwiazku wiem ze kryzys jest przejsciowy i dzis walnelam taki monolog ze chyba memu slubnemu w piety weszlo i wkrotce wyjdzie slonce bo malz wykazuje odrobine checi zeby bylo dobrze....takze poprosze o trzymanie kciukasow
Kotuś żeby wszystko wróciło do normy...

I kciukaski zaciskam.
Nie smutasz Słonko...mam nadzieję, że mąż jakoś to rozwiąrze...
Cytat:
Już widzę siebie w szpileczkach i eleganckiej sukni i małża w eleganckim garniturze targających metrowego chabazia w doniczce upapranej ziemią i owiniętej gazetami ...... nosz q......wa bardziej oryginalnie to już być nie moga
....................:ha haha:..........
Oj jakże fascynujace zastąpienie kwiatów...
Cytat:
ad. 1 od października chyba już zdążyła się "pogodzić" z tą myślą ona ma tak od czasu jak ją zjechałam za zachowanie szwagra i szwagierki podczas odwiedzin jak urodziłam. Szwagier przyszedł na kacu, a szwagierka przyszła koniecznie zobaczyć Dawidka,
tak po teściowej pojechałam, że ciśnienie mi skoczyło jeszcze bardziej i nie odzywała się
maluszku dobrze zrobiłaś, najwazniejsze zdrowie malca
A jak ona nie rozumie tego, no to dziwne, wiadomo, ze takie maleństwo to szybko łapie jakies choroby, a ten na kacu przyszedł chuchać...bezmyśl ność!
A potem się dziwi czemu ją tak traktujesz pewnie..no dziwne, zeby inaczej, skoro takie zainteresowanie ma...
Cytat:
Ja leze w lozku bo cos od wczoraj brzuch pobolewa a pozatym cierpie katusze bo mam strasznego smaka na ten tort ktory sie tu dzis pojawił
Miluś zdrówka Slonko.
Cytat:
A czemu negocjujesz Agatko? A na kiedy masz termin??
Cytat:
kasienko wytańczona pewnie, skoro gnatki bolą...
No chetnie zobacze ta księżniczkową...

Cytat:
jogurtowe mmmmmm ale ja nie mogę - od poniedzałku głodówka toż niebawem na Sycylię wypad, a jak zobaczą takiego wieloryba to przejedzie Greenpeace i mnie zgarnie na lawetę i koniec plazowanka
Mój małż właśnie przybiegł z nowiną, że jest pachnący i świeżutki i nawet nie będzie mi pościeli rwał szponami u stóp bo właśnie obciął prawie normalne małżeństwo ......
A poniżej wklejam moje dzisiejsze i ubiegłotygodniowe dłubanki - część dla mnie, a część już sprzedana

Naprawdę to jest odprężające i uspakające ..... obym tylko nie przysnęło ze szczypcami w garści
czekoladko nowina małża...bezcenne
Śmieszka to Ty przypadkiem nie połknęłaś kiedyś?
A te dłubanki Twoje są cudne, piekne, wyśmienite...
Zdolniacha żeś!!!

gosiu pokaż zdobycze

A ja zaatakowana przez @ i nawet dziś nie gryzę...wow!~!
Własnie wrócilam z polowań kruskawkowych i miseczkę nazbierałyśmy... Tylko, że mnie boli tu i tam i mi się nie chce nic jeść... ale później zrobię z nimi porzadek.
Weekendzik fajowy. W sobotę wróciłam bardzo wczesnie z uczelni, więc mieliśmy cały dzien dla siebie, a wieczorkiem spotkanie ze znajomymi przy piwku.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 15:03   #2533
kasienka1985
Zakorzenienie

Luuuudzie caly dzien mi to zajelo
i czasu cos sredniawo mialam
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
pamietam ta Twoja bardzo mi sie podobala a ja swoja kupilam tu w irl w Dunnes Stores taka siec sklepow irlandzkich

baw sie dobrze na weselichu i zeby ta wredna @ nie przeszkadzal Ci w szalenstwach
a czy Ty chwalilas sie nam w czym pojdziesz?
1- fajowska i bardzo podobna do mojej
2- chwalilam sie

Cytat:
Dobry wieczor!
Ja dzis ledwo przytomna jestem.. jakies przeziebienie sie przypałętało do mnie

niedobry małpulec ale lepiej dzis niz w dzien imprezy! Mam nadzieję, że pomimo @ impreza bedzie udana i wybawicie sie pozadnie! I czekam na jakies fotki

Z Soffi tez cos nie tak ??

nic nie zrobilas zlego! Jak mozesz myszko tak myslec!!! To pewnie @ humor jest winnny takim odczuciom Jesteś naszą (a mają napewno) uroczą iskierką wiec prosze pozucic takie paskudne mysli!
1- zdrówka misiu
2- no nie było źle, zapraszam na nk w celu obejrzenia mnie
3- no juz sama nie wiem... wczoraj mi napisała, że nie jest źle- ale nie wiem co to oznacza??
4- a jakoś tak mnie nalazło wybaczcie
i dziekuje mróweczko
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
dobra nie zanudzam bo Kasienka zwariuje przez te psiory i dzieci Kasiulek- usmiech, okres minie i bedzie lepiej! ja akurat przed jestem i mam dokladnie te symptomy co opisywalas u siebie! wrrr
hehehehe jednak mnie tu rozumiecie jak ja to lubię
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ta sukienka co wczoraj pisałam - w załączniku... taka średnia, znośna jakbym nie znalazła nic fajniejszego to kupię.
taka se krój fajny- kolor coś mi nie leży do Ciebie też nie bardzo mi leży
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ja właśnie robię oponki, któraś chętna?
niee
dziękuje
mam swoją... oponę
Cytat:
Ale Tu dzis cicho

Z tego co pamietam to nasza Kasienka i Marta szaleją teraz na parkietach, wiec ich nieobecnosc jest usprawiedliwiona Mam nadzieję kochane, że bawicie się świetnie Ale Wam zazdroszcze....
eeeeee tam nie ma czego zazdrościć, orkiestra za wolno grała
Cytat:
A my własnie wróciliśmy z grilka od moich teściów - było milutko ale nażarłam się jak słoń i robię się coraz bardziej OKOMBA (mój bratanek tak mówił na rzeczy okrągłe ).

1-zmarłam
2-zmarlam do kwadratu
3- cudne
Cytat:
gratulacyje w końcu się doczekałaś
Cytat:
Heloł

Kacha Ty jesteś naszym rozweselaczem i proszę mi się tu nie dołować! Jesteś superowa w tym masz trwać!!! a Twój wisielczy humorzysko to przez @. Jak sobie pójdzie będzie ok.
1- pokazuj fotki bom ciekawa, no i trzymam kciuki za opuszczenie
2- buzi kotuś dziekuje

Mili- dzieki za trzymanko
A teraz lece, bo juz skonczylam prace

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 15:12   #2534
paulinaizabela
Zakorzenienie

Kasienko juz przypomnialam sobie Twoja kiecke jak na nk zobaczylam

Gosia za wyjazd
Stary 2009-06-08, 20:55   #2535
Milibili
Zadomowienie

Kasieńka miodzio wyglądałaś! Ale tylko jedna fotka?

Dzis znowu cisza na wizazu....

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 21:12   #2536
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dzięki za kciuki. Alem sie zmęczyła, rowerkiem ganiałam a teraz siedzę z vaxem na głowie, jeszcze klatkę schodową muszę pozmywać. Wklajam fotki (bez spódnicy bo oddałam do krawcowej do poprawki)
I nic nie załącze bo mi error ciągle wyskakuje
Stary 2009-06-08, 22:57   #2537
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć wieczorowo
Cytat:
\
Ehhh
no to się staraj dawno żadnych zdjęć nie było
bardzo ładnie wyglądałaś (oczywiście widziałam foty na nk ) tak się zastanawiałam czy nie przyćmisz urodą Panny Młodej, ale skoro mówsz, że aż tak pięknie wyglądała to niestety byłaś na drugim miejscu

Cytat:
to znaczy coś mnie ominęło??????

dzięki dziewczynki moje za wszystkie miłe słowa odnośnie prawie skończonego naszego remontu

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 00:07   #2538
malutka_24
Wtajemniczenie

Dawidek kończy dzisiaj 2 miesiące

Kotek
trzymam bardzo mocno żeby sprawy z mężem się poukładały

Cytat:
Co za matka dzieciaka głodzi
taki sam tekst usłyszałam dzisiaj od pediatry w poradni ale nie tylko mnie tak powiedziała, ogólnie żartowała z każda mamą , a to wszystko przez panią okulistkę, bo się spóźniła

Cytat:
Co ja ostatnio robilam? No jak myslicie? Zamiast szukac wozeczkow itd to ja zachwycam sie sukniami slubnymi ostatnio powalila mnie ta http://www.vondru.at/gallerieneu/las...DIA_large.html Nie moge od niej oczu oderwać.... wiem ze ma duzo koronek ale poprostu mnie urzekła!

Biedny Dawidek Ale najwazniejsze ze jest ok

Co do zachowania Twojej bratowej to jestem w szoku zupelny brak wyobrazni... a przeciez piszesz ze ona tez w ciazy?
ad, 1 śliczna ta sukienka
ad. 2
ad. 3 no jest w ciąży, ale ona w każdej sytuacji lubi być w centrum zainteresowania

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
maluszku dobrze zrobiłaś, najwazniejsze zdrowie malca A jak ona nie rozumie tego, no to dziwne, wiadomo, ze takie maleństwo to szybko łapie jakies choroby, a ten na kacu przyszedł chuchać...bezmyśl ność! A potem się dziwi czemu ją tak traktujesz pewnie..no dziwne, zeby inaczej, skoro takie zainteresowanie ma...
i ja miałam prosić szwagra o to, żeby był chrzestnym małego, ale od czasu ślubu stwierdziłam, że on jest nieodpowiedzialny i się kompletnie nie nadaje do tego. Nawet dzisiaj od kolejnej osoby usłyszałam, że w ogóle nie przejawia zainteresowania, że niedługo będzie tata i nie pomaga szwagierce w wyprawce itd. Zresztą ona usłyszała nie dawno od niego, że UWAGA ta ciąża jeszcze jej bokiem wyjdzie

Cytat:
Dzięki za kciuki. Alem sie zmęczyła, rowerkiem ganiałam a teraz siedzę z vaxem na głowie, jeszcze klatkę schodową muszę pozmywać
że z czym Ty siedzisz na głowie

Zmykam spać kobietki

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-06-09 o 00:09
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 06:50   #2539
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńka miodzio wyglądałaś! Ale tylko jedna fotka?

Dzis znowu cisza na wizazu....
Przerywam ciszę .

Zaraz wychodzę do pracy, ech jakoś się nie wyspałam, miałam dziwne sny, które jeszcze mnie trzymają. Co do wesela, w wolnej chwili dokładnie opiszę wpadki, których nie brakowało. Jeśli chodzi o naszą ocenę to w Kościele było pięknie, ładna oprawa, klimat, luzacki Ksiądz i śpiewaczka, która naprawdę ładnie zaśpiewała...ale na sali ... w każdym bądź razie jedzenie, muzyka i organizacja mogła być o wiele lepsza.

Lecem papapaaaa
Stary 2009-06-09, 08:20   #2540
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Ech... wyprawka, remont... jakos musimy dac rade!

Obym sie czym innym nie stresowala
dasz rade!! my tez w trakcie remontu jestesmy!!

Dzien dobry dziewczynki
ja wczoraj bylam na zakupach w makro te bony wykorzystac.......w sumie nakupilsmy sama chemie czyli proszki,plyny itp, troche slodyczy....ciuszki dla malej bo nadal jest przecena na ciuszki Disneya!!

wylewka idzie do przodu......tż bedzie dzisiaj malowal sypialniei moze w sobote poloza juz panele!! juz sie nie moge doczekac!!
mała mi spac nie daje bo tak sie wierci w brzuszku....jakby chciala wyjsc!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-09, 09:18   #2541
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

BRY

Cytat:
moj brat ma byc chrzestnym i powiedzial ze da mi polowe na wozek-zobaczymy.....

a czemu chcesz urodzic wczesniej??
termin mam 19 sierpnia... a 15 jest 50 rocznica slubu dziakow i fajnie by bylo byc na niej juz we troje... z tego co mi gin daje do zrozumienia ze tydzien przed terminem zabierze mnie do siebie do szpitala na wywolanie (robi tak bo ja sem z cze-wy a on pracuje w katowicach) a tydzien przed terminem to wyszlabym przy dobrych wiatrach w sam raz na 15 dlatego wolalabym te 2 tyg przed terminem... wiem wydziwiam ale to takie moje gdybania

Cytat:
Witam po weekendzie

powodzenia w negocjacjach z Majeczką
to sie biedaczek faktycznie musial naplakusiac

nie wierzycie w moje zdolnosci do przekonywania

eghmm... lecem do wanny sie popluskac troszku

buziakam na dobre dzionki
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 09:23   #2542
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje dla Dawidka i rodziców
Malutka jak ten czas szybko leci, toż to już chłop jak dąb

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 11:06   #2543
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
U nas znowu pochmurno przyznać się, która ma tam u siebie w nadmiarze słoneczko i chętnie podrzuci trochę promyków do Szczecina

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Co do wesela, w wolnej chwili dokładnie opiszę wpadki, których nie brakowało. Jeśli chodzi o naszą ocenę to w Kościele było pięknie, ładna oprawa, klimat, luzacki Ksiądz i śpiewaczka, która naprawdę ładnie zaśpiewała...ale na sali ... w każdym bądź razie jedzenie, muzyka i organizacja mogła być o wiele lepsza
to czekamy na opis

Cytat:
ja wczoraj bylam na zakupach w makro te bony wykorzystac.......w sumie nakupilsmy sama chemie czyli proszki,plyny itp, troche slodyczy....ciuszki dla malej bo nadal jest przecena na ciuszki Disneya!!

wylewka idzie do przodu......tż bedzie dzisiaj malowal sypialniei moze w sobote poloza juz panele!! juz sie nie moge doczekac!!
ad. 1 fajnie, że zakupki udane
ad. 2 czyli już bliżej niż dalej
ad. 3 ona pewnie się cieszy, że kończycie pomału remont

Cytat:
termin mam 19 sierpnia... a 15 jest 50 rocznica slubu dziakow i fajnie by bylo byc na niej juz we troje... z tego co mi gin daje do zrozumienia ze tydzien przed terminem zabierze mnie do siebie do szpitala na wywolanie (robi tak bo ja sem z cze-wy a on pracuje w katowicach) a tydzien przed terminem to wyszlabym przy dobrych wiatrach w sam raz na 15 dlatego wolalabym te 2 tyg przed terminem... wiem wydziwiam ale to takie moje gdybania

to sie biedaczek faktycznie musial naplakusiac

nie wierzycie w moje zdolnosci do przekonywania
ad. 1 a to zmienia postać rzeczy i dziadkowie mieliby extra prezent
ad. 2 no płakusiał trochę, ale zaraz potem mamusia go przytuliła i było lepiej
ad. 3 pewnie, że wierzymy

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Dawidka i rodziców
Malutka jak ten czas szybko leci, toż to już chłop jak dąb
i głosisko ma jak śpiewak operowy co najmniej

Miłego dnia Żoncie
Stary 2009-06-09, 11:22   #2544
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
i głosisko ma jak śpiewak operowy co najmniej

Miłego dnia Żoncie
hehe, na razie malutki jest i go nie widać, to niech go chociaż słychać będzie

miłego

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 15:41   #2545
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZEŚĆ SŁONKA
U nas leje...brrr
Zmokło mi się troszku...
Cytat:
i ja miałam prosić szwagra o to, żeby był chrzestnym małego, ale od czasu ślubu stwierdziłam, że on jest nieodpowiedzialny i się kompletnie nie nadaje do tego. Nawet dzisiaj od kolejnej osoby usłyszałam, że w ogóle nie przejawia zainteresowania, że niedługo będzie tata i nie pomaga szwagierce w wyprawce itd. Zresztą ona usłyszała nie dawno od niego, że UWAGA ta ciąża jeszcze jej bokiem wyjdzie
No to za zdrówko Dawidka...
Daj spokój ...co to w ogóle za tekst jest./...
Całe szczęście nie jest chrzestnym..

Cytat:
Agatko to trzymam kciuki...Niech i tak będzie...
Cytat:
Hihi...wierciołek jeden...
Remoncik pełną parą...fajniutko.
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Zaraz wychodzę do pracy, ech jakoś się nie wyspałam, miałam dziwne sny, które jeszcze mnie trzymają. Co do wesela, w wolnej chwili dokładnie opiszę wpadki, których nie brakowało. Jeśli chodzi o naszą ocenę to w Kościele było pięknie, ładna oprawa, klimat, luzacki Ksiądz i śpiewaczka, która naprawdę ładnie zaśpiewała...ale na sali ... w każdym bądź razie jedzenie, muzyka i organizacja mogła być o wiele lepsza.
Wpadki weselne...mhmmm brzmi ciekawie...

Uciekam
Zajrzę do Was wieczorkiem
Stary 2009-06-09, 16:15   #2546
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
BRY

to teraz rozumiem
ja mam isc 21 sierpnia na wesele a t.p mam na 1-go ale nawet jak urodze wczesniej to i tak nie pojde......nie chce zostawiam malutkiego dziecka a musialaby zawiezc do tesciowej a jak bede karmic to wiadomo ze mleczko poleci itd....

Cytat:

ad. 1 fajnie, że zakupki udane
ad. 2 czyli już bliżej niż dalej
ad. 3 ona pewnie się cieszy, że kończycie pomału remont
hehe napewno

Cytat:
Hihi...wierciołek jeden...
Remoncik pełną parą...fajniutko.
taa tylko zeby nie chciala wyjsc przed czasem

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-09, 16:38   #2547
malutka_24
Wtajemniczenie

No i grzmi u nas
A nie pochwaliłam się tym, że mój mąż ma dzisiaj 33- te urodziny synkowi zawiesiłam na rączce torebkę z prezentem i tak poszliśmy do męża. Się uśmiał jak nas zobaczył, dostał portfel, a w środku były 33 grosze

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hehe, na razie malutki jest i go nie widać, to niech go chociaż słychać będzie
pewnie, że tak

Cytat:
No to za zdrówko Dawidka...
Daj spokój ...co to w ogóle za tekst jest./...
Całe szczęście nie jest chrzestnym..
kiedyś miał być. Gdybym ja usłyszała od męża taki tekst to by dostał w łeb i tyle by mnie widział i dziecko

Cytat:
to teraz rozumiem
ja mam isc 21 sierpnia na wesele a t.p mam na 1-go ale nawet jak urodze wczesniej to i tak nie pojde......nie chce zostawiam malutkiego dziecka a musialaby zawiezc do tesciowej a jak bede karmic to wiadomo ze mleczko poleci itd....
my też musimy zrezygnować z wesela u naszych znajomych, bo robią je w innym województwie, a przecież z takim maluszkiem nie będę się tłukła tak daleko samochodem, ani nie zostawię go z moją mamą
Stary 2009-06-09, 18:53   #2548
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka zoneczki
pustki tu straszne

ja dzis robilam pazurki wieczorkiem fotke wkleje

Cytat:

buziaki dla Dawidka
jak ten czas leci

a szwagier - brak slow co za typ

Cytat:
Dzien dobry dziewczynki

to zakupki udane

fajnie ze tak wszystko szybko idzie
a moze juz jej sie spieszy do nas??
Stary 2009-06-09, 21:41   #2549
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

HEJ DZIOŁCYY...
A co tak spokojnie tu?
Cytat:
No i grzmi u nas
A nie pochwaliłam się tym, że mój mąż ma dzisiaj 33- te urodziny synkowi zawiesiłam na rączce torebkę z prezentem i tak poszliśmy do męża. Się uśmiał jak nas zobaczył, dostał portfel, a w środku były 33 grosze
kiedyś miał być. Gdybym ja usłyszała od męża taki tekst to by dostał w łeb i tyle by mnie widział i dziecko
malutka wyobraziłam to sobie...
Naderszyć takiego i kopalka...a zresztą co my tu sie będziemy roczulać nad nim, ona niech się martwi...
Cytat:
taa tylko zeby nie chciala wyjsc przed czasem
No to już ustalaj z niunią....
Cytat:
Hejka zoneczki
pustki tu straszne
ja dzis robilam pazurki wieczorkiem fotke wkleje
No pokaż te pazurki/./

CO za pogoda.... Kiedy będzie normalnie można wyjść i mieć nadzieję, że deszcz nie zaskoczy...

Chyba trzeba naszych czarów...
A sio brzydka pogodo!!
Stary 2009-06-09, 22:10   #2550
mooonik
Zakorzenienie

Hej Słoneczka
zaglądałam do Was wczoraj ale jestem od niedzieli u mamy i jakoś tak mnie ciągle coś odciąga od kompika
mąż mój się szkoli na jakiejś konferencyji pod W-wą a ja sobie przyjechałam do mamy i się byczę wczoraj i dzisiaj była piękna pogoda i sobie trochę poleżałam na działce pojadłam truskawków i czereśni a dzisiaj psa zgubiłam jak z nim poszłam na spacer skubaniec mi gdzieś znikł z pola widzenia i chyba on też mnie nie widział i poszedł sobie do domku a ja latałam po całym osiedlu i lasku i go wołałam aż w końcu moja mam wyszła za mną mnie szukać
na tym panieńskim w sobotę to się tak uśmiałam i wybawiłam i opiłam zielonego kamikadze że szok ale impreza była super, panna młoda zadowolona(przynajmniej tak mówiła ) wzbudzałyśmy zainteresowanie naszymi czerwonymi różkami a że akurat była parada smoków pod Wawelem to się śmiałyśmy że idziemy oddać ostatnią dziewicę
impreza była baardzo udana

Cytat:
super pochwalisz się efektem końcowym? bardzo jestem ciekawa jak Wam ostatecznie wyszło

Cytat:
.
a zdecydowaliście gdzie jedziecie, czy liczycie na last minute i to co się trafi?
no i za wyjazd

Cytat:

kurcze jak się smutno czyta takie posty mam nadzieję że już troszkę lepiej?
eh najgorsze jak się tak uzbiera i później skumuluje, nawet nie wiadomo jak i kiedy wybucha
trzymam mocno kciuki żeby się udało Wam pogodzić

Cytat:

no to wszystkiego najlepszego dla synka

szwagier ło matko co za ludź

Cytat:
ooo fajnie byście mieli, taki super prezent dla dziadków

Cytat:
Hejka
U nas znowu pochmurno przyznać się, która ma tam u siebie w nadmiarze słoneczko i chętnie podrzuci trochę promyków do Szczecina
może nie za późno podrzucam Ci troche słońca będziesz mieć na jutro
Cytat:
pustki tu straszne
no właśnie pustki okropne
gdzie się wszystkie pochowałyście?

Kasiu bardzo ładnie wyglądałaś, przyznam że się zastanawiałam jak wyjdzie po przeróbce ta sukienka i się miło rozczarowałam

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości