![]() |
#4981 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kuruj się grzecznie, dużo odpoczywaj i leż ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Wtajemniczenie
|
Sweet Jelly kuruj sie kuruj i uwazaj na maluszka.na zbicie goraczki bardzo dobry jest kompot z agrestu!!!!bardzo pomaga.wracaj szybko do zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny
![]() a ja mam dola dzisiaj ![]() nawet nie wiem czemu tak jakos mnie dopadlo i nic mi sie nie chce a caly dzien w pracy od11 do 20 ![]() Nika ![]() ![]() Rozyczko ![]() ![]() ![]() ![]() Edzia ![]() ![]() Sweet jelly duzo zdrowk dla ciebie i maluszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4986 |
Wtajemniczenie
|
a jak pewnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mowilam juz ze jestescie kochane i jedyne w swoim rodzaju???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia kochane!PS. Co do mojego stazu z TŻ to znamy się 10 latek-jesteśmy ze soba jako para 5 lat a ślub braliśmy 20 października 2007 r-takze w tym roku druga rocznica slubu-chcialabym abym juz do tego czasu nosila fasoleczke pod serduszkiem ![]()
#4988 |
Wtajemniczenie
|
Rozaa czego Ty masz sie bac.jestes za duza na to aby mama pasem po pupie lala
![]() ![]() aj teraz to juz mnie nawet plecy bola,a tu tyle roboty i sprzatania i obiad nie ugotowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
no no
![]() a patrz jak mnie wypatrzała na n-k ![]() juz zaakceptowałam ![]() ślivczna z ciebie kobietka ![]()
#4990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka razy chialam sie przytulic itp. a on nie ma ochoty, nie chce mu sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Wtajemniczenie
|
hahaah takie mialam przeczucie,ze to Ty.pedze zobaczyc Ciebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Aga ja ez Ci wyslalam zaproszenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my z moiim z 2 tyg sie nie odzywalismy ciche dni,ja cos probowalam gadac,ale naburmuszony... ale teraz wszystko wraca do normy ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4994 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=agnieszka09;1266718 8]Rozaa czego Ty masz sie bac.jestes za duza na to aby mama pasem po pupie lala
![]() ![]() Chodzi mi o to ze glupie milczenie bedzie znow,przy obiedzie czy kolacji nikt do siebie nie bedzie sie odzywac ![]() ![]() Paulinko to tak na sile przytul sie do meza, z zaskoczenia-nie odepchnie Cie-albo zrob mezusiowi masazyc(na pewno mu sie spodoba) a reszta sama sie ulozy ![]()
#4995 |
Zakorzenienie
|
ja ide wkasic obiad i sie szykowac,bo wyjezdzamy i bede wieczorkiem
do pozniej
#4996 |
Zakorzenienie
|
a mi chodzi o to zeby to on mnie przytulil a nie ja zawsze musze sie prosic albo sama wtulac itp. zero inicjatywy z jego strony wk...wia mnie to
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, ostatnio mam mało czasu na wizaż, bo muszę się przygotować do obrony.
Cały czas trzymam kciuki za oczekujące, aby @ nie przylazła, a na teście pojawiły się 2 grubaśne krechy ![]() No i oczywiście ![]() ![]() Różyczko, łatwo mówić, ale nie daj się zmanipulować mamie. Róbcie to na co macie ochotę, bo ona nie jest małym dzieckiem, którego nie można zostawić samego w domu. A ja właśnie wróciłam od gina, który po analizie wyników hormonalnych potwierdził PCO ![]() Dziś mój 12dc, od 16dc mam łykać duphston (przez 10 dni). 23.06. czeka badanie nasienia mojego Tż-a ...i właśnie trzymajcie kciuki, aby się zbytnio nie burzył, bo wiecie jak to jest z ich nastawieniem. On ma już dziecko z 1 małżeństwa, więc sądzi, że nie musi się badać. Kiedyś mu wspomniałam, że być może takie badanie będzie potrzebne, ale nie wypowiedział się konkretnie co o tym myśli. Mam nadzieję, że nie będzie przeciwstawiał zbytnio. Jak wróci z pracy czeka nas poważna rozmowa. ...ech... ja nie wiem dlaczego faceci sądzą, że to badanie uderza w ich męskość ![]() ![]() Dopiero po tym badaniu nastąpią kolejne decyzje co do dalszego leczenia... ...dziewczynki proszę o ![]()
#4998 |
Zakorzenienie
|
Cherubinko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Raczkowanie
|
Sweet_Jelly dużo zdrówka życzę. Obyście jak najszybciej doszli do siebie. A domowe sposoby faktycznie działają, czasem mam wrażenie, że te wszystkie leki to tylko po to, żeby ktoś mógł na nas zarobić.
Róża trzymaj się dzielnie kochana i nie pozwól, żeby ktoś kierował Twoim życiem i uczuciami - nawet własna mama. Wiem, że poczucie winy jest najgorsze w takich przypadkach, bo moja mama jest trochę podobna. Brak reakcji na jej 'marudzenie' może być najlepszą reakcją, w końcu przyzwyczai się, że nie ma po co Cię zamęczać. Trzymam kciuki, żebyś wytrwała ![]() cherubinka mam nadzieję, że rozmowa potoczy się po Twojej myśli. Ja też niedawno wpomniałam mężowi o badaniach, przyznał mi rację, że może profilaktycznie zrobić i na tym się skończyło... Dra ![]() Co do stażu, to ja znam się z mężem dłuuuugo, ale parą jesteśmy dopiero 3 lata, 7 m-cy po ślubie. Chyba musieliśmy do siebie dojrzeć ![]() Ps. Chyba czas na następną część wątku.... Matko, jak ten czas leci... Edytowane przez nina_k Czas edycji: 2009-06-08 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Wtajemniczenie
|
byla u mnie kolezanka takzeprzed chwila Was kobietki obejrzalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drano wiesz az tak groznie to nie wygladasz ![]() ![]() ![]() Paulinaizabelapewnie,ze sie nie obrazilam.i dziekuje za zaproszonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Raczkowanie
|
Sweet_Jelly GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Różyczko współczuję sytuacji z mamą. Bardzo smutne jest to, że aż w tak bliskim relacjach nie można dojść do porozumienia. Nie wiem co mogę Ci poradzić...Pamiętaj jednak, że masz cudownego męża i to jest najważniejsze. Dra już mnie rączki bolą od trzymania kciuków za to, żeby wredna małpa do Ciebie nie przyszła. paulinaizabela - ja mam jeden sprawdzony sposób jak mój miś nie ma ochotki na przytulanki. Zakładam swój strój pokojówki i zaczynam na niby sprzątać. Zawsze działa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Wtajemniczenie
|
A ja załapałam takiego doła że szkoda gadać.Moja przyjaciółka własnie zadzwoniła,że jest w ciązy z drugim dzieckiem.Narazie tylko test zrobiła i jest w szoku,bo za pierwszym razem im sie udało.Wiem jako pierwsza!Oczywiście ciesze się,ale zarazem mi bardzo smutno,że nam się nie może udać
![]() Kurcze czy ja sie kiedys doczekam? I jeszcze do tego przeziębienie mnie bierze. ![]() Edytowane przez coralady Czas edycji: 2009-06-08 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |
BAN stały
|
WItajcie:
![]() gratuluje wszystkim nowym mamusia ![]() ![]() ![]() U nas dobrze juz 9tc i 2 d ![]() terminek na 9 stycznia 2010 ![]() oby tak dalej.... ostatnio troszke krawilam ale juz jest dobrze buziaki ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Raczkowanie
|
Paulinko posluchaj Moonii-swietny pomysl z tym strojem-moze TŻ jest zmeczony praca ze tak sie zachowuje i nie ma na nic ochoty??Malga to super ze u Was wszystko oki-duzo zdrówka Wam zycze
![]() Coralady nie smutaj sie- i na Ciebie i na nas wszystkei tu przyjdzie czas-nie zalamuj sie i mysl pozytywnie ze wszystko bedzie ok-musisz uwierzyc mocniutko w to ze bedziesz niedlugo mamusia-trzymam za to mocno kciuki ![]()
#5005 |
Zadomowienie
|
Hej,
Dra prosze zmien mi date na 07.06. A juz myslalam, ze dostane prezent od losu na urodzinki.... Coz trzeba probowac dalej i nie tracic nadziei... |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Raczkowanie
|
Odnośnie przytulanek to mój mąż często bywa zmęczony praca (co jest realne biorąc pod uwagę, że jest w pracy 10h). Jednak ja wyznaję jedną zasadę: zawsze robię wszystko, żeby pomimo zmęczenia złapał ochotę. I tak jak napisałam strój pokojówki jest na 1 miejscu, dalej bielizna w różnych stylach, pończoszki, szpileczki i te sprawy
![]() ![]() ![]() ![]() Malga19 - cieszę sie, że u Cibie i dzidziusia wszystko ok ![]() ![]() ![]() Lisica1 - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Wtajemniczenie
|
Cherubinko, wszystko będzie dobrze, medycyna wciąż idzie do przodu, PCO to naprawdę teraz nie jest przeszkodą w zajściu w ciążę
![]() Coralady, 7 cykli starań to nie dużo, cierpliwość i wiara to podstawa ![]() ![]() tak więc uśmiechnij się i bądź dobrej myśli, nie ma co się smutkać na tym etapie ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki,
boszzzz jak wy dużo piszecie, nie nadążam was czytać ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj 6dc i przytulanka zblizają się wielkimi krokami ![]() ![]() ![]() Sweet Jelly gratulacje ![]() ![]() PaulinaIzabela no niestety faceci już tak mają, ja też mam ciągły niedosyt i ciągle mogłabym się tylko tulić, mój nionio jednak nie zbyt podziela moje pragnienia ![]() ![]() ![]() Cherubinka trzymaj się dzielnie kochana, mam nadzieje, że Twó M. zrozumie i rozmowa potoczy się jak po maśle, swoją drogą mój M też się na badanie wybiera jak sójka za morze....... Różyczka bądź dzielna i nie dawaj się ,to co robi twoja mama to szantaż emocjonalny, ale musisz zacząć żyć po swojemu, inaczej ta sytuacja nigdy się nie zmieni, i powinniście wyjechać gdzieś na weekend we dwoje- na pewno dobrze wam to zrobi a mame trzeba powoli przyzwyczajać, że czasem potrzebujecie czasu tylko dla siebie Coralady doczekasz się kochana, doczekasz ![]()
#5009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malga,Róza,Kicia dzieki za dobre słowo ![]() Lisica nie możemy sie poddawać! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() myślę ze gin zrobi Ci usg nawet jeżeli nie masz badań (morfologia itp.) bo przecież te badania do usg nic nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zajdłam podwieczorek bo byłam taaakaaa głodna ![]() automat mi się zapsuł ![]() ![]() ![]() musimy pomyśleć nad nowym , bo ten to mąż przywiózł z Niemiec (jego żywotność się skończyła)
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.