|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?
Cytat:
ale nie na ten temat co trzeba było..
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Raczkowanie
|
Behind noo to moje wilekie gratulacje!
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
wiesz..ogólnie,to już nie padły kolejny raz z jego strony słowa 'spóbujmy'..ale po zachowaniu mogę wnioskowac,że koleżeństwem raczej nie jestesmy..może to tak samo z siebie się stało..hehmimo to jednak chyba przy kolejnym spotkaniu zapytam go jak to z nami jest bo taka prozaiczna sprawa..gdybym miała go komus przestawić..to chyba mialabym problem.. serducho podpowiada mi jak jest ale wolę się upewnić
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam do lektury A co u Ciebie?
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Raczkowanie
|
Żółta kartka normalnie i nagana słowna, ale tylko dlatego, że moderujesz;P
Behindblueeyes się udało, Ty też próbuj, nooo!
|
#4028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym bardziej że teraz jesteście w tak dobrych stosunkach Jak dla mnie to Wy już jesteście parą ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- DSB ale Marzenka to będzie tutaj następna po Behind z tym swoim B. Ja też tak chcę
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytywałam was co jakiś czas
![]() Co u mnie...jak to mówią,czeski film-spytałam przez gg mojego kolegę M.,czy się ze mną wreszcie umówi,na co on odpisał,że lubi się droczyć i mi od razu nie odpowie...i tak se czekam i czekam i na 200%wiem,że już do mnie nie napisze ah jak ja znam ten schemat,aż do bólu.Ba,nie będę zagadywać,czy się już zdecydował,bo to byłaby przesada.Mam w pracy kolegę B.,który sam nie wie,czy chce być dla mnie kolegą,czy kimś więcej-potrafi omijać mnie szerokim łukiem,aby potem żalić się mojej kumpeli,że ja go już nie lubię. Po prostu gleba moje kochane,opadają mi przy takim zachowaniu ręce,cycki i szczęka I mam ochotę obu walnąć w łeb czymś ciężkim.
|
|
|
|
#4030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
behind - szczęściaro Ty!
![]() u mnie wieje nudą..jak zwykle cisza..stosunki czysto-przyjacielskie raczej.. ![]() ale może to i lepiej..sama już nie wiem czego od niego oczekuje..pożyjemy zobaczymy. Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-06-07 o 19:39 |
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że to coś z B. nie mieści sie w ramy mojego szeroko pojętego związku. Zawsze myślałam, że to ON będzie podejmować ważne rozmowy, to ON będzie się bardziej starał, to ON będzie o mnie zabiegał. Czasami ma takie przebłyski i rzeczywiscie tak jest, a czasami jak inny człowiek. Alter ego,czy co . Daje sobie chyba na wstrzymanie.
|
|
|
|
|
#4034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym to ugryzł tak: tete a tete i pytanie wprost:"czy my jesteśmy razem?". Jesli powie "tak", znaczy że tak. Jeśli będzie unikał odpowiedzi, zamyśli się i te pe, znaczy, że nie. Odpowiedź "nie wiem", "nie jestem pewien swoich uczuć", "nie chcę Cię skrzywdzić", "chcę Cię lepiej poznać", czy cokolwiek z repertuaru "nie wiem jak cię kulturalnie spławić" - znaczy nie. No to miejmy nadzieję, że zna prawidłową odpowiedź ![]() Ale może wcześniej dla zdrowia psychicznego zrób sobie troszkę przerwy . (BTW, coś się zmieniło, zmieniłaś podpis na taki słabo radosny. Wątpliwości, co?)
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Albo może zapytać jak do mnie dziś napisze? Żebym wiedziała od razu.. ? ) I po prostu zapytam wprost i będę miała jasną sytuacje. Nie lubię kiedy mnie ktoś tak zwodzi, ogólnie nie lubię ludzi niezdecydowanych.. A wątpliwości chyba są, ja nie wiem już sama co mam myśleć... Czasami mam wrażenie, że jestem najważniejszą dla niego osoba, a czasami jest taki bardziej obojętny. Nie chce mu już z tego robić wyrzutów, bo pomyśli, że jestem jakąś histeryczką czy coś. Teraz dam sobie trochę na wstrzymanie, trochę chłodu nie zaszkodzi.. jak będzie chciał to "rozgrzeje" tę sytuację. Ale coraz częściej mam wrażenie, że nie pasujemy do siebie. Eh, szkoda gadać.
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-07 o 21:28 |
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniątko
|
|
|
|
#4037 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko, szkoda, że to tak wychodzi. Pamiętam jak parę stron temu cieszyłaś się ze spotkań z B...
Co by się nie stało, jutro będzie nowy dzień, więc uszy do góry. Odpowiedzi jeszcze nie masz, więc jest szansa, że się chłopak ogarnie, prawda?
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam siły, bo najczęściej przez takich meźczyzn kobiety tracą wiarę w siebie, przynajmniej ja. Ehh, głupieje. Przyda mi się solidna przerwa, chciałabym gdzieś wyjechać. ![]() edycja: ale niezręczna cisza nastąpiła po moim poście
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-07 o 22:26 |
|
|
|
|
#4039 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
![]() "Mój' wie o czym mamy rozmawiać na żywo sam mi to powiedział więc chyba nie będzie tak źle
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyciśnij go tylko, żebyście się szybko spotkali. |
|
|
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko
![]()
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
Marzenka silna kobitka z Ciebie dasz radę
Wierzę że będzie dobrze! I nie zadręczaj się że to z Tobą jest coś nie tak, tak nie można.
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wyjazd to i mi by się przydał..najlepiej gdzieś za granicę,żeby sobie poukładać wszystko..więc możemy jechac razem jakby co..hihi
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Marzenka - może to przez to, że on jest zajęty? .. chociaż to i tak żadne wytłumaczenie, bo dla Ciebie powinien znaleźć czas!
Wczoraj A. zadzwonił i gadaliśmy 40 min.. tak o wszystkim. Wiem, że mam wspaniałego przyjaciela, ale... nie ukrywam, że chciałabym, żeby ta przyjaźń przerodziła się w uczucie... Czuję, że on też tego chce. Chociaż po co robić sobie niepotrzebne nadzieje. Jutro się spotykamy. Idziemy do kina na "anioły i demony". Więc będę się mogła w niego wtulić, jak coś.
|
|
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
film bardzo fajny, byliśmy na nim z R. wczoraj jak wrócił do domu to się grzecznie zameldował smsem i dziękował za fajny wieczór i noc..hihi
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
Marzenka,narazie sprobuj sie zdystansowac, odpoczać, daj mu jeszcze chwile czasu, a potem niech ten twoj B. znajdzie czas, popros o spotkanie i sobie wyjasnijcie na czym stoicie, bo wiem co czujesz w takim stanie zawieszenia
![]() edit:Tak sobie teraz mysle, ze powinnas go olać na jakiś czas, on widzi ze ci zalezy i wie ze moze sobie pozwolic na chwile zawieszenia, a tak byc nie moze . Moze nie odzywaj sie pierwsza jakis czas, odpisuj po jakims czasie, moze go cos ruszyyy.....Tegochcialamciesze sie, ze coś sie u ciebie dzieje i trzymam za Was kciuki ![]() Behindwidzę, że u ciebie sprawa sie klaruje,gratuluje ![]() Edytowane przez Ewcia17 Czas edycji: 2009-06-08 o 17:38 |
|
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
behind - wiesz... po tylu straconych nadziejach, nie liczę na nic. Nie powiem, że nie wierzę, że nic z tego nie będzie, bo w głębi serca bardzo bym chciała... no, ale na pewno nie będę się narzucać czy coś, teraz to on musi się starać, jeśli naprawdę coś do mnie czuje...
Ewcia - dziękuję kochana
Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-06-08 o 17:02 |
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
szczerze gratuluje paniom ktorym sie powodzi/powiodlo i wierze ze innym tez sie uda
ja poki co zawieszam moja dzialalnosc na tym forum na jakis czas ( pare godzin, dni, a moze nawet miesiecy) z powodu pewnej dziewczyny...nie chce siac zametu ani zlego humoru wiec wole zamilknac... bez odbioru !
|
#4050 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

ale nie na ten temat co trzeba było..
wystarczy Marzena 

. Daje sobie chyba na wstrzymanie.
Ja nie mam siły, bo najczęściej przez takich meźczyzn kobiety tracą wiarę w siebie, przynajmniej ja.
Ehh, głupieje. Przyda mi się solidna przerwa, chciałabym gdzieś wyjechać.