|
|
#901 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
Cytat:
![]() w końcu wyjdzie, musi
|
||
|
|
|
#902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tez nie potrafie zyc w stalym zwiazku , po miesiacu wszystko sie rozpada , ale co tam , nie przejmuje sie tym. poki co moge szalec jesli chodzi o studniowke to zawsze jest jakis kolega ktorego mozesz zaprosic ciekawe jaki bedzie wystroj sali w przyszlym roku na imprezie tegoroczni maturzysci mieli wystroj o tematyce Las Vegas ![]() a tak pozatym trzeba wierzyc w siebie i w swoje szczescie - mimo wszystko !
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-06-08 o 20:41 |
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na siłę to nie ma co jakiegoś buca sobie do życia zapraszać ![]() mój się sam znalazł, jak nie szukałam ![]() w sumie jak teraz pojechał na studia to ten rok taki przebojowy dosyć miałam (ogólnie jestem typem, który nie lubi imprez, tłumu itd.. Tż też..), a tak jak on był co dwa tygodnie w domu.. to znajomi mnie gdzieś zawsze wyciągali powiem, że w sumie tak samej to mi nawet dobrze było i jest ale jednak do Tżeta tęsknotka ![]() w ogóle to myslałam, że jak on na te studia wyjedzie to nam się wszystko posypie i będzie buba ale jakoś się klei i toczy
|
|
#904 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Nastrajasz pozytywnie xPZobaczymy, jak się życie potoczy, może rzeczywiście spróbuję pomóc szczęściu W końcu...zaryzykować nie zaszkodzi
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do próbnej matury to ja już pisałam.. 60% bez żadnego powtórzenia, czyli nie jest źle ![]() od września pociskam na korki z matmy, gegry i chemii.. będzie rzeź ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Phoce ! Kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje ! ale strzelam tymi cytatami i powiedzeniami haha.będzie dobrze ! musi być
|
|
#906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12673402]oj tylko nie Ty tak masz tez nie potrafie zyc w stalym zwiazku , po miesiacu wszystko sie rozpada , ale co tam , nie przejmuje sie tym. poki co moge szalec jesli chodzi o studniowke to zawsze jest jakis kolega ktorego mozesz zaprosic ciekawe jaki bedzie wystroj sali w przyszlym roku na imprezie tegoroczni maturzysci mieli wystroj o tematyce Las Vegas ![]() a tak pozatym trzeba wierzyc w siebie i w swoje szczescie - mimo wszystko ! [/QUOTE]U nas jest jeden gł temat na dużej sali, a w klasach to jak kto chce ![]() Pewnie przed będzie wielka kłótnia o to, co ma być. Cytat:
Bo jak nic nie zrobisz to będziesz żałowała później tylko. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-06-08 o 20:51 |
||
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja ! czasami trzeba to szczęście popchnąć do przodu
|
|
#908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas wszyscy siedzą na jednej sali a wojna o temat przewodni pewnie będzie straszna a jeżeli chodzi o to szczęście to zależy ono od nas samych i jak sama swojemu szczęściu nie pomożesz to możesz się go nie doczekać i taki moje zdanie
|
|
|
|
|
#909 |
|
Przyczajenie
|
Serdecznie witam wszystkie Wizazanki
znalazlam ten watek i postanowiłam prosić Was o pomoc... jestem studentka piszaca prace magisterska i potrzebuje pomocy wlasnie od Was - od plci pięknej przeprowadzam badania na temat gwałtu. Konstruowałam ankiete w taki sposob aby nie byla zbyt "nudna", aby nie zniechecala do wypelnienia, gdyz bardzo zalezy mi na danych do napisania rozdzialu empirycznego Kochane Wizazanki, prosze o pomoc, ankietka jest w pelni anonimowa a jej wypelnienie nie zajmuje wiecej jak kilka minut ![]() Serdecznie pozdrawiam i wklejam linka: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/4435/ |
|
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostają restauracje i hotele.. temat przewodni? brak.zazwyczaj po prostu dekoracja sali w jakiś tam określonych kolorach i tyle ![]() i teraz ja się z Tobą zgadzam, peggy sue (swoją drogą lubię tą piosenkę myslovitz )---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
dziewczyny wypełniamy ![]() trzeba pomóc studentom :P
|
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to bez różnicy, żebym tylko nie musiała tego ubierać ![]() Cytat:
![]() Nie lepiej założyć temat na plotkowym?
|
||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
pytania otwarte są chyba trzy
szybka ankieta mi zajęło wypełnienie ogólnie może 5 minut
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.U nas jest wielka hala, ale studniówka jest na korytarzu górnym i dolnym. A jedzenie i picie ( ) w salach.Też są szerokie, ale fajniej by było na hali. |
||
|
|
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
ankieta wypelniona
![]() u nas jest wielki szerokii korytarz i tam sa zawsze studniowki , ciekawe jaki bedzie wystroj w przyszlym roku
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
a moja szkoła to był kiedyś klasztor :P i mam wąskie korytarze
i grobowce w piwnicach ![]() uwielbiam mój Stary Ogólniak ![]() poza tym na sali nie pozwolą zrobić takiej imprezy-odpicowali parkiet, a na auli.. to podłoga mogłaby runąć i wszyscy zapadlibyśmy się do sali od chemii
|
#917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) zresztą tak jak dużo innych Myslovitz ![]() a ankiete wypełniłam, chociaż nad pytaniami otwartymi musiałam chwile pomyśleć, ale ogólnie zajęło to chwilę więc żaden problem ![]() u mnie w szkole też zawsze była na sali, ale teraz wymienili parkiet i chyba nie będzie, bo parkiet się zniszczy więc trzeba będzie szukać sali
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-08 o 21:35 |
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jest taka podłogowa jak na halach, itp, chociaż salka malutka. Ogólnie szkoła mała, 1/5 mojego gimnazjum
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Phoce mam cos podobnego. intryguje mnie jeden chlopak ale boje sie ze jak go blizej poznam okaze sie malo interesujacy, albo ze mu sie nei spodobam-ogolnie ze nic z tego nie wyjdzie. a tak to zyje sobie marzeniami...
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo jaaaa dziewczyny ale żeście napisały
![]() aż nie nadążam odpisywać. hm, każda z nas najpóźniej jutro będzie miała wakacje, więc cieszmy się ![]() naukę wakacyjną niestety planuję. powtórzyć coś z biolo, bo jestem z tym w lesie i nauczyć się zasad ruchu drogowego ;D porobić testy itp itd, coby być dobrym kierowcą ^^ z angielskim się nie cofnę - wyjeżdżam w tę sobotę do Szkocji na miesiąc (jak to się stało, że się na to zgodziłam?)lektury też nadrobić trzeba... Lalkę, potop, który zaczęliśmy niedawno omawiać, a ja nie przeczytałam nawet jednego zdania... Ojoj. a studniówka u mnie zawsze jest w hotelu w szkole byłoby fajnie , tematyka sali i w ogóle ale wiadomo, tradycja ta już dawno została zmieniona i teraz hotel.a TŻ to się zawsze może pojawić ![]() Magdolena - zaryzykować zawsze warto, a nóż coś z tego wyjdzie !
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
a ankiete wypelnilam.
w sumie moze sie na cos odwaze... jesli on sie w ogole bedzie teraz w szkole pojawial:/ a poz aszkola to juz nie mamy w ogole kontaktu
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2009-06-08 o 21:51 |
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam Myslovitz także, wielbię ich, czczę i w ogóle ![]() w tym roku, w maju byłam na Kortowiadzie (Juwenalia w Olsztynie), był Rojek i Reszta koncert wyyyyyypas ! pięknie, pięknie, pięknie.. i moją Peggy Brown zagrali także a bałam się, że nie będzie mojej najukochańszej nuty ![]() ja lecę oglądać film z rodzicami ![]() Stacja, na HBO wlaśnie leci naśmiałam się z tekstów na początku ![]() trzymajcie się Dziewczęta ![]() do jutra ! ;** dobrej nocy ! : )
|
|
#924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, taką samą opinie mam na ich temat, są genialni :P a jeżeli chodzi o koncert to juwenalia w Gliwicach w tym roku, byłam specjalnie dla nich, a na Peggy Brown zdarłam sobie gardło. Najlepszy koncert na jakim byłam mimo dość dziwnego towarzystwa ( większość ludzi ok 1.40 m wzrostu, taka 1 klasa gimnazjum znaczy się i robili straszną wiochę), ale Myslovitz zagrali genialnie i ogólnie było warto
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-08 o 22:14 |
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc! Milych snow! Korzystajmy z tego ze juz mamy luzy w szkole
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, ale spłodziłyście postów
Ale aż miło się wątek czyta ;DJa jeszcze tylko jutro mam geografię i wolność !! Ang dzisiaj poprawiałam i miałam zaliczać zaległy spr. z chemii, ale sorka kazała nam się... wstrzymać -.- nie wiem do kiedy, skoro nie będziemy mieć juz lekcji do rady ped. ale to się wytnie ... ;] jutro tylko spr. teoretyczny z fizyki z II polrocza i wakacje!! dlugo oczekiwane i zasluzone ![]() plany?? mam zapr. od kolezanki z Krakowa wiec na bank skorzystam ![]() i do mojego rodzinnego Zamościa zapewne jak zawsze pojade ![]() no w mniej wiecej w polowie wakacji przekrocze magiczny prog 18 lat ja chce nadal byc dzieckiem ![]() pisalyscie o lekturach :P ja przez wakacje chce przeczytac 'wesele' i 'ludzi bezdomnych' a jak sie uda to i 'chlopow' czyli lektury na 3klase :P zeby miec potem mniej roboty ;P zobaczymy co z tego bedzie ew. zrezygnuje z ktorejs na rzecz przeczytania 'zbrodni i kary', bo podczas omawiania tego na lekcjach zaciekawila mnie ta ksiazka ![]() a jesli chodzi o jakies przypomnienia... pewnie porobie troche arkuszy z chemii :P zreszta sie okaze co mi korepetytorka wymysli :P poruszony zostal temat 100dniowki - ja mam juz zaliczke w kwocie całych 20zł zaplacona ale problem jest (tak jak u wiekszosci moich kolezanek) z partnerem na 100. cos mi mignelo przed oczami odnoscie partnerow zyciowych/chlopakow/tż-tow. ja mam jakies chore wymyslone przekonanie, ze wszystkie dziewczyny do okoła kogos maja a ja nie -.- chociaz wiem ze tak nie jest moze z moja psychika cos nie tak..sa momenty, gdy cholernie mi kogos potrzeba, a na drugi dzien ciesze sie ze jestem sama a nie uwiazana z jakims matołem (sorry chlopaki ).byl w moim zyciu niedawno pewien epizod.. ciezko mi bylo sie z tego 'wyleczyc' ale chyba najgorsze juz mam za soba zeby bylo smieszniej owego chlopaka poznalam... na Wizażu jednak odleglosc 200km jaka nas dzieli okazala sie zapora nie do przejscia...szkoda, ale narazie tego nie zmienie... zobaczymy co mi zycie/los przyniesie ![]() nooo i chyba jakos ogarnelam ostatnie kilkadziesiat postow
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tak nieszkolnie tak się nie mogę doczekać, że dla mnie to prawie przyjemność... jutro i pojutrze inwestuję w wyborczą 12 zł i jedziemy
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-08 o 23:48 |
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mi przypomniałyście, że muszę zapisać się na jazdę ![]() miałam dwa tygodnie przerwy, co znacznie mi opóźni egzamin.. no, ale do końca wakacji obiecuję zdać !
|
|
#929 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomocy!
Bo ja już zgłupiłam... Zdaję maturę w 2010r z tą nieszczęsną obowiązkową matematyką. I teraz jak to jest z tym dodatkowym przedmiotem? U mnie część osób mówi, że nie trzeba wybierać i zdawać dodatkowego przedmiotu bo matma jest obowiązkowa. Inni jednak mówią, że trzeba zdawać dodatkowy tak jak było do tej pory. A jak to jest naprawde? |
|
|
|
#930 |
|
Przyczajenie
|
Ogromnie dzieeeekuje za wypelnienie ankiet
jestescie cudowne ![]() Pozostałe Wizazanki zapraszam rowniez do wypelniania http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/4435/ pozdrawiam Was
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

. 
Nastrajasz pozytywnie xP
W końcu...zaryzykować nie zaszkodzi 

mi to bez różnicy, żebym tylko nie musiała tego ubierać 

) zresztą tak jak dużo innych Myslovitz