|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2010
U mnie gera 1-3-2+ kółko(chyba godzina tygodniowo będzie ale to od pani zależy).
Z gery w moje klasie zdaje z 85% reszta z wosu i dwie chyba z fizy ![]() Ja w trzeciej klasie będę miłą dzięki bogu tylko jedną godzinę hiry (jestem na podstawie ) ale niestety 3h wosu którego nie cierpie ale niestety mam go w profily. Na ostatniej klsaówce z demokracji i polityki panin dała zadania z tegorocznej matury i prace pisemną o idealnym polityku hehe dostala 2 i na dodatek pocieszyła nas że sie tego na pewnie nauczymy gdyzw 3 klasie będzemy pisać takie prace bardzo często hehe to chyab mogę pożegnać się z czwóreczką![]() Dzisiaj otrzymałam wyniki z matury hehe miałam 30% bardz osłabo![]() Co do nauki w wakacje to na pewno będę musiała przeczytać lektóry, kocham czytać książki ale lektury jakoś ciężko mi idą. No i postanowiłam że pouczę się trochę geografii ale nie podręcznika a map i takich rzeczy gdyż leży u mnie ta część matury murse się przysiąść i trochę poprzeglądać atlas![]() A hobby... lubię fotografię, właśnie zbieram na lepszy sprzęt, zbliża się moja 18 wiec trochę nazbieram pieniążków robię to całkowicie amatorsko, nawet nie wiem czy jakieś ladne są te zdjęcia ale lubię to robić lubię też czytać książki ale ostatnio wogle nie mam na to czasu. Podróżować też lubię ale nie za bardzo mogę sobie pozwolić na podrożę wiec zastępuje to oglądaniem i czytaniem o miejscach które chciałabym zwiedzić i chyba dlatego lubię geografie
Edytowane przez ewelina* Czas edycji: 2009-06-08 o 17:14 |
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas był taki chłopak, miał 1 lekure zaliczoną a 2 nie, nawet nie chciała słuchać o poprawie. Powiedziała że zaliczy sobie po feriach
. A w tym roku tylko jedną jedynke postawiła...Ale wogóle to troche osób będzie mieć u mnie w klasie tych komisów....
|
|
#873 |
|
Rozeznanie
|
Ja na wakacje planuje
powtórzyć przynajmniej 1 klasę z historii jak dobrze pójdzie to i 2. Wszystko to umiem więc tylko powtórzyć i poszerzyć notatki powinno pójść szybko.Pewnie z matematyki dostaniemy zadania na wakacje <ściana> Lektury? Ojjjj moja zmora . Wstyd, ale w 2 klasie przeczytałam tylko Wesele i Zbrodnie i Kare jak dobrze pamiętam ;/Niestety u mnie czytanie lektur szło w zastraszającym tempie. Np. mieliśmy 3 lektury w 2 tygodnie, albo dowiadywaliśmy się, że mamy przeczytać np. Potop na kilka dni przed omawianiem ;/ Niestety i tak wątpię, że w wakacje jakąś przeczytam ;/ Patrze, że tu kilka dziewczyn lubi podróże jak ja . Do tego oczywiście muzyka ![]() Ostatnio wpadło mi do głowy zdawanie geografii podstawowej, ale nie wiem czy jest w ogóle sens. Czy z podstawą są jakieś szanse na dostanie się na turystykę. Mogłabym na nią iść np. jako drugi kierunek
|
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na AWF-ach zazwyczaj jeszcze pragną zaliczenia sprawnościówki w Warszawie na pewno zespołowe+pływanie, Gdańsk to samo i wątpię, abyś dała radę ciągnać TiR jako drugi kierunek;> przynajmniej nie na pierwszym roku studiów bo nawał nauki i roboty - mam kilku znajomych na tym kierunku aczkolwiek może nie doceniam Cię zresztą.. zawsze warto próbować
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja Wam naprawde wspolczuje bo ja wakacje juz mam od ponad tygodnia
![]() i raczej cieszcie sie, ze musialyscie czytac lektury bo chociaz je znacie a ja-wiadomo- cosz lekcji sie wie, ale czytanie jednak daje duuuzo wiecej. a jakie lektury przewidujecie na anszej maturez?? moze Wasi nauczyciele cos mowili?? ja mysle ze dadza dziady
|
#876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na 1 roku na pewno bym nie wzięła dwóch kierunków. Jak już to później ![]() Dziewczyny my tak matura, matura, a nas czeka jeszcze STUDNIÓWKA
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
ułaa i wielkie halo znowu będzie
![]() studniówka.. już mnie dreszcze dopadają na samą myśl.. znowu załatwianie wszystkiego na ostatnią chwilę.. bo nikomu się wczesniej nie będzie chciało.. : )
|
#878 |
|
Konto usunięte
|
Matko, ja nadal nie wiem co chce zdawać i na co iśc.
Jest tu ktoś równiez niezdecydowany?Wizja przyszłości mnie przeraża, nie widzę dla siebie miejsca na żadnym kierunku w Polsce. Co do nauki w wakacje, to mam zamiar powtórzyć/uczyć się angielskiego, ale nie do matura tylko dla samej siebie. Tak to nic nie tknę, bo mam zamiar maksymalnie się wyluzować i wyszaleć przed trudnym rokiem. ![]() Tak swoją drogą, macie plany na wakacje? Lektur w ogóle nie czytam, przeczytałam może z 3 przez całe dwa lata...(nie zebym jakaś anty ksiązkowa była, bo inne ksiązki czytam, ale do lektur się zabrać nie mogę i jedynki z polskiego się sypią) ![]() Eh jak dobrze miec wolne, dzisiaj być moze bylam ostatni dzien w szkole w tym roku.
|
|
|
|
#879 |
|
Flawless
|
Ja nawet nie będę miała z kim iść na tę studniówkę
![]() A co do 'Dziadów' mogliby dać, uwielbiam
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-06-08 o 18:43 |
|
|
|
#880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie tylko nie Dziady!!! Nie rozumiem tej książki!!! Dla mnie może być Wesele czy Lalka
a najbardziej bym chciała Zbrodnie i Kare
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;12670931]Matko, ja nadal nie wiem co chce zdawać i na co iśc.
Jest tu ktoś równiez niezdecydowany?Wizja przyszłości mnie przeraża, nie widzę dla siebie miejsca na żadnym kierunku w Polsce. Co do nauki w wakacje, to mam zamiar powtórzyć/uczyć się angielskiego, ale nie do matura tylko dla samej siebie. Tak to nic nie tknę, bo mam zamiar maksymalnie się wyluzować i wyszaleć przed trudnym rokiem. ![]() Tak swoją drogą, macie plany na wakacje? Lektur w ogóle nie czytam, przeczytałam może z 3 przez całe dwa lata...(nie zebym jakaś anty ksiązkowa była, bo inne ksiązki czytam, ale do lektur się zabrać nie mogę i jedynki z polskiego się sypią) ![]() Eh jak dobrze miec wolne, dzisiaj być moze bylam ostatni dzien w szkole w tym roku. [/QUOTE]o wakacjach była mowa stronę , czy dwie wcześniej ![]() co do nauki angielskiego- dobra decyzja język zawsze się przyda
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
Sory, nie chcialo mi się czytać poprzednich stron, poprawię się.
![]() Dziady mogą w sumie być. Tę książkę akurat przeczytałam i zrozumiałam.
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
nie szkodzi Doli
![]() a Ty jakie masz plany na wakacje, bo nie napisałaś w końcu ![]() co do lektur.. i Słowacki, i Mickiewicz to mieli dziwną wizję ![]() Lalka mogłaby być, nie pogniewałabym się ![]() poza tym Wesele, albo Zbrodnia i Kara
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Nasza babka od polskiego mówi, że taka przewidywania jeszcze nigdy się nie sprawdziły
![]() Co do uczenia się w wakacje - nawet nie mam zamiaru. Dokończę teraz Potop, przeczytam Zbrodnię i karę (którą dzisiaj zaczęliśmy omawiać ) i więcej lektur raczej nie, nie ma nic grubego w 3 kl.Może sobie przeczytam jakąś książkę po angielsku, pooglądam filmy w oryginale, żeby się nie cofnąć ![]() A na studniówkę już mam swojego Tżta ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parodia, ja to samo żeby się nie cofnąć to filmy i książki po ang , a i swojego Tżta na studniówkę mam ![]() tak odbiegając od tematu matur, szkoły ;D długo jesteście ze swoimi Tż? ![]() bo ja to zaraz przestanę liczyć 2 lata 8 miesięcy.
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 12 lat w jednej klasie
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
ojeju ;D u mnie też już niedługo trzecia rocznica tyyylko mój TŻ teraz daaaaleko ;] zaraz kończy pierwszy rok studiów.. więc rok mamy rozłąki konkretnej (około 250km..) jeszcze tylko rok i znowu się spotkamy w jendym mieście
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam z kim isc na studniowke wiec w ogole o niej nie mysle
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
do stycznia znajdzie się jakiś Szczęściarz na pewno
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam Tż
. Chyba zostane starą panną
![]()
|
|
#892 |
|
Flawless
|
Pfff, a ja od ponad roku łażę zakochana w jednym chłopaku, któego nawet nie znam
i nie umiem nic z tym zrobić, za niską mam samoocenę. To dopiero żałosne x|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejj, no przestan ![]() a nie możesz jakoś zaaranżować poznania? ![]() w sensie, żeby ktoś was poznał? albo cokolwiek, żeby złapać z nim kontakt?;> może nie jest taki wspaniały i cudowny;>
|
|
#894 |
|
Flawless
|
Mogłabym, mamy sporo wspólnych znajomych, ale mnie po prostu paraliżuj na jego widok xD
A poza tym to uważam, że na niego nie zasługuje, że jestem za brzydka i te pe.
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bzdura każda kobieta jest piękna.a może akurat jemu się podobasz? : )))
|
|
#896 |
|
Flawless
|
Fajnie by było
![]() 19 mam urodziny koleżanki, podobno miał być zaproszony. Zobaczymy, ale w cuda nie wierzę
|
|
#897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jakim cudem zniknął mi ten wątek z subskrypcji
![]() A Wy przez ten czas tyle napisałyście ^ Cytat:
I zdaje geo chyba R. A od września chodzi na taki kurs rysunku Cytat:
Max miałam.Cytat:
Cytat:
W ogóle to dopiero dziś oddali nam matmę - maturę. 66 %, nie jest źle xD A odpadają mi: PO, przeds, fizyka i bioo, ale też fakultet mam bo zdaję .I WAKACJE ! |
||||
|
|
|
#898 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja to dopiero jestem dziwna, bo Tż-ta nie mam i jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza wręcz przeciwnie
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cuda się zdarzają ![]() Einstein kiedyś powiedział, że życie można przeżyć tylko na dwa sposoby.. albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko. ![]() proponuję drugie rozwiązanie ![]() naprawdę, Phoce, warto wierzyć.. bo wiara czyni cuda życzę Ci powodzenia z tym Twoim Panem Wspaniałym. Mówisz, ze zakochana jesteś, a go nie znasz ![]() może akurat ta miłość pryśnie jak bańka mydlana, kiedy go poznasz? ![]() nie warto żyć zludzeniami, a o marzenia trzeba walczyć
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie mam TŻta, czasem by mi się przydał, ale ![]() Próbowałam już kilka razy, nie wyszło... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

) ale niestety 3h wosu którego nie cierpie ale niestety mam go w profily.
i na dodatek pocieszyła nas że sie tego na pewnie nauczymy gdyzw 3 klasie będzemy pisać takie prace bardzo często
hehe to chyab mogę pożegnać się z czwóreczką
bardz osłabo

Jest tu ktoś równiez niezdecydowany?

i nie umiem nic z tym zrobić, za niską mam samoocenę. To dopiero żałosne x|