Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-08, 22:35   #2641
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tancerka chyba naprawdę światło odpowiednie ustawia i foty strzela
Stary 2009-06-08, 22:35   #2642
centipede
Zadomowienie

Kubusewa dokładnie to cholerstwo zresztą Gosia też dzisiaj miała także pewnie przyjdzie w podobnym stanie tak bardzo chciałabym to zdać

Can't a jakbyś jutro z samego rana zadzwoniła do lekarza i zapytała?

Chilanes mnie się nie słuchaj w takim razie, bo ja lubię średniej długości włosy także podpowiadałabym Ci ŚCINAĆ

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-06-08 o 22:38
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:37   #2643
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
noo zapuszczam, trzymam się dzielnie odkąd były do ramion, czyli od około roku, są już takie ok, fryzurka ślubna by była nawet fajna, ale mnie kurczę diabeł podpuszcza, by ściąć ;/Nieee dam się
ssprobuj sobie w domku .. moze czy mama czy ktos tkai niech ci podcina co 3 miechy koncowki.. wg lain to przyspiesza wzrost wlosa.. choc ja nie wiem .. jak ona podobno na autopsji to sprawdzila.. tylko pamietaj .. podciac koncowki a nie scinac pol dlugosci
ja tez ostro czeam az mi franie urosna.. ale tak jak kiedys mowilam.. predzej mi urosnas wszerz niz wzdluz
Stary 2009-06-08, 22:41   #2644
chilanes
Zakorzenienie

no właśnie, bo ja bym chciała ściąć, jakąś fryzurkę wycudować, ale na razie się trzymam dzielnie i zamierzam cholera te 1,5 roku wytrwać jeszcze i ścinać tylko końce, a po ślubie mogę ciachnąć iz apyszczać od nowa
Stary 2009-06-08, 22:44   #2645
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Kubusewa dokładnie to cholerstwo zresztą Gosia też dzisiaj miała także pewnie przyjdzie w podobnym stanie tak bardzo chciałabym to zdać

Can't a jakbyś jutro z samego rana zadzwoniła do lekarza i zapytała?
centi ja Ci powiem .. nie straszac zupelnie.. mialam komisa z listeningu... i jakkolwiek durno to nei brzmi w sumie to wina byla nauczycielki
no bo tak najpierw trabila nam ze egzamin bedzie z konkretnego rodzaju cwiczen listenigowych ...
no to ja przez wakacje kupilam sobei specjalnie kasety z tymi testami i sie uczylam jak rozwiazywac takei testy a tu CI nei dosc ze ona sama nei przyejchala na egzamin dala nagranie innemu nauczycielowi to jeszcze chciala mi zrobic przysluge i dala mu zupelnie inny rodzaj cwiczen...niby powinnam wszystko wysluchac bo dobra bylam z listeningow.. ale dzis smailo moge pwoiedziec zrobila mi baba niedzwiedzia przysluge
A powiedz mi jak macie u Ws.. bo u nas swegfo czasu bylo tak ze napierw czesc pisemna wyniki po tem jak zdane to czesc ustna .. potem co prawda zmienili ten durny zwyczaj i dopuszczali wszystkich do ustnego .. ale stres byl tak czy tak
Stary 2009-06-08, 22:45   #2646
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no wiem bo już się sama zamotałam...
biorę o 21, wczoraj o tej 21 nie wzęłam, a dziasiaj wzięłam znowu o 21 2 od razu.. bede sie modlić żeby było dobrze
Wydaje mi się, że nie powinno być problemów z powodu jednej tabletki. Tylko pamiętam, że przez co najmniej tydzień powinniście się też dodatkowo zabezpieczać.
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Współczucia Pamiętam jak też miałam examy z PNJ-tu. Tragedia. A z czego dokładnie miałaś (listening, speaking, writing i reading?) Bo każda uczelnie ma inaczej z tymi praktycznymi.
Ja na tym semestrze miałam tylko dwa kółka zaliczeniowe i speaking na ostanim zjeździe Dobrze, że na MSU praktyczny nie odgrywa aż takiej wielkiej roli
Mam nadzieję, że wszystkie zaliczycie na czwórki i piątki
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:46   #2647
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ssprobuj sobie w domku .. moze czy mama czy ktos tkai niech ci podcina co 3 miechy koncowki.. wg lain to przyspiesza wzrost wlosa.. choc ja nie wiem .. jak ona podobno na autopsji to sprawdzila.. tylko pamietaj .. podciac koncowki a nie scinac pol dlugosci
ja tez ostro czeam az mi franie urosna.. ale tak jak kiedys mowilam.. predzej mi urosnas wszerz niz wzdluz
nawet nie tyle przyspiesza co wzmacnia wlosy
ja przyspieszac juz bardziej nie musze, bo mi rosna jak szalone obcinam koncowki zeby nie wygladac jak kuzyn Addamsow... o ten http://www.wallsoffame.com/assets/images/1099silla.jpg
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:48   #2648
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że nie powinno być problemów z powodu jednej tabletki. Tylko pamiętam, że przez co najmniej tydzień powinniście się też dodatkowo zabezpieczać.

Współczucia Pamiętam jak też miałam examy z PNJ-tu. Tragedia. A z czego dokładnie miałaś (listening, speaking, writing i reading?) Bo każda uczelnie ma inaczej z tymi praktycznymi.
Ja na tym semestrze miałam tylko dwa kółka zaliczeniowe i speaking na ostanim zjeździe Dobrze, że na MSU praktyczny nie odgrywa aż takiej wielkiej roli
Mam nadzieję, że wszystkie zaliczycie na czwórki i piątki
a macie use of english??
U nas zawsze bylo tak: writting, use, listening, reading no i speaking

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja przyspieszac juz bardziej nie musze, bo mi rosna jak szalone obcinam koncowki zeby nie wygladac jak kuzyn Addamsow... o ten http://www.wallsoffame.com/assets/images/1099silla.jpg
wiesz co u mnei to niestety chyba nie dziala tak dobrze jak u Ciebie
caly czas mam wlosy tej samej durnej dlugosci
Stary 2009-06-08, 22:52   #2649
lain
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz co u mnei to niestety chyba nie dziala tak dobrze jak u Ciebie
caly czas mam wlosy tej samej durnej dlugosci
to zostaje zainwestowac w srodek na porost wlosow
Ronaldo jakis reklamuje po gazetach - jakies tam kedziorki ma na tej glowie, wiec chyba dziala
Stary 2009-06-08, 22:52   #2650
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
w ulotce było napisane że jeśli sie pominie 1 i nie minie 24 to przyjąc ją ujak najszyciej, a potem o normalnej porze, czyli u mnie minęło troszke ponad 24h, więc chyba się jeszcze mieszzczę, a powinno się przyjąc 2razy po 2 tabletki jak się pominie 2, a ja pominęłam 1.. zrobię chygba tak jak napisałas, ale bede miała galara przez cały miesiąc
no, masz wziąć teraz obie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hm...Ty to chyba źle rozumiesz, albo ja
ale skoro tabletki normalnie bierze się co 24 godziny, codziennie o 21 na przykład, to w ulotce chodzi o czas, który upłynął od czasu kiedy powinnaś ją wziąć
jeśli w sobotę wzięłaś normalnie o 21 a w niedzielę powinnaś wziąć o 21 ale nie wzięłaś i wzięłaś np o 24 to masz 3h spóźnienia a nie 24+3h to by było bez sensu bo biorąc prawidłowo masz 24h odstępu Ryzyko jest chyba jeśli przekroczysz o 24h ten czas spóźnienia
chyba chociaż ja posiłkuję się tym co wiem o tych w środku cyklu a nie pamiętam jak to jest z początkiem...
no właśnie

Cytat:
ale jestem korek, no możecie się ze mnie śmiać, ale nie potrafię zrobić tego durnego spisu treści z automatu, co za tumanisko ze mnie ludzie do zerówki czas wrócić
też nie umiem, tak mi sformatowało tekst pracy lic. ze o dnow awszystko ręcznie robiłam, bo nawet cofnij nie dzialało

Cytat:
no wiem bo już się sama zamotałam...
biorę o 21, wczoraj o tej 21 nie wzęłam, a dziasiaj wzięłam znowu o 21 2 od razu.. bede sie modlić żeby było dobrze
no i tak ma być.

Cytat:
canti skarbie.. jak pominelas jedna to sie nie robi paniki tylko nastepengo dnia bierze sie o stalej porze nastepna i tyle bez krzykania .. ile razy ja tak mialam ze tz mnie porywal na noc do siebie i akurat kiedy jemu sie zbieralo na amory ja nie mialam dostepu do swoich tabsow.. bo lezaly na szafeczce w domu .. chodze jestem i poki co nie bylam ani nie jestem w ciazy.. przynajmniej na razie a od poltora roku nei biore tabsow ...
ja mam zawsze w torebce a jak zmieniam torebkę to przepakowuję też tabsy

idę spaćDobranoc
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:52   #2651
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
a macie use of english??
U nas zawsze bylo tak: writting, use, listening, reading no i speaking
U mnie to trochę bardziej skomplikowane było, bo na licencjacie zmieniłam uczelnię. Na pierwszej na examie był: listening, writing, reading i speaking (use of English robiliśmy na readingu, więc to z tym kojarzę)
Na drugiej uczelni nie było listeningu (nad czym bolałam, bo byłam z tego dobra), ale za to była gramma.
Teraz na magisterce jest dziwnie, bo "Proficiency writing" teoretycznie mieliśmy na pierwszym semestrze (w praktyce go w ogóle nie było).
Na drugim semestrze, jak już pisałam, mieliśmy dwa kółka zaliczeniowe (gramma + vocab) i speaking.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:54   #2652
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
to zostaje zainwestowac w srodek na porost wlosow
Ronaldo jakis reklamuje po gazetach - jakies tam kedziorki ma na tej glowie, wiec chyba dziala
daj mi spokoj co przechodze kolo apteki to mnei straszy tymi kedziorami ....
Stary 2009-06-08, 23:03   #2653
centipede
Zadomowienie

Widzę, że na każdej uczelni inaczej to wygląda, a mi się wydawało że mniej więcej jest tak samo. U nas jest 5 części: practical grammar, listening, reading, writing (przy reading'u dodatkowo słownictwo) i speaking i później z tego jest jedna ocena. Dzisiaj miałam pierwsze 4 częsci, jescze gadanie zostało, boję się jak nie wiem.
Kubusewa to miałaś przejście najważniejsze, że dobrze się skończyło, ale współczuję takiej sytuacji! Stres musiał być olbrzymi!

Kubusewa ja jak miałam dłuższe włosy to też mi nie chciały rosnąć wiecznie ta sama długość. Dopiero jak je ściełam, to zaczęły się normalnie zachowywać. Nie wiem dlaczego tak, dbałam o nie i w ogóle ale uparte były

Chilanes jakiej długośći masz teraz? a może uda się zrobić krótszą fryzurkę ale taką, żeby też dało się później ładną fryzurę ślubną wykombinować
Stary 2009-06-08, 23:22   #2654
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
coś bym powiedziała, ale się chyba powstrzymam
a co tam...zrób zdjecie i na gmaila
o tym samym pomyślałam jak się myłam że będziecie się śmiały żebym na gmaila wstawiła

Cytat:
Tancerka chyba naprawdę światło odpowiednie ustawia i foty strzela
kurdę no czemu ja aparatu na stancji nie mam...

Cytat:
buahaha ale miałam oczy jak to zdjęcie zobaczyłam
mi też dość szybko włoski rosną- w zasadzie to tak normalnie... tylko że mi się kręcą i u mnie tak tego nie widac- dopiero jak umyję włosy i mam mokre i proste to widać że już niedaleko im do długości odpowiadającej zapięciu od stanika ale na ślub muszę mieć dłuuugie włosy- ale teraz dbam o nie bardzo- po myciu zawsze odżywka i 2 razy w tygodniu maska regenerująca na włosy i trzymam ją ze 20 minut zawsze do tego tabletki na zdrowe włosy i póki co nie narzekam- a i pazurki mi się od tych tabletek zrobiły bardzo mocne i zdrowe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 23:27   #2655
lusmarija
Wtajemniczenie

uciekam spać bo rano do pracy znowu

miłej nocy i do jutra

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 23:29   #2656
tancerka212
Zakorzenienie

ja tez już zmykam do łózka papapa całuski 102
Stary 2009-06-08, 23:32   #2657
kubusewa
Zakorzenienie

zanim ja pojde spac zadam jedno pytanie: kto dal tam na dole tag: picze ????????przyznac sie ktora taka madra ?
a teraz panterka idzie lulu
Stary 2009-06-09, 00:16   #2658
Jazzmanka
Zadomowienie

To ja też dzisiaj szybciej się położę.
Dobranoc
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 00:34   #2659
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

idę spać dziś już kompletnie nie dałam rady się uczyć
trzymajcie kciuki jutro (a raczej dziś), ok? jeden o 8:30 drugi o 14
Stary 2009-06-09, 08:02   #2660
Formichiere
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
idę spać dziś już kompletnie nie dałam rady się uczyć
trzymajcie kciuki jutro (a raczej dziś), ok? jeden o 8:30 drugi o 14
BĘDZIEMY 3MAĆ!!! Na pewno będzie oki.
Ja wczoraj walczyłam na swoim egzamie z prawa mediów...bleee.. Gość w ogóle nie chciał nas wpuścić na salę, bo ja+3 osoby nie mieliśmy przy sobie indeksów Ufff, ale jakoś poszło i jednak weszliśmy. Jutro mają być wyniki, więc zobaczymy jak będzie
Centipede, Kubusewa - hehe widzę, że koleżanki tez na filologii Ja w prawdzie nie na anglistyce, ale zdawałam 2 lata temu Proficiency więc wiem jak to pachnie. Powodzenia i 3mam kciuki! Sama mam egzamin za tydzień w środę z PNJ i trzęsę portkami, że rany Julek... Masakra będzie, część osób już się poddała i nie podchodzi do egzamiu teraz tylko we wrześniu:/
Też czekam aż mi urosną moje nieszczęsne włosy. 2 lata temu zrobiłam sobie głupia trwała i tak mi włosy zniszczyła, że do tej pory nie wróciły do siebie Musiałam je strasznie dużo obciąć i miałam fryz żywcem wzięty z lat 20-tych. Bu, porażka. Teraz mam za ramiona i twardo zapuszczam, mimo że też mnie kusi, żeby sobie uciąć Ale TŻ mnie pilnuje, bo uwielbia długie włosy, więc się trzyam twardo
A, TŻ ma dzisiaj urodziny Kupiłam mu wczoraj białą półcienną koszule, skórzany portfel i krem do twarzy z Nivea Mam nadzieję, że się ucieszył. Usiłowałam go ostanio namówić, żeby sobie kupił męskie polo Ech, jak mi się podobają, ale TŻ niestety nadal jest w epoce bawełnianych podkoszulków:P Mam nadzieję, że przynajmniej tą urodzinową koszule będzie nosił....
Buźka!!
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 08:09   #2661
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

trzymam kciuki od rana za wszystkie zdające

a mnie @ w nocy nawiedziła, tak więc "uwaga bo gryzę" lepiej ostrożnie dziś ze mną

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 08:18   #2662
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Usiłowałam go ostanio namówić, żeby sobie kupił męskie polo Ech, jak mi się podobają, ale TŻ niestety nadal jest w epoce bawełnianych podkoszulków:P Mam nadzieję, że przynajmniej tą urodzinową koszule będzie nosił....
Buźka!!
to ja tez jestem chyba w epoce bawelnianych t-shirtow, bo mi sie koszulki polo nie podobaja

ja dzis mam dwa kolosy i dwie prezentacje. ble

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 08:22
Stary 2009-06-09, 08:24   #2663
Formichiere
Raczkowanie

Cytat:
to ja tez jestem chyba w epoce bawelnianych t-shirtow, bo mi sie koszulki polo nie podobaja

ja dzis mam dwa kolosy i dwie prezentacje. ble
De gustibus non est disputandum Jedym się podobają a innym nie.
Powodzenia w walce Ja dzisiaj dezerteruję z zajęć i siedzę nad historią bo w piątek egzam
Stary 2009-06-09, 08:26   #2664
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia w walce Ja dzisiaj dezerteruję z zajęć i siedzę nad historią bo w piątek egzam
zrobili wam egzamin w dlugi weekend
zwykle chamstwo
Stary 2009-06-09, 08:35   #2665
Formichiere
Raczkowanie

Nom, tak jakos się złożyło... ale po części to na nasze życzenie. Chcieliśmy mieć to jak najszybciej z głowy, żeby trochę rozładowac sprawę przed daniem głównym czyli egzaminem z języka Więc poprośiliśmy naszego Pana o zrobienie jakiejś zerówki, a że ani jemu ani nam inny termin nie pasował to stanęło na tym nieszczęsnym piątku No ,ale lepsze to, niż egazaminy jeden po drugim A zerówka bez konsekwencji także jest git
Stary 2009-06-09, 08:46   #2666
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie @ w nocy nawiedziła, tak więc "uwaga bo gryzę" lepiej ostrożnie dziś ze mną
witaj w klubie- ja właśnie przed chwilą dostałam @.. ale w szoku jestem bo równe 28 dni- co za dyscyplina w tym miesiącu

Cytat:
zrobili wam egzamin w dlugi weekend
zwykle chamstwo
ja też mam egzamin w piątek nie będę tego komentowac...

ale mi się dziś dobrze spało tylko przez @ to od razu lenia dostałam i pewnie z łóżka się nie wygramolę do południa

kto dodał w tagach "picze??" o ludzie... idę o zakład że to Kaśka

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-09 o 08:48
Stary 2009-06-09, 08:55   #2667
Formichiere
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
witaj w klubie- ja właśnie przed chwilą dostałam @.. ale w szoku jestem bo równe 28 dni- co za dyscyplina w tym miesiącu

ja też mam egzamin w piątek nie będę tego komentowac...

ale mi się dziś dobrze spało tylko przez @ to od razu lenia dostałam i pewnie z łóżka się nie wygramolę do południa

kto dodał w tagach "picze??" o ludzie... idę o zakład że to Kaśka
Oj, i tez się dobrze spało... aż za dobrze Hehe, juz od miesiąca grożę, że tak zacza się wakacje to z łóżka mnie nikt nie wyciągnie Mam plan ewentualnie koło południa przenieść się z kocykiem na huśtawkę w ogrodzie.....mmmmmmmmm... :roll eyes:
Co do @ to wiecie co mówią - lepiej mieć niż nie
Stary 2009-06-09, 09:04   #2668
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Co do @ to wiecie co mówią - lepiej mieć niż nie
jestem tego samego zdania

właśnie czytałam sobie relacją panny młodej 2009 która w ten weekend miała wesele i po tym jak napisała że kiedy już tz przyszedł do niej do domu, ujrzał ją w sukni ślubnej, z emocji wszyscy mieli łzy w oczach a ona szepnęła mu na uszko że czekała na niego całe życie to normalnie aż się wzruszyłam... coś czuję że w tym momencie i ja się popłaczę w tym moim dniu...
Stary 2009-06-09, 09:29   #2669
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
zanim ja pojde spac zadam jedno pytanie: kto dal tam na dole tag: picze ????????przyznac sie ktora taka madra ?
a teraz panterka idzie lulu
o jaaa, ciekawe kto to, jakos nie chce mi sie wierzyć, że to któras z nasMoże mod może to sprawdzić.

Cytat:
Ja wczoraj walczyłam na swoim egzamie z prawa mediów...bleee..
ja też miałam prawo mediów i bardzo mi się podobało i miałam 5
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 09:40   #2670
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o jaaa, ciekawe kto to, jakos nie chce mi sie wierzyć, że to któras z nasMoże mod może to sprawdzić.
ja nawet nie wiedziałam że coś takiego można dodawac hehehe ale ciekawa jestem kto najbardziej uwielbia słowo picza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości