|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
|
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Kubusewa dokładnie to cholerstwo
zresztą Gosia też dzisiaj miała także pewnie przyjdzie w podobnym stanie tak bardzo chciałabym to zdać![]() ![]() ![]() Can't a jakbyś jutro z samego rana zadzwoniła do lekarza i zapytała? Chilanes mnie się nie słuchaj w takim razie, bo ja lubię średniej długości włosy także podpowiadałabym Ci ŚCINAĆ
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-06-08 o 22:38 |
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ostro czeam az mi franie urosna.. ale tak jak kiedys mowilam.. predzej mi urosnas wszerz niz wzdluz |
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, bo ja bym chciała ściąć, jakąś fryzurkę wycudować, ale na razie się trzymam dzielnie i zamierzam cholera te 1,5 roku wytrwać jeszcze i ścinać tylko końce, a po ślubie mogę ciachnąć iz apyszczać od nowa
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo tak najpierw trabila nam ze egzamin bedzie z konkretnego rodzaju cwiczen listenigowych ... no to ja przez wakacje kupilam sobei specjalnie kasety z tymi testami i sie uczylam jak rozwiazywac takei testy a tu CI nei dosc ze ona sama nei przyejchala na egzamin dala nagranie innemu nauczycielowi to jeszcze chciala mi zrobic przysluge i dala mu zupelnie inny rodzaj cwiczen...niby powinnam wszystko wysluchac bo dobra bylam z listeningow.. ale dzis smailo moge pwoiedziec zrobila mi baba niedzwiedzia przysluge A powiedz mi jak macie u Ws.. bo u nas swegfo czasu bylo tak ze napierw czesc pisemna wyniki po tem jak zdane to czesc ustna .. potem co prawda zmienili ten durny zwyczaj i dopuszczali wszystkich do ustnego .. ale stres byl tak czy tak |
|
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam jak też miałam examy z PNJ-tu. Tragedia. A z czego dokładnie miałaś (listening, speaking, writing i reading?) Bo każda uczelnie ma inaczej z tymi praktycznymi.Ja na tym semestrze miałam tylko dwa kółka zaliczeniowe i speaking na ostanim zjeździe Dobrze, że na MSU praktyczny nie odgrywa aż takiej wielkiej roli ![]() Mam nadzieję, że wszystkie zaliczycie na czwórki i piątki
|
||
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przyspieszac juz bardziej nie musze, bo mi rosna jak szalone obcinam koncowki zeby nie wygladac jak kuzyn Addamsow... o ten http://www.wallsoffame.com/assets/images/1099silla.jpg
|
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas zawsze bylo tak: writting, use, listening, reading no i speaking ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() caly czas mam wlosy tej samej durnej dlugosci
|
||
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() idę spać Dobranoc
|
|||||
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugiej uczelni nie było listeningu (nad czym bolałam, bo byłam z tego dobra), ale za to była gramma.Teraz na magisterce jest dziwnie, bo "Proficiency writing" teoretycznie mieliśmy na pierwszym semestrze (w praktyce go w ogóle nie było). Na drugim semestrze, jak już pisałam, mieliśmy dwa kółka zaliczeniowe (gramma + vocab) i speaking. |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że na każdej uczelni inaczej to wygląda, a mi się wydawało że mniej więcej jest tak samo. U nas jest 5 części: practical grammar, listening, reading, writing (przy reading'u dodatkowo słownictwo) i speaking i później z tego jest jedna ocena. Dzisiaj miałam pierwsze 4 częsci, jescze gadanie zostało, boję się jak nie wiem.
Kubusewa to miałaś przejście najważniejsze, że dobrze się skończyło, ale współczuję takiej sytuacji! Stres musiał być olbrzymi!![]() Kubusewa ja jak miałam dłuższe włosy to też mi nie chciały rosnąć wiecznie ta sama długość. Dopiero jak je ściełam, to zaczęły się normalnie zachowywać. Nie wiem dlaczego tak, dbałam o nie i w ogóle ale uparte były![]() Chilanes jakiej długośći masz teraz? a może uda się zrobić krótszą fryzurkę ale taką, żeby też dało się później ładną fryzurę ślubną wykombinować
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurdę no czemu ja aparatu na stancji nie mam... Cytat:
mi też dość szybko włoski rosną- w zasadzie to tak normalnie... tylko że mi się kręcą i u mnie tak tego nie widac- dopiero jak umyję włosy i mam mokre i proste to widać że już niedaleko im do długości odpowiadającej zapięciu od stanika ale na ślub muszę mieć dłuuugie włosy- ale teraz dbam o nie bardzo- po myciu zawsze odżywka i 2 razy w tygodniu maska regenerująca na włosy i trzymam ją ze 20 minut zawsze do tego tabletki na zdrowe włosy i póki co nie narzekam- a i pazurki mi się od tych tabletek zrobiły bardzo mocne i zdrowe
|
|
#2655 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam spać bo rano do pracy znowu
![]() miłej nocy i do jutra
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez już zmykam do łózka papapa całuski 102
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
zanim ja pojde spac zadam jedno pytanie: kto dal tam na dole tag: picze ????????przyznac sie ktora taka madra ?
a teraz panterka idzie lulu
|
|
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
To ja też dzisiaj szybciej się położę.
Dobranoc |
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
idę spać
dziś już kompletnie nie dałam rady się uczyć![]() trzymajcie kciuki jutro (a raczej dziś), ok? jeden o 8:30 drugi o 14
|
#2660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno będzie oki.Ja wczoraj walczyłam na swoim egzamie z prawa mediów...bleee.. Gość w ogóle nie chciał nas wpuścić na salę, bo ja+3 osoby nie mieliśmy przy sobie indeksów Ufff, ale jakoś poszło i jednak weszliśmy. Jutro mają być wyniki, więc zobaczymy jak będzie![]() Centipede, Kubusewa - hehe widzę, że koleżanki tez na filologii Ja w prawdzie nie na anglistyce, ale zdawałam 2 lata temu Proficiency więc wiem jak to pachnie. Powodzenia i 3mam kciuki! Sama mam egzamin za tydzień w środę z PNJ i trzęsę portkami, że rany Julek... Masakra będzie, część osób już się poddała i nie podchodzi do egzamiu teraz tylko we wrześniu:/Też czekam aż mi urosną moje nieszczęsne włosy. 2 lata temu zrobiłam sobie głupia trwała i tak mi włosy zniszczyła, że do tej pory nie wróciły do siebie Musiałam je strasznie dużo obciąć i miałam fryz żywcem wzięty z lat 20-tych. Bu, porażka. Teraz mam za ramiona i twardo zapuszczam, mimo że też mnie kusi, żeby sobie uciąć Ale TŻ mnie pilnuje, bo uwielbia długie włosy, więc się trzyam twardo![]() A, TŻ ma dzisiaj urodziny Mam nadzieję, że się ucieszył. Usiłowałam go ostanio namówić, żeby sobie kupił męskie polo Ech, jak mi się podobają, ale TŻ niestety nadal jest w epoce bawełnianych podkoszulków:P Mam nadzieję, że przynajmniej tą urodzinową koszule będzie nosił....![]() Buźka!!
|
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
trzymam kciuki od rana za wszystkie zdające ![]() a mnie @ w nocy nawiedziła, tak więc "uwaga bo gryzę" lepiej ostrożnie dziś ze mną
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis mam dwa kolosy i dwie prezentacje. ble
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-09 o 08:22 |
|
|
|
|
#2663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedym się podobają a innym nie.Powodzenia w walce Ja dzisiaj dezerteruję z zajęć i siedzę nad historią bo w piątek egzam
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
Nom, tak jakos się złożyło... ale po części to na nasze życzenie. Chcieliśmy mieć to jak najszybciej z głowy, żeby trochę rozładowac sprawę przed daniem głównym czyli egzaminem z języka
Więc poprośiliśmy naszego Pana o zrobienie jakiejś zerówki, a że ani jemu ani nam inny termin nie pasował to stanęło na tym nieszczęsnym piątku No ,ale lepsze to, niż egazaminy jeden po drugim A zerówka bez konsekwencji także jest git
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam egzamin w piątek nie będę tego komentowac... ale mi się dziś dobrze spało tylko przez @ to od razu lenia dostałam i pewnie z łóżka się nie wygramolę do południa![]() kto dodał w tagach "picze??" o ludzie... idę o zakład że to Kaśka
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-09 o 08:48 |
|
|
|
|
#2667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, juz od miesiąca grożę, że tak zacza się wakacje to z łóżka mnie nikt nie wyciągnie Mam plan ewentualnie koło południa przenieść się z kocykiem na huśtawkę w ogrodzie.....mmmmmmmmm... ![]() :roll eyes:Co do @ to wiecie co mówią - lepiej mieć niż nie
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
jestem tego samego zdania
![]() właśnie czytałam sobie relacją panny młodej 2009 która w ten weekend miała wesele i po tym jak napisała że kiedy już tz przyszedł do niej do domu, ujrzał ją w sukni ślubnej, z emocji wszyscy mieli łzy w oczach a ona szepnęła mu na uszko że czekała na niego całe życie to normalnie aż się wzruszyłam... coś czuję że w tym momencie i ja się popłaczę w tym moim dniu...
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mod może to sprawdzić.ja też miałam prawo mediów i bardzo mi się podobało i miałam 5
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

zresztą Gosia też dzisiaj miała także pewnie przyjdzie w podobnym stanie
tak bardzo chciałabym to zdać

bo już się sama zamotałam...

(nad czym bolałam, bo byłam z tego dobra), ale za to była gramma.

coś czuję że w tym momencie i ja się popłaczę w tym moim dniu...